Kuva lasten leikkialueista

Leikkikentät ja talot puutarhaan (ideoita + valokuvia)

Kesäaika antaa lapsille loistavan mahdollisuuden hengittää paljon raitista ilmaa ja liikuntaa. Lasten urheilu ja leikkikentät eivät voi pelkästään elvyttää pihasi näkemystä, vaan myös rohkaista lapsia viettämään enemmän aikaa ulkona. Tässä artikkelissa tarjoamme joitain alkuperäisiä ideoita sellaisen sivuston luomiseen, joka on suunniteltu erilaisille mahdollisuuksille ja jota voi jopa suorittaa itse. No, mene eteenpäin: kääntäkää lapsemme lapsuus satuun!

1. Lasten leikkikentät: diat, keinut jne.

Yksi leikkipaikan yksinkertaisista ja taloudellisimmista ideoista on keinujen asennus, joka voi olla laudat, vanhat tuolit ja jopa autonrenkaat. Muita budjettivaihtoehtoja - riippumattoja, hiekkalaatikkoja ja dioja, jotka voidaan asentaa myös itsenäisesti. Katsomme seuraavia valokuvia ja niitä inspiroidaan:

2. Lasten urheilukentät: kiipeilyseinä ja muut

Kalliokiipeilyn, trampoliinien ja köysistöjen seinämien avulla ei vain ole hauskaa kadulla, vaan myös käytännössä oikeudenmukaisesti sekä lapsille että heidän vanhemmilleen. Ja jos olet liian huolissasi lapsestasi, laita vain patja!

Anna seuraavien lasten urheilukentille sinulle ideoiden lähde:

Ketään ei ole vaikeaa rakentaa kudotut wigwamit tai laskea lasten taloja laudoilta. Mutta kuinka paljon onnea ne tuovat lapsillesi ja heidän ystävilleen! Muistatko, kuinka he itse rakastivat piiloutua syrjäisissä paikoissa?

Tietenkin tämä on idea numero 1 ja unelma jokaisesta lapsesta: oma puun puu. Mutta on myös ehdottoman tärkeää, että sen perustamiseen sopiva paikka ja rakennustyöt ovat vakavia. Jos sinulla oli onni saada molemmat, sitten seuraava kuva talojen puusta - varsinkin sinulle!

4. Lasten kompleksit pelejä varten vedellä

On erittäin tärkeää saada virkistävä kesä. Lisäksi: meillä on useita uskomattomia ideoita pelata vettä, josta lapset ovat iloisia! Huomaa, että ne ovat kaikki käsitöitä leikkipaikka, jonka voit helposti tehdä itse.

5. Leikkikentät luovuuteen

Jotkut lasten pelit eivät useinkaan pidä vanhempiaan. Ensimmäinen paikka heidän joukossaan on musiikkikokeet (lyödä jotain kovaa jotain raskasta) ja taidetta ("hello tapetti, miksi olet niin tylsää?"). Kun järjestät pihasi seuraamalla seuraavia valokuvia, ei sinun tarvitse rajoittaa lapsiasi enemmän lahjakkuuden ilmentymään.

Leikkikentän suunnittelu: keskeiset kohdat

Lasten leikkikeskuksen asianmukainen muotoilu tekee siitä paitsi mielenkiintoisemmaksi myös turvallisemmaksi. Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat sinua tässä asiassa:

 1. Pehmeä terävät kulmat - jos ei ole mitään tekemistä ilman niitä, aseta sitten suojakumipäällyste tai vastaava. materiaalia.
 2. Levitä kirkkaita värejä - tehdä lapsista ja ajatella unohtaa televisiota ja pelejä älypuhelimella, tekevät leikkipaikasta mahdollisimman kirkas ja viihtyisä.
 3. Luo eri alueita - sen sijaan että järjestää lasten monimutkaisuus yhtenä suurena sivustona, yritä varustaa useita eri osastoja. Esimerkiksi keinut ja hiekkalaatikot voivat olla samassa paikassa, urheilupelien leikkipaikka - vain hieman kauempana, ja niiden välillä - telttoja tai lastenhoitaja.
 4. Käytä vanhoja asioita lisävarusteina - lapset pitävät hauskoista puutarhakoristeista, esimerkiksi vanhoja kumisaappaita, sateenvarjoja, ruokia, leluja jne. Kaikki tämä tekee leikkipaikan tutkimisesta paljon hauskempaa.
 5. Huolehdi lelujen säilytyspaikasta - tavaroita, joita lapset leikkivät kadulla, on pidettävä erikseen, jotta kaikki lika ei pääse taloon. Hyvä säilytysvarasto on puutarhan penkin tai hyllyjen sisäinen ontelo lastenhoidossa.

Omat kädet rakentaa lapsille iloa kehittävä lasten leikkipaikka (+ mielenkiintoisia ideoita)

Voit nauttia lapsesta yksinkertaisia ​​huvipuistoja omalla kesämökilläsi kaikille.

Tätä varten ei tarvita monimutkaisia ​​rakennusmateriaaleja - juuri mitä on käsillä, autotallissa tai ullakolla.

Pari vanhoja pyöriä, levyjä, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja levyjä, köysiä, putkia - kaikki menee pelaamaan.

Ja älä ajattele, että siitä tulee jotain tylsää ja huonompaa näköistä.

Katso, millainen leikkipaikka - alle liitetyt kuvat - voi toimia, jos laitat vähän vaivaa ja tehdä se itse.

Käytämme vanhoja autonrenkaita

Vanhat renkaat - materiaali, joka antaa äärettömän tilaa mielikuvitukselle.

Tärkeintä on, että et tarvitse mitään.

Vain vähän fantasiaa, värikkäitä värejä ja pari tuntia vapaa-aikaa.

Tärkeintä on, että voit olla varma, että vauva ei loukkaantunut pehmeistä tavaroista ja saa paljon hauskaa.

Rakentaminen banal swing ei ole meidän menetelmä.

Olkoon se täysimittainen alusta - se ei ole niin vaikeaa koota.

Tämä edellyttää:

 • baaria;
 • useita pyöreitä tikkuja portaiden kiskoksi (ehkä vanhoja moppeja, lapioita);
 • vahva köysi;
 • jotain istuimena swingille.

On vapaa-aikaa ja haluan parantaa melko yksinkertaista kulmaa, jossa on keinut - ole hyvä ja monipuolisempi versio liukumalla, jonka avulla lapset voivat kehittää vielä hauskempia pelejä.

Jopa köysiin kiinnitetyn levyn muodossa olevat yksinkertaiset keinut ovat poikkeuksellisen ilo nuorille.

Ne on helppo koota, jos sinulla on 60 senttimetrin pituinen tikka tai tangot.

Lapsilla on hieno mielikuvitus, joten he eivät vaadi sinulta jotain super-tavallista:

 • Hiekkalaatikko, joka on suunniteltu vanhan renkaan muodossa olevan veneen muodossa;
 • hiekkalaatikko talon muodossa;
 • hevonen, jolla on lokeja ja levyjä;
 • juna tarpeettomasta tynnyristä ja useista laudoista ...

Valitse jokin näistä vaihtoehdoista - ja lapsesi on täysin tyytyväinen.

Jos saat käsiisi, voit tehdä leikkipaikan omalla kädellä, kuten kuvassa.

Jos te teette yhteistyötä naapureiden kanssa - kaikki, koska tarvitset lapsille kehittyvää monimutkaisuutta - hallinnoi sitten päivä tai kaksi.

Kyllä, älä unohda laittaa pari kauppaa äideille varjossa, joka levätä ja syödä täällä ilolla.

On niin hyvä syödä viileään veteen kuumassa kesäpäivänä ...

Mutta loppujen lopuksi kaikki lähellä taloa on pieni joki tai järvi, ja lasten allas - ei halvin ilo.

Tie tilanteesta on - sade.

Vain kaataminen letkusta - se on tylsää, mutta jos yhdistät isäsi tai äidin mielikuvituksen, voit saada kiehtovan vetovoiman.

Rakenne on helppo rakentaa muoviputkista ja eri kokoonpanoista, ja suihku-sade on valmis!

Lapset tarvitsevat urheilua.

Vain miten noin 30-50 neliömetriä sijoittaa urheiluvälineet?

Mistä saan rahaa todellisiin vaakatasoksiin, baareihin ja tavaroihin?

Näyttää siltä, ​​että kaikki tämä ei ole välttämätöntä, koska nuoret voivat löytää iloa ja yksinkertaisesti käydä läpi lokit ja kantoja.

Kustannukset ovat nolla, edut ovat meressä.

Täysipainoinen lasten leikkipaikka on vaikein rakennustehtävä.

Ainoa hyvä asia on, että kaikki tarvittavat materiaalit ovat aina käsillä.

Koska se on suunniteltu paitsi pikkulapsille myös 7-10-vuotiaille lapsille, kaikki tämä monimutkaisuus on suunniteltava lapsille.

Jos näytät mielikuvituksesi, voit luoda kotipelikompleksin lapsille, kuten kuvassa.

On hyvä syy harjoitella korkeiden alustojen rakentamisessa - myöhemmin käyttökelpoisena rakennettaessa terassi tai veranta.

Lasten leikkipaikka on lähes aina helppoa, ja suosittelemme sen rakentamista yhteisvalvojaksi lastesi ja lähimmäisten lasten kanssa.

Silloin myös rengas yksinkertaisin keinu tulee olemaan lasten rakastetuin.

Katso kuvia erilaisista ideoista leikkikenttien koristelemiseksi omilla käsilläsi

Pidätkö artikkelista? Tilaa uutiskirje ja lähetä se sosiaalisiin verkostoihin!

Kommentit

Maisema-asiantuntija © 2013-2015

Leikkikentät mökeille - kuinka luoda lapsille turvallinen kulma

Luultavasti ei ole parempaa paikkaa maapallolla, jossa voi olla hyvä levätä koko perheelle kaupungin vilskestä ja pippurista kuin kotitaloudesta. Täällä voit unohtaa kaiken, nauttia paikallisten maisemien luonnosta ja kauneudesta, viettää mukavaa aikaa läheisten ja läheisten ystäviesi kanssa. Mutta kyse on meistä - aikuisista, mutta entä lapsista, mitä he tarvitsevat, jotta heidän lepo eivät olisi yhtä hyödyllisiä, rikkaita ja jännittäviä? Se on oikein - leikkipaikka viihdettä varten! Lasten leikkipaikka omilla kädillä ei ole pelkästään suuria säästöjä vaan myös luottamus siitä, että rakenne on riittävän luotettava ja todella turvallinen. Loppujen lopuksi, kuka, jos ei vanhempiensa, huolehtii heidän lastensa terveydestä.

Lasten leikkipaikka omin käsin improvisoiduista materiaaleista (kuva)

Koska lasten leikkipaikan tärkein ja ensisijainen vaatimus on sen turvallisuus, on tärkeää, että leikkipaikka sijoitetaan vaarallisiin paikkoihin, joissa lapset saattavat kärsiä, tulee olemaan ensisijainen asema vanhemmille. Mikään ei saisi uhata ja aiheuttaa vaaraa heidän terveydelleen.

Pelien pelaaminen, lapset täysin unohtavat varotoimenpiteet, joten ennen kuin vapautat ne sivustolla, sinun on ehdottomasti varmistettava, että heille ei tapahdu mitään.

Tietenkään et onnistu täysin poistamaan vahingossa tapahtuvaa tapaturmaa, koska nämä ovat lapsia, eikä kukaan tiedä, mikä voi tulla heidän mielestään. Jotta voit tehdä kaiken mahdollisen ympäristön ympärille mahdollisimman turvalliseksi, sinun täytyy yrittää.

Lasten leikkipaikkojen lattiapinnoitteena on parempi käyttää liukumatonta ja joustavaa pinnoitetta

Lasten liukumäki ja kalliokiipeilykartonki ovat erinomainen valinta aktiivisille lapsille

Kun valitset sopivan paikka lasten leikkipaikalle, muista, että pienet, etenkin pienten lasten, pitäisi olla aina näkyvissä. Siksi on suositeltavaa varustaa leikkipaikka niiden ikkunoiden edessä, jotka sijaitsevat talossa, johon olet usein sijoitettu.

Etäisyys taloon, ei saisi olla liian suuri, siinä tapauksessa, että olet pystyvät vastaamaan nopeasti ongelmaan.

Lasten hiekkalaatikko käsillään (kuva)

Lasten hiekkalaatikko omin käsin - hyvä tapa näyttää lapsillesi, että heidän lapsuutensa välität. Näytetään huolella ja huomiota nuorempiin sukupolviin varhaisessa iässä, sinun täytyy antaa vankan pohjan tulevaisuuden suhteita.

Helpoin ja yksinkertainen tapa rakentaa hiekkalaatikko - puinen auki muotoilun muodoltaan neliö, vinoneliö, suorakulmio, ja niin edelleen. Voit mennä vielä pidemmälle ja tehdä puinen hiekkalaatikossa kätensä muodossa veneen tai auton.

Lasten hiekkalaatikko muodossa laivan - unelma tahansa lapselle, varsinkin pojille

Taitettava Sandbox ei ole ainoastaan ​​kätevä, vaan myös mobiili, mikä on erityisen tärkeää, kun on kyse sen kuljettamisesta

Lastenpsykologilla sanovat, että pelaa hiekkalaatikolla lapset paitsi kehittää luovia kykyjä ja motorisia taitoja käsissä, mutta myös kehittää positiivisesti luonteenpiirteitä kuten huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä, itsehillintää ja malttia.

Lisäksi on todistettu, että läsnäolo lasten hiekkalaatikko, vähintään tunti päivässä, osaltaan tasapainottamiseen hermoston ja lievittää jäykkyyttä.

Melko yksinkertainen ja nopea tapa suunnitella leikkipaikka - tehdä vähän hiekkalaatikko valkoista kvartsihiekkaa, pre obgorodiv tavanomaisessa lokit

Sinun tehtäväsi - tehdä hiekkalaatikko ja miten järjestää pelattavuus, lapset ymmärtämään itseään

Hiekkalaatikossa kätensä pois romun - varsin edullinen ja käytännöllinen ratkaisu, joka ei ainoastaan ​​auttaa pelastamaan perheen budjetti, mutta ryhtyy luomassa puitteita, niitä tarpeettomia asioita, jotka ovat jo pitkään maannut käyttämättömänä.

Lasten laskumäet antaa omiin käsiinsä (kuva)

Toisin kuin hiekkalaatikko, lasten liukumäki Se on monimutkaisempi rakenne valmistukseen omiin käsiinsä. Vaikeus piilee paitsi siinä, että sen rakentaminen vaatii enemmän rakennusmateriaali, mutta myös erityinen vastuu turvallisuudesta rakenteen.

On lasten leikkipaikka omin käsin täyttää tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset sen rakentamiseen, on otettava huomioon paljon yksityiskohtia ja vivahteita:

 • Maksimikorkeus dioja lapsille esikouluikäisten ei saisi olla enempää kuin 1 metri, lapsille yli 5 vuoden korkeutta voidaan nostaa 2-2,5 metriä.
 • nosto tikkaat kulman tulisi olla alueella 25 ° - 30 ° astetta pidetään optimaalisen portaan leveys 20-25 cm.;
 • Kumipinnoite kunkin vaiheen merkittävästi parantaa tartuntaa ainoa ja se estää prosessin liukuva;
 • Luotettava, kestävä kaiteet ja tolpat, älä anna lapsen pudota korkealta, jos milloin tahansa, hän ei voi seistä niiden jalat tai podskolznetsya.

Nopean ja turvallisen polveutuvat kukkulalla, se on parasta käyttää muovia ramppeja, joilla on alhainen paino ja erinomainen kitka. Tänään kaupat erikoistunut myyntiin urheilu leikkikentillä voi tarjota sinulle valtava valikoima muovi luiskat, sekä korkeus ja muoto suunnittelu (suora, spiraali, aaltoileva).

Jos päätät käyttää luonnon rinne tarvikkeet (Wood, vaneri), muista, että niiden pinta on oltava huolellisesti prosessi ja lakka.

Kodikas Mansion liitteenä dia, anna meren onnea ja positiivisuus lapsesi

Asianmukainen suunnittelu leikkipaikka omin käsin on erittäin tärkeää. Muista, että lapset käyttävät sitä suurimman osan vapaa-ajastaan

Erityiset imevää vuodevaatteet auttaa välttämään tapaturma pudotessaan

Tässä talossa ei voi vain pelaa hauskaa, mutta myös todellinen yön, jos sää sallii

Perustettu oikeassa tasossa leikkipaikka omin käsin, joiden avulla voit olla varma, että viettää aikaa se, lapsesi ovat turvassa. Lasten laskumäet antaa - se on urheilua ja liikuntakasvatusta kuten me kaikki tiedämme, ei vain kovettaa kehon ja hengen, mutta myös auttaa vauvaa kehittämään kunnolla älyllisesti.

Joten jos haluat lapsesi aina terve, on jatkuvasti tarvittava fyysisessä kunnossa ja johti terveen elämän, kysymys siitä, miten tehdä lasten leikkipaikka omin käsin, on oltava etusijalla vanhemmille.

Kaikki sisustuselementtejä ja perusyksiköitä lasten liukumäet turvataan. Jälkeen loppuvaiheessa asennuksen tulee jälleen tarkistaa pelikentän läsnäolo vikoja

Seuraavien yksinkertaisten sääntöjen asennusta kokoonpanoon puurakenteita, olet taattu saada mukavan ja täysin turvallinen leikkipaikka

Lasten liukumäki kuulusteltavaksi - ei ole ainoa asia, joka voi tehdä kädet lapsesi hauska loma. jättää , trampoliinit, urheiluvälineet, huonekalut , hiekkalaatikko, kukkapenkit , keinut, sokkeloita, tehdyt muovipulloissa . Tässä on pieni lista siitä, mitä voit tehdä itse ottaa kädessä hyvä työkalu, mutta pään useita tuoreita ideoita.

Kaikki nämä asiat, rakennusten ja rakenteiden tulee olemaan erinomainen lisä ulkonäköä sivuston, muuttavat maiseman suunnittelu ja kaunis leikkipaikka omin käsin, jotta se erityinen ja ainutlaatuinen.

Do urheiluvälineet lapsille omin käsin on paitsi hyödyllinen, mutta myös hauskaa

Me kaikki muistamme lapsuudestaan ​​ja kuten me kaikki halusimme mennä merirosvolaiva. Toteuta lapsuuden unelma todellisuudeksi lastesi

Lasten keinu puutarha omin käsin (kuva)

Menossa mökin rentoutua arjen huolet ja hässäkkää, meidän unelma viettää tuolloin mahdollisimman mukava.

Siksi olemme ostaa kallista talossa, pehmeä, ja mikä tärkeintä mukavat huonekalut. Kadulla on mahdollista ripustaa mukava riippumatto, joka on niin cool juoda kupin kahvia tai lukea hyvää kirjaa. Mutta valitettavasti lapset loma ei loukkaantunut, he tarvitsevat muutakin kuin sohva tai riippumatossa tylsää, he ovat kiinnostuneita vain vauhdissa. Ja jos et pidä huolta asiasta etukäteen täytyy tehdä heilua romun.

luominen ulkona swing lapsille antaa omiin käsiinsä, olet kuin isä ennen kaikkea on ymmärrettävä, että vaikka heidän kaunista ulkonäköä, mahdolliset vaarat ovat edelleen. Siksi, kuten liittyviä kysymyksiä lasten turvallisuudesta, niiden luotettavuus on tulossa merkittävä kriteeri.

Sitominen köyden pala paksua kangasta ja ripustaa ne vahvasti kiinni, saat melko tyylikäs ja mukava keinu

Kuormalavalle pehmeä patja voi tehdä täydellinen jousitus vauhdissa sänky

Lasten keinut renkaat - nopein ja helpoin tapa miellyttää lapsesi

Takertuvat keinu ehdottomasti mitään, tärkeintä, että tuessa on riittävän luotettava ja kestävä. Jos se on puinen tai metallinen sauvat, kaivaa maahan, ne olisi hyvä pohja betonoidaan , jos seisoo puumajassa, roikkuu keinu on tarpeen vain terveitä ja paksua oksaa.

muotoillun leikkipaikka omin käsin maasi, voivat myös olla erinomainen paikka, jossa voi järjestää ulkona swing. Loppujen lopuksi se on aina vahva palkki, joka sietää hyvin pieni lapsi sinulle.

Kiinnitä erityistä huomiota kiinnitettävä ketjuilla tai köysillä, vauhdissa tämä turvallisuus riippuu suoraan

Miten koota keinu puutarha omin käsin? Tarkempaa kaavio ja piirustukset

Street heilua öljypohja ovat hyvin suosittuja kuljettajien, jotka pystyvät ottamaan rahaa

Jos sinulla on taitoja kudonta paju tai rottinki, olet onnekas, ne auttavat sinua tekemään täydellinen keinu puutarha

Jos "keskustella" ja saha, palapelin ja kone menee "sinä" tarkoittaa tehdä puinen keinu kädet sinulle ei ole ongelmia. Sinä vain tarvitsee vain hankkia sopiva kaapeli swing, hyvin, pari levyt on aina olemassa tilalla.

On tärkeää huomata, että suurin osa ulkona keinu puutarha, joka voidaan tehdä henkilökohtaisesti, käytännössä ei vaadi kustannuksia.

Hieman mielikuvitusta ja muille hallituksen muuttui kaunis keinu vauvalle

Pehmeitä tyynyjä lisää charmia ja kauneutta Perämoottoriisi katu vauhdissa

Puumaja omin käsin (kuva)

Todennäköisesti monet teistä lukenut lapsuudessa kirjan ageless poika Peter Pan keiju maa Neverland. Kaikki muistavat hänen salaperäinen puumaja, joka houkutteli ja houkutteli sen mysteeri. On samanlainen talon jokaiselle lapselle haaveili puu.

Aika kului, lapset kasvoivat, ja suurin osa, vanha unelma jäi haaveeksi. Mutta miksi nyt, vuosien jälkeen, kun on jo lapsesi eivät ymmärrä lapsuuden unelma. Se teki niin omaperäisesti lasten leikkipaikka omin käsin, on täydellinen täydennys sivuston.

että tehdä puumaja omin käsin, varsin kätevä on yksinkertainen piirros, vähimmäismäärä puusepän vakiosahatavaralle ja luotettava avustaja, siinä tapauksessa, että hän pystyi vakuuttamaan sinua. Loppujen lopuksi työ on tarpeen, vaikka pienellä, mutta korkea.

Treehouse asennettu kolmion tukien

Koska kasvi puumaja tapahtuu korkealta on Huolehdi turvallisuudesta

Jos resurssit sallivat, niin suosikkiasi lapsille voidaan järjestää puun todellinen mini Disneyland

Sopivin puulajeja rakentamiseen talon omin käsin on tammea. Seuraavassa joitakin vahvoja tammen rotuja, kuten vaahtera, lehmus, iso kuusi tai mänty.

On tärkeää tietää, että ennen kuin aloitat rakentamisen lasten puumaja, on tarpeen tutkia aihe on erilaisia ​​sairauksia. Jos tällaisia ​​seikkoja tapahtuu, jonka pystyttäminen rakennusten tätä puuta on hävitettävä.

Kaunis talo, hyvällä paikalla kruunu suuri puu

Aktiivisia pelejä - erottamaton ja välttämätön osa elämää tahansa lapselle. Siksi teki lasten leikkipaikka omin käsin, taatusti antaa lapsesi kiinnostava ja vaihteleva vapaa-aikaa mökillä.

On olemassa paljon hyviä ideoita suunnittelun leikkikentillä. Projektit ja piirustukset on sinulle erinomainen työkalu luoda dataobjektit. Jos ne eivät ole, älä huoli, eikä varmasti lannistunut. Tee pelisivulle suosikki lapsille, melko nopeasti ja helposti ilman niitä.

Vain yksi kommentti

Poistamaan kosteuden leikkialue, poistaa maaperän syvyys 15-20 cm, nukahtaa ja törmäsi sepeli, ja kaadetaan päälle samalla ram hiekkaa.

Luokat

Valitsemalla lukijoillemme

 • Olemme sosiaalisia verkostoja

  Kirjoittajan Site License: AP numero 417-11-785 LCD ®

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin