Kuva keittiö tekniikka Arvosana 5

§ 41. sisätilojen asunnon. keittiö

Mikä on talon - katto, seinät, lattia ja katto?

Toisaalta - rakennus, huoneisto, jossa elämme, toinen - perhe, ihmiset, jotka asuvat niissä. Voit majapaikka oli koti, asuminen ja vuokralaisten täytyy oppia palvelemaan toisiaan. Talo antaa ihmisille suojan, valo, lämpö, ​​mukavuus, ja ihmiset huolehtia luonnon puhtaudesta ja terveyden.

Talomme paljon toimintoja (nimitykset). Hän on maalivahti asioita meille välttämätöntä, hänessä nukumme, syödä, työ ja rentoutua, oppia, pohtia ja kommunikoida rakkaansa. Siksi on tärkeää varustaa talon niin, että se oli kätevä kaikille sen asukkaat, aikuisille ja lapsille. Voit tehdä tämän, tarvitset paljon tietää ja osata t. E. oman käyttäytymisen kotiin teknologioita.

Sisustus - on sisätilat, mukaan lukien niiden arkkitehtoninen rakenne, sisustus, huonekalut ja sisustus. Huonekalut, valaisimet, matot, verhot, maljakoita, maalauksia, ja muut koriste-esineitä sekä huonekasvit - kaikki tämä on osa sisustusta.

Sisuksen kanssa käsite liittyy läheisesti kotiin suunnitelman - jakamalla se erillisiin osiin tilan, jossa eri tarkoituksiin. Esimerkiksi paikka yöunen - makuuhuone, jossa kerätä kaikki perheenjäsenet viedä vieraat viettävät vapaa - elävä. Asuinpaikka voivat sisältää eteinen, keittiö, wc, ruokasali, lastenhuone, ja niin edelleen. D. Siten koko sisustus talo on jaettu toiminnalliset alueet.

Talo, jossa elämme olisi mukava, eli. E. Hyvin huollettu ja viihtyisät huoneet. Se on kaikki säädettyihin yksityiskohtaisesti, ottaen huomioon, että se on monikäyttöinen tilaa ja mihin käyttöön se tulee olemaan ihmisiä eri ikä, terveydentila ja etuja.

Taitava sisustus kerrostalo - ei ole helppoa. Otetaan esimerkiksi periaate suunnittelussa keittiö.

Keittiö - erityinen huone, hänen kokki, ja lisäksi keittiössä käytetään usein ruokasali. Pääkohdat mitään keittiö - pesuallas, uuni, ulkona pöydät, kaapit työtasot, roikkuu kaapit tallentaa keittiövälineitä ja laitteet, sekä jääkaappi. Jotkut moderni keittiö on varustettu ilmanpuhdistin (poimintaa) ja astianpesukone.

Pyrkikäämme suunnitella keittiö - .. Eli järjestää, mukaisesti järjestetty selvän suunnitelman keittiö kalusteet ja laitteet.

Keittiö, samoin kuin mikä tahansa muu huoneessa on työalue (Fig. 140).

1

Kuva 140. Työalue ruokaa

Alue 1 - "astianpesuaine". Tämä paikka on keittiössä, jossa on pesuallas. Vieressä allas on tallennettu ruokailuvälineet, kupit ja lautaset, astian pesuainetta, ämpäri tai roskakoriin.

Zone 2 - "ruoan valmistukseen." Tämä pinta esikäsittelyä ja leikkaus tuotteita. Siellä keskittynyt osa keittiötarvikkeet, jotka on tarkoitettu hoitoon tuotteita: kulhoja, kauhoja, leikkuulaudat, jne ...

Vyöhyke 3 - "ruoanlaitto". Tässä vyöhykkeessä liesi lämpökäsittelyyn tuotteita. Lähellä levyn pinnan on oltava, joka voi toimittaa hot pot, pannulla, otetaan pois leivinuunin. Liesitaso on myös osa keittiötarvikkeet - .. kattilat, pannut, trivets kuuma ja niin edelleen säilyttää lähellä liesi, mausteet ja elintarvikkeita.

Suunnittelijat - asiantuntijat luomaan sisätilat - uskovat, että tarpeen suunnitella keittiöön on "työ kolmio". Tämä tarkoittaa sitä, että omistaja aikaan ruoanlaitto, siirtyminen alueelta toiselle, pitäisi viettää mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa kuin mahdollista. Koosta riippuen keittiö, on olemassa useita erilaisia ​​vastaava se, että laitteet: yksirivinen, kaksirivinen, kulmikas, U-muotoinen (katso kuvio 141.).

Kuva 141. tyyppisiä suunnitelman keittiö: a - U-muotoinen; b - rivi; in - nurkka

Suunnittele uusi keittiö kantaesityksensä paperille. Asteikko piirtää suunnitelma otetaan huomioon koko ja mittasuhteet varattuun keittiöön, osoittavat sijainti ikkunat ja ovet. Sitten tehtyään huonekalut malleja samassa mittakaavassa, aseta ne koneessa, yrittää tehdä "työ kolmio" mahdollisimman vähän pienikokoinen.

Luo kauniita sisustus, voit käyttää väriä ratkaisuja - valinta yhdistää toistensa väristä esineitä sisustus, huonekalut, maalaus seinät, ovet, jne ...

Riippuen siitä, mihin suuntaan mennä ulos keittiön ikkunasta, voit järjestää sen lämpimänä tai kylmänä sävyjä. Jos keittiö näkymät aurinkoisella puolella, hyvin valaistu, voit hakea väriä, vaaleanvihreä, harmaa. Tumma keittiö, pohjoisen puolella, voit elävöittää lämpimät sävyt keltainen, oranssi tai vaaleanpunainen.

Väritys tapetit, verhot ja keittiökalusteet olisi harmonisesti. Tämä ei tarkoita, että kaikki tarvitsevat selviytyäkseen tahansa väriä. Voit käyttää lakeja harmoninen väriyhdistelmiä, josta te puhui kuvataiteen opetusta.

Tarvitset: työkirja tai paperiarkki soluun, mittanauha, kynä, keittiökalusteet malleja.

 1. Seuraa keittiö mittaukset.
 2. Piirtää suunnitelma keittiö paperia häkissä asteikolla 1: 20.
 3. Huonekalujen malleja ja keittiökalusteet samassa mittakaavassa.
 4. Liikkuvat kuviot suunnitelmasta, suorita rationaalinen suunnittelu keittiö perustuu periaatteeseen "työ kolmio".

Sisustuksella kotiin, "työ kolmio", keittiötä, yksirivinen kaksirivinen, kulmikas ja U-muotoinen majoitusta keittiökalusteet.

Miten tehdä keittiön kynä vaiheissa?

Aina ollut kiinnostunut piirtämisestä, piti erityisesti maalata talon, keittiön pöydällä. Tuolit. On huomattava, että tämä ei aiheuta ongelmia, se ei ole vaikeaa. Se riittää osoittamaan mielikuvitusta. Tuon erityisiä kykyjä minulla ei ollut lasta ja Internet, jossa he voisivat nähdä kaiken ei ollut siellä. Täällä Ehdotan luku, mutta ei välttämättä ilmeisiä mielikuvitus piirustus:

Piirtää ääriviivat ammattikeittiöiden, edellä esitetty, on syytä:

 • Ensimmäinen luonnos tila, nimittäin seinät,
 • sitten kaavamaisesti esineitä suhteessa koon laskemiseksi, vetää koko kalusteiden enemmän doskanalno,
 • jälkeen kiinnittää sakkoja, ominaisuudet ja piirtää viivan katto alakattoon,
 • Pitäisi olla mahdollista määrittää tärkeimmät valonlähteet, koska meillä on yläosassa LED-lamppu, valo ympärillä kehä keittiö - huipulla. Sitten mustalla kynällä enemmän pehmeyttä dorisovyvat varjot esineitä lattialle, ne loistaa alas.

Toinen vaihtoehto on luotu lapsi, se on lapsille. Kuva on tehty silmä vedetään ensin pääkohde, lisää sitten vähän asioita, tarkkuus ei ole kovin tärkeää.

Keittiön puomi ei ole niin helppoa.

Se on parasta aloittaa mistä tahansa kulmasta. Hieman temppu: jos olet oikeakätinen - aloita oikealta, jos vasenkätinen - vasemmalle. Kaavamaisesti piirtää keittiöön.

Nyt alamme kiinnittää selvemmin. Piirrä huonekalut, joka on keittiössä.

keskellä keittiön pysymme pöytä ja kaksi tuolia. Me edustamme niitä.

Nyt lisätään varjoja. Tämä tehdään avulla luukku.

Ja jos kaikki läsnä väri, tulee olla seuraavat:

Meidän piirustus on valmis.

Sitten tietenkin, joka näytetään paperille, keittiön, ja tehdä se tehokkaasti, sinun täytyy ensin tehdä hanke, ja sitten kaikki on laskettavissa paperiarkin ja kaikki tämä loppuun tummennetut ja maali.

Alareunassa, alin luku on yksinkertaisin ja on mahdollista sanoa, suunnitteluun aloittelijoille ja hänen ensimmäinen aivohalvauksia. Sen yläpuolella sijaitsevat monimutkaisempia ennusteet että ilman valmistelua, näyttö, joten vain ei toimi.

Kaikesta etsin, pidin projektio analyysi, näet - tässä.

Siellä on vidio ja kattava analyysi siitä, miten oikein tehdä luonnos, mitä piirustus, piirustus, kääntyi, korkea-laatua ja priglyadnym.

Jos sinulla on hallitsija ja kynä piirtää keittiössä ei ole vaikeaa. Jos piirtää kolmiulotteinen keittiö, joten olin alkanut. Ensin täytyy piirtää paperille nurkkaan. Tämä niin sanottu keittiönurkkaus josta emme piirtää. Ja vasta sitten koko Kaikki laatikot ja laitteet. Tärkeintä on valita oikea geomericheskie lukuja. Jälkeen geometriset muodot ovat perusteella laadittu ruokaa. Eli mitä pitäisi tapahtua.

Ja jos piirtää viivan keittiössä on edelleen yksinkertainen. Ole hyvä tarkastella tätä kuvaa.

Sama kuutiot ja neliöt. Jälleen tarvitaan kynä ja viivoitin. Vain pala paperia, jolle piirtää. Edes piirtää ja kiinnittää keittiön.

Suunnittelussa tulevaisuuden keittiö on erittäin tärkeää ensin näyttää sen paperille ja siirretään sitten erityinen ohjelma. Esitän seuraavat variantti ruokaa.

 1. Ensin tehdä luonnos päälle.
 2. Selvästi ajatella läpi, missä ne ovat asettuneet ikkunat ja ovet, sekä suuret kodinkoneet. Joka kaavamaisesti näytetään ensin isokokoiset.
 3. Jälkeen piirtää pöytiä, podvisnye kaapit.
 4. Tässä vaiheessa vedämme sokkelit, ruusukkeita

Keittiö piirtää vaiheita on helppo, jos lähestymistapa valmistelemassa erittäin vakavasti. Tarvitsemme tyhjä paperi, kynä, kumi ja hallitsija. Ja auttamaan aloitteleville taiteilijoille tarjota katsoa tämän opetusvideota, miten tehdä keittiö kynällä. Vähitellen luo ruokaa piirustus. Katso ja toista painamalla tauko oikealla hetkellä.

Hyvää päivää. Jotta keittiön piirustus sinun pitäisi ottaa seuraavat laitteet:

1) Perinteiset ja värikynät;

Esimerkiksi ottaa keittiön seuraava kuva:

Seuraavat vaiheet tämä malli voidaan erottaa:

Tässä ovat perusvaiheet ruokaa piirustus:

Ensimmäisessä vaiheessa. Piirrä ääriviivat lattia ja seinät. Piirustus kuvat keittiön kalusteet: pöytä, tuolit, jääkaappi, jne.

Toisessa vaiheessa. Alkaa tehdä kunkin osan erikseen, voit aloittaa taulukosta, niin jääkaappi, jne

Kolmannessa vaiheessa. Voit alku prorisovyvaniya lattia, ikkunat ja verhot.

Neljännessä vaiheessa. Piirrä etuovi keittiöön.

Seuraavassa on esimerkkejä siitä, miten tehdä keittiö kynällä. Yleensä haluat tehdä luonnos ulkoasun kanssa keittiössä. Ensimmäinen, esimerkiksi piirustus aluksella, joka on sitten laittaa liesi ja jääkaappi, sitten keittiö, pesuallas, ja niin edelleen.

Ehdotan piirtää lyijykynällä keittiö:

1) Ensimmäisessä vaiheessa teemme ulkoasu huoneen itse. Piirrä kaksi seinät, lattia ja ovi, kuten piirustuksen kohdassa;

2) esitetään tiedot: kaikki elementit keittiökalusteiden ja ovi;

3) piirtää nyt kaikki hyllyt, huppu, kahvat, pesuallas, liesi;

Oppitunti 5 luokan tekniikkaa "keittiö"

Koodi käyttää sivustosta:

Kopioi ja liitä tämä koodi verkkosivuston

Ladattava materiaali osuus sosiaalisiin verkostoihin

Kun jakaa linkin näkyy alareunassa materiaalin ladattavaksi.

Oppitunti 5 luokan tekniikkaa

Mironova Olga V.

Keittiö työntekijät palvelevat ruoanlaittoon ja suorittaa askareita

layout - Tämä sijoittaminen kalusteet ja keittiökalusteet huoneessa, riippuen sen koosta ja muodosta.

sana "Interior" ranskaksi se tarkoittaa "sisäinen". Alle sisustus, ymmärrämme arkkitehtuurin ja taiteen suunnittelu tilaa huoneeseen, sen rakenne, koristeluun

keittiö - tilan, joka käytetään varastointiin ja tuotteiden käsittelyyn, ruoanlaittoon ja syöminen. Nykyaikaisissa huoneistoissa keittiö toimii myös ruokasali.

Kaavoitus keittiössä tilaa

Keittiö on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen - toimiva, ruokasali ja käytävän alueella.

Jääkaappi, pesuallas ja liesi on vieressä leikkuupöydän. Tässä muodossa ns työ kolmio: varastointi-razdelyvanie-ruoanlaittoon.

Keittiö ja ruokailutila paikka ruokapöytä, on suunniteltu ottamaan vastaan ​​kaikki perheenjäsenet elintarvikkeiden

Keittokomero on osa huoneen.

Kaikki keittiökalusteet sijaitsee yksi osa huoneen, muut käytetään aterioiden ja loput

Tässä tapauksessa, toisaalta voidaan sijoittaa levy, ja pesemällä työpöydälle, mutta toisaalta - jääkaappi ja kaapit, taulukot; täydentävät keittiön kokonaisuus voi olla seinälle kaapit ja kodinkoneet

Soveltuu lähes kaikkiin huoneisiin luo mukavan työskentely kolmio. Ruokapöytä tehdä helposti vaikuttamatta kulkua vyöhyke.

U-ulkoasu on kätevä ja turvallinen, koska kalusteet ja laitteet asennetaan pitkin kolmelle seinälle, ei ole läpikulkuliikennettä.

Ns "saari" ja "Peninsula" soveltuu vain suuri. Ne sisältävät kulmikas tai U-muotoinen kuvio, jossa ylimääräinen työpinnan keskellä

 • Materiaali: keittiökalusteet malleja, sakset, liimaa, kynä, värikynät, keittiö suunnitelma.

kotitehtäviä: Millainen keittiön kotona, ja hahmoittele työkirjan. Kirjoita, mitä haluaisit muuttaa omassa keittiössä, ja miksi?

Opin oppitunnin aiheeseen.

Voin millainen keittiö ja kartoittaa erityyppisten ruokia.

Minun on vaikea määrittää tyypin ruokaa. Voin luoda järjestelmiä erilaisiin ruokia käyttämällä vain opettajan

En ole oppinut oppitunnin aiheeseen. Ei voi itse määritellä millaista ruokaa ja tehdä kaavio se

Viittauksia käyttää kuvaa.

1