Kuva-albumi käsillään askel askeleelta valokuvista

Kuva-albumi omin käsin: miten tehdä ja koristella epätavallinen ja alkuperäisen albumin

Tekniikka "skrapbuking9raquo; erittäin jännittävä ja omaperäinen sen toteuttamista. Työskenneltäessä sellainen, tekniikka, jota käytetään alkuperäisen piirustuksiin, lehtileikkeitä, värikäs paperiarkit, ja paljon muuta. Kuva-albumi omin käsin koristeltu teknologian käytön "skrapbuking9raquo,, on suuri lisäksi sisustuksen tai toimia alkuperäinen lahja rakkaansa, sillä isoäidit, äidit tai kummit.

Käytön materiaalien scrapbooking voit tehdä valokuvaus albumin täysin missään tyyliin: retro, joka meriaiheinen, tai lapsia.

Säännöt ja ohjeet rekisteröinnistä valokuvaus albumia: vinkkejä aloittelijoille Masters

On olemassa useita päätyyppiä albumia valokuvia nykymaailmassa. Yksi ensimmäisistä erilaisia ​​Valokuvatallennuslaitteiden voidaan kutsua klassinen albumi valokuvan. Nämä albumit on useita erilaisia ​​täyte niiden levyt:

 • paksuisista pahvista, joka on liimattu päälle Painokuvien;
 • arkkia magneettipitimet valokuvia;
 • lehdet taskuihin tiedostoja muovista, jotka sijoitetaan tulosteet.

Tietenkin kaikkein yksinkertainen ja helppokäyttöinen voidaan kutsua ajatus albumin muovilaatikoissa kuvia. Niissä voit yksinkertaisesti jakaa painettua materiaalia ja nauttia tuloksen. Nämä albumit ei voida kutsua täysin omaperäinen ja luova. Asiakkaat, jotka pitävät tällaista valokuva-albumi, voi olla hyvin mielenkiintoista tekemistä.

Albumia valokuvia pahvi levyt ovat vähemmän käytännöllisiä, mutta voit järjestää ne alkuperäisen ja epätavallinen. Voit laittaa tiheä arkki kuvia erikokoisia poika tai vastasyntyneelle. Voit myös lisätä koriste-elementtejä sivulle albumin tai alkuperäistä allekirjoitusta.

Kuva- kanssa "magnitnymi9raquo; levyt mahdollistavat myös luovuutta ja ei tarvitse kärsiä kanssa liimalla tai liimalla kulmat - levyt voivat lähettää kuvia eri muodoissa, ja sen jälkeen muuttaa niiden sijainnista. Kuitenkin, kun tietyn ajan, magneettinen arkki keltainen ja naarmuuntunut valokuvia alkaa irrota.

On parasta tehdä useita temaattisia albumeja tiettyihin tapahtumiin. Hääkuvia ja muistoja kesäloma tai vauvavalokuvat voivat parhaiten eri albumia. Kollegoiden, rakkaasi tai ystäväsi, voit näyttää täsmälleen haluamasi kuvat.

Erittäin huolellisesti sopivaksi valinta albumin kansi kuvaa. Valikoima kattaa modernin tallentaa monipuolisin: vahakangas kansi, on valmistettu eri kankaita, koriste-elementtejä turkista, nahka ja nahka. Peitä kukkia, pennut ja koirat eivät ole enää muodissa, valitse tyylikäs ratkaisuja. Lisäksi on olemassa erityisiä teemalla albumia omistettu tiettyyn tapahtumaan - kiinnitä huomiota siihen.

Ideoita häät albumi tekniikka "skrapbuking9raquo;

Tässä muutamia ajatuksia suunnittelu ja master-luokan tekemisessä häät albumin valokuvia omin käsin. Häät muistoja ja hetkiä haluat tallentaa mitään pari rakastunut. Sen vuoksi on tärkeää tehdä alkuperäisen albumin valokuvan tämän tärkeän tapahtuman.

Häät albumin kansi voidaan koristeltu kukilla kanzashi, terälehdet, jotka on valmistettu White Satin nauhoja. Elegantti sydämet voidaan leikata pois huovasta.

Joidenkin albumin sivuja voidaan sijoittaa eri söpö ikimuistoinen juttuja, muistuttaa kirkkaan hetkiä häät. Esimerkiksi tyynyt katkelma vihkisormukset, pitsi, ja muut tarvikkeet morsian, muutama kuivattuja kukkia häät kukkakimppu.

Voit suunnitella albumin sivut temaattisen yksiköissä ja osastot. Myös alkuperäistä päätöstä lisätä muutaman sivun onnitteluja vieraillesi ja sukulaisia.

On suositeltavaa järjestää sivut yhteen tyyliin. Esimerkiksi hyvin kaunis sivut tyyliin vuosikerta tai antiikki koristeltu.

Rekisteröimiseksi häät albumin vain päälle mielikuvitusta ja luovaa mielikuvitusta.

Tarjoamme sinulle katsomaan joitakin temaattinen videoita aiheesta artikkelin. Niissä näet tarkemmin prosessin koristelu ja luoda albumeja kuvista omin käsin.

Kuva-albumi omilla käsillään vuosikerta tyyliin. Mestarikurssi askel askeleelta kuvat

MC tuotantoon albumin vintage tyyliin.

2. leikattu alusta alapuolella kuva alkaen nämä levyt ohjaavat koko 10 cm * 15 cm kuva aihioita ei 3-4 cm suurempi, esimerkiksi - 12 * 17.

3. Valitsemme beige taustakuvan tekstuuri (en ole löytänyt tällaista enkä äänisen kahvia ja tapetit, se osoittautui erittäin hyvin, jopa iloinen, ettei valkoisia)) ja leikataan neliöiksi 23,5 * 28,5 cm - 18 kpl. Toinen vinkki: taustakuva, koska ne ovat edelleen roll leikattujen neliöitä tarkoitus lopettaa asteittain, jotta se sopii työskennellä heidän kanssaan - heidän rauta rauta kautta ohutta kangasta.

4. kahva taustakuvan reunojen avulla ompelu Ripper. Laittaa repijä kohtisuorassa levyn reunan ja pitää levyn painamalla kevyesti.

5. Nämä ovat reuna hänen get.

6. Edge arkkia virkistävä ruskea krasochki. Kohtele koska kaikki lehdet.

7. Vain käsitellä alustaan ​​toimistopaperin. Toimisto arkkia ohuempi kuin tapetti, joten kohdella heitä kaksi kerralla niin kaunis alue saadaan.

8. Valitse taustakuva keltainen glitter (tai sopivan vuosikerta skrapbumagi) leikataan pieniä neliöitä tai suorakulmioita (7 * 7 cm), prosessi hillitä reuna meistin ja kiinteytymistä.

9. Nyt sadot kulmat kuvia. Keltaisella arkki pastellit asetettu kuolee tahansa kiharat ja missä tahansa järjestyksessä.

10. Leikkaa suorakulmion 5,5 * 2,5 cm kihara sakset, kynä hahmotella keskellä suorakulmion.

11. Kiedo oikealla puolella suorakulmion keskelle saada alueelle. Sitten kääri toisella puolella ja sileitä. Tässä nurkassa muuttuu.

12. Tee 2 suluissa kunkin valokuvan, ja 4 isoa valokuvaa (70 kpl.).

13. Voit koristella sivuja valmistelevat Photoshop rullaa jakeita, tulostaa ja leikata. Ne tulisi mitoittaa jonnekin 7 * 5cm. Tein albumin peruskoulun opettajat, joten jakeet minulla on ensimmäinen opettaja.

14. Valitse satiininauhoineen leveys 0,5 cm, tee jouset - yksi kullekin sivulle.

15. Vuodesta Soutache johto tai vahata beige täällä sitominen kumartaa.

16. Koska me puolestaan ​​ohut pitsi jouset (ei sitominen), kunnes me kiinnitä ne nastat.

17. Taustakuva Edge otstrachivaem kirjoitetaan muotoinen ompelemalla.

18. Aloita elementit liimattu sivun alemman kerroksen - ensimmäinen suorakulmio.

19. Seuraavaksi itse alustaan. Kaikki nämä tekijät Työnsin liimalla, lyijykynällä. Tulos arkki kahden vaakasuoran kuvia.

20. Aloitamme koristelu ensimmäisellä sivulla. Vuonna oikeassa alakulmassa SEW nauha pitsi.

21. vasemmassa yläkulmassa SEW satiinirusetti.

22. laatikon substraattien väliin liimaa beige paperi kamomilla. Sen reunat Olen pehmentänyt ruskea maali. Liima "Super hetki geeli" liimaa keskustassa akryyli- tai pudota polubusinu. Noin päivänkakkara koristella kimalleliimaa pronssi väri.

23. Toinen lehtiä koristavat leima ja kaksipuolisella teipillä liima kulmat kuvia.

24. seuraava arkki tehdä pystysuora kuva. Aloittaa ommella pitsiä.

25. Sitten liimaa suorakulmion.

26. Nyt sinun täytyy liimata alustaan ​​kuvan alle.

27. Liimaa runoja ja ommella nauhat.

28. vasemmassa alakulmassa liiman kamomilla ja koristele se samalla tavalla kuin edellisellä sivulla.

29. Koristele leima levyt ja kaksipuolisella teipillä liima kulmat kuvia.

30. Niin kaikki lehdet, kun otetaan huomioon, että vaihteessa olisi levy, kaksi vaaka- ja yksi valokuva arkille alla pystysuora.

31. korjattu Photoshop ja painettu väritulostimella kansilehti, reuna kahvasta repijä.

32. Seuraava ottaa valmis etukäteen albumin kansi (CM ELSE MC)

33. Ensimmäinen sivu kehän reunaan tehdä kiharat kuolee.

34. liittää ensimmäisen arkin - kansilehden.

35. vasemmanpuoleisen sivun ensimmäisen käännöksen reunalla virkistävä ruskea maali.

36 olivat iältään Photoshop ja tulostaa upeita valokuvia, joiden avulla joiden kulmat paikka tällä sivulla.

37. oikeanpuoleisen sivun ensimmäisen käännöksen - se on vain tukea tapetti, jätä se suuri kuva tai itse toive albumin isäntä)).

38. Seuraavalla vuorollaan kaksipuolisella teipillä liimaa sivun - toisessa kaksi kuvaa, yksi yhden.

39. Koska liimaa kaikki sivut sideaine.

40. kattamaan leikattu kaksi kappaletta aaltopahvista 25,5sm * 30cm - se on kansi ja selkärangan - 7cm * 30cm. Leikattiin suojuksen 70cm * 40cm. Leikata pois 2 ruutua syntepon 25,5sm * 30cm. Panemme kansi alaspäin. Lähi laittaa kantalippu sisennetään 0,7 cm vasemmalle ja oikealle put Sintepon. Top syntepon laittaa kartonkisubstraatille.

41. leikatut kulmat, kuten on esitetty kuvassa.

42. takki ylä- ja alaosan kannen ja selkärangan liima PVA. Kääri ja liimaa.

43. Kääri kulma on kuvan osoittamalla mitoitus ja PVA.

44. Seuraavaksi liimaa puolella kannen - kulmat suositella kuivua paina paperitavarat leikkeet.

45. Se kansi saadaan.

46. ​​Voit koristella kannen tekee kukkia keinotekoista silkki, pitsit ja silmät. Suuri kukka leikattu isk.shelka - 4, halkaisija 7,5 cm ympyrän, ympyrän halkaisija 6 cm 3, 2 5 cm halkaisijaltaan, ympyrän halkaisija 3,5 cm 3; ritilästä ympyrän, jonka halkaisija on 7,5 cm -1, 1 ympyrän halkaisija 6 cm; SEM - 1 5 cm: n halkaisija ympyrä. Ja pieni väri (ne kaksi, vastaavasti, mainittujen pyörien täytyy leikata kaksinkertaisella nopeudella) leikattu isk.shelka - 4 ympyrän halkaisija 6 cm, 3 5 cm halkaisijaltaan, ympyrän halkaisija 3,5 cm 3; mesh - 2 5cm halkaisijaltaan; SEM - 1 3,5 cm: n halkaisija ympyrä. Ja silmut (siellä on seitsemän) pääsee ulos 1 isk.shelka ympyrän halkaisija on 6 cm, päässä verkkoon 1 ja halkaisija 6 cm halkaisijaltaan sem 1 5 cm. Se voi olla hyvin pienet ympyrät (3,5 cm) tehdä kevyempiä. Silmut voidaan tehdä myös eri värin (nähdä valmista työtä).

47. kynttilä paloi reunan terälehdet keinosilkkiin.

48. Operaattorin suuri kukka - kaksi suurinta lohkoa päällekkäin, sekä yksi suurimmista verkkoon ja kaksi silmukkaa on kiinnitetty keskelle.

49. Nyt meillä on kaksi suurta lohkoa.

50. Ja terälehti verkosta.

51. Seuraavaksi kolme terälehdet 6cm.

52. terälehti guipure.

53. Nyt kaksi lohkoa 5 cm.

54. Ja terälehdet 3,5 cm.

55. keskellä ommella helmiä.

56. Analogisesti kerätä kaksi pientä kukka.

57. Jotta täsmää suuret silmut ja terälehdet silkkiä, sitten ulos verkkoon, sitten hieman silkkiä.

58. Me sammuttaa ympyrän puoli.

59. Ja vielä kaksi.

60. kiinnitetään nurkkaan muutaman tikin.

61. Jopa kannen sisustus tekevät väri samaa kangasta kuin kansi. Leikkaa kaistale 5 cm leveä, suuri kukka 45 cm pitkä, 25 cm pienin. Kink reuna näkyy kuva.

62. Aloita punos kukka.

63. lujittaa sen lanka ja kiinnitä keskustan paljetteja. Teemme kaksi kukkia.

64. alaosassa kannen ommella pitsiä.

65. solmitut täällä ovat kyhmyjä Soutache.

66. ommella ne pitsi.

67. Tee pörröinen keula satiininauhaa.

68. Me käännä sitä puoli.

69. SEW näkyy kuva.

70. Ompele alkuunsa.

71. Nyt kaksi kukkia - silkkiä ja kangasta.

72. Ennen kangas kukka pitsi ja ompele toinen alkuunsa.

73. Ompele kaksi pientä kukkia - silkki ja kangasta.

74. Seuraavaksi pörröinen satiinirusetti ja pieni kukka.

75. Ompele jäljellä silmut.

76. kansi liitetään kanteen - ei kiinni selkärangan - ensimmäinen liima juustoliinan, sitten siivet paperin sideaineen kansi.

77. Leikkaa kaksi suorakulmiota tapetti, jota käytettiin pieniä neliöitä 24,5sm * 29,5sm ja esilehdet. Liimaa esilehdet sisällä albumin.

78. Voit tehdä pussi tallentaa albumiin.

79. albomchik valmis, voit antaa!

Master Class on laatinut luova työpaja Rostock

Hanki sertifikaatti Masterclassy.ru site!

Lisätietoja tutustu

Alkuperäisessä ideoita albumin omin käsin

Jotkut ovat valmiita tekemään selfie jokaisessa vaiheessa, toiset suostua tulla kuvatuksi vain harvoin, mutta poikkeuksetta vaalia miellyttäviä muistoja. Kuitenkin pino erilaisia ​​kuvia jossain laatikossa kaappiin tai useamman tietokoneen kansiot voidaan tuskin verrata alkuperäiseen valokuva-albumi tehty omin käsin. Tällainen asia ei häpeä ylpeillä edessä sukulaisten tai ystävien tai työtovereiden. Ainoa kysymys on, miten tehdä valokuva-albumi, jotta se ei vain näyttää kauniilta, mutta myös suorittaa tietty ajatus.

Kuva-albumi omilla käsillään: ideoita

Onnistuminen mitään käsitystä riippuu sen toteuttamisesta. On parasta toteuttaa ideoitaan avulla jo tyylejä ja tekniikoita. Älä myöskään unohda tällaisia ​​perusasioita kuten laulun ja tarinan. Varsinkin jos se on lahja talon omin käsin. Harkitse kaikki kunnossa.

Tämä osa idean toteuttamisesta, pääsääntöisesti toteutuu. albumi suunnittelu riippuu tontin tai teeman. Voidaan pitää Classic Albums omistettu perheen, lapsen syntymä, häät, matka- ja muut elävän elämän tapahtumia. Voit myös tehdä valokuva-albumi lahjaksi rakkaasi vuosipäivän tai työtovereiden. Jotkut vaihtoehdot selostetaan tarkemmin jäljempänä.

Making albumin omin käsin ei ole vain joitakin kuvia ja koristeita. Paljon tärkeämpää on saavuttaa visuaalinen edinstva.Luchshe kaikki ohjaavat seuraavia sääntöjä:

 • määrittää semanttinen sivun keskelle
 • tehdä kirkas aksentti
 • varmista kuvia, tekstejä ja koristeet sulautuvat sävyjä
 • tasapaino osuus
 • Poimia koristeet tarkoitettu valokuvan
 • Kolmio merkki "valokuva-header-kuvaus"

minimalistinen ystäville pitäisi kiinnittää huomiota tyyliin kaiuttimen sanottuihin «puhdas ja yksinkertainen». Hän ehdottaa vähintään koristeluun. Vähimmäismäärä sisustus on myös tyypillinen "eurooppalainen" tyyliin. Sen kohokohta on epätavallinen muoto valokuvat, jotka on leikattu muodossa määrätystä aiheesta. Jos haluat sukeltaa ohi, ihanteellinen vaihtoehto - "vintage". "Chebbi-chic" edellyttää nimittäin nauhoja, pitsiä ja scuffs. Vieläkin sisustus on täynnä "amerikkalainen" tyyliin. Ennen järjestää valokuvia kädet tulisi etsiä tyyliä, joka esittelee sinulle ja perheellesi paras käsi.

Shtamping liittyy käytön eri applikaattorit postimerkkejä. Decoupage edellyttää piirustuksia, kuvia, koristeet. Se kropping perustuu työhön suoraan kuvia. Ne on leikattu niin, että vain avaintekijöitä jäljellä. Kuvat, täydentää alkuperäistä kuvausta, se zhurnaling. Huolestuttava edustaa ikääntyminen paperia. Verkosto löytyy jopa vähintään satoja alkuperäisiä tekniikoita.

Miten saada valokuva-albumi omilla käsillään: askel scrapbooking

Vaihe 1. valinta materiaalin ja työkalut työtä

Töihin tarvitaan:

Niin, että tulos ei petä, sinun täytyy olla selvillä siitä, mitä haluat saada tuloksen. Jo ennen miten tehdä valokuva-albumin omin käsin, työ malliin. varaat asianmukaista kokoa voidaan käyttää tulevan albumin malliin. On mahdollista hahmotella nimi sivut, piirtää summittaisen sijainnin valokuvan ja sisustus.

Ota valmistettu kartongista, leikataan 3 nauhat 24 cm korkeus ja leveys lisäys suhteessa. Kertainen levyt kahdesti niin, että muodostuu juuret kasvaa suhteellisesti. Mitat juuret voidaan tehdä etukäteen, kuten on esitetty kuvassa. Tämän seurauksena pitäisi saada kannettavan kanssa selkärangan. Kaikki osat on liimattu selkärangan linjaa. Tuloksena oleva sitova voidaan ommella vahattu pistorasiasta ja saavuttanut vahvan albumin omin käsin. Scrapbooking, jonka avulla voidaan löytää mestarikurssi ei ole vaikeaa, tarjoavat monia vaihtoehtoja koristamaan tällainen johto.

Avulla joukko paperi romun luomisesta karkea sivun asettelua. Kiinnitä lisäelementtejä auttaa kaksipuolisella teipillä. Tuloksena kuviot on liimattu jo valmiiksi sitova. Ne voidaan täydentää clamshells tai substraattien valokuvan. Ylimääräisenä sisustus voi käyttää erilaisia ​​elementtejä :. leikkeet, sovelluksia, helmet, nauhat, jne. On tärkeää, että määrä upotus sijaitsee tasaisesti eikä muotoaan albumin arkkia. Mennä oikeaan auttaa aiemmin luodun mallin albumin omin käsin. Askel askeleelta kuvia voit helposti tapahtua töihin vasta toivottua tulosta.

Taideteos on tehtävä pohjalta sitova koosta. Sopivia 2mm toisiinsa pahvi.

 1. On tarpeen valmistaa koteloaihio 2 kansien ja selkärangan.
 2. Edelleen, kunkin leikatut kappaleet liimasta-puolinen kangas.
 3. Selkäranka on sijoitettu vaippa-aihiot, lähtevät 0,3 cm.
 4. Yhdistää kaikki kanssa liiman avulla kangasta.
 5. Leikataan koko pala pehmuste polyesteriä aihion ja liittää sen yläosassa.
 6. Käytämme pehmeä valmiin kappaleen kudokseen valittu koristeluun.
 7. Sivuilla seuraa jätä 2,5 cm kudosta. Ne on kiinnitetty työkappaleen avulla 2-puolinen teippi. Joissa ei ole nauhaa, liimaa ankkurointi.

Albumin kanneksi

Viimeisessä vaiheessa on käännyttävä kätensä liittää kaksinkertainen arkkeja sitova. Ensimmäinen levy on asennettu suoraan kanteen. Siirtyä laiteohjelmiston albumi on mahdollista vasta kun koko kuivauksen rakenteen. Avaamalla albumi on keskellä, me kuvitella paikka reikiä. Seuraavaksi murtaa ne naskali ja ommellut nauha albumi. Kiinnitä kulmat voivat olla erityisen pieni kulma. Myös, ei haittaa tulee lisää sisustus kansi.

Kuva-albumin esimerkiksi vastasyntynyt omin käsin

Kuva-albumin esimerkiksi vastasyntynyt on pitkään lakannut olemasta harvinaisuus, ei voida sanoa omaperäisyys sen suunnitteluun. Mutta tämä on asia, joka on tärkeää tehdä sielu. Aloittaa on valita tyypillisin valokuvia, kirkkaampia kuin toiset heijastavat tärkeitä hetkiä elämässä lapsen. Scrapbooking albumi muista lisätä kuvan ensimmäinen ultraääni, sairaalasta, perehtyneisyys rakkaansa, ensimmäinen hymy, ensimmäiset askeleet, jne

Koristeena, voit käyttää saapikkaat ja teippiä, jotka olivat aiemmin elementtejä vauvan vaatteita. Älä unohda täydentää lasten albumin omin käsin lyhyt kuvaus tapahtumista kuvattu kuvassa. Ajan valokuva-albumi, voit lisätä kuvia teidän jälkeläisiä, sekä todisteita hänen voittoja - todistukset ja palkinnot.

Perheen valokuva-albumin omin käsin

Yksi variaatio albumin voi olla perheen kronikka tai valokuvakirjan omin käsin. Lisäksi kuvia, voit lisätä sen postikortteja, lehtileikkeitä ja muita muistoesineitä, jotka jotenkin liittyvät suvussa. Kannessa albumin kannattaa täydentää sanoja symboloi jotain tärkeää koko perheelle. Se ei tarvitse investoida aikaa ja vaivaa tehdä valokuva-albumin omin käsin. Mestarikurssi yllä, helpottaa prosessia.

Häät valokuva-albumi omin käsin

Häät valokuva-albumi omin käsin luoda askel askeleelta kuvia paljon helpompaa kuin luulisi. Itse prosessi tuo mielihyvää, ja ehkä elvyttää vanhoja tunteita. Tärkeintä ei pidä unohtaa, että jokaisen lehden albumin - se on tarina, joka välittää mieliala vallitsi festivaalin.

Lopuksi esitämme videon avulla, joka luomassa albumin omin käsin on yksinkertaisempi:

Artiklakohtaisissa "Alkuperäinen ideoita albumin omin käsin"

Paljon kiitoksia. Kaikki on hyvin saatavilla ja ymmärrettäviä. Te umnichka!