Kustannukset Kevytbetoni

Kevytbetoni lohkot: koko ja hinta per yksikkö, ominaisuudet ja sovelluksen

Kestävä, lämmin ja ympäristöystävällinen talo - unelma jokaisen ihmisen. Kuitenkin perinteiset rakennusmateriaalit, kuten tiili, kivi tai puu ovat nyt saatavilla ole kaikille. Miten täyttää unelmansa ja säästää rahaa? Nykyään on olemassa monia vaihtoehtoja. Nopeasti rakentaa muurin auttaa tervetuloa kotiin kevytbetoni lohkot: koko ja yksikköhinta, tärkeät parametrit ja ammattilaisten arvostelua on hyötyä asianmukainen valinta ja ostaminen materiaalia.

Betoni lohko tarttumisjärjestelmä käsiä ja "ura-harjanne" on helppoa laskemassa

Kun pyritään yksinkertaistamaan kiinteistöjen rakentamista ja tehdä rakennusmateriaalien helpommin myyjät tarjoavat uusia ratkaisuja. Yksi niistä on luoda solubetonin. Kevytbetoni - eräänlainen kevytbetoniin, itse asiassa, keinotekoinen kivi pallomaisia ​​soluja.

Tehdä se sementtiä, kvartsihiekkaa ja erityinen paisutteita (alumiini tahna tai suspensio). Joskus vielä lisäsi kipsi, lentotuhka, kalkkia. Massa saatetaan sitten jatkuva lämpökäsittely korkeassa paineessa autoklaavissa. Kemialliset reaktiot sementti liete vaahdotetaan ja kiinteytetään kanssa jo muodostuneessa huokosia.

Kun talon rakentamiseen Huomaa eri kokoja gazoblokov

Valitsemalla kevytbetoni lohkot (koko ja hinta per osake käsitellään jäljempänä), seuraavat kriteerit on otettava huomioon:

 • kokonaiskuorma seinillä;
 • lämmöneristyskyky;
 • suhteellisuutta muuraus;
 • tapoja yksinkertaistaa rakentamisen prosessin;
 • Kevytbetoni koot koosta riippuen rakennuksen suunnittelu;
 • hinta.

Tekniset ominaisuudet ja fysikaaliset ominaisuudet betonitiilet

Jos päätät käyttää rakentamiseen betonitiili, sinun täytyy olla käsitys sen teknisiä ominaisuuksia. Tämä auttaa tekemään paras valinta ja välttää tuhlaileva investointeja.

Lisäämällä tiheys kasvaa Kevytbetoni marginaali

Perusulottuvuudet. Vaahtobetoniasuintalot lohkot ovat erikokoisia, se auttaa heitä tarkemmin laskea oikea määrä. Suosituimpia ovat: 600 × 300h200, 600 x 300 x 250, 400 x 300 x 200, 600 x 300 x 300, 400 x 300 x 300, 600 x 400 x 300, 400 x 400 x 300 ja 500 x 400 x 300 mm: . Tietäen kokoa voi laskea, kuinka monta kappaletta gazoblokov kuutioitu ja sen mukaisesti, kuinka paljon he tarvitsevat rakentamiseen rakennuksen määritetyn teknisten parametrien.

Tiheys. Merkki tiheys mitataan kg / m. GOST 25485-89 (solun betonien) irtotiheys jaettuna lämmöneristyksen (D300-D500), rakenteelliset ja lämpöä eristävä (D500 - D900) ja rakenteelliset (D1000 - V1200). Mitä suurempi tiheys kevytbeton, sitä suurempi on sen kantokyky.

Vahvuus luokka. Tämä indikaattori määrittää, mitä aksiaalinen paine voi kestää lohkon. Esimerkiksi, lujuus luokan B2.5 avulla soveltaa tällaista lohko rakentamiseen kantavien seinien korkeus ja 20 m arvot seuraavat parametrit :. Q1.5, V2.0, B2.5 ja Q3.5.

Vertaileva taulukko Kevytbetoni ominaisuudet ja muut materiaalit:

lämmönjohtavuus. Tämä indikaattori on seuraavat arvot: 0,096, 0,12, 0,14 ja 0,17, ja tarkoittaa kykyä lämpimään "jaa" niiden lämpöä kylmällä. Mitä suurempi suhde on, sitä suurempi lämmönsiirto. Määritettäessä sinulle sopivin seikka on aina otettava huomioon kosteuden.

Pakkaskestävyys. Ilmaisin sitkeys mitataan jaksoissa, ja betonikivien on 25 100. Vertailun, tiilet, jossa on korkeintaan 50 pakkasta sykliä.

Kuivaus kutistuminen. Tämä mitataan mm / m ja ei saisi olla enempää kuin 0,5, muuten voit nähtäväksi seinät kodin enemmän kutistumismurtumia kuin tarjotaan vieraille.

Gazoblok sitoutuneet toisiinsa tai erityinen liima kevytbetoni tai laastin

Vinkki! Yhtenäisiä kuivaus kutistumisen ehkäisemiseksi halkeamia, asiantuntijat suosittelevat kostuttamaan hiilihapotettujen on konstruoitu tasaiseksi kuivaus tapahtui.

Kevytbetoni lohkot: hyvät ja huonot puolet, asiantuntijoiden arviointia

Katsotaan, mitä tekee betonitiilet niin suosittuja ja kysynnän rakennusteollisuudessa, ja epäselvät syntyisi jos käytettäisiin niitä?

Erittelyt, mitat ja hinnat vaahtopalat. Edut ja haitat rakentaminen kevytbetoni lohkot. Mitat ja hinnat vaahtopalat. Sovellus. Valinta vaahtopalat: tekniset tiedot.

Edut betonitiilet:

 • kevytbetoni lohkot ovat yksinkertaisia ​​käsittely: ne on helppo näki, porata reikä niihin, vasara naula, höylätä haluttuun muotoon;
 • heillä on pieni paino koostaan. Tämä suuresti lisää nopeutta ja vähentää työvoimakustannuksia rakentamiseen;

Ajo eristys ja vuori seinät Vaahtobetoniasuintalot

 • se on ympäristön kannalta turvallinen aine, joka on valmistettu luonnon osia, jotka eivät lähetä haitallisia aineita;
 • Aerocrete on korkea lämmön säästöä. Huokoisuudesta johtuen lohkojen kevytbetoni on lähes johda lämpöä. Tämä vähentää kustannuksia lämmitykseen asuntoja talvella ja kesällä suojata ylikuumenemiselta;
 • äänieristys ominaisuudet tarjoavat solun ilman kanssa. Ulkoista melua pysyy kotiisi seiniin. Erityisen hyvin ne imevät matalataajuista melua;
 • kevytbetoni ei pala - palonsuojamateriaaleilla pystyy pitkään kestämään suora vaikutus avotuli. Reagointi tuleen se antaa mineraalikoostumus;
 • silikaatti betoni pakkasta. Aste pakkaskestävyys riippuu tekniset tiedot yksittäisten lohkojen.

Sileä Autoklaavi pinoaminen betonielementeistä suoritetaan käyttämällä vesivaa'an

Puhuessaan eduista ja haitoista betonijalat on syytä mainita noin puutteensa, jotka tulisi ottaa huomioon valittaessa materiaalia rakentamiseen:

 • suurempi tiheys kevytbetoni, sitä alhaisempi on sen lämmöneristyskyky;
 • kevytbetoni lohkot tiheys on alle 500 kg / m, voidaan käyttää enemmän kuin lämpöä eristävää materiaalia. Mutta tiheys on 500 kg / m³ on rajaus. Kyky käyttää tällaisia ​​rakennuspalikoita tiheys kantavat rakenteet on tehty valmistajien ja testitulokset;
 • kevytbetoni materiaali ei ole elastinen. Tässä suhteessa, muodonmuutos perustuksen seinän gazoblokov voi antaa halkeamia. Siksi rakentaminen kaasubetoniin kehotetaan pystyttää monoliitti nauhat säätiöt, jotka voivat johtaa kallistua rakentamisen;

Pitkin seinän betonitiilet

 • johtuen huokoisuutta äiti seinätelineen laitteistot gazobetoonyh massiiviset rakenteet eivät ole sopivia tavanomaisia ​​kiinnikkeitä. erityistä on ostettava - huokoisia hauraita rakenteita, jotka voivat myös aiheuttaa lisäkustannuksia;
 • vedettäessä huokoisia kappaleita käyttämällä sementti-hiekka tai erityistä liima ratkaisu. Ensimmäisessä suoritusmuodossa, lämpöhäviö on kasvanut 25% toisella - 10%. Lisäksi teplosoprotivlyaemost kuuluu myös johtuen siltojen ja vahvistettu vyöt. Niinpä jotkut asiantuntijat uskovat, että tuottajat kevytbetonielementit ovat liioiteltuja väitteitä kuumuudelle säästö tätä materiaalia, niinkuin tyyli saumat esiintyy kuulumattomana spesifikaatioiden lämpöhäviö;
 • hiilihapotettu imee kosteutta, niin rakentamisessa tällainen materiaali on tarpeen tehdä höyrysulun. Saavutettu antiparovoy vaikutus syvälle vaikuttavan pohjamaali ja rappaus;

ponttiliitokseen toimii "terminen lukko" ja mahdollistaa ei sovelleta liima pystysauman

Vinkki! Rakentaa talo kantokyky ja hyvä lämmöneristyskyky on valittava kevytbetoni lohkot, jonka tiheys on 500 kg / m, huolehtia vankka perusta ja höyrysulun, sekä käyttöä koskevista erityisistä ohut kerros liimaa.

Kevytbetoni ja vaahdon konkreettisia: se on parempi

Molemmat materiaalit on tehty sen mukaan GOST samoja ja ovat samanlaisia ​​fysikaalis-teknisiä ominaisuuksia. Vaahto on myös huokoinen rakenne, se on tuotettu sementti-hiekka seos lisäämällä paisutetta. Ero kaasun betonien on se, että vaahto kovettuu luonnollisesti hiilihappoa ja - lämpökäsittely. Myös näiden aineiden erilaisia ​​vaahdotusaineita.

Sitova tiilivuorauksen ja seinän täyteaineen lohkojen

Määritettäessä mikä on parempi: Aerocrete tai lohkot, sinun täytyy tietää, että vaahtopalat tuotantoteknologia on yksinkertainen eikä vaadi tehdasolosuhteissa. Siksi niitä voidaan valmistaa on kannettavia laitteita suoraan paikan päällä. Kyseinen saatavuus ei ole aina saatavilla kuluttajille: tuotanto vaahtopalat osallistuvat usein häikäilemättömät valmistajat, joka suuresti vaikuttaa tuotteiden laatuun.

Aerocrete tuotetaan myös suurissa yrityksissä, jotka noudattavat vaadittuja sääntelyn indikaattoreita.

Tämä on tärkeää! Ostaessaan vaahto betonitiilet pienistä valmistajista vaivaudu tarkistamaan tarvittavat luvat ja laatutodistus.

Hyvä liima antaa vahvan adheesion välillä lohko

Lohko vaahto voi olla myrkyllisiä ominaisuuksia, koska kuivatuksen prosessi esiintyy luonnossa ja kemiallisten prosessien ei voida saattaa päätökseen loppuun asti. Käsitellään gazoblokov auto- takaa täydellisyyttä kemiallisen prosessin ja ympäristön turvallisuutta tuotteen.

Erilaiset tuotantomenetelmät vaikuttavat myös mekaaninen lujuus verrattuna materiaaleja. Ja sama tiheys, hiilihappoa kiinteämpi vaahto. Esimerkiksi, tiheydellä 500 kg / m kevytbetoni voidaan käyttää tukirakenteisiin tällaisesta vaahdosta indeksi voidaan käyttää lämmitintä.

Veden imeytyminen ja pakkasenkestävyys, liian ristiriita, nämä rakennusmateriaalit. Aerocrete imevät enemmän kosteutta, joka vaikuttaa suorituskykyyn lämmön ja pakkasta. Kuitenkin, tämä ongelma on ratkaistu rappaus.

Tuotantoteknologian autoklavoidulla kevytbetoni

Lisäksi vaahtopalat koot eivät ole aina vakio. Vaahto betoni murenee, joten käsittely ei ole niin muokattavaksi kuin kevytbetoni ja prosessi voi murentua.

Merkittävä etu vaahto lohkojen hinta. 1 m³ vaahtopalat on vähemmän 400-800 ruplaa kuin kevytbetoni. Hinta vaikuttaa tuotantokustannuksiin, tuotantolaitteet, osien ja tekniikoista.

Siten sanoa yksiselitteisesti, että se on parempi rakentaa talon: kevytbetoni tai vaahto - se on mahdotonta. Valinta rakennusmateriaali riippuu tarkoitus hakemuksen materiaalien laatu ja noudattamista prosesseja sen valmistuksen aikana.

Noudattamisesta prosessi gazoblokov muuraus riippuu luotettavuuden ja kestävyyden rakenteiden pystytetty

Miten lasketaan määrä Kevytbetoni rakentamiseen

Hankkia ylimäärin rakennusmateriaalien voi tehdä noin laskennassa tarvittava määrä Kevytbetoni. Voit käyttää seuraavaa kaavaa:

L - kokonaispituus kevytbetoni seinät, m;

H - keskimääräinen korkeus kevytbetoni seiniin, m;

SPR - kokonaispinta-ala ikkunat ja oviaukot, m²;

1,05 - kerroin mikä marginaali 5% ja leikkaus;

B - lohkot paksuus m;

V - tilavuus tarvittava määrä ilmastetaan kuutiometriä.

Perustuu kaavaan, voit tehdä seuraavan laskelman taulukossa määrä gazoblokov kuutioitu:

Tällainen laskenta on arvioitu ja se on enemmän ehdotus. Verkkosivujen valmistajien ja myyjien betoniharkkojen löytyy verkossa laskimet tarvittavat laskelmat. On myös mahdollista heti laskea rakennuskustannukset, kun otetaan huomioon koko ja hinta gazoblokov kappaleelta.

Kevytbetoni lohkot: koko ja hinta per osake johtavista

Gazoblokov tuotanto vaatii paljon yritykset tuottavat rakennusmateriaalien. Kysyntä kevytbetoni lohkot kotimaisten tuottajien IVF (Jaroslavl), GRAS (Malojaroslavets), BONOLIT (Staraja Kupavna), Thermocube (Kostroma), DRAUBER (Elektrostal), YTONG (Mozhaisk), El-block (Kolomna), PORITEP (Novomichurinsk ), AeroStone (Dmitrov) LZID (Lipetsk), SilAbit (Vanha Kupavna). Nämä yritykset on tarvittavat välineet ja koulutettu henkilöstö. Tuotteitaan on sertifioitu ja on oikea laatu.

Aerocrete käytetään matalissa rakenne ja ulkoa kantaviin seiniin

Hinta riippuu Höyrykarkaistu tiheys, lämmönjohtavuus, pakkasta ilmaisin, ja muut tekniset. Samalla tiheydellä ja koko gazoblokov hintoja kotimaisten yritysten saman tuotteen ominaisuudet eivät ole liian erilainen. Esimerkiksi, kustannukset kuutiometri konkreettisia korttelin päässä DRAUBER valmistaja on 2500 ruplaa / m, SilAbit -. 2600 hieroa / m, ECO -. 2650 ruplaa / m .. Näin ollen, kun indeksi tiheys 500 kg / m, keskimääräinen hinta per pala Kevytbetoni 20 x 30 x 60 cm 92 ruplaa.

Tekemällä ostoksen sinun täytyy olla varma kysyä asiakirjat, joissa vahvistetaan tavaran laadusta. Kannattaa myös tarkistaa tuotteisiin ulkoisia vaurioita (tämä voi vaikuttaa ominaisuuksiin gazoblokov aikana). Katsaus tyyppejä, erittelyt, ominaisuudet, koot ja hinta per pala betonitiilet varmasti auttaa sinua tekemään oikean valinnan ja pian nauttimaan omasta mukava ja kohtuuhintaisia ​​asuntoja.

Erittelyt, mitat ja hinnat vaahtopalat

Puu-betoni lohkot: hinta, koko ja pääpiirteet

Paksuus ja koko vanerilevyn: hinta, lajike ja soveltaminen

Betoni pannat jäteveden: koko, hinta ja tuotteiden käyttöä

Julkisivutiiliä: koot, hinnat, tyypit ja materiaalin ominaisuudet

OSB Levyt: paksuus ja mitat, hinnat ja tekniset tiedot

gazoblokov kustannus per pala erikokoisia

Rakentaminen asuinrakennusten betoniharkkojen - järkevä valinta, jonka komponentit ovat riittävän lujia ja kohtuullisin kustannuksin materiaalin, sen hyväksyttävät tekniset, mahdollisuuden asettaa nopeuden. Hankkeen kehittämisessä tulevaisuuden rakentamisen, esittävien seinä Terminen laskenta ja määrittämällä niiden vahvuus, olisi otettava huomioon koko ja tarkoitus lohkoja. Yhtä tärkeää on hinta: kriteerin perusteella vertailla samankaltaisia ​​tavaroita eri yrityksistä, mahdollistaa rakentamisen huomattavasti halvempia. Tietää etukäteen, kuinka paljon tavaraa voit selvittää kokonaiskustannukset muurauslohkojen.

Ominaisuuksien ja mittojen

Kevytbetoni - huokoista materiaalia, joka on valmistettu seokseen, jossa oli Portland-sementtiä, johon on lisätty kalkkia, hiekkaa, alumiinijauhetta ja vettä. Nevtoklavny gazoblok jälkeen muodostava vaihe kulkee luonnollinen kovettumisen ja kuivauksen. Autoklaavi analoginen muovataan paineen alaisena ja kuivattiin korkeassa lämpötilassa, joten se on alhainen lämmönjohtavuus, tarkka geometria ja parametrit lineaarinen vähintään poikkeama. Hinta autoklavoidaan Aerocrete yläpuolella, koska tekniikka tarjoaa merkittävän energian ja kalliiden laitteiden.

Mitä suurempi huokosten on betoni, sitä alhaisempi on sen tiheyden (D) ja puristuslujuus. Riippuen näiden parametrien, solu tiilet muuttuvat niiden tarkoitus. Taulukossa 1 on esitetty luokittelu kevytbetonitiilet ja tärkeimmät ominaisuudet.

Rakenteellinen gazoblok korkean pistemäärän (tihein), jota käytetään muuraus laakerin seinät, jolloin keskimääräinen tiheys on materiaali toimii valmistamiseksi väliseinät, valoa eristävän tuotteet suojaavat monoliittisen seinä lämpöhäviöitä.

Johtuen siitä, että mittasuhteet suuntaissärmiön vaihtelee sen jäykkyys, standardi säätelee muoto ja koko kunkin linjan mukaisesti suorittamat toiminnot. Erikokoisia lohkoja hiilihapotettujen otetaan käyttöön taulukossa 2.

Lisäksi sileä muuraus tuotteiden valmistajat tuottavat lohkojen urien ja harjojen sekä kahvat tarttumista varten. Suunnittelun piirteet nämä muutokset rakenteen yksinkertaistamiseksi rakennuksen ja kääntämällä rakenne moduuliin kokoonpano. Yleisin pazogrebnevyh kevytbetoni lohkon koko 400h250h625, vaikka tuotteet ovat myös saatavilla leveys 300-375 mm.

Ennen kuin ostat rakennusmateriaalina sopivaan tiheyteen, muotoisia ja kokoisia, on syytä verrata gazoblok eri valmistajilta. Verrataan yhtiöiden pitäisi verrata niiden tuotantokapasiteetista määriä valmistettuja tuotteita. Massatuotannossa Kevytbetoni yksi on arvoltaan pienempi kuin pienen mittakaavan tuotantoon - selittyy lasku osuuden yleiskustannukset.

Jotta ei saada halpa mutta huonolaatuisia betoni, ei haittaa jos verrata kannalta pysyä lujana rakennusmateriaalien markkinoilla, lukea arvioita foorumeilla. Lopuksi, alentaa kustannuksia, on toivottavaa ostaa yksiköitä valmistajalta, jottei ylihintaa välittäjille. Tyypillisesti hinta arvon se sisältää kuutiometriä betonielementeistä. Keskimääräiset hinnat näille tuotteille Moskovassa ja Moskovan alueella on esitetty taulukossa 3.

Usein kehittäjä kiinnostunut hintaan Kevytbetoni kappaleelta. On toivottavaa selvittää, jos oletetaan, rakentaminen sisätilojen väliseinien tai erillisen eristeen seinään. Opittuaan kuinka paljon tavaraa, hintaindeksi kerrottuna lohkojen ja saada kokonaiskustannukset materiaalin.

Menettely Laskettaessa Kevytbetoni melko yksinkertainen. Tietäen koko on huokoinen "tiili", määrittää sen tilavuus kuutiometreinä. Esimerkiksi, mitat lämpöä eristävän tvinbloka 0,25h0,625h0,3 m. Näin ollen, jokainen pala materiaalia tilavuus on 0046 m3. Seuraava, määrätä kokonaisluku lohkojen kuutio 1 / 0,046 = 21 kpl. Yksikköhinta materiaalin lasketaan jakamalla arvo useissa kuutiometriä lohkojen: 3300/21 = 157,14 ruplaa.

Miten valita lohkot otetaan huomioon ennen kuin ostat

Materiaali parametrit valitaan perustuen seuraaviin kriteereihin:

 • kokonaiskuorma seinillä;
 • lämpöominaisuudet Vaahtobetoniasuintalot;
 • työstettävyys ja suhteellisuus muuraus;
 • mahdollisuus yksinkertaistaa rakentamisen;
 • kohtuulliseen hintaan.

Tärkein Kevytbetoni koko - sen leveys on suoraan verrannollinen lämpöeristys ja lujuusominaisuudet. Usein ostaa tuotteita 300 mm leveitä, mutta yhä kuormien tätä kokoa pitäisi lisätä. Korkeus ja pituus on valittu siten, että ne ovat monikertoja suunnittelu rakenteen mitat. Tässä tapauksessa ei tarvitse leikata kevytbetoni.

Ja lopuksi muutamia suosituksia valikoima laadukkaita Kevytbetoni.

 • Ennen ostamista perehtynyt todistukset toimittava tavara myyjän.
 • On toivottavaa, että valmistaja on uima kuumennettiin kauppoja ja varastoissa.
 • Ei sallittu ulkoisia vaurioita lohkot - halkeamia, sirut.
 • Tuotteet testataan tasaisuuden: kahden elementin laittaa päällekkäin ja varmista, ettei niiden välissä olevia rakoja ja vakautta tuloksena "rakennetta."
 • Lujuus ja kovuus tarkastetaan, yrittää katkaista kulmayksikköön tai pistä sitä terävällä esineellä.
 • Tiheys valmistajan ilmoittama tarkastetaan seuraavasti: punnitaan ja jaetaan gazoblok paino per tilavuus yhdestä kappaleesta, mitattuna mittanauha. Jos todellinen tiheys on pienempi kuin asiakirjojen mukaan, materiaali ei kestä kuormitusta.

Suunniteltaessa talon Vaahtobetoniasuintalot, rakentajat ovat ensimmäisten joukossa ratkaista kysymys.

Yksi suosituimmista solubetonin - autoklaavin - eikä syyttä.

Kaasu silikaatti on kevytbetoniharkkopinnat, jossa on huokoinen rakenne. Tämä.

Mitä paremmin vaahtoa tai kevytbetoni?

Soveltaminen DSP rakentaminen

Gazoblok

Tiheys D400, D500, D600

Kestävyys B2.5, B2.5, B3.5

etuja:

 • 20% lämpimämpi (D400, B2,5)
 • Erinomainen lohko geometria
 • Yhtenäisyys materiaalin (ei kuori)
 • U-muotoinen lohkot Muurausverkko
 • vahvistettu hyppääjä

ominaisuudet:

Tiheys D400, D500, D500, D600

Kestävyys B2.5, B2.5, B3.5, B3.5

etuja:

 • Ensimmäinen valmistaja Krasnodarin alueella
 • Suhteellisen alhainen hinta merenkulkuun
 • Hyllyssä

Art. Saratov

ominaisuudet:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin