Kurpitsa kirja Halloween käsillään

Miten tehdä kurpitsan tilavuuteen paperia Halloween käsillään

 • Valmisteltaessa Halloween, älä unohda tehdä perusatribuutti syksyn loma - irtotavarana kurpitsa kuono. Jos tämä hedelmä silmien, nenän ja suun voidaan leikata veitsellä, sitten kun luot käsitöitä, nämä kohdat on tehty värilliselle paperille.

  Vaiheittain kuva oppitunti:

  Valitsemme paperin värin luoda kurpitsa. Tämä voi olla oranssi tai keltainen sävy. Se piirtää pienen ympyrän (se on parempi tehdä keskellä sivua). Se on enintään 2 cm.

  Nyt vetää läpi ympyrän kaksi riviä: yksi - pystysuora, ja muut - vaakasuoraan. Ryhmämme on nyt jaettu neljään yhtä suureen osaan.

  Täydentää piirustus vinoviivaa, jotka jakavat ympyrän neljä kertaa puoli. Tämän seurauksena saamme kahdeksan samanlaisia ​​osia.

  Jakaa kukin span puoli uudelleen. Tällä ympyrä tehdä muistiinpanoja.

  Aloita piirustus tyhjä, joka on hyvin samanlainen ulkonäöltään terälehtiä. Piirtää yhden "välilehti" täytyy olla keskellä "kukka" kello 7 cm. Tee muistiinpanoja linja on valittu. Tämä on kärki "terälehtiä". Hänen käyttäytyminen kaaren oikealla puolella olevaan merkkiin kehällä. Toista toimenpide vasemmalla puolella. Saamme yksi valmis "-välilehti ja siirry seuraavaan piirustukseen kunnes kahdeksan.

  Leikataan varovasti valmiin kappaleen.

  Ota kaksi vastakkaista "terälehtiä" ja liimaa kärjet yhteen.

  Tämän päälle liima toisella puolella "terälehden".

  Sitten, tällä puolella keskustasta liimaa.

  Siten, liiman ja vasemmalla puolella alkuun.

  Vihreän kirjan tekee lehtiä. Tehdä tämän, leikattu pieni ympyrä ja raidat.

  Puoliväliin saakka ympyrää eivät viilto saksilla. Laitoimme vähän nauhat ja ankkurointi liimalla.

  Me puolestaan ​​ympyrän kartioksi. Ankkurointi liima takapuolella.

  Pitkästä nauhat tekee kaunis spiraali yksinkertaisella lyijykynällä.

  Liimaa keskellä kurpitsa.

  Musta paperi luoda silmät ja nenä kurpitsa.

  Nyt ulos musta paperi leikata pois ilkeä hymy.

  Käsityöt Halloween käsillään

  Valmistautuminen loma tuo usein paljon positiivisia tunteita kuin loma itse. Viime vuosina monet ovat alkaneet juhlia Halloween, ja jopa luoda omia perheen perinteitä siitä päivämäärästä. Yksi tällainen perinne on tuotannon eri temaattisen koristeita kotiin ja lahjoja. Tee käsitöitä Halloween voi olla perhe, se on hienoa vetää ja yhdistää.

  Kuuluisin ominaisuus loma - kurpitsa. Kuten näette kuvassa, ilman tätä kasvi ei tee jokin osapuoli. Kurpitsa on tehdä perinteisiä lyhtyjä, ja sitä käytetään vain koriste- tai puutarha tilaa. Siksi, kun aikoo tehdä käsitöitä Halloween, ilman "tykvennoy9raquo; Aiheita ei voi tehdä.

  Miten tehdä kurpitsan perinteisiä taskulamppu? Tämä työ on yksinkertainen riitä selviytymään se ei ole vain aikuisille, mutta myös teini. Se on tarpeen leikata pois kannen kasvis puolella, jossa varsi, ja sitten huolellisesti leikattu pois massasta ja siemenet. Kurpitsa massa, tietenkään, ei tarvitse hävittää, sitä voidaan käyttää ruoanlaittoon erilaisia ​​annoksia, jotka koristavat loma taulukossa. Jos aiot tehdä useita lyhtyjä, leikataan kurpitsan liha voi jäätyä ja käyttää myöhemmin.

  Kun muuttuu ontto kurpitsa "gorshok9raquo, on tarpeen leikata" rozhitsu9raquo;. Voit tehdä tämän markkeri ääriviivat siluetteja silmät, suu, nenä, ja sitten pieni leikkaa ne veitsellä. Ilmaisu "rozhitsy9raquo; Se voi olla mitä tahansa - vihainen ja raivostunut, tai päinvastoin, iloinen ja makea. Se pysyy työnnetty saada lyhty kynttilä.

  veistämällä mestarit pystyvät leikata kurpitsan todellisia mestariteoksia, mutta ne, jotka vievät työtä ensimmäistä kertaa, se on parasta valita yksinkertainen vaihtoehto.

  Lyhdyt kurpitsaa - perinteisestä hakata, mutta niillä on lyhyt säilyvyysaika, joten ne etukäteen ei toimi. Aattona loma on paljon muita huolia, voit etukäteen tehdä käsitöitä muodossa kurpitsan muista materiaaleista. Esimerkiksi ommella tyyny muodossa kurpitsa, vihannes veistää kuvaa massasta tai suolaa taikina jne. Nyt monet ihmiset ovat riippuvaisia ​​kutoa purkkaa, voit käyttää tätä käsitöitä tekniikkaa valmistaa pieniä tykovok. Nämä käsityöt voidaan käyttää loitsuja.

  Yhdessä lapset voivat tehdä paperilyhtyjen muodossa tykovok. Menetelmä D:

  • Kartongin syrjäyttää sylinterin kiinnitetty työkappaleen reunaan teipillä tai niittejä. Maali sylinterin oranssi;
  • Seuraavaksi sinun täytyy ottaa pala oranssi paperissa, jonka leveys on suurempi kuin korkeus valmis aluksella. Lisäksi, mitä suurempi ero koko, sitä enemmän tilavuus muuttuu taskulampun;
  • täsmää arkki puoli pituussuunnassa, ja sitten kansi puolella on tarpeen tehdä samansuuntaista viiltoa ei ennen levyn pään. Väli vierekkäisten rakojen noin 1 cm;
  • täytyy nyt laajentaa levyt ja kietoa piipun kohdistaen reunat. Koska arkin leveyden enemmän, ympäröivät taskulampun;
  • vasemmalle sisustaa käsitöitä. Vihreän paperi voidaan leikata "listochki9raquo; ja poikkitangon suspensioon musta paperi - elementit "rozhitsy9raquo;.

  Tällaiset lyhdyt voivat tehdä paljon niitä ja kerätä seppele koristamaan talon.

  Perinteiset käsityöt teema Halloween kurpitsa ei ole vain, vaan myös asukkaiden vanhan kryptissa ja hautausmaat - hämähäkkejä ja lepakot. Nämä edustajat eläinten maailmaan voi tehdä kotona erilaisista materiaaleista.

  Esimerkiksi BAT voidaan helposti tehdä paperista ja pahvista. Valmistukseen hiirien täytyy tehdä sylinterin pahvista, on mahdollista käyttää holkki, joka on kiedottu wc-paperia, mutta jos haluat tehdä kopion hieman enemmän, voimme ottaa pistoke paperia.

  Sylinteri taittaa siten, että ylä- on kääntynyt osittain pyöreä syvennys, jonka päät edustaa korvat hiiren. Valmistetut pullot on maalattu mustalla maalilla, valkoinen tai punainen maali voi vetää kuono hiirtä.

  Seuraavaksi sinun täytyy leikata pois musta paperi siivet tajunnut muodossa. Laita ne sivuun kuin haitari. Tee reikä sylinteriin ja aseta siivet. Hiiri on valmis, jäljellä ripustaa sen merkkijono tai "posadit9raquo; verhot tai missä tahansa muualla.

  Robotit voidaan valmistaa eri materiaaleista. Suuret robotit voidaan tehdä helposti läpi lanka ja lanka. Pikku voidaan kutoa helmillä.

  Ready robotit voidaan ripustaa jouset alle kattokruunu, ja hyvin kattokruunu kietoutuvat valkoinen juova, joka kuvaa verkossa.

  Windows voi koristella paperi käsityöt Halloween. Uudenvuoden ikkuna mount tehty lumihiutaleet. Mutta koska Halloween - juhla pahoja henkiä, ikkuna koristelu voi leikata erilaisia ​​kamalia asioita - siluetit mustia kissoja, hämähäkit, noitia, ja niin edelleen.

  Oveen tarina voi olla seppele, kuin joulu. Vain suunnittelussa sen käyttöön syksyn lehdet, pieni matkamuisto kurpitsa, musta jouset ja oranssi ja niin edelleen.

  Ghosts - usein "gosti9raquo; Halloween juhla. Näitä aineettomia olentoja voidaan helposti tehdä käsin sideharsoa, tylli tai organza.

  Valmistukseen aave tarvitsevat ilmapallo, se on parempi, jos se on täynnä heliumia. Pallo sinun täytyy heittää valkoisen harso ja sido se alla pallo säiettä. Kudoksen, tiiviit kuulakärkikynä tai painovärejä voidaan visualisoida "litso9raquo; valettu. Vasemmalle pudottaa pallon niin, että hän leijui lähelle kattoa. Jos käytät pallon täynnä ilmaa, haamu täytyy ripustaa varassa.

  Ghosts pieni koko on helppo tehdä yksinkertaisia ​​paperiset lautasliinat. Sinun täytyy vierittää puuvillatukko, laita se keskelle lautasliinoja. Kääriminen puuvillakangasta, sitomalla hänet säiettä. Tussilla piirtää kasvoja. Jos teet paljon kummituksia, joista osa voi tehdä seppele.

  Jos talossa ei ole lapsia, voit tehdä kauhea käsitöitä. Esimerkiksi helmiä pieni koko ja pyöreä muoto voidaan valmistaa helposti Silmän. Pallo tahansa väri kaataa hiekkaa tai lantiota. Leikkaa yläosa niin, että teemme pallomainen työkappaleen jossa on reikä. Trim vain kaksi palloa, joista yhden tulee olla valkoinen.

  Laitoimme valmis esimuotti toinen pallo niin Aukon käännetty päälaelleen. Nyt laitamme päälle valkoinen pallo. On vielä käyttää värejä edustaa iiris ja oppilas silmän paikassa, jossa, alla valkoinen pallo näyttää se, joka pantiin toisen. Valkoinen pallo ohut harja ja punainen maali on tarpeen kuvata muutamia verisuonia.

  Hyvin realistinen näyttävät matoja tehty hyytelöä. Niiden valmistus edellyttää laajaa cocktail putki ja muutamia paketteja osittain hyytelö eri värejä. Puolivalmiita hyytelö tulee laimentaa ohjeiden mukaan, jäähdytyksen jälkeen varovasti kaataa hyytelö putkiin. Saat kätevästi kanavien tarvitse asentaa pystysuoraan lasiin. Laita lasi putket jääkaapissa yön yli. Aamulla sinun tulee poistaa matoja. Tehdä tämän, leikkaa putken, tai muutaman sekunnin alentaa kunkin kuumaan veteen ja purista sisältö hänen. Tällaiset madot voivat vain laittaa pöydälle kulhoon jäätelöä tai koristella.

  Scottish Party: tuntuu vuorikiipeilijä!

  Zombie osapuoli lapsille: hirveän hauska ja hirveän hauskaa!

  State Museum of Biology Timirjasevin

  mielenkiintoisia artikkeleita

  Lahjat tytär uudenvuodenaattona 1000, ja yksi idea

  tyttö lahja 15 vuotta. Kuin miellyttää teini?

  Party "From Dusk Till Dawn": Hyvää ruokahalua!

  Kansainvälinen päivä elokuva - kamera, käy!

  Miten viettää Helmikuu 14p Omaperäisiä ideoita ja vinkkejä

  Kuinka tehdä kurpitsan Halloween. Tekee kaunis lyhty lomalla

  Halloween - elävä ja viihdyttävä festivaali, joka tuli meille anglosaksisten maiden ja tuli maun sekä lapsille että aikuisille.

  Joka vuosi 31. lokakuuta järjestetään paraateja, karnevaaleja, kuvauksissa, koulu valot ja yritysten bileitä Halloween tyyliin monissa Euroopan kaupungeissa Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Meksiko, Japani ja Kiina, sekä Venäjällä.

  perinne juhlistaa eri kansalliset värit, rituaalit, massa, maisemat, mutta myös tärkein ominaisuus illalla - hehkuvan kurpitsa - pysyy samana tunnistettavissa luonnetta ja armo kaikille osallistujille juhlallisuuksiin.

  Historiasta Halloween tunnetaan legenda, joka on perusta ns "kurpitsan" perinnettä.

  Hänen mukaansa irlantilainen nimeltään Jack hylkäsivät suurempia voimia ja lähetetään vaeltaa ikuisuudessa, valaisevat tiensä lyhty kurpitsa. Sittemmin kaiverrettu kurpitsa kurpitsalyhty symboloi ja luo epätavallinen seurue taikuutta ja mystiikkaa.

  On olemassa paljon erilaisia ​​tapoja veistämällä kurpitsaa, ja nyt se on taidetta, joka on "epä-amerikkalainen" kuulostaa kurpitsa taidetta (taiteen kurpitsan), ja yhteinen nimi - "veistos".

  Mutta kaikkein yksinkertainen ja mutkaton kurpitsan voi leikata jopa lapsi aikuisen kanssa mentori. Tämä hakata kauniisti koristella loma, ja yhteinen työ tuo paljon iloa sen esiintyjiä.

  Valmisteluvaiheen: että on tarpeen lamppujen valmistus ja kuinka valita ja käsitellä kurpitsa

  On olemassa monenlaisia ​​ammatillisia välineitä veistämällä.

  Mutta jotta lyhty päässä kurpitsa omasta, kotona, sinun täytyy varastoida:

  • tavallinen keittiöveitsi, ja toimistotehtäviä,
  • kynttilä tai taskulamppu,
  • lusikka,
  • huopakynää,
  • alkoholi,
  • ja puuvilla tai sienellä.

  Tulisi kiinnittää huomiota valintaa kurpitsa: suuri monimutkainen näyttää hyvältä kuvassa, mutta ensimmäistä kertaa helpompaa ottaa keskikokoinen kurpitsa.

  kurpitsan väri voi olla mitä tahansa: kirkkaan ja vaalean oranssi, keltainen, valkoinen.

  Menettely valmistukseen kurpitsan Halloween:

  1. Ennen kuin luot "mestariteos" on hyvin pesty hedelmiä, kuivaa ja siitä poistetaan rasva alkoholin ja puuvilla.
  2. Seuraavaksi huolellisesti leikattu "hattu", ja lusikka massaa poistetaan. Mitä enemmän tyhjentää kurpitsan ja ohuempi se on seinät, sitä kauemmin se pysyy juhlavan lyhty.
  3. Leikkaa sitten irti oikea malli. Mutta ennen parempi laittaa merkki ääriviivat.

  Kuviota tai kuva piirretään kurpitsa, ja sitten varovasti leikattu ohut keittiö tai toimistossa veitsi. Jos sinulla on hieman lahjakkuutta taidemaalari - vain maalata, posmotrivaya esimerkkejä. Päinvastaisessa tapauksessa - käyttää malleja.

  On parempi leikata kurpitsan etukäteen, että hän oli täysin kuivunut 12 tuntia riittää.

  Kuten taustavalon voidaan käyttää pieni kynttilä tai taskulamppu. Lisävarusteena - kääri Christmas seppele LEDit lasipurkkeja, tai yksinkertaisesti laittaa Garland klo kurpitsa.

  Suositeltava lävistävät kannen useissa paikoissa naskalilla lämmölle kynttilöitä ei paista kurpitsa.

  Fantasy Artists veistämällä rajaton. Perinteinen ammatti on tullut taidemuoto. Leikkaa useimmat tavalliset kurpitsa ei ole kovin vaikeaa, mutta loma lomalla ja yllättää, ilahduttaa ja innostaa!

  Yksinkertainen naamiot - klassinen ratkaisu

  Keskeisin kuvio kurpitsa - naamio tai hymiön, vaikka siinäkin on paljon tapoja pitää omaperäisyyttä.

  Suoritettuaan kaikki valmistautuessa tulevaisuuden "Jack Lantern", kannattaa miettiä, miten se tulee näyttämään maski. Se voi olla hauskaa ja hauskaa tai todella pelkoa ja kauhua heidän hirviömäisen virne.

  Lopussa materiaalin tarjoamme sinulle valmiita malleja suunnittelun on kurpitsan, joka voidaan avata uuteen selaimen välilehti ja lataa. Valmiit piirros tulee tulostaa, tehdä leikkauksia reunoilta ohjetta hyvin vahvistaa epätasaisella alustalla ja kiinnitä se "teippi" kurpitsa.

  Jos leikkaat läpi yksityiskohdat mallin, sapluuna valmistus, oikealla tiellä, voit leikata merkin ympärillä. Vaihtoehtoisesti voit jättää ladattuun kuvaan kuin se on ja lävistää ääriviivat teräviä naskali tai muu työkalu.

  Mutta paljon mielenkiintoisempaa yhdistää luovaa ajattelua ja luoda ainutlaatuinen ja jäljittelemätön "kasvot". Kokeile pocherkat paperille tai tarjota pokreativit lapselle.

  Usein naamioita, käytä geometriset kuviot.

  Nenä ja silmät kasvoja voi olla kolmiomainen muoto, ja virne - muodossa siksak. Monimutkaisuus tällainen malli on leikkaus kulmat.

  Jotta ei pilata työtä olisi huolellisesti lävistetty ohuella kuori veitsellä ja sitten tehdä pienet viillot.

  Ei tarvitse kääntää veistä, leikata kulma, paras irrottaa työkalu kurpitsan ja lävistää ihon uuden kulkusuunnan.

  Tehdä enemmän hyvää ja söpö kurpitsa maski pitäisi vain päästä eroon terävät kulmat, lisäämällä pehmeät linjat. Virne helposti tulla hymyillen, jos siisti neliö "hampaat" leikataan sijaan kolmion "hampaat".

  Silmät voidaan tehdä pyöreä, käyttäen välineenä tasoittaa kulkua linjat hieman tasku veitsi tai terä (löytyy alalla myymälöissä).

  Paitsi pelottava naamarit humanoidi näyttävät erittäin mielenkiintoinen veistetty kasvot eläinten ja fantasiaolentoja kuten mystinen kissa Behemoth tai Pokemon.

  Pokemon ilman teräviä korvat tunnistamattomaksi, joten voit kokeilla ja leikkaa kaksi muuta suurta kurpitsan "korva." Voit "paikantimet" ovat hyvin hoidettuja ja ole pudonnut ruuhka festivaaleja ja sapatteina kaikki "paha" tehdä kurpitsan paikkaan ja kiinnitä se hammastikkuja "korvat".

  Ei aina kurpitsa on vain "Jack Lantern". Värikäs ulkonäkö ja veistetty naamio ilman valoa, jos työ tehdään hienovaraisesti ja taidokkaasti.

  Tietenkin tämä saattaa hyvinkin sisustaa kurpitsan festivaali päivällä ja illalla paljon näyttäviä näyttävät kaikki samanlaisia ​​"tulinen pää" laittaa heijastava kiiltävä pinta.

  Valitseminen kirkkaan oranssi kurpitsa, voit tehdä suuri naamio. Näyttävät näyttäviä lukuja kurpitsan, kurpitsan eroaa tärkeimmistä korinväriset ja jopa sävy. Esimerkiksi saadakseen enemmän valkoiset hampaat, sinun täytyy puhdistaa ihon pintakerros ja sitten tehdä viillot jokaisen hampaan erikseen. Erittäin hyvä tehdä samanlaista työtä hieno ja mausteinen Thai veitsiä.

  Ei vaadi taustavaloa työtä seuraavalla tavalla veistämällä. Tällöin kurpitsan liha ei voi palauttaa. Tarpeeksi kuvanlaadun työskennellä käyttäen terävää työkalua, leikkaamalla vain ylemmät kerrokset kuori.

  Haluttu vaikutus on saavutettu vaihtelemalla puristusvoima suunnassa palojen.

  Koska korkki ei ole katkaistu, pyrstö kurpitsan voi jäljitellä nenä ruma vanha noita.

  Tietenkin, seisoo yksin kurpitsan pää näyttää tylsää, vaikka se toteutettiin suurta lahjakkuutta. Paljon mielenkiintoista tarkastella valot koostumukseen.

  Suuret ja pienet kurpitsat, asettaa eri korkeuksille, koristeltu oksat ja syksyn lehdet, koristella tahansa sisustukseen tai valokuvan vyöhyke päivänä All Saints. Mielenkiintoinen idea laittaa kurpitsan korkean hyllyt kukkia tai hedelmiä.

  Voit luoda koostumus useista kurpitsoja tyyppi "yksi yhteen". Näissä teoksissa ensin leikattu suuri kurpitsa "konna pään" ja sitten laittaa vähän hymiö kasvot "konna" viilto leuat. Koukkaaminen osaksi koostumusta käyttämällä hammastikkuja tai tankoja sohva.

  Halloween - iltana pyhäinpäivä, tällä kertaa hämärtää väliset rajat maallisen maailman ja korkeampien valtuuksia. Niinpä lomatunnelmasta heijastuu teoksia mestareiden veistämällä kurpitsaa.

  Täällä ja söpö haamuja tai yksinäisiä, kuten Carlson tai iloinen yhtiö.

  Ja ruma, pelot ja pelottava, lepakot, pöllöt, hämähäkkejä ja muita olentoja mystisiä voimia.

  Ja mistä paeta loma ilman noidat, niiden taika juoma, mustat kissat ja palo-hengitys lohikäärme?

  Hämmästyttävän katso koostumus muodossa kurpitsaa noita taloja. Linkkuveitsi leikata ikkunat, ovi, käyttäen elementit hotellin leikata valmistumassa parvi, kuistit ovi. Valo on ikkunat ikäänkuin muistuttaa faneille Halloween, joka ei nuku paljon salaperäinen olentoja yön.

  On syytä huomauttaa, että pätevästi voidaan leikata kurpitsa Halloween hienostunut magic kohtauksen maaginen motiiveja, rikas yksityiskohtia. Jotkut jäljempänä esitetään.

  Päätön ratsumies ... pelottavaa! Kauheaa! Mutta näyttää hienolta Näin leikkaus tärkein symboli Halloween!

  Yksi suosituimmista ja onnistuneita elokuvia velhoja, taikureita, velhot ja koulun velhojen - "Harry Potter". Miksi ei käytä ideoita tämä elokuva koristamaan kurpitsat?

  Perinteisesti usein kuvioita tai merkkejä sarjakuvia tai kirjoja. Fabulous ja salaperäinen luonne on Spider-Man. Myös, kuvassa alle tietyn tulo Gehenna. Ehkä tämä kohtalokas luola Mordoriin päässä suositusta kirjasta JRR Tolkien.

  Fanit omena vempaimia voi tehdä Halloween lyhty kurpitsa tunnukseksi suosikki iPhone.

  Ja motiiveja kuoleman ja tuonelan kuullut goottilainen työtä, joka löytää sen ihailijoita.

  No, tietenkin muistutus Halloween vietetään Lyhtyjen Jack muodossa kurpitsaa piirustus, graffiti ja muut juhla ja symboliikka.

  Usein luotaessa alkuperäisiä töitä kurpitsaa käyttää väritys tekniikkaa.

  yksittäiset elementit koostumusta voidaan asettaa pois käyttämällä tavanomaisia ​​väriaineita tai painovärejä pääsiäismunia.

  Ja voit vetää yhtäläisyyksiä tai guassi maali osa kuvaa.

  Varoitus! Reckless aivohalvauksia voidaan poistaa helposti alkoholin ja puuvilla.

  Halloween kurpitsa paperista - yksinkertainen ja omaperäinen!

  Jos veistämällä tekniikka tuntuu liian monimutkainen ja pelottava, ja koristele loma todella haluavat sitä, ihanteellinen vaihtoehto olisi luoda paperin kurpitsan tehty paperimassamainen.

  Jotta paperin kurpitsan kädet tarvitsevat:

  • paperi (edullisesti väri)
  • ilmapallo
  • Toimistotyö liimaa,
  • kierre
  • huopakynää,
  • Paperi- veitsi,
  • LED-taskulamppu.

  Sinun täytyy valita paperi pieniksi paloiksi, sitten puhaltaa ilmapallo ja liittää sen useita kerroksia paperia. Ylin kerros ei kannata liikaa preparaatti liimaa.

  Valmis paperin pallo ripustettu langan ja jätettiin kuivumaan 10-12 tuntia. Kun paperi on kuiva kurpitsan, voit lävistää pallon sisällä, tehdä pieni viilto ja irrota se varovasti.

  Jos sinulla on aikaa, voit veistää savesta pohjan muoto on monimutkaisempi. Sitten on mahdollisuus tehdä ole vain taskulamppu, todellinen taideteos.

  Piirrä kasvot kurpitsa paperi voi myös käyttää kynää tai merkkiaine, leikataan ohut toimisto- veitsellä tai pieni kynsisakset tuloksena kuvan.

  Sijoittaminen sisällä LED-taskulamppu, voit saavuttaa suuria yhtäläisyyksiä käsiteltävään aiheeseen rekvisiitta Jack lyhty.

  Missään tapauksessa ei voida panna tällainen lamppu kynttilä, paperi on erittäin helposti syttyvää ja voi tapahtua suunnittelemattomia «tulishow». Kuten edellä on kuvattu, on parempi käyttää LED merkkijono.

  Paperi kurpitsan merkittävä vaihtoehto käsitöitä läsnä sikiölle.

  Se on lähes painoton, helppo kiinnittää kattoon. Ilahduttaa juhlavieraat makeisia tai pieniä yllätyksiä, laitetaan kurpitsa valmistettu paperimassamainen.

  Huolimatta siitä, että Halloween tuli meille Yhdysvalloista, se on laajalti vietetään maassamme. Se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden mielikuvitusta valloilleen luovuutta ja vain pitää hauskaa ystäviensä kanssa.

  Jos et valitse sopiva kuva puolueen, suosittelemme tutustu materiaaleja. Kerromme, miten luoda kuva kissa, satu noitia.

  Voit katsoa videon miten laittaa meikkiä kaunis vampyyri, tai opetella valita puku tyylikäs vampyyri.

  Avautuvat uusia kykyjä ja usko taikausko!