Kuoppa autotallissa käsillään

Miten tehdä tähystysaukko autotallin

Huolto- tai pieniä korjauksia autoon, monet yrittävät tehdä sen itse. Ei makaamaan selälleen koneen alla, vaatii havainto pit autotallissa.

Johdotus on asennettava ennen makuu- / tulva seinä

Mitat tähystysaukko autotallin

Tiukat suosituksia koosta kuoppaa autotalli et löydä. Perustuu pääasiassa parametrit koneen ja oman kasvua. Mitat kuopan autotallin valitaan seuraavat seikat:

 • Leveys tulee olla riittävä, jotta olet töissä sitä. Samalla se on rajoitettu välinen etäisyys ajoneuvon pyöriä - jokaisen pyörän on oltava liikkumatilaa. Keskimäärin 80 cm ja leveys on suurempi tähystysaukko.
 • Sen pituus riippuu pituudesta auton. Koon auton lisättiin 1 metri. Tämä riittää mukava työn toteuttamisesta.
 • Syvyys pidetään riippuen kasvuun :. Teidän korkeus 10-15 cm Tällöin et voi murehtia, että lakko. Tarvittaessa pitkäjänteinen työ käsillään, voit kaataa erityinen jakkara pieni korkeus ja kantaa sitä. Hieman nostaa kerroksessa havainto hyvin voi olla kustannuksella puinen tikkaita.

Tarkastus kuoppa poikkipinta

Tämä kaikki ei ole dogmi. Jokainen tekee tarpeelliseksi katsomallaan tavalla. Jotkut syviä reikiä näyttävät epämiellyttäviä ja he tekevät ne lähes täsmälleen korkeus, ja joskus pienempi - 1,5 metriä. Jos ajattelemme välys autoja, lattiasta pohjaan kuopan autojen saada noin 1,7-1,8 metriä. Voit tehdä niin.

Toinen kohta pitkin sen pituutta. Joskus pitkä reikä ei voida tehdä. Tee se noin puolet pituudesta auton ajaminen sen eteen tai taaksepäin, riippuen siitä, mikä osa konetta tarvitsee huoltoa tai korjausta.

Nyt siitä, mistä etsiä reikä autotallissa. Se on yleensä hieman siirtynyt yksi seinä, jättäen laaja kasvoja asentamista varten laitteiden, varaosien varastointi, jne Samaan aikaan reunasta reiän seinämän lähellä tulisi olla vähintään 1 metri.

Tässä kaikki parametrit. Huomautan vain, että se oli valmista koko kuoppaan. Kun merkintä kaivauksia on tarpeen lisätä Seinien paksuus ja kaivaa syvemmälle lattialle perän korkeus (jos teet sen).

Tarkastus kuoppa autotallissa (sen seinät) säädettyjä tiilet, raskaat rakennuspalikat ovat teräsbetonia. Jos puhumme tiili, se on parasta käyttää keraamisia tiiliä: hän ei pelkää kosteutta. Seinät tehdä on puoli-tiili tai tiili. Paksuus seinämän riippuen menetelmän muuraus on saatu 12 cm tai 25 cm. Tämä on tarpeen ottaa huomioon, kun merkintä kuoppaan.

Käytä tiilet voi olla kuiva, tukevalle alustalle. Pohjaveden pinnan olisi oltava alhainen. Jos vesi on erittäin sopiva, se on parempi tehdä kaivon seinän teräsbetonia.

Tiili näköalapaikka kuoppaan autotalli

Rakennuspalikoita myös valittava ne, jotka eivät pelkää kosteutta. Tämä betonitiilet. Loput jos niitä käytetään, niin pakollisia ulko vedeneristys, ja se ei takaa, että ne eivät murene, varsinkin jos pohjavesi on lähellä.

Konkreettisia tarkastus kuoppa kaikki helpompaa: betoni ei pelkää kosteutta, se vain voimistuu siitä. Täytä seiniin betoniluokka M 250, riittää sukupuoli M 200. Why? Koska kun talven heittoliina tärkeimmistä taakka lankeaa seinään. Että ne eivät ole "kehitetty" tarvitaan turvamarginaali, joka saavutetaan käyttämällä teräsbetonia ja lujat. Muuten, jotta vältettäisiin maaperän heittoliina alle autotalli, on tarpeen tehdä sokeaa alueen hyvin, jotta vesi kulkee, mutta ei imeydy maahan.

Seinämän paksuus, kun kaatamalla betoni katselu reikä 15 cm. Pinot on vahvistettava. Tätä tarkoitusta varten valmiin verkkokangasta jonka langan paksuus on 5-6 mm ja nousu 150 mm (kun syvä pohjavesi) tai neuloa jäykistekehys on 10-12 millimetriä. Vaihe asennustarvikkeet - 20 cm. Suurempaa voimaa tehdä voi olla yksi sauva pohjaan ja seiniin, kaartuvat sen mukaisesti.

Tarkastus kuoppa autotallissa voidaan suojata kosteudelta kahdella tavalla: avulla ulkoa vedenpitäväksi, joka suoritetaan yksinomaan rakentamisen, ja sisäinen, joka voidaan tehdä toiminnan aikana.

Jos työmaa autotallin pohjaveden ovat syviä, alle 2,5 metriä ja jopa keväällä tai sen jälkeen rankkasateiden eivät nouse, voit tehdä ilman vedeneristys. Toisaalta, vesitilanne muuttuu jatkuvasti, ja siellä, missä ennen oli kuiva, vesi voi näkyä. Jos tarkastuksessa kuoppa autotallissa jo rakennettu, ulko- vedeneristys voi tehdä. Voimme käyttää vain syvälle tunkeutuminen kyllästys vähentää hygroskooppisuus seiniin. Koska jos voit, tehdä ulointa eristystä millään tavalla.

Toinen tapa naruzhnoygidroizolyatsii

Miten estää kosteuden pääsyn tähystysaukko autotallissa? Useimmin käytettyjä vedenpitäväksi kalvot tai membraanit (butyylikumi Akvaizol jne.). Niiden rainojen zastilaya kuoppa yhdestä reunasta toiseen, ja liikkeeseen on 10-15 cm kummallekin puolelle kuoppaan autotallin lattialla. Paneelit päällekkäin. . Niiden olisi päällekkäin vähintään 15 cm: Saada hermeettinen liitoksen, niiden liima kaksipuolinen teippi, voi olla kaksi kaistaa - alussa ja lopussa "päällekkäisiä". Kalvo on hyvin suoristettu niin, että se sopii tiiviisti seiniä vasten kaivauksia. Jos lisätyötä on tärkeää vahingoittamasta kalvoa.

Sisäinen vedeneristys - se on yleensä jyrkkä seinäpintaan vedeneristys. Jos se on mahdollista - henkilökunnalle uima-altaat. Se luo vedenpitävä tiheä elokuva on hyvin samankaltainen kuin kumi. Hänellä on sininen väri ja kaada hyvä puhdistaa. Käsittele kokoonpanolla parempi puoli seinää, ja se on mahdollista ja paljon muuta.

Impregnointiaikoja tunkeutua syvälle materiaaliin vähentää hygroskooppisuus

Toinen vaihtoehto - pohjamaali tunkeutua syvälle sementin. Sisältämä polymeerihiukkaset estää kapillaarien, joka kosteus tunkeutuu materiaalin paksuus. Yksi tällainen hoito on ajoittain vähentää hygroskooppinen. Kun kyseessä on vesi kaivossa autotallissa tarvitaan vähintään kaksinkertainen hoitoon (tai vielä parempaa, ja enemmän).

On toinenkin vaihtoehto paeta maasta - tehdä metallia caisson. Kokki pelti laatikko vastaavat mitat, käsiteltiin ruosteenesto koostumuksia, sitten asennettu kuoppaan. Jos hitsit tehdään ilmatiivis, vesi ei, mutta voi olla toinen ongelma. Kun suuri määrä vettä voi puristaa caisson. Sanotaan, että hän "ponnahtaa".

Tämän tilanteen välttämiseksi, että laatikon sivut, jotka on hitsattu ulkopuolelle tankojen kulmien, jotka menevät 1-1,5 metriä maahan. Tilavuuteen kaivamisen ei ole liian suuri (pit nämä välikkeet saadaan suuri), on mahdollista huijata. Ennen asentamista laatikko vasara maahan kulmiin tai metalli- tangot, vapauttaen niiden päät pois. Hitsata runkoon laatikon mahdollisimman asennuksen jälkeen. Säätiö pit vielä tehtävä enemmän (tarvitset kokki ulkopuolella), mutta sen mitat ovat vielä pienempiä. Toinen tämän menetelmän etu - tangot ajetaan kiinteä maahan, niin - on parempi pitää kasetin.

Toinen tapa poistaa "kuplii" laatikon - tehdä tietyllä korkeudella seinässä on reikä. Jos vesi nousee sen taso, se alkaa täytetään. Vesi voidaan pumpata pois, niin kauan kuin kaikki jää paikoilleen. Järjestetty tätä periaatetta tarkastuksen kuoppa autotallissa, edusti yli 20 vuotta - kunnes ruostunutta metallia.

Jos reikä on jo rakennettu, ja pinnan vedeneristys tai kyllästys ei antanut toivottua tulosta, on välttämätöntä, tai järjestää viemärijärjestelmään ympärille autotallissa, tai kerätä vettä yhdessä paikassa. Voit tehdä tämän autotallissa tarkastuksessa kuoppaan toisessa päässä, tee kuoppa. Se kerää vettä, josta se pumpataan pumpulla. automaattisessa tilassa, järjestelmä toimii, jolloin saatiin vesi-anturi, joka silloin, kun laukaistaan ​​aktivoi pumpun.

Tekemällä kuoppaan muotti, kaadetaan betoni. Sitten tehdä vedeneristys ja kuoppa, jonka kuopan vedeneristys kaikkialla. Turvalliseksi, voit laittaa sisälle toisen ja metalli caisson.

Koska täynnä kosteutta tässä tapauksessa päästä eroon on mahdotonta, lattialla kaivon ammuttiin alas rantatiellä. Mätänemään pöydällä, ne voidaan kyllästää kaivos. Jos pidä hajusta noudattaa erityistä puun kyllästys ole suorassa kosketuksessa maahan (Senezh Ultra esimerkki).

Talviolosuhteisiin tähystysaukko autotallin

Jos vietät paljon aikaa autotallissa, lämmitys- ja olet todennäköisesti. Jotta lämmetä nopeammin, on järkevää eristää reikään. Se soveltuu parhaiten tähän tarkoitukseen Epps (suulakepuristettua polystyreeniä). Se kestää raskaita kuormia, ei pelkää kosteutta, ei lahoa, se ei rotu sienet ja bakteerit.

Paksuus Epps luoda todellisia vaikutuksia - 50 mm. Tehdyn sen maan ja seinämän reiän. Sitten ulkopuolella-reikä näyttää tältä:

Se - suulakepuristettua polystyreeniä Epps

Styroksi voivat munia ja solmio alareunassa tarkastuksessa kuoppaan. Yli se yleensä vahvistetut betoniteräsverkko, ja kaada betoni.

Miten tehdä tähystysaukko autotallin

Kun olet päättänyt koosta ja materiaalista, josta seinästä tekevät, mitä ne ovat paksuja, voit aloittaa merkinnän kuoppaan. Tämä voidaan tehdä avulla koukkuja ajetaan kehä. Toisen sovelluksen - välillä panokset, ajetaan kulmat, vetää merkkijono / köysi. Merkitsemiseen alku kaivavat. Maan yleensä siedä väliaikaisesti varastoituja portilla.

Tiilet: askel valokuva raportti

Aloimme kaivaa

Varrella, jossa kaivaminen maaperän kosteutta radalla. Jos saavuttanut kohdesyvyys (välttämätön + paksuus lattian tasoite) ja kosteutta tai ei, voit tehdä ilman vedeneristys. Ne, jotka eivät halua ottaa riskiä, ​​voi olla suositeltavaa antaa elokuva heti.

Dub seinään. Ihanteellinen geometrian saavuttamiseksi ei ole välttämätöntä, mutta näkyvään humps ja kuoppia ei pitäisi olla. Me kohdista kuopan pohjalle, myös ramming, hyvin tiivistetty maaperään. Yleensä käyttää kädessä väärentää. Alareunassa kerros soraa kaadetaan (kahdesti 5 cm), kunkin kerroksen myös huolellisesti ram. Seuraava on kerros hiekkaa. . 5 cm se riittävästi kostutettu hiekka, ram suuri tiheys - että jalka ei painettiin. Edelleen lankku vedenpitävä kalvo.

Vuori pohja ja seinät vedenpitävä kalvo

Sen hyvä madaltaa, tucking kulmissa. Paneelien vahvistetut kanssa päällekkäin 15 cm, joka liima kahden- teipillä. Reunat eivät ole työntää, puristettu materiaalit käsillä - laudat, kivet.

Alareunassa eristekerros noudattaen sitä - lujittavan metalliverkko. Kaikki tämä betoni täyttömerkinnän M 200. Paksuus -. 5 cm tai enemmän, kun annetun helpompaa kalvon tehdä merkintä, jolla voidaan ohjata kerroksen paksuus.

Jos käyttö Portlandsementti 400 M, osuudet ovat seuraavat - 1 osa sementtiä, hiekkaa - 3, keski- ja kivimurska sakkoja - 5 osaa.

Rakensi havainto pit autotallissa: lattia täytetään betonilla

Odotamme muutaman päivän, kunnes betoni saavuttaa 50% sen vahvuus. Tarkka aika riippuu lämpötilasta. Jos se on alueella + 20 ° C, on odotettava 5-6 päivää. Jos + 17 ° C: ssa on kaksi viikkoa.

Saada säädettyä seinät. Päätin tehdä puoli-tiili. Käytetyt tiili b / y, meni noin 850 kappaletta (koko reikien 4,2 * 0,8 * 1,7 m). Kyynärpäähän tasolla vahvistettuja muuria.

Kokoavat seinä plokirpicha

1,2 metrin päässä lattiasta se päätti tehdä markkinarako työkalun. Sen korkeus 3 tiilirivit, ylhäältä estetty Käsitelty levy.

Kuinka tehdä reikä Nishcha

Jotta ei tarvitse asetella markkinarako tiiliä, aseta lisätty metallia. Hitsattu laatikko, oikea koko.

metallinen laatikko

Viereisestä seinästä karkota lähes tasolla lattian autotallin. Osaa seinämistä on korvattu kaksi segmenttiä kynnykset. Pohja vasten liittimet tarpeen mukaan. Ylärivissä päällekkäin metallin kanssa kulman, hylly 50 mm, paksuus tuli 5 mm.

Valssilangat molemmin puolin tähystysaukko autotallin

Nurkka kääntyy siten, että yksi sen hylly laski roikkua toisen suljetun osan yläpinnan tiili. Ladata kun ei romahtanut seinä, tämä kulma on hitsattu kiinnityksiä, jotka sitten sitoutuvat hihnan vahvistamaan betonilattian autotallissa.

Corner asetetut hitsattu kiinnitykset

Lisäksi valmistelutyötä laitteen betonilattian ja hän täytetään betonilla.

Täytä lattialla autotallissa - konkreettiset taso yläreunan kulman

Betonoidaan toinen puoli

Piirteet valmistus betoniseinät

Kun valu betoni tukiseinien valmistetaan. Se on helpompi tehdä levymateriaalista - rakentaminen vedenpitävä vaneri 16 mm paksuus, SIR. Knock kilvet tarvitaan koko, betoniteräkset ulkosivulla. Niitä tarvitaan painostaa betonin vaneri- tai OSB ei taivu. Ensimmäinen, laittaa ulko-osa muotti. Jos kuoppa seinään sileä, ei ongelmia. Ne yksinkertaisesti kallistuu, laittaa tasan.

Sitten altistetaan sisempi muotti levyt. Niiden välillä olisi etäisyys ei ole pienempi kuin 15 cm. Jotta täyttää seinään eivät väänny, välikappale laittaa väliin.

Esimerkki betonoimislevyt katseluun reiän autotallissa

On toivottavaa täyttää kerralla. Likomärkä osat on välttämättä shtykovat tai käsitellä upottamalla betonia varten. Poista muotti jälkeen kaksi tai kolme päivää. Sen jälkeen voit määrittää alueen, jossa on hitsattu kiinnitys tangot (palkit) ja alkaa täyttää lattian.

Tarkastus kuoppa autotallissa käsillään: koko kuva

Jos haluat varustaa autotallin niin, että se on mahdollisimman toiminnan kannalta on tarpeen täydentää tilan tähystysaukko. Tällöin et voi vain säilytä sitä autossa, mutta myös tallentaa tavaraa, korjaus- ja tarkasta kone.

Jos asettuu tarkastus kuoppa tallissa käsillään, mitat täytyy valita edes ensimmäisessä vaiheessa. On kuitenkin tärkeää miettiä, onko niin tarvitset tätä osaa. Kaksi vuosikymmentä sitten, esiintyminen elementin tallissa ei käsitellä kuitenkaan kehittämisen kanssa asemien ilmestyi luokan auton omistajia, jotka eivät näe pisteen itsepalvelukoneiden tuottamiseksi. Tarkastus kuoppa autotallissa käsillään rautaa voi olla kehittymätön. Mutta jos et halua tuhlata aikaa ja energiaa riippumaton tekninen tarkastus, sitä et tarvitse. Jotkut väittävät, että syvennys autotallissa voi vaikuttaa haitallisesti koneen elementtejä, koska pohja nousevan höyryjä. Tämä pätee ainoastaan ​​siinä tapauksessa, että työ tehdään ole teknologiasta. Loppujen lopuksi on tärkeää eristää reikään tehdä helpoksi omaan käyttöön. Varustaminen maanalainen tila ilmatiivis kansi, voit olla varma, että jopa huonosti eristettyjä säiliö ei lähde höyryjä.

Kun ei ole mahdollista järjestää tähystysaukko

Tarkastus kuoppa autotallissa käsillään voi olla kehittymätön kaikissa tapauksissa. Tämä riippuu esiintyminen maanalaisten vesijohtojen. Jos niiden taso on suurempi kuin 2 metriä, sitä, että tällaisia ​​töitä on epäkäytännöllinen, se johtuu siitä, että tila on täytetty vedellä. Mutta jos on tarvetta, jopa kaikkein kriittisissä tilanteissa voidaan voittaa on hyvä viemärijärjestelmä sekä laadukas vedeneristys. Tarkastus kuoppa autotallissa käsillään riittävän usein betonirakentaminen, on myös tarpeen täydentää salaojitus, mutta tehtävä on varsin monimutkainen, se on mukana ainoastaan ​​osaavat ihmiset on rakennusvaiheessa autotallin. Jos sinun täytyy rakentaa järjestelmän nykyisen rakennuksen, se voidaan liittää soveltamalla paljon työvoimaa ja resursseja. Muun muassa tällaisia ​​käsittelyjä ei aina tehokkaita.

Jos tapaus pohjaveden alapuolelle nykyisen rakennuksen osoittaa, että kuoppa kieltäytyvät, sinun täytyy kuunnella tätä nopeaa. Vaihtoehtoinen ratkaisu voi toimia makuuasentoon kuoppa laitteita, joilla voidaan korvata täysimittainen, joissakin tapauksissa. Jos asettuu tarkastus kuoppa tallissa käsillään, on syytä kutsua alan asiantuntijoita, jotka voivat analysoida tasolle pohjaveden. Jos päätät viettää vähiten rahaa suorittamaan tietojen käsittely on mahdollista tarkastaa itsenäisesti, mutta se vie paljon enemmän aikaa. Voit tehdä tämän, kaivaa kuoppa, mutta heti kun sitä ei tule betonoidaan. On tarpeen odottaa tulva kausi, istuvuus ja vahva sade. Tämän jälkeen voit arvioida sen vaikutuksia.

Jos luulet, että katselu kuoppa - vain tavallinen osa autotalli, voit tehdä virheitä. Tällainen laite voi olla useita suoritusmuotoja. Se voidaan yhdistää kellarissa ja kellarissa, jolloin kapea ura, joka käyttää avulla tikkaat, sekä järjestää istuvaan kuoppa, joka on mainittu edellä. Mitat on valittu mukaan velho, joka useimmiten käyttävät kuoppaan. On tärkeää ottaa huomioon koko auton, sekä sen suunniteltu paikka. Leveys ei saa olla pienempi kuin 80 cm, voi valita yhden metrin, joka on optimaalinen parametri. Syvyys kuoppa pitäisi olla koko on 1,8-2 metriä. Tämä vaihtoehto on tärkein, koska se riippuu ihmisen kasvuun. Sopivin pidetään jonka syvyys on suurempi kuin master kasvu 15 cm. Eniten käytetään usein pituusmitta sisällä 2 metriä. Jos asettuu tarkastus kuoppa tallissa käsillään, niin suunnittelussa on otettava huomioon, että sitä ei mainita luvut useimpien kuoppaan. Kaivaminen vähennyksiä, on oltava 50 cm: n leveys ja pituus. Kuten syvyys, on välttämätöntä lisätä sitä 25 cm. Jos aiot eristää seinät, koko kuoppa on tarpeen lisätä leveyden eristys, yleisin, luku on 50 millimetriä.

Kun kuoppa on valmistettu perusteella valitun kokoon, on mahdollista tehdä lattiaan. Jos oikea lähestymistapa kulusta rakentamisen ongelmista kosteus toiminnassa ei tapahdu. Näin ollen on otettava huomioon, että havainto reikä autotalli, kalustettu omin käsin, olisi saatava tuuletus. Tätä tarkoitusta varten, lattian väliin jää aukko, jonka kautta maanalainen ja pinnalla joustava letku on asetettu. Se on Kanavaverhouksella jotka saatetaan. Aluksi sinun täytyy tankata valmistelua betonia. Se on esitetty kaksi kerrosta, joista ensimmäinen liittyy läsnäolo sora, kun taas toinen - hiekka. Ensimmäinen kerros kaadetaan 10 cm paksu, toisen - 5 cm. Jokainen niistä on kastellaan vedellä ja hyvin tiivistetty. Lattian pinta on käsiteltävä savea ja laittaa kerros vedenpitäväksi. Lisäksi asennettu liitos- ja valmistettu valun. Kun kerros liuoksesta saavuttaa sen vahvuus olisi laittanut vedeneristyskerroksen vain isäntä voi aloittaa maaliintulon jälkeen leikata.

Vaihtoehtoisessa suoritusmuodossa kerrostasannejärjestely

Jos et halua vaivata itseään liikaa, niin voit mennä kevyempi pohjaan tarkastuksen kuoppa riittää antaa tiiliä. Tämä lähestymistapa voidaan pitää kohtuullisena ainoastaan ​​siinä tapauksessa, että pohjaveden sijoitetaan riittävän syvälle. Tämä johtuu siitä, että hyvä tiivistys ei voida saavuttaa samanaikaisesti.

Materiaalien valinta ja vedenpitäväksi

Jos asettuu kotitekoinen tähystysaukko tallissa kädet, sen koon, voit valita oman. On kuitenkin tärkeää miettiä vedeneristys. Markkinat kyseisten materiaalien olemassa monia, mutta on huomattava, että valittu on oltava tehokkuutta. Tämä on erityisen tärkeää sen vuoksi, että kuoppa on alttiina vakava stressin kyseessä ylimääräinen kosteus. On kuitenkin tärkeää poissulkea mahdollisuutta liikaa. Ohjaavat mainittujen seikkojen, useita kaupallisesti saatavissa olevia materiaaleja voidaan erityisesti erottaa Polymeeri kalvot, jotka on esitetty yhdessä kerroksen suoritusmuodossa. Niiden paksuus voi vaihdella 1,5-2 mm. Suhteessa kaksikerroksinen kalvo tämän tyyppisen, niiden paksuus voi maksimaalisesti olla yhtä suuri kuin 3,1 mm. Tämä materiaali on tunnusomaista vastustuskyky ja kestävyys. Mutta hänellä on eniten vaikuttava hintaan verrattuna muihin. Tai pikemminkin, on kallis asennus, mikä viittaa siihen, että tarvitaan erikoistyökaluja ja erityisiä taitoja.

Jos haluat säästää, kannattaa valita bitumisista näihin kuuluvat Bitumikattolaattojen ja rasvaa. Asentaa ne helposti tarpeeksi, mutta älä luota käyttöikään, joka ylittää 20 vuotta. Rakentaa tähystysaukko tallissa käsillään, jonka mitat on mainittu edellä, se voidaan vedeneristettiin bitumikomponentteja. Materiaali, jota myydään rullina, se voi leikata tarpeen koko ja, kun on varmistettu, tahna päällekkäisyys 15 cm. On mahdollista suorittaa liimaus lämmittämällä tai bitumi liuotin. Vaihtoehtoinen ratkaisu yllä kahta menetelmää pidetään vedeneristys voiteluainetta. Hän keksi suhteellisen äskettäin ja on edullinen. Levitä se yksinkertaisesti. Pinnan tulee olla märkä, niin materiaali on täysin kyllästää betonin ja suojaa sitä ylimääräinen kosteus.

Tarkastus kuoppa autotallissa käsillään (kuva esitetään artikkelissa) on eristetty harvoin. Asiantuntijat sanovat, että noviisi mestari turhaan laiminlyödä tätä manipulointia.

Tämä pätee erityisesti niille, autotallien, joita lämmitetään. Jos tuottaa lämmöneristys, niin voit minimoida kustannukset lämmityksessä.

Eristys on kiinni tiili tai betoni, kun seinät ja lattia voidaan alistaa koristeellinen pinta. Jos aikana vedeneristystyöt, voit kysyä valinnan tietystä aineksesta, rooli eristys, asiantuntijat neuvovat käyttämään vaahtomuovia. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon merkintöjä. Näin ollen täydellinen sukupuoli PSB-S-35, kun taas seinät voidaan käyttää PSB-S-25.

Selvittävän katselu reikä hätävara autotallissa, niin sen seinät, voit valita yhden kahdesta yleisimmästä ratkaisuja. Yksi niistä liittyy käytön betonin, kun taas toinen - käyttö tiili. Jos haluat, voit molemmat vaihtoehdot voidaan rapattu tai vuorattu laatat ja lasikuitu. Valmistelu ennen betonin tai tiili näyttää samalla. Pinta seinät peitetty savea, joka peittyä tiheä polyeteeni. Seuraavassa vaiheessa, asennus muotin paksuus samanaikaisesti on oltava yhtä suuri kuin viisitoista senttimetriä.

asiantuntijoiden suositusten rakentamisesta seinien omin käsin

Kun omatekoinen havainto kuoppaan tallissa käsillään, pystytys seinien tulisi liittää kaksi ehtoa. Yksi niistä säädetään tarpeesta olla turvakaide. Omalla vastuullaan pyrkii estämään pyörien koneen putoamisen kuiluun. Muun muassa se estää veden tunkeutumista pyörät suoraan kaivoon. On muodostettu hihna, joka muistuttaa kirjain T. se perustuu sisältää metallia, ja elementti tarpeen vahvistaa muotti, sijoittamalla se huuhtele lattiapinnan. Tämä palkki toimii tukena kannen. Niistä lisäelementtejä - markkinaraon vierustat seinään, niistä tulee hyllyt eri välineiden ja tarvittavat asiat. Isäntä voi arvostavat mukavuutta ulokkeiden ensimmäisellä käyttää hyvin oikeaan käyttötarkoitukseen.

Jos on riviin tarkastus kuoppa tallissa käsillään, valaistus on välttämätöntä. Jotkut mestarit vastustavat läsnäolo valaistus sisällä. Useat autoilijat käyttää kannettavia valaisimia, joilla on pitkäkestoinen akku. Kuitenkin kun otetaan huomioon näkömukavuus läsnäolo sisävalaistus on harkitsemisen arvoinen. Jos haluat järjestää kaiken sääntöjen mukaan, sinun pitäisi ohjattava SNIP, jotka osoittavat, että verkkojännite sisällä kaivon pitäisi olla korkeintaan 36 V. Tästä jännite löytyy erityistä lamput. Käytä standardia 220 voltin alueella on ehdottomasti kielletty, koska ne voivat olla hengenvaarallisia.

Maksaessaan tähystysaukko tallissa käsillään, tehty laudoista, voit luoda vankka kansi. Tämän käyttö puun, jonka paksuus on 50 mm. Kuitenkin, se on riittävä paksuus 35 mm. Tämä johtuu siitä, että hallitus ei koe vakiokuorman. Kansi voi olla tehty eri materiaaleista, se riippuu siitä, mikä muodostetun reunan reikiä. Jos tämä on teräksen hytti, kansi voidaan tehdä useista kaistoista. Alaosastaan, voit korjata pienet pyörät. Suojia voidaan muodostaa lautoja, jonka leveys vaihtelee 30-35 millimetriä. Kun tarkastuksen kuoppa autotalliin kätensä pois tiili, kansi voidaan muodostaa pohjalta ikkunaluukut. Tähän käyttöön levyt, joiden paksuus on 40 mm, kun taas pituus vastaa leveyttä kuoppaan. Kullakin aluksella molemmissa päissä tarvitse tehdä uria, jotka kierteillä teräsvaijeri. Hänen ja baarin tulisi asettaa jousi, joka antaa liikkuvuutta. Kaapeli on kiinnitetty viimeinen lauta, kun taas vastakkaiseen päähän kahvan on asennettu. On tarpeen vain vetää vähän sille mikä avaa reiän tarpeellisessa määrin toteuttaa tietynlaista työtä. Yleensä lähes kaikki materiaalit voidaan valmistaa minkä tahansa osan kuoppaan ja sen komponentteja.

Tarkastus kuoppa autotallissa käsillään: askeleelta opas

Maassamme ensimmäinen suunniteltu kuoppa havainto rakentamisen aikana autotallissa. Se on suureksi avuksi tahansa autoilija, t. To. Mahdollistaa pienten korjausten tai huoltotöiden sekä diagnostiikan, eikä merkittäviä operatiivisia kustannuksia. Tässä artikkelissa opit tekemään tähystysaukko autotallissa, mitä materiaaleja tarvitaan tähän, ja mikä on sen yleiseen käyttöön.

Tämän mallin voit muuttaa öljyä, mutta koska tällainen palvelu on arvoltaan sata melko kalliita.

Vastaus on selvä: se on tarpeen, jotta olisi helpompi huoltaa ajoneuvoon. Joissakin tapauksissa vika käsittelemään teknisiä keskuksia, mutta useimmat autoilijat edullista suorittaa vaikeimmista toimintaa omin käsin. Ja tehdä se mukava ja rento ympäristö on paljon kätevämpää

Lisäksi käytännön työtä, tarkastus kuoppa pystyy tarjoamaan helpon pääsyn:

 • auton alustan;
 • pakoputken;
 • pohja;
 • öljypohja;
 • Gearshift kartonki;
 • äänenvaimennin.

Nyt lukeminen kohde tarkastuksen kuoppaan, siirry suoraan töihin.

Kumpi on parempi: mekaaninen tai automaattinen? Vastaus löytyy täältä.

Musta karsta on sytytystulpat - yksi yleisimmistä. Tietoja sen syyt ja merkitys find sivustollamme.

Miten tehdä tähystysaukko jotta

Prosessi käsittää useita vaiheita, katsoa niitä.

Vaihe yksi. Pre-merkintä

Ensin on selvitettävä muoto ja koko tähystysaukko autotallissa. Tämä on erittäin tärkeää, koska kuoppa asettuvat autotallissa ovat jo läsnä, minkä johdosta, vastaavasti, tehtävänä on monimutkainen, ja työoloja on ahdas.

Kun markup viittaavat siihen, että maaperää, joka muodostaa seinämän kuoppa on tietty bias, kun taas suuri koko rakentamisen tulisi olla sellainen, että työ se oli mukavin. Tämä on ensimmäinen. Ja toiseksi, että tulevaisuudessa, sinun pitäisi helposti pysäköidä kolon, ilman pelkoa siitä, että ajoneuvo kaatuu siihen. On tiettyjä toimenpiteitä suojan liukastumista, mutta niistä myöhemmin.

Kaikista näistä syistä, työleveyden reiän pitäisi olla 70 cm - tässä tapauksessa jopa kaikkein pienten automalleihin on noin 15-20 cm ohjailu. Tarvittaessa voi leventää.

Kiinnittää huomiota! Jos olet onnekas omistaja "Lada" ja raideleveys on 1,3 metriä, voit lisätä leveyttä kuoppia 80-85 cm.

muotoilu on myös määritelty mukavuussyistä, mutta se on otettava huomioon alueen autotallissa. Joka tapauksessa, sen pitäisi olla vähintään 2 m.

Avulla tappeja köydellä tai pieni määrä kalkkia kuoppaan merkki kerroksessa kehä, lisätä kummallakin puolella seinämän paksuus (riippuen maaperän vastus) ja tehdä pieni marginaali bias. Jos se on esimerkiksi tiheä savi, sen pitäisi olla noin 25-30 cm. Mutta syvyys tulisi olla sellainen, että siitä kruunu päätäsi pohjaan koneen oli noin Tässä on pieni näyte 25 cm ..

Vaihe kaksi. Valmistelu laitteiden ja tarvikkeiden

Työn aikana tarvitaan:

Määrä tietyn materiaalin riippuu koosta tulevasta rakentamisesta.

Täytyy kaivaa noin 9 kuutiota maata, on vaikeaa, varsinkin jos maaperä on vahva, ja työ tehdään käsin. Tämä on vaikein vaihe, mutta työ voi liittyä ammatillisia kaivurit.

Kaivaa kaivannon jättää osa maa autotallissa tai sen vieressä - se voi auttaa sinua kattaa kaiken sivuonteloiden lopussa rakentamisen seinät. Kaikki muu ottaa. Laskea oikein tarvittavien laitteiden viennin, muista, että irronneen maaperän tilavuus on noin ¼ tilavuudesta hyvin itse.

Sen jälkeen linja ojan pohjaan ja tamp sen avulla pieni osa kivimurska. Tämän kaada sora kerros 5-7 cm paksu ja sulje se ram.

Kiinnittää huomiota! Työ tarkastus kuoppa on paljon helpompaa, jos tehdään seinien sisällä markkinaraon materiaalien, työkalujen ja varaosia. Tällaiset kapeampiin ennakoitu etukäteen vaiheessa kaivaukset.

Neljäs vaihe. Rakentaminen seinät ja lattia

On olemassa kaksi mahdollista materiaalia, joka tässä tapauksessa voidaan käyttää:

Suosittelen turvautumaan toinen vaihtoehto, t. To. Hän tulee halvemmaksi. Lisäksi muotoilu on luotettavampi, ja upotetut elementit turvataan paremmin. Siksi me harkitsemme variantti monoliittinen betoni.

Vaihe 1. Aluksi, yli kivimurskan rakentaa betonilattia paksuus 6-7 cm. Vahvistaminen sen raudoitusverkon 3-4 cm: n paksuinen ja enintään silmäkoko 15x15 cm.

Vaihe 2. Valmistetaan seuraavat osuudet betoni (1 m³): "neljässadas» sementti (300 kg) + sora fraktio, jonka koko on 0,5-2 cm: n (1210 kg) + vettä (210 l) + hiekka (680 kg). Jos vaivaa käsin, vesi vielä pari, vaikka se on silti suositeltavaa käyttää mikseri - niin valmis ratkaisu on enemmän liikkuvia.

Vaihe 3. Saatu liuos kaadetaan lattialle.

Kiinnittää huomiota! Kerroin puristuslujuuden Tällaisen pinnan on noin 200, joka tässä tapauksessa on tarpeeksi.

Vaihe 4. Liuoksen valmistamiseksi seiniin. Mittasuhteet tässä pitäisi olla hieman erilainen: 360 kg saman sementti + 1168 + 670 kg sora hiekka. Veden määrä on sama - 210 litraa. Seinämän paksuus on 15 cm.

Vaihe 5. OSB-levyt paksuus 1-1,2 cm Muodosta muotti. Tulevaisuudessa nämä levyt voidaan tarvita muihin tarkoituksiin.

Vaihe 6. Vahvistaminen seinään. Monet näistä laiminlyöty, mutta laatu on parempi olla säästää. Voit tehdä tämän, voit käyttää samaa ruudukon kuin lattia.

vaihe 7. Betoni täyttää kerroksittain, korkeus kunkin tason tulee olla 30-40 cm. Kunkin tason tiivistetty bajonetti- kauhat. Järjestää "lasit" lieriömäisen muotoinen, jossa sen jälkeen, että lamppu on viime tason. Tätä tarkoitusta varten reiät muottiin sijoittaa viemäriputken kappaletta (tarvitaan kulma).

Vaihe 8. Pre-hitsattu metalliosat, suorittamaan ke- reikä asennukseen käytettäväksi sulautettujen ankkureita, tehty paloja tangon. Kehystys palvelee useita toimintoja:

 • vahvistaminen kulmat;
 • "Cage" varten lattia taulut;
 • hillitä vakuutus (jotta kone luistamisen).

Vaihe 9. Täyttäminen. Rakoon peitetty maa kerros 15-20 cm, huolellisesti tiivistävän kukin niistä.

Jos omalla alueella pohjaveden pinta on tarpeeksi korkea, niin lisäksi huolehtia laadusta eristys. On olemassa useita mahdollisia vaihtoehtoja.

 1. kattohuopa. Päällekkäin kaksi kerrosta bitumipitoisen seoksen. Kierroksia tulisi olla 20 cm, ne kaikki ovat myös liimattu kuumaan bitumiin. Säilyvyys eristyksen - jopa 15 vuotta.
 2. Kuiva tunkeutuva seos. Ne laimennetaan vedellä välittömästi ennen käyttöä. Seokset tunkeutuvat syvälle rakenteeseen, mutta käytetään pääasiassa lisäeristys.
 3. polymeerikalvojen. Ominaista suuri käyttöikä (50 vuotta). Kiinnitysjärjestely tarjoaa vahvistettu runko ja sijoittamalla geotekstiili kerros. Itseliimautuvia kalvo, päällekkäisyyttä olisi 10-30 cm.
 4. Öljyiset savi + jätteiden Öljynjalostamoalalla. Juurikaan käytetty.
 1. Jos valaistus saadaan ottamalla edellä mainitut lieriömäiset painaumia, tarvitset kaapelointi ja asennus pistorasiat. Jos valonlähde on kannettava, kaikki tämä ei ole välttämätöntä.
 2. Tuuletus voi olla tarpeen suojata hyvin tiivistymisen, raitista ilmaa ja ulosvirtaus eri kemia. Helpoin tapa tehdä tämä avulla joustava kanava, joka on poistettava hyvin korkeus 25 cm lattian yläpuolella.
 3. Kaivauksissa kuopan seinätelineen ehdottomasti! Käytä kartonkia välilevyt.
 4. Lopulta työskenneltäessä käyttää henkilökohtaisia ​​suojaimia (saappaita, käsineitä, tarvittaessa - pölynaamaria ja suojalasit).

Tarkastus kuoppa autotallissa omin käsin: video

Katselu reikä on helppo tehdä itse. Tietenkin se on helpompaa tehdä se on rakennusvaiheessa autotallin, mutta valmiissa rakennuksessa tehdä tämä ei ole vaikeaa. Tällaisen "bunkkeri" on paljon helpompi korjata ja huoltaa auton.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Valitsemalla crossover

luokitukset jakosuotimet

Noin taajuusvaihteilla © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään