Kunniamerkki verhot käsillään kuva

Koristeellinen verhot: Alkuperäinen idea tahansa sisustukseen

Haluatko luoda ainutlaatuinen sisustus, joka yllättää vieraasi? Luo oma Luo verhot koriste verhot kotona omin käsin - ei niin vaikeaa, varsinkin jos sinulla on mielikuvitusta ja makuaistin. Tämä voidaan saavuttaa useilla menetelmillä. Esimerkiksi koristella vanhat verhot uusia koristeita tai tehdä alkuperäisen verhoja huonompaa materiaaleista. Sinun on yllättynyt siitä, miten uudella tavalla voit voittaa, se näyttäisi aivan tarpeettomia asioita ja tekemään niistä uusia ideoita.

Moderni sisustus verhot ikkunoiden

On moderni verhot ylittävät selvästi niiden välittömänä tavoitteena - suojella huoneen tunkeutuisi kirkkaassa auringonvalossa ikkunan. verhot suunnittelupyrkimyksissämme tullut olennainen ja tärkeä osa sisustusta. Koska eri tekniikoita, verhot voivat luoda illuusion tilavamman huoneen, korkeat katot, tuo kodikkaan tunnelman.

Laatu verhot, tehty omin käsin, on vaikea erottaa heidän ostettu analogisista

Se ei ole aina helppo järjestää yhtenäisesti niin suuret ikkunat ja aukkoja kooltaan vaatimattomia. Siksi suunnittelussa verhot täytyy tiukasti perusajatuksia sisustus.

Tällä hetkellä sillä on merkitystä:

 • Välimeren tyyliin - eri rentoutuminen, eleganssi, yksinkertaisuus. Tähän suuntaan, luonnon materiaalit: silkki, satiini, pellava.
 • itävaltalaiseen tyyliin, joka on tunnettu siitä, että monikerroksinen, syvä ryppyjä, rehevä verhot. Käytä pehmeää kangasta, joka on helppo luoda seremoniallinen kierrosta ja pelmets. Tervetuloa koruja tupsut, rusetteja koriste kyytiin.
 • Provence - yksi suuntien maan tyyliin. Tällainen päätös - täydellinen valinta koristelu ikkunoiden keittiössä ja olohuoneessa. Provencessa voit käyttää eripituisia: Floor makuuhuoneessa tai keittiöön asti ikkunalaudalle. Pastelliväritys kangas kukka kuvio.

Verhot tyyliin Provencen luoda todellisen perheen ja kodikas tunnelma

Lainaaminen maku elementtejä eri tyylejä ja suuntiin, tavallista sisustus avulla verhot voi antaa aivan uuden ilmeen.

Tyylikäs ideoita verhot koristeet

Muuntaa tavalliset verhot ylellisyyttä koristeellinen verhot, sinun ei tarvitse niin paljon. Ideoita miten se kädet, tee nopeaa verhot. Katso tarkemmin kankaalle, joka roikkuu kielekkeelle, ja harkitsee on puutteita siinä? Okinte kriittisesti verhot sisustus: Siitä puuttuu? Yritetään kokata makea limonadimäärä hapan sitruuna.

Voit käyttää lyhyitä verhot sisustus keittiö sisustus

Ja auttaa tässä, tällaisia ​​tekniikoita:

 1. sokea korotkovata ja jotkut eivät päästä lattialle, ja sopiva kangas ommella kankaalle, ei? Paikannuksen koristelu pohjasta hapsut. Samasta hapsut on helppo tehdä käsillään ja harjat sisustaa pelmets.
 2. Pidentää verhot, On muitakin mielenkiintoisia ajatuksia. Esimerkiksi, sen sijaan, että tapit, jotka yhdistävät asiaa räystään, rei'ittää kankaan ja silmukat läpi verho tie nauhoja patonkia. Yläreuna, koristeltu jousi ja tällainen, näyttää erittäin tyylikäs ja juhlava.
 3. Liian pitkät verhot lyhentää ja ommella haltijat kudosjäämiä. Tällaiset koristeet verhot itse ovat hyvin koristeelliset, mutta myös alkuperäinen, ne näyttävät, kun ommellaan niitä kukkia, tehty omin käsin vuonna kanzashi teknologiaan.
 4. leveä verhot, jotka jatkuvasti pyrkivät peittämään ikkunan, kesy haltijat satiininauhoilla. Kestää useita pitkiä nauhat ja käpertyä päät curling.

Jopa kaikkein lattea ja halpa verhoja voidaan koristaa Lambrekiinin

Koristella alkuperäisen verhot, eivät välttämättä mennä kauppaan toiseen lisävarusteita. Paljon mielenkiintoista tekemistä sisustus verhot käsillään.

Kuinka kauniisti koristella verhot (video)

Koristeellinen verhot käsillään

Luoda oman koriste verhot, se vie hieman enemmän mielikuvitusta. Tällöin eniten ruma kasvot materiaalit voivat olla omin käsin tehdä todellinen mestariteos. Ideoita, jotka kirjaimellisesti, ei ole aikarajoja.

 • Tarpeettomia asemia;
 • Vanha kiiltävät lehdet;
 • Helmet ja lasihelmiä;
 • Muovipullot;
 • Vyyhtiä lankaa.

Puuvilla verhot melko helppo tehdä: siksi ne soveltuvat aloittelijoille

Yksi yksinkertaisin, mutta samalla ja kaikkein tunnollinen tapa luoda koriste verhot - koukussa pitkään lanka tai siima helmiä ja lasihelmiä, jotka sitten ripustettiin ovella. Kuten koriste voi olla monotonisia ja värikäs, yhdistämällä helmet hallitsemattomasti. Erittäin näyttäviä verho helmiä, joissa helmiä ovat koukussa Järjestelmästä kirjonta rajat.

Isot kiiltävät helmet näille verhot, voit tehdä omin käsin.

Voit tehdä tämän sinun tulee:

 1. Lehden dissosioituu yksittäisten levyjen.
 2. Kunkin arkin razlineivayut pitkä kapea tasakylkisiä kolmioita reunasta reunaan.
 3. Levyt leikataan linjat laadittu.
 4. Pohjaan kolmion ja tuuli neula levitetään se esimuottiin.
 5. On kerrattu kärki paperia levitetään liima ja kiinnitetty tuloksena helmi, sitten niille suoritetaan autopsia lakka.

Puuvilla verhot voidaan ripustaa paitsi ikkunat, mutta myös suunnittelussa käytetty oviaukon

Valmista samalla tarvittava määrä helmiä, ja ketjuttamalla ne siimaa. Ajatus käyttää tällaisia ​​alkuperäinen verhot melko vaihteli. Nämä säikeet voivat roikkua oviaukosta. Niiden avulla kaavoitettu pitkä keittiö tilaa erottavan asennossa syömiseen. Ne voivat toimia koriste verhot markkinaraon ja hyllyt.

Miten päivittää verhot käsillään

Useita tylsä, mutta silti siisti verhot muuttunut, jos koristella ne uusilla yksityiskohtaisen tarkasti.

Hyvä vaihtoehto perinteisille verhot kaihtimet

Joskus se vie melkoisesti:

 • Lisää verhot pitkin räystään vastaavanvärisiin pelmets. Mutta on muistettava, että matalakattoisissa huoneistoja tämä tekniikka tehostavat kiviaidat. Tässä tapauksessa on tarkoituksenmukaista käyttää jengit - kapea kappa jäykällä perusta.
 • Käytä tavallisia jaossa. Tämä voidaan käyttää ei ainoastaan ​​nauhan vaan myös leikkaamista, koukku lace neulosta, punottu johdot. Haltijat alkuperäisen ilmeen helmiä ja kaulakorut. Pidikkeet verhot keittiössä on valmistettu mukeja ja vauvan - koristeltu pehmoleluja.
 • Tällainen lisälaite keinotekoisena kukka on täydellinen verhot koristeluun. Ne on koristeltu pelmets, nappaa, ja jopa verhot itse kankaan. Kannattaa ommella vankka vihreä kangas suuri valkoinen koiranputkea, ja kukaan ei uskalla kutsua tylsä ​​sisustus, ja ikkuna kukka ihana kukka niitty.

Miten ommella verhot kädellään (video)

Moderni design trendejä tarjoavat runsaasti tilaa luovuudelle suhteessa verhot sisustus. Käytä erilaisia ​​koristeita ja verhot asiakkaan pyynnöstä kulloinkin näkyvät uudella tavalla.

verhot sisustus - pakollisena osana sisustusta

Suoritettuaan seinät, järjestää huonekalut, onnellinen omistajat ymmärtävät, että sinun täytyy sisustaa ja ikkunat. Pieni yksityiskohta antaa mukavuutta ja sisätilojen täydellisyyttä. Tietenkin voit ostaa valmiina verhot, mutta ne voivat joskus jäädä joitain "kohokohtia" - ja se voidaan tehdä omin käsin.

Verhot voi ripustaa kukkia

Verhot voi olla mukavaa tie

Helmet täydellinen koristeluun verhot

Huolimatta siitä, että useimmat suunnittelijat suosittelevat kieltäytyä hienoudet ikkunat, mieluummin yksinkertaisuus ja lyhyys tyyli minimalismia ja huipputeknologian, monet edelleen mieluummin kevyt lähes antenni vaihtelut tyyliin Shabby-chic tai Provence.

Ensimmäisen tunnettu kukkakuvioinnit, ilma ja "hämärtymistä" väri. Verho voi haltijat nailonia, organza väri verhot. Mielenkiintoinen päätös verhot käsillään sisustus - Design tylli kangas värejä - ne voidaan valmistaa nauhat - tai nylon organzaa koristele helmiä ja ompele pohjaa verhot, joten kevyt kangas.

Verhot voi sitoa hihna

Poimia verhot huoneen pitäisi olla perusteellisesti, niiden pitäisi olla sopusoinnussa suunnittelu

Provence on myös tyytyväinen valo kankaita, kukka tai solu-polosochnye tulosteita. Herkkä verhot keittiöön voidaan valmistettu valkoisesta puuvillasta ja koristeltu niitä kirjonta tai ristipistoilla kirjontaa - pieni kukka-aiheita, perhosia tai lintuja koristaa ikkunoita. Voit järjestää sulkimen kirkkaassa kauluri solussa kirjava kyytiin tai tehdä kirkas kangasta jouset ja kiinnitä ne päälle, lähelle verhoja.

Oveen voidaan ripustaa täällä verhot

Verhot voidaan ripustaa aivan eri tavalla

keittiön suunnittelu on yksi väri

Jos et ole houkutellut perinteisiin verhot, voit valita moderni versio - kaihtimet, laskosverhot. Jos valitset yhden värin, voit koristella ne värillisiä nauhoja, ansastusta kangas vyö kahdelta suunnalta - etu- ja taka-rulla. Yläasennossa kaihtimet pitävät kaunis keula sidottu alareunassa. Kauniisti näyttää jouset leveys 8-10 cm.

Verhoja, tekokukat ovat ihanteellisia

Värikäs verhot täydentävät hyvin sisätilojen keittiön

Vuonna lasten saavutuksensa mellakka värejä. Muita verhot sisustus täällä voi olla tarpeeton. Voit kuitenkin tilata verhot tilata epätavallinen pelmets. Jos haluat tehdä verhot "kasvun", mieluummin yksinkertainen muoto, pitävät näitä vaihtoehtoja:

 • Puuvilla verhot, verhot. Niitä voi ostaa valmiina, mutta mielenkiintoisempaa tekemistä käsiään - niin väri ja koostumus valitaan ne, jotka haluat.
 • Poimi leluja. Söpöjä pikku eläimiä, jotka liittyvät tai liittyy kädet, varovasti halailu verho, sen ei anneta sulje ikkuna. Jonkin jalka on ommeltu painiketta toinen on silmukka.

Muita kangas voi koristella verhot, ripustaa se kuvassa

Kuten verhot koristavat huoneen sisälle

Suunnittelu olohuoneessa tehdään yksi väri

Jopa helpompi tehdä nappaa vanhalta koneelta levy:

 • levyltä on leikattu kolvi ympyrä;
 • ympyrä kääritty satiini tai heksaanihappoanhydridi nauha;
 • Hanki vanne voidaan koristeltu kukkien, nauhat, pieni pehmolelu;
 • Sushi sauva kattaa tai kääri spraymaalia satiini nauha. Se auttaa pitämään verho.

Sitoa verhot voidaan improvisoitu avulla

Sen sijaan tavallista verhot voidaan ripustaa Hehkulamput

Koristele verhot lastenhuoneessa, voit käyttää koriste rintakoruja - perhonen, kukkia avulla nastat on kiinnitetty verhoon. Koriste-elementit voidaan kiinnittää suoraan johto renkaisiin, jotka ovat kiinteitä verhot.

Alunperin näyttävät verhot, pitää verhot kudossilmukoiden (muotisuuntaukset!), Sisustettu ... valtava koristenapit.

Koristele verhot voi olla kaunis kangas, roikkuu sen yläpuolella

Lastenhuoneessa on parempi ripustaa värikkäitä verhot

Koristele ikkunat makuuhuone ja olohuone

Riippuen muotoilu huoneen, voit valita erilaisia ​​vaihtoehtoja verhot:

Klassinen, barokki, rokokoo

Raskaat kallis kankaat - silkki, sametti, kirjailtu kultaa, hopeaa kierteet

Luonnonmateriaaleja, lähellä luonnollista väriä

Puuvillakangasta kermaa tai maitoa tausta, kukkakoristeet tai solujen

Yksivärinen kangas tai geometrinen kuvio, raita

· Puuttuminen koristeellisia yksityiskohtia;

· Kiinnitys saranat, silmukat tai klassista - kehässä

Koristelu ikkunan riippuu tyyli huone. Makuuhuoneessa ja olohuoneessa ovat hyväksyttäviä ja tiukka verhot valmistettu kestävästä kankaasta ja kaksinkertainen verhot, joissa koriste-elementtejä ovat Smad, dzhaboty (de kaulus - variantti yksipuolinen taittuu pitkin reunaa pehmeä kappa).

Koristele verhot voivat olla keinotekoisia väriaineita

Paperi taustakuva sopii erinomaisesti keittiöön

Nauhat verhot näyttää erittäin mukava

Koristella ikkunan eri jaossa:

 • kangas;
 • narun harjat;
 • magneettinen - muodossa rintakoruja, pinnit;
 • muodossa monisäikeisiä helmiä eri halkaisijat.

Halu yksinkertaisuuden ansiosta täydellinen puuttuminen koruelementeille verhot, mutta joskus haluat lisätä jonkin verran vaihtelua sisätilojen "laimentaa" tiukkoja rivit. Tällöin voit korjata verhot kiinnikkeistään, tehty samasta kankaasta kuin verhot tai kumppania kangasta. Saranat on kiinnitetty samalla etäisyydellä kankaalle verhot ja laittaa ympäri räystään.

Kiinnitä saranat verhot voivat olla eri tavoilla:

 • ja "tahmea";
 • painikkeilla (mukaan lukien koristekasvien);
 • Ommella silmukka suoraan verho.

Ei välttämättä ripustaa verhot samanvärisiä, ne voidaan yhdistää

Verho olisi voinut tehdä tällaisen sukkanauha

Elävöittää tilaa minimalistiseen tyyliin, yhdistettynä vintage verhot. Harmonisesti sopivat sisälle verho kahden kumppaneita kudoksen: Cellular ja värjätty. Suhde niiden pitäisi olla noin 1: 4.

Jos järjestää tilaa Välimeren tyyliin, luoda mielenkiintoinen yhdistelmä valkoinen ja sininen raidallinen kangas ja valkoinen värjätty. Voivat täydentää merihenkisesti sisustus.

Katkaistu yläosa (saatavana kumppani kudosta) on ensin tiivistetään - interline, lyuversnoy nauha tai muita materiaaleja. Sitten samalla etäisyydellä rei'itetty reiän - halkaisija räystään - ja asennetut silmukat. Ne voi ostaa rautakauppaa tai yritykset harjoittavat ulkomainontaan - ne on asennettu kadulla bannereita.

Vihreä verhot kukkia sisustus näyttää erittäin mukava

Sukkanauha verhoja tärkeä rooli sisätilojen

Sukkanauha verhot, jotka voidaan tehdä tavallista köyttä

Muotivirtaukset ikkunakoristeita

Pyrkimys yksinkertaisuuden ja sanelee säännöt koristelu ikkunat. Muodin kangasta, tiheä, luonnonmateriaaleja - pellava, puuvilla, silkki ja organza. Etusija vuosi - pellavan ja bambu.

Yleensä sisustus ja Ikkunareunustusten hallitsee luonnollinen tyyli. Näin ollen väripreferensseihin: lähellä luonnollista tai viileitä värejä:

Etusija annetaan yksivärinen materiaaleja, ja tyyppi verhot - yhden kerroksen. Jos käytät kaksinkertainen verhot - Tulle tai organza värin pitäisi olla mahdollisimman lähellä väri tapetti tai hieman kirkkaampi. Voimassa asetuksia käytetään vain silloin, kun ohut, läpinäkyvä verhot organza. Pituus verhot lattiaan tehty, jopa paremmin - joidenkin kutsuvan lattialle.

Oikea valinta verhot, alkuperäisen suunnittelun ikkunoiden tehdä sisätilojen täydellinen ja verhot sisustus omin käsin tuo lohtua huoneeseen, luoda ympäristö mukava levätä.

Video: Miten sisustaa verhot

50 valokuvaa esimerkkejä verhot koristelu omissa käsissä:

© Copyright 2015-2018 Moderni ideat sisustuskoristeluneuvonta

Reprinting materiaalien on sallittu vain viittaamalla alkuperäisen lähteen

MirTesen

CASE MASTER peljätkö

Harmoninen, tyylikkäitä ikkuna tulee keskellä sisätilojen tahansa huoneeseen. Ei ihme, että he sanovat, että ikkuna - tämä on "silmät kotona", he eivät vain vievät suuren osan seinien tulossa välttämätön osa sisätilojen, mutta myös selvästi nähtävissä kadulta. Siksi asiakkaat voivat luoda kuvan teidän asuntojen, ei ole vielä tullut asunnon - arvioimaan tyyli ja design kotelon voi yksinkertaisesti vilkaista ikkunasta.

Jätä ikkuna "alasti", eli ilman verhoja, verhot tai jopa Roman verhot - sitten jättää kesken sisustuksessa huoneen. Ja kaihtimet, huolimatta kiistaton toiminnallisuutta, jäävät liian kylmä, toimisto vaihtoehto, joka voi tehdä jopa epämiellyttävä kauniisti kalustettu spalnyu.V Joka tapauksessa vaikka ikkuna on upeat näkymät merelle tai vuorille, ilman tyylikäs verhot "kauneus" ja suojaa kuuman auringon säteet eivät voi tehdä.

Ikkunareunustusten - taidetta, jossa voit näyttää lahjakkuutta suunnittelija ja osoittaa hyvää makua. Lisäksi valtava valikoima kankaita, ja niin sanotut Vaatteiden - pitsi, sametti, tupsut ja nyörit - Antaa käyttäjän sisustaa verhot, kääntämällä kehys ikkunan alkuperäiseen mestariteos.

Tässä muutamia ideoita koristeluun verhoja, jota voidaan käyttää kuten vanhat verhot ja verhot, niiden ulkomuotoa ja antavat huoneeseen kohokohta, ja uusia. Tietenkin voit tilata valmiin "vaatteita" varten ikkunat studiossa, mutta jos olet käteviä neula ja lanka, haluavat kokeilla yksityiskohtia ja liina - miksi ei yritä tehdä verhot sisustus yksin!

Sopia, hämmästyttävän kaunis versio ikkunoiden kehystys - ylellinen ja itämaisia ​​rehevä. Tietenkin nämä raskaat verhot sopivat ei kaikissa sisustus

Vain ripustettu sälekaihdin tai verhot - se on tylsää, sanoa suunnittelijat ja ehdottaa käyttämään puolen jaossa, laitteet, jotka auttavat liukenevat ja kiinnitä verho kylkeen ikkunan tai seinään.

Ulosmittauksesta voi näyttää aivan kuin haluat - yksinkertaisista metallista koukku hieno vuosikerta rengas tai harjakattoisia takokappaleet. Catch ja korjata verho voi olla sekä ylä- ja keskellä ja jopa alareunassa. Missä tarkalleen järjestää pick-up, ja mihin paikkaan seinälle tai ikkuna mount verhot - se sopii sinulle. Ennen poraamista seinään, kokeilla muutamia vaihtoehtoja, vain soveltamalla kangasta - niin näet selvästi vaikutusta uusi sisustus.

Seinään kiinnitettävä verho koristaa enää pelkkä laatikko, mutta huomattava osa huoneen. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen sisustus ja erilaisia ​​sisustustyylejä - tiukasta klassisesta talonpoikaistyyliin, sinun tarvitsee vain valita oikea kangas

Massive Sivuvedenotto on tullut tärkein koriste aksentti sileälle seinälle, maalattu neutraali väri. Muuten, väri metalli ei välttämättä tarvitse yhdistää varjossa verhot - ehkäpä olisi parempi pelata kontrastia

Tässä tapauksessa haltija on vieläkin massiivinen, mutta samalla tyylikäs, erottuva herkkä verhot

Ajatus toisen - käden ja kierretty johdot

Jotta tyylikäs muoto ja paksuja koristella ikkunan epätavallinen, välittömästi havaittavissa yksityiskohtia, suunnittelijat neuvotaan käyttämään kierretty johdot ja tupsut. Nämä koristeineen ovat yleensä ominaista melko isokokoisia ja tullut tärkein osa ikkunan koristeluun. Muista, että suuret harjat pitäisi olla paljon - vain tarpeeksi yksi tai kaksi luoda valoisa koristeellinen aksentti oikeassa paikassa.

Valitse johdot ja tupsut voi olla paitsi väri verhot - leikkuujätteet yleensä valmistettu langoista useita sävyjä, jotta johto värikkäitä harjalla toimii linkkinä kaikkien värillisten tekstiilien yhtyeessä teitä. Muuten, poimia johto pari epätavallinen harjat eivät voi vain verhoja sivuilla, mutta keskellä kappa, liittämällä se räystäät.

Toinen tärkeä seikka - poimi johdot tupsut olisi vain paksuja ja verhot, hieno kankaita hyödyntää paremmin koriste nastoja. Ja muuten, sisustaa verhoja niin uskomattoman helppoa, ei vaivaa tarvitaan, tarpeeksi ostaa mukavaa johto tai harjalla ja kokeilu, saattaa se verhot.

Ranskalainen yhtiö tunnetaan valmistajana Houles upea koristeita, erityisesti, johdot ja tupsut verhojen noudettavissa. Tämä rikas koristelu muuttuu verhot mestariteos suunnittelu taidetta

Tässä tapauksessa kierretty johto, jossa on kaksi suurta harjat käytetään innovatiivisesti tarraimet, sekä hienoja koruja kappa

Yksi tällainen massiivinen käsin niin koristella raskas verho. Yritä rikkoa tykin ja käyttää iso harja runkoon pienen ikkunan - vaikutus voi olla yllättävän onnistunut

Niille, jotka rakastavat runsas koristelu ikkunoita. Kuitenkin hapsut voi olla mikä tahansa: yksivärinen ja värikäs, joka koostuu pom-poms ja tupsut saman tai eri pituisia, kierretty ja suora - valita vaihtoehto juuri sinun verhot ei ole vaikeaa.

Värireunukset voivat mennä päällekkäin sävy verhot voidaan harmonisesti yhdessä - yhteys beige ja kulta, esimerkiksi pidetään jo klassikko, mutta voit myös pelata sijaan valitsemalla kirkas hapsut neutraali sävy.

Tietenkin tarvitse kuluttaa aikaa ja vaivaa, jotta hapsut ommeltu pohjaan verhot tai lambrekiinien, mutta tulos on sen arvoinen - jopa vanhat verhot on alkuperäisen ilmeen ja kimallus uusia värejä.

Klassinen versio reunamilla kulkee poikki puolella raskaat verhot. Pienemmät harja piristyi kudoksessa sävy

Tyylikäs hapsut tuli lopullinen pala sisustus verhot, kulkee pitkin reunaa pelmets ja annetaan puhtaasti klassisen verhot erityistä charmia

Toinen melko yksinkertainen ja ei liian kallis tapa sisustaa verhot - bändi, joka voi kulkea sivusta tai pohjasta verhot koristella keskellä, jossa painotetaan kahden tyyppisiä kudoksia, sekä muuttaa risteykseen verhot räystään.

Verho nauha pidetään välttämättömänä yksityiskohtaisesti laskostamisesta yläosassa verhot. Sitä voidaan käyttää muodostamaan poimuja ja säätää niiden välistä etäisyyttä.

Jos punos on valittu viimeistely alareunan laskosverhot tai lyhyitä verhot keittiöön tai makuuhuoneeseen, varmasti nähdä miltä se näyttää, että ontelon koristeita, ja huolellisesti valita muodon, joka korostaa rajalla verhot ja tehdä siitä ilmeikäs.

Olemassa olevat tänään, valtava valikoima hihnaston sekoittaa jopa kokenut suunnittelija. Pick muutamia vaihtoehtoja, kuten - pysähtyvät sitten yksi tai käytä sitä kaikkea kerralla, miksi ei! Kuitenkin joka ylittää nauha verhot, pitäisi ottaa mukaasi tallentaa kankaalla tehdä paikan päällä ja arvioida väriyhdistelmä ja tekstuurit

Ajatus viidesosa - helmiä, kolikoita, tupsuja

Lisäksi tavallista hapsut ja tupsut langasta, verhot reuna on täysin mahdollista koristella kaikenlaisia ​​helmiä, koriste kolikoita ja helmiä. Kyllä, ommella kaiken reunalla verho ei ole niin helppoa ja vie paljon aikaa, mutta ilme on koristelu on erityisen iloinen ja valoisa.

Painoton, läpinäkyvä helmiä organza tehdä verho vieläkin enemmän ilmaa ja soveltuvat kevyt kangas, mutta tupsua langoista voi raskaampia verhot ja sopivat melko levittää, paksu tekstiilit.

Helmet on tullut luonnollinen jatke punos. Tällaiset avoimet pisarat pystyvät tekemään enemmän valoa ja ilmava riitä edes pimennysverhot

Koriste kolikoita ja kiiltävän ympyröitä reunalla verhot antaa hänelle joitakin itämaisia ​​ulkonäkö, ripauksen eksotiikkaa

Kappa - ranskalainen sana tarkoittaa sellaista kangas, Sisustuspinnoille yläosassa ikkunan avaaminen. Useimmiten, joka on kappa - erillinen osa verhot, jotka voidaan helposti muuttaa vaihtamatta kaikki kaihtimet kokonaan. Oikein Hyväksytty kauniisti draping yläosassa ikkunan avaaminen voi radikaalisti muuttaa kasvot verho, tulla merkittävä kohokohta ensemble.

Levittää kappa voidaan koristeltu punosten tai hapsut, valita kangas, joka on erilainen päässä verho, mutta sen kanssa sopusoinnussa. Taittuu yleensä kerran ommeltu joka helpottaa pesuprosessin kappa ja sallii sitten helposti ripustaa sen istuimen.

Levittää voi olla yksikerroksinen, mutta yhdistelmä kaksi tai jopa kolme eri rakenteeltaan ja verhokankaaseen antaa valtavan kaunis vaikutus. Tietenkin tällainen kappa on rehevä eikä sovi kaikille sisustustyyli.

Ruskea ja vaaleanpunainen kankaat ovat täysin yhdistää toistensa kanssa, ja epätavallinen leikkaus ja pehmeä taittuu kappa antaa tilaa erityistä charmia

Ajatus seitsemännen - ylimääräisen räystään

Tyypillisesti verhot kiinni yhdellä räystään, joka usein on kaksi kiskoa - valoverhoille ja paksuja. Näyttää siltä, ​​että toinen hylly vain ei tarvitse kuitenkaan miksei post tärkeimmistä mount toinen, joka palvelee koristeellinen funktio ja anna verho koristella epätavallinen Lambrekiinin.

Käytä toista räystään samankokoinen kuin tärkein ei ole tarpeen, se on parempi valita pidikkeen oviaukot, lyhyempi. Kangas, laskostettu roikkuu kaunis tällaisia ​​ylimääräisiä ylemmän reunuksen muuttaa ikkuna-aukon, joka mestariteos design.

Lyhyen räystään oviaukko saa luoda epätavallisia kappa rehevän kangas. Taittuu voi pistellä, mutta myös tietoisesti epätarkkaa laskostettu kudosliuska tarkastelee myös alkuperäisen

Jälleen niille, jotka haluavat melko teennäinen ja upea verhot, mutta rusetit voi näyttää erittäin söpö ja tullut keskus koko koostumuksen koristelu ikkuna-aukon.

Voit luoda keula satiininauhaa - se on klassinen versio koristelu sekä muunlaisia ​​kudosta. Kuten nauhan valinta rajoittaa vain mielikuvitus omistajille.

Yksi suuri keula voi olla hieno sisustus kappa, merkintä keskellä kangas. Jouset voivat toimia myös mukava mount verhoja, koristella taittuu, röyhelöt ja verhot reunasta.

Kirkkaan punainen keula tuli keskustassa kaksoiskerroksen koostumusta. Lisäksi se on tärkeä tehtävä - käytetään asennettaessa verho taittuu

Söpö joutset satiininauhaa tuli tärkein koristeluun tämän yksinkertaisen valoverhot keittiössä

Tämä pellavaverhoilla näyttää hyvältä sisustus Välimeren tyyliin tai maa. Yksinkertainen joutset satiininauhaa vastaamaan valittua eivät ole vain koriste, vaan myös sukkanauhat jotka pitävät verhot

Jos, satiini nauhoja, voit tehdä kaunis keula, sitten portiere ja verhot osoittautua uskomattoman kauniita, reheviä kukkia, joista voit tehdä koko joukko.

Valmistusteknologia kukkia ei voi kutsua yksinkertaista ja helppoa - tarvitset kykyä työskennellä kuvioita ja huolellista työtä, jossa on neula ja lanka. Kuitenkin tuloksena on ainutlaatuisen kauniita kukkia, joka on alkuperäisen ja valoisa sisustus verhot.

Muista, että koristelu paksuja ja kukka paremmin olla valmistettu paksua kangasta. Mutta valoverhoille ja kimpussa pitäisi olla sama kuin ilma - tylli tai organza.

Lempeä, uskomattoman kaunis terälehtiä monien leikattu ohuesta kankaasta voi ommella keskelle tai reunoilla kappa verhot

Läjän herkkä ruusuja tuli kaunis sukkanauha raskaan verhot. Shade Hyväksytty täydellisesti, ja kukat itse täysin korvata kierretty johto harjalla

Jos verhot tai levittää tavallinen ja tylsä ​​katsoa, ​​et voi muuttaa verhot kokonaan ja "laimentaa" yksivärinen kokonaisuus kangasnauhasta värikkäitä koristeita tai suuri kuvio. Esimerkiksi, jos ikkuna on koristeltu beige verhot voi poimia liuskan kangas ruskea solun ommel ja ommeltu yläosaan tai antaa alareunaan (se on mahdollista yhdistää molemmat).

Valinta värejä ja kuvioita on valtava, joten luovuudelle avataan leveä. Tärkein asia muistaa, että kangas uuden nauhan ja tärkeimmät verhot tulisi olla suunnilleen sama tiheys ja koostumus. Vaikka suunnittelijat uskovat, että esimerkiksi, silkki ja synteettiset ovat täydellisesti yhdistettynä toisiinsa, joten voit tehdä kokeilun ja kiinnitä verhot raskaan satiini kevyempi, ilmava kankaita tai pitsiä - saada hyvin epätavallinen ja kaunis.

Liuska voidaan sijoittaa sekä pysty- että vaakasuunnassa. Vuodesta monivärinen nauhat voidaan luoda todellinen sateenkaaren - valoisa ja iloinen, mutta tietenkin tämä vaihtoehto ei sovi jokaiseen sisustukseen.

Tumma raita ylä- ja alareunaan valoverhot näyttää erittäin tyylikäs ja elegantti

Hyvin usein koristeltu nauhat kangasta ja Roman, Japani verhot, mikä on ymmärrettävää - ommeltu kangas tasaiselle kankaalle, eli koska molemmat vaihtoehdot näyttävät-paljon helpompaa. Ja hyvin kankaan vaatii vähemmän

Aliarvioida vaikutuksia koristelu ikkuna-aukon koko sisustus huoneessa ei. Se on hyvin havaittavissa, ja useimmissa huoneissa, ja hyvin valaistu. Siksi mikä tahansa kokeilla sisustus verhot ja verhot tulee välittömästi arvostavat vieraat ja tekee sisätilojen mielenkiintoisempia.

Reaktiot artikkeli

Kommentit

Reaktioita kommentoida

Reaktioita kommentoida

Reaktioita kommentoida

 • © 2007-2018. Käytetty materiaaleja viittaus sivusto "Ole oma Master" on pakollinen

Koska tilisi on rekisteröity epäilyttävästä toiminnasta. Oman turvallisuuden, haluamme varmistaa, että se on todella sinä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin