Kulmakaapit alla TV

Kulmikas TV pöytä

Lähes jokainen kotitalous tänään on tv, sekä tavat sen sijainti, on monia. Perinteisin on asennus erityisen kaappiin. Ja jos haluat sijoittaa TV nurkassa, ja kaapin alla se tarvitsee kulmaksi.

Vaatimukset curbstone ja lisätoimintoja

Seuloa oli suurin piirtein samalla tasolla silmäsi katsoessasi, kulma TV-teline on riittävän korkea. Muuten virheellinen sijoittaminen television, silmät ja visio pitkäaikaisesta katselu voi kärsiä.

Tietenkin pakolliset vaatimukset kaappi on sen vakaus ja luotettavuus. On toivottavaa, että kuorman jalustalle suunniteltiin ei vain nykyisen television, mutta oli myös varalla. Sitten, jos muutoksen television sinun ei tarvitse muuttaa ja kaappiin.

Lisäksi se, lisäksi sen päätarkoitus, toimi säilyttäminen eri pieniä asioita, hyvin kätevä kun nurkassa TV-tasossa on hyllyt ja laatikot, niin se on kuin kaappi, lipasto ja suuri kapasiteetti.

Yhtä tärkeää on, että kaappi sopii koko sisustus. Kevyt ja ilmava katsoa, ​​lasi kulma kaapit alla TV. Heillä ei ole ovia, mutta niiden hyllyillä voit ladata kaikenlaisia ​​teleaksessuary, kaapin ei tunnu hankalia.

Mukaisesti sisustus, kulma TV teline voidaan tehdä moderni, klassinen, Vintage Style, wenge ja norsunluu, tasaiset julkisivut ja koristeltu kaiverruksia ja maalauksia. Ja jos kaappi ei tullut kylkiäisenä loput huonekalut, se on erittäin tärkeää valita oikea ja aseta se ilmakehään, niin että siitä ei tule räikeä ja sopimatonta yksityiskohta sisustusta.

Epäilemättä, koska TV-teline voidaan käyttää paitsi taulukoita, mutta myös monet muut huonekalut - lipasto, sohvapöytä, vaatekaappi modulaarisia kuulokkeiden hyllylle.

Useimmiten, vaihtoehtona on erikoistunut kaappi laatikkoa. Sen tilavuus ja vaihtelevuus muotoilun sitä hieman huonompi kaappiin. Siten laatikot ovat alhaiset ja korkeat. Valintaan optimaalisten parametrien tapahtuu, kuten tapauksessa erikoiskalusteiden: mitä enemmän ruudun, alempi pitäisi olla rinnassa.

Mitä sen leveys, se ei ole kriittinen, koska moderni taulutelevisiot eivät vie paljon tilaa pinnalla. Perinteinen 30 cm on riittävä. Joissa on tärkeää, että lipasto seisoi rasittaa laitteiden.

Vaatekomerokalusteet seinistä voidaan käyttää myös alle television hyvällä menestyksellä. Yleensä TV hyvin usein "elää" täällä. Tärkeintä on paikkansa seinään mahtuvat näyttöön.

Joskus paikka television voi jopa löytyä vaatekaappi, joka on huonekalun seinämään, jossa kaksi ovea coupe on lipasto tai hyllyn alle TV. Ja joskus tämä lokero voidaan myös takana liukuovet.

Joskus rooli TV-jalusta mukauttavat sohvapöytä. Tietenkin käyttää sitä suunniteltuun tarkoitukseen ei toimi, mutta televisio on paikkansa. Käytä muissa taulukoissa (tietokone, ruokailu, työ) mukaan tv ei ole suositeltavaa, koska et voi nähdä sitä niin lähietäisyydeltä ilman terveysriskejä.

Jos sisustus on suunniteltu moderniin tyyliin, voidaan käyttää turvallisesti alla tv hyllyn tai syvennykseen kiviseinään. Se näyttää tällainen ratkaisu on varsin mielenkiintoinen, ja paljon paikkoja eivät ota.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Kulma TV stand - dramaattinen säästää tilaa

Rationaalisuuden ja käytännönläheistä käyttöön jokainen vapaa neliömetri tyypillistä moderni sisustus. Siksi yhä useampi elävä huoneissa on nurkassa huonekaluja, jotka voivat käyttää perinteisiä huone tyhjä ja hyödytön juoni - nurkkaan.

Ja jos sijoitus nurkkaan sohva huoneeseen tai seinälle - ilmiö tuttu, kivi TV, joka sijaitsee huoneen nurkassa, eivät ole yhtä yleisiä. Mutta tämä huonekalu sopii paitsi toimiva, mutta myös esteettisestä näkökulmasta.

Kulmakaapit alle TV olohuoneessa sisustus

Moderni tv on paljon todennäköisempää ripustaa seinälle, mitä seisoo jalustalla, kuten hänen edeltäjänsä, massiivisempi. Mutta suunnittelijat eivät ole vielä valmiita luopumaan käytön sisätilojen olohuoneen niin houkutteleva yksityiskohtia kuten kivi TV.

Tämä käytännöllinen ja yleensä varsin näyttäviä kalusteet on tarkoituksenmukainen ja pienissä ja suuren olohuoneen. Suuri kivi käytetään kaikenlaisia ​​laitteita (itse ennen TV-vastaanotin tai stereo), asemat, ja jopa kirjoja.

VINKKI! Kulma TV - turvallisin vaihtoehto pätee erityisesti lapsiperheille. Tämä TV on vakaampi, suojassa iskuilta ja koskettaa.

Tarvittaessa kulma kiveä televisiot valmistuvat eri lisäyksiä: avoin tai suljettu hyllyt, laatikot, telineet levyjen sivuilla ja loput. Mutta liian monimutkainen muotoilu voi hukuttaa tilaa, ja veisi kuvaruudusta, joten suunnittelijat neuvotaan käyttämään kirkkaita värejä ja ytimekäs malli - kalusteiden ei sotkua tilaa, lisäämällä siihen valoa ja tilaa.

Piirteet kulmikas kivi TV

Kulmakaapit televisio on valittava monella tavalla: visuaalisen houkuttelevuutta ja tyyli vastaa tasainen sisempi tankkaamalla toiminnallisuutta. Ei pidä myöskään unohtaa tärkeintä vaatimukset kaikille samanlaisia ​​huonekaluja: kestävyys, liikkuvuus, sopiva korkeus.

On vaikea puhua yleismaailmallista tämän tai tuon mallin, koska valinta taulukoista on tärkeää ottaa huomioon koko television, joka on se "asettuu" ja istuimen korkeus sohvalta tai tuoleja, ja tarvitaan lisää hyllyt stereoihin.

VINKKI! Emme saa unohtaa, että kulmikas muotoilu ei sovi kovin suuri televisio, kuten tässä tapauksessa, tyhjä tila jää taakse näytön, niin että koko tarkoitus säästää tilaa kulmassa menetetään huonekaluja.

Corner kaappi television tulisi valita yleisten tyyli tilaratkaisu. Tällainen harmoninen naapuruston voi tulla perusta upea, mutta tasapainoinen sisustus, jossa jokainen tuntuu mahdollisimman mukava.

voit valita vaihtoehtoja kuten jalustat TV mukaan yleisen luokituksen tyylejä:

 • Classic nurkkaan kaapit, kehittyneen monumentaalisuus ja kiinteys. Vahva ja uskottava tuotteen vetämisestä keittiökaapit ja sisäisen täyttö on samanlainen näille huonekaluja. Puusta yhdistettynä hieno kaiverruksia ja rikas upotekoristeinen metalli luo uskomattomia kauneutta kivi koristaa huoneeseen.
 • tyyliin minimalismia malli - yhdistelmä yksinkertaisuus ja toiminnallisuus. Huolellinen järjestely hyllyt, paikka kaikki tekniset yksityiskohdat, mukava ajaa tallennusjärjestelmän - kuten olisi täydellinen kivi. Kuten muovimateriaali valitaan usein niiden valmistukseen, lastulevy, lasia tai metallia.

TÄRKEÄÄ! Erottumaan taulukot tyyliin hi-tech ja tekno - monimutkainen ja futuristinen lasi ja metalli. Heidän tehtävänsä - ei niinkään tulla TV-teline, paljonko korostaa merkkityyliin huoneen.

 • Tuotteet maaseutualueille (Provence, Maa, skandinaavistyylisiä) ovat yksinkertaisia ​​ja tarkoituksella karkea rakenne. Paras materiaali on vuotias puu, maalattu valkoinen väri ja pystyvät luomaan ainutlaatuisia kontrasteja ja modernit laitteet.
 • Miten sovittaa harmonisesti sisäosiin kulmakaappi

  Suurin vaikeus kohtaamat omistajat kulmakivi TV on valinta optimaalinen sijoittaminen huonekalu. Lävistäjä järjestely näytön - ole paras vaihtoehto silmille kuin mukava katsella elokuvia ja ohjelmia ruudulla sinun täytyy katsoa suoraan ilman kallistus kääntää pään.

  Siksi luoda harmoninen naapuruston kulmakaappi tarvitaan täydentämään kulma sohva tai paikkaa järjestetty viistosti, hieman lähempänä keskelle huonetta.

  TÄRKEÄÄ! On tärkeää ottaa huomioon myös etäisyys näytön paikkaa. Liian vähän kuin liian paljon etäisyyttä voi pilata kaikki hauskaa television katselun.

  Kulmakaappi ei pidä eristää muista huonekaluja tai sisustus kohde. Liian julkaistiin tyyliä tai materiaalin osaa pystyy houkuttelemaan liikaa huomiota, väärä aksentti huoneeseen. Ideal - sovitetaan väriltään perus kaappihuonekalu, tehdä yleistä tyyliin päätöksen tiloissa.

  On erittäin harvinaista luoda kirkas väri huomasi suunnittelijat käyttävät tätä erityistä huonekalu, koska kaappi pitäisi olla mahdollisimman neutraalia, jotta se ei kääntää huomio pois mitä tapahtuu ruudulla. Sen vuoksi on tarpeen luopua liian rikkaita värejä, monimutkaisia ​​kuvioita, runsaasti lasia tai metallia (välttää häikäisyn).

  Kulmakaappi TV - käytännöllinen ratkaisu pieni olohuone, mutta myös suuressa huoneessa tällainen kaluste voi tulla varteenotettava vaihtoehto. Järkevä käyttö kulmia pidetään ajantasaista lähestymistapaa, arvostaa monet suunnittelijat. Kulmakaappi voi näyttää vankka ja vaikuttava, voi olla helppoa ja painoton, mutta väistämättä - tyylikäs ja mukava käytössä.

  Keskustelu artikkeli:

  Innostuin kaksi mallia nurkassa TV-teline: alle №1 (ylhäältä alas) ja №17. Mutta mainoksessa ei ole tietoa koosta pikkukuvien hinnasta, värit, mahdollisuus toimitus ja kokoonpano. Ei puhelinta viestintään. Vastatkaa näihin kysymyksiin ja puhelinnumeroa kuulemista.

  TV pöytä nurkassa - valokuva

  TV talossa - ikkuna maailmaan monille. Siksi ei väliä mitä sähköisen median ei käytetty, TV pidettiin aina ja pidetään ehdottoman totuuden, ja kaiken, sanoo TV, sinun täytyy uskoa ehdoitta. No niin, jotka uskovat, ellei television. Tapoja sijoittamalla TV asunnossa on paljon, mutta tänään puhumme klassisen jalusta - TV pöytä. Ja yritämme sijoittaa sen takana.

  Moderni kaappien alle TV, hintojen ja kysynnän

  TV on sijoitettava vyöhykkeellä maksimaalisen näkyvyyden. Riippuen siitä, missä missä huoneessa se asennetaan, ja se määräytyy etusijalla sijoitus. Joten, jos paikka televisio keittiössä, pilarit tahansa puhuminen on todennäköinen.

  Keittiössä sen roikkua. Useimmiten se roikkuu hyllyille tai erityisiä kulmapidikkeiden joita voidaan säätää, riippuen sijainnista kuluttajilta.

  TV edellyttää myös, että se voidaan sijoittaa siten, että ei haittaa ihmisten terveydelle, vaikka moderni malli, jossa on taulu-tv ei ole erityisen emittoi sonta kuitenkin näky voi kärsiä, jos silmät sijaitsevat ylä- tai alapuolella näytön syvyyttä ja laajuutta katsojan sijainti riippuu kuvaruudun ja lasketaan erikseen. Mutta kaikki kaapin pitäisi olla:

  • vakaa;
  • varmistaa optimaalinen korkeus televisiokanavaa;
  • voidaan säilyttää ja teleaksessuarov;
  • sovi huoneen sisälle.

  Corner kaapit, hyllyt ja keskeytti rakenteiden alla TV seistä 5000 tai enemmän, riippuen valmistusmateriaalit.

  Kulmakaapit alla TV, kokoa

  Tehokkain tilankäyttö nurkassa on sijoittamista tallennusjärjestelmiä ja muita huonekaluja, koska suurin osa kulmikas tila on käytetty tehottomasti. Ne eivät yksinkertaisesti tyhjiä ja suorat kannattava miehittämillä alueilla kaapit ja pulisongit. Siksi asettamalla television takana - hyvä idea.

  Ja vielä parempi - asentaa sen kantaa, että paikka ei mene hukkaan. Siksi tässä yhteydessä on syytä miettiä, jonka koko on oltava TV pöytä nurkkaan valokuvan, jota olemme keränneet sivulla esittää erilaista lähestymistapaa määrittää oikean koon taulukoita. Pääsääntöisesti olisi loogista valita kaapin hieman suurempi leveydeltään kuin television itse, vaikka televisio suunnittelu sanelevat syvyyttä ja leveyttä.

  On todennäköisesti loukkuun koon, sill tai kuvassa kulmakaappi alla TV saattaa näkyä suurempi tai pienempi kuin todellinen koko. Ei oikeastaan ​​linjalla, ja tunne huonekäyttöaste. Joten on tarpeen tarkastella paitsi koko television, mutta yhtä erikokoisia huoneita.

  Kapasiteetti ja materiaalit kaapit ovat erittäin tärkeitä tekijöitä, mutta yleensä kaikki taulukot on joko puusta tai puristetun partikkelin materiaaleja, jotka ovat halvempia ja käytännöllisempi. Jos varata paikka kaappiin, niin hyvään käyttöön. Siksi olisi hyvä tarkastella-pukeutuja kaappi hyllyillä säilytykseen pieniä asioita ja kehon tarvikkeet.

  Hyllyt ja laatikot voi pelata paitsi roolia käytännön tallennusjärjestelmän, mutta myös esteettisesti houkutteleva ja tehdään eri tyylejä. Kuvassa on joitakin raznostilevyh peukalo lipastot ja nurkassa, ne näyttävät hyvältä ja menestyksekkäästi käytetty varsin paljon.

  Hyötykuorman kaapin voi myös olla merkitystä. Sen ei pitäisi vain kestää television painon, mutta myös tarjontaa. Ja yhtäkkiä haluat muuttaa television laitteeseen suuremmalla lävistäjä tai asentaa lisälaitteita, vastaanotin, viritin ja DVD-soitin. Tuntuu hiukan, mutta niillä on myös oman painonsa, joten ota huomioon myös tarvitsee ladata.

  Tehokkaaseen tilankäyttöön

  Vaihtoehtoisesti järkevä tilankäyttö pienessä huoneessa, voit ostaa roikkuu kaapin alla TV. Tässä tapauksessa, klassisen ratkaisu käyttää puumateriaalien voi olla tarkoituksenmukaista, koska tällainen kaappi voi visuaalisesti kuormatilaa. Tässä tapauksessa hyvä vaihtoehto voisi olla lasi jalusta. Mukaan ominaisuuksia varastoinnin yksityiskohdista hän voi myöntää puurakenteita, mutta hieno esitys itseään "näkymättömiä" varastointi.

  Helppo tarkastella ja ilman kaappi, jossa lasi hallitsee suunnittelu ei paina alas tilaa, mutta täysin selviytymään tehtävien hoitamiseksi. Vaikka on kysymys valinta vitriinien olohuoneessa suuri, lasi tulee olemaan täällä mahdollisimman hyvin siihen paikkaan, koska se on monipuolinen ja voi pelata mitä tahansa tyyliin sisustus. Mutta kaikkein onnistuneesti yhdistää lasi metalli taustalla sisustus, toteutetaan moderni tyyli.

  Poimien nurkassa TV-teline, pitäisi silti kiinnittää enemmän huomiota siihen, kuin sisätilojen, eikä toiminnallisena seistä, koska televisiot ovat tulleet ja menneet, ja kauneuden ja harmonian pitäisi pysyä talossa ikuisesti.

  "Kierreporras valmistettu metallista kädet, piirustukset

  Hitsaamalla kädet pois mikrossa »

  haku

 • © Copyright 2015 - 2017 Meidän ohjaaja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin