Kulmahylly kylpyhuoneessa

Kulmahylly kylpyhuoneessa: koot, tyypit, kuvat

Harvat moderneissa huoneistoissa on suuri kylpyhuone. Siksi, kalustettu, sinun täytyy oikein valita kalusteet - he tarvitsevat näyttävät hyvältä ja suorittaa riittävä määrä toimintoja. Kulmahylly kylpyhuoneessa sopii pienellä alueella, joten se on parempi käyttää sitä kuin paljon yleistä kaapit.

Ostaessaan tulisi kiinnittää huomiota ensisijaisesti materiaalista. Se ei saa olla ainoastaan ​​kestäviä, vaan myös kestävät lämpöshokkeja, kosteus, kestävät eri mekaanisia rasituksia. Tällä huonekalut kestää pitkään eikä vain miellyttää omistajalle.

Ehkä paras vaihtoehto pienessä huoneessa olisi liian kulmahylly kylpyhuoneessa, saranoitu tai teleskooppi. Se säästää huomattavasti tilaa ja mahdollistaa tallentaa paljon asioita. Avaraan tilat on valittu hyllyille tai telineet.

Pääsääntöisesti ne saatetaan hyllyille kaikkein tarvittavat asiat, jotka pitäisi aina olla käsillä kylpyhuoneessa. Niistä koko lista voidaan tunnistaa geelejä, voiteita, shampoot, partateriä, hammasharjat, eri kosmetiikkaa.

Kaikki hyllyt, jotka on esitetty huonekalujen markkinat, jotka kestävät kosteutta ja lämpötilanvaihtelut. Niiden kiistaton etu on pieni koko. Paremman toiminnan valmistajille Tasoita pinta ja peitä se erikoismaalien jotka hylkivät vettä.

On epätodennäköistä, että ostaja ei voisi löytää malli, että se todella toimii. Nyt alue on kirjaimellisesti räjähtää uusia tuotteita, joista kukin on upea sen muodot, materiaalit ja väri.

Jotta voitaisiin valita oikea hylly, älä anna periksi sitä sen jälkeen kuukauden käytön, sinun täytyy välittömästi nähdä kaikki vaihtoehdot - lehdissä, markkinoilla, kaupoissa. Sieltä löytyy tietoa kokonaisuudessaan, tietää kaikenlaisia ​​muutoksia. Näyte kohokohtia käsitellään tässä artikkelissa.

Kulmahylly kylpyhuoneessa voi olla puusta, muovista, lasista, metallista. Kun ostat on tarpeen kiinnittää huomiota juuri tähän. Pääsääntöisesti nämä vivahteita ei ole vain tuotteen käyttöiän, mutta myös yleinen sisustus.

Hanging hyllyt sopii niille, jotka eivät aio sotkua niiden monta turhaa kohteita, ja niitä käytetään vain kaikkein tarvittavat asiat, jotka sopivat täydellisesti tyyliin huoneeseen.

On epätodennäköistä, että joku sanoo, että kulmahylly kylpyhuoneessa asennettu - ylimääräistä elementti. Monipuolinen huonekalu - se on, miten voit kuvata tätä huonekaluja. Se säästää tilaa pienessä huoneessa ja elävöittävät tilaa. Lisäksi kulmat yleensä ei käytetä kylpyhuoneessa, niin asettamalla takaisin hyllyille, voit merkittävästi laajentaa toimintoja näistä sivustoista. Tämän päätöksen myötä järkevä käyttö jokaisen sentin tilaa.

Hylly kylpyhuoneen usein perustettu avulla imukuppien, joten on toinen plus aihetta (ei tarvitse porata seinäpintaan).

Se etu, että teleskooppinen hyllyt on, että ne ovat unclenched pintojen välissä. Suckers auttaa heitä kiinteämpi pitoon. Huomaa kuitenkin, että kalusteiden ei kestettävä raskaita kuormia, koska sitä pidetään asentaa hauras.

Kaikki vakio hylly voidaan kallistaa. Niillä on seuraavat mitat :. korkeus noin 1 m, leveys - 0,3 m tai enemmän suunnassa - on keskimäärin 0,5 m ansiosta nämä mitat huomattavasti suurempi kapasiteetti tuotteen. Hyllyt sopivat paremmin keskisuurille kylpyhuoneet. Se on täällä, että he ovat parhaita koristelu huoneeseen.

Paljon tilaa tarvitaan vieviä kulmahyllyyn kylpyhuoneessa, joka on saranoitu suunnittelu. Siksi sitä käytetään harvoin pienissä tiloissa. Toisin kuin perusmalleista on silti mahdollista sijoittaa pieni kylpyhuone. Mutta ennen kuin teet tämän, sinun täytyy harkita pienetkin yksityiskohdat sen olinpaikasta.

Hyvä vaihtoehto verho roikkuu kulmahylly - yläpuolella pesukone, wc, kylpyhuone. Jotta voidaan määrittää haluttu korkeus asennuksen, on tarpeen käsitellä mitä tulee siihen. Siinä tapauksessa, jos hylly on tarkoitettu shampoo, geeli tai kosmeettisten valmisteiden, sen tulisi sijaita sellaisella tasolla, että henkilö uiminen tai suihkussa käyminen oli vapaa tekemään tarvittavat. Käytettynä Mezzanine hylly, joka on paikka tallentaa pyyhkeitä tai laatikoita. Sillä jälkimmäinen vaihtoehto on parempi valita huonekaluja massiivinen ja leveä mitat, niin on mahdollista välttää vahingossa pudottamalla asioita. Mutta kosmetiikka puku kapea ja kompakti malleja, joiden syvyys on noin 30 cm.

Tilavat huoneet soveltuvat lattia kulmahylly kestää riittävästi tilaa. Se kuitenkin kannattaa sen eduista.

Ensinnäkin, kaikki mallit eroavat korkeus ja koko. Toiseksi alempi hyllyt ovat yleensä varattu varastointiin puhtaan asioita, alkuun - hygieniaa. On toivottavaa asentaa lattia hyllyt niin, että äärimmäisen yläpinta olivat tai hieman sen yläpuolella viemäriin. Vaikka helppokäyttöisyys on säädetty.

Erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto olisi rakennettu hyllyt. Huonona puolena voidaan kutsua vain, että asennus on annettava asiantuntijoille, mutta se on rahan tuhlausta, mutta älä kitsastella täällä.

Jotta ammattilaiset voivat tehdä mitä haluavat hallita, sinun täytyy aloittaa rakentamisen piirustus, joka auttaa toimihenkilöiden ihmisiä suuntaamiseksi ja ohjata työtä oikeaan suuntaan.

Harvat ihmiset voivat kuvitella, että on kulmahylly kylpyhuoneessa teleskooppi. Sanotaan, että tämä on muotoilu, joka näyttää kallista, mutkatonta ja alkuperäinen. Se tekee tilaa enemmän toiminnallisia ja kätevää. Pieni hylly eroaa mainittujen mallien, kuten myös asetettu nurkkaan. Sen suurin etu - muuttamassa komponentteja. Pohja, joka on valmistettu metallista tai muovista, on esitetty ja kiinnitetty niin. Lauteet liikkuvat vapaasti, siirtää, jolloin se on helpompi käyttää. Jotta sijoittaa pullon liian korkea kosmeettinen tuote, on riittävä lisäämään paljon tilaa ylä- ja alapinnat.

Välttää irtoaminen mekanismi on tarpeen ottaa täysin vakavasti valintaan kiinnikkeet. On hyvä, jos hylly on varustettu lukot paluusulku, niin sen pinta pääse liukumaan alas paineessa asioita, jotka ovat sitä.

Nurkka lasihyllyt kylpyhuone ovat kasvot klassista tyyliä, jossa ei ole painotetaan kirkkaita värejä tai räikeä lisävarusteita. Jopa niin, voimme sanoa varmuudella, että on lähtöisin huonekalut ylellinen, painoton, se houkuttelee silmät, jättämättä ketään kylmäksi. Lisäksi hyllyt sopivat täydellisesti mihin tahansa tyylillisiä suuntaan.

Lasihyllyt antaa armon tilat, niiden koosta massiivisempi. Mutta tämä ei tee tyhjäksi niiden eleganssia. Yksi suurimmista eduista on visuaalinen paisuntatilaa. Alla voit katsella kuvia optimaalisesta koosta hyllyt malleja.

Pohjimmiltaan peilattu hyllyt - analogisen lasin, mutta hieman eri ominaisuuksia. Nyt tekniikka eteenpäin, joten lasin työstämiseen saavuttaa korkeimman tason, jolloin voit tulla yksi kestäviä materiaaleja. Eleganssia ja kauneutta - heidän toinen nimi.

Jos painotetaan ulkonäköön, kiitos laatua kuvankäsittelyn ja itse materiaali peilattu hyllyt vapaasti johtava asema kaikkien saatavilla. Matt, hillitty värit täydentävät muotoilu. Se on helppo laajentaa ja täydentää sisätilojen huoneen.

Sen määrä hyllyt eivät ole erityisen rajoitettu korkeus vaihtelee 50 cm 1,5 m, leveys - 30-60 cm, syvyys - noin 30 cm.

Kulmahylly kylpyhuoneeseen muovi sopii niille, jotka rakastavat minimalismia ja eivät halua käyttää liikaa rahaa tällaiseen huonekalu. Tämä materiaali ei koskaan satuttaa kosteutta, korkea tai matala lämpötila, mekaaninen rasitus, parit. Joukossa niiden edut on myös mahdollista jakaa mukavuutta ja pitkä käyttöikä. Kalusteiden koristavat kaikki mallit, ei niin hyvä kuin lasi ja peili vaihtoehtoja, mutta paljon pahempi ei näytä.

Corner hyllyt kylpyhuoneessa muovi markkinoilla edusti valtava valikoima. Ne eroavat toisistaan, koska muoto, koko, muoto ja väri. Ne ovat mukavia myös, koska se ei vaadi erityistä hoitoa, pyyhi pinta useita kertoja kuukaudessa.

Kohokohta kaikki mallit on varustettu kaikkein kestävä materiaali - metalli. Kulmahylly kylpyhuoneessa ruostumatonta terästä käytetään hyvin usein, mutta jos vielä lopettaa valinta tähän malliin, tulos on upea. Sen tärkeimmät edut - kestävyys, luotettavuus ja pitkä käyttöikä.

Mutta toisin kuin lasista tai muovista, tämä materiaali kestää korroosiota, joten ne tarvitsevat erityistä hoitoa. Tosiasia on, että joissakin tapauksissa ei auta edes kromi. Ruoste ja haalistuneet väri ei selvästikään ole vaikutuksen vieraita. Siksi on parempi antaa etusija sen ruostumatonta terästä. Se kykenee hyvä yhdistetyn lasin ja peili on päällystetty. Suosittuja viime aikoina tullut puitteissa metallia, joka on herkkä pinnan.

Nurkka ruostumatonta hylly kylpyhuoneeseen: hyödyt

On syytä huomata, että toisin kuin lasi ja muovi metallien hintojen paljon korkeampi, joten hylly maksaa melko suuri määrä. Kalleus kannattaa monia etuja ruostumattomasta teräksestä.

 1. Materiaali ei kohdistu mekaanista rasitusta. On vaikea lommo tai vahingoittaa pintaa. Raapiminen on myös harvinaisuus. On kuitenkin syytä olla varovainen mies itse, kuten osuessaan seuraukset voivat olla kaikkein nautittavaa.
 2. Pinta ruostumatonta terästä on sellainen ominaisuus kuin hygieniaa. Se ei ole huokosia, mikrosäröjä, jolloin kertyneen lian on minimaalinen.
 3. Veden vastus - on tärkeä etu. Materiaali on täysin vedenkestävä menettelyjä kestää lämpötilan muutoksia, esiintymisen höyryn ja korkean kosteuden. Korroosioprosessia jopa pitkittyneen viestintä vedellä täysin sulkea pois.

Huonekalut ja kalusteet

Moderni kylpyhuone olisi mukava ja tyylikäs. Näin saat aikana kylvyssä hoito ei ole vain fyysistä mielihyvää, mutta myös moraalinen. Usein kuitenkin kylpyhuone on pienin huoneeseen. Siksi, muista miettiä, miten hyödyntää tehokkaasti käytettävissä olevan tilan. Ja ennen kaikkea, on suositeltavaa käyttää erityistä huonekalujen varastointia eri kylpy tarvikkeet, myös erilaisia ​​hyllyjä.

Ominaisuudet käytön hyllyt kylpyhuoneessa

Tuskin löytää yhden kylpyhuoneen, jolla ei ole hyllyjä kosmetiikka, kylpy tarvikkeet, pyyhkeet ja muut tarvikkeet. Hyllyt näissä tiloissa on useita toimintoja, nimittäin:

 • Varastointi kylpymukavuudet. Kylpyhuone huone katsotaan, että kaikkein ylikuormitettu eri asioita. Joissakin isännät se muistuttaa yleensä kaappiin tai ruokakomero. Mitä ottaa mukaan kaikki asiat kunnossa, on suositeltavaa käyttää erityisiä hyllyjä, johon mahtuu kaikki tarpeellinen.
 • Turvallisuus. Kun pesuaineita, putket ja laatikot sijoitetaan hyllyille, se on erittäin kätevä ja turvallinen samoin. Tämä estää loukkaantumisriski kun liuku purkit suihkussa tai kylvyssä saippua.
 • Säästää tilaa. Kylpyhuone voi ylpeillä ylimääräistä neliötä, vaikka se on varsin tilava. Paikallaan kaapit ovat edelleen enemmän kuin sotkua alueella, joten niiden käyttö kylpyhuoneessa pitäisi luopua. Tilava hylly lisätilaa ei sovelleta. Siellä taivutettu vaihtoehtoja varastointiin kylvyn, joka vain lisää käytettävissä oleva ala.
 • Estetiikkaa. Valittu oikein hyllyt kylpyhuoneissa on tyylikäs lisälaite ja upea touch sisustus.

Hyllyt kylpyhuoneessa voidaan sijoittaa minne haluat:

 1. Perinteiset kiinnitys. Tällöin hylly kiinnitetään seinään kylpyhuoneessa. Kuten hyllyt kaupoissa ei lasketa, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja taloudelliset mahdollisuudet. Tällainen kiinnikkeet - melko luotettava ja käytännöllinen.
 2. Corner asennus. Tehokas tilankäyttö, mikä ei yleensä mukana kylpyhuoneessa pidetään asentaa nurkkaan hyllyt yläpuolella kylpy.
 3. Asennus oveen. Tämä vaihtoehto asennus on mahdollista, jos valitset matala hylly, joka on sama kuin oven tekstuuri, värimaailma ja tyyli päätös. Jos hylly on valmistettu kevyestä muovista, se voidaan sijoittaa luuserit ilman monimutkaista asennustyöt.
 4. Majoitus markkinarako. Usein hyllyt kylpyhuone sijoitetaan kapealla hakattua seinään. Tämä on käytännöllisin ratkaisu, sillä kylvyssä, ja jossa pääsääntöisesti ei ole paikkaa kääntyä ympäri, sinut koukussa hyllylle hänen kyynärpää ja kaadu koko sisältöä. Levitä kuten hyllyt tyypillisesti samanlainen laatta, joka on ollut mukana viimeistely seinät.
 5. Asettamalla kylpyhuone. Näiden lisäksi kiinnitysmenetelmiä hyllyt, jotka ovat hyvin suosittuja, on toinen. Jos kylpyhuoneessa ei ole vapaata tilaa, voit ritilä suoraan kylpyamme. Tällainen vaihtoehto on parhaiten varastointiin kodin kemikaalien, lumput, harjat ja muut asiat puhdistukseen.

Lajike Kylpyhuoneen hyllyt

Valittaessa hyllyt kylpyhuone-, muistaa, että ne olisi yhdistettävä muoto pesualtaiden, kylpyammeiden ja tavarat huoneesta:

 • Pyöreitä, soikeita ja tuotteiden muodossa puoliympyrän pystyvät tekemään vessaan sisätilojen pehmeyttä ja herkku. Usein, pieni hyllyt on kiinnitetty kulmiin tasoittaa akuutissa muodossa.
 • Malleja, jotka on tehty muodossa neliön, puolisuunnikkaan ja suorakulmion kiinnitetty tilan vakavuudesta.
 • Tuotteita, joilla on useita vaakaleikkaukset voi visuaalisesti laajentaa tilaa sen suunnittelussa. Astui hyllyt kylpyhuoneeseen visuaalisesti lisätä korkeutta kylvyn ja tallentaa helposti saavutettavaan paikkaan.
 • Hyllyt kylpyhuone ovet tuovat kylpyhuoneessa tunnetta maltillisesti ja järjestystä, kuten piilotetaan katseilta useimmat asiat unpresentable.
 • Yhdistetty malleja, sulki oven osittain, on edullisin vaihtoehto, jos haluat järjestää tämän tilan jugend. Tällainen epäsymmetrinen hyllyt lisäävät tätä tyylitajua.

Materiaalit hyllyt kylpyhuoneessa

Riippuen valmistus- materiaalista, kuten yksittäisiä lajeja hyllyt WC:

 1. Hyllyt muovia. Nämä mallit ovat hyvin käytännöllisiä ja ovat saatavilla laaja valikoima värejä. Niiden hinta on alhainen. Muovi kutsutaan materiaalia, joka on kosteutta kestävä, kosteuden korkeat tasot, kuumennetulla vedellä. Kun pieni rei'itys voi unohtaa jalostukseen homeen ja seisovan veden niitä. Markkinoilla olevissa muovi hyllyt taskuihin. Ne kätevästi laittaa hammasharjoja ja putket eri kosmetiikkaa. Yksinkertaisuus, käytännöllisyys ja demokraattisen kustannukset teki heistä johtajia myynnistä.
 2. Hyllyt valmistettu kipsilevy. Jos päätät asentaa kipsilevyä kylpyhuoneessa hyllylle, muistaa, että ne ovat kylpyhuoneessa jatkuvasti kohteena suurelle kosteudelle. Siksi valita hyllyt kylpyhuoneen kosteudenkestävä kipsilevyä. Koska kylpyhuone on tallennettu yleensä ole raskaita ja tilaa vieviä kohteita voidaan valita ilman sähköä hylly kehystä. Huomaa myös, että kipsilevy hyllyt voi olla kaunis valo.
 3. Hyllyt on valmistettu metallista. Ne näyttävät hyvin sikeästi, joten suosio tämän mallin jäljittelemätön. Eniten hyötyvät vaihtoehto pidetään asennus jaloteräshyllystöt. Tällaiset tuotteet eivät koskaan peittää ruostetta kylvyssä, jossa ilman kosteus ylittää rajan. Koristeellinen ulkoasu hyllyt valmistettu kromattu metalli. Ne yhdistetään KL tehty tyyliin päätöksessä klassismin tai moderni. Kuitenkin etusijalle vain hyllyiltä tunnettuja tuotemerkkejä, muuten kromattu tulee kuukautta myöhemmin.
 4. Hyllyt lasin. Lasi tuotteet näyttävät tyylikäs, jolloin kylpy tiettyä eleganssia. Ehdottomasti sileä pinta materiaalia, kuten kuvassa hyllyt kylpyhuoneessa, ei koskaan tullut kasvualusta homehtumisen. Kuitenkin, kun valitaan hylly, muista, että se on parempi suosia iskuja kestävästä lasista. Asettaa tällainen rakenne pois vesisuihku. Kun hänen hyvin näkyvä tahrat ja merkit.
 5. Hyllyt puusta. Puiset hyllyt valloittaa kuluttajille sen ympäristöystävällisyys. Jos valitset lisälaite, joka on valmistettu vedenkestävä lajeja, se on vieläkin kestävämpi. On myös mahdollista hankkia kulma hylly, jossa vettä hylkivä pinnoite, kuten esimerkiksi lakalla. Valikoima sisältää hyllyjä kylpyhuoneeseen palamiselta. Löydät artikkeleita veistämällä, Puumosaiikki ja maalaus, sekä koukkua pyyhkeitä.
 6. Hyllyt marmoria. Nämä tuotteet näyttävät todella vankka. Tällaiset tuotteet tulee asentaa kylpyhuoneeseen, joka on suuri koko. Mutta pieneen kylpyhuoneeseen, ne ovat vasta, koska ne tuntuvat liian iso. Hyllyt marmoria ovat kalliita ja ne tulee varmistaa terveyttä turvallisuutta. Taloudellisempi vaihtoehto pidetään jäljitelmä luonnonkiveä.
 7. Hyllyt on valmistettu keramiikasta. Kulma hylly kylpy voidaan keraaminen tai väriltään valkoinen, joka näyttää täysin pesuallas, kylpyamme ja seinät.
 8. Yhdistetty hyllyt. Nämä tuotteet on valmistettu metallista ja lasista, lasi ja muovi, lasi ja puu. Lisäksi markkinat tarjoavat hyllyt kylpyhuonepeili.

Nurkkaan hyllyt kylpyhuone kätensä

Jos kylpyhuone on pieni, paras ratkaisu olisi taivutettu hyllyjä. Nämä huonekalut eivät vie liikaa tilaa. Ne voidaan tehdä talon mistä tahansa materiaalista. Toinen argumentti sen puolesta, että itse tuotanto hyllyt - Edullisuudesta hinta.

Valmistukseen nurkkaan hyllyt kylpyhuoneessa käsillään, tarvitset nämä materiaalit ja työkalut:

 • kuitu-;
 • Dielektriset palapeli;
 • Jyrsijä;
 • Poraa kanssa poranterät;
 • Langan kynällä;
 • tasolla;
 • ruuvit;
 • Metalli hallitsija;
 • Akryyli maali harjalla;
 • Suluissa.

Aloittaa dian asettelu puukuitulevy:

 1. Nurkkaan hyllyt kylpyhuone on pieni. Siksi ei ole tarvetta ostaa täysikokoinen MDF. Leikkaus on mahdollista myymälään tai varaston epälikvidejä viedä hänet tähteet. Usein myyntipisteissä, "Tee se itse" myi tarpeeksi laadukkaan sadon.
 2. Laskea halutut mitat levyn mitataan seinän kulma syvyys pohjaosan jota vaativat moninkertaisesti arvoon 2 ja lisää 5 cm, joka on tarkoitettu leikkaus.
 3. Mark levy suositellaan, käyttäen jono ja kynä.
 4. Lay MDF työpöydällä, kautta tappi painikkeen päähän langan ja MDF levyn keskelle.
 5. Ja toinen pää tie kynän ja piirtää ympyrän hänen avulla, pre-virhe. Etäisyys johto kynäpainiketta vastaa haluttua ympyrän säde. Meidän tapauksessa säde on 40 cm.
 6. Rikkoa ympyrä metalli hallitsija osaksi 4 aloilla. Viettää layout huolellisesti ja muistaa, että tulevaisuudessa korjuu tulisi olla samankokoisia.
 7. Näiden vykroyte 2 vaaka- ja pystysuuntainen elementti kulmahylly kylpyhuoneeseen. Jos alat on ristiriita kooltaan, se lupaa sinulle ikävä asentamisen näitä osia.

Aikoinaan piti MDF layout, voit alkaa sitoutua sen leikkaus. Syyllistyy toimiin, käytä ohjeet:

 • Prosessissa itse tuotannon kulmahylly leikkaamiseksi MDF pistosahat. Hacksaw parempi olla käyttämättä, koska se voi auttaa sinua saamaan ole niin sujuvaa loppua, sillä käytettäessä palapelin.
 • Leikkaa ympyrä lehtiä. Tässä tapauksessa johtaa väline linjan piirtämä. Missään tapauksessa ei voida hylätä.
 • Muista, että kun leikkaus MDF kodin pienet sirut ovat väistämättömiä. Jälkeen kaikki, laadulliset leikkaus puulevy, se vaatii yksi tärkeä tekijä - nopeus sahat.
 • Tämän jälkeen sinun täytyy leikata ympyrän 4 osaan. Ottaa johto ja kynä, mitata yhden sektorin ja razmerte kaari, joka on pienempi säde. Meidän tapauksessamme se on 25 cm.
 • Jotta kylpyhuoneen hyllylle, aihio tulisi sahata ylähyllyllä. Alue kaarevat pinnat on paljon yhteistä kulma hyllyt. Tämä tehostaa käytön kulman tilaa.
 • Kolme osiota, jotka jäävät on kaarevat reunat. Pyöristetyt reunat suositeltavaa hoitaa käyttämällä levy leikkuri. Loppuun kulmat eivät tuo sitä.
 • Muista, että päät kulmien tulee olla suorakaiteen muotoinen. Tämä mahdollistaa tulevaisuudessa töitä ja helpompi leikata kulmahylly kylpyyn.

Joten kaikki osat hylly valmis, se pysyy koota:

 1. Aloita koota hylly "nasuhuyu9raquo;. Säädä joillakin alueilla tarpeen mukaan. Kiinnitettävä erityistä huomiota paikkoihin, joissa pyöristetyt päät pääteosat. Saada tiukka Butt, leikata takareuna saatavia osia.
 2. Kun olet saavuttanut täydellisen geometrian hyllyt kylpyhuone, poraa reiät laitteisto. Ne kulkevat seinän yhden sektorin hyllyjen edessä toiseen.
 3. Kierrä ulkopuolella kulmahylly ruuveja. Ne eivät näy. Sitten nauttia yhdiste, kolme keskeistä osaa.
 4. Suorittavat samanlaista menetelmää porata pistorasia ruuvien kiinnittämistä varten pieniä hyllyjä. Kohdista asemaansa käyttäen tasolla, ja ruuvaa kiinni.
 5. Asennuksen jälkeen, hylly voidaan maalata tahansa väri, josta pidät. Odota, kunnes maali kuivuu. Vasara seinäankkureista. Kaikki voit liittää kulmahylly kylpyhuoneessa on suluissa ruuvataan asettaa etukäteen.

Täten kulma hyllyt kylpyhuoneet ovat erittäin suosittuja. Niiden pyöristetty muotoilu mahdollistaa lievittää muodostama kulma seinät, joten kylpyhuoneen sisustukseen muuttuu aivan silmiemme edessä. Tämä säästää tilaa kylpyhuone, ja niin, että ei ole koskaan tarpeeksi, ja huone tulee todella tyylikäs ja mukava.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

Tilava hyllyt kylpyhuoneeseen: 5 Vinkkejä valinta

Nykypäivän valmistajat tarjoavat valtava määrä asusteita kylpyhuone tilaa irtotavarana kaapit ja roikkuu peilattu kaapit yhä sivuraiteelle suunnittelussa kylpyhuoneet. Tämä ei ole yllättävää, koska useimmat nykypäivän tyylien hylkää sotkua tilaa, ja perusmallia kerrostalojen voi ylpeillä kylpyhuoneet, jossa on suuri alue. Auttamaan näissä tapauksissa tulla kaikenlaisia ​​hyllyjä kylpyhuoneeseen. Miten valita suunnittelun koosta ja suunnittelu huone, ja mitkä ominaisuudet ovat hyllyt eri materiaaleista valmistetut - lue artikkeli.

Miten valita hyllylle kylpyhuoneessa

Valitsemalla hylly kylpyhuoneessa riippuu paitsi suunnittelu huone ja henkilökohtaisten mieltymysten vuokralaisten. Useimmissa tapauksissa valinta malleja on rajoitettu koko terveys-hygieeninen kokoonpano ja koristelu.

Hyllyt - paitsi käytännöllinen, mutta myös tyylikäs lisälaite kylpyhuoneeseen

Valitsemalla hylly kylpyhuoneen sinun täytyy noudattaa näitä ohjeita:

 1. Etusija tulisi antaa hyllyt vedenpitäviä materiaaleja (mukaan lukien korroosionkestävillä varusteet, kuten jos kiinnityselementtejä progniyut, hylly voidaan helposti murtaa irti seinästä, vahingoittamatta viimeistely ja LVI).
 2. Poimia hylly seisoo, joka perustuu koko huoneen. Joten, pieneen tilaan, voit käyttää sisäänrakennettua hyllyt yläpuolella kylpy, saranoitu suunnittelu sielulle. Onnistuneesti mahtuu kaikki henkilökohtaiseen hygieniaan kohteita voi pähkinä laatat ympäri kehä kylpyhuone. Hyvä vaihtoehto olisi telineeseen altaan alta.
 3. Jos kylpyhuoneessa koristelu ei salli asentaa hyllyt (esim seinät koristeltu muovinen rungon), se olisi asetettava etusijalle lattiarakenteisiin. Mielenkiintoinen vaihtoehto olisi käytännöllinen ja väärennettyjä lattian tai puinen teline hyllyt.
 4. Jos lapset ovat läsnä, se on parasta lattiarakenne on suljettu. Turvalliseksi, ovi voidaan varustaa erityisiä turvalukko.
 5. On parempi, jos pinta on sileä hyllyjä. Hoitavat näiden mallien on helpompaa. Lisäksi, tällainen pinta pidetään hygieeninen, koska alussa usein kerääntyä likaa, saippua pinnoite, kosteutta, mikä johtaa ulkonäön homeen ja bakteerien kasvua.

Valitsemalla hylly kylpyhuoneessa olisi tunnettava ominaisuudet materiaalin sen valmistuksen, punnitaan etuja ja haittoja tuote.

Muovi hyllyt: hyviä ja huonoja puolia

Yleisin hyllyt kylpyhuoneessa - muovia. Tämä johtuu siitä, että tuotteiden saatavuutta.

Nurkka muovia hylly kylpyhuoneeseen - se on yksi parhaista päätöksistä, kun mitään miehitetyistä käytetään majoittaa shampoot, saippuat ja sienet

Lisäksi etuja muovi hyllyt ovat:

 1. Helppo asentaa. Muoviset hyllyt voidaan helposti asentaa imukupit suihkussa tai ripustaa seinälle nauloilla.
 2. Alhainen paino. Koska tämä muovi hyllyt yksi tai kaksi tasoa voidaan kiinnittää seinään Kipsilevy tai muovilevyt.
 3. Laaja valikoima malleja. Muovituotteet voi olla joko monitasoinen muotoilu sekä erillinen "taskuja" varastointiin saippuaa, sienet, pienet henkilökohtainen hygienia.

Haitat hyllyt on niiden lyhyt toiminta-aika (keskimäärin 2-3 vuotta, riippuen muovimateriaalista ja rakennetyyppi). Lisäksi hyllyt luuserit usein irtautumaan märillä pinnoilla ja monitasoinen rakenne ei aina vastaa painon ja shampoot.

Luotettavampi, mutta kalliimpaa, kun kustannukset pidetään lasihylly. Hyllyt lasin on moderni ulkonäkö, ja niiden käyttöikä voi olla jopa yli kymmenen vuotta (materiaali ei reagoi kodin puhdistusaineet eivät sameaa ajan mittaan).

Lasi - kaunis ja kosteutta kestävä materiaali

Lasihyllyt on valmistettu iskunkestävästä, karkaistua lasia, mikä tekee niistä erittäin kestäviä ja turvallisia: vaikka hylly on rikki, lasi kappaleina tylppä reunat voi vakavasti loukkaantunut.

Moderni tuotanto hyllyt lasista tarjoaa malleja, vaihtelevia suunnittelussa ja rakentamisessa. Tuotteet voivat olla joko avoin, suljettu ovet on erilainen muoto, yksi tai useita kerroksia, joka on asennettu seinään tai sijoittaa lattialle, joissa on pidikkeet pyyhkeet. Lasi voi olla täysin läpinäkyviä, läpinäkymätön, piirroksin. Valinta lasihyllyä riippuu tarpeista ja makutottumusten ostajan.

Puinen hylly kylpyhuoneessa käsillään

Yhä, suunnittelussa sekä asuin ja liikerakennukset huoneet, suunnittelijat neuvotaan käyttämään elementtejä tehty omin käsin: omatekoinen hyllyt tehdä sisätilojen kylpyhuoneen ainutlaatuinen. Lisäksi tällaiset tuotteet maksavat paljon halvempaa suunnitteluun. Omin käsin helpoin tapa tehdä hyllylle puuta.

Puinen hylly kylpyhuoneessa, voit tehdä omin käsin vaikeuksitta

Valmistamiseksi puusta hyllyt kylpyhuoneessa, valitaan kosteutta kestävä puulajeja (esim., Lehtikuusi, teak, mahonki).

Puiset hyllyt sopivat käytettäviksi sekä maaseudun sisustus ja modernit kylpyhuoneet. Se kaikki riippuu muoto ja rakenne hyllyt, väri malli, kuten sen kiinnityksen. Joten, nykypäivän sisustus Fit hyllyt ja kiskojen yhdestä massiivipuukappale varten huonetta maan tyyliin - roikkuu hyllyt, koota useita ohuita brusochkov.

Puinen seinä hylly voidaan asentaa käyttämällä kulmat, saranat, avaamalla ja sulkemalla suluissa.

Maalaa hyllyt voivat olla missä tahansa väri, riippuen suunnittelu huone. Tärkeintä on, sen jälkeen kun tuotteen kuivaus paljastaa sen kosteus- ja kuumuutta kestävä maali useita kerroksia välikuivausta. Lac, mikä voi olla sekä kiiltävä ja matta.

Kulmahylly kylpyhuoneessa

Jos hygieeninen laite on pieni ja yhdistetty (esimerkiksi kylpyhuoneen Hruštšovin), kysymys säästää tilaa tulee erittäin akuutti. Tällaisissa tapauksissa yleensä, valitse malleja, jotka eivät vie paljon tilaa. Ihanteellinen vaihtoehto olisi kulmahylly seinälle.

Kulmahylly kylpyhuoneessa sopii pienellä alueella

Kulmahylly voi olla joko seinään tai lattiaan. Useimmiten kulma hyllyt ovat järjestelmiä useamman pysty- tasoja. Tämän rakenteen ansiosta voit sijoittaa kaikki tarvittavat tarvikkeet, se ei vie paljon tilaa.

Nurkka hyllyt voi olla valmistettu muovista, metallista, lasista ja puu, ovat eri kiinnitysjärjestelmä.

Pidetään luotettavimpana roikkuu hyllyt, jotka on kiinnitetty kannatin tai kannattimet, lattiarakenteet: tällaisia ​​hylly voidaan laittaa shampoot, suihku geelit ja muut henkilökohtaiset hoitotuotteet, ilman pelkoa siitä, että järjestelmä ei kannata kuormaa.

Kiinnittäminen hyllyt kylpyhuone (video)

Hylly kylpyhuoneeseen - se on tärkeä tekijä, jonka avulla voit tallentaa kaikki tarvittavat kosmeettisia tuotteita yhteen paikkaan. Pick hylly olisi perustuttava suunnitteluun ja koko kylpyhuoneen reunat, omat taloudelliset mahdollisuudet ja mieltymykset, perheen koostumus. Ostaa valmiina malli tai tehdä omin käsin hyllyyn, ja nauttia mukavuutta ja tyylikäs ulkonäkö tuotteet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin