Kuljetuspultit

Kuljetuspulttien rooli pesukoneessa

Kodinkoneiden kuljetus kokoonpanosta ostajaan tapahtuu erityisissä olosuhteissa - suojakalvolla ja pakkausmateriaaleilla. Mutta jos yksinkertaisen teknologian ansiosta vaahtomuovista on riittävästi perustasoja, pesukone vaatii perusteellisemman lähestymistavan. Varmasti monet ihmiset ovat kuulleet rummun kuljetusruuveista, jotka on poistettava pesukoneesta ennen käytön aloittamista. Selvitä tarkalleen missä he ovat, ja miten heidät on asianmukaisesti purettu.

Kodinkone on suunniteltu siten, että liikkuvat osat ovat sisäpuolella. Itse asiassa rumpu on melkein kaoottisesti liikkuva stylalki-kehon ympärille. Jos et kiinnitä laitetta erityisiin pultteihin, kuljetuksen aikana rumpu voi vaurioittaa koneen seinämiä tai katkeaa kokonaan. Tässä kuljetusosassa on eräänlainen sulake, joka suojaa sisäosia.

Tulevan työn paikalle toimittamisen lopettamishetkellä laitteeseen on liitettävä verkko ja viemäröinti. Tällöin voit käyttää kaikkia koneen toimintoja kokonaan. Asennuksen aikana on ehdottoman välttämätöntä poistaa kuljetuspultit pesukoneessa, muuten ne rikkovat pesu- ja kehruusalgoritmia. Laitteen käyttöönotto asennettujen kuljetusosien kanssa on ehdottomasti kielletty - tämä voi johtaa vakaviin rikkomuksiin, joita ei tarvitse korjata.

Pohjimmiltaan suosittuja pesukoneen malleja on suunniteltu samalla tavoin: niiden kuljetuspultit ovat päällä takaseinä. Poikkeuksia ovat eräät laitteet, kuormitusluukku, joka sijaitsee pystyasennossa. Ne kuljettavat pultteja voidaan asentaa yläkansiin, mutta tämä on melko harvinainen ilmiö.

Jotkut perusvahvistukset standardipultteista eivät ole käytettävissä kuljetuksessa. Ne voivat olla hieman suurempia, ja ne ovat aina varustettu muovista erityinen muoto. Letku varmistaa, että rumpu on lukittu yhteen asentoon. Kiinteä rumpu ei reagoi pitoon ja värähtelyyn, joka seuraa sitä koko matkan ajan. Suunnittelun yleisenä periaatteena on rumpuun kiinnittäminen tukevasti painamalla sitä takapaneeliin nähden.

Tämän immobilisoimiseksi tavallisesti 3-6 pulttia riittää.

Kuljetustietojen purkaminen kotona on hyvin yksinkertainen. Tämä edellyttää yksinkertaista jakoavain tai yleismaailmallinen työkalu, jonka kokoa voi muokata. Voit myös käyttää tavallisia pihdeitä. Irrotettuja pultteja suositellaan pidettäväksi laitteen toiminnan keston ajan. Jos koneen on kuljetettava toiseen paikkaan, ne voidaan helposti asentaa takaisin.

Purkamista varten avaimen koko voi olla kymmenestä neljääntoista (tuotemerkistä riippuen).

itse purkuprosessi tehdään seuraavasti:

  • Varmista helppo pääsy laitteen takapaneeliin;
  • löysää kiinnittimet kääntämällä niitä vastapäivään valitulla näppäimellä;
  • Irrota ruuvit käsin.
  • irrota kiinnitys, älä unohda laittaa mukana toimitettavia muoviosia.

Tehtävä näistä tulpat - suojata reiät vieraiden esineiden likaantumiselta ja sisäänpääsyltä. Siinä tapauksessa, että kehittäjä ei ole antanut mitään erityisiä osia, lanka ei ole tarpeen. Jos kuljetuspultteja purettaessa on ongelmia, käytä ammattilaisten apua. Muista, että vika, joka ei kuulu takuun piiriin, sinun on poistettava omalla kustannuksella.

Jos yhtäkkiä et ymmärrä, miten irrotat pesulaitteen kuljetuspultit ja päätät jättää sen sellaisenaan, vaarannat tulevaisuudessa vakavan koneen hajoamisen. Lisäksi pultit voivat aiheuttaa epämiellyttäviä ääniä, värähtelyjä ja määritettyjen algoritmien virheellistä suoritusta. Jotkut omistajat syyttävät palvelun asiantuntijoita, mutta se on vain kuljetuspultteja.

Kaikki nämä ongelmat johtuvat jouset ja vaimentimet pesukone. Nämä ovat yksityiskohdat, jotka pitävät rummun painossa. Niiden päätehtävänä on värjätä ja pehmentää tärinää. Siinä tapauksessa, että rumpu on tiukasti kiinnitetty pultteilla, kaikki tärytykset siirretään suoraan ulkoisiin paneeleihin. Säiliön pesula on kaoottinen, mikä lisää vielä tärinää.

Tämä on erityisen havaittavissa, kun kehruu on kytketty päälle.

Rumpu, joka painetaan paneeliin, ei voi kompensoida tärinää ja aiheuttaa kohtuuttoman ylikuormituksen koko järjestelmän osalle. Laakerijärjestelmä ja moottori saavat eniten vahinkoa. Tärinä vahingoittaa kaikkia laitteen osia poikkeuksetta. Jos kuljetusosia ei pureta ajoissa, jokainen epäonnistunut yksikkö on palautettava itsenäisesti. Pulttien irrottaminen säästää monista ongelmista.

Älä unohda noudattaa ohjeita ennen laitteen käynnistämistä ensimmäistä kertaa. Teos, joka kestää enintään kymmenen minuuttia, auttaa välttämään vakavia vikoja.

Pesukoneiden laatu ja luotettavuus. Kymmenen parasta vapaana olevaa mallia, niiden ominaisuuksia ja tärkeitä teknisiä parametreja. Edut ja haitat, hintataso.

Kuljetuspultit pesukoneessa - kuinka poistaa?

Kuljetuspultit ovat aina uuteen pesukoneeseen. Ja jos niitä ei poisteta ennen koneen käyttöä, ne voivat häiritä normaalia toimintaa ja jopa vahingoittaa kodin laitteita. Tässä artikkelissa kerromme, miksi näitä pultteja käytetään, miten löytää ne ja mitä niiden poistamiseksi tarvitaan.

Kuljetuspultteilla on erittäin tärkeä tehtävä. Ne kiinnittävät pesukoneen säiliön. Tämä äärimmäisen välttämätön varotoimi tarvitaan koneen säästämiseksi kuljetuksen ja noston aikana lattialle. Kiinnityselementtien ansiosta sisäosat eivät kosketa toisiaan ja seinämiä, kun koneen runko rullataan tai kallistuu kuljetuksen aikana. Tämä auttaa säilyttämään pesukoneen säiliön lisäksi myös sen muut osat. Kuten:

Iskunvaimentimet, joissa on laakerit, tarjoavat joustavan kiinnityksen säiliöön ja vähentävät sen tärinää pesun, huuhtelun ja pyörityksen aikana.

Kuinka irrotan kuljetuspultit?

Pultit ovat yksinkertaisesti välttämättömiä pesukoneen kuljetukseen, mutta kun niitä käytetään aiottuun tarkoitukseen, ne vain häiritsevät. Siksi ennen pesun ensimmäisen pesun alkamista niiden on oltava irrotettavia. Tämä ei ole yhtä tärkeä kuin tämän tyyppisten kodinkoneiden asianmukainen asennus ja sen huolellinen käyttö.

Etukäteen suosittelemme, että kiinnität huomiota siihen, että jos koneesi katkeaa sen vuoksi, että olet unohtanut irrottaa pultit, tämä rikkoo vain omatuntosi. Eikä palvelukeskus korjaa uutta mutta jo rikki laitetta takuun piiriin. Toisin sanoen, jotta se vielä korjataan, sinun on maksettava.

Pesulaitteen kuljetuspulttien löytäminen on hyvin yksinkertaista. He ovat takana. Yleensä niistä on kolme tai neljä. On olemassa sellaisia ​​merkkejä koneista, jotka käyttävät metallisia tappia. Tämä löytyy Millet-tuotemerkin ja Combustionin mukaan tuotetuista kodinkoneista. Harvoin, mutta silti sattuu, että tietyillä erikoismalleilla on erityinen pulttien järjestely. Esimerkiksi yhdellä koneella ne löytyivät kotelon yläosasta.

Lähes aina löydät tietoa pulttien sijainnista oheisissa ohjeissa.

Ruuvien irrottamiseksi tarvitset oikean kokoisen tavallisen jakoavaimen (tavallisesti 10-14 mm). Jos avainta ei ole, voit käyttää jälkikäteen. Kuljetustangot irrotetaan pihdeillä. Jotta ne saataisiin, sinun täytyy napata ne pihdeillä ja kääntyä toiselle puolelle neljäsosaa. Sitten ne vapautetaan vapaasti kotelosta.

Pulttien jääneet reiät on kiinnitettävä muovipistokkeisiin. Nämä pistokkeet on kiinnitetty sarjaan. Merkki olkien ollessa läsnä on koristeellisempi kuin käytännöllinen. Vaikka on mahdollista, että niiden läsnäolo voi hieman vähentää koneen tuottamaa melua pesussa.

On parempi, ettet heitä kuljetuspultteja pois, vaan pelastamaan ne. Ne voivat olla hyödyllisiä autosi kuljetuksessa. Kuten yllä mainittiin, ne auttavat säilyttämään osien käyttökelpoisuuden kuljetuksen aikana.

Pulttien käyttämiseksi sinun täytyy noutaa ohut litteä esine (esim. Veitsi tai ruuvausruuvitaltta), jossa on tynkä ja poista kaikki. Tämän jälkeen voit asettaa ruuvit reikiin ja kiristä ne.

Lisäksi näet videon, joka näyttää kuljetuspulttien irrottamisen ja pesukoneen täydellisen asennuksen:

6 kommenttia lukijoista

Hyvää iltapäivää! kerro minulle, voinko ostaa laivapultit pesukoneeseen?

Hyvää iltapäivää! Valitettavasti tämä sivusto on informatiivinen eikä harjoita kaupallista toimintaa. Luulen, että saat mitä tarvitset palvelukeskuksessa.

Kun asennat koneen, unohdimme ruuvien siirtämisen. Pese 1 kertaa koneen alkamisen jälkeen. Kaikki ovat irtoamattomia. Mutta huomasin, että koneen alla heikentää, vähän 8-10 pisaraa pesua kohden. Kerro minulle tämä siitä, että he eivät irroita pultteja tai se oli viallinen (tänään he juuri ostivat sen). Ja jos siirryt takuun alle sisäpuolelta, huomaat heti, että ne pestään ruuveilla?

kiitos))) me todella auttaneet)))

Hei Kuljetuksen jälkeen ruuvit irrotettiin kuljetuksesta ja molemmista alemmista rei'istä, joissa ruuvit ruuvataan, vesi juoksi pesun aikana, kerro minulle, mitä voit tehdä.

Kaikki pesulaitteen kuljetuspultit

Kodinkoneiden kuljettaminen tuottajalta kuluttajalle tapahtuu tietyissä olosuhteissa - pakkauksissa ja suojakehyksissä. Mutta jos musiikkikeskus riittää panemaan laatikkoon ja suojaamaan sitä vaahtomuovirunkoilla, pesukoneilla se ei ole niin yksinkertaista.

Ne on sovitettu siten, että niillä on liikkuvia osia - pyörivät säiliöt rumpujen sisällä. Koko rakenne on ripustettu voimakkaille jousille ja iskunvaimentimille, ja ennen kaikkea se tarttuu raskasbetoniin. Itse asiassa rumpu roikkuu löysästi pesukoneen sisällä.

Jos se ei ole kiinnitettävissä pultteihin, kuljetuksen aikana rumpu voi vahingoittaa laitteen seiniä ja vahingoittaa itseään. Pesulaitteen kuljetuspultit toimivat eräänlaisina sulakkeina, jotka suojaavat sisäosia vaurioilta.

Tämän artikkelin puitteissa harkitsemme, miksi tarvitsemme kuljetuspultteja pesukoneessa, missä ne sijaitsevat, miten ne näyttävät ja miten ne poistetaan.

Kuinka irrotetaan kuljetuspultit pesukoneessa

Kun pesukone toimitetaan ostajalle, se on asennettava ja kytkettävä vesijohtoon ja viemäriin. Sen jälkeen voit alkaa käyttää sitä.

Asennuksen aikana sinun ei tarvitse unohtaa irrota kuljetuspultit, joka häiritsee pesu- ja kehruuprosesseja. Pesukoneiden käyttäminen pakkaamattomien kuljetuspulttien kanssa ei ole sallittua! Muussa tapauksessa voi olla vakavia vahinkoja, jotka eivät kuulu takuun ehtoihin.

Kuljetuspultit poistetaan hyvin helposti - tähän tarvitsevat tavallisinta jakoavainta sopiva koko. Voit käyttää myös universaalia avainta säädettävällä koolla. Jos kotona ei ollut avaimia, voit käyttää pihdeitä - se ei ole kovin kätevä, mutta erittäin tehokas.

Poista kuljetuspultit paremmin, ettei heitä heitä, vaan laita pussi tekniseen passiin ja takuupussiin. Jos kone katoaa yhtäkkiä, se on otettava palveluun. Pesukoneiden kuljetus ilman kuljetuspultteja on kielletty.

Missä kuljetuspultit ovat pesukoneesta

Kaikki pesukoneet on järjestetty samalla tavalla. Ja kaikkien mallien kuljetuspultit ovat samassa paikassa - taaksepäin.

Kuinka kuljetuspultit katsovat pesukoneesta

Kuljetustukia pesukoneeseen näyttävät useimpien tavallisten ruuvien päälle, joilta muovisisäkkeessä erityisellä lomakkeella - ne auttavat pitämään pulttia paikallaan rummun. Kiinteä rumpu ei reagoi kuljetuksen aikana syntyneisiin tärinöihin ja tärinöihin.

Mallista ja valmistajasta riippuen kuljetuspultit voivat olla erilainen. Suunnittelun yleinen olemus on kuitenkin, että rummussa ruuvattu ruuvi painaa jonkin verran rumpua takaseinää vasten ja estää sen liikuttamasta. Pulttien lukumäärä - kolmesta kuuteen kappaleeseen.

Kuinka irrottaa kuljetuspultit pesukoneesta

Kuten jo mainittiin, voit poistaa kuljetuspultit pesukoneesta avaimella, joka löytyy joka talolta. Avaimen koko on 10 - 14 mallista ja valmistajasta riippuen.

Heti kun tuntuu, että pultti on tullut ulos langasta, se on poistettava huolellisesti ja asetettava turvalliseen paikkaan. Heidän paikkansa seuraa asenna muoviset pistokkeet tai pistokkeet, jotka on pakattu ohjeineen tai syöttöletkulla. Näiden pistojen ydin on sulkea reiät kuljetuspulttien avulla. Jos tylliä ei ole mukana, reikiä ei voida sulkea.

Jos et löydä ja irrota pesulaitteesi lähetyspultteja itse, kysy jälleenmyyjältäsi apua. Näin suojaat pesukoneesi katkenneilta ja takaa takuun. Yleensä ei ole mitään vaikeata purkaa kuljetuspultteja, sillä tämä voi hoitaa jokaisen ihmisen, joka voi erottaa ruuvimeisselin avaimesta.

Mitä tapahtuu, jos et irrota kuljetuspultteja pesukoneesta

Kysymys on todella hyvä. Jos et irrota kuljetuspultteja pesukoneesta, se on todennäköistä hajoaa. Ja jos se rikkoutuu, se on jo pesuvaiheeseen alkaa kuumeisesti "ohita" huoneen poikki, tärisevä ja säteilevät outoja ääniä. Hyvin usein ihmiset ajattelevat, että he vain asensivat pesukoneen väärin, mutta itse asiassa se ei ole.

Miksi tämä tapahtuu? Kyse on pesukoneen jousista ja vaimentimista, joihin rumpu roikkuu. Ne toimivat iskunvaimentimina, pehmentävät tärinät - iskunvaimentimet toimivat lähes samalla tavalla millä tahansa ajoneuvolla. Ja jos rumpu kiinnitetään pultteihin, kaikki tärinät lähetetään suoraan kehoon. Pesu säiliö ei ole tasapainossa, mikä aiheuttaa tärinää villi - tämä on erityisen huomattavaa uutto-tilassa, kun kone kiihdytetään, ja epätasapainoinen pyykki on pelaajan ja pesukone linkouksen aikana hyppää. Tämä on tyypillistä sekä perinteisille koneille että suoraan suoritetuille koneille.

Kiinteä rumpu, jolla ei ole kykyä pehmentää lyöntiä, aiheuttaa suuria kuormituksia kaikkiin liikkuviin osiin. Erityisesti laakerit ja moottori kärsivät. Värähtely on haitallista kaikille pesukoneiden solmuille poikkeuksetta. Jos hajoaminen on mahdollista, se on mahdollista älä odota takuun voimassaolon korjaamista. Jos et irrota kuljetuspultteja pesukoneesta, kaikki rikkoutuminen maksaa omistajalle paljon rahaa.

Tämän välttämiseksi, muista poimia kuljetusruuvit rummusta - katsokaa koneen takana ja varmista, että pultit ovat havaittavissa maastossa vaimeita tai tukossa reikiä. Jos et tiedä, mihin kuljetuspultit olisi sijoitettava - avaa ohje. Tämä on edullisin tapa välttää vakavia vahinkoja.

Pesukoneen asennus. Videoopastus

Oliko tiedot hyödyllisiä? Jaa se ystäviesi kanssa!

Videossa on huonoja erikoisuuksia. Debility-neuvonta antaa

Tarvitset apua, kun irrotat pultit näistä rei'istä, kun ne ruuvattiin ja alkoivat juosta vettä. Kerro mitä voit tehdä

Kuinka monta ruuvaa autossa Veko 61041

Paljon kiitoksia auttitte hyvin vastauksessa, johon etsin vastausta toisena päivänä

Paljon kiitoksia auttoi

Kerro minulle, mistä ostaa kuljetuspultteja? Sinun on kuljetettava auto sivuttain autossa.

Teräksiset irrotettavat kuljetuspultit huomasivat, että yksi, koska se on helposti kiertymätön, kun kaikki kiertymättömät huomasivat, että pultti, joka helposti irtoaa, hajosi sisällä, mitä kerrot minulle.

mitä tapahtuu, jos kumisulakkeet, joihin kuljetuspultit asetetaan, rikkoutuvat? ja kone on edelleen takuun alla. onko se mennyt takuun piiriin?

Kerro poszhalusta.Ne ruuvataan kuljetustuet, kone ajoi 3 kertaa ja sitten uudelleen lukea ohjeet löysivät virheen, kun podslive kuullut, että on jotain botti, että se voi olla rikkoutuminen tai veshi jotain kamalaa?

Kerro minulle, mistä voin tilata kuljetuspultit pesukoneelle vai onko se mahdollista kuljettaa ilman niitä? Miten?

Kuljetuspulttien sijainti. Artikkelin kirjoittaja väittää kategorisesti, että koneissa, joissa on etupainotus, ne sijaitsevat aina takaseinällä - tämä on harhaa. Esimerkki joukosta kompakteja koneita CANDU AQUA - kaksi kuljetuspulttia yläkansiin.

Yleisin paikka autoille, joissa takana on f / boot. Ja kaikki muut poikkeukset, ja niitä ei ole niin paljon, voidaan jättää huomiotta.

Hei, älä kierrä pulttien aikana. Olemme lentäneet kolme kertaa, ja huomasimme, että yksi pultti rikkoi, ja se tuntuu tapahtuneen sisältä. Mitä tehdä.

Lähes kolme vuotta ajoin auton pultteja. Painettiin enintään 500 kierrosta ja istui syleilyyn, ajattelin, että lattia on epätasainen - se hyppää. Kuitenkin kone toimii edelleen)