Kulho paperimassasta

Kaikki salaisuudet miten tehdä pallo pahvimassasta

Terveisiä lukijoille "Masters of käsitöitä"!

Älä odottaa, mitä opimme tänään? Ja nyt asialistalla - yksityiskohtaisempi tutkimus taiteen paperimassamainen. Luultavasti monet ihmettelivät, kuinka samalla tavalla pallo pahvimassasta? Tässä pyöreä pallo, ei pallo ellipsin muotoinen tai ovaali murtaa väärinkäytöksiä. Tämä ongelma ei enää edessä seisoo, jos olet jo painanut "Lue lisää".

paperimassasta käsillään

Lähes mikä tahansa asia valmistettu paperimassasta voidaan tehdä monella tavalla. Pallo - ei ole poikkeus. 2 eri tavalla muodostaen pallo pahvimassasta:

Prosessin ensimmäinen. Liittämällä.

Tätä menetelmää käytetään, kun otat pohjaksi jotain pallon muotoinen, ja tämä asia on tapetti paperia, kasvaa kokoa ja muuttamalla rakenne. Tällainen menetelmä on sopiva, jos on varapoltin saatavilla (esimerkiksi pingispöytä). Jos sinulla ei ole palloa perusasiat, sitten tavata:

Menetelmä kaksi. Liittämällä väliaikaisesti.

tapoja pahvimassasta

1

Se kun avointa tilaa mielikuvitukselle. Ohjasi pallon savi, ottaa perustaksi vaahto, puu, muovi pallo, sipulin tai uusi vuosi vanha lelu ja peitä se 2-4 paperi- kerroksen kiinnittämiseksi vedellä vain, lisäämättä liimaa. Sitten antaa paperin hieman kuiva. + -4 sovelletaan toisen kerroksen, mutta käyttäen standardia veden ja PVA.

Annetaan käsitöitä kuivua kokonaan. Sovelletaan vähintään 3 kertaa + -4 kerros, joka kerta, jättäen paperin kuivua. Kun haluttu paksuus on kiinnitetty, ja paperi on kuivunut, ottaa terävä terä tai veitsi paperi kulhoon ja leikataan 2 puolikkaat.

Irrota molemmat puoliskot perusasioista. Sitten liimaa kaksi puolikasta toistensa kanssa kuten on tarkoitettu. Mitä suurempi paperin kerrokset, paksumpi seinän kääntää pallo, ja sitä helpompi on kiinni yhdessä. Välittömästi sen jälkeen, liiman kerros svezheskreplenny pallon 2 useammasta paperi-.

Jos olet käyttänyt pohjana lampun, se ei välttämättä pieni reikä ilmapallo, mutta joissakin tapauksissa se on erittäin hyödyllinen.

Teemme pahvimassasta

Volumetrinen pallo paperimassasta

Nyt tiedät salaisuudet luomisen ympäröivät pallo paperimassasta. Sinun luovia ideoita!

Sayt.ru

Pallot valmistetaan paperimassamainen käsillään

Pallot valmistetaan paperimassamainen käsillään

Basis-pallo käsityöt käsillään. valokuva

Jos haluat luoda käsillään, joten miksi ei tehdä pohja-pallo käsitöitä. Tällaiset helmet paperimassamainen voidaan käyttää luomaan joulukuusi pallot sisustaa sanomalehden putkia tai käyttää luomaan puuhun.

Luoda helmi pohjan pahvimassasta tarvitset:

- pyöreä perusteella, esimerkiksi, pallo tai pallo vaahdon halutun halkaisijan,

- Sanomalehti + PVA liimaa

- luoda joulukuusi leluja: Golden maali, kuumaliimalla, kumartaa nauhoin

Ensinnäkin ottaa vaahto palloa ja kääri se muovikelmu.

Repiä paperia pieniksi paloiksi, obmoknite niitä liimoja ja aloittaa kiinni yksitellen kulhoon asettamalla toisiaan. Levitä ensimmäinen kerros ilman liimaa (paperi + vesi). Siten, se on helpompi poistaa alustasta. Sinun täytyy tehdä muutama kerros sanomalehteä, odota kunnes ne ovat täysin kuivia.

Täydellisen kuivumisen jälkeen pallon, sinun täytyy tehdä viillon avulla paperi veitsi ja vedä vaahto perusta.

PALJON sanomalehdet täyttää heidän kulhoon. Liitokset täytyy sulkea maalarinteipillä. Ylhäältä laittaa useita kerroksia sanomalehden kappaletta, liottaa liima PVA. Jätä kulho kuivua kokonaan.

Basis-pallo on valmistettu paperimassamainen valmis! Jää päättää, mitä käyttää sitä.

Voit tehdä siitä joulua lelu, jolle se täytyy koristella mitään. Esimerkiksi putket voidaan kehrätty sanomalehdistä, että normaalisti käytetään kudonta koreja.

Kierrä putki on kynä ja liimaa pallo, käyttäen kuumaa liimaa. Jatkettava heilahdusta pallo, lisäämällä putkeen. Väri kulta spray maalien ja lakkojen pintamaali.

Valmiina koristella pallo harkintansa nauhoja, nauha ja kumartaa.

Muutama ideoita koristeluun joulupallot:

Ja nämä pallot valmistetaan paperimassamainen voidaan luoda eurooppalainen puita, vain tässä tapauksessa älä unohda ennalta tehdä sen avaamista tynnyrin.

© Olga Aksenova erityisesti TUTdizain.com sivusto

Liittyvät uutiset:

Kehotamme teitä rekisteröitymään tai antamaan sivuston nimesi alla.

News Archive

suosittu

Kopiointi materiaalien on kielletty. Copyright © 2012.

Christmas pallo pahvimassasta käsissä. Mestarikurssi askel askeleelta kuvat

Kirjoittaja: Chugunova Tatiana, kouluttaja MBU "School № 26", rakenteellinen yksikkö lastentarhan "poppeli" GO Togliatti.

Kuvaus: Nykyisin MK on suunniteltu ylimmän oppilaille esikoulun instituutioiden ja alakoululaisille, esikouluopettajat, peruskoulun opettajat ja vanhemmat.

tarkoitus: Kunniamerkki joulukuusia, joulukoristeita, matkamuisto lahja.

tavoite: Making Joulun tuliainen romun.

tavoitteet: kehittää luovuutta, mielikuvitusta, fantasia, hoivata ahkeruus, kyky tuoda se alkoi loppua, halu tehdä joulun käsityöt.

Materiaalit ja laitteet: ilmapallot, tulostin paperi, paperi, lautasliinat (värillinen ja valkoinen), PVA liima, guassi, vesi väri pakkaus nauha, harjat, potin yläpuolella, kapasiteetti nesteiden sekoittamiseen, sakset.

Tulee uusi vuosi! Mieliala on iloinen, riemuissaan! Kaikki odottaa ihmettä! Ihme omaisistaan ​​voidaan tehdä omin käsin! Ja herää kysymys vielä: "Mitä kasvaa puussa?"

Joka kasvaa puussa?

Käpyjä kyllä ​​neuloja.

Eivät kasva puussa.

Eivät kasva puussa

Piparkakut ja liput,

Eivät kasva pähkinöitä

Kultainen paperi.

Nämä liput ja ilmapallot

Venäjän lapset

Vuonna uudenvuoden päivinä.

Kaupungeissa maani,

Kylissä ja kaupungeissa

Monet kasvoi valot

Käytössä elkah hauskaa! (SJ Marshak)

Kyllä, kyllä, kyllä ​​... Kotona päiväkoti ja koulu uudenvuoden turkis-puut vain kasvaa: Joulu käpyjä ja pallot, hahmoja ja riipukset luomia lapset! Ehdotan tehdä uudenvuoden matkamuisto, joka voi ripustaa joulukuusen ja ystävät antaa!

Askel askeleelta menetelmän suorittamiseksi työn:

Kaikki mitä tarvitsemme, voit helposti löydä mistään ryhmässä päiväkoti: pallot, puhallettavat, tulostin paperi, paperi, lautasliinat (värillinen ja valkoinen), PVA liima, guassi, vesi, nauha pakkaus-väri, harjat, potti yläpuolella, sekoitusastiassa nesteet, sakset.

Me puhaltaa pieniä ilmapalloja, repiä paperia ja kopiokoneen pieniksi paloiksi, rotu astioissa PVA liima vedellä suhteessa 1/1.

Ensimmäinen kerros tahna helmi sanomalehti kappaletta, liotetaan liima neste.

Sitten, paperikerros.

Olemme toista menettely useita kertoja ja laittaa kuivumaan akun.

Kappaletta valkoista kangasta, joka on kostutettu nestemäisen liima, muodostavat "hännät" (liitä useita kerroksia kangasta, kumihihnoilla ilmapalloja) ja kuivaa ne.

Lisätä pieni valkoinen liima guassi ja gruntuem meidän käsitöitä.

Leikkaa lautasliina joulun elementit: lumiukkoja värikäs hatut, joulukuusia, lumihiutaleet. Määrätä Lisätietoja "pallo" ja tarkasti, oikealle yli piirustus harjalla kastettu liima, liittää itsensä lautasliina vesikulkuneuvoon.

Muutaman minuutin akun ja voidaan sidottu nauhalla.

Joululahjat vanhemmille valmis! "Pallot" näyttää hyvältä joulukuusi kotona muun leluja.

Ja yksi matkamuisto minä pohjamaalattu sininen.

Liitettäessä lumiukkoja, kävi selväksi, että ne ovat jotenkin "katoaa" sinisellä pohjalla. Sitten idea maalata lautasliina oikeat osat valkoista guassi, ja samalla keventää yliotteen käsitöitä.

Tämä matkamuisto jumittui minun joulukuusi! Kun lomakausi on ohi, se menee säilytyslaatikko yhdessä muiden joulukoristeet. Seuraavana vuonna pojat lastentarhassa ajatella muita mielenkiintoisia ja hyödyllisiä lahja vanhemmille! Toivotan teille kaikille menestystä uudenvuoden!

Lapsille päiväkoti - merkittävästä työstä: kuinka paljon kärsivällisyyttä ja sitkeyttä, niiden piti pyytää onnistua! Super! Ääni.

!Hei, Tatiana!

Paljon kiitoksia kutsusta.

Söpö joulupallot kaikkea ne ovat kevyitä.

Mielenkiintoinen tekniikka työn, upea tulos.

Mutta haluan tunnustaa lapseni puutarhassa työpaikka todennäköisesti epäonnistunut.

Mutta! Olen vain kunnioitusta työsi.

Master - luokka on selkeä ja helposti.

Arvo tämän lelun joulukuusi, että lapset voi aina tehdä sen omin käsin.

Ihana kuva, selkeää selitystä, yksinkertainen ja kaunis.

Tärkeintä - on saatavilla.

Muista ottaa suosikkeja kuten rikas materiaalia!

Toivotan uusia ideoita,

hyvinvointia kaikin tavoin!

Käyttämällä tätä resurssia on sallittua vain kirjallista lupaa sivustosta

1