Kukkia puutarha monivuotinen valokuva ja nimi

Kukkia puutarha monivuotinen valokuva ja nimi

Niinpä päätimme puhua monivuotiset kukat antamaan, näyttää kuviaan nimiä, jotta hakemistoon puolestasi. Erityisesti kasveja, jotka kasvavat alueella jo usean vuoden ajan, on monia etuja:

 • Pääsääntöisesti ne vaativat vähän huoltoa, hyvältä, ja vaihtelevuus lajikkeiden iskee;
 • Useimmissa täydellisesti jopa kokea erittäin kylmässä;
 • soveltuvat perustana järjestämisestä kukkapenkkiin;
 • Ne näyttävät hyvältä koko kauden;
 • Se ei vaadi elinsiirtoa vähintään 2-3 vuotta;
 • kasvavat perennat ovat paljon helpompaa ja halvempaa.

Kukkia puutarha perennoja. Kuvat nimiä

Ennen kuin voimme kertoa suosituimmista lajikkeista, on syytä huomata, että valittu paikka perennoja olisi vastuullisesti. Kukat eivät pelkää ohjata, mutta miksi aiheuttaa tarpeetonta huolta, paitsi juuret juurtuvat sen päällä eikä se ole aina hyvin siedetty vaihtamalla paikkoja.

Pienet ja erittäin herkkä kukkia, jotka eivät vaadi monimutkaista hoitoa. Orvokit ovat silmiinpistävää niiden kauneuden ja eri värejä. Kukkia helposti keinosiemennetyissä sivustolla. Ja jos he asettuivat aluksi, se miellyttää kaikkia seuraavina vuosina. Se näyttää hyvältä koostumuksissa on sängyt ja ruukuissa. Voi olla sekä vuosi- ja joka toinen vuosi.

Vaatimaton kukat vaalean sininen vihreä matto lehtiä. Sitä voidaan käyttää myös hillitä ruohoa. Periwinkle on hyvin kestää kylmää, alkaa kukkia aikaisin, kertoo nopeasti, näyttää matto. Selviytyy tahansa rikkaruohot alueella. Ehdottomasti ei hassu maaperään.

Heillä on hyvin ohut miellyttävä tuoksu ja erilaisia ​​värejä. Phlox eivät hassu, kasvaa mahdolliset maaperän. Mutta ne ovat usein vaikuttaneet kanssa härmän. Nukkumaan näytti esteettisesti kauniin, on välttämätöntä 1 neliömetri istutettu enintään kuusi phlox. Kukat ovat kovasti kosteutta.

Kind on yli 400 lajikkeiden kukkia. Gentian käytetään suunnittelussa Alppien Hills. Se on taivaansininen väri. Samalla monivuotinen kukkii koko kesän. Gentian kukkia on vaalean sininen kellot ovat parantuneet.

On tunnettua jokaiselle puutarhuri hänen kirkkaat ja monipuolinen värit, yksinkertaisuus ja kyky kasvaa samassa paikassa yli kymmenen vuotta.

Kukka, joka on hyvin erikoisen vaikutelman. Sen kukat ovat pieniä, ja lehdet ovat paksut ja soikeita. Kukkii puolivälistä kesällä että maaperän koostumus on vaatimaton, mutta rakastaa kosteutta.

Erittäin mielenkiintoinen ja kaunis kasvi. Se muistuttaa pystysuoraan sekoittaa pionit ja ruusut kukkivat koko kesän. Se on laaja valikoima herkkä sävyjä. Kukat on pörröinen koostumus.

Hyvin samanlainen kuin Orkideauute sekä eri värejä ja muotoa. Se kukkii koko kauden asti pakkasta. Se on pitkä varsi.

On kaikkien tiedossa. Kukka ei vaadi huoltoa, maaperän hedelmällisyys. Se on eri sävyjä. Jotkut lajit kasvavat pensas, asteittain täyttänyt ympärillä. Daisy kukkii koko kesän ajan.

Kirkkaan keltaiset kukat, jotka muistuttavat pieniä auringonkukkia. Hyvin yleistä maassamme. Vaatimaton, kukkii heinäkuussa. Auringonkukka voivat laskeutua sivuston muiden kasvien Luo yhdistelmä ja yksittäisten pensaita.

Se on yli 250 lajiketta. Kukat kasvavat hyvin varjossa ja kosteassa maaperässä. Useimmat lajikkeet rue ole lehtiä, vain kukinto.

Se on paljon suosiota puutarhurit maassamme. Sietää kylmyyttä, sairaus. Rose pystyy punos mitään tukea. Useimmiten istutettu vieressä kaari kaaren, joka sitten kääntyä ympäri.

Monivuotinen, joka on tullut erittäin suosittuja viime vuosina. Asia on, että isäntä on eri lajikkeita, ja se on koristeltu alueelta vieressä lampia, jotka olivat hyvin usein puutarhurit koko maassa.

Sekä köynnösruusu kysynnän maassamme. Kuusama pitäisi istuttaa kuin ruusu vieressä pilariin. Se on herkkä maku, ja sillä on alhainen ilmasto-olosuhteissa. Jotkut lajikkeet marjoja käytetään hoitoon.

Se ei on monivuotinen kukkia, mutta myös erittäin hyvä tarkastella sivusto kokonaiskompositiossa maiseman suunnittelu. Ehdottomasti ei hassu viiniköynnöksen, jossa hyvin nopeasti hajautumista. Kun rypäleet voi ilmentää erilaisia ​​ideoita. Esimerkiksi tehdä huvimaja, pudottamalla viiniköynnösten runkoon levyt.

Vaatimaton kukkia, jotka kasvavat koko paikka, on monenlaisia ​​sävyjä. Muotoinen kynttilä. Monet heistä pitävät rikkaruohoja.

Kukkia, jotka ovat kaikkien tiedossa sen tuoksuvia kukkia ja tilavuus korkit. Pioni pensaat kasvavat, mutta ei kauan kukassa. Ei vaadi monimutkaista hoitoa ja elinsiirtoa vuosia.

Kuten näette, on olemassa niin monia lajikkeita perennoja, kukkia. Jokainen niistä - todellinen olento, joka voi muuttaa jopa kaikkein mitäänsanomaton osiossa.

Monivuotiset kukat ja puutarha, kukinta koko kesän

Ei kaikki kukat, jotka kasvavat alueella useita vuosia, voi miellyttää kaikkia lämpimänä vuodenaikana kukinnan. Jos haluat tehdä kukkapenkkien aina kukassa, kasvi sivustosta: varsi-ruusu, tricyrtis, stevia, koriste auringonkukka, rue, kääpiö leimukukka, kasvimaalla, kamomilla, Ruusujuuri, lupiini, päivä-lilja.

Monivuotiset kukat ja puutarha, eivät vaadi huoltoa

Erikseen on syytä luetella nimet värien, jotka eivät vaadi puutarhurin mitään ylimääräistä aikaa ja vaivaa. Jos sinulla ei ole aikaa työskennellä puutarhassa, vaan luoda viihtyisä kukkapenkkiin vielä halua, sitten valita seuraavista lajikkeista kukkia: kasvimaalla, Gladiolus, koristekrassi, kehäkukka, alttoviulu, forget-me, neilikka, päivänkakkara, daylily, isäntä, auringonhattu, pionit, Sedum , kamomilla, Astilbe, aquilegia.

Tämä ei ole kaikki lajikkeet, mutta ne ovat eniten kysyntää, paitsi näyttävät hyvin harmonisesti, ilman erityistä hoitoa.

Istutettu monivuotiset kukat, kylvää nurmikko ruoho. Ja sitten pienellä fyysinen rasitus, voit vuosittain nauttia kauneuden oman kohteisiin.

1 Kommentti: Verkkokauppa monivuotinen kukkia puutarhassa. Kuvat nimiä.

Miten voit kirjoittaa kukat

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kopioinnin, uudelleenjulkaisu sivuston sisältöä ilman lupaa hallinto on kielletty. Mikäli vaatimus, ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään

Perennapuutarha kukkia, kukkivat koko kesän. Luokat ja kuvaukset kuvilla

Ne, jotka ovat blogiani tietävät, että minulla on iso tilava puutarha. Ja minä, kuten monet puutarhurit yrittävät istuttaa monivuotinen puutarhan kukkia, kukkivat koko kesän. Ei, pidän niistä, myös yksivuotisia, värikäs, tuoksuva, vuosittain voit tehdä permutaatio puutarhassa, mutta olin enemmän mukava sänky, kukkivat koko kesän, joten se ei tarvitse olla joka vuosi uudelleen.

Miksi Kukinta perennat

Täällä ollaan laiskoja ja rakkautta niin kovin puutarha monivuotiset kukat;

 1. He eivät tarvitse istuttaa joka kevät.
 2. Yleensä ne talvehtivat hyvin ilman meidän osallistumista.
 3. Ne näyttävät koriste koko kauden, lähes ilman apuamme.
 4. Ei tarvitse keksiä joka kevät, mitä muuta on laittaa ...

Ensimmäiset kaksi vuotta olen ollut työskennellä viljelyn taimet, ulkoasu, laadinta vuodepaikkaa. Nyt kaikki on paljon helpompaa. Joskus, kun 2-3, ja sitten 5 vuotta laskee kukkia istuin. Mutta on myös etunsa, koska ne lisääntyvät niin kun istuttamisen, periaatteessa kaikki. Se saa erilaisia ​​taimet, jotka ovat tyytyväisiä naapuri. joten perennoja kasvaa taloudellisesti.

Joukossa perennoihin ovat eri korkeudella, kukinta-aika ja kesto, sekä varjoa sietävät. Tämän lajien määrä voidaan tehdä kaunis koostumus tai sänky, joka voidaan täydentää haluttaessa yksivuotisia.

Mikä voisi olla parempi kuin monivuotiset kukat ja puutarha, kukkivat koko kesän. Lomanviettäjille eivät ehkä aina maksaa paljon aikaa Kukkatarhan monivuotinen sänky, joka kukkii lähes itsestään, se on hyvä tapa ulos. Voit tehdä tämän nimenomaisesti valitun dolgotsvetuschie vaatimaton perennoja.

Lajeja ja lajikkeita, luokittelu kaunein monivuotiset kukat

Maaginen maailma värien on aina kiehtonut. Pidän todella kun minun kukkia lähellä ihmisiä pysähtyä ihailemaan niitä. Loppujen lopuksi se on tarkoitukseensa, iloa. Jos opit miten valita koostumus kasvun aikoihin kukinnan, väri ja rakenne kukintoja, voit poimia hieno koostumus, joka kukkivat koko kesän, lakkaamatta.

Kukkia kukkapenkkien kukkivat koko kesän, poimia ei ole niin kova. On aina erilaisia ​​lajeja eri kukinta aikoja. jotkut Bloom kesäkuusta lokakuuhun ja jatkuvasti on koristeellinen ulkonäkö.

Perennat puutarhan tai puutarhassa voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

 • Alimitoitettu, jopa 50 cm
 • Keskimääräinen korkeus 50-80 cm
 • Tall, mittarista ja edellä

Valinta on erittäin suuri, alhainen kukat ovat aina käytetään ensimmäistä suunnitelmat, kääntyessään, kukkaistutuksia koristelu.

orvokkeja, Kukat lapsuudestani. Kuvitella kukka puutarha peritty isoäitini kun olin lapsi oli viljelyyn ihanat kukat, ja nyt, 40 vuotta myöhemmin ne ovat edelleen olemassa. Tietenkin se on muiden lajikkeiden istutettu minua, mutta ne ovat söpöjä kukkivat koko kesän, muistuttaa lapsuudestaan.

laukkaneilikka - niin sitkeitä ja konstailematon kukka. Hänen korkeus oli noin 20 cm. Se voi myös koristella Alppien mäen, ja kukinta kukkapenkissä näyttää hyvältä. Hän on myös hyvä, koska se tuo suuria meidän kauhutalvea.

Linum grandiflorum, lempeä, makea kasvin korkeus jopa 60 cm. Muista löytää paikka kukkien. Hyvin vaatimaton, kukkii lähes koko kesän. Näyttää kaikki muut värit.

talvio, No, koska ilman sitä. Sininen tai vaaleanpunainen hiipivä pehmeä matto, ne kukkivat aikaisin loppukesästä. Hyvin vaatimaton, ne voivat täydentää tahansa hienostunut koostumus.

leimukukka jopa joissakin vähän kasvavat kukkia. Phlox lajikkeita, saavuttaa korkeus 30 cm hämmästyttävän runsaasti värejä. Vaatimaton, kaunis, tuoksuva phlox ilahduttaa sinua sen kauneutta koko kesän.

katkero sen sininen kelloja ja koristella kukkapenkkiin, ja alppihiihtoa liukumäki. Se kukkii puolivälistä loppukesästä, erityisesti moodiness ei näy.

jättipoimulehti Se on koriste lehdet, jotka ovat värejä ilman koristelu. Herkkä kukkia, vaaleankeltainen, hieno. Se kasvaa jopa 40 cm, näyttää hyvältä rajoja ja reunoille kukkapenkkiin.

Neilikka-travyanka söpö ja juhlava, luoden valopilkuista keskuudessa vehreyden puutarhassa. Bloom lähes koko kesän, ilman erityistä hoitoa. Se kasvaa korkeutta jopa 30 cm.

Valkovuokkoja ja Anemone, valkoiset kukat, joiden halkaisija enintään 5 cm: n on erittäin vaikuttava katsoa alhainen pensaita. Liian vaatimaton kasvi, joka voidaan sanoa kasvaa omasta.

kurssi lilja, tyylikäs ja vaatimaton, joka voi kasvaa osittain varjossa valon ja auringon. Varmistettuaan itseltäsi muutamia lajikkeita, voit nauttia niistä koko kesän kukinnan. Väri valkoisesta vaaleanvihreä avulla löytää oikea lajike. Elinsiirrot vaativat 5 vuoden välein.

daylilies. Kaikkein vaatimaton kaikista. Vaikka hän ei ole vielä kukassa, ylellinen bush kapeat lehdet koristavat puutarhassa. Ja mitä muotoja kukkia peruutettu äskettäin, ja mitä värejä, aivan ihana näky.

leimukukka, jotka kasvavat heille, väriloisto puutarhassa alkukesästä myöhään syksyyn varmistettu. Vaatimaton hoidon, ne näyttävät hyvältä tahansa koostumuksilla. Yhdessä paikassa ilman elinsiirtoa voi kasvaa jopa 10 vuotta.

vuoristo ruiskukka - enintään 60 cm, kukkii koko kesän kirkkaan siniset kukat. Kuten useimmat perennat on vaatimaton eikä vaadi suoraa.

iirikset tarkoituksenmukaista kaikkialla, minulla on heitä kasvamaan rajalle. Poimia muutamia lajikkeita, kukkivat eri aikoina ja nauti eri väreissä koko kauden.

siankärsämö, Kuka olisi uskonut, pyshnotsvetuschy monivuotinen yksinkertaisesti kiehtovaa mellakka värejä. Todennäköisesti vaatimaton kaikkien kukkien omassa puutarhassa.

Astilba - todellinen kauneus, korkea röyhy näyttää upealta kukkatarhan taustalla. vaatimaton, ei vaadi erityistä hoitoa. Joskus se saavuttaa korkeus 1,5 metriä. Kaunis, vaikka ei kukassa.

Rudbeckia - aurinkoinen kukka, kirkkaan keltaiset kukat antavat puutarhaan aurinkoisella tuulella. Kukka on myös erittäin vaatimattomia hoitoa.

Echinacea - suhteellinen punahattu, lääkekasvi säilyy hyvin puutarhassa, kukkia lempeä lila korkea kantoineen ruskealla keskellä hyvin tyylikkään ilmeen.

kukonkannus sen kynttilät koristavat tahansa puutarhassa. He mielellään puutarhurit kauneuden korkea kynttilät ja oppivainen sijoituspaikka.

varsi ruusu - Mikä voisi olla majesteettinen pitkä pensaat vehreillä kukkii. Tehokas pensaiden jopa kuusi metriä voi kasvaa missä tahansa osa puutarhaa.

Perennat, kukinta koko kesän

Kaikki edellä mainitut värit, vaatimaton perennoja, kukinta koko kesän. Ne ovat ihanteellisia kasvaa maassa tai puutarhassa, vaikka talon lähellä.

Niiden avulla voi olla kukka sängyllä, pudottamalla tausta vysokorastuschie, paasto sredneroslye alamittaisia ​​ja pää värit.

 • Jos et pidä kappaleen johon istutetaan keväällä, repot se voi vain olla, että ensi vuonna.
 • Ei sadite kukkia liian lähellä toisiaan, pitää mielessä, että aikuisilla perennoja kasvaa vuosittain, jättävät paikkansa.
 • Ei sadite lähellä kukkia, jotka rakastavat kosteutta ja kuivuutta kestäviä, joten ne eivät miellyttää sinua.

Yhdistä koostumuksesta väri ja kasvien korkeus, sitten kukka tulee obvorozhitelen.

Kukinnan perennoja. Nimi ja kuva

Näinkö? Jaa tämä ystäviesi kanssa!

Katsoi ylös video värit taimitarhan ja pettynyt heidän ensimmäinen kuvaesitys kukkia hänen esikaupunkialueella .. I ja musiikki ei ole niin kirkas, ja siellä on, ja ne näyttävät houkuttele värien nimet. On tarpeen kasvattaa kauniita kukkia, tehdä laadukkaita kuvia ja sitten voi jotain hyvää tapahtuu.

Galina, älä pety, sillä tämä on ensimmäinen diaesityksen.

Virhe. Tiedän, että iirikset Bloom ei ole koko kesän, mutta vasta alussa, ensimmäinen kukinta kolme viikkoa vain yrttejä niistä .. kukonkannus kukkii myöhemmin kukintoja ei enää kauan iiris ...... ..

Tiedän myös, minulla on paljon iirikset, vain jos istutettu eri, eri ehdot kukinnan, ne kukkivat koko kesän.

Haluan kumota lausunnon iirikset. Kaksi vuotta sitten ostin valkoinen iiris, myyjä sanoi, että se kukkii kahdesti kaudessa. Ja se on ihme kukki syyskuussa. Aion etsiä muita lajikkeita

Unelmani perennoja istuttaa koko puutarhaan. Mutta jotain jäätyy, valitettavasti jotain ostaa lisää, mutta kokonaiskuva on edelleen olemassa. Puoliksi tein sen. Perennat ja samanikäisiä.

Puutarhan kukkia, perennoja: valokuvan nimi

Kauneus kaunis monivuotinen puutarha on lähinnä siinä, että nämä kukat eivät tarvitse istutettu kaikkina vuodenaikoina - kerran riittää istuttaa puutarhaan, ja muutaman vuoden nauttia kauneuden ja tuoksu. Kukinnan perennat eivät ole huonompia kuin yksivuotisia kasveja, päinvastoin, nämä kukat on useita etuja.

Käytössä erityispiirteet monivuotiset kukat löytyy tämän artikkelin, sekä perehtyä kuvia ja nimiä perennojen puutarhassa.

Kukkia puutarha: perennat

Monivuotinen kukka puutarha maiseman suunnittelu täyttää mitään harvemmin yhteistä yksivuotisia kasveja. Perennojen tekevät erinomaista koostumuksen, nämä kukat voidaan istuttaa ruukkuihin ja ruukkuja, yhdistää niitä muita kasveja sänkyä ja edessä puutarhat.

Nurmikasvien perennat ovat usein istutetaan lähiverkon, käyttää niitä vihreä matto tai nurmikkoa. Varjoa sietävät lajikkeet sopii hyvin puutarha sisustus, koska jopa varjossa suurten puiden tällaisten perennoja tuntuu täysin mukava. Kukkiva kasvi laji sopii ehdottomasti mitään aluetta - ne ovat hyvin koristeellinen.

Menetelmät suunnittelun sängyt ja kukkapenkkien käyttäen perennoja löytyy lukuisia videoita maiseman suunnittelu.

Verrattuna vuosittainen kukkia, perennat on useita etuja, kuten:

 1. Niiden ei tarvitse olla istutettu vuosittain - useimmat lajikkeiden kukkia voi kasvaa yhdessä paikassa ilman ylimääräistä huolta noin kolme tai neljä vuotta.
 2. Monivuotiset kukat enemmän vaatimaton, lähes aina ne eivät vaadi monimutkaista hoitoa - tarpeeksi kastella pensaita kuivuus, ja poista rikkaruohot.
 3. Perennat yleensä hyvin siedetty talvella. Nämä värit ei voi piiloutua, mutta epäonnistunut täytyy poistaa haalistuneet kukannuput ja ylimääräistä viheralueita.
 4. Kukkapenkkiin, sisustettu perennoja, ilahduttaa omistajan koko kauden ja pysyy houkutteleva useita vuosia.
 5. Puutarhurit eivät vuosittain rahaa taimiaineistolain, joten perennojen voi myös säästää budjetin.
 6. Johtuen siitä, että juuristo monivuotiset kasvit on hyvin kehittynyt ja jo kehystetty, ensimmäinen perennoja kukkivat keväällä ja hyvin mahdollisesti, on viimeinen kukkivat kasvit puutarhassa syksyllä pakkaset.

Puutarhurit usein vaihtaa taimia, mikä säästää ostosta pitkään kukkiva kasvi. Poikkeuksia ovat harvinaisia ​​perennoja, kasvatus on vaikeaa.

Lajikkeiden monivuotiset kukat, on monia, tämä artikkeli sisältää kuvan parhaan monivuotiset kukat puutarhassa.

Mitä perennat voidaan turvallisesti istuttaa hänen puutarha

Perennat puutarhan jaetaan useisiin ryhmiin, värit voivat vaihdella:

 • kukinnan;
 • kukinnan kesto;
 • kasvin korkeus;
 • koristeellisuutensa (kukinnot tai ilman väriä);
 • omaten selkeän tuoksua tai kukka hajuton;
 • whimsicality - perennat on jaettu kolmeen ryhmään, jotka ovat erilaisia ​​vaatimuksia hoito, elinsiirron ja valmistelu talven aikana;
 • tai auringon varjossa suvaitsevainen lajikkeet;
 • menetelmällä lisääntymiselle.

Paras lajikkeet monivuotiset kukat esitellään alla - jokainen puutarhuri voi käyttää niitä omassa puutarhassa, koska nämä kasvit soveltuvat koristeluun kukkapenkkiin, rabatok ja istutukseen riippuvasta ruukkuihin tai koriste ruukut (jos se on suositeltavaa käyttää jompaa kumpaa lajike löytyy video).

Tämä kukka ominaisuus, että tietyissä ilmasto-olosuhteissa (liian kylmä talvi), sitä voidaan kasvattaa kuin yksivuotisia kasveja.

Kukat ovat riittävän suuria, niiden läpimitta on 7-8 cm kukintoja sävyjä voi olla erilainen: violetti, vaaleanpunainen, sininen tai punainen.

Valkovuokkoja Mukulat pitäisi istuttaa hedelmöitetyissä maaperään, hautasi ne enintään 5 cm, ja valitsemalla lasku aurinko puutarha tontteja. Jos maa päällä valutettu, se täytyy lannoittaa vähintään kahdesti kaudessa. On parempi käyttää lannoite, yhdistämällä kivennäislisien kanssa alkuaineita.

Valokuva kukinta Astilbe jätä ketään kylmäksi - tämä monivuotinen kohtalaisen pehmeä ja erittäin kestäviä. Astilbe lajikkeet eroavat toisistaan: eri korkeutta ja pensaat, ja koriste ja varjoa kukinnot. Niinpä eri keinoista ja hoidosta pitkäaikaisen istutus kukka.

Yleinen laatu kaikki lajikkeet paniculate Astilbe ovat seuraavat:

 • vaatii kokoonpanosta maaperän - maa on hedelmällistä;
 • vastenmielisyyttä liian kirkas aurinko - loistava paikka istutus monivuotinen on Penumbra;
 • säännöllistä kastelua;
 • poistaen jatkuvasti surkastunut röyhyjä.

Näin ollen, kesällä monivuotinen tarvitsevat usein kastelua ja maankatteiden maaperän, ja talvella maahan välillä pensaat tulisi kattaa eristävästä materiaalista tai kuusen kuusen oksat - lämmitintä.

Video valmistelun kukkapenkkiin ja kukka-asetelmat on usein maininta vuorenkilvet. Onko tämä monivuotinen on todella paljon:

 • saxifrage voidaan istuttaa myös köyhä maaperä;
 • hedelmällisen maaperän monivuotiset kukat hyvin runsaasti;
 • kasvi sietää puute auringonvaloa;
 • saxifrage voidaan käyttää koristeluun tahansa kukkapenkkien, kivinen kappaleita ja ruusukkeita.

Vuorenkilvet heikko puoli on sen alttius sienitauteja. Erityisesti keväällä kasvin kipeästi fungisidinen hoidon, koska talvehtinut alla kannen juuret ovat usein tartunnan sieni-itiöitä.

Erittäin kaunis kukkaistutuksia, koristeltu delphiniums. Tämä monivuotinen kylvää siemenet paksu ja rehevä sarja täytyy laittaa tarpeeksi siemeniä lähekkäin, ja ripottele ohut maakerros.

On olemassa useita lajikkeita tämän monivuotinen Persian delphiniums, golostebelnye tai hybridi Multiflora (noin erityispiirteet kunkin ryhmän puhuu kaunopuheisesti hänen nimensä).

Perennat tarvitsevat usein ja runsaasti kastelua, mutta on parempi vettä delphinium juuressa, niin että lehdet pysyvät kuivina - kasvi on altis tulehdukselle jauhelihalle. Juottamisen jälkeen holkkien välinen maa on löystynyt, mutta se on tehtävä huolellisesti, koska monivuotiset juuret ovat lähellä maaperän pintaa.

Nämä koristeelliset perennat kuuluvat kasvit-lianas, koska clematis pysty kääntymään tukien ympärille ja luoda suojan.

Istuttaminen klematis on tarpeen maaperän hyvä kuivatus, hiekkasävyt ovat sopivimpia perennat. Muilla syillä on tarpeen järjestää ylimääräisen veden ulosvirtausjärjestelmä.

Kasvi ei pidä alhaalla sijaitsevista alueista ja niistä paikoista, joissa pohjavesi on lähellä maata. Laita kukka hyvin auringonpaisteisiin paikkoihin, laskeutumalla on 200 cm: n askel penkkojen välissä.

Jos kaikki on tehty oikein, klematis tulee hyvin pitkään omistamaan puutarhan kukinnollaan. Kukka ei vaadi monimutkaista hoitoa, mutta talvella on parempi kattaa monivuotinen.

Näitä kukkia kutsutaan yksi monipuolisimmista perennoista - ne pystyvät kasvamaan missä tahansa. Muscari kasvaa sipulit, mieluummin aurinkoisia paikkoja puutarhassa, kuten hyvä kastelu, on heikko myski tuoksu.

Nykyään tunnetaan monta monivuotista lajia: Muscari Armenian, Turgenev, rasemose, jossa on kukintoja kukkien muodossa. Se eroaa paitsi kukkien, myös niiden varjossa: muscari voi olla joko sinistä tai sinistä ja violettia tai jopa yhdistää.

Unohda-minä-ei välttämättä tarvitse istuttaa kostealle maaperälle, koska tämä monivuotinen pitää vettä. Siksi maaperä tai alamäki soveltuu parhaiten kukkien istuttamiseen.

Blossom unohda-ei-toukokuu, voit selvittää hieno, lempeä sininen kukka. Voidaan hyvin kukistaa kasvi hyvin ja ilman paljon huolta. Ja kukinnan jälkeen kauniit terävät lehdet näkyvät pensaissa.

Peonia pidetään yhtenä kestävimmistä perennoista - pensas pystyy säilyttämään koristeensa 50 vuoden ajan. Kukka rakastaa hedelmällistä maaperää ja auringonvaloa. Se on usein istutettu puistoihin ja neliöihin, koska tehtaan usein ylläpitoa ei tarvita.

Kun istutetaan pioneja, sinun on jätettävä pieni etäisyys perennoista ja naapurikasveista, koska tämä kukka on taipuvainen levittämään. Ja peonies on istutettava säännöllisesti poistamalla ylimääräinen osa pensas.

Monivuotinen ei ole vain kaunista, yarrowa pidetään lääkekasvina ja sitä käytetään usein kansanlääketieteessä. Pieniä kukintoja kerätään suurissa sateenvarjoissa, jotka voivat olla eri värejä:

Kasvin pysyvyys on erittäin korkea, koska luonnossa yarrow kasvaa kivistä rinteitä, steppejä tai kiviä. Monivuotinen hyvin sietää väliaikaista kuivuutta ja teräviä lämpötilahyppyjä.

Phloxit ovat erittäin kauniita, joten ne ovat erittäin suosittuja puutarhureiden ja maisemasuunnittelijoiden kanssa. Kukat kuten hyvät maaperät, jos maa on tontti liian tiheä, kasvi istutetaan kerrokseksi karkeaa hiekkaa, ja hiekkapohjaisessa maaperässä on hyvä asettaa kerros savi.

Siemenet fllox istutetaan matalia - 2-3 cm syvälle maahan. Monivuotiseen runsaaseen kukintaan hän voi valita aurinkoisen, suojaten puutarhan tuulta.

Luetteloita, joiden nimet ovat perennoja, ei voida pitää täydellisenä - luonteeltaan tuhansia lajikkeita näistä kukista. Monivuotisten koristekasvien hyveet ovat ilmeisiä, ja tärkein niistä on kestävyys, koska kukkapenkit tällaisilla kukilla uusitaan vain kerran 4-6 vuoteen.

Jos haluat oppia yhdistämään kasveja ja muodostamaan kauniit kukkapenkit, voit katsella aihepiirikuvia, jotka ovat kokeneiden puutarhurien suosituksia.

kysy viljelijälle kysymys

01.17.2018

Alena Bertram Tomaattia polykarbonaatissa kasvihuoneessa: Hei! Humiset valmisteet ovat humateja.

01.16.2018

Sergey Top tomaattien kastelu polykarbonaatti kasvihuoneessa: Hei! Mitä nimenomaan humataa sanotaan.

01.16.2018

Yuri Minitractor Centaur: T-15, T-18, T-224: Ostin moottoripyörän joulukuussa 2016. Menin Gomeliin.

01.10.2018

Elena Kalugina Kurkku Viljelijä f1: "Farmer" puutarhassamme 10 vuotta avoimessa kentässä, ostettu.

1.8.2018

Alena Bertram Chicken coop kasvihuoneesta valmistettu polykarbonaatista: Hei. Kannat, vaikka lämpö ei ole niin haitallinen kuin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin