Kukkia foamirana omissa käsissä mestarikurssi

Käsitöitä foamirana

Nykyään neula naiset tarjoaa toisenlaisen luovuuden - kokoonpanosta foamirana (FOM). Tämä koriste raaka-aine on uusi keksintö fysikaalis-kemialliset teollisuus ja on samanlainen kuin vaahto kumia ja muovia mokkaa. Jos olet kiinnostunut tästä materiaalista, lue ohjeita, jotka on valmistettu foamirana.

Miten saada kukkia hänen käsistään foamirana

Tärkein sovellus foamirana toimii kukkakuvio. Materiaalia käytetään tekemään realistisia koostumuksia villi kamomilla, puhdistettu tai päälle muita värejä. Toinen foamirana tehdä erilaisia ​​matkamuistoja ja käsitöitä, kuten:

 • magneetteja;
 • nukke;
 • hiukset leikkeen muodossa kukkia, perhosia, sydämiä jne.;
 • lahjapakkauksiin.

Johtuen noudatetaanko koriste materiaalia myös aloittelevat emäntä voi luoda pois se jotain erityistä, kuten kukkakimpun. Valmiit tuotteet, valtava tai hyvin pieni, erottuu erityisen realismia ja tarkkuutta. Koko prosessin luomalla sellaiset esineet on kiinnittää kaavain levy, jonka jälkeen leikkaamalla ja muodostamalla terälehtiä. Aloittelijat craftswomen parempi tulostaa malleja. Luetteloon tarvittavat materiaalit ja työkalut veneet foamirana sisältää seuraavat:

 • Kukka lanka;
 • pahvi;
 • rauta;
 • liima ase;
 • lyijykynä;
 • sakset;
 • foamiran sininen, keltainen, valkoinen ja muut värit, joita tarvitaan tiettyyn master luokka;
 • paksu neula;
 • folio;
 • satiininauhalla;
 • muita koriste-elementtejä;
 • akryylit;
 • korostekynä;
 • hammastikulla.

Tältä mestarikurssi voit luoda kimpun teetä ruusuja keltainen väri herkkä vihreät lehdet. Voit tehdä tämän, toimi:

 1. Ottaa pahvilevy tai jäykkää paperia, maali siihen piiri 4 eri kokoa terälehtiä. Mitat kirkkaasti suurin riippuen siitä arvosta kimpussa haluat tehdä.
 2. Leikkaa terälehdet mallista, sitten ympyrä ne paksu neula foamirane. Nuorimmat on 10, ja loput - 8.
 3. Muodossa folio aihioiden 5 tippojen muodossa. Sitten laittaa ne floristic johto leikkaa paloiksi.
 4. Kuumenna rauta ja kiinnittyä 2 sekuntia terälehti siihen, ja sitten välittömästi sen kierre kahden vastakkaisiin suuntiin. Seuraavaksi suoristaa ja varovasti venyttää keskustaa. Tällöin kaikki terälehtiä.
 5. Työkappale folio liimaa keskellä iso lehtiä, kiinnitä yläosa keskustan alueella. Se on avaamaton alkuunsa. Samalla menetelmällä liimaa toisen elementin, sen tulee noudattaa kalvon. Kiinnitä seuraavaksi muut osat, mikä tekee niistä avoimempia jo.
 6. Muodostavat kaikki muut ruusut, jotka suorittavat tai avaamaton silmut ovat kukoistaneet.
 7. Ottaa toisen pahvia, hyödyntää sitä verholehdet, leikkaa ne, ja sitten siirtyy arkki vihreän foamirana. Päättynyt elementit tehdä viilto reunoilla, toistaen taittoviivan.
 8. Kierrä verholehdet ja avautua kuten terälehtiä, sitten nanizhite niitä samalla lanka ja liimaa pieniä nuppuja.
 9. Kerätä kimppu liimaamalla yksittäisten silmuja, koristella se lähtee, loput langan kierron satiini vihreä nauha kiinnitä se liimalla.

Luoda lilja tarpeita vom valkoinen ja vihreä väri. Lisäksi tarvitaan stamen, emi ja kynä. Sekvenssin luomisen tällaisten esineiden, kuten foamirana:

 1. Piirtää ja leikkaa tyhjiä terälehti lilja pahvista. Osa pituus on noin 6 cm. Tee kuusi tällaista aihioita. Vihreä lehti 3 seuranta.
 2. Molemmin puolin tummentaa elementtejä markkereita.
 3. Lämmitys osat rautaa, antaa heille realistisempi muoto, hammastikku, piirtää suonet.
 4. Juuressa lehdet laittaa muutamia kohtia ruskea tussilla.
 5. Pistils ja heteet ovat lanka ja pieniä Thomas, maalattu mustaksi. Kerätä niitä yhdessä koostumuksessa.
 6. Noin liimaa stamens ensimmäiset terälehtien 3 kpl. Sitten porrastettu kaikki muutkin. Alareunassa, kytke vihreät lehdet.

Erittäin helppo tehdä käsitöitä foamirana kimpun lumikelloja. Mallit tehdään niin - se on tarpeen kiinnittää sydämen korkeus 1,5 cm, ja tippa 2 cm ja puhdistaa terävä kärki. Tämä on stensiilit pääkomponenttien, on leikata ne pois pahvista. Awl, neulan tai hammastikun tyhjä ympyrä Thomas, jolloin 3 kpl kutakin elementtiä. Lisäohjeita luomiseen käsitöitä on seuraava:

 1. Lämpö yli kynttilän terälehtiä antaa heille äänenvoimakkuutta.
 2. Pienestä vinoneliömuodolla Thomas 3 heteet, kiinnitä ne kukka lanka precut toisistaan.
 3. Maali yläreunan ylemmän terälehdet kokoa pastellien tai vihreä. Liimaa ne ympäri heteet.
 4. Sitten tehdä iso terälehtiä, yhdistämällä niitä pientä reuna.
 5. VÄLIKAAPELIT vihreä Teip-nauha ja kiinnitä se liimalla.
 6. Leikata lehtien vihreät osat Thomas mielivaltainen koko, liimaa muutama jokaisen kukan, ja kytke kaikki nippu.

Mitä voidaan tehdä foamirana

Värit foamirana koristella kenkiä, käsilaukkuja ja vaatteita. Silti niitä käytetään sisustamisessa maalauksia, kuvia tai muita mielenkiintoisia elementtejä. Mielenkiintoinen harjoitus on käsitöitä foamirana tahansa lapselle. Se voi luoda sovelluksia, leluja, magneetteja, ja paljon muuta. Erillinen alue tällaisen materiaalin käyttö tarjoaa scrapbooking. Alkuperäisen ilmeen foamirana leikkeet kättensä. Varsinkin usein he käyttävät morsian, koska kukat eivät ole valmiita haalistu, toisin kuin elävä.

Yksi nopeasti kehittyvillä alueilla tekee nukkeja Thomas. Tekniikkaan luoda kukka-asetelmat sillä ei ole mitään tekemistä. Päätellen arvostelut neulojia, aloittelijoille tällä alalla velvoitetaan raaka-aineita kiinalainen valmistaja, koska niiden tuote on tiheämpää ja kirkas. Hän on parhaiten luoda nukkeja ja muita lelu käsitöitä.

Yksi helpoimmista vaihtoehtoja tarvitset lelun käsityöt Thomas arkkia musta, punainen ja lihaa. Lisäksi tarvitaan samaa materiaalia, mutta mitään tulosta. Valmistella 3 Toinen vaahto pallon halkaisija on 40, 50 ja 75 mm. Ohjeet tuotantoon ohutlevytuotteet foamirana seuraavasti:

 1. Alennetun print kuvio valokuvan, leikattu hänen kaikki yksityiskohdat.
 2. Suurin pallo asennossa jalustaan, niin alkuun kansilehden lämmittää Thomas ja avattavan reunat noin puoli palloa. Poista ylimääräinen, saman mallikerta Ihonsävy lakanat ja liimaa kaksi osaa. Järjestää siististi yhteisiä.
 3. Kuvio elin kertainen kartio-insertti puoli maailmassa, se obkleyte kuvio pikkuhousut.
 4. Obkleyte kehon POF 2 bambukepeillä.
 5. Liimaa kenkä puolikkaat väliaineen kuulia jäänteitä pienokaiset Myös antaa heille ihon sävyyn. Kiinnittämään ainoa pohja mustille levyille Thomas, sitten leikattu pitkin ääriviivat kengän.
 6. Head Push hammastikulla, yhteyden vähän kehon, kiinni käsivarret, mekko, kiinnitä jalat.
 7. Musta nukke Thomas tekee häntää, lisää yksityiskohtia käsitöitä, piirtää kasvot.

Seuraavana työpaja on myös hyvin yksinkertainen, joten jopa aloittelija aikoo selvitä niistä. Se kuvaa luomista joulukuuset. Sekvenssin luomisen käsityön on seuraava:

 1. Leikkaa vihreä levy foamirana suikaleiksi 2 cm.
 2. Tee näitä marginaalisia esittävien viillot, jättäen jopa 3-5 mm reunasta.
 3. Kuumenna kaikki nauhat rauta.
 4. pahvia telan kartioksi kiinnitys nitoja.
 5. Alhaalta ylös obkleyte podelkku vihreä marginaalisia, sitten koristella joulukuusi punainen helmiä.

Kukka käsitöitä foamirana ei käytetä ainoastaan ​​korvikkeena tuoreita kukkia. Niitä käytetään koristeluun nastat, rintakoruja tai vanteen. Yleensä lähes mitä tahansa koruja voit koristella foamiranom - scrunchy, valjaat, vyöt, kampaa tai rapu näyttää hyvältä tällä grafiikalla. Oppia muutamia mestarikursseja alla ja kokeilla sitä itse luoda yksi koriste.

Tyylikäs ja elegantti lisävaruste on rintakoru. Se voidaan tehdä riippumatta Camellia kukka, jota varten tarvitaan foamiran sitruuna ja vihreä. Kuten värit on otettava pastelli. Lisäksi pitäisi valmistella maaperää rintakoru. Teos on seuraava:

 1. Piirtää ja leikata kuvio lähtee, kun määrä, joka on 2 kertaa suurempi kuin määritetty valokuvan.
 2. Hammastikku siirtää kaiken Thomas arkkia. Seuraavaksi leikata pois kaikki yksityiskohdat.
 3. Jokainen lehti Tonirujushchaja kuivua keltainen pastelli.
 4. Core kukka obkleyte foamiranom pallo folio.
 5. Kukin terälehti lämpöä rauta, jolloin saatiin realistinen muoto. Sama tapahtui lehtiä.
 6. Core obkleyte pieniä terälehtiä, ja loput on porrastettu, ja vapaampi edellisen. Viimeiset 2 yleensä kiinnitä kupera osa keskustan.
 7. Liimaa vihreät lehdet, ja kiinnitä kukka Melt perustua rintakoruja.

Hiukset koriste foamirana hiukset leikkeet tai kuminauhat

Mistään purukumia tai leikkeet voit helposti ja nopeasti tehdä lisäkoristetta muodossa pieni kukka. Otetaan esimerkiksi foamiran vaalean lila ja valkoisia kukkia, ja sitten seuraavien ohjeiden:

Kukkia foamirana mestarikurssi

Keinotekoinen koruja käytetään laajasti suunnittelussa vapaapäiviä, koristelu sisustus ja luoda naisten koruja. Erityisen suosittuja kukkia foamirana, työpajan tuotantoa, joka vaatii erityisosaamista. Nämä blomsterdekor on hyvin samanlainen kuin luonnollinen, siksi se on hyvin suosittu kätevä ihmisiä. Foamiran kutsutaan muovi- kumi- tai mokka, mutta mitä tämä aine todella, katsotaanpa.

Mikä on foamiran ja mistä ostaa

Foamiran - uutta synteettistä materiaalia Iraniin, äskettäin tuodaan Venäjälle. Nimi tulee nimi Kohdeyhtiön «FoamIran». Vaahto - suosittu materiaali, koska se on rikas väripaletti voit luoda hyvin realistinen koostumus ja leluja. Materiaali helposti hyväksyy minkä tahansa muodon, ja tilavuus aihion infusoidaan avulla lämmityksen rautakeuhkokaan. Foamiran ympäristöystävällisiä ja voit ostaa sen kaupoista käsitöitä. Edullinen muovi mokka myydään verkkokauppoja, jotka tekevät toimitukset mihin tahansa alueella Venäjällä.

Miten saada kukkia foamirana

Muovi mokka - taottava materiaalia, joten jopa noviisi ompelija pystyy tekemään kukkia foamirana, työpaja käyttäen askel askeleelta ohjeet. Mitään esineitä on erilainen tarkkuutta ja realismia. Kautta työpajoja, opit tekemään leikkeitä foamirana, monisteita kukkia ja lehtiä kuvioita, josta se on helppo niin se luo taidetta. Olkaamme siis tuottaa eri värejä foamirana ja mestarikursseille kuvia auttaa.

valmistamiseksi mestarikurssi lilja

Valmistukseen kukka tarvitsemme:

 1. Tehdä Pahvikoteloaihio lilja lehden 6 cm leikkaus.
 2. Tätä mallia, leikata valkoinen vaahto 6 terälehtiä.
 3. Zatoniruyte niitä molemmin puolin vaaleanpunainen ja violetti.
 4. Jotta kuvioitu terälehtiä, kuumenna niitä rauta, piirustus hammastikulla suonet.
 5. terälehti reuna liian lämpöä, jolloin aaltoilu.
 6. Brown huopakynää alareunassa kunkin terälehden tehdä useita kohtia, jolloin kukan luonnollisen ilmeen.
 7. Valmistella heteitä ja emi lanka 0,3 mm, heteitä ja pieni timantti-muotoinen kappaletta muovi mokka maalattu mustaksi.
 8. Liimaa ne lanka.
 9. Ennen asennusta kukka leikataan vihreät lehdet foamirane (vaahto).
 10. Anna kuvioitu lehtiä, lämmön rauta.
 11. Noin liimattu heteet survin liimaa ensimmäisen sarjan terälehdet (3 kpl).
 12. Liimaa toinen rivi porrastetulla tavalla.
 13. Liimaa lehdet pohja kuin lilja.

Erittäin kaunis kirkkaat värit saadaan foamirana, ja isäntä-luokan luoda punainen unikko auttaa näkemään tämän. Macy on pitkään voitti rakkautta ja huomiota häneen, koska yksinkertaisuus, kauneutta ja kirkkautta, ja niiden valmistus voi käsitellä täysin ketään, vaikka ensimmäistä kertaa on otettu käsiin muovinen mokka. tarvitsemme valmistukseen:

 1. Piirrä sapluunaa ja leikkaa terälehdet.
 2. Leikkaa ympyrä vihreä vaahto 6 cm.
 3. Helmi kierre lanka kiertämällä se muodostaa jalka.
 4. Vihreä ympyrä lämmön ja kääri ne helmi reunat yhteyden lanka.
 5. Fix Vaahto musta kierre leikkauspiste keskustassa.
 6. Hammastikulla pahvi ympyrä punaisella Vaahto, leikata saksilla.
 7. Terälehtiä kertainen kuin haitari, niin lujasti kiertää ja suoristaa sormia - he saavat aaltoileva rakenne.
 8. Kiinnitä terälehdet kahdessa rivissä pohjaan pallo.
 9. Leikkaa kaksi vihreitä lehtiä ja tehdä viillot reunoille, sitten vääntää ja suorista tekstuurisynteesiin.
 10. Kääntöpuolella alkuunsa liimaa lehteä, katkaise lanka.

Nöyrä wildflower tunnustettu symboli perheen, joten tuli suosittu "kamomilla" häät keinotekoisilla koiranputkea. Näytämme miten tehdä se itse, nämä kauniit kukat foamirana klo mestarikurssi. Voit luoda kukka, tarvitsemme:

 1. On Vaahto kompassi piireissä sovelletaan ääriviivat (3 kpl) 9 cm leikkaus.
 2. Leikataan 2 cm leveä ja 27 cm: n pituudelta luoda puolivälissä, värjätty keltainen.
 3. Taittaa nauhan puoli, liima reunan ympäri, leikattu reuna taitoksen.
 4. Kierrä ydin kierre, harjaus liima.
 5. Leikkaa pahvi ympyrä 9 cm, ja sitten astelevyn raschertite viillot terälehtiä.
 6. Tuloksena käyttää kuvion leikata pois valkoinen terälehtiä.
 7. Terälehdet leikata ilman päästä 2 mm ydin.
 8. Kuumenna rauta kärjet terälehtiä on pyöristetty, kuten nykyään koiranputkea.
 9. Laittaa työkappaleen keskelle liimaa.
 10. Tee vain toinen 2 riviä terälehtiä, liimaa kiinnitys.

 1. Leikkaa kaksi pahvi malleja eri kokoisia, mutta yksi muoto ruusun terälehtiä.
 2. Ympyrä hammastikku Vaahto on kuvioita 5 suurten ja 5 pieniä terälehtiä, leikata.
 3. Kaikki terälehdet nojaten raudan ja vedä reuna tulee aaltoileva.
 4. Ohjasi pallon folio, kääri ensimmäinen pieni terälehdet ympärille kartioksi, kiinnitä liimalla.
 5. Tee pieni alkuunsa muiden terälehtiä ja suuret, liimaa yläreuna asian aaltoileva rautaa.
 6. Leikkaa vihreät Vaahto 6 lehdet pitävät rautaa, ja sitten kiinni ruusu.

 1. Tee 18 kpl. lohkoa eri muotoisia ja yksi liuska koko 2x10 cm.
 2. Reunalla saksilla leikataan pieni nauhat hapsut.
 3. Liimaa hapsut hammaslankaa, joka jätti rulla.
 4. Rullassa päällekkäisten terälehdet liimaa ensimmäinen suurempi, mutta vähän viimeisen käännöksen.
 5. Valkoista vaahtoa liittäminen tarvitsee pystyä maalaamaan vaaleansiniset.

Hydrangea, tehdä kotona käyttäen foamirana, näyttää hämmästyttävän. Työtä sen perustamista on hyvin samanlainen luomista auringonkukka, mutta ainoa ero on väri Vaahto. Ja hydrangea ottanut pastellinsininen materiaalia, ja auringonkukka - valkoinen, joka on sitten äänisen useita sävyjä keltainen. Annamme mestarikurssi tuotannon auringonkukan, hydrangea ja tehdä samoin edellytyksin.

 • Vaahto valkoinen arkki;
 • Pahvista tai kartongille
 • maali;
 • Kukat Vihreä Tyyppi-nauha.

 1. Piirrä pahvilaatikoita 4 eri kokoa, leikkaa terälehdet.
 2. Luoda varren wrap nauhatyypin mittainen hammastikulla.
 3. Ympyrä naskali terälehdet kunkin koko on 12 kertaa yli valkoista vaahtoa, leikata.
 4. Paint keltainen eri sävyissä (päässä tummempi reunat).
 5. Piirrä ja leikkaa 4 lehti, maali vihreä maali.
 6. Leikkaa kaistale 1 metri, leveys 2 cm.
 7. Maalata sen mustaksi, kääntämällä reuna hapsut.
 8. Kierrä musta raita telan pohjassa varsi ja liimaa lopussa - se on keskellä auringonkukka.
 9. Keltainen terälehtiä kierre ja kuumenna raudan ja liitä mustan telan ensin pieni, niin iso.
 10. Myös luoda lehtiä, niiden turvaamiseksi alapuolen kanssa alkuunsa.

Mestarikurssi barrettes ja hikinauhat foamirana

Naisten korut perustuu ruusut, auringonkukat, pionit, krysanteemit ja muita kukkia: hikinauhat, nastat ja riipukset. Realistisia kukka koristeet sisustaa kirjoja, laukkuja ja jääkaappimagneetteja. Miten tehdä kukka, olet oppinut aiemmista työpajoissa. Ja kääntyi hiusneula, rintaneula tai vanteen, se on tarpeen perusteella yksi kukka tahna Vaahto huokoisen nauhan leveys 1 cm, ja tehdä silmukka. Sitten se pysyy kiinni tappi, hiusneula tai vanteen ja tyylikäs sisustus valmiina.

Topiary - puu onnen. Kun se on tehty käyttäen foamirana, se näyttää erittäin tyylikäs, tyylikäs ja kaunis, aiheuttamatta sisätilojen mukavuutta. Tämä on loistava valinta niille, jotka eivät halua huolehtia kasveja, ja kukkasuunnittelijat tuo omaperäisyys yhdistelmä monia kirkkaita värejä koostumuksessa. Luoda topiary kädet tarvitsevat kukkakimpun valmiina, ruukut ja kaikki sisustus täyttää ruukut, tulevaisuuden turvaamiseksi puunrunkojen.

Videoita tuotantoon kukkia foamirana

Askel askeleelta työpajoissa tarjoamme. Olet oppinut tekemään kukkia ja muita tuotteita, jotka käyttävät muovia fomiran. Mutta jos sinulla on vielä kysyttävää syntyi tämä tyylikäs sisustus, tarjoamme katsella joitakin videoita, jotka osoittavat, miten luoda yhden tai toisen kukan vähintään aikaa ja vaivaa:

Hiukset bändi jasmiini maasta foamirana

MC orkidea

Kukkia foamirana kihara Rei'ityssarjat seppeleiden

© 2010-2017. Kopiointi materiaalien on sallittua vain ohje aktiivisen hyperlinkin lähteenä

MK Kukkia foamirana

Vain aurinko alkaa paistaa ja näyttävät protalinki alkaa yllättää meidät niiden kukinta keväällä kukkia. Varhainen kukkia on monia, jotkut ovat alkaneet [...]

Kevät on tulossa ja yksi ensimmäisistä kukkia, jotka näyttävät - tämä kukintaa Mimosa. Tässä pieni haara Mimosan foamirana I [...]

Tässä mestarikurssi, teemme kädet kaunis eksoottinen kukka foamirana inkivääri perhe eli vaaleanpunainen kurkuma. [...]

Geranium - kukka huoneen sisustukseen. On useita lajikkeita. Tulppaani Geranium muunlaisen eri värejä, ne [...]

Tänään kello mestarikurssi tekee maasta foamirana sinisiä kukkia. Niitä käytetään lisäksi kimppuja ja koristeena eri [...]

Vuodesta foamirana tehdä erilaisia ​​värejä pieniä ja suuria, pieniä ja suuria, yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia. Ja tänään kello mestarikurssi, me [...]

Mestarikurssilaisia ​​tulee tekemään suuria kukkia foamirana. Kaunis koostumus näistä suuret kukat koristella ulkoilma maljakko koristeluun [...]

Usein luoda kukka-asetelmat, rintakoruja, hiukset leikkeet tai headbands vaatii paitsi suuria kukkivat kukat, mutta myös pieniä nuppuja. Vuonna [...]

Workshop on tarkoitettu aloitteleville neula naisia, jotka ei niin kauan sitten perehtynyt materiaalia käsitöitä kuten foamiran. Aloitetaan oppiminen [...]

Oli kultainen syksyllä ja haluaa vangita hänen kauneutensa. Yksi kauneimmista ja viehättävä puita voidaan kutsua pihlaja. Syksyllä se on [...]

Tänään kello mestarikurssi tulemme kasvua jättiläinen kukka foamirana eli teetä ruusu. Halkaisija ruusut oli 65 cm. Korkeus [...]

Tänään kello mestarikurssi teemme kädet monenlaisia ​​syksyn lehdet foamirana. Sävytystä lehdet käytämme [...]

Tässä mestarikurssi, näytän sinulle 3 eri koristeet koristella kukkakimpun alkaen foamirana. Tietenkin voit [...] koristeluun kimppuja

Neilikka on useita lajikkeita: puutarha neilikka, Turkki, Kiina. Neilikka - kukka, joka on erittäin rakastettu puutarhurit. Hän on komea ja makea. [...]

Marigold - on vuosittainen ja monivuotiset kukat. Kasvimaalla ovat yli 60 lajiketta. He tulevat eri värejä rikas keltainen väri [...]

Tässä mestarikurssi, teemme valkoiset kukat foamirana - tässä ovat krookukset. Ne soveltuvat valmistelua sisätilojen kimput, [...]

Doing omiin käsiinsä kukkia ja koristeet foamirana tuli villitys monia lahjakkaita käteviä ihmisiä. Nykyisin lähes mitä tahansa käsitöitä on saatavilla, kiitos [...]

Tässä oksa Apple aikoo tehdä tässä mestarikurssi, jota voidaan käyttää koristella kampaus kiinnittävät sen harjanteen, vanteen [...]

Irtoaminen morsiamen ja sulhasen ruusun terälehtiä - yksi vanhimmista häät perinteet. Suihkussa nuoripari ruusun terälehtiä, vieraat haluavat nuoripari rakkautta, koska [...]

Tämä tarkastelu artikkeli, joka on omistettu kokonaan aiheen vaahtokarkkia foamirana. Siinä näytän sinulle kuinka työskennellä vaahtokarkkia foamiranom. Miten [...]

Mitä nykyaikaiset morsian ei uneksia alkuperäistä kaunis häät kimppu! Nyt on monia. Voidaan käyttää koostumuksessa eksoottisia kukkia, [...]

Tinkerbell - pieni kaunis kukkii vaaleansiniset sävyn. Itse kukkia kukinto on hyvin pieni, joten ne omat kädet foamirana [...]

Freesia - kaunis kukka, joka on usein käytetty Hääkukkakoristeet. Koska se perustuu erilaisiin kukka-asetelmat, koska freesia yhdistettynä lähes [...]

Jatkamme sarjan mestarikursseja huonekasvit ruukkuihin foamirana. Viimeisen kerran teimme begonia, ja MC, me [...]

Begonia - pieni mahtuakseen kukan huoneeseen. Väritys se on hyvin erilainen. Tässä mestarikurssi foamiranu luomme [...]

Tässä mestarikurssi, minä näytän sinulle, miten koota omiin käsiinsä kolme kaunista kukka foamirana. Se eustomy. Yksi tekee [...]

Tässä mestarikurssi foamiranu teemme kaunis kevät kukkia - kielo. Sen tuotannossa ei tarvitse mallia, vain [...]

Tässä oksa koivu vaahtokarkkia foamirana tehdä tässä mestarikurssi, jota tullaan käyttämään tulevaisuudessa luoda pääsiäisen koostumukseen. Lisää [...]

Pian Palm sunnuntaina. Näytän sinulle yksi tapa miten luoda pajun oksa käsillään, jota minä käytän varten [...]

Tässä mestarikurssi foamiranu löydät mallia kelloa foamirana, malleja ja askel askeleelta valokuvia yksityiskohtaiset ohjeet lieventämisestä [...]

Kukkia foamirana - tekijän mestarikursseille kuvat

Blogissamme löydät yksityiskohtaista työpajaa luomiseen foamirana värejä. Jotta käytännössä mitään kukka, on ensin opittava vivahteet työskennellä materiaalin. kukka tuottaa sekvenssin foamirana seuraavasti: jonka kuvio leikata tyhjä - malleja, sitten ne sävyttää pastelli tai maalien haluttu sävyjä, sitten kukin lohko on muotoiltu kuumentamalla, kiertyminen, hankausta, vetämällä tai käyttää Muotti ja loppuvaiheessa liimataan alkuunsa. Ensi silmäyksellä, tehdä kukka hänen käsistään foamirana helppoa, mutta ei jokainen tyttö saadaan ensimmäisen kerran. On tärkeää rakentaa johdonmukaisuuden periaatetta ja muodon terälehdet, sekä missä ja kuinka paljon soveltaa liima, esimerkiksi, jotta ruusun terälehtiä on kiinni ympyrän päällekkäin, kun taas tulppaanin terälehdet usein kiinnitetty alustaan.

Tekee värit omin käsin foamirana

Työpajoissa löydät yksityiskohtaiset ohjeet askel askeleelta kuvia kokoonpanon eri värejä foamirana, suosituin jotka ovat ruusut, pionit, orkideat, tulppaanit, koiranputkea, liljat, Keltahuonevehkat, ym. Myös jokaisen oppitunnin sisältää kuvion tai esimerkki mallin tuotannon kukkia. Opetamme sinulle miten tehdä terälehtiä olla käyttämättä tiettyjä järjestelmiä ja malleja, mutta silti säästää foamiran. Usein me lay out ohjeita siitä perustuu värit koriste: pannat, rintakoruja, nastat, ja muut. Niitä voit opetella korjata kukkia sillä perusteella, että koristelu palvelee sinua enää. Työpaja soveltuu aloitteleville neula naisia, kuten ne sisältävät hyvin yksityiskohtaisia ​​ohjeita ja kaavioita siitä, miten kukkia. Kehittyvät kysymyksiä, voit kirjoittaa kommentteja.

Koostumuksia ja kimppuja foamirana

Se on viime aikoina tullut suosittu valmistaja kaunis sisustus koostumuksia foamirana tai jopa epätavallisia, alkuperäinen morsiuskimppu. Hyvä kuten varusteet ja sisustus, joka on foamirana kukat näyttävät kaikkein luonnollisin, he säilyttävät muotonsa pitkään ja ei haalistu, joten kimppu voi seistä yli vuoden. Muodostavat kukkaistutukset päässä foamirana voi freestyle varret tai käyttää erityistä portbuketnitse.

Uusimmat viestit

Katso myös:

Mestarikurssi alkaen foamirana © 2011 - 2016 Kaikki oikeudet materiaaleja julkaistaan ​​tällä sivustolla kuuluvat tekijälle blogin. Materiaalien käyttö on sallittua pakollinen suoraan indeksoitu hyperlinkki sivulle, josta aines vietiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin