Kukkalaatikot, puiset

Miten tehdä laatikon kukkia omin käsin?

Jos haluat tehdä laatikko kukkia omin käsin, sinun on ensin varmistaa, että käytettävissä oli kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut. Koska sopiva ratkaisu hyväksi, tietenkin, puuta. Koko ja muoto voi poimia oman, nämä muuttujat riippuvat paitsi mieltymysten, mutta myös sijainnin rakenteen.

Valmistamiseksi, materiaalit ja työkalut

Jotta laatikko kukkia omin käsin, tarvitaan sähköinen saha, höylä, mylly, vasara, neliö, ruuvimeisseli, mittanauha ja pihdit. Puutteessa palapelin, voit käyttää sahaa. Kuitenkin, työtä tässä tapauksessa tuottaa hieman monimutkaisempi, ja prosessi on pidempi. Suunnittelun valitaan riippuen saatavilla on asianmukaiset laitteet, mikäli joutuvat työskentelemään manuaalisesti, helpoin tapa olisi tehdä yksinkertainen suorakulmainen tai neliö laatikko. Kun taas jos on käytettävissä sähköinen väline, sen avulla voit tehdä mitään malleja. Laatikko kukkia kädet voidaan valmistaa paloja OSB Vanerilevyjen, ja erilaisia ​​kiskot ja levyt. Paksuus jälkimmäisen tulee olla yhtä suuri kuin 10 mm ja enemmän. Hoitamiseksi pinnan ja suojaavat materiaalia kielteistä vaikutusta hyönteisten ja mikro-organismeja olisi valmistella antiseptinen koostumus. Puu näyttävät paremmilta, jos se hoitaa tahrat, mutta istuvuus ja muita väritys muotoilua. Kiinnitys osat voidaan puhdistaa avulla ruuveja, nauloja tai liimaa. Usein ohjatun käytetään vain kaksi kiinnitystapa.

laatikko valmistustekniikka kukkia

Jos päätät tehdä laatikko kukkia omin käsin, ensimmäinen askel on käyttää hallituksen leveys on 20 cm. Heistä tulee sahauksen, se on kolme pitkää elementti, joka menee sivuun ja alhaalla. Kun taas kaksi muuta käytetään päät. Viimeinen olisi hieman leveämpi kuin pohja. Ero tulee olemaan paksuus sivuseinämän. Tiedot voidaan käsitellä koneeseen ja sitten suuri hiekkapaperilla. Reunoja pitkin reikien täytyy porata, 4 on sijoitettava lopussa aihiot, kun taas muut kolme - puolella.

Ominaisuuksista kokoonpanon

Kun valmistetaan parveke kukkalaatikot omin käsin, että koottaessa sivut ja pohja tarve käyttää ruuveja, joiden pituus vastaa 50 millimetriä. Vasta sitten voit alkaa asentaa päätykappaleet. Jälkeen kukka säiliö kootaan, pinta voidaan hioa, käyttäen tietojen käsittely hienolla hiekkapaperilla. Puinen laatikko on kyllästetty viimeisessä vaiheessa avulla antiseptisen koostumuksen, ei pidä unohtaa, joko yhdelle puolelle, kun taas ulkopuolella tuote voidaan päällystää tahra, on täydellinen tähän tarkoitukseen ja emali tai lakka.

Making kukkalaatikot trukkilavalta

Parveke kukkalaatikot omin käsin voidaan tehdä lavoja. Voit tehdä tämän, sinun täytyy purkaa vanhaa kantaa osiin, ja nauhat pitäisi huolellisesti urkkia käyttämällä naula ulosvetäjällä. Mitä kiinnittimet, poista ne pihdeillä on tarpeen. Jos on käytettävissä vahingoittuneet ja mätä säleet, ne on poistettava. Yleensä näistä tuotteista on noin kymmenen sopiva levyt. Puun täytyy leikata haluttuun kokoon, sitten puhdistaa käyttäen hioma hiekkapaperilla. Seuraavassa vaiheessa voit koota ylärungon ja alapohjan. Nämä kaksi osaa on kiinnitettävä sivupaneelit, tämä tulisi käyttää nauloja. Koristeita auttaa naamioida nivelet. Nyt isäntä voi aloittaa viimeistelytyöt käyttää maaleissa ja lakoissa.

Jos päätät tehdä puinen laatikko kukkia omin käsin, ulkopinta voidaan suunnitella avulla puun Spili. Se voi olla paksu oksat tai levyt, jotka näyttävät aitaa. Alareunassa tarvetta vahvistaa jalat, mikä olisi baareja. Näin saadaan ilmanvaihto ja puun hyvässä kunnossa.

Kukkia tulee sijoittaa muovi- ruukkuihin, mutta vaihtoehtoisesti istutus kasvien suoraan itse laatikon voidaan käyttää. Pre-tarpeen luoda pohjalle elokuvan tehtyään sitä valuu.

Vaihtoehtoisessa suoritusmuodossa laatikon valmistus

Ennen kuin teet laatikko kukkien omin käsin, päällikön on huolellisesti lähestyä kysymystä materiaalin valinta. Lattialaudassa, jonka leveys on yhtä suuri kuin 10 cm, voidaan käyttää sitä. Suorittamiseksi työ edellyttää samoja materiaaleja. Valitsemalla kontin korkeutta, voit valita parametrin suuruus on 40 senttimetriä. Sen jälkeen, kun levyt on liitetty yhteen nurkissa voidaan asettaa baaria. Jos aiot istuttaa sellaisessa laatikoissa viiniköynnökset, sitten he tarvitsevat tukea. Tätä varten kapeat tangot pitäisi leikata, ja sitten kaataa verkkoon, jotka on kiinnitetty laatikkoon jo päättynyt sisäpuolella.

Ne, mestarit, jotka haluavat tehdä laatikot kukkia omin käsin tehty puusta, on välttämätöntä miettiä jokainen yksityiskohta, erityisesti suhteessa kestävyyteen rakenteen. Jos käytät huonolaatuisia kuivattua puuta, kun taas rakennus muuttaa alkuperäistä lineaarinen ulottuvuus. Siksi on tärkeää paitsi noudattaa tekniikkaa työn, mutta myös valita hyvää kamaa. Näytettä voidaan käyttää materiaalina kaiken, mitä voi löytää hänen autotallissa tai suojaan. Vanhoista paloja arjen voi olla myös jotain hyvin mielenkiintoista. Sinun täytyy kuitenkin huolehtia kasvien mukavuutta.

Kukkalaatikot - täydellinen koristelu kodin ja puutarhan

Tähän mennessä jokainen puutarhuri (amatööri tai ammattilainen), haluaisin kääntää sivuston osaksi taideteosta. Onneksi Venäjän markkinoilla on kaikki mitä tarvitset tätä. Tietenkään kukaan torppa ei ole ilman väriä. Ne täyttävät ilman ihana tuoksut ja kauneuden aikaan kukinnan miellyttää jokaiseen kotitalouteen.

Kukkalaatikot omin käsin

Mutta ajan kuluessa, herää kysymys, missä ovat kaikki samaa on parempi istuttaa kukkia. Ensinnäkin on syytä määrittää paikan sijainti hoitopaikkoja. Toiseksi valita oikea kukkalaatikot. Mikä parasta, jos he voivat tehdä käsillään, koska ne eivät aina sovi laatikot ostettu muoto, koko, tyyli.

Esimerkiksi sivuston jo varattu koko alueen istutus, tai rakennuksen, ja niin haluamme rakentaa yhden kukan. Voit tehdä tämän, voit rakentaa tavallisen kukka putki, joka ei vaadi suuria menoeriä ja ei vie paljon aikaa valmistaa.

  1. Meidän täytyy ottaa normaalin hallituksen ja leikataan tällaisia ​​fragmentteja, riippuen siitä millä korkeudella on amme. Kytke ne yhdessä ruuveja tai nauloja.
  2. Tämän jälkeen, sinun täytyy ottaa vaneri- ja pohjaan toimenpiteen, leikattu, ja myös kiinnitetty altaaseen. Luotettavan, pitkäaikaisen käytön, on suositeltavaa sitoa köyden ja voitele akrylaattilakkaa.
  3. Myös helpottaa liikkumista kukkatarha toiseen paikkaan, voit korjata kahvat sivuilla. Amme valmis.

Se etu, että tällainen kukkalaatikot on se, että kun siirron kasvit eivät kuole auringossa, koska amme voidaan siirtää tenyok; ne kasvit, jotka haalistunut vedä takapihalle ja kukinta siirtyä etualalle.

Hedge laatikot kukkia

Suurten yksityisten tonttien very nice näyttäisi suojaukset. On tarpeen rakentaa sellainen määrä altaita, jotka sopivat pituus aita, ja järjestämällä ne peräkkäin, kylvää reheviä kasveja samaa tyyppiä.

Voit myös rakentaa hylly vihreät, joka on ylpeä paikan keittiössä. Myöhemmin se on helppo minun hyllyllä huonekasvit. Valmistukseen levyt tarvitaan, ruuveja, nauloja, liimaa. Ensin täytyy tehdä tavanomainen pitkän laatikon kukkia, ilman top. Sitten ottaa hallituksen ja leikkaa irti hänen kolme reikää (potti), ja kiinnitä täytyy tehdä laatikko, jotta ruukut itse olivat piilossa laatikon sisällä. Ulkopuoli kuomuboksi seoksen kanssa pellavaöljyä ja lakka perustuva öljyn kolme kerrosta.

Tällaiset laatikot ovat hyvät, että tarvittaessa voidaan ottaa ulos raittiiseen ilmaan tai auringossa, jos talo ei ole tarpeeksi auringonvaloa, joka on tulevaisuuden kannalta olennaista zeleni.V, ruukut kättelyssä, saat sen ja istuttaa ne kukat.

Laatikot kukkia ikkunalaudalla

Enenevässä määrin maa taloa rakennettu kukkalaatikot ikkunoille. Saat ikkunalaudat, joka on harhaa, se on parasta tehdä kolmion kiilat ja kiinnitä ne ympäri kehä ikkunalaudalle. Kukka-asetelma näyttävät paremmilta, ja itse kotelo kunnolla napsahtaa paikalleen.

Jos ikkuna ei suunnitella ikkunalaudalle, laatikot on ripustettu tavanomaisilla koukuilla tai metalli suluissa. Niitä myydään missä tahansa rakennuksessa supermarketeissa. On tarpeen täyttää laatikoita maan ja istutettu kasveja. Maaperä olisi täyttää 2/3, kuten sateessa se pestään pois, ja siinä synnytti juuret kukkia. Yleensä tällaisissa ruukkuihin etualalla laittaa kasveja, joka tulevaisuudessa kattaa itse kotelo. Ja toinen rivi on täynnä reheviä ja pieniä kukkia. Mitä kiinteämpää kasvi istutetaan, kauniimpi se näyttää koostumus kukinnan aikana.

Tietenkin kaikki nämä rakenteet sopivat täydellisesti sisälle jonkin sisäkenttä. Sen ominaisuuksien mukaan, heillä on muita etuja:

- perusteella koko, kukkalaatikot Se ei vaadi paljon kentällä. Jos tilaa on rajoitetusti, laatikot sijoitetaan hyvin ympäri taloa.

- laatikot, porealtaat ja ruukut voi rakentaa mitään koostumuksesta riippuen tuulella tai toiveita.

- Se ei vaadi ylimääräisiä hoitoa. Ei tarvitse ruohoa, irtomaata ja käsittely kuivattuja lehtiä kukka on paljon helpompaa, koska he eivät tarvitse kumartua alhainen.

- voit valmistaa sekoitus turpeella, hiekka, kevytsoran ja täytä laatikot, kun taas tavalliselle maahan löytää oikea keskittyvät erilaisia ​​kukkia se on hyvin vaikeaa.

- kukka-asetelmia voidaan luotettavasti suojata tuholaisia ​​ja tauteja

- Jos puutarhassa on kaikenlaisia ​​asioita, kuten luukku viemäriverkostoon, se voi helposti peittää kylpyamme tai kukkalaatikot.

Puiset laatikot kukkia. Mestarikurssi.

Yksinkertainen rakenne vertikaalisen puutarhan pinottavien puulaatikot kasveille. Nämä laatikot on valmistettu helposti ja muuttaa pienen tyhjän avaruuden kaunis puutarha. Voit käyttää näitä laatikoita kukkia, mutta voit alle yrtit ja joitakin vihanneksia.

Jotta puulaatikko kukkia, tarvitset:

pohja laatikot tehdään tämän aluksella.

Koska linjan 50 x 200 mm valmistettu puolin laatikot. On mahdollista käyttää 50 x 250 mm tai 50 x 300 mm, jotta laajempi laatikoita, tai 50 x 150 on kapea.

Edessä, takana ja pohja laatikon sivut ihanteellinen kuiva viipaloitu kuusi koko on 20 x 90 mm. Voidaan käyttää tavanomaisia ​​levyt 50 x 100 mm, - sen jälkeen laatikko on vahvempi ja halvempaa.

Jos vertikaalinen puutarha asennetaan huoneen edullinen ruostumattomasta teräksestä. Tavanomainen Teräs on halvempaa, ja tulos on huonompi, mutta ruostumaton teräs, kun otetaan huomioon sisä- yleensä edullisia.

Metalliverkko, pohjalle asetettujen laatikon, estää kalvon rikkoutumisen painon alla märkä maa, ja näin ollen hyvin drenazhiruet.

Kalvo on kiinnitetty nitoja laatikon sisällä suojaamaan puuta kosteudelta.

→ pyörösaha

kokoaminen puuhäkit opas

Tämä projekti on pystysuora puutarha on erittäin joustava ja se voi olla eri kokoisia ja kokoonpanoissa. Voit tehdä näitä laatikoita jopa 2 metriä pitkä ja niin syvä, miten haluat. Suunnittele postilaatikoita ja haluttuun muotoon, joka sopii parhaiten tilaa, mutta älä unohda huomattava paino kosteaa maata. Mieti tarkkaan layout, niin miten tehdä laatikon kukkia on helppoa, mutta paljon vaikeampi muuttaa.

Ensimmäinen tiedosto pois levyt 50 x 200 mm yksi pitkän laatikot. Jiirisirkkeli sopii tähän tehtävään täydellisesti, mutta tarpeeksi ja tavallista pyörösaha.

Sahataan lankku 50 x 100 x 20 mm ja 90 mm pyörösaha.

Vaihe 4: Pre-poraus

Välttää mahdollisuus jakaa puun, Poraa maahan ruuvaamalla ruuvit.

Vaihe 5: Kiinnitä alempi levy 20 * 90 mm levyt 50 * 100 mm

Alkaa kerätä laatikko ruuvaamalla ruuvit alalautojen 20 * 90 mm levyt 50 * 100 mm. Lankut 20 * 90 mm pitäisi sojottaa ulos molemmin puolin 50 mm tehdä tilaa aluksella 50 * 200 mm.

Vaihe 6: Kiinnitä lauta 50 * 200 mm

Ruuvaaminen aluksella 20 * 90 mm laudat 50 * 200 mm käyttämällä säännöllisesti kolmion varmistaa, että kaikki kääntyy pois suorakulmainen.

Vaihe 7: Leikkaa Metalliverkko

Leikata suorakulmainen pala verkkokudoksen, koko laatikon pohjalle. Tee ura luoda kourun lautojen 50 * 100 mm: n laatikon pohjalle.

Vaihe 8: Asenna Metalliverkko

Aseta seulaverkkovälineet pohjassa laatikon ja kiinnitä se levyt nitoja 50 * 100 mm.

Vaihe 9: Aseta muovikalvo

Leikkaa haluttu koko kalvon ja liittää se nitoa seinissä laatikon.

Vaihe 10: Suorita tyhjennysaukot

Ruuvimeisselillä tehdä salaojitus reikiä peittävä kalvo katuojaan seulaverkkovälineet.

Vaihe 11: Täytä ja asentaa.

Täytä laatikot maaperän ja istuttaa kasvi. Laita laatikot mukaisesti asettelu keksi pystysuora puutarha.