kukka puansetiya

Joulutähti: Care kotona (kuva). Suurimpia ongelmia hoitoon joulutähti kotona

"Betlehemin tähti", "joulutähti", "joulutähti", "kaunis joulutähti" - kaikki nimet trooppinen kasvi, joka on tullut symboli katolisen joulun ja uudenvuoden, ei vain Yhdysvalloissa ja Euroopassa, mutta myös Venäjällä.

Luonnossa se kasvaa pensas, päästä korkeus noin 3 metriä.

Koristeellinen Hänestä elävän suojuslehdet, kerätään pistorasiaan muodossa tähti noin pieni mitäänsanomaton kukkia.

Joulutähti kuuluu perheeseen Euphorbiaceae, tunnusomainen edustajien on huomiota herättävä on vaurioitunut kasveja myrkyllisiä maitomaista mahlaa.

Atsteekit käytetty elävä suojuslehdistä väriaineena kosmetiikka ja kudoksessa ja mehua - valmistukseen huumeita.

Nimi joulutähti nimettiin lääkärin ja kasvitieteilijä Dzh.R.Poynsetta joka löytää sen eteläisessä Meksikossa, hän alkoi viljellä sitä omassa kasvihuoneissa.

Villityyppisissä "Christmas Star" punainen verholehdet. Myöhemmin kasvattajat ovat jalostaneet lajikkeiden toisen väri:

• Pink - Maren, vaaleanpunainen, Dorotee, Festival Rouz, Freedom vaaleanpunainen;

• Valkoinen ja kerma - Annett Heg Valkoinen, Sonora White, Winter Rose, Polar Bear;

• punaisen - Premium Red, Winter Rose, EuroGlory, Black Beauty, Carousel tummanpunainen, Olympi, PeterStar;

Suojuslehdet voi myös olla valkea (Kulkuset) ja värikäs (suonet, reunukset): Sonora Valkoinen Glitter, Silverstar marmori, Carousel Pink, Jester Pink.

Lisäksi maalaus joulutähti verholehtien erimuotoiset lehtien: Eli lajikkeiden ryhmä Carousel suojuslehdistä on aaltoilevat reunat, kun taas Mansikka ja kerma vain kaksi bonus: lisäksi ylimääräinen monivärinen maalaus lehtien reunan huono leikata.

Kotihoidossa joulutähti ei ole monimutkaista. Kuitenkin tämän trooppisen kauneuden tyytyväinen kirkkaita värejä, sinun on noudatettava tiettyjä sääntöjä.

Joulutähti: Care kotona - eteneminen, karsinta, istuttamisen, lepoaika

Joulutähti on lisättyjä ainoastaan ​​kasvullisesti kotiin. Kevät leikataan apikaalisella pistokkaita (kukin niistä on oltava nivelväleistä 5 - pituus on saatu noin 15 cm) ja paikoillaan 10-15 minuuttia lämpimässä vedessä. Jolloin kiinni chyle kuivattiin imukykyinen paperi tai vanulla sirotellaan kohdat puuhiilijauhe. Valmistetut pistokkaat juurrutetaan veteen tai substraatin yhtä suuret osat turvetta ja hiekkaa. Tämän jälkeen taimet tulee sijoittaa teplichku tai peitetään purkki tai pussi. Nopeuttaa syntymistä juuret käytetään stimulantteja - kornevin, IAA. Optimaaliseen lämpötilaan tonkia on + 24-28ºS. Laskeutuminen ajoittain kostuttaa ja ilmasta. Noin 3-4 viikkoa juuret näkyvät aktiivinen kasvu alkaa. 2 viikon kuluttua juurtumista voi aloittaa lannoitus nuoret taimet. Paremmin versojen versot hyppysellinen 5-6 arkkia. Tällaiset menettelyt toteutetaan säännöllisesti, jolloin Bush kompaktissa muodossa. Yhtenäistä kehittämistä kruunu ajoittain potin kasvi on välttämätöntä pyörittää. Taimet viljellyn kaataa yksittäisiä ruukkuihin.

Keväällä (maaliskuu) in joulutähti aloittaa aktiivisen kasvua uusia versoja. Ja spurge ei ole venytetty eikä "lysel9raquo, ja on kompakti muoto, muodostaen trimmataan suoritetaan. Kasveihin poistaa heikkoja versoja, loput vahva varret leikataan 1/3. Leikattu osia käytetään juurtumista. Sen jälkeen spurge laittaa valoisa paikka, edistää kasvua uusia versoja.

Käytössä Rajattu joulutähti, uusia versoja

Heti kun he kasvavat jopa 10-12 cm, nipistää niitä. Tämä menettely edistää versojen kasveja: mitä enemmän oksia, sitä enemmän värejä sitten - joulutähti kukkii vain uusia versoja.

Joulutähti istuttaa parempi keväällä, kun sen jälkeen, kun karsinta kasvaa uusia versoja. Uusi pot kestää hieman kauemmin kuin edellinen (jos se on asetettu toisiaan, raon dozhzhen olla 1-1,5 cm). välttämättä tee salaojitus ruukuissa.

Tällä joulutähti on korostunut lepoaika. Kesto on 2 kuukautta. Tänä aikana, vähentää kastelua, mutta ei anna täydet kuivumista maaperään. Kasvit sisältävät + 12-14oS.

Varoitus! Aikana pistokaslisäys pitäisi olla varovainen: mehu joulutähti myrkyllistä ja voi ärsyttää ihoa, ruoansulatuskanavassa, heinänuha. Siksi kaikki manipulointia kanssa tyräkin onnistuu parhaiten käsineitä.

Joulutähti kotihoidon - maaperä, valaistusolosuhteissa kukinnan

Euphorbia haluavat helposti valutettu maa: sen juuristo ei siedä vettä pysähtyneisyyden ja tarvitsee paljon happea. Vuonna pereuvlazhennnom kentällä on helppo mätänemään. Maaperän koostumus hyväksyttävää joulutähti, on seuraava: 3 osaa turvetta ja 2 osaa lehtiä yhtä suuri tilavuus turvetta ja hiekkaa.

Suora auringonvalo joulutähti ei siedä - melko valoisa ja leviää valaistus. Kesällä se voidaan sijoittaa ulkona: parveke, terassi, puutarha.

Lämpötila ja kosteus

Aikana joulutähti tarpeeksi lepoa + 12-14, kukinnan aikana - ainakin + 16ºS. Muina aikoina kasvillisuuden tyräkin tuntuu hyvältä, kun 18-25ºS +. Koska trooppinen kasvi "joulutähti" tarvitsee paljon kosteutta. Siksi, että on tarpeen suihkuttaa kaikkein helppo vähän vettä ja potin kasvi laittaa astiaan kostea soraa, kiviä, kevytsoran.

Itse milkweed kukat eivät edusta mitään koriste-arvo: ne ovat pieniä ja huomaamattomia. Arvo on valoisa suojuslehdet. Jotta saavutetaan niiden ulkonäköä, on tarpeen järjestää "lyhyen päivän" -tilassa:

• 2 kuukauden (loka-marraskuu) munivia kasvin nuput sisältävät 12-14 tuntia pimeässä;

• hämärä ruukkukasvi kattaa laatikko, tumma paketti tai paksua paperia;

• Shelter poistetaan aamulla;

• 8 viikon proteiinintuotantoon palautetaan normaaliin hoidon spurge;

• 2 viikon jälkeen, näyttämään kirkkaalta verholehdet;

• On syytä muistaa, että joulutähti kukkia muodostavat vain uusia versoja. Siksi on kukkivia kasveja joko luoda uusia kopioita tai uudistaa nykyisiä spurge.

Joulutähti kotihoitoa - ruokintaa ja juottamista

Kesällä joulutähti kastellaan vuolaasti maaperän kuivuu. Talvella, kastelua pienenee - alustan tulee olla hieman kostea.

On tärkeää, ettei jätä pannulle ylimääräinen vesi - välttämiseksi mätänevät juuret se on tyhjennettävä.

Aikana aktiivinen kasvukauden (keväästä syksyyn) joulutähti monimutkainen lannoitteiden ruokitaan 2 viikon välein. Jos kasvi on istuttaa, niin hedelmöittää se voi olla aikaisintaan 30 päivän kuluttua istuttamisen. Stimulaation aikana kukinnan milkweed (lokakuu-marraskuu) lisätään annos fosforia ja kaliumia.

Joulutähti kotona: miksi hän kuoli?

Aiheuttaa ennenaikaista kellastumista ja putoaminen lehdet on kuivaa ilmaa. Hänelle nosto kasvi on ruiskutettava usein puolusti vettä sprinkleri.

Jos nollaa joulutähti lähtee, niin se voi tapahtua useista syistä:

• luonnollinen prosessi lepotilan ennen aikana;

• Väärä kastelu: ylivuoto tai riittämätön määrä kosteutta;

• Alhainen kosteus huoneessa;

• Potti seisoo luonnosta;

• Laitos on jäädytetty kuljetuksen aikana;

Kun suolapitoisuus maaperän reunoissa lehdet kellastua, muuttuvat ruskeiksi ja kuihtuvat. Primer omavastuulla suolapitoisuus on peitetty valkeahko Bloom. Tässä tapauksessa meidän täytyy usein löysää maahan, pysäytä lannoitus, siirtämällä ja keväällä pataan hyvän tyhjentymisen varmistamiseksi.

Jos lehdet ovat epämuodostuneita, taivutettu, ne tuottivat "dyrki9raquo, tällainen tilanne on tyypillinen puutteeseen molybdeenin ja epätavallisen korkeat happamuus. Joulutähti tuntuu hyvältä, kun maaperän pH 5,5-6,2.

Osoitus molybdeeni puute joulutähti

Epätasainen väri ja lippu lehti- (braktery) tulee näkyviin, kun nopea lämpötilan ja kosteuden, epäsäännöllinen kastike, joka on valaisun puute.

Jos ulkonäkö joulutähti ei täytä luokan muoto, tiheys, väri lehtiä nämä kasvit ovat nimeltään kimeerit. Syynä poikkeama on spontaani solumutaatiotestissä. Se ei ole tarttuvaa muille tehtaille, jotka eivät tarvitse hoitoa.

Marmorikuviointi lehdet - merkki mosaiikki virus, joka tarttuu imevät hyönteiset. MS-taudin hoitoon ei voi olla, joten tartunnan saaneet kasvit on hävitettävä.

Joulutähti väärään hoitoa alttiita eri rot:

• Kun root ja varsipoltetta tahdotkos lehdet kellastua, vanhat lehdet muuttuvat ruskeiksi reunat. Roots pehmenevät, kuorivat niiden kudoksen.

• Brown Rot vaikuttaa lähinnä istutettu pistokkaita. Ehkäisyyn ne istutuksen jälkeen ruiskutettava fungisidin Rovral.

• harmaahome kehittyy korkeassa kosteudessa ja matalassa lämpötilassa. Useimmiten se vaikuttaa kasvin aikana värjäytyminen verholehtien. Käytössä kukintoja, lehdet ja varret näkyvät tummat täplät, jotka jatkavat kasvuaan muottiin sporangioita. Kyseinen laitos osat poistettiin, ja hän itse suihkutetaan liuoksella, jossa on fungisidia, esimerkiksi Topsin-M, fundazol.

Kun joulutähti hometta vaurioita lehdet valkeahko pinnoite muodostetaan, jonka kangas muuttuu ruskeaksi ja kuolevat. Taudin torjumiseksi käyttäen fungisidit, kuten fitosporin-M, Topaz pikemminkin Alirin-B.

Joulutähti, vaikuttaa härmän

Joskus lehdet "Christmas Star" voidaan nähdä enatsy - ruma kasvaimet, kuten vaaka. Syy näihin muutoksiin ei ole löydetty tutkijat. Voimme olettaa vaikutuksia alhaisten lämpötilojen, virusinfektiot, geneettisiä mutaatioita. Enatsy kasvi itsessään ei tuo haittaa.

Kun läsnä on kukka ripsiäisten lehdet näkyvissä reikiä, jonka ympärille levy on kierretty ja epämuodostunut kangas. Tuhoamisesta näiden tuholaisten levitetään hyönteismyrkyt (Fitoverm, Fufanon, aktellik et ai.).

Jos spurge kasvatetaan mealybugs ja kilpikirvat, ne voivat alkaa poistaa mekaanisesti moppi kastettu alkoholiin tai saippuavettä pestä kasvi. Jos paljon niitä on perusteltua hyönteistorjunta (Akhtar, Fitoverm, Vermitek).

Musertava pois suojuslehtien, ruskettumista kärjet lehdet, runko on heikko - ominaiset ilmiöt kalsiumin puute. Poistaa tämä hyödyllinen kastelua tyräkin liuos kalsiumnitraatin (1,5 g / l vettä).

Puute molybdeeni ilmenee kloroosin lehtien tummumisen ja niiden reunat. Tässä tapauksessa on tarpeen pH: n pitämiseksi tasolla 5,5-6,5 ja rehun joulutähti lannoitetta hivenaineiden kanssa.

Kuivassa ilmassa on "joulutähti" voi laskeutua hämähäkki punkki elävä alapintaan lehtiä. Aseta se puree on kellertävä väri. Seurauksena sen toiminnasta lähtee fade, kuihtuvat ja pudota. Niiden torjumiseksi kasvi ruiskutettiin liuoksella vihreä saippua. Jos tämä toimenpide ei toimi, niin käytä mitisidit (aktellik, Sanmayt, Fufanon).

Toinen yleinen tuholainen on etelänjauhiaisen - pieni lentävien hyönteisten samanlainen perhonen. Laskeutua alapintaan lehtiä. Toukat syövät kasvinesteuutteita, aikuiset lähetyksen virustautien. Päästä eroon whiteflies, joulutähti suihkuttaa hyönteismyrkkyjä (Akhtar, konfidor).

Musta sametti lehdille milkweed osoittaa läsnäolon nokinen hometta. Hän asettuu eritteiden imevät hyönteiset. Kudoksissa, sieni päällystetty pinnoite, on rikki fotosynteesi. Tämän estämiseksi sieni on tarpeen torjua haitallisia hyönteisiä.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Puansetiya - kotihoidon, sillä sato, syödä, elinsiirtoa

Talvella hyllyiltä kukkakauppoja on suuri puansetiya, joulutähti. Hoitaminen kotona tänään ja me puhumme, koska kun ostaa monet eivät yksinkertaisesti tiedä jatkaa kukka lopussa osa laitoksen kuolee.

Puansetiya kaunis tai vifliemskaya tähti - trooppinen kasvi perheen Euphorbiaceae. Sitä kutsutaan joulutähti. Luonnossa, kaunis pensaat saavuttaa valtavat mittasuhteet, korkeus kasvaa jopa kolme metriä.

Vaikka kasvien kukat huomaamaton kukkia, se on tullut symboli joulun ja uudenvuoden vapaapäivät takia suojuslehdistä lehdet, värikkäitä punaisella. Talvella kasvi on tehty erittäin suosittu Venäjällä, jossa se ei riitä tähän aikaan voimakkaita värejä.

Kuinka kasvaa puansetiyu kotona

Näyttää hienolta kasvi ikkunalaudalle taustanaan lumisten puiden, voit mietiskellä kauneuden neljä kuukautta. Ja nyt peruuttanut puansetii lehtiä vaaleanpunainen, viininpunainen, valkoinen.

Oikein kasvanut, hyvin hoidettu ja leikattu aika tehtaan kukkivat kerran vuodessa. Monet valittavat kun ostaa kukan nopeasti menettää koristelua, joskus yhdessä lehtiä. Alla, me tarkastelemme miksi näin tapahtuu. Nyt enemmän opimme mitä tehdä kasvin niin, että siitä tulee koristeena, ei syy päänsärkyä.

Jotkut ihmiset ajattelevat hoitaa pienoiskoossa trooppinen pensas on hyvin vaikeaa. Jotkut jopa heittää kukan kun lehdet alkavat pudota, ajatellen, että hän oli kuollut. Sinun tarvitsee vain tietää muutamia ominaisuuksia kasvaa puansetii. Sitten voit helposti saavuttaa vuosittain kukkiva kasvi, ja jopa lisääntyä.

Mitä tehdä oston jälkeen puansetiey

Meillä on tapana ostaa kukka talvella, alussa sen kukinnan. Kaikki kasvit myydään erityinen kuljetus- maaperän ja pieniä potteja. Koska sen koostumus on erittäin niukkaa kukkivia kasveja. Mutta juuri siksi niin kaudella ei voi koskettaa kukka, emme elinsiirtojen, ei katkaista, älä tee näitä toimia.

Kasvi, tuotu kauppaan sinun tarvitsee vain laittaa kirkas ikkunalaudalla viileässä, mutta älä aloita luonnosta.

Todennäköisesti, ottsvetaya, puansetiya defoliation, vaikuttaa maaperän laatuun ja ilmastonmuutokseen. Mutta tämä ei pidä pelätä, myöhemmin hän alkaa antaa uusia versoja ja kukkia.

Haluan kertoa hieman siitä valinta kukka. Ensin katsoa syvälle suojuslehdistä, missä kukat ovat. Meidän täytyy arvioida kunnossa, niitä ei pidä täysin paljastaa heteitä, älä osta kasvi jo kuihtunut, kuivuneet kukat, se tarkoittaa, että laitos on jo haalistuu.

Katsomme tilaa ampua, ne olisi tasaisesti värillinen, ilman laikkuja ja istua tiukasti maahan.

Trooppinen kasvi lyhyt väri päivä. Eli puansetiya kukkivat vain talvella, kun alamme pimetä aikaisin. Monet eivät ole tietoisia tätä ominaisuutta ja sisältävät kirkas valaistus lähellä kukka kaataen hänet niin sekaisin.

Normaalitilassa, kukka tarvitsee kirkasta valoa, mutta ei suoraa auringonvaloa, muuten koko koristeellinen vaikutus menen ja teen kukka voidaan polttaa.

Useimmiten tehtaan Lodge Kaakkois-ikkunat, niin että hän ei ollut valoa dosvechivayut lamput. Samalla on muistettava, että päivänvalossa voi keinotekoisesti lisätä niitä, tai eivät Bloom.

Aikana kukinnan lämpötilan alentamiseksi 14-18, kunhan vähintään + 12. Normaaliaikoina sitä voidaan pitää 18-24, missään tapauksessa, älä ylikuumentaa kukka.

Puansetiya herkkä terävä lämpötilan lasku ja saattaa jopa menettää lehdet, ehdottomasti kieltäytyä kukkia.

Kun puansetiya haalistuu ja "lepotilaan", lämpötila ja valaistus on vähennettävä. Voit järjestää sitä viileässä tummennetut huone.

Laitos on hyvin pelkää kosteuden, ylivuoto hänelle pahempi kuin lämpötila hyppy. On mahdotonta järjestää tiukkaa kastelu järjestelmä, esimerkiksi kaksi kertaa viikossa. Kosteus ja lämpötila eri kaikkina vuodenaikoina. Ja paljon riippuu maaperän koostumus, yksi kuivuu nopeammin, toinen enää pidä kosteutta.

Ennen puansetiyu kastelu, tarkista maaperän sormilla kaivaa pottiin mahdollisimman paljon. Syvyydessä kaksi senttimetriä maaperän kostea, kastelu peruuttamiseen, odota, kunnes täysin kuiva.

Kastella kasvi kevyesti lämpimällä vedellä, suodatetaan aina tai sulatettu. Kastelu on paras leechki, teekannu nokka. Lom vettä niin kauan kuin se ei ala valuu altaaseen. Kaada ylimääräinen vuoasta.

Puansetiya kukkii talvella lepotilassa ajan hän tulee keväällä. Tämän vuoksi on tarpeen syöttää samalla tavalla kuin muukin zimnetsvetuschie kasveja, esimerkiksi, Persian syklaami.

Aloitamme lannoitusta kanssa toukokuussa, ja kahden viikon välein, jotta lannoite talvikuukausina, päättyy maalis-huhtikuussa, keskittymistä kukkivat kasvit.

Siteenä käytämme erityisiä valmiiksi sekoitettu lannoitteiden milkweed. Tuo märkään maahan, on parempi yhdistää kastelu.

On tärkeää varmistaa oikea huoneen kauneuden levätä kukinnan jälkeen. Kasvi kuluttaa paljon energiaa, varsinkin jos kukkii pitkään. Usein se menettää jopa lehtineen.

Olen jo kirjoittanut edellä, ei ole tarpeen pelätä tähän ilmiöön on aivan normaalia. Me vain leikata idut ja poistaa potin pois kirkkaassa valaistuksessa penumbra. Vain vähentää kastelu, lannoitus poista kokonaan. Tällaisessa lepotilaan tehdas tulee sijaitsemaan kuusi viikon kuluttua maalis-toukokuussa.

Puansetiya koska viljelykasvin

Tuotantolaitos tarvitsee karsinta välein Bloom. Se, että kaunis punainen, valkoinen, vaaleanpunainen lehdet muodostettu vain nuoret versot. Sitä paitsi, joten karsinta saamme myöhemmin enemmän rehevä pensas.

Leikkaus lanka lopussa kukinnan ja lehtien helpotusta. Sitten, käyttäen oksasakset leikkaa kaikki versot, jolloin maanpinnan 15 cm. Pääasia on, että meillä on vielä yksi tai kaksi internodes.

Sitten sen jälkeen, kun näet, on alkanut esiintyä paljon nuoria versoja. Emme voi sallia hyytelöity kruunu, joten jätä enintään viisi vahvimmista versoja, leikkaa loput. Kyllä, ne voidaan hyvin käyttää taimina, jos se on tarpeen levittää kasvin.

Pistokkaat kukka kotona. Leikkaa varret kasvavat kulkee karsimisesta. Vaatimukset heille - tarvitsevat vahvaa versoja, pituus 15 cm, hyvin kehittynyt lehdet.

Kun lisääntyminen on yksi hienous, tiedät, kaikki kasvit tämän perheen Ohi eristetty valkoinen paksu neste, muuten, ovat myrkyllisiä. Se kuivuu nopeasti ja siksi juurtuminen eivät aina saada menestystä.

Leikkaus varret, ennen istutusta suositella jonkin aikaa (15 minuuttia), upotetaan lämpimään veteen, ja sitten liuotettiin hyytelö välisovite ei.

Sitten otamme pieni muovinen kuppi, täytä se maaperä, ja yksinkertaisesti jumissa varsi. Kaada pakkauksen sulkemiseen ja kiihdyttäen tonkia vuodessa kasvi voi kukkivat jo. Maaperän tonkia lisäämme perliitti, karkea joki hiekka, että se oli kaikkein löysä ja säilyttää kosteutta.

Pistokkaat järkevää leikata ei heti karsimisesta, mutta apikaalisella pistokkaita. Tärkeintä on olla tekemättä sitä kukinnan aikana.

Suojassa pistokkaiden kastellaan usein maaperään oli kostea. Kuukauden ja poistaa kasvihuone sisältää kasvit normaaliasennossa, syksyllä se on istutetaan todellinen potin.

Istutetut yleensä kun kasvi kun juuret tulevat tungosta, tapahtuu usein kaksi tai kolme vuotta. Tehdä tämän, ota kattila pari senttimetriä leveämpi kuin edellinen ja valmistaa maaperää.

Sillä maa, meidän täytyy:

 • Kaksi osaa lehtiä maa
 • osa turpeesta
 • Kolme osaa SOD maa
 • Osa suuri joki hiekka

Yleensä helpompi ostaa valmiina kukkamullalla kaupassa. Samoin, tarvitsemme kiviä tai kevytsoraa kuivatuksen kerros. Valmistele potin, tehdä salaojitus, kaada maahan muutaman senttimetrin, sitten käsittelemällä muutto uuteen kukkaruukun, tyhjiö peitettiin maalla.

Istuttamisen tehdään lopussa lopussa lepotilassa ajan, jolloin aktivoituu kasvun versoja, tällä kertaa kasvi on helpompi siirtää siirtyä uuteen paikkaan.

Miten voidaan edistää kukinnan

Tärkeintä on, pääsemme kukinnan jotta näyttää kaunis lehtien päälle versoja.

Alkaen lokakuun olemme joka yö, noin 17 tuntia, kasvillisuuden tummat pussit, laatikot tai siirtää kaappiin. 14 tunnin kuluttua, se kääntyy 7 aamulla, otamme pois sen alkuperäiseen paikkaan.

Tämä tila on tärkeää meidän kauneutta noin kaksi kuukautta, ja vasta sitten, kun munuaiset on vahvistettu, me kaikki palata tavanomaisissa olosuhteissa. Ja pian huomaat ulkonäkö koriste suojuslehtien.

Useimmiten näemme abscission lehtien, se on täysin normaalia lopussa kukinnan, ja on merkki sopimattomasta hoidosta:

 1. Laitos on liian kuuma
 2. Jäätyi kunnes kuljetettiin
 3. Kukka ei ole tarpeeksi valoa
 4. luonnos

Lehdillä voi näkyä tahroja, plakki, jopa reikiä, jälkimmäinen jäsenvaltio voi merkitä liian korkea happamuus. Jos lisääntynyt suolapitoisuus, näet lehdillä vaalea kukinta.

Reunoille lehdet esiintyvät usein ruskeita pilkkuja, tämä on peräisin virheellisestä kastelua, äkilliset muutokset lämpötilan tai tasapainoinen lannoitus.

Kasvit ovat todennäköisyys "saalis" ja enemmän vakavia sairauksia:

 • juurikäävän
 • varsipoltetta
 • harmaahome
 • tumman rengasmädän
 • lähtee marmorikuviointi

Kun erilaisia ​​rot, voit hakea erityistä sienitautien, esimerkiksi - fundazol. Jalostus tapahtuu tiukasti noudattaen ohjeita, jos tauti on täplikäs ajoissa, laitos voidaan nopeasti pelastettu, mutta kun marmoroinnin, joka provosoida tuholaisia, et voi odottaa onnistuvan, kasvi on tuhottava.

Joskus lehdet piirtää valkoisen plakkia, mutta ei siksi, ylitarjonta suolaa. Tämän härmäsieni, joka poistetaan helposti käsittelemällä fitosporin ratkaisu.

Tuholaisten kasvi, voimme myös löytää lukuisia hyönteisiä:

Ne kaikki, voit nopeasti eroon käsiteltyjen kasvien erityinen hyönteismyrkky tärkeää huomata ratkaisua, eikä antaa heille aiheuttaa vakavia vaurioita kasvi.

Miten hoitaa kotona puansetiey

Monet ihmiset ostavat huonekasvit paitsi ihaillen kauneutta, mutta myös siksi, että kansan tahtoa, jolla ne liittyvät. Niin, Bush kutsui joulutähti tunnetaan symboli vaurautta ja mukavuutta talossa, ja sen perinteiset punaiset kukat koristavat meininkiä, sisällyttäminen osaksi lahja on uudenvuoden vapaapäiviä. Mikä tämä kasvi ja miten hoitaa niitä? Tarjoamme tarkemmin ymmärtää kaikkia näkökohtia Puansetii sisältöä.

Kukka Puansetiya - onko mahdollista pitää talon?

Joulutähti, joulutähti, tai milkweed kaunis - kaikki nimet samassa laitoksessa, joka houkuttelee sen epätavallinen ja vaikuttava ulkonäkö. Sen erikoisuus on se, että se kukkii kirkkaan punaiset kukat talven alkuun, ja koska niin kutsuttu joulutähti.

 • Meksikon pensas, kuuluu perheeseen Euphorbiaceae, ja tänään, kasvattajat kasvatetaan lajikkeita erilaisia ​​suojuslehdet paitsi punaista, mutta pinkki, valkoinen, sitruuna ja jopa täplikäs turkki. On olemassa lukuisia merkkejä ja taikauskoa koskevat kukkien. Siten uskotaan, että hankinnan jälkeen perheen välttämättä vallita harmonia, koska Joulutähti täyttää talon positiivista energiaa, kun kaikki negatiiviset maksut itse.
 • Yleensä kasvi ei ole kovin oikukas, joten se ei ole vaikea pitää kotona, mutta sen suhde suvun spurges monet vain huolestuttavia - onko mahdollista pitää kukkien kotona? On kohtuullista todeta, että jotkut lajit milkweed todella myrkyllisiä ja erittäin vaarallisia, mutta joulutähti ei kuulu hänelle. Tutkimusten mukaan painavalla lapsella 20 kiloa täytyy syödä uudelleen yli viisisataa kasvin lehtiä saada alin haitallisia annoksen myrkkyä.
 • On olemassa jonkin verran vaaraa, mutta se tulee ihmisiä, jotka ovat yliherkkiä tämä kasvi perheen. Näin ollen, kun tulevat mehu intoleranssi iho voi aiheuttaa paikallisen reaktion - ihottuma. Siksi jälkeen kosketuksiin kukka mehu ihmisiä, joilla on samanlaiset ominaisuudet tulee pestä kätensä hyvin ja välttää joutumasta ruokaan. Useimmille ihmisille Joulutähti on täysin turvallinen, ja se on turvallisesti mahdollista pitää talon, nauttia hänen loma kukinnan.

Piirteet hoito kukka oston jälkeen

Hankkia kukkien olisi otettava hyvin huolellisesti, koska kaikki yksilöitä kuljetetaan ja säilytetään mukavuus- heille, ja niin sinun täytyy valmistautua siihen, että sopeutumisaika oston jälkeen supermarketissa ei tule olemaan helppoa. Muista kiinnittää huomiota maaperään - se ei saisi olla liian märkää, alkuunsa tulisi sulkea, unblown. Se ei ole suositeltavaa ostaa tehtaan kylmä markkinoilla korkean riskin saada kopion pakkasen puremia juuret.

Sen jälkeen, kun kukka tuotiin taloon, on välttämätöntä laittaa kirkas ikkunalaudalla, jossa ei ole luonnosta. Aikana kasvien sopeutumista uusiin olosuhteisiin tarvitaan ylläpitämään lämpötila on vähintään 16 astetta. Kukinnan pensas, osti joulukuussa, maksaa yleensä noin kaksi viikkoa, jonka jälkeen se alkaa murentua - se tarkoittaa, että sinun täytyy antaa hänelle mukavan ympäristön ns lepoaika. Joulutähti tottuu 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan istuttaa yleispalvelun maaperään sekoitetaan hieman hiekkaa ja asennus kuivatuskerros.

Miten kastelu joulutähti "joulutähti"

Tärkein kysymys - kuinka usein kastella Bush? Kastelu kasveja tarvitaan maltillista, eli se suoritetaan, kun tarvetta ilmenee - jos kuivumista maaperään. Joten, kesäaikaan menettely suoritetaan noin 2-3 kertaa viikossa, ja talvella kastelu saatetaan tarvita vain 1 kerran viikossa tai kahdessa. Tärkeimmät ylimääräinen vesi, joka kerääntyy pan pannu, kun valutettu, ja estää sen pysähtyminen. Liiallinen kastelu on vaarallista terveydelle Bush.

Kastelu on välttämätöntä käyttää veteen huoneen lämpötilassa, mutta ei missään tapauksessa kylmä. Jos huone on kuiva ilma, joka on erityisen yleistä lämmityskauden, on suositeltavaa ruiskuttaa vihreä osa laitoksen veden kanssa huoneenlämpötilassa - tämä estää sen kuivaus ja estää ulkonäkö kehrääjäpunkkien.

Kohokohtia: valo, kosteus ja lämpötila

Jotta kasvi tuntuu hyvältä ja onneksi kukkaan, hän tarvitsee enemmän kuin vain ajoissa kastelua. Tärkeimmät parametrit ovat myös valo, lämpötila ja kosteus ympäristössä. Siten pidämme perusedellytyksistä vaatimat kaunein joulutähti:

 • suora ja voimakas auringonvalo vaikuttaa haitallisesti kunto kukka, samettinen lehdet peitetty palovammoja, kauniit kukat ovat vahvasti menettää intensiteetti väriään ja sitten ei palauteta. Etsi paras potin itäinen ja läntinen ikkunat. Valo on hajallaan, joten saatat joutua asentamaan erikoislaitteita. Jos valo on pieni, on toivottavaa lisätä dopolnitelnyydosvet käyttäen erikoistunut Photolamps;
 • kasvit tarvitsevat kosteuden 60-70%. Varmistamiseksi tällainen indeksi voi olla kahdesti vuorokaudessa spray antenni osa pulvelizatora tai sijoitettu lähelle säiliön vettä, tai kotitalouden huoneen Fountain ilmankostutin;
 • osalta lämpötila, tärkein edellytys - välttää äkkinäisiä muutoksia tämä indikaattori. Alaraja on 16 astetta, top - 27, mutta pitää sisältö on mukavin ajan 20-24 astetta. Luonnokset vaikuttavat kielteisesti tilaan Bush.

Miten istuttaa kasveja kotona

Elinsiirtoa - on stressaava tapahtuma mistään kasveja, erityisesti kukinnan ja Joulutähti ei ole poikkeus - se ei ole helppo sietää tällaisen tapahtuman. Tästä syystä se on siirretty vain välttämättömissä. Menettelyyn valitun ajan kuluttua lepoajan, jotta aikana aktiivisesti kasvua ja kukka kehitys oli helpompi sopeutua uusiin purkin tilavuuteen.

Joten, kun uusi potti on valittu (sen halkaisija saa olla suurempi kuin 1-1,5 cm edellisestä), sinun täytyy huolellisesti poistaa kukan vanhasta ja yksinkertainen tapa käsitellä liikkua valmisteltuun astiaan häiritsemättä juuria ja loukkaamatta eheyden savi koomaan. Aukot täytetään lisäksi maaperään.

Jotta voidaan stressi oli vähäistä, Bush asetetaan läpinäkyvän kuvun luoda suuri ilmankosteus. Älä unohda tuulettaa kasvin päivittäin, muuten sisälle voi kehittyä ikäviä mätäneminen ja vahingoittaa kasvi. Parnichok voidaan poistaa noin kuukauden - tänä aikana juuret yleensä jo mukautettu uuden aseman.

Pistokaslisäys Puansetii

Lisääntyminen joulutähti - ei ole helppo prosessi, mutta saavuttaa hyviä tuloksia on täysin todellinen. Siten laajennetun Bush pistokkaat, ja tehdä tällaisia ​​manipulointi on parempi keväällä kiinni prosesseja ajan aktiivisesti kasvua ja tarjota parhaat mahdollisuudet menestyksekkään jatkokehityksen. Niin tärkeitä kuin kakieotrezany prosessit - pistokkaat pitäisi olla nuoria ja on vähintään kolme lehteä. Tämän tarkastuksen voi monella tavalla:

 • Ensimmäinen tapa - laittaa viipaleet veteen huoneen lämpötilassa neljänneksen tunnin, on välttämätöntä poistaa mehu, joka estää juuriston muodostukseen. Asiantuntijat suosittelevat hoitoon viilto erityisellä yhdisteellä - stimulaattori juurtumista. Seuraava vaihe - sijoittaa leikkaus kevyeksi maaperään (hyviä tuloksia saadaan, kun tonkia turvepellettejä) syvyydellä ei ole enempää kuin yksi ja puoli senttimetriä. Muita menetelmiä peitetty paketti luoda kasvihuoneilmiötä, mutta päivittäin auki tuuletuksen elokuvan. Kun uudet lehdet, joka tapahtuu noin kuukaudessa paketti alkaa ampua kaikki pidempiä aikoja, asteittain pysähtyen kaikilla kulumista;
 • harjoitetaan toinen menetelmä - leikkaamisen jälkeen varsi pantiin veteen, johon on lisätty juuri kasvun stimulaattorin useita päiviä, ja sijoitetaan maaperään ainoastaan ​​silloin, kun nuori juuria. Lisätoimia ovat samanlaisia ​​kuin edellä kuvatut.

Ilmestymisen jälkeen 6. lehtien bush nipistää saada hyvä aluevaltaus. Syksyyn on suositeltavaa vaihtaa sopivalle koko potin.

kasvien kukinnan alkaa yleensä marraskuun lopulla - joulukuun alussa, ja hyvässä vankilaolot kestää jouluun. Kuitenkin saada valoisa ja kauan odotettu kukinnan kukkakauppias on yritettävä, sillä ilman tarjoamalla erityisehtoja tämä vaihe voi tapahdu, ja jopa kuoleman kasveja tapahtua.

Valmistelut tarvitse aloittaa syyskuun loppuun ja pitää sitä kahden kuukauden ajan. Hyvän kukinnan valossa päivä bush tulisi vähentää 10 tuntiin. Tätä varten tai ottaa pois aikaa pimeässä huoneessa, tai yksinkertaisesti peitetty laatikko pahvi. Jopa hämärässä yli suositeltu aika viivästyttää kehitystä munuaisia ​​ja voi aiheuttaa laskua kirkkauden kukkivat kukat. Sen jälkeen, kun silmut ilmestyi ja alkoi avata suojuslehdistä, hoito helpottuu - erityiset edellytykset eivät enää tarvita, ja piiloutua potti valoa ei tarvita.

Taudit ja tuholaiset uudenvuoden kukka

Poikkeavia olosuhteita kukka sisältöä, erityisesti kuivassa ilmassa, luoden lisääntynyt riski tautien ja tuholaisten jalostukseen. Yleisin sairaudet joulua tähdet ovat:

 • hämähäkki punkki - ympäröi lehdet harso ohut valkoinen takapuolelta. Poistamaan on tärkeää oikea puhdistamoissa erityisellä junat. Esiintymisen ennaltaehkäisyyn tällaisten tuholaisten holkki työntyy suihkuttamalla vettä huoneen lämpötilassa;
 • muodostumassa pitkänomainen lehtiä valopilkuista niiden taitto - merkki ripsiäisistä;
 • joskus kasvi voi kärsiä botrytis - tässä tapauksessa, alempi kasvien osia voidaan todeta laastaria harmaa. Taudin hävittämiseksi tarvitaan kaupallisesti saatavilla antifungaalisia aineita;
 • on myös mahdollista saastumisen kilpikirvat ja mealy kilpikirvat.

Miksi Puansetii putoavat lehdet ja mitä tehdä?

Jos kasvi putoaa lehtiä, niin nykyiset olosuhteet, jossa se sijaitsee, älä lähesty häntä. Itse asiassa se on hälytys, joka yrittää selviytyä kukka, niin paljon kuin mahdollista päästä eroon kaikesta. Syitä tähän ilmiöön voi olla muutama, mukaan lukien:

 • Jos lehdet kellastua ensin, ja sitten pudota, se tarkoittaa, että kukka on luonnos;
 • Jos lehdet kellastua reunoilla muuttuvat ruskeiksi ja pudota - huone on liian kuivaa ilmaa;
 • Kaikki kukka kohteita ovat laskussa, ja lehdet ja silmut, Bush tulee hidas - mahdollisesti juurikäävän;
 • abscission tapahtui nopeasti ilman mitään ilmeistä lehdet muutokset - äkilliset muutokset lämpötilan tai vahva luonnoksia.

Yleensä nieltynä näiden kasvien talossa, kukaan ei halua osa sitä - se on aina miellyttävä sen kirkkaan kukkii ja vihreät lehdet. Vain noudattamista kaikkien sääntöjä välittävät mahdollisimman pitkään nauttia sen kauneudesta.

"Christmas Star" kuva kukka

Joulutähti kukka on vaikea sekoittaa mihinkään muuhun kasveja, erityisesti kukinnan aikana. Talvella pensas rikas vihreät lehdet näyttävät suuri kukka värikkäitä terälehtiä tiukka perinteisessä versio - punainen. Epätavallinen ulkonäkö kasvien ja antoi taustan tällaiseen mieleenpainuva nimi.