Kukka hydrangea kuva

Hortensia puutarha (kuvaus, ylläpito). 29 valokuvaa

Hydrangea puutarhassa tai macrophylla - kasvilajia kuuluvien suosituin koriste pensas maailmassa puutarhanhoito. Suotuisissa olosuhteissa kasvulle, jotka tässä tapauksessa ovat subtropics, voi kasvaa jopa 4 metrin korkeuteen, mutta kun se liikkuu kohti pohjoista sen koko pienentää 1-2 metriä.

Toinen nimi tämän kasvin - gidrangiya - kreikaksi tarkoittaa "alus vettä", joka osoittaa hänen tarpeensa runsaasti kastelua.

Historian kaunis bush alkoi vuosia sitten suurin Etelä-Japanissa. Lopussa XIX vuosisadan jäsenet lajien ilmestyi Ranskassa, jossa niitä kasvatetaan eri lajikkeiden Hortensia puutarhassa.

Tänään, koristekasvien, jossa ei-standardi muotoa holkin ja kukinnan kirkas, käytetään aktiivisesti koristeluun puutarhoissa ja puistoissa.

Pensas on suuri kirkkaan vihreä lehdet munanmuotoinen hieman teräviä reunoja. Kukinto hydrangea krupnolistoy edustavat rasvaa klustereita muodostunut valkoiset kukat, vaaleanpunainen, violetti tai sininen. Volumetrinen corymbose "caps", hieman muistuttaa lila kukinto pääsee 10-15 cm halkaisijaltaan. Puutarha muodossa kukinto, jotka muodostavat päissä versoja, on pallomainen ulkomuoto ja halkaisija 20-25 cm.

Kun oikein huolta puutarhan Hortensia kukkii heinäkuusta alkusyksystä. Saapuminen ensimmäisenä syksynä vilunväristykset sen lehdet muuttuvat punertavan pronssi väri.

Valitettavasti verrattuna muihin perheen krupnolistye edustajien hortensiat on alhainen talvella pelottomuus. Tämä seikka velvoittaa faneille kasveja, jotka elävät Euroopan puoleisella Venäjällä ja kasvattaa sitä omassa puutarhassa, tai antaa hänelle tarvittavat suojaavat alhaisissa lämpötiloissa, tai hyväksyä ajatusta, että se on turvallista läpi talven pensaassa lähes mitään mahdollisuuksia.

Hortensia puutarha kuuluu valoa rakastava kasveja, niin että kasvu tapahtui parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, se on parasta istuttaa valossa penumbra. Kun altistuu suoralle auringonvalolle pensas maaperä voi kuivua, varjo johtaa myöhään kukintaa ja kukinnot itse eivät ole yhtä reheviä kuin poluzatenennyh paikoissa. Pensaita ei pitäisi istutettu lähelle puita, koska viimeksi mainitut ovat aktiivisesti imevät kosteutta sisältyvät maaperän.

Kasvattamalla olosuhteet hydrangea krupnolistaya melko vaativa: suosii keskipitkiä maaperä tai hieman happamaksi hyvä ilman ja veden läpäisevyys ja humuspitoinen. Emäksinen maaperä voi johtaa chlorosis, joka on tunnettu siitä, kellastumista lehtiä.

Kasvu hydrangea puutarhassa on nopea, se on termofiilinen ja on hyvin herkkä maaperän kosteutta. On syytä muistaa, että kasvi ei siedä kalkkia, joten meidän täytyy poistaa se kaadu siihen paikkaan, jossa pensas kasvaa. Pakkaskestävyys on melko pieni - hydrangea ei kestä lämpötila alle 18 ° C: ssa

Voit lisäaineita, jotka parantavat ominaisuuksia hedelmällisen maaperän - pohjalakana, hyvin hajoaa komposti ja turve punainen. On suositeltavaa irrottaa sitä säännöllisesti. Kun istutus puutarhassa maaperässä on suositeltavaa käyttää pieni määrä karkeaa hiekkaa. Myönteisesti vaikutus kehitykseen bioleikkuu (maan pinnan päällystetty eri materiaaleista) ympärillä pohjan Bush. Se onnistuu parhaiten heti juoda, se auttaa vähentämään kosteuden haihtumista, joka on niin välttämätön kasvulle puutarhan Hortensia. Täydellisenä multaa turvetta, neulasia, sahanpuru, komposti.

Jokainen Bush vaatii runsaasti kastelu - viikko niiden on saatava vähintään kaksi ämpärillistä vettä. Käytettäessä multaa tai vuosina aktiivisen sademäärä kasvin riittää yksi kastelua kuukaudessa. Vesi on edullista käyttää pehmeää, mieluiten - sade. Koska sade voidaan käyttää vettä, mutta sen pitäisi lämmetä ja laskeutua ennen kastelua. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että pitkäaikainen käyttö vettä hanasta voi johtaa syntymistä kloroosia. Välttää tällaisia ​​vaikutuksia, kuten pehmennin, vesi voidaan lisätä etikkaa tai sitruunamehua.

Eteneminen tapahtuu hydrangea krupnolistoy jakamalla Bush ja vihreä pistokkaita. Auki maahan kasvit parasta istuttaa keväällä, kun ei ole uhkaa pakkasta ja maaperä on hyvin lämmennyt. Kun istutus puutarhassa etäisyys pensaat Hortensia krupnolistoy pitäisi olla alle metrin.

On tärkeää, ettei unohtaa tällainen menettely trimmausvastuksena Pagon. Se tarvitsee vain nuoria Hortensia pensaat aikuiset ei kannata paljastaa osa toimintaa tällaista. Kasvit vanhempi kuin kolme vuotta keväällä voit leikata osan vanhan varret kasvatuksen edistämiseksi nuorten vahvaa versoja. Nahistuneita kukkia ei voi poistaa, koska talvella ne suorittavat tehtävänä on suojata vegetatiivinen ja nuput jäätymiseltä. voit poistaa ne keväällä.

Kuten talvehtivien, hydrangea puutarha on parempi siirtää kylmä, jos lasku saa riittävän määrän kosteutta. Lehdet ja kukat ovat hyvin herkkiä jopa lievä pakkaset yössä, joten on suositeltavaa valmistaa turvakoti lokakuussa. Talvella Bush suojelua on parannettava. Lyhyen pakastusjärjestelyn voi piilottaa kasvihuone kalvon kaksi kerrosta tai erikoismateriaaleja polypropyleenikuiduista. Talvella pohjan Bush on okuchit turvetta, ja kaikki versot pulla, ja taivuta maahan. Heidän pitäisi mennä nukkumaan kuivia lehtiä, ja jopa salaaminen elokuva, jos haluat korjata reunoista. Kanssa kevään tuloa, voit vähitellen poista kansi huolellisesti ja varmista keväthallan satuta kasvi herää. Noin toukokuussa, kun silmut alkavat kasvaa, kaikki suojalaitteet voi vuokrata, ja vapauttaa Bush.

Hortense on ominaisuus: se on ominaisuus muuttaa sen väriään happamuuden maaperän, jossa se kasvaa. Niin heikosti emäksinen reaktio vaikuttaa ulkonäön vaaleanpunainen väri, ja hapan - herättää kukinnot väritys sininen tai sininen väri. Keinotekoisesti saavat sininen kukinto käyttäen seuraavaa menetelmää: ennen kasvi on kasteltava Alum että rikastuttavat maaperää rautasuoloilla, kukkia saatiin taivaallinen värisävy.

Asianmukaista hoitoa, hydrangea krupnolistaya vuosittain miellyttää silmää ja sen rikas ja kaunis kukkii, on ehkä tärkein koristelu puutarhaan.

Lisää kommentti

Field "Sähköposti" kentät ovat valinnaisia, on tarpeen vain, jos haluat tilata kommentit (tässä tapauksessa, muista tarkistaa "Ilmoita minulle seuranta kommentteja").

Hortensia kuvat - maaginen puutarha sisustus

Hydrangea jätä ketään kylmäksi, on mahdotonta olla ihailla. Kukka, joka on saamassa vauhtia kukkivia keskikesällä ja koristele puutarhaan asti pakkasta. Ei ole yllättävää, joukossa kesäasukkaita ja puutarhurit, hänellä on paljon faneja. Tiedetään, että ensimmäinen maininta hänen ranskalainen lääkäri 18-luvulla, joka näki ihana kasvi aikana matkan Japaniin.

kukaan ei voisi kertoa hänelle nimen, ja sitten hän antoi kukka rakastajansa nimi. Joten maailma on oppinut hortensiat. Kuva kaunis ja lempeä tyttö yhdistettynä kauniita, epätavallinen muodot ja värivalikoima, nuppuja. Ihailla kaunis kukka on aasialaisia ​​ja ihmisiä Amerikassa, Kiinassa ja Japanissa.

Botanists kutsuvat tätä kukka - gidrangeya, kuten antiikin kreikkalaiset - alus vedellä. Tästä seuraa, että Hortensia vesi-rakastava kasvi. Muista tämä on tarpeen kaikille, jotka päättää asettua alueella on luonnollinen ihme.

Vaan saada se sinun täytyy. Yksikin esimerkiksi pystyy koristella maahan ja muuttaa sen upea alue. Kuten kauniita kukkia iirikset.

Se ei ole mahdollista siirtää upea pensaita, päästä korkeus kaksi metriä. Heidän joukossaan on myös alhainen puuntaimien ja lianovidnye. Suuri määrä pieniä kukkia kokoontuivat suuria caps. Globular kukinnot voisi saavuttaa halkaisijaltaan jopa 25-30cm.

Hortensia on hyvin suosittu, koska se on helppo sietää pakkasta. Esimerkiksi puu hydrangea kestää kolmekymmentä astetta pakkasta. Jos podmerznet haara, se toipuu nopeasti ja se ei vaikuta sen kukinta.

Sen jalostus uusien lajikkeiden hortensiat joskus se kestää yli kymmenen vuotta. Mutta jokainen uusi näkymä hän hämmästyttää ihmisiä hahmoon ja kuori.

Monet viljelijät ei ole varaa suuria pensaita, koska pienet alueet. Kasvattajat toi vaihtoehto hydrangea, joka on pieni korkeus ja kompakti silmuja.

Se kasvaa jopa metrin korkeuteen. Sellainen pieni kukka voidaan sijoittaa mihin tahansa pieni nurkka-alueen, ja se ei vie paljon tilaa.

Hortensia on yli 35 lajia. Ja ennen kuin hän hankki kukka on tunnettava ominaisuuksia ja istutus hoito, yleisimmät lajit.

Suosittu lajikkeet Hortensian:

 1. Tree Hortensia - vaatimattomia kasvi, jota käytetään laajasti suunnittelijat suunnittelussa puutarhaan. Kukintoja vasta myöhään syksyllä, jopa 3 metrin korkeuteen, pieniä valkoisia kukkia kerätään kukinto 15 cm halkaisijaltaan. Helposti sietää lämpötiloja alas 30 ° C: ssa Hyviä naapureita paljon kukkia ja puita.
 2. Japaninhortensia - hauras, sitkeä kasvi, joka toimii puutarha koriste.
 3. Hydrangea Bretschneider - eniten kylmän kestävä ja kuivuutta kestäviä lajikkeita. Pienet kukat kerätään umbellate kukinnot jopa 15 cm halkaisijaltaan. Se kukkii keskikesällä elokuun loppuun. Alussa kukinnan on kirkkaan valkoinen väri, loppukesästä muuttuu violettiin.
 4. Chereshkovaya hortensiat - vain sellainen mutkainen. Antenni juuret ja luuserit, hän tarttuu seinän talon tai aita. Se kasvaa hyvin hitaasti, mutta kasvaa, muodostaa jatkuvan maton, nastoitettu erilaisia ​​rehevän kukat. Suositellaan pystysuora puutarhanhoito suunnitteluun.
 5. Hortensia macrophylla miellyttävä väri koko heinä- ja elokuussa. Korkea bush rehevän kukkii eri sävyjä. Se vaatii suojaa talven. Jos lisäät maaperän kaliumsuolat ja alumiinin sulfaatti, hydrangea kukkia muuttuu siniseksi. Lähtöaineena potin hydrangeas.
 6. Pussitettu hydrangea - erittäin vesa, joka pelkää luonnoksia ja sään muutokset. Se on valtava valikoima värejä ja lajikkeita. Lähestyessä sää ei tarvitse syöttää tiloihin.

Japaninhortensia istutus ja hoito

Japaninhortensia kasvaa jopa 5m korkeus, kukkii runsaasti puoliväliin saakka syksyllä. Kukinnot pyramidin muotoinen on suuri värivalikoima. Japaninhortensia kykenee muuttamaan väriä.

Puutarhurit suosittelevat istutus kasvi aikaisin keväällä tai syksyllä. Ensinnäkin sinun tarvitse huolehtia paikka istuttaa pensas. Hän ei pidä suoralta auringonvalolta ja tuulelta. Siksi se on ihanteellinen varjostus eteläpuolelle puutarhan.

Kukkivina japaninhortensia video

Meidän täytyy jäljittää, ja sitten sulkea ei kasva puita, jotka imevät paljon vettä maaperästä. Hänhän rakastaa hortensiat ja juomalla runsaasti nesteitä.

Istutus kuoppa on 35-40sm syvyys, ja leveys 50 70cm. Välinen etäisyys kuoppia riippuu lajista Hortensian ja vaihtelevat jopa kolme metriä. Tästä lupaava kukka löysä maaperä melko happaman ympäristön.

Ennen istutusta on välttämätöntä lannoittaa maata. Upota kasvi maaperässä, ei haudattu juuri kaulus. Vuotuinen ampuu tarvitse lyhentää 3-4 nuppuja. Laskun jälkeen kasvien maahan ja se runsaasti kasteltava satama turvetta.

Saat rehevä kukinnan ja jossa nuput, kasvit tarvitsevat paljon voimaa. Siksi suositellaan lannoittaa maaperää, ja jatkamaan lannoitetta kerran viikossa.

Syöttämiseksi ja sopivan mineraali- ja orgaanisia lannoitteita. Vaikuttavat kielteisesti runsaasti lannoite. Liian suuret ja raskaat kukat katkeaa oksat.

Jos kastike on käytetty oikein, japaninhortensia ilahduttavat ja puut ja rehevä kukkivia.

Hydrangea - monivuotinen. Jotta pitkään hän jäi kaunis, se tarvitsee uudistaa. Ensinnäkin, lasku on poistanut kaikki kuihtuneet kukat. Vanha pensas leikattu heikko versoja, poista ylimääräinen oksia kasvaa sisällä.

Saada runsas kukinta, Bush olisi jätettävä 10-12 oksat, katkaisemalla ne 1-2 nuppuja. Joskus vanha pensas leikataan kannolta.

Nuoret pensaat Jousipidikkeen 4 munuaisiin. Tämä auttaa heitä saada voimaa talvella kylmä. Jos hydrangea ensimmäisenä vuonna heitti ulos väriä, se on poistettava. Pensaat tarvitsevat voimaa vahvistaa juuristo. Vuotuinen ampuu jää 3-5 silmuja.

Puutarhurit nauttia jalostusmenetelmiä:

Kylvö tuotettu kevättalvella, ei haudattu maaperään. Kylvämiseen, pohjustaa: yhteen osaan ottaa hiekkaa ja turvetta, ne domeshivayut kahteen osaan komposti, lehtiä maaperän ja turpeesta.

Toukokuussa voit kylvää avoimella alueella Hortensia. Maaperä on hyvin lämmennyt. Ituja näkyvät kuukauden kuluessa, mutta alkaa kukkia vain kolme vuotta.

Jakamalla Bush voidaan kytkeä päälle ja syksyllä, ja keväällä. Jos nuori Bush olisi kaivettu ja jakaa osiin. Huomiota kiinnitetään siihen, että jokainen uusi holkki tulee olla vähintään kolme tai neljä varret.

Jokaisen laitoksen pitäisi olla munuaisen, jonka avulla hän voi sopeutua nopeasti. Jos Bush on vanha, tarve kaivaa juuria pohjan Bush ja 3-4 erilliset oksat.

Pistokaslisäys kukka kätevä ja tehokas tapa. Pistokkaat suoritetaan keskikesällä. Asiantuntijat suosittelevat ottaen joustava vihreitä versoja samanikäisillä, joilla ei ole aikaa jähmettyä. Alempi lehdet on poistettava, jolloin jäljelle jää muutamia lehtiä kypsiä silmuja.

Jotta se olisi kätevä, pistokkaat on sidottu nipuksi ja pudotettu kaltevaan asentoon syvyydessä enintään 5 cm. Pistokkaat valmistaa erityinen sekoitus hiekkaa, turvetta, turvetta maahan.

Meidän ei pidä unohtaa kastelua. Kastelu pitäisi olla useita kertoja päivässä. Kun lämmin sää kuukaudessa pistokkaita juurtua. Talven pistokkaat tarvitse eristää.

Yksinkertaisin ja helpoin tapa - menetelmää Prikope taimia. Elokuun lopussa syyskuun alussa holkki otettu pois potista ja kaivetaan maahan vaakasuoraan asentoon. Bushin aiemmin poistettu kaikki lehdet ja silmut. Koska on tarpeen poistaa kaikki heikkoja ja kypsymättömiä oksat.

Joissa hapenpuute ja auringonvaloa, nämä oksat voivat mädäntyä ja tartuttaa koko pensas. Root holkkijärjestelmä tulee olla vinossa asennossa alla oksat. Juureen kasvin peitettiin maalla, kastellaan ja puristetaan keveästi tiiviiksi.

Nyt he ovat jokaisen erillisen kukan oksa ja laittaa kaivantoon tuuletin. Kaikki pensas peitetty maa. Kanssa kevään tuloa versot näyttävät. Nuori Bush hajota ja istuu päällä. Jo tänä vuonna, taimet esitellään huomattavan kukinto.

Japaninhortensia istutus ja hoito asiantuntijaneuvoja

Ongelmia, tautien ja tuholaisten hortensiat

Ulkoapäin tämän hämmästyttävän kukka vaikuttavat sairauden ja tuholaisia. Suuri merkitys terveydelle ja menestyksen kasvun soittaa useita tekijöitä.

Kun maaperän kosteus kehittyy lehtihometta. Se voi määrittää ulkonäkö keltainen läiskät lehdet hydrangea. Ajan myötä nämä laastarit tummempi. Lehdet muuttavat muotoaan, kuihtuvat ja pudota.

Jotkut lajikkeet tarjouksen nuorten versojen kärsii tästä taudista. Versot kuuluvat hilse, sitten ruskeita pilkkuja. Vahingoittunut tai heikentynyt bakteereita kuolee talvella. Ensimmäinen oireiden hoitoon tulisi käsitellä sienitautien Bush.

Ylimääräinen kastelu johtaa ennenaikaiseen nuutumisoireita Bush. Ensimmäinen kärsivät kasvien juurien. Kellastua ja kuihtuvat alalehdistä, varsi tummentaa. Laitos on kitukasvuinen, kuivuu ja kuolee.

Korkea ilmankosteus provosoi syntymistä harmaahomeen. Ensinnäkin tartunnan kasvin versoja. On selvästi nähtävissä, ruskeita pilkkuja peitetty harmaalla fuzz. Myöhemmin tauti levisi lehtien ja silmuja.

Vaarana tämä tauti on, että harmaa rihmasto itiöt sadekauden tartuttaa naapurimaiden kasveja. Käsitellä harmaa rot voi olla samalla tavalla kuin härmä.

Korkea ilmankosteus edistää Septoria. Tämä sieni tauti ilmenee ulkonäkö ruskeita pilkkuja lehdillä. Keskellä lehtiä on valkoinen, ja täplät on yhdistetty jatkuva vanne. Korko arkki kuivuu. Sieni on aiheuttajaa asianomaisilla varret on katkaistu. Pitkälle edenneessä vaiheessa tauti tarvitse hävittää kasvi.

Raudan puute maaperässä

Raudanpuute maaperässä aiheuttaa kloroosia. Tämä tauti voidaan tunnistaa valkaista lehdet vihreät suonet. Ehkäisyyn ja hoitoon on oltava tasapainossa lannoite.

Toimita paljon vaivaa puutarhurit ja tuholaisia, jotka aiheuttavat suurta vahinkoa pensaita. Vaarallinen kasvi hämähäkki punkki. Kuten kirvoja, se ruokkii kasvinesteuutteita. Lukuisat sukupolvet kaudessa, hedelmällisyyden tuholaisia ​​johtaa nuutumisoireita lehdet ja kukka kuoleman.

Torjunnassa näiden hyönteisten auttaa fitoverm. Ehkäisyyn täytyy jatkuvasti tuhota rikkaruohot, koska ne ovat tuholaisten lisääntymispaikkoja.

Kosteissa ja varjoisia paikkoja piilotettu etana. Nämä tuholaiset syövät kaikki osat Bush. Mutta suuremman vahingon aiheuttaa se, että talvella, ne kaivautuvat maahan talvehtiviin lajia Hortensia. Ja kynnyksellä keväällä intensiivisesti ruokitaan nuorta silmut kasvi. Hyvin usein tämä johtaa tuhoaminen kukka.

Torjumiseksi etanat käyttää metaldehydi. Rakeiden lääkkeen kaadetaan pieni säiliö ja vinoon asentoon tipoittain ympäri holkin. On tarpeen säännöllisesti kaataa myrkkyä ja poista etanat.

Ajoissa puhdistus pensaat, asianmukaista hoitoa, osto terveen taimiaineiston auttaa pitämään sen koristeellinen ulkonäkö.

Terapeuttinen vaikutus ihmiskehoon on kahdenlaisia ​​hortensiat: Puu ja paniculata. Hoitoon käyttö root, kukkia ja kuori. Root käytetään tulehduksellisten prosessien mochevyvoditelnoy järjestelmä.

Juuriuutetta tehokkaasti puhdistaa Virtsa-, vähentää turvotusta, ja antaa kehon haitallisia aineita. Se toimii diureetti ja haavan parantava aine.

Vuodesta Hydrangea kukat valmistelevat infuusio ja käyttää sitä angina. Kuten diureetti käyttö kukka aivokuori.

Tehoaineet kasvi on antispasmodic ja kipua lievittävä vaikutus. Ne muodostumisen estämiseksi ruutukuvissa ja hiekkaa Virtsa-, munuaisten toimintakyky paranee.

No juureen tehtaan naisten kuukautiskierron aikana ja helpottaa yleistä miehillä aikana eturauhasen.

Valmistella korjaustoimenpiteitä, sinun on kunnolla valmistella raaka-aine. Kukat leikataan ja kuivataan. Kuivauksen aikana on varmistettava, että laitos on hyvin tuuletettu.

Nopeaan ja tehokkaaseen kuivuva suositeltavaa käyttää kuivauskammion. Kuivauksen jälkeen, tallennetaan kangas pussit kuivassa tilassa, joka voidaan helposti tuulettaa. Säilyvyysaika saisi ylittää yli kaksi vuotta.

Ja kurlausta angina valmistaa infuusiona kuivattuja kukkia hydrangeas. 15 grammaa kukinnot kaada lasi kiehuvaa vettä, peitä kannella ja kiinni.

Infuusio suodatetaan harsokerroksen, kaadettiin ruokia ja pidettiin jääkaapissa yli kolme päivää. Emme saa unohtaa, että ennen mitään lääkkeitä tulisi neuvotella lääkärin.

Mielenkiintoisin artikkeli - älä unohda sitä!

Hortensia kuvat - maaginen puutarha sisustus 1 kommentti

Kaikki tyypit ja lajikkeet Hortensian hygrophilous. Aikuiset yksilöt valoa vaativat, ja kylmän kestävä kuin nuorempi. Hydrangeas vaativa runsaus ja maaperän kosteutta niistä sopimattomia kalkkipitoinen maaperä. Kulttuurissa he eivät kanna raskaita tai pitkäaikainen varjostus. Kaikki tämä on otettava huomioon, kun sivusto valitaan istutus.

Hortense (60 kuvat) - Queen omassa puutarhassa: tyypit ja ominaisuudet hoidon

Hydrangea on silmiinpistävää sen kauneuden ja erilaisia ​​värejä

Termofiilisten pensas valtava hatut kukinnot tuli Eurooppaan Japanista XVIII vuosisadalla. Jo pitkään se pysyi Hortensia talon kasvi, mutta myös puutarhurit harrastajille ja ammattilaisille vanhan maailman kasvattajat työskennelleet kovasti nostaa tämän tuoksuva pensas omassa puutarhassa. Loppuun mennessä XIX vuosisadan työ oli menestys, ja fanit saivat pakkasenkestävä kasvilajikkeiden, viihtyvät lauhkeilla.

Hydrangea - termofiilisen pensas kotoisin Japanista

Tyylikäs valkoinen hortensiat koristella esikaupunkialueella

Herkkä sininen hortensiat kukkia

Vaaleanpunainen hydrangea kukkia näyttävät näyttäviä taustanaan meininkiä

Hydrangea kukkia - makea ja uskomattoman kaunis

Sävyjä kukkia hortensiat voivat olla hyvin monenlaisia ​​- valkoisesta syvän violetti

Kaunis keltainen ja sininen hortensiat kukinto

hortensiakasvit perhe sisältää noin 100 lajia. Kuitenkin, etteivät kaikki niistä ovat sopivia istutus mökillä ja puutarha meidän ilmastovyöhykkeeseen. Saimme selville, millaisia ​​ja lajikkeiden hydrangea puutarhan täysin sopeutunut ja kasvattaa menestyksekkäästi se meidän leveysasteilla. Olkaamme viipyä suosituin kasvien keskuudessa puutarhurit. Näitä ovat: japaninhortensia (cv White Koi, Floribunda, Unique), Hortensia (cv Annabel ja lumisadepallo), hydrangea serrate (Bluebird arvosana (sininen lintu)), hydrangea Sargent, hydrangea Chereshkovaya, hydrangea Oakleaf (cv Lumikuningatar ja lumihiutale) ja yleisin puutarha hydrangea, macrophylla tai (quadricolor lajikkeet, Lilacina, Nigralle, Grandiflora, Perfecta, Altona). Muutamia tietoja kustakin.

 • paniculate - valko-kermanvärinen kokoontuivat kukintoja pyramidin muotoinen, parhaillaan kukinnan kestää vaaleanpunainen sävy, joka syksyyn sävyjä hankkii tiheys. Kasvavat nopeasti, ja siksi vaatii jatkuvaa karsimisesta. Se antaa pitkä kukinta syksyllä.

Herkkä kermainen pinkki japaninhortensia

 • puu - visuaalisesti muistuttaa Viburnum, valkoinen ja kermanvärinen kukintoja, pallomainen. Kasvaa 2,5 m, lehdet acuminate, kukkia tiiviisti vierekkäin. Kukinta kestää heinäkuusta syyskuuhun.

Puu hydrangea ja valkoiset kukat

 • hammastaa - Tämän tyyppinen nauttii auringosta suhteellisen alhainen (jopa 1,2 m), erityisen kaunis lajike Bluebird, lempeä sinisiä kukkia muodostavat ploskovidny pallo. Pitkä kukinta-ajan (kesäkuusta syyskuuhun).

Uskomattoman kaunis sininen hortensiat lajikkeita Bluebird

 • Sargent - sametti lehtiä pinta, kukintoja erittäin suuri (jopa 30 cm halkaisijaltaan) kanssa hieno väri siirtymiä, sisä- ja kylläisellä violetti vaaleanpunainen reunat reunoilla. Se voi kasvaa jopa 4 metriä. Kukinnan alkuvaiheessa tapahtuu loppukesästä.

Sargent hydrangea - upea kukka erittäin kaunis

Grade Sargent hydrangea - uskomattoman kaunis

 • Chereshkovaya - viittaa käämin tyyppiä, tumman vihreät lehdet, punaruskea varret, mieluummin osittain varjossa, kukkii useita viikkoja alkukesästä.

Curly Chereshkovaya mehukas sininen hortensiat

Chereshkovaya hydrangea tuulet, se voidaan koristeltu aita mökillä

 • Oakleaf - muotoiset lehdet muistuttavat tammea, kasvaa jopa 2 metriä, kartion muotoinen kukinto. Syksyyn lehdet ottaa itselleen karkea violetti ja viininpunainen sävyjä. Kukat ovat valkoisia lajike lumihiutaleen froteeta.

Oakleaf hydrangea on lehdet kuten tammen lehdet

Kaunis valkoinen hydrangea kehystetty tiiliseinä rakennus

 • Puutarhanhoito, macrophylla - kirkkaan vihreä soikea lehdet, hieman totesi, pallomainen kukintoja, kasvaa 2 m kukkia, lajikkeesta riippuen, maalattu sininen, valkoinen ja vaaleanpunainen sävyjä .. Termofiilinen, on tarpeen suojaa talven.

Suuri rehevä kukkii puutarha Hortensia

Macrophylla hydrangea valkoinen silmut

Ajatus! Toinen näkymä - ashy hortensiat - käytetään usein hedge. Se on pieni kukkia ja tylsä ​​vihreät lehdet.

Vuodesta tuhkainen hydrangea tehdä suuria suojaukset

Vain oikea ja vakavasti seuraamusten vaatimuksiin kasveja voit ennustaa positiivisen tuloksen.

Kirkas linja kehykset Hydrangeas tapa huvimaja

Asianmukaista hoitoa Hortensia ovat:

Valitessaan kasveja, tarkasta huolellisesti juuristo. Tavallinen käytäntö - purkaminen laitoksen loppukeväästä.

Vihje! Jos juuristo on hyvin kehittynyt holkki, sitten istuttamalla Hydrangeas voi kulkea syyskuussa. Kaksi tai kolme viikkoa lämmin syksy, hänellä on aikaa saada jalansijaa maaperään ja hyvin hengissä talven.

Yleensä hydrangea istutetaan loppukeväällä

Maanmuokkauksessa kasvit on johdannossa turpeen neulasia hiekalla ja maa. Kaivaa reikä 50x50 cm, suorittaa kuivatus. Täytä se maaperä tarvittaessa (jos maaperä on emäksinen), lisää lannoite-happamointiainetta.

Valkoinen aita korostaa mehukas violetti kukka

Kun istutus hortensiat keväällä juurakoita tulisi olla hieman lyhentää ja leikata vuosittaisen versoja, jättäen vain 3-4 paria munuaisiin. Asettamalla holkki maaperään, kaada se odottaa kunnes vesi on imeytynyt, ja Zamulchiruyte sahanpuru tai turve kerros 6-8 cm.

Hydrangea vaalean vihreät kukat

Luoda suojauksen kasvit sijoitetaan etäisyydelle 0,7-1 m toisistaan. Jos haluat saada yksi, mutta paksu ja rehevä pensas, ota istuttaa 4-5-vuotias taimia, kaivaa reikä hieman pienempi kuin syvyys (35-40 cm) ja leveys 50-70 cm.

Monivärinen hortensiat - kiistaton sisustus maisemaa

Leikkaaminen pensaat - pakollinen menettely, ei väliä minkälaista Hortensian kasvin voi olla. Hallitsematon kasvu oksat pensas kasvaa niin, että ne menettävät esteettistä ulkonäköä. Huomaa, että ensimmäinen terve kukinnan alkaa kolmantena vuonna istutuksesta, kaikki, joita käytetään, armottomasti taukoja. Tämä mahdollistaa sen, että Bush kehittyisi.

Voit hydrangea pensaat olivat siistejä - niitä on ajoittain lohkottu

Sillä on jo perustettu tehdas pidetään keväällä virkistäviä hiustenleikkuun, joilla pyritään muodostumista Bush. Menettely suoritetaan ennen mahla virtauksen kasvi. Jos huomaat, että Hortensia kukkii ovat heikentyneet ja kokoa pienennetään, leikkaa Bushin "kanto" (ympärileikkaus jättäen vain varret 15-20 cm lattiasta). Tehdas sietää niin radikaalin manipulointi ja kasvaa nopeasti, palaa loiston kukkia.

Hortensia näyttää hyvältä paitsi sängyssä, mutta myös ruukkuihin

Lävistysyksikkö karsimisesta tarvitaan hedge Hydrangeas. Tee se OMALLA, mutta ei ennen kuin pensaita vahvistumaan.

Kirkas suojaukset Hydrangeas

Vihje! Hiertää kukinto leikata käsin leikkurit niitä varovasti, jotta ei vaikuta yläosaan nuppuineen.

Termofiilisten hydrangea kukka rakastaa kosteutta. On tärkeää, että alla oleva maaperä pensaiden oli aina tilassa lievä nesteytyksestä. Voit tehdä tämän kahdesti vuodessa multaa maaperään kasvien avulla neuloja, lehtien hometta, sirut tai kuori.

Hydrangea rakastaa kosteutta, alla oleva maaperä pensaat on aina kosteutuu

Hydrangea pensaat kastellaan 2 kertaa viikossa, kun sää on kuiva, ja 1 kertaa, jolloin viikolla olivat sateet. Alle jokainen pensas sinun täytyy kaataa 30-50 litraa. Vettä tulisi olla pehmeä.

Hydrangea pensaita on kasteltava kahdesti viikossa

Syksyllä, kuivalla ilmalla, kasvit hyötyvät paljon vettä, se auttaa rauhallinen hortensiat hengissä pakkasta.

Vihje! Kun runsaasti kastelua kasvi multaa turpeella maaperään tulee harvemmin, noin 1 kerran kuukaudessa.

Onnistunut viljely hortensiat ei ole mahdollista ilman pätevän meikkiä. Istutuksen jälkeen, aikaisessa taimen kasvun alitäyttymään holkki superfosfaatin (30-40 g) nopeudella urean 20-25 grammaa neliömetriä kohti, rikkiä kalium (30-35 g).

Muodostumisen aikana silmut kasvin lannoite tarvitaan ylimääräisiä osia: superfosfaatin (60-80 g) ja rikkiä kalium (40-45 g).

Siisti hydrangea tuo kirkas, miellyttävä kukinto

Incredible värit herkkä hortensiat

Elokuun lopulla hydrangea valmistautua talven, annettu alla jokainen pensas 15-20 kg lannan (hajonnut) tai komposti. Haara asianmukaisesti käsitellä Bordeaux seos. Kohti lokakuun puolivälissä, on tarpeen mäki pensaat korkeuteen noin 30 cm, ja marraskuussa, on tarpeen taivuttaa oksat hortensiat maahan ja suojaa kuusen oksat.

Kasvaessaan hortensiat saatat kohdata niiden ominainen kasvitauteja. Näitä ovat: harmaahomeen, härmän ja ringspot.

Huolehdi hortensiat - ja se ilahduttaa sinua kirkkailla väreillä

harmaahome, yleensä vaikuttaa nuoria versoja, jotka kattavat ne vaalean ruskeita pilkkuja, jotka voivat vähitellen siirtyä kukkia. Sairauden etenemistä johtaa ruskettumista kukintoja ja peitä ne harmaa Bloom. Leviämisen estämiseksi tartunnan on välttämätöntä poistaa asiaankuuluvat osat, desinfioida ympäröivän kukka aiheista. Hortensiat annettava oikea kosteus ja ilmanvaihto ja prosessin Bush fundazol tai Rovralem.

Kirkas hydrangea koristaa kesäterassi

härmä herättävä sienet Erysiphe communis, joka kattaa lehdet, silmut ja varret ominaisuus valkoinen kukinta. Infektio tuhoaa elävä rakenne kasvien lehdet ovat epämuodostuneita ja kuivua, varret kuihtuvat ja lopettaa kehitystä. Tapa torjua käsittää poistamiseksi tartunnan lehtiä ja oksia ja kukat sienitautien (VITAROS, Topaz, fundazol).

Kirkkaan vaaleanpunainen hydrangea kukkii

Hennonvalkoista hortensiat istutettu altaalla

ringspot Se viittaa virusinfektio ja ei ole parannuskeinoa. Näkymisen aikuisten kasvien taudin kuolee alas aikana aktiivisen kasvukauden eikä liian masentava Bush itse, mutta on kielteinen vaikutus laatuun kukinnan. Kun valitset istutettaviksi, tarkista saastumisen ja ringspot paremmin luopua ostaa, jos kasvi on vaikuttanut.

Toimivaltainen huolta Japanin kauneus, voitti Euroopan tilat, voit saada tiheä, rehevä kukkivia pensaita, jotka ihastuttavat pehmeät värit koko kesän.

Kirkas hydrangea sisustaa puutarha