kukka arrowjuuri

Arrowjuuri kotona: erityistä huolellisuutta ja jalostukseen. Ongelmat kasvavat arrowjuuri kotona (kuvat)

Arrowjuuri - nurmikasvien monivuotinen kotoisin Etelä-Amerikasta.

Luonnossa on yli neljäsataa lajia, jotka kasvavat kosteikkoja.

Joukossa ovat tavallinen ja kirjava muotoja, jonka väri on melko vaihteleva.

Vain tietyntyyppiset arrowjuuri kasvatetaan ympäristöolosuhteissa, joka jättää eniten koriste.

Kuvaus tunnetun lajikkeiden arrowjuuri valokuvista

Tämä koriste pensas on pieni soikea lehdet epätavallinen väri. Cent levy on väritetty tummanvihreä ja alue vaaleampi sävy. Keskeltä Lehtilavan ulottuvat vaaleita raitoja ja suonet lehdet maalattu tummanpunainen väri. Tämä laji pidetään kaikkein koriste arrowjuuret sisätiloissa puutarhanhoidossa. Se viittaa vähän huoltoa kasveja, jotka ovat kasvaneet menestyksekkäästi myös aloittelijoille.

Tämä laji saavuttaa korkeus noin 30 cm. Lehdet arrowjuurta soikea, tummanvihreä väri hopea raita alas keskelle. Suonien valkoinen levy. Koko arkin aikuisen kasveissa on 15 cm.

Harvinainen koriste pensas, jota ei käytännössä löydy myymälöissämme. Lähtee tummanvihreä. Arkin poikki levyn näkyvän valon vihreä pilkkuja. Alapuoli arkin violetti väri.

Pensas saavuttaa yhden metrin korkeudelta. Lehdet ovat pitkänomainen soikea, tummanvihreät. Kukat ovat hyvin pieniä, valkoinen.

Ehdot arrowjuuri huoneessa

Huolehtiminen arrowjuuret kotona on helppoa. Riittää kun noudattaa kaikkia sääntöjä hoitoon, mukavat tarjoamaan kasvinkasvatusolosuhteissa.

Arrovvjuurta vaativa valaistus. Pot on parempi sijoitettua valoisassa huoneessa. Ihanteellinen pidetään sisällön kukka osittain varjossa. Kasvi ei pidä suoraa auringonvaloa, joten on syytä kesällä pritenyat. Kuitenkin, paikannus potin pohjoisessa ikkunalaudalle voi. Puute auringonvalo johtaa siihen, että kukan menettää koristelu väreillä lehtiä. Paras vaihtoehto - itään tai länteen ikkuna.

Emme saa unohtaa, että arrowjuuri - trooppinen kasvi ja pitää lämpöä. Tämän perusteella on syytä noudattaa vaadittuun lämpötilaan. Kesällä huoneen lämpötila, jossa kassava kasvatetaan, olisi säilytettävä 20-25 astetta. Talvella, lämpötila laskettiin 18 astetta. luonnoksia ei pitäisi sallia, koska kasvi ei voi sietää niitä tuulettaa huone. Lempeä arrowjuuri jättää kuivumaan vaikutuksen alaisena tuuli. Lämpiminä kuukausina on hyödyllistä laittaa potin arrowjuuri loggialle.

Hoito arrowjuuri kotona vaatii huoltoa tiettyjen kosteutta. Tämä määrittää, onko laitos on hyvin kehittynyt. Kosteustasoihin on elintärkeää kukka. Kesällä viettää päivittäin ruiskuttamalla lämpimällä vedellä. Lisäksi, säilyttää kosteuden taso on mahdollista avulla kuormalava kostutettua sammal, johon on asennettu potin kasvi.

kastelu järjestelmä on myös tärkeä rooli kukkavartta. Trooppisia kasveja kasteltiin kuivaus maaperän, estäen sen vetinen. Talvella vähentää kastelu taajuus, se suoritetaan lämpimällä vedellä puolusti.

Maranta rakastaa kastike, mutta niiden ylimäärä reagoi erittäin negatiivisesti. Näin ollen, ravinnekoostumukseen tulisi olla alhainen pitoisuus. Lannoittaa kasveja kevättalvella käynnistäen aktiivisesti kasvua. Syksyllä kaikki niin syöttö pysäytetään, kasvi valmistautuu lepoaika. Hedelmöittää arrowjuuri nestemäisten lannoitteiden koristetarkoituksiin lehtipuiden ruukkukasveja.

Hoito arrowjuuri kotona: elinsiirtoa

Tahansa viljelijä, ennemmin tai myöhemmin kasvot tarve elinsiirron trooppinen kasvi. Milloin ja miten se tehdään?

Tässä prosessissa kasvaa arrowjuuri kasvaa kooltaan ja edellyttää siirrännäisen, joka suoritetaan keväällä. Aikuisten kasveja istutetaan joka toinen vuosi.

Vihje! Uusi potin tehtaan olla leveä ja matala, johtuen siitä, että juuristo on matala arrowjuuri.

Transplantation suoritetaan käsittely kasveja yhden astian toiseen. Ennen istutettu kukka, tarkista se vaurioiden ja sairauksien. Puhdistaa kaikki kellastunut lehdet ja kuivia lehtiä.

Alareunassa potin tehdä uusia reikiä valua ylimääräisen nesteen, annetaan kuivatus. Tätä tarkoitusta varten, kevytsoraa tai soraa. Pot puoli täytetty ravintoaineen seoksen ja istutettu kasvit lisäämällä maaperään.

Kokeneet viljelijät kehotetaan siirron jälkeen leikattu kaikki versot arrowjuuri, jättäen vain yksi rako. Tämä menettely stimuloi uusia nuoria versoja. Arrowjuuri ajan myötä muuttuu rehevä pensaita.

Grooming arrowjuuri kotona, älä unohda lisääntymistä kasveja. Liiallinen runsaus Bush johtaa menetykseen koristelua. Levittävät kukka monella tavalla:

• jakamalla Bush elinsiirron aikana;

Molemmat menetelmät ovat tehokkaita, ja niitä käytetään sisätiloissa puutarhanhoito. Mutta suosituin - pistokkaita.

Jäljellä leikkaamisen jälkeen kasvipistokkaiden voi juurtua ja käytetään edelleen viljelyyn. leikkaus pituuden tulee olla vähintään 10 cm. Kukin prosessi on määrä lehtiä ja internodes. Tonkia taimien suoritetaan vedessä.

Ilmestymisen jälkeen juuret, pistokkaat istutetaan astiaan ravinteiden substraatin. Seuraava taimet tarvitsevat erityisiä ehtoja. Pot peitetty foliolla tai lasi, luoda teplichku. Tässä ympäristössä taimet juurtuvat ja alkavat kasvaa.

Tärkeää! Täydellisen tuloksen pistokkaita suoritetaan toukokuusta syyskuuhun.

Arrowjuuri kopiointi jakamalla Bush

Tällä tavoin laitoksen etenee keväällä, kun suorittaa rutiini siirto. Juureen emokasvin on jaettu terävällä esineellä useaan osaan siten, että kukin oli juurensa. Paikat viipaleita desinfioidaan ja kuivataan. Voit tehdä tämän, ne sirotellaan puuhiiltä. Valmistettiin delenki istutettu erikseen ravinteiden alustaan.

Ongelmien hoidossa arrowjuuret kotona (kuvat)

Hyvin usein noviisi viljelijät kohtaavat monia ongelmia, kasvaa arrowjuuri huoneessa. Jotkut heistä johtaa kuolemaan kasvi, mutta varoittaa, ja ne voidaan ratkaista ilman paljon vahinkoa kasveille.

1. arrowjuuri lehdet kellastua ilman hyvää syytä.

Lehtien kellastumista tuloksena jättämisestä kasvuolosuhteet. Syy perustetaan pian, sitä nopeammin tehtaan kiristyy terveellinen lehti massa. Keltaisia ​​lehtiä arrowjuuri - merkki puute kosteutta, vedon vaikutusta, liian alhainen lämpötila talvella, auringonpolttama tai alhainen kosteus. Säädä ehdot kasvin.

2. arrowjuuri jätetään kuivumaan kärjestä, ja sitten kasvi kuivuu.

Nämä vaikutukset johtavat rikkoo kastelu järjestelmän puute ravinteita maaperässä, kuiva ilma sopimaton kasvi maaperässä.

3. kasvien lehdet kuivua ja curl reunoilla keskustaan.

Puutteesta lämpöä ja kosteutta kasvi menettää koriste jyrkästi. Edellytysten vastaisesti johtaa kuolemaan kasvi.

Tärkeää! On muistettava, että hoidon puute varten arrowjuuret kotona johtaa ulkonäön tuholaisten ja tautien. Yleisin näistä katsotaan hämähäkki punkki ja miinaajakärpästen.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Arrowjuuri kotona - kaunis kukka sydän ja sielu

Maranta - yksi kauneimmista nurmikasvien perennoja koristeelliset lehdet on hyvin kaunis. Kotimaa kasvi - sademetsistä Etelä-Amerikassa. Maassa on yli neljäsataa lajikkeiden kukkien. Lähes kaikki niistä kasvaa soinen alueilla subtropics. Luonnossa on sekä tavallinen ja kirjava muotoja, joiden lehdet ovat hyvin erilaisia ​​muotoja - soikea, suikea, kaareva ja pitkänomainen. Arrowjuuri, hoitoa kotiin hyvin yksinkertainen, ja varsin menestyksekkäästi juurtua olosuhteissa asunnosta.

Kukka arrowjuuri viljelmässä huone on mukulakasvit kasvin elliptinen tyvilehtien. Lajikkeesta riippuen, lehdet huonekasvit ovat tummanvihreää jossa lausutaan vaaleita raitoja, juovia tai täpliä. Ne edustavat arvokkaimman erittäin koristeellisia.

Arrow- kukkia, toisin kuin lehdet, erityinen kauneus on erilainen. Nuput vaaleanpunainen, valkoinen tai vaalean keltainen väri sijaitsee kukka nuolia. Kesto kukinnan arrowjuuri voi kestää alkukeväästä loppukesään.

Suosituin lajikkeita arrowjuuri käytetään viherrakentamiseen asuntoja ja taloja

Monivuotisia koriste- laventelin kukkia ja pieniä soikea lehdet. Keskellä lehdet ovat rikas tummanvihreä väri reunoilla - vaaleampi. Laminaatin keskellä on vaaleanvihreä tahroja. Pitkin lehdet ovat tumman punainen raitoja, jotka ovat lähempänä reunat muuttuu kalpean Crimson sävyn. Tämä yhdistelmä kuvioita ja värejä lehdet, arrowjuuri trikolori pidetään yksi koriste ruukkukasveja Marantaceae perhe.

Maranta trikolori on kaksi hybridit: Erythroneura ja Kerchoviana. Tämä kirjava korkeiden lajien koriste ominaisuuksia, helppo kasvattaa kotona. Maranta tricolor - konstailematon hoidossa kasvi, joka on onnistuneesti kasvanut ja levittävät monet viljelijät.

Fastsinator tai arrowjuuri belozhilchataya

Se srednerosloe kukka huonekorkeus noin kolmekymmentä senttimetriä soikea lehdet. Aikuisen kasvien lehtiä päästä viisitoista senttimetriä pitkä ja yhdeksän senttimetriä leveä.

Arrowjuuri fastsinator on tumman vihreät lehdet hopea raita keskellä ja valkoinen suonet reunoilta. Alapinnan puolella arkin levyssä on punertavan sininen-harmaa kuvio.

Se on harvinainen laji, joka ei ole aina löytyy kukkakauppoja. top lehdet ovat tumman vihreitä vaalean vihreitä pisteitä. Alapuolen kerroksen magenta sävy.

Kaunis kompakti tehdas muodossa holkki saavuttaen yhden metrin korkeudelta. Lehdet on pitkänomainen soikea, tummanvihreää sinertävä sävy. Kukinta valkoisia pieniä kukkia.

Hoito arrowjuuri koti ei ole erityisen monimutkainen. Tietäen kaikki ominaisuudet kasvun ja kehityksen kukka voi kasvaa kaunis koriste viherkasvit ilman ongelmia. Tämän saavuttamiseksi on tarpeen varmistaa mahdollisimman kasvinkasvatusolosuhteissa:

 • Hyvä valaistus. Osittain varjossa sopii parhaiten sisältöä tämän kukan. Keväällä ja kesällä, kun aurinko on erityisen aktiivinen, arrowjuuresta suositellaan pritenyat. Pohjoisen puolella, koska valon puute, kukka lehdet haalistuvat ja menettävät smartness. Sillanpää itä- ja länsipuolella ovat parhaita sisällöstä Exotic.
 • Koska se on trooppinen kasvi, se vaatii lämpöä. Riippuen aikaan vuodesta, lämpöoloihin arrowjuuri on erilainen. Kesäkukka sisältävät kaksikymmentä kohteeseen kaksikymmentä-viisi astetta talvella - 15 kohteeseen kahdeksantoista astetta. Arrowjuuri ei siedä luonnoksia, minkä vuoksi sen lehtien kuivuu. Lämpimänä vuodenaikana kukkia tuoda raitista ilmaa ja sijoitetaan paikkaan, jossa ei ole vetoa ja aurinko.
 • Kosteus - yksi tärkeimmistä edellytyksistä hoitaa tämän kasvin kotona. Varmistaa korkea kosteus voidaan saavuttaa usein suihkuttamalla maanpäälliset kasvin osia. Lisäksi, maljakkoa tarvitse laittaa lokeroon kostea rahkasammaleen tai kiviä. Arrowjuuri reagoi hyvin sielut lämmintä vettä. Kun lämpöä kesällä, tämä kasvi on välttämätöntä suihkuttaa päivittäin.
 • Kastelu trooppisten kukkien tuottaa vähintään ylemmän kuivaus savi koomaan. Kesäkukka kastellaan useammin kuin talvella. Kasteluun suositellaan käytettäväksi erillään, sulanut tai keitettyä vettä.
 • arrowjuuri lannoite alkaa kevättalvella - alusta kasvukauden ja alkusyksystä. Aiheesta-sidoksia käyttää valmisteita koristelussa lehtien huonekasvit pieninä pitoisuuksina, koska tämä kasvi reagoi negatiivisesti ylitarjonta ravinteita maaperässä. Taajuus nestemäisten lannoitteiden - kahden viikon välein.

Prosessissa kasvun ja kehityksen arrowjuuri olisi repotted. Tämä toimenpide suoritetaan keväällä kahden vuoden välein. Transplantaatiota ja käyttää laajaa matala potin.

Alaosassa istuimen säiliön pinottu hyvä dreneerauskerroksen kevytsorarakeiden tai kiviä, sitten ravinteiden substraatti. Sitä voi ostaa tahansa kukkakauppa ja voi tehdä itse. On parasta arrowjuuri kasvaa maahan neutraali pH. Ravintoalustan valmistamiseen alustan tarvitaan kolme osaa puutarha maaperän, yksi osa hiekkaa, ja kaksi osaa turvetta. Tällaisessa seos voidaan lisätä muutama havupuun maan ja murskattu hiili.

Prosessi tapahtuu liittämällä arrowjuuri käsittelyyn savi koomaan. Ennen istutusta uuden tehtaan kapasiteetti tutkitaan taudin oireita, poista kellastunut ja nahistuneita lehtiä. Ennen istutusta uusi kukkaruukun, kokenut viljelijät leikataan kaikki versot kukka, jättäen vain yksi rako.

Tämä menetelmä edistää muodostumista lukuisia nuoret versot, jolloin huoneen arrowjuuri muunnetaan gustooblistvenny kirjava pensas.

Aaltoilu arrowjuuri kotiin kahdella tavalla: jakamalla Bush ja pistokkaita. Molemmat menetelmät pidetään tehokasta ja tuloksellista. Mutta suosituin leviämistapa pidetään. Leikkaus aikana hiustenleikkuun ampuu kymmenen senttimetriä pitkä juuret vedessä. Istutus materiaali on vähintään kaksi tai kolme lehteä ja internodes pari. Kun pistokkaat juurtua, ne istutetaan ravitsevaa alustaan ​​ja peitetty selkeä polyeteeniä tai pankin, mikä luo, kasvihuone olosuhteet. Näin versoja nopeasti tottua uuteen ympäristöön. Kokemuksista monet puutarhurit, voit sanoa, että pistokkaat, leikataan vuosina toukokuusta syyskuuhun, on sataprosenttisesti eloonjäämisaste.

Lisääntyminen arrowjuuri jakamalla Bush pidetään keväällä. Juureen kasvi on jaettu osiin, niin että jokainen oli delenki juuret. aseta viipaleet sirotellaan hiilen jauhe ja anna juuret kuivua hieman. Sen jälkeen delenki istutetaan ravinteiden seos erikseen. Kasvit, voit ottaa alustan, jota käytetään prosessissa siirron arrowjuuri.

Huolimatta siitä, että kukan huoneeseen kuuluu ryhmään sitkeitä kasveja, seurauksena sopimattomasta hoidosta se voi vahingoittaa ja hämmästymään tuholaisia.

Ahkerimpia tuhohyönteisiä, jotka vahingoittavat kukka - hämähäkki punkki ja miinaajakärpästen. Ylikuivattua sisäilman - täydellinen kasvualusta hämähäkki punkki. Tämä hyönteinen on kierretty ohuen rainan kaikkien lehtien kasvi. On liian vaikuttaa esiintymät lehdet alkavat pudota suuria määriä. Valvontatoimet: kaikki vaurioituneet osat leikataan ja hävitetty ja huonosti hoidettu kasvi- tai aktellik fitoverm.

Suosikki elinympäristö miinaajakärpästen - ruotia. Jos kasvi ei ole käynnissä liikaa, voit poistaa tämän loisen saippua- liuoksella. Jos nämä toimenpiteet ovat epäonnistuneet, sopiva olisi kemiallisten aineiden käyttöä, esimerkiksi aktellik. Kaksi grammaa aine, liuotetaan yhteen litraan vettä. Valmiin Liuosta suihkutetaan maanpäällinen osa laitoksen tarvittaessa useita kertoja, kun joka viides päivä.

Ongelmat kasvavat arrowjuuri

 • Yksi yleisimmistä ongelmista viljelijät, jotka kasvavat arrowjuuri, - kellastumista lehdet kasvi ilman selvää syytä. Syitä tähän voi olla useita - luonnoksia, alhaisessa lämpötilassa, huoneessa, auringonpolttama ja alhainen ilmankosteus. Toinen tällainen ilmiö voi johtua puute kosteutta. Tässä tilanteessa, sinun täytyy selvittää todellinen syy ongelman ja miten ratkaista se nopeasti.
 • Puutteen vuoksi lannoitteiden, lemmikkieläinten kukka arrowjuuresta voivat kuivua. Ensimmäinen vinkkejä lehtien kuivua, niin ne on päällystetty ruskeita pilkkuja. Laiha kastelua ja alhainen kosteus - toinen syy, että kukka voi kuihtuvat. Nämä vaikutukset voivat johtaa ja väärä maaperän koostumus, lisääntynyt määrä kalkkia.
 • Tämä kukka on yksi piirre: illalla lehdet ovat kierretty ja esitetään aamulla. Tämä on luonnollinen prosessi. Mutta jos arrowjuuret lehdet kuivu reunoilla, ja sitten alkaa lakkauttaa, se tarkoittaa, että kukka puute lämmön tai kosteuden. Kaikki muutokset ulkonäkö kasvi ei parempaan, mikä johtuu pääasiassa sopimattomasta hoidosta ja vankilaolot. Ja tämä koskee arrowjuuri, vaan kaikkien huonekasvien.

Siksi ennen ryhtymistä viljelyyn ruukkukasveja on tutkittava perusteellisesti erityispiirteisiin kasvunsa vaatimuksia hoitoa ja huoltoa.

Erityistä varovaisuutta on oikukas arrowjuuret kotiin

Oikukas arrowjuuri hoitoa kotona vaatii erityistä. Jota arvostetaan kauneuden lehdet. Aseta kukka makuuhuoneessa. Se imee negatiivista energiaa, sulkee sen pienenä putkiseinän, joka tarjoaa hyvät yöunet. Huomataan, jossa hän asuu arrowjuurta ei ole skandaaleja ja suuria riitoja. Kukasta. Kasvi ei kanna myrkky ei ole vaarallinen muille.

Arrowjuuri kotihoidon ja Kuvanäyttökerrat

Matala pensas arrowjuuri arvostetaan kauneuden hohtavan sävyjä lehtiä. Jos valaistus ei riitä, Bush poimii lehtiä ja sulkeutuu kuin mies rukoilee kädet. Siksi nimi - rukous kasvi. Takapuolelle punainen liuskekivi. Kahdesti päivässä kukka muuttuu yleistä taustaa. Normaalissa valossa lehdet järjestetty vaakasuoraan korujen kuviollinen pinta voi katsella loputtomasti.

Intiaanit käytetään mehua Amarantti antidoottina hoidossa haavojen myrkytetty nuolet. Aivan sama kasvi katsotaan vaarattomaksi.

Joustava varsi voi pitää itse pystyssä muutaman raskaan arkkia. Siksi iän kukan levisi telineeseen tai ripustaa Downing se on kasvanut sadon. Voit järjestää tukea ja apua kasvien sijoitettu siten lehdet ne kaikki olivat hajallaan valossa.

On selvää, että kaikki kauneus kasvin vastaanotettavaksi terveitä lehtiä. Tallentaa ne suurin huolenaihe kaikille. Se ei ole helppoa, koska vaatimukset arrowjuuri välittävän. Lisäksi tämä kasvi - nynny. Kukka helposti sairastua, ja se asuu massa tuhohyönteisten. Arrowjuuri tyypit eroavat väritys, muoto kukkia, mutta ne kaikki ovat kauniita lehtiä.

Miten oikein hoitaa arrowjuuret kotona

Trooppinen kasvi luonnossa haettu paksu kuomu puita lähellä virtaavissa. Näin ollen, se kasvaa sironneen valon metsästä alareunassa substraatti on aina kostea ilma, ja virtaava virta aiheuttaa kohtalainen maaperän kosteutta. Nämä ovat välttämättömät edellytykset luoda kukka arrowjuuri hoitokodissa.

 1. Sopiva valaistus luoda yksinkertaisia. Arrowjuuri voidaan sijoittaa huoneen takaosassa, mutta siten, että valo oli tarpeeksi. Suora auringonvalo kukka voi sietää, ja sytyttää sen hyväksi. Jos ei ota valoa, lähtee ajallaan. Varjossa he menettävät terävyyden linjojen haalistua.
 2. Lämpöä rakastava kasvi kesällä edellyttää lämpötilan nostamista 20-25 astetta talvella 18. Myös kylmä seistä ja pieni skvoznyachok jättäneet jälkensä lehtiä.
 3. Kastella kasvi vain pehmeää vettä huoneenlämpötilassa. Kastelu taajuus riippuu tilasta koomaan maa. Sen pitäisi kuivua hieman välillä waterings alkuun. Winter kosteuttava kasvi 2 kertaa viikossa, jossa kastelukannu korvata ruiskuttamalla lehdet. Kostutus arrowjuuri - suosikki menettely. Luoda haluttu ilmasto laitoksen läheisyydessä on aina oltava järvivettä - astia tai akvaario. Vuoka kiviä ja sammalta Sphagnum, kuten aina, auttaa viljelijä missä kuivaa ilmaa.
 4. Lannoittaa kasvi on välttämätön, mutta maltillisesti. Arrowjuuri ei siedä overfeeding, etenkin typpilannoitteiden. Yksi gramma litrassa vettä standardin lannoitetta koristekasvien kesällä riittää. Lannoittaa jälkeen kastelu 2 kertaa viikossa.
 5. Sato arrowjuuri tapahtua kahdella tavalla. Jos Bush käynnistetty ja se jättää paljon ruma, se on tarpeen leikata vihreät juuret ja ottaa pimeässä. Kastellaan säästeliäästi. Juuresta uutta kasvua menee, on mahdollista korjata virheet arrowjuuri hoitoa kotona. Voit leikata lehdet pistokkaat ja sitomaan ne samalla potin loisto Bush.

Jos havaitset ehdotetun tapoja hoitaa kukka, se miellyttää niiden ulkonäköä ja jopa kukinta, että harvoin kotona.

On tärkeää tietää, että arrowjuuri siirteen suoritetaan ensi vuoden keväällä. Kun tämä on valittu laaja lautanen, juuret kukka pinnan.

Tällä hetkellä poista varovasti vahingoittuneet lehdet, juuret reviziruyut Bush jaettu lisääntymistä varten tarvittaessa. Jaa juureen täytyy huolellisesti hoitaa vauvan kuin arrowjuuresta. Kunkin erotettiin kyhmy tulisi olla 2-3 uinuvien silmujen. Siirron jälkeen on valmis, lehdet pitäisi leikata kukka ja odota elpymistä.

Kuivatus potin koostuu rikki ruukut, kevytsoraa, tiili sirut, palat puuhiiltä. Pääosa kerroksen tulee olla vähintään 5 cm: n alustan voi ostaa kaupasta, tai tee oma .:

Tervetullut lisä substraattispesifisyydessä hienonnettu rahkasammaleen, kuori ja laskeutuu havupuista, murunen hiilellä tuhkajäännökset niitä. Mitä enemmän komponentteja, sitä helpompaa maahan.

Merkkejä sopimattomasta hoidosta kotona arrowjuuri

Laitos vastaa nopeasti muutoksiin sisältöön vääränlaista arkkia. Jos tutkit signaalit voit nopeasti korjata virheet ja pensaissa pitkään ilahduttaa kauneutta. Tärkeimmät SOS mutatoituvat lehdet, ne ovat:

Kellastumista lehdet osoittavat, että kukan ei saa sen osan vedestä kasteluun tai lehtiin. Mutta jos lehdet ovat keltaisia ​​pisteitä, sitten syyttää auringonsäteet, joka putosi paperille ja polttaneet sen. Ehkä et saa alentaa lämpötilaa ja jäädyttää kasvien tai puhallettu hänen luonnos.

Arrowjuuri kasvi on alaisuudessa Vesimiehen. Se edistää resorptiota veritulppa, rauhoittaa, toimii mittarina. Ennen sadetta, hän poimii lehtiä.

Jos arrowjuuri lehdet alkoi kuivua pois reuna, muistan kuinka kauan olet ruokitaan kasvi, joka vesi kastelua. Suolat jäykkyyttä jotka muodostavat vaahto on teekannu, kasveja myös tukkia kanavat. Harvinainen kastelu, liiallisen kuivumisen maaperän antaa saman reaktion.

Kiertynyt lehdet - kasvin viileä ja se pieneni. Arrowjuuri vettä ei ole tarpeeksi, ja hän kätki jäänteet haihduttamalla, ja joka on kierretty putkeen arkki.

Vasta kun ei ole riittävästi hoitoa kosteutta rakastava kasveja, se saa Vääksyn hämähäkki punkki. Jos siirtomaa ei ole vielä vahvistunut, kasvi voidaan tallentaa. Kellastumista lehtiä voidaan polttaa yhdessä eläimiä.

Maranta yhdisti energia Mars, Sun ja Merkurius. Päivällä se imee energiaa aggressiota. Yöllä kuu hallitsee, ja nosti lehtien suojella rauhaa unen. Arrowjuuri tekee ihmisistä avoimempia ja viestinnän. Toivotan teille onnea, anna arrowjuuri ystävillesi!