Kukat mökeille perennat valokuvia nimet

Monivuotiset kukat mökeille: tukkeutunut, keskikokoinen, pitkä ja kihara komea

Ei ole mikään salaisuus, että monet puutarhurit suosivat monivuotisia kasveja puutarhanpiirustuksen suunnittelussa. Mitä nämä kasvit ovat ja miksi ne ovat niin houkuttelevia luomaan maisemakoostumuksia?

Kaikki puutarhakasvit voidaan jakaa niiden kasvukaudella 2 luokkaa:

 • Yksivuotiset - Kasvit, joiden elinkaari alkaa kylvämällä ja lopettaa siementen kypsymisellä, on vuoden sisällä ja tarkemmin ottaen keväästä syksyyn. Tämän kauden lopussa tällaiset kasvit kuolevat.
 • monivuotinen joita kutsutaan tällaisiksi koristeellisiksi lehtimäisiksi tai kauniiksi kukkiviksi kasveiksi, jotka kasvavat samassa paikassa useiden vuosien ajan eivätkä vaadi lisää kylvämistä ja siirtoa. Tällöin kasvit säilyttävät koristeelliset arvot. Kauneimmat monivuotinen kukkia puutarhassa ominaista kestävyys ja helppohoitoisuus ja kukkivat aikaisemmin kuin niiden vuotuinen serkkuja.

Miksi perennat ovat parempia kuin vuosittain?

On vaikea väittää, että vuosikasvien erityispiirre on runsaasti pitkä kukinta ja valtava valikoima tyydyttyneitä kirkkaita värejä ja sävyjä. Kuitenkin on huomattava, että monet puutarhurit todennäköisesti kasvavat juuri monivuotisia lajeja. Tämä valinta johtuu seuraavista hyötyjä suhteessa vuotuiseen:

 • Perennat säilyttävät koristeelliset valituksensa koko puutarhakauden ajan.
 • Mahdollisuus luoda maisemasuunnittelu useita vuosia (valituista lajikkeista riippuen) ilman, että tarvitaan vuosittain istutuksia, kylvämistä tai istutuksia.
 • Nämä kasvit, niiden enemmistöllä halla ja hyvin talvehtivat maaperässä, ilman ylimääräistä vaivaa huolehtimaan heistä kylmän kauden, ja puhkeamista lämpö kasvaa nopeammin ja kukkivat ennen ensimmäistä vuotta, koska jo muodostuneessa juuristo.
 • Näiden kukkien viljely on vähemmän kalliita, koska se ei vaadi istutusmateriaalin jatkuvaa ostoa säilyttäen samalla kukkaviljelmien ja puutarhojen ainutlaatuisen kauneuden vuosittain. Lisäksi voit itse tuottaa taimia, siemeniä ja mukuloita ja vaihtaa muiden puutarhureiden kanssa hankkimalla uusia lajeja.

Kasvit tähän luokkaan täydellisesti käytetään suunnittelussa kukkapenkkiin, sekä perus- ja ylimääräisinä sisustuselementtejä ansiosta laaja valikoima muotoja, korkeuksia ja värit mnogoletok, täydellisesti toisiaan täydentäen.

Ne voivat hoitaa keskeisiä kukkia, hilloja ja matto- kasveja sekä luoda ainutlaatuisia kukkaviljelmien, paneelien ja sävellyksien luomista. Kaikkein upeimmat ovat monikerroksiset maisemat, jotka on koristeltu pienillä, keskisuurilla, korkeilla ja kiharaisilla kasveilla.

Luokka ja monivuotisten kukkien lajikkeet

Monivuotisten kasvien oikein poimimalla voit luoda ainutlaatuisia maiseman mestariteoksia, jotka muuttavat värialuetta ja jopa kuvaa vuodenajasta ja kuukaudesta riippuen. Tällainen puutarha tietenkin on kaikkien puutarhojen ylpeys.

Yleensä suurin vaikutus tuottaa sängyt, joissa on tierorganisaatio, koska eri korkeuksien kasveja valitaan. Aikuisten puutarhakasvien viimeisen korkeuden mukaan monivuotiset kasvit voidaan jakaa neljään pääryhmään:

Kasveja tähän luokkaan ovat monivuotisia lajeja, ja korkeus "aikuisten" kohteita enintään 30 cm. Koristeltu näitä kasveja kääntyessään kivinen puutarhoja ja kukkaistutuksia ovat hyvin suosittuja ja saa ainutlaatuisen kaunis näkymä varsinkin kukinnan aikana.

Tällaiset päällysteet peittävät täydellisesti maaperän epätasaisuudet ja ovat erittäin taloudellisia rahoituksen ja työvoiman intensiteetin kannalta. On syytä huomata, että yhtenäisen kukka-maton hankkimiseksi on tarpeen noudattaa laskumäärän vaatimuksia.

Allekirjoittuneiden monivuotisten kukkien joukossa on alla lueteltuja kukkia erittäin suosittu.

orvokkeja - erittäin kaunis ja ei tarvitse erityisiä hoitokasveja, koko kesän, lämpimillä alueilla ja ympärivuotisesti miellyttävä silmä valtava valikoima värejä ja niiden yhdistelmiä. He korostavat keskipitkän ja korkean kukan kukkasolussa.

Barvinok (viininvalmistus) - varjo- ja pakkasenkestävä kasvi, joka kykenee kasvamaan minkä tahansa koostumuksen maaperässä. Sitä käytetään laajasti kivikoostumuksissa ja kivipuutarhoissa. Kasvava, periwinkle muuttuu kauniiksi kukkiva sininen tai vaaleanpunainen matto.

leimukukka - kauniit koristeelliset kukat, joilla on sävyt kirkkaasta valkoisesta kirkkaanpunaiseen ja punaiseen. Käytetään laajalti maisemasuunnittelussa. Phloxes muodostaa kauniin kukkaruukun maton, jonka korkeus on enintään 15-20 cm. Nämä kukat suosivat ilmastettuja, hedelmällisiä, runsaasti kostutettuja maaperää. Istutuksen aikana olisi oltava 6 kasvia per neliömetri.

katkero - lempeä kasvi, jossa upeat sinisilmäiset kukkakellot, aktiivisesti kukoistaa lähes koko kesän (kesä-, heinä- ja elokuun lopussa). Se on luonnostaan ​​vuorenperäisen alkuperän vuoksi välttämätöntä liukumäki- ja kivipuutarhojen suunnittelussa. Gentian-suvulla on noin 400 lajia.

Stunted-kukkien hoito-ohjeet

 • Kun viljely matalakasvuisia monivuotiset kukat maassa säilyttää halutulle korkeudelle ja runsaasti värejä, sinun täytyy ottaa varovaisia ​​kasviravinteiden, etenkin typpilannoitteiden, joka stimuloi lehdet ja varret.
 • Istutuksen aikana tulisi ottaa huomioon suhde suoraa auringonvaloa ja varjostusta. Jos valoa rakastavia kasveja asetetaan virheellisesti varjoon, ne vähentävät kukintojaan ja varret kevyemmiksi venyttämällä kohti valoa. Shade-rakastavia kasveja voi yksinkertaisesti "polttaa", kun ne asetetaan kirkkaasti valaistuihin alueisiin.
 • Kunkin lajin kosteusolosuhteet on huolehdittava.
 • Oikein valituilla kasveilla syntyy jatkuva kukinnan vaikutus sivustoon.
 • Säännöllinen rikkakasvien torjunta ja rikkakasvien torjunta ovat välttämättömiä sekä ehkäisevä hoito tuholaisia ​​vastaan.
 • Nurmikon säännöllinen puhdistaminen kuivilta kukilta ja sairailta kasveilta on tarpeen.

Muovipullojen kukkapenkit ovat erinomainen vaihtoehto kierrättää tarpeettomia säiliöitä.

Jos haluat koristella dachaa alkuperäisellä tavalla, rakenna alppihiihtäjä. Täydelliset ohjeet löytyvät artikkelistamme.

Tämäntyyppisten perennoiden edustajat saavuttavat korkeuden 30-80 cm. Keskikokoisia lajikkeita käytetään laajalti sekä itsensä istuttamiseen että tasoristeisiin kappaleisiin, ja ne ovat win-win -vaihtoehto minkä tahansa maan sivuston sisustukseen. Tämän lajin kukkia ovat alla esitetyt suosittuja - nyt opit kesämökkien kauneimpien keskipitkän, monivuotisten kukkien nimet ja ihailet upeita valokuvia:

day-lilja - kauniita maalauskohteita, joissa on 25 lajiketta. Erittäin vaatimaton, on erittäin houkutteleva ilme ja voi tehdä ilman elinsiirtoa noin 10 vuotta.

Yarrow - alkaa kukoistaa kesäkuun alusta, täydentää täydellisesti kukkapenkkirakennetta kauniilla runsailla kukoillaan myöhään syksyyn asti.

Rhodiola rosea - Paksut soikeat lehdet ja epätavalliset kukinnot useammin keltaisiksi. Kukinta-aika on kesä-heinäkuussa. Se ei ole tarpeeksi lämpöä ja valoa, mutta se vaatii runsaasti kosteutta.

Korkeat, monivuotiset kukat kesämökille voidaan turvallisesti kutsua puutarha-jättiläisiksi. Niiden korkeus on 1,8 metriä. Korkea kukkia käytetään usein kukkapenkkien keskeisinä elementteinä.

Varastossa Rose - erittäin kaunis kukkaviljelmä, joka ulottuu 1,5 metriä korkeuteen. Terry ja semi-double kukintoja eri sävyjä, jotka muistuttavat peonies, sijoitetaan korkeisiin varret. Kukinta jatkuu kesällä ja syksyllä.

Tricirtis Purple Beauty - ulkonäöltään se muistuttaa orkideaa. Tämä pitkä kukkakulttuuri liukenee alkukesästä ja jatkaa kukinnansa jäätymisen jälkeen.

Auringonkukka rantakukka - näyttävät hyviltä sekä yksittäisinä näytteinä että koostumuksena muiden kasvien kanssa. Nämä kukat ovat upea kukkapenkki koristelu. Kukinta-aika on kesän toinen puoli.

Luonto on antanut ihmiselle valtavan valikoiman kiipeilyä monivuotisia kasveja mökeille, joista jokainen on kaunista ja eksoottista. Kaikki tämän luokan edustajat ovat joustavia joustavat varret, joista useimmat vaativat tukea. Puutarhanhoitajien aloitus on suositeltavaa lopettaa valintansa entistä vaatimattomammilla lajeilla.

Maisemointi ja sisustus raitoja, parvekkeita, aidat ja gazebos, ne peittävät täydellisesti kaikki rakennusvirheet. Suosittelemme, että löydät tarvittavat tiedot ja näet maalaistalon kauniiden kiharat kukat.

Kiipeily nousi - puutarhojen ja luonnonvaraisten ruusueläinten risteytystyöt. Tällä lajilla on kaarevat, pleth-tyyppiset versot matala kova lehtineen, jotka vaativat jäykkää tukea.

Suuret kukinnot pienet kukat (enintään 5 cm. Halkaisija) tihkua hienovarainen miellyttävä tuoksu ja antaa esteettisen nautinnon 30-40 päivää, yleensä kerran vuodessa. Kuitenkin on lajikkeita, joilla on toistuva kukinta. Riippuen kukkien valikoimasta on punainen, vaaleanpunainen, lohi vaaleanpunainen, keltainen ja valkoinen. Kasvit ovat erittäin houkuttelevia varsinkin ensimmäisenä vuonna. He tarvitsevat runsaasti säännöllistä kastelua, auringonvaloa ja lämpenemistä kylmässä kaudella.

wistaria - sitä rakastavat sekä kokeneet puutarhurit että aloittelijat. Se viittaa lehtimäisiin lianaeihin ja sen pääkoristeellinen piirre on maaperä, joka virtaa alas maahan. Erittäin kauniit kukkaharjat, joiden pituus on 50 cm, eivät voi auttaa houkuttelemaan huomiota edes hienostuneimpia esteitä. Wisteria on erittäin vaativa ilmastollisiin olosuhteisiin ja se on karsittava 2 kertaa vuodessa.

Maiden Grapes - haarautunut puu-tyyppinen liana, jonka pituus on 20 metriä. Antennien ja imukupujen monimutkaisen rakenteen ansiosta rypäleet voidaan helposti kiinnittää mihin tahansa pintaan, eivätkä vaadi lisätukea. Kasvin pääasiallinen esteettinen arvo on mehukas vihreä lehtien väri muuttuu violetiksi ja punaisiksi sävyiksi kylmällä säällä. Pienet hedelmät näyttävät myös hyvin koristeellisilta ja pysyvät oksilla, kunnes lehdet ovat täysin pudonneet. Kasvi kasvaa nopeasti, se ei vaadi hoitoa eikä kasvupaikkaa, se on pakkasenkestävää.

kuusama - kiipeily pensas päästä korkeus 2-3 metriä. Se vaatii säännöllistä leikkaamista ja sitominen. Kukkia kasvit on ainutlaatuinen maku ja tummansininen hedelmiä Jotkin lajit ovat arvokkaita terapeuttisia ominaisuuksia. Hyvin vaatimaton kulttuurin ja kasvaa missään ilmastoon ja maisemaan olosuhteissa.

Perennat kuulusteltavaksi on useita eri muotoja, värejä ja kukkivat aikoja (alkukeväästä asti pakkasta). Asianmukainen yhdistelmä erilaisia ​​monivuotisten kasvien viljely maiseman koostumuksessa mahdollistaa nauttia eri värejä ja tuoksuja koko puutarhanhoito kauden, jolloin puutarha ainutlaatuinen ja izyskannym.Dacha Uzbekistan jatkuvasti kukkivat kasvit voivat olla ylpeys tahansa viljelijä ja takaavat hyvän mielen.

Kukkia puutarha Perennat kuvia nimiä

Niinpä päätimme puhua monivuotiset kukat antamaan, näyttää kuviaan nimiä, jotta hakemistoon puolestasi. Erityisesti kasveja, jotka kasvavat alueella jo usean vuoden ajan, on monia etuja:

 • Pääsääntöisesti ne vaativat vähän huoltoa, hyvältä, ja vaihtelevuus lajikkeiden iskee;
 • Useimmissa täydellisesti jopa kokea erittäin kylmässä;
 • soveltuvat perustana järjestämisestä kukkapenkkiin;
 • Ne näyttävät hyvältä koko kauden;
 • Se ei vaadi elinsiirtoa vähintään 2-3 vuotta;
 • kasvavat perennat ovat paljon helpompaa ja halvempaa.

Kukkia puutarha perennoja. Kuvat nimiä

Ennen kuin voimme kertoa suosituimmista lajikkeista, on syytä huomata, että valittu paikka perennoja olisi vastuullisesti. Kukat eivät pelkää ohjata, mutta miksi aiheuttaa tarpeetonta huolta, paitsi juuret juurtuvat sen päällä eikä se ole aina hyvin siedetty vaihtamalla paikkoja.

Pienet ja erittäin herkkä kukkia, jotka eivät vaadi monimutkaista hoitoa. Orvokit ovat silmiinpistävää niiden kauneuden ja eri värejä. Kukkia helposti keinosiemennetyissä sivustolla. Ja jos he asettuivat aluksi, se miellyttää kaikkia seuraavina vuosina. Se näyttää hyvältä koostumuksissa on sängyt ja ruukuissa. Voi olla sekä vuosi- ja joka toinen vuosi.

Vaatimaton kukat vaalean sininen vihreä matto lehtiä. Sitä voidaan käyttää myös hillitä ruohoa. Periwinkle on hyvin kestää kylmää, alkaa kukkia aikaisin, kertoo nopeasti, näyttää matto. Selviytyy tahansa rikkaruohot alueella. Ehdottomasti ei hassu maaperään.

Heillä on hyvin ohut miellyttävä tuoksu ja erilaisia ​​värejä. Phlox eivät hassu, kasvaa mahdolliset maaperän. Mutta ne ovat usein vaikuttaneet kanssa härmän. Nukkumaan näytti esteettisesti kauniin, on välttämätöntä 1 neliömetri istutettu enintään kuusi phlox. Kukat ovat kovasti kosteutta.

Kind on yli 400 lajikkeiden kukkia. Gentian käytetään suunnittelussa Alppien Hills. Se on taivaansininen väri. Samalla monivuotinen kukkii koko kesän. Gentian kukkia on vaalean sininen kellot ovat parantuneet.

On tunnettua jokaiselle puutarhuri hänen kirkkaat ja monipuolinen värit, yksinkertaisuus ja kyky kasvaa samassa paikassa yli kymmenen vuotta.

Kukka, joka on hyvin erikoisen vaikutelman. Sen kukat ovat pieniä, ja lehdet ovat paksut ja soikeita. Kukkii puolivälistä kesällä että maaperän koostumus on vaatimaton, mutta rakastaa kosteutta.

Erittäin mielenkiintoinen ja kaunis kasvi. Se muistuttaa pystysuoraan sekoittaa pionit ja ruusut kukkivat koko kesän. Se on laaja valikoima herkkä sävyjä. Kukat on pörröinen koostumus.

Hyvin samanlainen kuin Orkideauute sekä eri värejä ja muotoa. Se kukkii koko kauden asti pakkasta. Se on pitkä varsi.

On kaikkien tiedossa. Kukka ei vaadi huoltoa, maaperän hedelmällisyys. Se on eri sävyjä. Jotkut lajit kasvavat pensas, asteittain täyttänyt ympärillä. Daisy kukkii koko kesän ajan.

Kirkkaan keltaiset kukat, jotka muistuttavat pieniä auringonkukkia. Hyvin yleistä maassamme. Vaatimaton, kukkii heinäkuussa. Auringonkukka voivat laskeutua sivuston muiden kasvien Luo yhdistelmä ja yksittäisten pensaita.

Se on yli 250 lajiketta. Kukat kasvavat hyvin varjossa ja kosteassa maaperässä. Useimmat lajikkeet rue ole lehtiä, vain kukinto.

Se on paljon suosiota puutarhurit maassamme. Sietää kylmyyttä, sairaus. Rose pystyy punos mitään tukea. Useimmiten istutettu vieressä kaari kaaren, joka sitten kääntyä ympäri.

Monivuotinen, joka on tullut erittäin suosittuja viime vuosina. Asia on, että isäntä on eri lajikkeita, ja se on koristeltu alueelta vieressä lampia, jotka olivat hyvin usein puutarhurit koko maassa.

Sekä köynnösruusu kysynnän maassamme. Kuusama pitäisi istuttaa kuin ruusu vieressä pilariin. Se on herkkä maku, ja sillä on alhainen ilmasto-olosuhteissa. Jotkut lajikkeet marjoja käytetään hoitoon.

Se ei on monivuotinen kukkia, mutta myös erittäin hyvä tarkastella sivusto kokonaiskompositiossa maiseman suunnittelu. Ehdottomasti ei hassu viiniköynnöksen, jossa hyvin nopeasti hajautumista. Kun rypäleet voi ilmentää erilaisia ​​ideoita. Esimerkiksi tehdä huvimaja, pudottamalla viiniköynnösten runkoon levyt.

Vaatimaton kukkia, jotka kasvavat koko paikka, on monenlaisia ​​sävyjä. Muotoinen kynttilä. Monet heistä pitävät rikkaruohoja.

Kukkia, jotka ovat kaikkien tiedossa sen tuoksuvia kukkia ja tilavuus korkit. Pioni pensaat kasvavat, mutta ei kauan kukassa. Ei vaadi monimutkaista hoitoa ja elinsiirtoa vuosia.

Kuten näette, on olemassa niin monia lajikkeita perennoja, kukkia. Jokainen niistä - todellinen olento, joka voi muuttaa jopa kaikkein mitäänsanomaton osiossa.

Monivuotiset kukat ja puutarha, kukinta koko kesän

Ei kaikki kukat, jotka kasvavat alueella useita vuosia, voi miellyttää kaikkia lämpimänä vuodenaikana kukinnan. Jos haluat tehdä kukkapenkkien aina kukassa, kasvi sivustosta: varsi-ruusu, tricyrtis, stevia, koriste auringonkukka, rue, kääpiö leimukukka, kasvimaalla, kamomilla, Ruusujuuri, lupiini, päivä-lilja.

Monivuotiset kukat ja puutarha, eivät vaadi huoltoa

Erikseen on syytä luetella nimet värien, jotka eivät vaadi puutarhurin mitään ylimääräistä aikaa ja vaivaa. Jos sinulla ei ole aikaa työskennellä puutarhassa, vaan luoda viihtyisä kukkapenkkiin vielä halua, sitten valita seuraavista lajikkeista kukkia: kasvimaalla, Gladiolus, koristekrassi, kehäkukka, alttoviulu, forget-me, neilikka, päivänkakkara, daylily, isäntä, auringonhattu, pionit, Sedum , kamomilla, Astilbe, aquilegia.

Tämä ei ole kaikki lajikkeet, mutta ne ovat eniten kysyntää, paitsi näyttävät hyvin harmonisesti, ilman erityistä hoitoa.

Istutettu monivuotiset kukat, kylvää nurmikko ruoho. Ja sitten pienellä fyysinen rasitus, voit vuosittain nauttia kauneuden oman kohteisiin.

1 Kommentti: Verkkokauppa monivuotinen kukkia puutarhassa. Kuvat nimiä.

Miten voit kirjoittaa kukat

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kopioinnin, uudelleenjulkaisu sivuston sisältöä ilman lupaa hallinto on kielletty. Mikäli vaatimus, ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään

Monivuotiset kukat puutarha

Perusteella kukkatarha mökillä tyypillisesti perennoja. Monivuotiset kukat ja puutarha voi useita vuosia (joskus jopa 10 tai enemmän) kasvaa samassa paikassa, ne ovat yleensä vaatimattomia ja hyvin yhdistää toisiinsa.

Monivuotiset kukat voidaan istuttaa joko yksinään tai yhdessä yksivuotisia. Tämä mahdollistaa purkamisen vuosittain luoda uusia koostumuksia ja päivitetään ulkoa puutarha. Joukossa perennat voidaan tunnistaa ja kukkivat kasvit kauniit lehdet. Yhdistämällä molemmat, voit saada kukka, joka koristaa esikaupunkialueella molemmat kausina eri lajikkeiden kukinnan ja niiden välillä.

Toinen plus monivuotiset - mahdollisuus niiden lisääntymisen. Monet heistä kasvatetaan kasvullisesti eli mukulat tai jakamalla Bush. Tämä mahdollistaa laitoksen kestosuosikki useissa paikoissa maassa ja säästää rahaa ostoon taimet.

Varsinkin viljelyyn monivuotiset kukat

Vaikka yksinkertaisempaa kuin jos kyseessä on vuotuinen kukat, hoito, perennat on omat ominaispiirteensä.

 • Useimmat monivuotiset kukat istutetaan syksyllä.
 • Perennat istutettu heti pysyvää, niin että ei edellyttänyt elinsiirron lähitulevaisuudessa.

 • Ei kaikki kasvit voivat talvehtivat maaperässä. Sipulikasvit perennat kuten Gladiolus, sinun täytyy kaivaa esiin ja pidä lämpimänä.
 • Monivuotiset kukat valitaan antamaan korkeus. Jos sänky yksipuolinen, niin tausta on sijoitettu korkeammalle, ja asematason - alempi kasveja, joten ne eivät estä toisiaan.

 • Poimia kukkia puutarhassa mukaan aikoja kukinnan ja väriä. On toivottavaa istuttaa kukkatarhan perennoja enemmän kuin kolme väriä.
 • Voidaan täydentää monivuotiset kukat elementtejä maiseman suunnittelu, esimerkiksi rockeries tai alppipuutarha.
 • Video kuulet vinkkejä kasvaa perennoja aloitteleville puutarhurit.

  Pitkät monivuotiset kukat maa voi olla sekä osa kukkapenkkiin ja monoposadkoy. Lajike pitkät monivuotiset kukat puutarhassa näkyy kuvassa.

  Lupiini rakastavat aurinkoa, vaatimaton hoito ja maaperän, mutta kasvavat parhaiten hapan. Ne tulevat keltainen, punainen, oranssi, pinkki, violetti, valkoinen väri. Nämä kukat ovat kyhmyt juuret, jotka tuottavat typpeä ja parantaa maan rakennetta.

  Kirkkaan sininen, violetti, sininen ja vaaleanpunainen delphiniums voidaan kasvattaa samassa paikassa 10 vuotta, hoitoa he tarvitsivat minimi. Kaunis istutettu vieressä ristiriitaisia ​​delphiniums. Tämä pitkän aikavälin näkemys on 4 lajikkeet: Persian, golostebelnuyu, grandiflora ja hybridi. Delphinium mieluummin root kastelu, kastelun väärään voi sairastua hometta.

  Nauhukset (Volzhanka) nepriveredliv hoitoa ja voi kasvaa jopa kylmässä ilmastossa. Puutarhurit arvostavat sitä pitkään Bloom ja kauniita lehtiä. Monivuotinen sopusoinnussa isännät Badane, lungwort, Rudbeckia.

  Aperstyanka muodostaa kaunis piikki kukinto väri, joka voi vaihdella kerman violettiin. Tämä pitkä monivuotinen kukka viihtyy tummennetut alueet, näyttää hyvältä vieressä isäntä, Akileijat, Rhododendron.

  Mesiangervo kukkii vaaleanpunainen, kerma tai valkoinen tupsut, lisäksi hänellä on kauniit lehdet. Se voi päästä korkeus 1,5 metriä.

  Tähän ryhmään kuuluvat monivuotiset korkeus 30-80 cm.

  Monia erilaisia ​​daylily eri värejä ovat helppohoitoisia ja hyvin kaunis, niin kovin suosittuja. Voi kasvaa varjossa ja osittain varjossa, mutta kukkivat runsaasti, ja vain täysin kuvattu kirkas aurinko. Daylilies rakastavat hyvää, mutta ei usein kastelua. Se näyttää kauniilta daylily ryhmä yhden värin, mutta eri lajikkeita, ja yksi lajike ja eri värejä.

  Siankärsämö - ei ole vain kaunis, mutta myös lääkkeiden monivuotinen. Se kukkii elo-lokakuussa, lisääntyvät lajikkeesta juurakot.

  Siankärsämö on kukinto-koreja valkoinen, keltainen, pinkki ja oranssi.

  Pionit kuten aurinkoinen paikkoja. Tämä monivuotinen kukkii 2-3 viikoksi iso kauniita kukkia. Kun oikea kurssi pionit voi kasvaa yhdessä paikassa pitkään, joten älä unohda säännöllisesti löysää maaperä ja ruokkia niitä.

  Ruusujuuri on epätavallinen ulkonäkö yhdistämällä mehevä lehdet ja keltainen tai valkoinen väri.

  Orvokkeja varsinaisesti ole monivuotinen ja toinen vuosi kasvi. He pitävät savimailla maaperän ja hyvä valaistus ja säännöllinen lannoitteiden superfosfaatin ja ammoniumnitraattia.

  Gentian - sininen tai vuori monivuotinen kukka kellomainen, täydellinen Rock Gardens. Hän ei pidä liiallista valoa tai täysi varjossa. Lannoittaa monivuotinen olla varovainen.

  Kääpiö monivuotinen leimukukka voivat muodostaa jatkuvan matto vaaleanpunainen, lila ja valkoisia kukkia.

  Rönsyakankaali nimen mukaisesti, erittäin rullatessa kevyt, kastelu ja lämpötila. Tämä alamittaisten kasvi sopii Rock Gardens, kivinen rinteillä, rockeries, koristelu pohjasta hedge istutus ympärillä rungot puiden.

  Verdure näyttää alamittaista pensas, sen kukat muodostavat eräänlaisen kevyen valkoisen Haze.

  Kiipeily perennat istutetaan vieressä pilariin. Ne on sisustettu pergolat, kaaria, terassien ja seinät taloja.

  Wisteria - termofiilinen monivuotinen muodostamiseksi laskeutuu lila harjat. Kylmän määräaika on tarpeen kuljettaa kukkia huoneeseen.

  Useimmat lajit elämänlanka ei kestä kylmää, mutta lajikkeiden, jotka soveltuvat kasvava Siperiassa. Et voi kasvattaa sitä maahan, ja erityisissä säiliöissä, niin se on helppo siirtää elämänlanka huoneessa talveksi.

  Kiipeily ruusut ovat hyvin kauniita, mutta piikikäs. Talvella ne täytyy ampua, ja suojaa.

  Kuusama kestää kylmä ja vaatimaton, se pitäisi leikata vuosittain muodon säilyttämiseksi.

  Actinidia myös vaatimaton lisäksi sen hedelmät ovat lääkinnällisiä ominaisuuksia. Se vaatii säännöllistä kastelua.

  Maiden viinirypäleet on pieniä valkoisia kukkia, mutta kasvaa hyvin ja sopii pergolat ja minne haluat luoda varjo.

  Monivuotiset kukat ja saadaan sijaitsevat Uralin tai Siperiassa, on mukautettava ankara ilmasto. Niiden tulee kestää kylmä talvi lämpötila on alle -30 tai jopa -40 eivät jäätyneet. Siksi kaikki lajit ja lajikkeet perennojen sopii näille alueille. Mitä monivuotiset kukat Siperiaan voidaan istuttaa maahan?

  Vaikka kevät näillä alueilla alkaa myöhemmin kuin Venäjän Euroopan puoleisessa osassa, kukkia voi tehdä sinut onnelliseksi, vaikka lumi suli ole täysin. By Primrose kuuluu selkäkipu - ovat kauniita ja konstailematon aikaisintaan perennoja, vaatimaton maaperän. Niiden vieressä voi istuttaa krookukset.

  Toinen alkuvuosina kukka - Erythronium sibiricum. Nämä vaaleanpunainen ja violetit kukat voivat tehdä sen tavalla suoraan keväällä lumen. Erythronium rakastaa osittain varjossa, vuonna kirkas aurinko se kukinnan lyhyempi.

  Anemone tai Anemone - alkuperäisten asukkaiden Siperian, joten se kasvaa hyvin ja kasvaa nopeasti tässä ilmaston. Kukinnan monivuotinen kukka niin kauan, mutta mukava ja vain pääsee silloin, kun kesäkukat vielä kukoisti.

  Primrose - yksi tarjous keväällä monivuotiset kukat Siperiassa. Ne voidaan istuttaa tahansa osa puutarhaa. Leviäminen esikko siemeniä tai jakamalla Bush kukinnan jälkeen.

  Muscari (hyasintti hiiri) löytyy usein puutarhoissa Uralin ja Siperian. Näiden sininen, valkoinen tai lila kukkia soveltuu istutettavaksi kukkapenkkiin, rajoja, Rock Gardens.

  Toukokuussa tulet olemaan tyytyväinen sen kukkia liljat. Ne ovat vaatimattomia, helppo sopeutua tahansa ilmastossa ja kasvaa nopeasti. Muista, että punaiset marjat ovat myrkyllisiä kielo.

  Jotkut suosituimpia Siperian puutarhanhoito monivuotiset kukat - parrakas iirikset. Kukinta tapahtuu alussa-keskellä Kesällä on povtornotsvetuschie lajikkeita. Tällä iiris he voivat koristella mökin vasta syksyllä.

  Toisenlainen kurjenmiekka- - mesh. Hekin ovat hyvin kauniita, erilaisia ​​mielenkiintoisia kelta-sininen tai violetti-valkoinen väri. Se on hyvin sitkeitä kasveja, ne voivat kasvaa takaisin yhden säilynyt munuaisiin. Verkkomainen iirikset ovat kylmiä, mutta eivät pidä märkä maa.

  Lilja Sarankov - vaaleanpunaiset kukat, jota kutsutaan myös "kuninkaallinen kiharat", ne löytyvät luonnosta metsässä.

  Dahurian Lily on myös sopeutunut täydellisesti Siperian ilmasto. Se kukkii suuri oranssi tai punainen kukkia kesäkuusta elokuuhun. Hän rakastaa hyvää juottamisen ja helppo sietää kylmät talvet.

  On kylmää kestäviä lajikkeita ruusut ja hortensiat, mutta Siperian ilmasto, ja niiden on oltava hyvä suojaa talven. Sillä Siperiassa sopivaa puuta ja luuta lajikkeita. Ruusut soveltuvat puistojen ja floribundovye ja köynnösruusu, joka olisi hyvin kattavat ja katkaista kunnolla.

  Monivuotinen viiniköynnös elämänlanka Myös levinnyt Siperian kesämökit. Kylmä sopivia lajikkeita pieniä kukkia ja Clematis Tangut.

  Koristerusetti eroaa pyöreä violetti silmuja. Jotkut sen lajit ovat syötäviä

  Lyhyellä Siperian syksyn sopii monivuotinen Aster. Tämä kasvi sietää talvena kukkii lunta. Sopivia melkotsvetkovye ja joidenkin lajikkeiden krysanteemit, mutta ne vaativat hyvän piilopaikan. Itsepäisimmätkin chrysanthemums Siperiassa voi viettää talven kedolla.

  Kasvit koristeelliset lehdet

  Perennat varten Siberia kauniit lehdet luovat taustan kukinnan ja koristele huvilan välissä kukinnan. Sopivia Siberia

  Se on kaunis lehdet ja kukkivat kasvit kuten phlox, krysanteemi, punahattu, doronicum.

  Miten suojata perennoja kylmästä

  Pohjoisessa erityisen tärkeää kattaa kasveja maassa, jotta ne selviävät talven ilman vaurioita. Tämä pätee suhteessa kylmä kestäviä kasveja, kuten ruusut, krysanteemit, hydrangeas.

  Ennen tarhan kasveille on varauduttava. Kiipeily ruusut ja elämänlanka olisi poistettava pylväät ja makasi maassa. Ruusut on leikattu korkeus 30 cm, krysanteemi - 10-15 cm, poistaa vialliset osat ja kaikki lehdet. Sairaiden ja kuolleiden poistettiin kaikki värit.

  Ennen peitemateriaali on okuchit juuri kaula tätä tarkoitusta varten käyttöön turve, kuiva lehdet. Bush on katettava spunbond lutrasilom. Laita päälle runko lanka, jättäen noin 25 cm joka puolelta. Hän makasi päälle katemateriaali. Sisältä runko on täynnä kuivia lehtiä, tammenlehtiä paremmin. Päälle runko on peitetty kuusen oksat, kuivia lehtiä ja nukahtaa, kattaa laatikko tai lutrasilom.

  Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1