Kukat Foamiran-videosta

Oppiminen kukkien tuottamisesta Foamiranilta (valokuva- ja videokäsikirja)

Ennen pääluokan opiskelemista sinun on tutustuttava materiaaliin ja sen ominaisuuksiin ja vasta sen jälkeen luovat omat kätesi Foamiranin jumalallisesti kauniit kukat. Tämäntyyppisten käsityövälineiden omistuksessa voit siirtyä tylsää aikaa, luomalla näyttäviä kukkakuvioita, hauskoja leluja tai Scrapbooking-elementtejä.

Tätä materiaalia kutsutaan eri tavoin: muovimatto, Fom Eva, Reveler, Fom, Foamiran, Foam. Se on pehmeä synteettinen moderni materiaali, jota käytetään scrapbookingissa. Sen tärkein ominaisuus on plastisuus, joka pyrkii lievään venymään 10%: n sisällä. Riittää, että materiaalin hyväksyminen, myöhemmällä muistiinpanolla, on tarpeen lomakkeen päällikölle. Hän reagoi huomattavasti jopa ihmisten käsien lämpöön, mikä tekee hänen kanssaan työskentelyn helpoksi ja nautinnolliseksi.

Meidän aikanamme Foamiran käyttäminen osoittautui todeksi. Luovuuden kannattajilla on suuri valikoima värejä, mahdollisuus lisätä väriaineita halutussa värissä, varjossa, joka avautuu sekä päälliköille että aloittelijoille lähes rajattomat mielikuvituksen ja luovuuden mahdollisuudet.

Kyllästysvärit Foamiran sopii erinomaisesti erilaisten lisävarusteiden luomiseen. Runko- ja pastellivärejä käytetään tekemään nukkeja tai työskentelemään "Chebbi".

Toimitusjohtajan tärkeät ohjeet!

Jos sinulla on ongelmia hiusten kuntoa, sinun tulee kiinnittää erityistä huomiota käyttämiin shampoot. Pelottavat tilastot - 97% tunnetuista tuotemerkeistä on komponentteja, jotka myrkyttävät kehomme. Aineet, joiden vuoksi kaikki vaikeudet koostumuksessa on nimetty natriumlauryyli / lauretaanisulfaatiksi, kokosulfaatiksi, PEG: ksi, DEA: ksi, MEA: ksi.

Nämä kemialliset komponentit tuhoavat kiharajen rakenteen, hiukset hauraat, menettävät kimmoisuutta ja lujuutta, väri hajoaa. Myös tämä lama pääsee maksaan, sydämeen, keuhkoihin, kerääntyy elimiin ja voi aiheuttaa erilaisia ​​sairauksia. Suosittelemme, ettet käytä tätä kemiaa sisältäviä lääkkeitä. Viime aikoina asiantuntijamme tekivät analyysejä shampoista, joissa ensimmäinen sijoituspaikka oli Mulsan Cosmetic -yrityksen varoilla.

Ainoa valmistaja kaikista luonnollisista kosmetiikasta. Kaikki tuotteet valmistetaan tiukkojen laadunvalvonta- ja sertifiointijärjestelmien puitteissa. Suosittelemme käymään virallista verkkokauppaa mulsan.ru. Jos epäilet meikkisi luonnollisuutta, tarkista viimeinen käyttöpäivä, sillä se ei saa olla pidempi kuin yhden vuoden säilytys.

Työkaluja materiaalin käsittelyyn

Tämän materiaalin käyttämiseksi tavalliset sakset ovat riittävät. Voit kuitenkin käyttää erityisiä koneita tarvittavien muotojen, kuvioitujen kompostoreiden ja muotojen luomiseen. Vaihda värejä, anna uusia sävyjä pastellillä tai akryylimaaleilla.

Muuta muotoa ei ole tarpeen käyttää lämmityslaitteita, kuten rautaa tai juustoainetta, sormien tarpeeksi lämpöä. Lämmön vaikutuksen alaisena muovi-mokkana on täysin taivutettu, ryppyinen, samalla kun muistaa "uudet" muodot niiden myöhemmällä säilyttämisellä.

Tuhat sanaa ei voi korvata edes yksittäistä kuvaa. Siksi ehdotamme, että siirrymme sanoista tekoihin ja yritämme luoda omilla kädillä violetti kukka. Tässä autamme mestariluokkaa. Emme aio alkaa pioni syntymästä, koska se on monimutkainen toteutuksessa, mutta purppura ruusu ja lumikello - vain kaikkien voimalla.

Suosittelemme, että tutustut tällaiseen luovuuteen katsomalla videota siitä, mitä Foamiran on ja miten työskennellä sen kanssa.

Tiettyä työtä varten tarvitaan tällaisia ​​työkaluja ja materiaaleja:

 • Foamiran oliivi- ja violetti kukat;
 • sakset;
 • liima ase;
 • kiinnitys hiusklipsiin, rintakoruihin tai muihin koristeisiin.

Joten, mestarikurssi kukkien tekemiseen koostuu neljästä vaiheesta:

Jokainen vaihe kuvataan yksityiskohtaisesti asiaankuuluvien valokuvien toimittamisella.

Irrota Foamiran rullasta purppura pitkä kaistale, jonka leveys vastaa kolmea senttiä. Sitten leikkaa se erillisiin laastareihin, mieluiten suorakulmaiseen muotoon, josta kukan terälehdet leikataan.

Tämän koostumuksen luominen, terälehtien muoto voi olla mielivaltainen, mutta meidän tapauksessa on soikea pienellä leikkauksella.

Nyt on välttämätöntä kierrä jokaisen leikattujen terälehtien vastakkaiset reunat sormillasi, ja venyttää keskikohtaa hieman sormien tyynyillä. Tällaisia ​​terälehtiä tarvitaan 20 tai 25 kappaletta.

Kun kukin terälehti on saanut tarvittavan kaarevan muodon aaltoviivoilla, voit liittää ne yhteen. Tätä varten otamme liimapistoolin tai liiman vahvan kiinnityksen. Sovellamme sitä pieneen määrään "katkaistuun" osaan ja vähitellen muodostavat kukannuput. Sen keskelle, työn helpottamiseksi, sijoitamme pallon, joka on valssattu folioon. Voit käyttää myös muita käteviä materiaaleja.

Lehdet ovat kiinni "shakkilaudan" järjestyksessä edellisen kohdan vieressä, älä unohda painaa niitä tiukasti toisiaan vasten. Kylmäliiman avulla prosessi kasvaa huomattavasti ajan myötä ja liimapistoolin käyttö nopeuttaa työtä.

Kolmas vaihe "Nupun aukko"

Lehtien liimaus tapahtuu noin samassa tasossa suhteessa toisiinsa. Tämä menetelmä tarjoaa mahdollisuuden saada kauniin ja jopa reunat kukan kanssa kukkivia alkuunsa.

Nyt pääluokan voi siirtyä eteenpäin ja kertoa meille, kuinka luoda yhtä kaunista vihreää osaa kasveista omilla käsillämme.

Vaihe neljä "Lokit ja Cup"

Foamiran-läpästä, mutta jo oliivinvärisiä, leikkaamme useita pitkiä kaistaleita, joiden sakset ovat 7 - 8 cm pitkä ja enintään 1 cm leveä, minkä jälkeen ne leikataan kahteen samaan osaan melkein aivan päähän. Sormet kierrä elementit tilaan tiukka flagella, joka, rentoutumalla, hankkii meille "luonnollisen" muodon.

Vaikka vektoriimme ryhtyy tarvittavaan tilaan, leikkaamme saman saman romun, ehkä kaksi, ympyrän, jonka halkaisija ei ylitä 3 cm: a. Ne auttavat luomaan kukkapohjan. Seuraavaksi on kyseisille ympyröille, että luomuksemme koristeellinen kiinnitys liimataan.

Ehkä pääluokka näytti hieman vaikealta tai riittämättömältä, jotta voit selittää.

Monet meistä pitävät kevätkaudella juuri Snowdropsin kokoelmana. Tämä tehdas on lueteltu punaisessa kirjassa, joten nämä toimet ovat rikos, joka on rangaistava määräämällä sakon. Tämä kukka on paljon helpompaa kuin pioni.

Kuitenkin, jos tällaisia ​​kauniita kukkia ei voida kerätä metsään, koska ne ovat häviävänlaisia, luodaan ne keinotekoisesti omilla käsillään Foamiranista. Kun olet läpäissyt meiltä tarjotun mestarikurssin, voit tehdä koko joukon tällaisia ​​kukkia rikkomatta lakia.

Niinpä valmistusohjeessa sanotaan, että luomisen aikana tarvitsemme sellaisia ​​materiaaleja ja työkaluja kuin:

 • valkoinen väri;
 • oliivinvihreä muovi-mokka;
 • hammastikulla;
 • Sulata;
 • varsijohdin;
 • maali;
 • vihreä teippi;
 • sakset;
 • rauta tai kiharat.

Edellisellä kerralla mestariluokka rakennettiin kukka-prosessin vaiheittaiseen paljastumiseen. Tässä tapauksessa jatkamme samalla tavalla.

Foamiranin valkoisella läpällä käytämme hammastikkua viereisten terälehtien ääriviivoja: kolme sisäistä (pieni) ja kolme ulkoa (suurempia). Nyt leikkaa ne saksilla.

Lehtien sisempi osa sävytetään vihreän värin pastellillä. Tehdäksesi tämän, sinun täytyy piirtää sydämet ja maalata ne kaikki pieniksi paloiksi.

Seuraavaksi sinun täytyy lämmittää rautaa. Riippuen siitä, kuinka paljon tilaa säästyy. Jos on vain neljä, anna etusija toiselle. Kiinnitä teräväsi pohjaan lämpimään pohjaan. Se tarttuu hyvin, mutta kun se lämpenee, se alkaa laskea. Tämän vaiheen aikana terälehden reunat voivat sulaa hieman. Rauta ei kuitenkaan uhkaa mitään pahaa.

Lämmityksen jälkeen se saa kupera muodon ja hieman kiemura. Käytä hetkeä, jolloin se on lämmitetty, anna sormesi haluttu muoto ennen jäähdytystä. Agility tässä tapauksessa ei satuta. Jäähdytyksen jälkeen se on täydellinen säilyttää kunnossa. Samaa menettelytapaa olisi noudatettava Snowdropin suurilla terälehdillä.

Paksun langansuojan lopussa on juuttunut, joka on ostettavissa myymälästä.

Lopulliseen rakenteeseen kaikki kolme pientä lehtiä liimataan, jotta ne löytävät toisensa.

Ylhäältä pienillä terälehdillä me liimamme yhteen tasoon terälehdet ovat suuria. Lopulta saat puoliksi avatun kukan. Jos haluat luoda kukka, jonka silmukka on avattu, on tarpeen taivuttaa suuret terälehdet takaisin ja niiden pohja pudottaa pieni määrä kuumaa liimaa. Kun se kuivuu, terälehti vahvistaa sen aseman.

Teurasta haluamasi nauhan pituus ja leikkaa se saksilla kahteen nauhaan, joiden oikea leveys on. Ne kääritään kukkaverkon pohja ja luo sujuvan siirtymän alkuun. Kierrätys tapahtuu kierteellä.

Luodaksesi lehdet Snowdrop, tarvitset

valmistettu etukäteen Foamirana oliivi väri. Lisäksi pääluokka koostuu leikkaamalla yksi pieni ja kaksi suurta terälehteä, keskellä kukin värjätään vihreiden pastellien avulla.

Jokainen lehti kiinnitetään erikseen keskimmäisen pystysuoraan, anna sille tarvittava luonnollinen muoto.

Jotta kukka näyttäisi mahdollisimman realistiselta, taivuta ja taivuta paikalle liimaa ensimmäinen lehti, kuten kuvassa näkyy.

Alustan pohjassa liimaa ensin yksi lehti ja sitten toinen, kuten kuvassa näkyy.

Tämä päättyy pääluokkaamme, jonka kanssa olet luonut oman kevätkukkasi - lumikello.

Teemme koristekukka talon talosta

1. KÄYTTÄJÄN OHJEET ALOITTAJILLE

Aikaisemmissa materiaaleissa olemme esittäneet vaiheittaiset mestarikurssit ja videonopetukset sinulle, josta voit helposti ja helposti selittää, kuinka tehdä kotitekoisia kukkia (pioni, ruusu) fameiran kautta. Tässä artikkelissa on vinkkejä, u, videooppaita aloittelijoille. Jos tutustut tämän hämmästyttävän materiaalin ominaisuuksiin, suosittelemme aloittamaan oman luova urasi luomalla yksinkertaisen kukan, joka koristaa hiuslisäkkeen tai elastiset hiukset.

- miten tehdä preformi foamirana ohuempi?

Ensimmäisen työkappaleen työstämiseksi terälehden muotoinen, ja sitten alkaa murskaamaan kovaa ja hieromalla käsiin, suurin vapauttaa ilmakuplat materiaalista. Esimuotti asetetaan sitten pohjasta ja sen jälkeen kuumentamalla hieman venyttää sormiaan.

2. MITEN kukka FOAMIRANA

Kuinka nopeasti tehdä yksinkertainen kukka foamirana varten rezinochki hiukset:

√ Nyt tehdä lehdet kukka piirtämällä ääriviivat kuvio arkin foamirana vihreä. Levitä raitoja (voi olla hammastikulla) ja veistää pohja. Lämpökäsittelyn jälkeen, lehdet antaa halutun muodon.

3. mestarikurssi aloittelijoille. MITEN kukasta FOAMIRANA eri tavoin

4. VIDEO OPIT rakentamiseen kukka FOAMIRANA

Hyvät vierailijat! Jos osaat jo työskennellä foamiranom ja tehnyt omin käsin vähintään yksi kukka pois tästä materiaalista, voit vapaasti lähettää vinkkejä ja jakaa kokemuksia aloittelijoille craftswomen kommentteja.

ryhmä

Mestarikursseja Kukkia Foamirana Video

esittelyn sekä kirjailija työpajoja.

✿ ♥ Nyt sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa muille sivustoille ja ryhmien kaikki hauskaa ja oikealla löydät täältä! Näytä lisää ...

✿ ♥ se on hyödyllistä ja mielenkiintoista!

Look mestarikursseja ja Pick yksi idea maun. Olen varma, että pidät tuntea luoja!

✿ ♥ Yhdessä nopeasti oppia tekemään viehättävä kukkia foamirana. Foamiran # # # vom kukkia

✿ ♥ seurata uutisia, oppia päivitykset ensin!

Vapaa mestarikurssi:

"Kuinka tehdä herkkä ja kaunis ruusu foamirana vain 15 minuutissa?" Verkkosivusto: https://youtu.be/hnQZwqvFuos Sijainti: Krasnodar, Venäjä

toimet

Kirjoittaja: Aurika Kukkia

Kirjoittaja: Irina Storozhenko

Kirjoittaja: Elena Maeva

Osa 1 https://vk.com/video294632249_456239028?list=78d10a12 ..

Osa 2 https://vk.com/videos294632249?z=video294632249_45623 ..

Kirjoittaja: Irina Storozhenko

osa 1 https://www.youtube.com/watch?v=02JBZrX4j2M

osa 2 https://www.youtube.com/watch?v=-mNrNTHM2Bc

https://vk.com/videos-144916083?z=video422573919_4562 ..