Kuivausrumpu viiniköynnöksen katto kuva

Katto kuivausrumpu parvekkeella (kuva 45): optimaalinen ratkaisu kotimaan asioista

Katto kuivauskone on parveke - tapa käsitellä yksi suurimmista ongelmista Kaupunkikämppä. Pysyvä pula neliömetriä akuutisti tuntui silloinkin, kun on tehtävä normaali kotitöitä: pesu, kuivaus pesula, silitys. Ei kaikki kotiäidit nauttia pesula. Erityisesti silloin, kun prosessi on täysin automaattinen kotona.

Tässä artikkelissa me tarkastelemme tapoja ratkaista esteettiset ongelmat vaatteiden kaupungin asuntojen

kuivausrumpu, taittuvat tarkoittaa «dia» kattoon

Monitasoista paikallaan järjestelmien ripustimet rullien vaatteiden kattoon

Irrotettava kuivain asentaa parvekkeella kaiteeseen tai parveke verhoseinät

paikka huoneisto ruma köysi - on viime vuosisadalla. Nyt suositumpi asentaa kattoon kuivausrumpu parvekkeella. Tämä säästää niin tärkeää ja välttämätöntä metriä, mutta myös poistaa ongelmia alkeet: notko vuonna käytävä asioita ja kiinni väärään aikaan pyykkipojat.

Saat klassinen sisustus Fit roikkuu kuivausrumpu

Se on kompakti malli, joka sopii täydellisesti tahansa terassi tai loggia. Tärkein etu - koko. Kiinteä kuivausrumpu yksikkö on kiinnitetty seinään ennalta määrätylle korkeudelle. Tarvittaessa merkkijono laajennettu ja kiinnitetty vastakkaisen seinän läpi ylimääräisen pistoyksikkö. Muovikuori on helppo puhdistaa pölystä ja sopii täydellisesti sisälle parveke. Käytön jälkeen kuivain voidaan koota ennen seuraavaa kuivausta pyykkiä.

Automaattisesti kääntyvät liukuva malli kuivaaja

Liukuva kuivausrumpu kompakti puretaan pyykkinarulla vie vähän muistia

Tämä kompakti malli, joka voidaan asentaa mihin tahansa korkeudelle. On tärkeää määritellä etukäteen koko katon kuivurin parvekkeella. Jos tila ei salli paikallaan kerroksessa mallia, taittuvat roikkuu kuivausrumpu - paras vaihtoehto. Kannatin vahvistettu hihnat, joita liikutetaan erilleen kuin haitari. Taitetussa tilassa ei vie paljon tilaa, joten voit käyttää parveke lomailuun.

Kuivausrumpu «Wallfix» sopii hyvin pihalla omakotitalon ja loggialle tai parveke, jos se on riittävän suuri

Taitto puu kuivain säästää mahdollisimman paljon esteettistä ulkonäköä parveketila

Jos parveke on tarpeeksi tilaa, niin olet täysin vapaasti valita, se olisi helpompaa: ulkona kannettava versio, seinälle tai kattoon

Irrotettava kuivausrumpua parvekkeella "katto köynnös" - suosikki rakastajattaria. Suunnittelu on ontto muovinen putki sisällä köysi venytetty. Järjestelmä on asennettu kattoon erityisillä konttien ja vahvistamisesta yksiköitä. Tärkein etu - helppous, kyky säätää korkeutta, ei ole löysällä. sääntelyn mekanismi ei ole hankala käyttää. Porrastettu muoto mahdollistaa tasaisesti kuivaa pesula, roikkuu eri tasoilla.

Katto kuivausrumpu "köynnös" suosikki lentoemännät mahdollisimman helppokäyttöisyys, siirrettävyys eikä notko

Katto kuivurissa notko, työskentelee periaatetta "creepers"

Kuivaus parvekkeella: vivahteita käytön

Ennen kuin ostat kuivausrumpu, määrittää koko ja malli. Se ei riipu ainoastaan ​​korkeus ja leveys parveke. Jos käytät loggia tai parveke paikkana levätä, on parempi käyttää siirrettävää mallia, joka ei pilata yleistä sisusta. Kääntyvät tai liukuvat rakenteet ovat myös sopivia tässä tapauksessa.

Seinälle kuivausrummut kanssa ruiskuttamalla poikkipuu, joka suojaa likapyykkiämme bändejä

Avattavan katon Elektrosushilki valaistus, kosteusanturi ja hiustenkuivaaja

Paikallaan kuivaus on helpompi ja kestävä. Jos aiot paitsi kuivata pyykkiä, vaan aiomme tuulettua huopia, matot ja seinävaatteet, se on parempi käyttää paikallaan mallia. Paras vaihtoehto - Katto viiniköynnöksen.

Kotitekoinen teollisuuden kuivain on putket ja seinä ja katto mount

Järkevä käyttö yläpuolella portaat toiseen kerrokseen: kuivaimen ikkunan vieressä

Toinen, täysin pilaa sisustus, järkevän käytön vaihtoehtoa koristeluun paikka kuivaimen yläpuolella portaat toiseen kerrokseen

Mieti muun muassa luotettavuudesta lukita jaksoja ja kiristys jäseniä. Jouset voivat taipua painon märkä pyykki. Alumiini koristeita lopulta pilata kaiken. Muovi on käytännöllinen, mutta se on lyhytikäinen. Siksi asennus kattoon kuivauksen parvekkeella - vastuullinen prosessi, joka vaatii tarkoin harkittu lähestymistapa.

Katto Elektrosushilki pesussa desinfiointi toiminto

Suosittu kätevä roikkuu vaihtoehto: kuivempaa-tikkaat

Ei vähiten rooli valmistajan valinnan pelaa kuivaus. Suosituimpia merkkejä markkinoilla tuottaa luotettavaa tuotetta. Hinta on paljon korkeampi, mutta ei ole ongelmia on taattu. Laadukasta materiaalia ruostumattomasta teräksestä tai ruiskuttamalla on jouset päästä eroon monista epämiellyttävä vivahteita: likainen jalanjälkiä juuri pesty pellava tai notko, joka mahdollistaa kuivua hyvin helppoja asioita. Tässä tapauksessa asianmukainen kohtuullinen talous yhdistettynä luotettavuutta tarjoamia valmistaja.

Kaunis ja toimiva malli kuivaimen "Victorian tyyli". Se voidaan ripustaa ketjun tai köyden, riippuen sisustus

Kuivausrumpu voidaan tehdä oma. Tämä ei ole monimutkainen prosessi, joka vaatii vähintään tietoa ja taitoa. On vain tarpeen ostaa erityisiä renkaat ja kiinnitä ne seinään ruuveilla. Voit tehdä tämän, sinun on ensin sijoitettu symmetrisesti vastakkaisiin seinämiin baarissa. Ne korjata rengas, jonka kautta tavoittaa köyttä.

Beach tyyli terassilla, parveke tai loggia: roikkuu katosta mela kuin pyykinkuivaajat

Kotitekoinen kuivausrumpu (myös voidaan käyttää ripustin tai teline vaatteet) kiillotettu suuri puun oksa

Ennen asentamista kuivausrumpu, parveke, avoimet ja päättää sijainti rakennustyömaalla. Asennus kattoon kuivurin parvekkeella - prosessi, joka vaatii huolellista lähestymistapaa. On parasta merkitä kiinnityspisteet ennen sisustuksesta. Jos aiot lopettaa muovi, on tarpeen ottaa huomioon lisäpisteitä vahvistamisesta kuivausrumpu. Se voi vaatia erityisiä lautakuntien luotettavasti varmistaa rakenteen.

Hauska geometrinen kuvio 3D-kuivain seinään ja kattoon asennettava

Kuivausrumpu crossbar sääntelystä korkeus perustuu ulottui lattiasta kattoon

Asenna kuivain voi olla itse. Liittyvistä ohjeista askel askeleelta prosessi se on maalattu. Mutta jos on ongelmia, on parempi kutsua asiantuntija, joka tarkasti porata reikiä seiniin parveke ja lukko estää.

Katto kuivausrumpu kylpyhuoneessa tai parvekkeella

Vaatteiden kaupungin huoneistoissa usein tulee todellinen ongelma. Vuonna kylpyhuone ripustaa märkä asioita, tietenkin helpompaa, vain kuivumista voi viivästyä: standardin ilmanvaihto monikerroksisten rakennusten, lievästi sanottuna, riittämätön. Roikkuu vaatteita ullakolla pitkään ei ole enää merkitystä. Jää vain parveke tai loggia.

Kuivausrumpu Katto: lajit

Yksinkertaisin laite vaatteita - se on kiinnitetty lanka kädet vastakkaisilla puolilla piirin. Kuitenkin tämä menetelmä on haittoja. Jos parveke käytetään paitsi taloudellista toimintaa varten, läsnäolo pysyvä esteitä muodossa johdot rinnassa tai kasvojen, tietenkin, ei ole toivottavaa.

Erityisesti sovitettu pyykin muodoltaan valmiin rakentaminen jäykempää materiaalia. Valtaosa malleista kuuluvat luokkaan taitto, eli niiden sijoittelu seinälle tai kattoon ei vaikuta toiminnallisuutta pieni huone. Manuaalinen mahdollistaa niiden asennuksen kylpyhuoneessa ja parvekkeella ja loggia.

Asennuksen jälkeen tyyppinen tuote on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

 • Lattia - yleensä metallista taittuva muotoilu. Asentaa mihin tahansa tasaiselle pinnalle. Sekä se, että se on liikkuva, miinus - ei liian mukava, ja pellava on alhainen;
 • Wall - kiinteä tai liukuva. Asentamalla ne tehdään seinään, useimmiten, kylpyhuoneessa, koska jälkimmäinen on enemmän täysin mitoitettava kuin parvekkeelle;
 • katto - menestynein variantti: pellava on mahdollisimman korkea. Kuten lämmintä ilmaa huoneeseen ja ryntää asioita kattoon kuivaimen kuivuu paljon nopeammin. Asennus tehdään kattoon, ja se toteuttaa omin käsin.

Mukaan niiden rakenteellisista ominaisuuksista tuote luokitellaan seuraavasti:

 • Sliding - useimmat vielä seinälle. Yksi yksikkö on kiinnitetty seinään pysyvästi. Kun on tarpeen kuivata, toinen kiristysnauhoihin yksikkönä ruletti nauha, ja laite on kiinnitetty vastakkaiseen seinään. Turvallinen voi olla mikä tahansa pituus, mistä on osoituksena palaute;
 • Taittuvat - varustettu razdvizheniya mekanismi, ja se voidaan taittaa pituus ja leveys mallista riippuen. Katto- tai asennus on tehty telineessä;
 • mesh - mahdollisuus antaa enemmän kuin parvekkeelle, ja varsinkin kylpyhuone;
 • viiniköynnöksen - on suosituin versio kuivausrummun, kun hän taittaa tiukka kattopinta, ja ei tapahdu. Se koostuu ontosta putkesta, jossa on sisällä köysi ja estää pihdit.

Liana on helppo ja kätevä käyttää. Jos pysyvästi kiinnitetty köysiä tai merkkijonoja liukuvat kuivausrumpu, esimerkiksi, on tarpeen päästä, täällä narun, jokainen teline lasketaan sopivalle korkeudelle, jotta jälkeen roikkuu asioita, nostetaan jälleen lähes kattoon. Ja mukaan asiakkaan palaute on enimmäkseen köynnös asetettu parvekkeella ja loggia, jossa tie kirjaimellisesti jokaisen sentin tilaa. Kuvassa - kattoon kuivausrumpu.

Itse asennus laite on yksinkertainen riitä ymmärtää hieman monimutkaisempi koota tuote. Vaikeus voi aiheuttaa kuivausrumpu kiinnitys. Esivalmistetut talot esimerkiksi porata reikiä katto on melko vaikeaa, koska tällaiset hankkeet katto vahvistui verrattuna seinät. kiinnitysruuveille tarvitsevat erityistä ja tehokkaampia laitteita betonikivijalkaan.

Helpoin tapa selviytyä omin käsin asennuksen sisäänvedettävä kuivausrumpu. Lohko suluissa kiinnitetty seinään useimmat perinteiset ankkureita tai pistokkeet - riippuen materiaalista ja vastakkaisella seinällä parveke tila vapautetaan lukitsemiseksi toisen lohkon.

Järjestelmä on hyvin yksinkertainen.

 1. lianas kokoonpano vie paljon enemmän aikaa. Ehdotetun käskyn yksityiskohtainen kaavio laitteesta ja sekvenssi kiinnitys ja piirroksia.
 2. Tasaiselle pinnalle säädettyihin kaikki yksityiskohdat kuivaimen laitteensa tarkastetaan.
 3. Pitkä johto on kulunut yli bar ja rullan teline. Määrä johdot vastaa useita baareja.
 4. Vaihtoehtoisesti, kukin johto on läpi salpa tangon yläasentoon - ylempi kansi, ja sitten pohjan kautta. Prosessi kuvataan yksityiskohtaisesti ohjeita.
 5. Kattoon on merkitty ja porattu reiät suluissa, vahvistetaan, yleensä vaarnat.
 6. Asennettu kannattimet rullat. Vastakkaiselle seinälle kiinnitetyssä säätösauvoja. Kiinnike on kiinnitetty lyhyt johto.

Videon tietojen asennus katon kuivausrumpu.

Katto kuivausrumpu Parvekkeen: miten valita

Artikkeli on julkaistu kuivaimet (joka on osa laitteen osa).

Katto kuivausrumpu parveke on ratkaisu ongelmaan märkiä vaatteita, erityisesti jos neliön kuvamateriaalia on loppumassa. "Kutsumaton vieras räjähtää asuntoon, löytää emäntä ripustaa vaatteita käytävällä. Yrittävät päästä syvälle huoneeseen, vieras ripustettu levyt ja hyökättiin puisilla pyykkipojat. "

Ymmärtää erilaisia ​​malleja auttaa meidän artikkeli.

Katto kuivausrumpu Parvekkeen tulee pelastuksen niille, jotka ovat, itse asiassa se on parveke.

Luokitus kuivurit ↑

Kuivaimet on kolmenlaisia ​​- lattia, katto ja seinä. Kaikki ne yhdistää yksi piirre - enimmäismäärä jousille vähintään ala, jolle on ominaista muotoa ja asennuspaikka. Erilaisia ​​kehittyneitä salli osan huoneistoissa kuivalla. Mutta parvekkeelle ihanteellinen vaihtoehto olisi katto kuivausrumpu. Se on yksi kiistaton ominaisuus - asennuskorkeus.

Työskentely samalla periaatteella, ne ovat muodoltaan ja kiinnitysmenetelmästä. Voit jakaa ne ryhmiin: irrotettava ja ei-irrotettava. Kiinteät kiinnitetty oikeaan paikkaan sekä veti köyden - tehty ja unohdettu. Jos pysyväksi katossa jotenkin ärsyttävää, siellä ottaa mallia.

Tyyppi-kuivaimet ovat:

Jouset vedetään ja venytetään, kuten nauhan mittanauha. Pääyksikkö on kiinnitetty seinään, ja ei voi poistaa. Toinen on asennettu vastakkaiseen seinään, tarvittaessa, kiinnittämällä venytetty jouset. Taitettu kompakti on siisti ulkonäkö.

Hihnat alusvaatteita, väkeviä konsoleihin. Voidaan taittaa pituudeltaan ja leveydeltään - mallista riippuen.

Kuvan osoittaa selvästi, miten pituuden nauhat voidaan jättää pois pesussa. Tämä muotoilu onttojen tankojen, köysien ja venytetty sisällä rajatulla yksikössä.

Ja tiedätkö mitä ominaisuuksia ja etuja ovat metallia listoitusta käytetään lasituksen parvekkeet ja lasitus? Lue artikkeli ja sinun ei tarvitse kysymyksiä tästä aiheesta.

Ja tieto valinnasta kattoon pyykin kuivaaminen parveke on saatavilla tässä osoitteessa. Lue meidän juttuja, ja voit helposti valita ja asettaa manuaalisesti kuivausrumpu.

saksalainen yhtiö Leifheit (Venäjän myynnin johtaja), italialaiset Melicone ja GIMI, Dogrular Turkista - johtava yritys myynnin ja laatu on hyvä nimi markkinoilla. Kuitenkin tuotemerkin vaikutusta hintaan. Esimerkiksi Leifheit tuotteita 2000 ruplaa, Gimi - 700.

Paras kiinalaiset yritykset ovat "Natalie" ja "Delta". Hinnat alkaen 500 ruplaa.

Kumpi yritys-valmistaja valitset, muista tarkistaa ostaessaan tuotteen ominaisuus: mistä aineesta valmistettu kuivausrumpu, ruiskuttamalla, erilaisia ​​jouset.

Kukin kuivaaja on useita etuja ja haittoja, on tarpeen ottaa huomioon, kun valitaan.

"Liana" - vaikea asentaa suunnitteluun. Kertausta ohjeita ei ole aikaa. Lisäksi vetää köyttä kiinteä muovi asentaa seinään. Osa painosta pyykin osuu Tämän telineen ja muovi on muovia. Kuitenkin tämä malli on tunnustettu johtaja keskuudessa palveluihin kotiäidit.

Kaikkien pitkän kuivaimet on pieni löysällä. Jos siis valita kuivaimen 1,8 metriä pitkiä, sopii hänen materiaali on ruostumaton teräs, ei muovia.

Jos valitset lyhyen kuivausrumpu, merkkijono ei saisi olla liian ohut, muuten paitsi sukkia ja paitoja, hän ei selvinnyt.

Kanssa yrityksen ja määritellyn mallin. Nyt muutamia kohtia, jotka auttavat sinua tekemään työtä kahdesti.

Kanteen kuivausrumpu on painorajan sitä ripustaa vaatteita. Jos haluat kuivata farkut ja päiväpeitteet, valitse enimmäispaino ja poistaa alumiininauhat.

Asentaminen kattoon kuivaus pyykin parvekkeella tai parveke, loggias, avaa ikkunan ja tarkistaa, onko se vaikuttaa kuivaus pyykin.

Lähes kaikki mallit ovat muovivääntimet, joten niiden asennus voidaan tarvita paitsi ankkureita, mutta myös pieniä levyjä, jotka ovat pultattu seinään tai kattoon. Pitää tämä mielessä, jos saydingovye katot.

Jos aiot korjata parvekkeelle, kuivaimen asennus tapahtuu parhaiten korjauksen jälkeen. Jos suunnitelmat vuori, kiinnitysten on huolehdittava perustaa paneeleja.

Tuotanto kuivausrummut käsillään ↑

Pyykkinarulla kuivausrumpu voi tehdä omin käsin.

Periaate on yksinkertainen. Vastakkaisila seinät liittää kaksi liuskaa puun ja kiristä ruuvit niitä renkaita. Sen määrä ruuveja riippuu halutun määrän johdot, pari ruuvia - yksi köysi.

Näin voit käyttää yksiosainen kuivaus pyykkinarulla, ei sen leikkaamista. Ja tarvittaessa se voidaan poistaa kaikki seuraavaan pesuun asti. Ja vetää köyttä helpompaa.

Muista kuitenkin, että ruuvit ruuvataan-renkaat käsin! Siksi on erittäin tärkeää huolellisesti valmistautua niiden avaamista. Porataan joiden halkaisija on pienempi kuin ruuvin, ja puhdistettava huolellisesti roskia. Raon jälkeen jäljellä ruuvaamalla, on toivottavaa sulkea - tämä parantaa pidätysvoiman. Kotitekoinen kuivausrumpu maksaa kymmenen ruuvia ja kela köyden, kiva säästöjä.

Nyt vieraat ei tarvitse vältellä putoaminen niistä sukkia ja paitoja käytävällä. Miellyttävä kuiva!

Ja osaat tehdä itsenäisesti asennus PVC paneelit kattoon oman Loggia tai parveke? Lukea siitä yksi meidän artikkeleita.

Ja siitä, miten visuaalisesti suuremmaksi terassilla käyttäen hylly seinälle, voi lukea täältä.

Huomaa, että tietoa siitä, miten oikein liimaa kuitukankaiden tapetti löytyy osoitteessa: http://nashbalkon.com/otdelka/otdelka-sten/kak-pravilno-kleit-flizelinovye-oboi.html.

Katto kuivausrumpu Kuva ↑

Alla kuvia teema artikkelin "katto kuivaimen parvekkeelle." Avata kuvagalleria klikkaa pikkukuvaa.

Katto kuivausrumpu video ↑

Ehdotamme, että myös lukea video aiheita tässä artikkelissa. Vuonna videon näet yleiskuvan vaihtoehtoja kuivausrummut parveke tai Loggia.

Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla:

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi! Kerro meille tämän artikkelin ystävillesi suosikki sosiaaliset verkostot kautta painikkeita vasemmassa paneelissa. Kiitos!

Kun me vihdoin korjauksia parvekkeella, sitten ripustaa kuivaimen "Liana", ensin iloni oli rajatonta, joten kaikki oli kätevää! Mutta melko pian se alkoi romahtaa kuivausrumpu, seinäteline epämuodostuneita, hyppäsi köyttä. Me heitti. Nyt on yhteinen ulkona kuivausrumpu, mutta meillä on suuri parveke, pysäköintialue. Ja yksi pieni alue, on parempi ripustaa liuku- ja ensi laittaa jakkara.

Arvostele kommentti: 0 0

Kyllä, on olemassa sellainen ongelma näissä kuivaimet. Vaikka käyttö vuoden ja kaikki toimii. Vain voidella rullat - hyvin paljon he creaked aluksi. Mutta suunnittelu on mielestäni erittäin onnistunut asentamiseksi kuivausrumpu vain parvekkeella tai loggia. Loppujen lopuksi voit kiinnittää huomiota kuivaus sama kuin "Liana" malleja muilta valmistajilta. Meillä on täällä näyttää olevan myydä tällaisia ​​kuivaimet on valmistettu Italiassa. Ne näyttävät paljon luotettavampi kuin kuivaimen "Liana".

Arvostele kommentti: 0 0

Kyllä, on olemassa jo melkoisesti vaihtoehtoja keksiä miten minimoida tilaa talossa. Kun käytät normaalia jännitteitä kuivausrumpu, toisaalta ja 4 pulttia toisaalta mutta mielestämme on välttämätöntä muuttaa pieni parveke, tietenkin se koskettaa ja kuivaimet. Huolta jännitys kuivempi, jonka keskusyksikkö on valmistettu muovista ja muovikahva Myös myyjä sanoo, että se on okei ole rikki, haluaisin tietää kuka on käyttänyt todella niin?

Arvostele kommentti: 0 0

Päätin tehdä kuivaimen itse. Periaatteen mukaan venytetyn kielisen kitaran. Erittäin mukava muotoilu osoittautui. Seinät vastakkain kiinnikkeiden kierretty ja vedetään köyden. Muuten he katselevat ja eivät pilaa parveke. Päinvastoin, köysi edes näyttänyt elementti sisustus. Ja milloin voit vetää niitä.

Arvostele kommentti: 0 0

Minäkin haluaisin ilmaista tyytymättömyytensä kuivaimen tyyppiä "Liana". Ostimme kuin parvekkeella ja kylpyhuone. Toimintaperiaate on yksinkertainen ja ensi silmäyksellä näyttää erittäin kätevä. Itse asiassa paljon ongelmia sen kanssa: usein köysi luiskahtaminen saranat parantaa, oli välttämätöntä purkaa ja kiivetä. Yleensä tavallinen siima meistä oli helpompaa.

Arvostele kommentti: 0 0

Mitä tarkoita samaa asiaa kaikilla tehtailla hirachite teiltä erityisesti näyttää valokuvan lähemmäs rullia, joten oli selvää, missä köysi tuuli ja otkuda.A sfotat mitään ponyat.Vy ihmiset eivät edes kymmenen metriä muutti by.Poshagovo, se merkitsee paitsi kirjoittaa, mutta myös näyttää kuvassa näkyvällä osista, joissa kasvi "köyden" GRAMOTEI.Ili tarve isoäiti videoiden katseluun, joten sinun ja mikään ei näytä, vain luuserit.

Arvostele kommentti: 0 0

Kuivaimen vastusta normaali, mutta se on tarpeen oikein aloittaa verovochek päättyy, ja sitten näin ystäväni koota, kaulus ollenkaan ja eversiota mayalas huono kaveri ... ja nekin neuvonantajien sivustoissa, sama taula, eikä mikään, joka on välttämätöntä.

Arvostele kommentti: 0 0

Ostin kattoon kuivausrumpu köynnös kaikki mitä vaan vasta puolentoista vuoden kaikki kuluneet jousille. muovia vinkkejä, jotka saastuttavat kielien metalliputket ovat säröillä, ja he ovat kotoisin siellä jatkuvasti avautumisen.

Päätin tänä vuonna korvata metalli kokonaan ostanut teidät säikeitä ei vain kaapelit metalla.Vid tyylikäs, nosto ja lasku mekanismi udobnyy.Pravda kallis kaksi raza.zakazyvala yrityksen apriorimaster.Oni ja asentanut sen. Kehotan kaikkia, koska nyt ymmärrän, että kaikki 1,5 vuotta olen kärsinyt ja nyt on ikionnellinen.

Arvostele kommentti: 0 0

Erittäin tyytyväinen tähän kuivausrumpu. Kylvyssä roikkuu 5 vuotta, mitään ei tehdä sen kanssa. Pestä usein. Nyt parvekkeelle ja haluavat ostaa, koska kesällä on pyyhkeet kuivuu hitaasti.

Arvostele kommentti: 0 0

Minulla oli irrotettava yksi kuivausrumpu parvekkeella, se ei palvellut kauan. Puristimet eivät ole niin muovia ... luin tämän artikkelin ja tajusi, että nämä kuivaimet ovat metallia. Seuraavaksi ongelma tuli kuivausrumpu, parveke ja satuttaa kapean ikkunan avaaminen harjattu kuivaus pellava = (. Olen nähnyt tämän sivuston poikittainen kuivausrumpu, iso kiitos teille) eivät tiedä näistä.

Arvostele kommentti: 0 0

Asetin ulos parvekkeelle kattoon kuivaimen viiniköynnöksen. Se palvelee minua uskollisesti vuosikausia 8 tarkasti. Todella ratkaista pulaa kuivumista. Vuosina palvelun kuivurin ei ole romahtanut, eikä millään tavalla muutettu. Ainoa asia on joskus kierretty köysien (mutta tämä on vain minun vikani - ja kiirehdin nousta liian nopeasti ja jyrkästi.) Kun ei ole vaatteita - aivan selvästi roikkuu itsensä katosta. Totean, että kun pakkaset sushish alusvaatteet parvekkeelle, mutta ovet auki, niin haju ... Et voi kuvitella, miten nukkua tällaisia ​​levyjä. Joten asia on erittäin hyödyllinen ja kätevä.

Arvostele kommentti: 0 0

Valitse katto kuivausrumpu parveke on erittäin tärkeä! Olen kokeillut niin monenlaisia ​​kuivausrummut ja kuivain itselleen valitsi viiniköynnöksen! erittäin kätevä, eivät tarvitse mitään tuoleja tai tikkaat, köysiä alaspäin haluttuun korkeuteen, mikä nopeuttaa prosessia roikkuu vaatteita! ei ole kovin kätevää taitto ja liu'uttamalla kuivain! liuku ikuinen ongelma on venytetty köydet, taitto, ne ovat hyvin pieniä eivätkä tilava, mutta suurin negatiivinen taitto- ja liuku, että saadakseen ne tarvitset jotain korvata!

Arvostele kommentti: 0 0

Elämme viisikerroksinen huoneisto ylimmässä kerroksessa. Katon parvekkeelta metalli - katto kuivain ei ole vaihtoehto. Pidin ajatuksesta 8 kuvaa - kuivain on asennettu seinälle parvekkeella. Mutta vahvistaa sitä, me neohobdimo pura rimat.

Ja siellä on kuivausrumpu, joka on asennettu muovinen runko parveke ulkopuolella (katu)? Tai hän ei kestä?

Arvostele kommentti: 0 0

Ostin itselleni kuivuri teräs katto Familia 200P5 2 m (valkoinen).

Arvostele kommentti: 0 0

Vaatteiden parvekkeella tai loggia aina mukavaa. Mutta tässä tapauksessa on ongelma, ja mitä olisi kuivaimen: lattian, seinän tai katon. Katto kuivausrumpu voi olla vain silloin, kun lasitettu parveke tai loggia, ja tietenkin, on katto. Olen tasainen viidennessä kerroksessa, katto on tehty metallista, mutta parveke muotoilu on sellainen, että on olemassa katto, jossa oli mahdollista vakaasti korjata kuivain. Valitsin "köynnös". Se on hyvin sovi sisälle parveke. Pinnoja eivät häiritse, koska nousua ja laskua. Minun parveke on mukavin kuivausrumpu.

Arvostele kommentti: 0 0

Sitä mieltä, että kuivaimen, jonka aiot laittaa parvekkeelle, on oltava tiivis ja irrotettava. Silti sotkua iso parveke sushkilkami vähiten ruma ja epäkäytännöllinen, mutta joukkue ja irrotettava haluamallasi kellonajalla saat ja laittaa, ja myös helppo poistaa. Käytännön - erittäin tärkeä seikka tällaisissa tapauksissa

Arvostele kommentti: 0 0

Puhtaat liinavaatteet on hienoa. Ja jos haju ja tuoreus tämän alusvaatteet. yksinkertaisesti herkullista! Ja tämän saavuttamiseksi ei välttämättä sovelleta kemiaa. On parempi sijoittaa parvekkeella (tietenkin, jos se on käytettävissä), kuten kuivaus pesula. Tarvitsee vain valita oikea koko ja mekanismin periaate. Ja mennä! Se on todella kätevä Ikromi esteettisiä näyttää.

Arvostele kommentti: 0 0

 • Eugene Elektrosushilki kirjoittaa pyykkiä: tyypit ja ominaisuudet
 • Dima tallentaa Miten liimaa Vinyylitapetit: askel askeleelta opas
 • Dima tallentaa korkki taustakuvaksi seinät teidän parveke tai Loggia
 • Laura tallennus Kvartsvinilovaya laatta viimeistelyyn lattialle parveke tai Loggia
 • Natalia tallennus kirigami joulu: skeema aihepiireissä tekniikkaa

Verhot keittiöön parvekkeen ovi: mitä etsiä

Verhot keittiöön parvekkeen ovi aina vaadi erityistä suunnittelua liittyviä ratkaisuja epäsymmetrisyys parvekkeen ikkunan avaamista. Tämä tuo etsintä ei-standardi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin