Kuivaimet ruokia kaapissa

lautasen kuivausrumpu kaapissa

Yhä, ihmiset yrittävät suunnitella keittiöön itse, tekemään niin helpoksi itsellesi ja vastaavat parametrit käytettävissä olevan tilan. Tällöin paitsi materiaalin väri kalusteiden omistajien on käsiteltävä asiaa ja muiden sitovien keittiössä ominaisuuksia. Tässä artikkelissa, puhutaanpa lautasen drainer kaapissa, jossa ne ovat eri kokoja ja tyyppejä, sekä missä se on parempi panostaa.

Erilaisia ​​kuivaimet alle astiat kaapissa

Mukaan tyypin asennus kuivausrumpu kaapissa ruokia upotettava, asennettu ja erillinen (työpöydällä). Kaksi ensimmäistä tyyppiä käytetään yleisemmin kuin jälkimmäinen, koska niiden kiinnittäminen sisällä seinistä tarjoaa paremman turvallisuuden astiat.

Useimmiten kaappien asennettu upotettu kuivausrumpu lautasen, muodostuu verkkoon, johon astioita asettaa, ja lokero, jossa vesi kerääntyy, joka virtaa astiat. Ne voidaan jäykästi kiinnitetty (kiinnitetty sivuseiniin) ja sisäänvedettävä (asennettu erityinen kiskoilla).

Koska kulma huonekalut ovat yhä suositumpia, lisäksi standardin suorakaiteen ja kulmikas malleja ilmestyi kuivausrummut ruokia kaapissa, joka voidaan suorittaa muodossa kolmion tai suora kulma.

Funktionaalisuuden posudosushilki jaettu: yhden tason (levyihin), kaksi-tasolla (levyt ja mukeja) ja monikäyttöinen. Se riippuu siitä, kuinka monta osaa erilaisille ruokia siellä.

Valmistettu kuten kuivaimet eri materiaaleista. Siitä riippuu suoraan kustannuksista, paino ja kestävyys. Muovi houkutella ostajia sen väriavaruuden ja alhaiset kustannukset, mutta ne on vaihdettava useammin. Metalli kestävämpi, mutta sillä ehdolla, että ne on päällystetty anti-korroosio kerros. Itse suosittuja ovat ruostumatonta terästä kuivaimet, jotka on helppo hoitaa ja silti näyttää hyvältä lähes missä tahansa ympäristössä (erityisesti moderniin tyyliin).

Mitat kuivausrummut ruokia kaapissa

Useimmiten valmistajat kuivausrummut ruokia ohjaavat koko standardin (tehdas) huonekaluja. Niiden leveys voi jättää 40, 50, 60, 70 tai 80 cm. Valitse lisälaitteet tulisi keskittyen luku, joka on, kaappiin 60 cm on tarpeen ottaa lautasen drainer "60 cm".

Kaappiin asentaa kuivain astia?

Edullinen, jos siellä, missä se on kuiva ruokia, sijaitsee suoraan altaan yläpuolelle, tai hyvin lähellä sitä. Johtuen siitä, että omistaja ei tarvitse tehdä turhia liikkeitä (kallistus tai jonnekin), astianpesumenetelmän on helpompaa. On muunnos kuivurilaitokselle kaapin pesualtaaseen ilman pohja, tässä tapauksessa vesi virtaa suoraan viemäriin ja ei tarvitse asentaa lokeroon.

Asentaa kuivain ei suositeltavaa valita lattiakaiuttimet kotelot, koska taitto ja dostavaniya ruokia on paljon laiha, mikä ei ole kovin hyvä.

Kun asennat kuivausrumpu kaappiin ruokia, on erittäin tärkeää tehdä muutamia suosituksia:

 1. Läsnäolo ilmanvaihdon. että Se ei näyttänyt epämiellyttäviä hajuja ja astiat kuivuvat nopeasti, tarvitset hyvän ilmankierron. Tämän varmistamiseksi on mahdollista poraamalla kaksi reikää sivuilla.
 2. Noudattamista etäisyydet. On tärkeää, että etäisyys verkkoon, jossa on asennettu levyt, tai vieressä ylälaipan ei saisi olla pienempi kuin 30 cm. Ennen kuin kuormalavan pohjasta tason kuivain on tarkkailtava ainakin 6-7 cm.
 3. Sealed pohjaseinään kaapin. Vahingoittamatta keittiö, se on parasta käsitellä tarjotin erityinen tiiviste (esim silikoni), joka suojaa materiaalin kosteudelle.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Miten tehdä telineeseen kuivaukseen ruokia käsin.

Kaappi kuivaukseen ruokia Se on osa sisäänrakennettu keittiössä. Tällainen kaappi sijaitsee yleensä yläpuolella pesuallas. Mieti kaappi suunnittelu kuivaukseen ruokia ja varsinainen kuivaus itseään.

On olemassa kahta päätyyppiä kuivausrummut ruokia, jotka on rakennettu kaappeihin:

kuivataan päällystetty, yleensä valkoisia. Tämä edullinen kuivaus kutsutaan taloudellinen vaihtoehto. Joka on varustettu tällaisella kuivaus pannulla tippuu vedellä ruokia. Kuivaus yli 600 mm mutka, ja ne eivät kestä, lopulta alkaa ilmestyä ruoste lokero on helposti rikki. Asennus valkoinen kuivaus yksinkertainen porattu 8 reikää halkaisijaltaan 8 mm, jotka on asennettu muovinen holkki.

kuivaamalla galvanoitu pinnoite väri tyypillisesti kromi. Kalliimpia, hintaero on 5-10 kertaa, mutta myös kestävämpi vaihtoehto kuivaus ruokalaji.

päälle kuivaus leveys julkaisu 400, 450, 500, 600, 800, 900 mm. Koko annetaan koko kaapin, joka on integroitu kuivaus. Eli kuivaus 400 mm eli se asennetaan kaappiin leveys 400 mm.

Onko vivahde, kuivuvat, joka määrittää tai elin lastulevyn paksuus 16 mm tai 18 mm paksu ja on universaali, jotka soveltuvat lastulevyn 16 ja 18 mm käyttämällä erityistä tiivisteet, kiinnitä huomiota siihen ostaessaan kuivattu .

Optimaalinen koko on 600 mm, 400-500 mm pieni, ja 800-900 mm alkaa painua painon alla ware, ja todellakin kaappi kuivaukseen ruokia saatu raskas ladatussa tilassa niin leveys.

Mitat esimerkki lautasen Rejs tuotteita.

Lisäksi, on kuivaus, joka:

asennetaan kaappi laatikoilla

kuivaus, joka on ripustettu kiskoon

Kuivaus lautasen nurkassa kaappiin.

Kotelon muotoilu kuivaukseen asennukseen.

Yleensä suunnittelussa kuivauskaappi vastaa tavallisen kaapissa, paitsi kaapin pohjan. Se, että kaapissa kuivaukseen ruokia kosteuden ja tarvitsevat enemmän ilmanvaihto. Tämän ongelman ratkaisemiseksi pohja kaapissa tai eivät tee muodossa kahden kaistaleen 100 mm.

kuivauskaappi rakenne pohjan kanssa kahden palkin tekevät halvalla valkoisen kuivausrummut ja kuivaimet, joilla ei ole aukosta takaisin asennus takaseinään puukuitulevy.

Eräässä suoritusmuodossa ilman pohja, pohjaan on alemman osan kuivauksen, tai pikemminkin sen runko. Tämä tarkoittaa, että kuivauksen itse tarjoaa tarvittavan jäykkyyden. Vaikka mielestäni pitäisi tehdä niin, että kuivauskaappi välissä muita keittiön kaapit. Tehdä niin, koska paino kiinnikkeiden kuivaus ruokia voi sietää, ja kuivaamalla rungon alareunassa alkaa hajottamaan sivuille.

Runkokotelon kuivaukseen ruokia pohjan kanssa kahden suluissa.

Esimerkiksi mielenkiintoinen kuivauskaapit VARIANT Italian valmistajalta VIBO. Kuivaus voidaan asentaa kaappiin, jossa on pohja ja ilman pohjaa.

Minimisyvyyden kotelon kuivua 283 mm. Perusteella rakentaminen kuivauksen alumiinikehyksestä teleskooppinen haltija takaseinän, joka mahdollistaa lisätä syvyyttä kotelon kuivaamalla 391 mm.

Kuivaus VIBO, toisin kuin yleinen kuivaus Rejs, myydään erikseen, joka on valmistettu lastulevystä 16 mm paksu ja erikseen paksuus 18 mm.

Kuivaus Vibo teleskooppinen takaseinän haltijalle.

Koteloasennuksena kuivaukseen ruokia ilman pohja, asennettu kuivaus Vibo.

Tavallinen standardi korkeus kaapinrungon astia 720 mm ja syvyys 320 mm. Tietenkin on olemassa suurempia ja pienempiä ja syvempi. Vähemmän syvyys on parempi olla tekemättä, ja kuivaamalla sitten ja voi nousta, tekevät vähemmän tarkastelee vähimmäis- ja enimmäismäärät syvyydestä asuntojen vauslaitteistoa. Esimerkiksi soinnillinen aikaisemmin, Vibo vähintään syvyys 283 mm kotelon.

Jos korkeus kotelon 600, 720 mm tai enemmän voidaan asentaa molemmin puolin kuivaus - kuivaus lokerot ja kuivaamalla kuppi. Tällainen kuivaus nimeltään duplex.

Jos korkeus kaapin kuivatukseen 360, 400, 450 mm on asetettu ainoastaan ​​kuivaamiseen lokeroita. Kuivaus tässä tapauksessa sitä kutsutaan yhden tason.

Kuivauskaappi vain kuivaukseen ruokia - yksitasoisessa kuivaus.

Kuivauskaappi kuivausrumpu astian- ja kuivaamalla kuppi - kahden tason kuivaus.

kuivaus asennus ruokia kaapissa.

Ensimmäinen asia tehdä, kun asetat kuivaus on tutkia käyttöohjetta, koska on olemassa joitakin pieniä eroja asennettaessa kuivaimet eri valmistajilta. Olemme todistaneet Duplex kuivaus kromi 600 mm tuotettu Rejs , ehkä yksi parhaista keksejä Venäjän markkinoilla.

C kromi välilehti 600 mm Rejs tuotantoa.

Kuivaus yleinen kromi lastulevyä 16 mm ja 18 mm, koska kuva välikkeiden alla. Pakkaus sisältää evrovinty kiinnittämiseksi muovisia kiinnittimiä kuivaus, ohut kiinnitysruuvit Teleskooppiosien alareunassa kuivaus, pieni ruuvit kyseisen tangot Nelikulmainpohjaiset muovi kiinnikkeiden kuivaus.

Kokoamiseksi suoritettiin kuivaus kokoonpanon mukaisen kaavio.

Aluksi porata reikiä, joiden halkaisija on 5 mm muovinkuivausjärjestelmissä kiinnikkeet, ensimmäisen reiän reunasta 69 mm, etäisyys korkeuden ja toisen pisteen voi merkitä kiinnittämällä asentaa sivuseinään tai mittausten tekemistä.

Laitamme muovi mount neliö alumiini sauvat, kiinnitys ruuveilla on pieniä muovisia sulkimia kuivaamalla zasverlennym reikien evrovintami kiinnittää itse kiinnitetty sivuseinämiin.

Edistettyään haluttuun syvyyteen edessä ja takana laajenevan vahvistamista, me korjata ne ohut ruuvia sarjasta.

Front etumerkkimenetelmiä riittää Vaaituslatta neliön etureunan.

Takana neliö baari ura ulottuu takaisin syvyyteen vastakappaleen puukuitulevy, jos kaapin pohjan koostuu lastulevystä liuskoja tai ennen yhdessä uran sivuseinämissä, kun kaapin rakenne ilman pohja.

Kuivaus ei ole asennettu hyvin "oikea kaappi"Joka sulkee projektio seinään.

Korkeuden määrittämiseksi kuivaamon kupeille, ota suurin levy, aiot asettaa ja aseta se kuivausrumpu. Kuivaus kupit ei saa koskettaa levy, ensimmäinen kohta on myös porattu halkaisijaltaan 5 mm: n etäisyydellä 69 mm: n etäisyydellä etureunasta, toinen piste määrittää Pomeroy välisen etäisyyden kaksi reikää muovi asentaa.

2 . Keittiö käsillään.

" Miten tehdä telineeseen kuivaukseen ruokia omin käsin?

Kuivausrumpu ja keittiön kaapit säilytykseen ja kuivaukseen ruokia

Juomalasin kuivemmaksi vaatekaappi olennainen jokaisen keittiön, koska ilman sitä levyt, salaattikulhoille ja kupit mistään kuivataan ja varastoidaan. Erilaisia ​​tyyppejä kuivausrummut auttaa kotiäidit kätevästi astiat tallentaa jopa suuria määriä.

Lähes kaikki kuivausrumpu lautasen koostuu kahdesta toisistaan ​​riippumattomasta osasta - levyille ja kupit. Tyypillisesti, kukin osastojen on valmistettu kestävästä materiaalista, joka on suurin päällystetty emali maalilla tai kumilla pinnoite. Tämä kuivaus voidaan:

 • erillinen
 • Upotettu uunissa ylhäältä tai alhaalta puhdistusta.

1) Yksittäiset (avoin) kuivaimet on asennettu suoraan seinälle altaan yläpuolella, tai yksinkertaisesti sijoittaa mille tahansa pinnalle, jolloin jäljellä oleva vesi on astiat valua suoraan viemäriin tai erityisessä tarjotin, jos se ei ole aikaa kuivua.

Heidän tärkein etu on, että ne voidaan sijoittaa lähes minne tahansa seinälle tai pinnan keittiössä. Tällainen kuivaus on melko helppo käyttää, ja lisäksi ne maksavat.

2) yhden vaiheen kuivaus astiat ovat vain säilytykseen ja kuivaus lokerot. Duplex suunniteltu lautaset ja kupit, sekä erityinen lupa tallentaa ja kuiva joukko astiat, kuten lautaset, kupit, veitset, haarukat, lusikat, ja niin edelleen. D.

3) Integroitu kuivain on asennettu kuivauskaappi erityistä muovisia kiinnittimiä. Ne voidaan upottaa ylemmän ja alemman kaappiin altaan alta. Toinen tapaus on erittäin kätevä, kun talo on astianpesukone. Sinun ei tarvitse aalto edessä levyt ja jatkuvasti avata kaapin oven. Keittiökaappien kuivaukseen posudyidealnopozvolyayut piilota keittiötarvikkeet, ruokaa laittaessa enemmän kaunis ulkonäkö ja siten pöly ei laskeutua lautaset ja kupit.

4) saranoitu teline kuivaukseen ruokia kaappiin tänään on tullut suosituin ja yleisin. Se tapahtuu erillisenä ja erillään kaappi ja sisäänrakennettu vaatekaappi. Sisäänrakennettu kuivaustelineeseen voidaan luokitella seuraavat parametrit:

 • Läsnäolon kanssa kehyksen tai ilman
 • Yhden, duplex
 • Corner.

Yksi tärkeimmistä edellytyksistä, kuivaimet on hyvä ilmanvaihto, koska kosteus astiat voivat vaurioittaa pinnoitetta kaapin. Ja hyvä ilmanvaihto saadaan kaksi reikää vastakkaisilla puolilla kaapin yhden sijaan. Nämä reiät ovat parasta tehdä sivuilla pikemminkin kuin ylhäältä ja alhaalta, koska reikä yläosassa helposti tunkeutumaan pölyä.

5) Kuivausrumpu trofleks - lisävarusteena kuivaukseen ruokia, jotka voidaan sijoittaa mihin tahansa, ja mukavin keittiö (kuori siipi, ylimääräisiä pannulla tai yksinkertaisesti pöydällä). Tällaiset kuivaimet ovat erittäin houkuttelevia muotoja, joten ne ovat enemmän koriste-elementtejä.

Mitä materiaaleja voidaan tuottaa kuivaus astiat

Kuivaimet voidaan tehdä seuraavista materiaaleista:

 • Metallia. Ne on valmistettu edullisesti ruostumattomasta teräksestä ja ne on usein päällystetty korroosiota ja kerros, joka estää kuivaimen pinnan rot, ruoste ja naarmuuntumista.
 • Ruostumatonta. Nämä kuivausrummut maksaa paljon kalliimpaa kuin metallia. Ne ovat tukeva, kestävä käytössä, ei vaativa ylimääräisiä maalaus. Nämä ominaisuudet eivät salli näy haketus ja korroosiota.
 • Muovia. Tämä suoritusmuoto kuivaimet on ehkä edullisin. Mutta huono laatu muovia, sinun on varauduttava siihen, että se voi olla vaarallista terveydelle. Ja pitää mielessä, että tämä tulee muovinen ruokia. Myös, muovi kuivausrumpu voi nopeasti menettää sen alkuperäisen ulkomuodon, koska muovi on resistentti ole korkeimmalla tasolla.

 • Puuta. Tällainen kohde kuivaukseen ruokia pitkään pitää ylellisyytenä versiota, mutta hän ei pysty sopimaan mihin tahansa huoneeseen. Käytetty puu peitetään kosteussulku materiaalia, joka lujasti suojaa materiaalin kosteutta ja höyryjä. Puu kuivausrumpu on parempi käyttää astioita vain, eikä sen kuivausta.

Miten valita lautasen drainer keittiössä

Ennen ostamista kuivausrumpu lautasen välttämättä mitata etäisyyden sen sijoittamiseksi. Jos ostat sisäinen seinäkaappi, on tarpeen mitata sisämittoja kaapin (leveys, syvyys ja korkeus).

Tuotettu kuivausrumpu standardi koot alla kaapit:

 • 400 mm
 • 500 mm
 • 600 mm
 • 700 mm
 • 800 mm.

Lisäksi nämä mitat on hyvin tärkeää mitata etäisyys kuivaustilan levyjen ja kupit. Se ei saisi olla alle 300 mm. Sinun on myös otettava huomioon, että olisi parempi, jos kuppi osasto tulee olemaan huipulla, ei pohja, koska vesi, joka virtaa alas levyt aina putoavat kuppi, ja se ei ole hygieenistä. Alempi osa tulee olla vähintään 60-70 mm: vedestä keruualtaaseen.

Älä unohda veden läsnäollessa pannulla, koska se on kerätä kaikki vesi valuu astiat, minkä vuoksi se suojaa huonekaluja vaurioilta. Se on helpompaa, jos tarjotin on poistettavissa. Näin varmistetaan helppo puhdistusta.

Jotkut suuri keittiö voit tallentaa ruokia pull-kuivaus, jotka on asennettu vieressä olevat ruudut viemäriin. Tämä vaihtoehto, toisin kuin uunit altaan yli, on kätevä, koska se sijaitsee alle ja saada ruokia se on helpompaa, koska näitä laatikoita hyvin helposti ja sujuvasti esittää.

Käytä mitään kuivaimet, muista, että niitä ei voida ylikuormittaa (edes toivottavaa). Pienin kuivaus (400 mm) on 12 levyjen, ei enemmän.

Kaikki oikeudet pidätetään, kopioimalla linkin sivustoon.