kuiva puro

Kuiva puro kiviä ja kukkia - maiseman suunnittelu rutikuiva uoman

Kuivatusta-up stream voi saada humalassa ja pani hänet aalloilla veneessä. Dry Creek - tämä on vain sisustuselementti maiseman suunnittelu ja erinomainen esimerkki siitä, kuinka trendikkäitä idän filosofisia ajatuksia juurtua maan venäjäksi.

Puhutaan koriste jäljitelmä kuivaa puron pieniä kiviä, hiekkaa ja kasveja istutetaan kallioranta.

Dry Creek omin käsin

Suunnittelu Dry Creek: who cares?

Japanin luovat puutarhoja varten miettiminen ja yksinäisyys. Kaikki kukkia kiven idässä puutarhassa ei ole innostaa ja rauhoittaa ja rauhoittaa. Me valitettavasti vielä kaukana asukkaat Itä niiden ymmärtämistä luonteeltaan. Ehkä siksi olemme tottuneet näkemään luonteen kotimaahansa inspiraation lähteenä ja elinvoimaa? On selvää, että verrattuna puutarha aidosti venäläinen mies japanilaisen tuotemerkin oikein. Mutta monet ideat tuli meidän kesäasukkaita sielulle. Hanki ainakin kuivassa puro. Näyttää siltä, ​​että sen niin helppo tehdä käsillään: valitse kohde, merkitse kanava, täytä se soralla tai pyöristetty kiviä ja istutettu rannoilla kauniita kukkia.

Suunnittele kuiva puro

No, kyllä ​​ja ei. Tietenkin, luoda kuiva virta ei ole yhtä kallista kuin aktiivisuus, esimerkiksi, luonnon varaston välineessä. Mutta ilman huolellista suunnittelua ja luovaa inspiraatiota ole mahdollinen vaikutus samankaltaisuutta noro kiviä myrskyisä vesistöön.

Aloitamme siitä yksinkertaisesta järjestelmästä kuiva virtana. Se varmasti valittaa niille jotka elävät unelma kaunis puutarha, mutta liian laiska tekemään mitään.

Miten tehdä kuivalla puro - askel askeleelta opas

Ajolaite polveileva puro kuivui laiska

Miten tehdä kuiva puro omin käsin

Valmius www.moydomik.net sivusto

Tarkasteltava huolellisesti dacha. Hae ole näkyviä vikoja maastossa. Tässä on heidän me peitetään avulla mutkainen kivinen puro sängyssä. "Kuivattu" vesipitoinen virta visuaalisesti syventää tilaa, pieniä vikoja peittää osa visuaalisesti, jotta se olisi ja rajata toiminnallisella alueella.

Ensimmäinen askel luotaessa omaperäisen sisustuksen tulee piirustus ääriviivoja tulevaisuuden virta. Piirtää rajat eivät kynä ja säännöllinen hiekkaa. Voit tehdä tämän, makasi merkkijono maahan, joka simuloi luonnollista kaarevuutta virran (väärä ja odottamattomia käännöksiä ovat, sitä enemmän luonnollista se tarkastelee veden päällä virta). Lähteen virta on parhaat edellytykset pienellä kukkulalla.

Counting syvyys kanava, sinun täytyy keskittyä sen leveydestä. Ihanteellinen suhde 2: 1. eli jos leveys virta on puoli metriä, sen syvyys -. 0, 75 cm: n (kuiva virta kuva ja piirin, joka on esitetty alla, leveys ei yli metrin, vastaavasti, kanavan syvyys vaihtelee välillä 30-40 cm.

Kaivaa kuiva puro "Dig!". Ei, se ei ole lauseen Galygina miniatyyrejä ja lievä kannustin toimia. Joten, kun suunnitelma on määrä, voit alkaa kaivaa teoksia.

Kun poistetaan ylempi kerros SOD, on tärkeää, että kaivannon kulmassa 45 astetta.

Viemäröinti jättää kuiva puro vedenpitävä konkreettisia pohjan nykyisen virta elävän veden, ja meidän koriste vallihauta laiska Shots tiheä (mitään!) Verhousmateriaalit. Sopivia ja rakentaminen (polymeeri) kalvo, ja läpäisevä LUTRASIL ja jopa kattohuopaa.

Muuttamisesta kivi kuivaa Toteuta pohjavirta alkaa kanavan ainoa, joka on täytettävä kerros soraa tai kevytsoraa (5 cm) ja peitetään hiekalla. Ja vasta sitten alkaa luoda puron kiviä erikokoisia ja -muotoisia.

Meidän järjestelmässä (hänen kuvansa näet alla), suosittelemme käyttämään suuria kiviä, keskikokoisia ja pieniä kivi siniharmaa sävy. Sopivia basaltti (rock vulkaanista alkuperää), liuske (jossa erinomainen rakenne ja väriaineita) tai gneissiä (metamorfoosin, gruboslantsevaya rock). Kivet keinotekoinen virta voi paljastaa kerros lakka, joten ne "märkä" maalata tai vedenpitävä maali sininen, taivaansininen tai sininen, hohtava pimeässä.

Kivet uhogo puro

 • Paikka, josta "seuraa" veden pitäisi olla muodossa rock. Valitsevat suurimmat kivet ja rakennettava pengerrykset (paikoissa, joissa kivet eivät telakka keskenään täyttää hienoa soraa).
 • vuoristo virtaus vaikutus litteän muodon kivi kiviä. Kuperampi kivien reunoilta.
 • Jäljellä suuria lohkareita järjestäminen rantaviivaa (se näyttää luonnolliselta, jos toinen säie saada jyrkempää, "Rocky" ja toinen - lempeä). eli Keskittää kaikki suurten kivien yhdelle puolelle kuivan virran ja toisen järjestää karkean kiviä pienempi.
 • On "matalassa vedessä" Scatter pieniä kiviä.
 • "Rapid nopea virtaus" luoda kautta muurattiin reunaan tasainen vyöruusu.
 • Keskellä "vesi" voi laittaa sängyn hakattu kiven ja soraa sen ympärille luoda illuusion "Whirlpool".
 • stream halkeama voi antaa keskisuurille ja suurille alasti.
 • Kivillä tummempi väri luoda syvyyttä virta, valo kiviä, lasia tai muovia pelletit - vettä jännitystä.
 • Kivet kuivassa puro on laajennettava siten, että kukaan epävarma - he ovat täällä koko ikäni kivi.
 • Pelkäätkö, että kivet pesee voimakas virtaus sadeveden? Sitten pieninä annoksina alkua pohjat kivimurska sementti-hiekka laasti ja "pritoplyayte" kivet suoraan sitä.

Silta massiivista luonnon lohkareita - sopivin vaihtoehto kuiva puro maassa. Haluan toimivampia keinoja risteyksen? Take tavallinen loki tai tehdä omin käsin puusilta. Tai vielä parempaa - sovittavia raivoaa vuoristopuron todellinen ford, levittää sopivia kiviä pinnalle virran.

Kuivaa puron sillan

Kasveja rannikkoalueita. Tärkein asia ei ole liikaa sitä koristelu rannikoiden, tai kuivattu valua muuttuu sänkyyn. Valittaessa pensaita, ruohoja ja kukkia on tärkeää pohtia tahran koostumuksesta työmaalla, sen valo, lämpö ja kosteus järjestelmää.

Dry Creek omin käsin - valitse kasvit

Luonnollinen kukinnan matto reunoille kuiva puro voidaan saada käyttämällä alalla maahan kannet ja ruohokasveilla. Niistä kukinnan, se on parasta valita lajeja rehevän sininen, violetti ja sininen väri sävyjä. Ei jätä stream kasvoton ja aikaisin keväällä ja loppukesästä, kuten perennat kuten muurikello, Brunner macrophylla (eritrichium), phlox subulate, rönsyakankaali, Aubrieta delovidnaya, lobelia, Muscari, saxifrage crassifolia, bryozoans, esikko, sininen Astilbe, columbine sinipunainen, , hopea lilja, Heuchera, siperiankurjenmiekka ym.

Making kuiva puro kiviä ja kukkia voi tehdä ilman daylilies, ruohoja, bambua ja kaiteet. Mehukas, pitkät, kapeat lehdet seuraaviin laitoksiin luo optisen harhan villi tiheiköt rannoilla luonnon vesistöihin. Suosituin ovat: miscanthus, sininen nurminadan, Cortaderia, sara, isäntä, rohtokalmojuuri, isäntä.

Jos haluat jakaa suuren, laaja virta havupuiden, kun taas laskeutui turvallisesti kallioisella rannalla kääpiö lajien kataja, vuoristo mänty, kuusi ja kuusen - nämä kasveja kuivan puro kasvaa hyvin hiekka liejunsekaista tai kevyen hiekkamaassa.

Alhainen putoava pensaat olisi valittava erittäin huolellisesti. Muuten, syksyllä voit olla ilman taukoa siivota pudonneet lehdet, jotka juuttua kivien välistä. Olet jo ostanut tätä tarkoitusta varten puutarhan pölynimuri? No niin, muista istuttaa vieressä puro cotoneaster ja happomarja - nämä kasvit mikä hämmästyttää kirkkaat värit, kaikki neljä vuodenaikaa peräkkäin.

Erikoiskoristuksella kuiva puroja tullut vuotuinen lamppu: lilja, koriste jouset, narsissit, tulppaanit ja hyasintit.

Dry Creek - järjestelmä

 1. "Bambu-listokolosnik" sinivihreä
 2. Motley "Bearded Iris"
 3. Air-pehmeä "lobelia"
 4. Nykyisin puutarha sisustus - "rönsyakankaali
 5. Vaatimaton "kello poskharskogo"
 6. Kirkas matto "hybridi Aubrieta"
 7. "Bruner macrophylla 'kirjava lähtee leveä sydän
 8. Evergreen "pearlwort shilolistnaya"
 9. Krasnolistnyh "rönsyakankaali
 10. Tiheiköt "jättiruoko"

Dry Creek maiseman suunnittelu

Luominen kuiva stream kädet täytyy edetä vaiheittain. Et voi murehtia tulevaisuutta kuivui uoman tulee olemaan vaikea ylläpitää. Kyllä, se on karsia ja tuhota pesiä kivien alle ja kastellaan säännöllisesti. Mutta jos teet sen säännöllisesti ja älä jätä virta pitkään ilman valvontaa, huolehtimaan hänestä ei aiheuta sinulle liikaa vaivaa.

Tietoa. Elegantti kuiva puro, ruokkiakseen pääasiallinen koriste toiminto toimii seuraavat tärkeät tehtävät puutarhassa järjestelyssä:

 • Se tarjoaa suoran hulevesien (eräänlainen viemärijärjestelmä on japanilainen puutarha tyyli);
 • Se säilyttää kosteutta alle kivet, joka mahdollistaa kasvien vettä kuiva-puro on erittäin harvinaista;
 • Se toimii rajan eri viheralueilla;
 • vähentää eroosiota;
 • visuaalisesti lisää alue puutarhassa.

Taitavasti koristeltu koriste kuiva puro luo tunteen, että hän oli juuri kuivuneet, ja aivan viime aikoihin saakka ollut vettä. Odota hetki ja voi luominen kädet henkiin satunnainen sade?

Dry Creek - Valokuvat ja kuvat inspiraatiota

Kuivaa puron silta talvella Kuivaa puron puusilta Kuivaa puron kivisilta

Kommentit (0)

Tiedotus projekti rakentaa talon omin käsin. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on mahdollista vain yhteisymmärryksessä ylläpitäjä

Kuiva puro maiseman suunnittelu. Dry Creek maassa: järjestelmä

Dry Creek maiseman suunnittelu käyttämät suunnittelijat tulo koristelu ulkoa. Lisäksi sitä voidaan kutsua yksi yleisimmistä työkalut modernin maiseman suunnittelu. Työskennellä veden sinulla ei ole. Kuten arinakivien työntyvät, jotka on tarkoitettu jäljittelemään virta sänky, joka kerran kuiva. Rooli tärkeimmistä eduista tämä epätavallinen elementti palvelee, että sen järjestely ei liity materiaalikustannukset ovat suuria. Katsotaanpa, miten järjestää ja mitä materiaaleja valita.

Dry Creek maiseman suunnittelu alettiin käyttää ensimmäistä kertaa Japanissa. Erottava piirre ulkoelementti on mahdollisuus järjestää simulaatio, jossa ei ole mahdollista jostain syystä, tuomaan vettä. Sitä voidaan käyttää luotettavasti millä tahansa alueella, joka on sisustettu tyyliin puutarhaan. Dry Creek maiseman suunnittelu on tarpeeksi yksinkertainen asia, tekemättä suurempia ponnistuksia. Lisäksi työn järjestely vie hyvin vähän aikaa. Tätä tarkoitusta varten se on viettää noin kolme päivää. Mutta hoitaa tämä osa puutarhan on vieläkin helpompaa työskennellä säilyttämään luonnon kauneutta puron ovat vain tarvetta poistaa rikkaruohot ja muoto säilyttäen sänkyyn. Jos alue on todellinen lampi, se tarjoaa hoitoa välillä puhdistaa talletusten sekä leviä.

Jotta voidaan valita kasveja sellainen paikka, voit ohjata vain omat mieltymyksensä. Kun taas jos vertailun tämän kriteerin, kuiva lampi tavallista, jälkimmäisen lähestyy vain niitä kasveja, jotka rakastavat vettä.

Dry Creek maiseman suunnittelu voi suorittaa myös silloin, kun perheessä on pieniä lapsia, koska se on täysin turvallista. Vuonna kuvatut seikat toisin kuin luonnolliset ei löydy hyttysiä, jotka voivat aiheuttaa paljon melua hyvää lomaa. Sinun ei tarvitse ostaa kalliita kompressoreita, ja järjestelmät, jotka on suunniteltu syöttöön ja puhdistamalla sen jälkeen vettä ennen kalustamiseen kuiva Creek Bed.

Huolimatta siitä, että kuvattu järjestely ulkoelementti ei liity vaikeuksia, lähestyä tätä kysymystä olisi pätevästi. Alunperin aikoo olla sijainnin sängyn. Lisää virta voi olla paikassa, jossa on tarpeen piilottaa puutteita helpotusta. Näin ollen, jos teet kanavan kapea ja mutkitteleva, se mahdollistaa syventää ulkonäkö tilaa. Tämä tekniikka on erityisen tärkeää pienille puutarhoja, jonka alueella on tarpeen visuaalisesti suuremmaksi.

Kun ideoita katsotaan, ja muoto on valittu, voit kokeilla vähän päällä, sillä se hiekoittaa, jota vedetään ääriviivat. Kun osaa määrittää muoto ja mitat, voit siirtyä materiaalin valinta. Se ei ole tarpeen suunnittelussa kuvattu ratkaisu alueelle sivuston käyttävät selkeät rajat ja tasalaatuisuus. Koska tavoitteena on simuloida veden virtausta. Luontevammin harmoninen ja näyttää pieni joki, joka on eri levyiset virtausta pitkin.

Materiaalin valinta kuivan virran

Heti kun tulee mietitty ideoita, voit edetä materiaalin valinta. Häneltä ulkonäkö virta riippuu suurelta osin. Koristeelliseen edullista käyttää suuria lohkareita, näyttää hyvältä, kuitenkin, ja pieni osa kiviä. Parasta kaikessa kivien erilaisia ​​kuvioita, kokoja ja värejä yhdistää. Tämä antaa luonnollinen koostumus, kuin jos luotu luonteeltaan itsestään.

Jos on tarve luoda virta, joka on varjossa siniharmaa, on suositeltavaa soveltaa gneissiä liuske ja basaltti. Vaan saamaan vaikutuksen punaruskea väri soveltaa kalkkikiveä, graniittia ja marmoria. Kivet voivat olla itsenäisesti esiohjausyksikkö. On suositeltavaa käyttää menetelmää värjäämällä vedenpitävä maali. Jos käytät tätä tekniikkaa, kivet on enemmän hehkua hämärässä. Kehittämällä maiseman suunnittelu sivuston, voidaan täydentää alueella puron kiviä juuressa joka peitetty lakka. Ne kimallus auringonvalossa. Lisäksi tällä tavalla voimme saavuttaa märkä vaikutus, mikä viittaa siihen, että kivet ovat juuri suosima vettä.

Vastaanottaa veden virtauksen kuin mahdollista ja vaikuttaa muu prosessi, jossa käytetään lasihelmiä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää lasihelmiä. Jos et halua stream hyvin erilainen kuin maisemaan, on suositeltavaa soveltaa kiviä löysi talon lähellä. Illuusio veden virtaus voidaan saada käyttämällä kivi kiviä. Maastossa helposti naamioida käyttämällä kiviä, jotka ovat kevyempiä sävyjä.

Kun suunnitelma kuivan tuotevirtojen valittuna, voit aloittaa asennustyöt. Voit tehdä tämän, on aiemmin merkitty ääriviivat kaivaa kaivantoon, jonka muoto tulee muistuttaa aallonpohjasta. Alueelle pitäisi päästä eroon maaperän, imeytyy 15-30 senttimetriä. Sitten pohja kuoppa on oikaistava huolellisesti rake. Estämiseksi itämistä rikkakasvien alta kerroksen kivet, on välttämätöntä peittää kuopan pohjalle tumma-kudottu materiaali, joka kykenee siirtämään kosteutta ja ilmaa. Tästä täydellinen geotekstiili- tai LUTRASIL. On mahdollista täyttää kokonaan ja ohut kerros liuosta, jotkut master käyttää polymeerikalvon. Kun pinta tasoitettiin ja sitten säädetyn, on sallittua aloittaa tehdyn kivet.

Suositukset kivistä

Making kuiva puro, jonka järjestelmä on esitetty artikkelissa ei pitäisi olla liian innokas. On tärkeää toimia maltillisesti. Kivistä tulee alkaa "beregov9raquo;. Katukivet ja pullot pitäisi käyttää tukipilari reunat, mutta kivi luodaan täysin halkeama, kanava on täynnä kiviä pieni murto-osa.

Dry Creek puutarhassa ei näytä harmoninen ilman kasveja. Tietenkin voit seurata omat mieltymyksensä, mutta on suositeltavaa noudattaa neuvoa kokeneita maisemasuunnittelijoille. Samalla sallitaan pensaita, Kukkivat ja dekorativnolistvennye kasveja. On tarpeen ottaa huomioon valaistus alueella, maaperän koostumus, lämpötila ja kosteusolosuhteet. Kun teet sänky on suositeltavaa käyttää kasveja, jotka kasvavat vedessä. Jos olet käyttänyt kiviä, niin se sulautuu kasvien varjossa joka liittyy veteen. Se voi olla eritrichium tai rönsyakankaali.

Dry Creek maassa voidaan antaa ja kasvien käyttöön, joilla on sinivihreä sävyjä. Mukava lisä olisi esimerkiksi lobelia, parrakas iiris, ja nurminadan. Pitäisi luopua, jos mahdollista Kiinan sokeriruo'on, auringonkukka, rantakukka ja sarat.

Maiseman suunnittelu jakso voidaan suunnitella paitsi pieni joki. Se saa käyttää, kun teet paitsi kasveja ja kiviä, mutta silta, joka voidaan tehdä itsenäisesti. Jälkimmäisen näytti harmonisesti, on suositeltavaa käyttää puuta, josta sittemmin vuotiaita oli keinotekoisesti. Tämä silta on toivottavaa tehdä niin kapea kuin mahdollista, mutta pituus sen pitäisi olla hieman leveämpi kuin virta itse. On suositeltavaa maalata suojalakkakerroksella, sitten Rekisteröintiä ei kauhea vaikutusta lumi- ja vesisadetta.

Miten tehdä kuivalla puro

Dry Creek - erinomainen vaihtoehto keinotekoisia vesistöihin, vaatii paljon kustannuksia ja aikaa sekä luoda ja ylläpitää. Tässä simulaatiossa virtaavan puron koristella henkilökohtainen juoni parhaalla mahdollisella tavalla ja voi kuljettaa toiminnallisia kuormaa. Voiko henkilö, kaukana maisema suunnitella oman selvittää, miten tehdä kuiva puro käsillään, jolla oli kuva hänen mieleen? Vai onko se taidetta saatavilla vain ammattilaiset?

Miten tehdä oma kuiva puro

Itse asiassa tämä sisustuselementti ei vaadi erityistä osaamista kääntää todellisuutta. On olemassa useita vivahteet että pitää ottaa huomioon tulevaisuutta rusinoita esikaupunkialueella. Kaikki muu seuraa riittävän motivaatiota ja suhteellisuudentajua. Ääritapauksessa, jos lopputulos ei tyydy, kuiva puro voi helposti järjestää uudelleen ja jopa siirtää.

Rakenteen kiven vesistön ja sen edut

Yksi vaikeimmista tehtävistä on luoda illuusion, että tässä äskettäin vuotanut vettä. Muussa tapauksessa tulos voisi näyttää naurettavalta kasa kiviä. Tämän välttämiseksi on tarpeen tutkia laite kuivana puro - käsillään tällaisessa tapauksessa, se voidaan tehdä niin lähellä aitoja.

 1. Lähde vuoripuron, kuten luonnossa, on hieman koholla mahdollisimman paljon samanlaisia ​​kallioon. Optimaalisesti, jos alue on mäki, joka riittää antamaan kiviä. Jos maa on litteä, se voidaan sijoittaa joitakin suuria lohkareita.
 2. Sänky on kuivan vesistön mutkainen - eri paikoissa voi merkittävästi laajentua ja supistua. Tämän ominaisuuden avulla voit visuaalisesti laajentaa tilaa. Voit tehdä tämän, on tärkeää valita hyvä vaihtoehto järjestely kuiva puro alueella. On Classic mallia: mitä pienempi infield alue, muodon täytyy olla tyylikkäämpi tämän sisustuselementti.
 3. Suu - on looginen johtopäätös Stone puro, luoda näkyvä läsnäolo säiliön. Vaihtoehtoisesti, on mahdollista yhdistää pieni kuiva virta ja lampi tehty samasta kivi ympäröimä ja neilikoita. Toisin kuin puro, lampi on selkeästi määritellyt rajat, jotka voidaan koristeltu suon kasveja.

Oikein maisemoitu kuiva puro, joka on loistava paikka rentoutua samalla hunnut helpotusta puutteita ja kaavoitettu tilaa. Sen kanssa on mahdollista naamioida apuohjelmia, mikä jättää niitä helposti saatavilla. Toinen kiistämätön etu - minimaalinen hoito, joka koostuu vain säilyttää puhtaus muodon ja kanavan.

Valmistelutyö luoda stream-simulaatio

Ennen kuin teet kuiva puro maassa, jokihiekka suositellaan piirtää useita versioita eri suuntiin, muodon ja leveyden. Suunniteltuihin koosta tulevaisuudesta puro, on tarpeen etukäteen valita sopiva kiviä. Sopivin materiaali maisemasuunnittelun harkita siniharmaa ja harmaa kiviä, sininen tai sinivihreä herne sora sekä gneissiä liuske ja basaltti. Järjestää väri aksentteja maisemaan ja tuo vakaus auttaa marmorilevyt ja graniittia kiviä.

Keraaminen kukkaruukun tai syöttäjä (ehkä keinovanhennettu, tai yksinkertaisesti tullut käyttökelvottomia) saa toisen elämän, jos se on asetettu vaakasuoraan lähde. Niistä kivi virtaukset näyttävät hienoilta kimaltelevaa auringon alla toisto värillinen kiteitä turvalasia tai akryyli.

Rakennuskoneet sisustuselementti

Tässä vaiheessa on syytä kaivaa kanavan tulevaisuuden vesistöön. Syvä se ei tarvitse - ei liian kovera kanava näyttää luonnotonta. Riittää poistaa ylemmän kerroksesta (15-30 cm), ja puhdista pinta turvetta. Tuloksena oja olla tiiviisti tiivistetty ja suojattu rikkakasvien itämisen tahansa vesi- ja ilmaa läpäisevää materiaalia, kuten geotekstiiliä tai lutrasila. Sitä voidaan käyttää rakennuksen kalvo, ja jopa kattohuopaa.

Täyttö stream pitäisi aloittaa laskelmat Kivien jotka sijaitsevat yleensä pankit. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse täyttää kanava hiekalla, kevytsoran tai hienoa soraa. Sitten voit alkaa luoda kivet eri kokoisia ja muotoisia. Määrittämään miten kivi stream turbulenssivirtauksen tai matalassa vedessä, on suositeltavaa kiinnittää huomiota muutamia temppuja:

 • tasainen paanu asennettu reuna ja järjestetty yhteen suuntaan pankkien kanssa, vaikutus on nopea virtaus;
 • jos keskellä puron perustaa valtava kivi tai kaada hiekkasärkällä ja aseta reunoille päre, saavat "pyörre";
 • kivet tumma tuottaa illuusion syvyyttä, joten niitä pitäisi käyttää lähempänä keskellä bed;
 • vastaavasti, Bright-täytteen tarkoituksenmukaista järjestää rantojen ja karille;
 • jotta kivi puro luonnollisempaa kuin mahdollista, jotta ylitys puinen silta, tavanomainen puu tai betonilaattojen.

Video: Vaihtoehdot kuiva puro

Shores sisustus kasveja ja tyylitelty luvut

Osallistu parannus rakennettu omin käsin puron kiviä voi olla ääretön. Yksi suosituimmista menetelmistä koristelu on ympäristöystävällisempää rantaradalla ja pieni lampi. Kasvit muodossa riippuu vain mielikuvitus asunnonomistaja, mutta kannattaa ehdottomasti otettava huomioon sijainti säiliön sijainti, maaperän koostumus ja kosteusolosuhteet. Sinun täytyy yhdistää perennoja eri kukinnan aikana - se täyttää värit puro ja tehdä ilmeikäs kaikkina vuodenaikoina.

Aseistettu mahtava kuvia, kuiva puro kiviä voidaan rakentaa vain 2-3 päivää. Jos omistat taidot ei riitä, on suositeltavaa kääntyä ammattilainen suunnittelijat, jotka voivat auttaa sinua välttämään virheitä ja yhdenmukaisuutta. Kuitenkin, jos henkilöllä on halu kokeilla uutta liiketoimintaa, on mahdollista tehdä omasta, niin saat eniten irti pohdiskeluun luomisen autographic.

Miksi tarvitset kylpy tiiliä? Kaikkiaan jopa hyvin pieni rakennus myymälä, puhumattakaan. edelleen

Kun heidän mökillä juuri mitään jäänteitä sängyt poistetaan sadon, on aika. edelleen

Tässä mitä kiivi istutus: Mutta hedelmä kasvaa hyvin tavallisia kaupunkien asuntoja. Paras aika. edelleen

Timjami - yksi suosituimmista jäsenistä minttu perhe. Se on yrtti natiivi izSredizemnomorya, ja ihmiset siellä kutsuvat sitä. edelleen

Wormwood - erittäin vahva työkalu nopeasti tuoda potilaat järjestyksessä. koiruoholla hoito puhdistaa kehoa kaikilta. edelleen

Kasvihuoneessa ottaa tina (alkaen silli tai muu), suoritetaan reiän pohjan. Vuodesta schepochek Kindle sisällä. edelleen

On käynyt ilmi, että kukat voivat kasvaa harppauksin, ja tämän voit yksinkertaisesti pitäisi tehdä ruokinta. edelleen

vieläkin ideoita:

in Maaliskuu kertoa kausitöihin tässä kuussa, pitää puutarhan täydellisessä kunnossa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin