Kuiva huovutus mestarikurssi

Huovutusvillaa lelut - mestarikursseja aloittelijoille

Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! - Tässä osiossa löydät työpajoja kuiville huovutusvillaa tahansa monimutkaisuus ja se voi luoda veistos, olipa se eläin tai tavallinen kukka.

Luo ilo ja älä unohda jakaa työtä!

Tehostamalla huovutusvillaa aloittelijoille

Huovutus (huovutus, huovutus) kuuluu vanhojen lajikkeiden käsitöitä. Tuotteet on valmistettu huovutetut kankaankutojat ympäri maata, eroavat kaupoissa kuin kuumille kiville. Tehostamalla huovutusvillaa aloittelijoille voit tehdä ainutlaatuisia kohteita. Huovutus - on luoda käsityön villaa kytkin ja punontaa kuituja useilla tavoilla. Nykytaiteen Huovutus sisältää: märkä, kuiva huovutus, nanofelting.

Ennen siirtymistä askel askeleelta huovutusvillaa aloittelijoille selvittää, mitä tarvitaan tähän kiehtovaan luovan prosessin. Ensimmäinen asia mitä pitää tilata - on luonnollista villaa. Aineiston hyllyiltä erikoisliikkeet ja verkkokaupat. Mitä materiaaleja ja välineitä ovat parempi ostaa?

Käsityöt ovat usein valmistettu karkeasta villasta lampaan tai kameli. Perustana tuotetta on suositeltavaa ostaa suikale - kampavillasta ilman awns. Pakkaus, esimerkiksi kissan leluja tai lenkkarit on usein hinata ja koristeluun esineet sovi Merino. Huovutusneulan ei voi tehdä. Erikoistyökaluja erikokoisia (ohut, paksu ja keskisuurten), erilaisten poikkileikkauksen (kruunu, kolmion, tähden). Joten, me hankkia joukko huovutusvillaa aloittelijoille ja siirtyä mestarikurssi.

ja huovutusvillaa mestarikursseille askel askeleelta työn kuvaus

Tämä osio on niille aloittelijoille mestarit, jotka haluavat kokeilla Huovutus. Tietää, mitä kuiva tekniikka huovutus, märkä huovutus ja huovutus käyttäen pesukone. Yksityiskohtainen tutkimus mestarikursseja avulla palauttamaan tuotteen ehdottomasti millään tasolla monimutkaisuus: pienistä koristeellisia yksityiskohtia vaatteisiin.

Kuiva huovutustekniikalla aloittelijoille

Askel-huovutusvillaa aloittelijoille kuiva menetelmä ei tarvitse kehrätty villaa (paras vaihtoehto - kardoches) ja erityinen neuloja purseita. Kuiva huovutus - vyyhti kuitumateriaalin niiden välillä, jolloin ne muuttuvat huovan. Huopumatonta tämä menetelmä suoritetaan käyttäen neulaa, jolla on kolmiomainen poikkileikkaus ja säteittäisen. Valmistella villa huovutusneulan, paksua vaahtoa ja siirtää käytännössä. seuraava:

 1. Materiaali on asetettu vaahtoa, jonka avulla tangling neuloja. Perusteella käsitöitä aineille joskus syntepon, peittämällä se pintamaalin.
 2. Kun työskennellään neulat mahdollisimman suurta tarkkuutta, koska ne ovat teräviä. Neula on pidettävä kohtisuorassa aluksen. Luomassa kaiken huovasta alkaa käyttää paksua neulaa joka on hiljalleen muuttumassa ohut.
 3. Epätäydellisyydet muodossa epäsäännöllisyyksien taide-esineestä tasoitetaan käyttämällä ylimääräisiä materiaaleja.
 4. Kuiva huovutus - kookas matkamuistoja (rintamerkit, avaimenperät), tarvikkeet (kukkaro, pussi, kattaa kirjat), kerros huovutetut hattuja, saappaita ja niin edelleen.

Märkä huovutus villaa on harso suoritetaan käyttäen lämpimällä liuoksella (noin korvata sen nestemäinen saippua). Klo sideharso ennaltavalikoiduista kaavat aineessa. Seos tehtiin seuraavasti: revi raastin pari saippua kappaletta, lastut täyttää kaksi litraa kuumaa vettä, sekoitetaan hyvin, odottaa 2 tuntia, kunnes liuos tulee paksu. seuraava:

1
 1. He levittävät vahakangas lattialle tai joitakin muita kätevä tasaiselle pinnalle. Laita päälle sideharso.
 2. Sitten asetella perusteella hänen tausta ja valitun kuvan.
 3. Langat päällekkäin poikittain liuskoja. Tästä seuraa, että lehtiä ei ollut reikiä, ja materiaalikerrokset säädetyn kohtisuoraan. Niiden paksuus tulisi olla yhtä suuri.
 4. Kun materiaali on jo laajennettu mukaisesti piirustus, on tarpeen suihkuttamaan vettä jalka peitokangas nylon ja rasvaa saippualiuoksella. Ylimääräinen neste poistetaan paperipyyhkeellä.
 5. Seuraava vaihe - huovutusvillaa maalauksia, seinämaalauksia, leluja tai koruja (rintaneula, helmiä). Märkä huovutus minkä tahansa tuotteen on se, että kangas on hierotaan käsin eri suuntiin.

HUOVUTUS käyttäen stiralki viittaa erittäin helppo ja yksinkertainen menetelmä luoda asioita ulos huovutetut. Me tiheä muodot ovat käyttökelpoisia obvalivaniya että obkrucheny turkiksen karvat ja sijoitettu golf nailonista (tai osa tavanomaisen nailon sukkahousut ilman reikiä, nuolet). Siirtyä suoraan luomiseen huopa käsityöt:

 1. Työkappale on laitettu pussiin pesuun ja laittaa pesukoneeseen. Kaada syvennyksen välineet pesu villa vaatteet, asettaa sykli ilman liotusta ja kuivaus. Optimaalisten tulosten, asetettu lämpötila on 50 astetta.
 2. Kun laite pesuprosessin otamme pois valmiista svalyanuyu asia. Jos haluat käyttää lomake obvalivaniya, se on parasta irti työkappaleesta saksilla.

Mistä ostaa ja kuinka monta niitä on sarjat ja huovutusvillaa

Jokaista pyrkivä ompelija, joka päätti kokeilla kättään taiteen huovutuskirjat aina hyödyllistä tietoa siitä, mistä ostaa kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut huovutus. Alla on taulukko, joka näyttää myyntipisteissä sarjoja huovutus, villa Moskovassa ja Pietarissa. Löydät kaikki mitä tarvitset huovutettu kaupoissa taulukoissa luetellut.

Moskova, katu Malomoskovskaya 10

Moskova, katu Academica Yangelya, 6 kotelo 1 TC "Kalach"; Varsova valtatie, house 32; pr. Vernadskogo, 39.

St. Petersburg, ul. Baikonur, 14, palaa Trk "Continent".

Moskova, Dmitrov valtatie, 157, s. 5

m. Lublin, ul. Krasnodarskaya talo 57, kotelon 3

Trinity huovutusvillaa

Välineitä huovutus

Materiaalia Huovutus

Video opetusohjelma huovutusvillaa aloittelijoille

Avulla ilmainen video opetusohjelmat huovutus, jokainen saa tilaisuuden oppia tekemään epätavallinen, kauniita ja hyödyllisiä esineitä. Kokeile huovutusvillaa valmistettuja leluja kukkia tai helmiä koristeina. Opi luomaan valoisa baskeri, miten näyttää huovutusvillaa tossut mestarikurssi. Hemmottele itseäsi suosikki yksinomainen laukkuun tai lämmin huivi.

kukkia

lenkkarit

Valokuva kaunis tekijän teoksille huovutusvillaa

Ompelija noviisi rakastajatar, ja kokemusta usein julkaisevat valokuvia teostensa tekemät huovutustekniikalla. Kiinnitä huomiota tekijänoikeuden Alkuperäisen kuvan ja kauniita tuotteita. Ehkä ne ovat keskeisiä työntö kokeilla itse tämäntyyppistä työtä. Tulee esimerkiksi ajatus miten etsiä oikein svalyanaya työtä. Täällä näet nuket, eläimiä, koristeet jne

Mestarikurssi kuivalla huovutus.

Aloitetaan huovutus pää.

Jotta voitaisiin vähentää kulutusta villan sisällä lelut laitamme Sintepon. Repäistä pieni pala ja muodostavat pallo. Käytä sitten pitkä neula ommella leluja. Teetämme sinteponovye pallo säiettä. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti lävistää pallo useissa paikoissa kautta ja kiristä.

Nyt siirrymme pallo obvalivaniyu hiukset. Käyttäen valkoinen takki, olen tämän Pehorka (kammattu suikale kuiva ja märkä huovutus).

Repiä irti pieniä nukka nauha menee pieleen käsissä ja privalivaem ja sinteponovye pallo.

Kun pallo kaikki karva, voit edetä muodostumista kuonon hahmotella tulevaa sisältöä meidän Panda: tekemällä syvennyksiä silmille. Aloittelijoille, selitän, sitä enemmän me säkissä neulahuovutustekniikalla samassa paikassa, syvempi ura saadaan. Näin sinun pitäisi saada:

Nyt soitamme kuono. Voit tehdä tämän, repiä pois pieni nippu turkisten nauhalla, kiinnitä se pään, jotta voidaan määrittää koon.

Jos olet tyytyväinen, sitten laittaa valitun nippu villaa sienen ja alkaa pettää. Muodostivat privalivaem kuono päätään.

Jotta vältettäisiin näkyviä saumoja vaientaa joustavaa siirtymistä päätään repäisty pieni nukka hiukset, laita ne nivelraon ja privalivaem.

Kun kuono pysähtyi, voit siirtyä sen tarkempi suunnittelu: muodostavat hymy. Tällöin neula olisi tultava riittävän syvälle villaa. Mutta älä unohda, että neulat ovat hyvin teräviä ja voivat vahingoittaa sormea ​​huovutusta. Lisäksi, jos oikein pidä neula ei ole siinä suhteessa, se voi rikkoa. Huolehdi siitä, että neula menee hiukset kohtisuoraan.

Tämän seurauksena saamme juuri niin houkutteleva kasvot:

Seuraava askel teemme huuli karhu. Uudelleen revitty pois nauhan pieni joukko hiukset.

Valya huuli, toisaalta varauksesta villa nesvalyanoy että se oli helpompi privalyat sen kuono.

Tulevaisuutemme on jo karhu hymyjä!

Koska karhut yleensä pilttuu, meidän täytyy vain vaientaa privalyat posket. Irtautumaan nauhan pieni nukka hiukset, snarling niitä käsissään ja privalivaem vaientaa.

Se mitä tapahtui sen seurauksena:

Nyt tulee nenästä. Ota musta villa kuiviin ja kosteisiin huovutus (Australian Merino 21mkr).

Repäistä pieni nippu ja sieni Valya nenä, jolloin se kolmion.

Privalivaem nenä kuono:

On aika "koristella" kuono. Panda musta läiskä silmien ympärillä. Meidän täytyy tehdä niistä pikku karhu!

Katsotaan ommella silmissä pikku karhu. Tähän tarvitaan pitkä neula ompeluun pehmoleluja ja valmiina silmät. Kaikki tämä voi ostaa mistä tahansa myyvä tavaroita käsitöitä.

Työnnä neula takaraivoon keskellä silmäkuopat, laittaa glazik neulaan ja neula vedetään taaksepäin suunnilleen samaan paikkaan.

Olemme sitominen solmu. Kummassakin silmässä ommellaan erikseen.

Meidän vauva tuijottaa meitä:

Do ikuisesti. Pieni kaistale hiukset takkuinen sienen.

Privalivaem silmäluomet kuono:

Jäännös peitataan takki glazik:

Tässä on mitä pitäisi saada:

Analogisesti me privalivaem toinen silmäluomi.

Tee nyt proteiini silmässä. Ota pieni kaistale valkoinen villa, hieman sekoittaa se käsissään. Sitten privalyaem nauhan alla glazik, tucking ylimääräinen hiukset silmien alla.

Koska glazik lasi leluja, kun työntää hänen valkoiset hiukset, hän on hieman kirkkaampi, ja katsokaa Panda - ilmeikäs.

On aika kaunistella suu karhuja. Tästä privalivaem pieni nippu oranssi tai vaaleanpunainen villa.

Getting kehon huovutusta leluja. Olemme myös käyttää Sintepon. Irtautumaan häntä palkki. Kuviosta nähdään, mitä pitäisi olla koko palan suhteellisen syntepon karhun pää.

Analogisesti Muuten teimme alussa oppitunnin päätään, vetää yhteen pehmusteet polyesterilanka ja murenemisen hänen valkoiset hiukset. Toisesta päästä elimistöön (kaulasta), villaa ei kosketa. Siellä me privalivat kehon päähän.

Privalivaem vartalo päähän leluja:

Se mitä saamme seurauksena:

Mennään takaisin kuono, lisätään pieni prässi nenä:

Nyt tulee olemaan jalka karhuja. Jos suuri osa - pää ja vartalo - käytimme Sintepon, sitten ottaa pienempiin osiin Trinity huovutusvillaa. Se on halvempaa kuin se, joka meillä on murenemassa pintaa. Siksi jalka voidaan muodostaa avulla Kolminaisuuden villaa, ja sitten rullaa ne musta (Australian Merino).

Valya jalka karhu, älä unohda sitä ajoittain "kokeilla":

Luuton jalka mustat hiukset:

Getting huovutus jalat:

Sisä- puolella jalka tulisi toistaa runko muoto:

Luuton jalka mustat hiukset:

Teemme tyynyille pohjassa. Voit tehdä tämän, pieni Matted "shaybochki" oranssin tai beige villa. Edge "shaybochki" voidaan leikata saksilla.

Privalivaem pad yksinomaan:

Samoin tee loput sormet, vain muodostavat he ole pyöreä, vaan soikea. Saatat pystyä jakamaan ohut neula sormet, muuttaa muotoa jalka.

Making toinen jalka ja privalivaem se koriin:

Alentamaan vasen jalka:

Nyt mustasta villasta tehdä raidat selässä ja rintojen leluja:

Tässä mitä pitäisi saada. Aiomme täydentää meidän pikku karhu!

Teemme hieman häntää. Otschipnem pieni nyytti mustaa turkista, kädet Annetaan hänelle pallon muotoon, niin takkuinen pallo sienellä.

Jos nalle, jolla on huono tasapaino, se on helppo korjata avulla häntää. Tärkeintä - oikeus määrätä, missä privalyat häntää.

On hyvin vähän. Nyt korville. Pienistä nippuina mustaa villaa muodostaa korvia, kiinnittäen erityistä huomiota reunoihin:

Privalivaem korvat päähän:

Nyt on aika tehdä meidän karvaiset nallekarhu. Otamme päinvastainen neulahuovutuksen ja kohdella häntä valkoinen pinta. On erittäin tärkeää, underwool vain tyhjää tilaa, koska vastapäätä neula vetää villakuidut ja täyte polyesteri sisällä. Ja kuten muistatte, jaloissa olemme Kolminaisuuden kermanvärinen villaa. Jos me vedä sen käänteisen neula, meidän panda posedeet.

Se on edelleen tärkeää pienille. Boucicaut toisi meidän vauva. Tästä saamme käyttää helmiä ja herkkä pitsi.

Yksinkertaisesti stringing helminauha- ja sitoi sen takana pieni kyhmy.

Nyt meidän täytyy tehdä pieni jousi sitoa kuriton tukko hiuksia pään päälle Emily. On erittäin helppo tapa luoda pieniä jouset - käyttämällä tavanomaista tulppa. Kuvio esittää sekvenssin toimia. Se on helppoa!

Valmis keula takaisin neulalla, lanka on vedetty läpi ja käyttää jo tätä säiettä sitoa tuppo päähän lelun.

Koska meidän panda tyttö, hän tarvitsi cilia. Voit ostaa värekarvojen liikkeissä, jotka myyvät tavaroita käsitöitä. Ja voit ostaa ripset rakentaa myymälän kampaajille. Käytämme viimeinen vaihtoehto.

Varovasti perustaa takki värekarvojen liimalla ja asetetaan silmäluomen panda. Voit auttaa itseäsi neulalla tai hammastikulla.

Nokan voidaan peittää lakka, niin se on loistava.

Meidän Bear valmis! Onnea toimii!

Työpajat kuiva huovutus leluja:

Jaa kuvia sosiaalisten verkostojen:

1