Kuitusementtilevy julkisivuihin

Kuitusementti: kuvaus, kokoonpano

Rakentamisen aikana tahansa rakennusten kiinnittäen erityistä huomiota koristeluun julkisivun, koska siinä painotetaan ainutlaatuisuus ulkoisen näkymä rakentamisen. Moderni markkinat ovat täynnä monenlaisia ​​erilaisia ​​viimeistely materiaaleja, joilla on eri värejä, sävyjä, erilaisia ​​kuvioita. Erinomainen vaihtoehto edessä julkisivuja, taloja, omakotitaloja voidaan kuitusementtilevy.

Mikä tämä pintamateriaalia

Kuitusementtilevy - moderni synteettistä materiaalia, joka on monikerroksinen rakenne. Se koostuu sementti-hiekka laasti, kuitufilamentteja ja erityisiä lisäaineita. Ensimmäinen tiheys kuitusementin määrä riippuu komponenttien, kuten veden ja ilman. MDF paneelit on suunniteltu pieniin rakennushankkeisiin. Tuotteiden korkean tiheyden käytetään suurten projektien.

Paneeleilla on eri rakenne (alle kiveä, puuta, tiiltä) ja peitetään suojakalvolla. Jokainen eri esteettisesti miellyttävä ja luonnollinen. Valmiit tuotteet tehdään lämpökäsittely, joka on valmistettu korkean paineen alaisena erityinen kammioissa. Tämä mahdollistaa täysin kuivata ne, mikä sulkee pois erityyppisiä muodonmuutoksia edelleen toiminnassa.

Kuitusementtilevy käytetään verhous julkisivut tiili, puu, runko rakennuksia. Keskimääräinen paino on 1 m2 on 16-38 kg. Elementit kiinnitetään voidaan tehdä metalloprofilny tai puurunko.

Kaikki kuitusementtiä julkisivulevyjä on seuraavat ominaisuudet:

kestävyys UV-säteilyä;

alhainen veden imeytymisen;

korroosionkestävyys;

Mitat kuitusementin julkisivupaneelit ovat riippuvaisia ​​valmistaja. Tuotteen paksuus vaihtelee 8-35 mm. Leveys ja pituus paneelien voi olla 455 x 3030 455 x 1818 910 x 3030 mm.

Kun kotimainen Rinke voitti suosituin japanilainen kuitusementtilevyjen. Kuluttajien arviot ja tuotetiedot Nichiha brändin vain positiivisia. Tämä täyteläinen paneelit, jotka ovat korkealaatuisia ja valtava valikoima kuvioita. Täyteaine niiden valmistamiseksi ovat luonnonkuituja ja lehtipuuta.

Ei vähemmän suosittuja kuitusementtilevy Kmew tuotemerkki. Artikkelit valmistajan ovat rakenteeltaan ontto. Sen parannettuja ominaisuuksia tekevät paneelin kestäviä ja vahvoja. Sitä käytetään täyteaineena hienonnettu paperista tai selluloosasta.

Hyvä kysyntä ja Venäjän etupaneelin kuitusementtiä brändi "Rospan" ja "Luton". Suorituskyky mahdollistaa niiden käyttö erilaisissa ilmasto-olosuhteissa.

Kotimainen kuitusementtilevyjen, arviota siitä, mikä on hyvin erilaisia, on lujuus, kestävyys ja vastustuskyky ilmakehän tekijöille. Lisäksi heillä kohtuulliseen hintaan.

Asennus julkisivulaatat valmistetaan samalla tavalla kuin asentaa sivuraide ja sisältää kolme peräkkäistä työvaiheita:

asennus kuitu-sementti paneelit.

Ennen asennusta, ensinnäkin se on tarpeen mitata ja valmistella seinämien talon. Jotta voidaan tunnistaa väärinkäytösten täytyy tehdä maanmittauksen julkisivu. Seuraava poistaa sadevesiputkiin, kehyksiä, ikkunalaudat ja muut viimeistely elementtejä. Tarkista onko seinille homehtumisen, ja poistaa kaikki mahdolliset vahingot. Alkamisen jälkeen valmistelutyö asennuskehykseen.

Kuten kaikki ilmanvaihto julkisivujen, kuitusementtilevy asennettu pystysuoraan oppaita, jotka voivat olla puuta tai metallilevyistä. Välinen etäisyys nauhojen on oltava 40-60 cm. On parasta käyttää metalli kehysrakennetta. Erityiset kiinnikkeet ovat sen kiinnittämiseksi. On asennettu pystysuoraan porrastus etäisyydellä toisistaan ​​1 m, vaaka -. 60 cm valmiissa ruhon noudattaen asennus höyrysulun ja eristys.

Viimeinen vaihe on asennus paneelit. Tätä varten ensimmäinen, alusta palkki, joka rakentaa ensimmäisen rivin. Sen leveys on vastattava paneelin paksuutta. Asennuslevyt suorittaa ylöspäin. Kiinnitysvälineet menetelmä riippuu niiden paksuudesta. Ohut artikkeleita 14 mm voidaan kiinnittää ruuveilla, ja paksuus 18 mm - erikoislukkoja-rajoitustoiminto. Liitokset laattojen välinen tiivistetty tiivistysaineella. Leikkaamiseen paneelit ovat omistettu laite.

Ominaisuuksia ulkopinnat kuitusementin paneelit, jotka jäljittelevät kivi, tiili tai puu, antaa kotiin kauniin ulkonäön, joka miellyttää sinua vuosia.

Käyttö kuitusementin levyt julkisivujen

Nykyään markkinoilla rakennusmateriaalien on kirjaimellisesti täynnä erilaisia ​​viimeistely vaihtoehtoja julkisivu talon. Niistä suuri kysyntä kuitusementin laattoja. Vastaanottamaan ne työllistävät moderni teknologia. On täysin ympäristöystävällinen materiaali, joka ei synnytä haitallisia komponentteja käytön aikana. Kuitusementtilevyjen - rakenteellinen elementti laitteen tuuletetuissa kodeissa, joka tarjoaa pääoman ja seinä.

Kuitusementtilevyjen - moderni viimeistely materiaalia, joka liittyy elvyttämiseen julkisivut. Levyjä valmistettaessa käytetään komponentteja, kuten selluloosakuituja ja mineraalitäyteaineita.

Rakenne kangas edustaa seuraavat kerrokset:

 • kuitusementtilevyn;
 • vettä hylkivä kerros;
 • koristekerros.

Kuvassa on esitetty, jossa levy on kiinnitetty kuitusementtiä

Kuten mitat, kuitusementin laatat on valmistettu tällaisten mitat:

Ja tässä on se, miten eristää julkisivun tiili sisälle taloon, ja mitä materiaaleja ovat parhaiten näiden teosten näkyy täällä.

Kun näiden tuotteiden valmistukseen joihin liittyvät painamalla menetelmä edelleen lämpökäsittelyn. Siten, tuloksena oleva materiaali on ominaista suuri lujuus, joustavuus ja homogeeninen rakenne.

Levyt valmistettu kuitusementin, on lukuisia hyviä ominaisuuksia, joiden vuoksi ne ovat suurempia kuin tarkoin muista viimeistelytarvikkeet.

Tärkeimmät edut kuitusementin levyt ovat:

 • kestävyys sääolojen;
 • alhainen lämmönjohtavuus;
 • erinomainen äänieristys;
 • hengittävyys.

Mutta mitä lämmitti julkisivu puutalon ulkopuolelta, ja mitä materiaaleja tulisi käyttää ensisijaisesti, tässä.

Video kuitusementtilevypinnoilla laatat julkisivujen:

Prosessi viimeistely ei ole erityisen monimutkainen, ja materiaali ei vaadi huolellista hoitoa aikana. Vahvuus monta kertaa suurempi kuin voima muiden viimeistely materiaaleja. Täten, levyt kuitusementin ei hajoa vaikutuksen alaisena mekaanista rasitusta. Lopeta käyttöikä on yli 50 vuotta.

Liittyy laatat viimeistelyyn kerrostalot, kaupat, supermarketit, rautatieasemat ja yksityiskoteihin. Kuitusementtilevyjen tulenkestävä laatta soveltamisala laajenee, joten sitä voidaan käyttää seinän sauna, uunien ja takka. Yhdistelmällä tämän materiaalin muiden koristepinnoitteet on mahdollista saada uskomattoman tyylikkään ja alkuperäinen ulkoa. Koska levyt ovat joustavia, ne voivat sitten osallistua seinään taloa eri kokoonpanoissa. Laaja valikoima värejä ja kuvioita voit toteuttaa todellisuudessa mitään suunnittelusta.

Ja tässä on se, miten ulko sisustus vaahto ja kipsi, ja miten kyseisen työn suorittamiseen voidaan nähdä tämän videon.

Menetelmä julkisivu järjestely käyttäen kuitusementin laatat alkaa rungon kokoonpano. Tätä tarkoitusta varten, kantaja seinä, tapeilla, kiinnitä metalli kannatin paronitovye tiiviste. Niiden välissä on säilytettävä pystysuora etäisyys, joka on yhtä suuri kuin koko levyn eriste. Mutta tämä arvo ei saa olla enemmän kuin 60 cm. Asennus vaakarungon profiilit metalli kiinnike tehdään niiteillä tai ruuveilla.

Asennus tapahtuu tapeilla. Siten ei voida hyväksyä väliset raot materiaalin ja pinnan. Jossa pää- ja väli- pystyprofiileja suoritetaan vaakasuora. Välinen etäisyys pystysuoran pääosat määritetään ottaen huomioon koko kuitusementtilevyjen. Asennus väliosat ollessa välein korkeintaan 60 cm poikki. On myös syytä selvittää lisää siitä, mitä on eriste alla sivuraide julkisivua varten.

Video miten asennus kuitusementin paneelit julkisivua:

Kuitusementtilevyjen tehdään kanssa tai ilman uria, eri paksuisia, josta määritetään tapa määrittää materiaalin. Jos on asennettu aukkoihin, niin se tulisi tehdä avulla klyaymerov ja hienovarainen elementtejä kehysprofiilit pystysuoran tiivistysnauhan suoritetaan ruuveilla.

Tässä tapauksessa äänen välistä kiinnittimet ei saa olla enemmän kuin 40 cm pystysuunnassa. Asemalla paneeli kiinnitys porataan reikä etäisyydellä vähintään 5 cm reunaan kankaan.

Vertikaalinen ja horisontaalinen yhdistävät aukot, jotka ovat välillä kuitusementin laatat, ei saa olla yli 2 mm. Jos vaakasuora yhdisteet aktivoidaan koriste julkisivu palautusjäähdyttäen, välinen rako paneelien on 10 mm. Kun käytetään koriste nurkka profiili pystysaumat, väli päässä kankaan reunasta, kunnes ulkopuolelle on 2 mm.

Saatat myös pystyä olla kiinnostunut tietoa ulko koristeluun kevytbetoni.

Nykyään valikoima kuitusementin levyt yhtä leveä, että voi aina olla niin helppo valita. Voit luottaa seuraavilta valmistajilta:

 • Latona. Tämä on kotimainen valmistaja, joka tuottaa kuitusementtilevyjen eurooppalaisten normien mukaisesti. Joka vuosi yhtiö tuottaa erilaisia ​​vaihtoehtoja levyjä, jotka eroavat toisistaan ​​värin ja tekstuurin. Voit ostaa tuotteita hintaan 300 ruplaa m2. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten lämpeneminen talon julkisivua nykyaikaisia ​​materiaaleja.

Luton tuottaja

Kaivostyöläisten tuottajalta

Nichiha tuottajalta

Flamma tuottajalta

Kraspan tuottajalta

Tuottajalta Rospan

Cembrit tuottajalta

Tuottajalta LTM Sin

Kuitusementtiä laatta julkisivuihin - se on ainutlaatuinen laadusta materiaalia. Se on ympäristön kannalta turvallinen, kestävä ja tiivis eri sääolosuhteissa. Levitä levy voi olla edessään sekä yksityiskoteihin ja korkeita rakenteita. Kaikki tällaiset valmiin rakennuksen se ei ole vain suojata kylmältä, kosteutta ja muita sääolosuhteet, mutta saa myös miellyttävä ulkonäkö.

Kuitusementtilevyjen ulkoista viimeistely talon

Valintaan viimeistelymateriaalit hämmästyttävän laaja valikoima. Valmistajat ovat edelleen kehittää tätä segmentti rakentamisen markkinat tarjoavat käytännön vaihtoehtoja ulkokäyttöön koristelu uuden, vanhat ja jopa rappeutunut julkisivut. Kynnyksellä kuitusementin paneelit päätti ongelmaa tasapaino turvallisuus, kestävyys, helppo asennettavuus ja estetiikkaa.

Mikä on kuitusementtiä sivuraide

Kuitusementin paneelit ovat uusin rakennusmateriaali, jota käytetään nopea, turvallinen tapa kaunis vuori taloja ja julkisia rakennuksia. Erilaisia ​​tuotteita tarjoaa kunnon valikoima paneeli, joka ei rajoita suoritusmuotoa ideoita. Paletti värejä, kuvioita jäljittelemällä luonnon materiaaleja, matta tai kiiltävä pinta, kyky asentaa minkäänlaista sorvaus - se tekee kuitusementtilevyjen ulkoisia päättyy kuten kysynnästä kotimaassa.

Tuotettu kuitusementtilevyjen

Kuitusementtiä laatat julkisivut perusteella betonin ja kuitu:

 • Ensimmäinen perusosa - ovat korkealaatuisia luokka, joilla on suuri lujuus ominaisuus, joka tarjoaa pitkän käyttöiän paneelit.
 • Kuitu - toisen tuen osa - selluloosakuitujen ja joka auttaa muodostamaan huokoinen betoni vähentää painoa ja tehdä moderni paneelit pintamateriaalin joustavuus, sitkeys, kestävyys muodonmuutoksia.

Luomassa kuitusementin levyt - neljässä peräkkäisessä vaiheessa tuotannon. Ensimmäinen ekstruuderi tuottaa seoksen, ja erityinen laite rullautuu auki sen ohut kerros, soveltamalla kerros kerrokselta, jotta saavutetaan haluttu paksuus. Sen jälkeen esimuotti putoaa hihnakuljettimelle, jossa levy leikataan laatoiksi. Seuraava vaihe - press, ja viimeinen vaihe käsittää sen koristeellinen tai suojaava pinnoite.

Mitä hyviä ja huonoja puolia kuitusementin -julkisivulevyt erotetaan

Hyödyllisiä ominaisuuksia hallussa julkisivupanelit ulkopinnat on kuitusementtiseoksen koti merkittävästi ylitä muutamia haittoja materiaalia. Teknisiä parametreja paneelit mukaisesti GOST 8747-88 sisältävät näitä materiaaleja pakkasta kestävä, ei-palava, kestää UV ja kestäviä materiaaleja.

Edut kuitusementin paneelit ulkopuoli sisustus- ovat seuraavat:

 • korkeatasoinen suojelu julkisivun eri negatiiviset tekijät (lämpötilan muutokset, sade, mekaaninen vaikutus);
 • mahdollisuutta luoda ulkoisten tuuletettu julkisivu (tyyppi Kraspan) tai pariksi lämmitin;
 • turvallisuuden terveyden ja ympäristön poissaolon vuoksi koostumuksessa haitallisten kemiallisten komponenttien;
 • helppo asentaa, joka voidaan tehdä missä tahansa säällä;
 • erilaisia ​​väripaleteista, tekstuurit, muotoja.

Keskuudessa haitat kuitusementin laatat julkisivujen:

 • kustannusten nousu maalaus;
 • suhteellisen korkea kerroin kosteutta (jopa 10%).

Mistä ostaa ja kuinka paljon ovat päin paneelit talon julkisivu

Järkevä lähestymistapa menojen verhoilla ulkoseinät rakennuksen liittyy valita laatu materiaalia ilman liikaa. Ostaa kuitusementtilevyjen ulkoiseen Sisusta talossa, on tarpeen perehtyä tuotteisiin ulkomaisia ​​ja venäläisiä valmistajia. Hyvä nyrkkisääntö olisi virallisilla verkkosivuilla valmistajan, ja kaupat on helppo tehdä suuria myymälässä rakennusmateriaalien ja yhteistyössä välittäjänä yritys.

Hinta (ruplissa) kohti 1 neliömetriä. m

Paneeli puun alla yksityiskohtainen piirustus kuitujen ja betonin lujuuden.

Japanilainen yhtiö käyttää nanoteknologiaa vapauttaa fotokeramicheskim päällystetty paneelit.

Valtava valikoima: isot levyt kerrostalot, joissa on itsepuhdistuvat pinnoite paneeli laudat toiminnassa 100 vuotta.

Ympäristöystävällisiä paneelien tuottama asbesti-tekniikka

Venäjän valmistaja tuottaa paneelit weatherization ja hyvä äänieristys.

Ulkoinen viimeistely kuitusementin paneelit koteja

Asennuslevyt on kuitusementtiseoksen kuljetetaan tuuletettu julkisivu tekniikkaa. Kuitusementtilevyjen ulkokäyttöön taloa asennettu puoli tavalla, ja parantaa lämmöneristystä varten ulomman eristyksen vuori voidaan sijoittaa. Ennen asennuspinta valmistamiseksi tarvitaan tekemään rakennuksen seinän (poisto kipsi, vanha vuoraus saranoitu elementit), asetus suoritetaan enemmän osajärjestelmien, sitten levy on kiinteä, seuraavien tasolla.

Kun viimeistely ulompi kuitusementtilevyjen voidaan käyttää eri paksuisia, jopa aloittelija rakentaja tämä voi olla ongelma, jos ruuveilla tai metallia suluissa (galvanoitu). Asennus suoritetaan ylhäältä: ei vahingoita vuorausmateriaalin tulisi poiketa 20 mm: n reuna liitokset hoitoon maaperän ja tiiviste ja metallikiinnikkeet peitetty vedenpitävä maali.

Miten valita kuitusementtituotteita

Seinäpaneelien ulkokäyttöön kotiin palveli pitkään, sinun täytyy tehdä oikean valinnan. Kriteerit jotka tulisi ottaa huomioon valittaessa vaiheessa kuuluu tuotteen laatu luotettavien valmistajien, takuun ehtoja, taso veden vastus, valikoima ja saatavuus erikoispinnoitteet. Tärkeä tekijä on paino paneelit, joka on erilainen kullekin valmistajan, koska se lisää kuormitusta seinät ja pohjan talon. Toinen tärkeä yksityiskohta - läsnä klyaymerov (siteet), joka peittää kokonaan vaakasuora sauma.

Kuva: ulkomuoto talo sivuraide Kuitusementtiset

Kuitusementtiä paneelit ulkotilojen somistamiseen taloja - tae kaunis ja kestävä muotoilu julkisivun rakennuksen tietyllä tyylillä. Esimerkiksi kuitu sementti sivuraide Latona täydellisesti selviytymään suojaa seinämien haitallisia oikut luonnon, tässä tapauksessa se on käytännöllinen ja kestävä. Tämä viimeistely - arvoinen vaihtoehto puu, kivi, tiili. Ulkoinen päin Rakennusten kuitusementin paneelit tänään huipussaan hänen suosiotaan.

Video: Miten asentaa verhous paneelit ulkopuolista viimeistelyä

Artem, 35 vuotias: Dacha osti 2 vuotta takaisin, etsivät taloudellisin vaihtoehto viimeistely laskemal- päätti, että sopivia kuitusementtilevyjen Rospan. Pieni talo parvialue pomuchalsya, mutta se näyttää uutta. Huolellisesti tarkastella, ei kemiallisia hajua. Jos asennus ei onnistu, se säilyy pitkään ja pidempi korjaamiseen ulkoseinissä ei tarvitse käsitellä eläkeikään asti.

Sergei, 43 vuotta: Olen vanha talo, ja sen jälkeen sisäisen korjauksen korvaten johtoja, putkia kädet pääsi vuori. Etsin mahdollisuus nopeasti, edullisesti, ja vähintään 15 vuotta tätä mahdollisuutta hyväksi Japanin kuitusementin laatat, ja jopa käyttää lämmitintä. Vaikka se on ylittänyt budjetin, mutta tulos on halunnut, ja se oli paljon lämpimämpi talvella.

Marina, 37 vuotias: Koristeellinen kuitusementtilevyjen viimeistelyyn talon osoittautui hyvä ostaa. Pohjaan seinälevyyn otettu erityinen pinnoite siten, että lika on vähemmän kiinnitetty. Verhotun talon hyvin nopeasti, mutta meillä ei ollut tarpeeksi materiaalia, meillä oli uudelleen ostaa, mutta ilman alennuksia, joten työ maksaa hieman kalliimpia kuin olimme suunnitelleet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin