Kuinka raskas valurautainen kylpyamme

Painosta valuraudan kylpy ja 170h70 150h70 nähdä neuvostovalmisteiset

Valurautaiset LVI siihen saakka ei ole kilpailijoita. Tämän jälkeen materiaali on suuri lujuus ja luotettavuus. Ainoa asia, joka saattaa hämmentää ostaja - on paino valurauta kylpyamme.

sinun täytyy harkita joitakin vaihtoehtoja ennen ostoa. Esimerkiksi, muoto ja mitat tuote. Kuitenkin tärkein valintaan vaikuttava tekijä on painon mukaan. Loppujen lopuksi se määrittää helppo kuljettaa ja asentaa.

Neuvostoaikana, valurautainen kylpyamme oli hyvin suosittu. Tyypilliset mitat tuotteen tuona aikana oli 150h70 ja 170h70 cm. Paino Neuvostoliiton valurauta kylpyamme oli heidän suurin haittapuoli. Tähän mennessä tämä luku on paljon pienempi kuin se, joka liittyy moderni tuotantoteknologia.

Harkita luokittelu Neuvostoliiton rauta arvoista leveys ja pituus.

Malli 140x70 cm useimmiten asennettu pienissä tiloissa. Suurin paino Tällaisten kylpy on 80 kilogrammaa, säiliö - 150 litraa. Kuitenkin tämä vaihtoehto ei sovi aikuinen, joka haluaa nauttia makuulla lämpimissä vesissä. Loppujen lopuksi vain voit ottaa istuma-asentoon.

Seuraava malli sopii standardissa. Paino 150h70 Rautakylpy on 95 kiloa.

Melko harvinaisia ​​esineitä kokoon 160h70 cm. Sillä kylvyssä saada tarpeeksi vettä noin 170. Massa on 100 kg.

Modernimpi asettelu kylpyhuone vaatii asennuksen pitkänomaisen rakenteen. Siksi tuote, jonka mitat 170h70 cm sopii näissä tiloissa. Ja mikä on paino valurautainen kylpyamme 170 cm? Tämä parametri on 119 kg ja 180 litraa.

Mittatilaustyönä tuottavat usein suuri kylpyamme. Tällaisen rakenteen koko 200h70 cm. Tämä malli sopii ainoastaan ​​suuria alueita.

1

Jos vertaamme Neuvostoliiton ja moderni kylpy tuotteita, niiden paino on tullut paljon pienempi. Esimerkiksi paino valurauta kylpyamme 150 cm kotimainen tuotanto 20 kg enemmän kuin nykyinen malli. Kuitenkin laihdutus on useimmiten liittyy säästöt materiaaleja. Tämä vähentää lämpökapasiteetti ja lujuus.

On olemassa useita suuria muutoksia Neuvostoliiton fontteja. Esimerkiksi, kulmikas muotoilu valmistetaan vain suurissa yrityksissä. Kun valmistus vaatii lisäkapasiteettia.

Erityisryhmistä jalat usein soikea fontti. Tällaiset mallit eivät ole seinän vieressä.

Standardi Tämän katsotaan olevan suorakulmaisen astian tyypillinen mitat. Se on pyöristetyt kulmat kulhon sisällä ja erittäin stabiili.

Neuvostoliiton tuotteita, lisäksi koko, lisäominaisuuksia. Erityisesti päällysteen. Sen jälkeen laatu emali vaikuttaa operaation ajan ja ulkonäkö koko tämän ajan. Oletusarvo emalipintaa paksuus pidetään yhden millimetrin. Lisäksi sisäpuolelle tuotteen suoritetaan täysin sileä, ilman halkeamia ja pelimerkit.

Vankka rakenne on säännöllinen geometrinen muoto. Myös, ei ole rosoisia reunoja tai kulmia ja mutkia. Turvallinen toiminta varmistetaan asentamalla erityisiä käsinojat ja kahvat. Lisäksi ylimääräinen erityistä käsittelyä kylpy ratkaisu estää korroosiota.

Värivalinta ratkaisuja varsin vaatimaton. Vasta nyt on olemassa tekniikoita, joiden avulla voidaan ymmärtää mitään käsitystä. Neuvostoaikana valkoinen malli oli yleisin.

Neuvostoliiton aikana suosittu materiaali valmistukseen kylpylärakennus valurautaa. Nyt kuitenkin ne on valmistettu eri raaka-aineista. Lisäksi rauta-, teräs- ja akryyli käytetään. Kukin optio on negatiivinen ja myönteisiä puolia. Esimerkiksi, teräksestä riittävän joustavaa materiaalia, mikä tekee mahdolliseksi tuottaa mitään asetuksia kylpy. Pinta valurauta on usein huokoinen, mikä johtaa lian kerääntymisen ja ruostetta. Tämä haitta ei ole teräksen malleissa.

Paino huomattavasti enemmän rautaa kylpyamme terästä, mutta sen asennus voidaan tehdä yksin. Kuitenkin johtuen pienestä massasta on epävakaa ja tuen tarpeessa. Viimeisenä toimii usein seinään. Toisin kuin kylpyammeet valurautaa, tämä malli nopeasti lämmittää ja jäähdyttää.

Akryyli Hot valmistettu sitkeästä synteettisestä materiaalista. Tällainen raaka-aine on täysin turvallinen ja hygieeninen. Kuitenkin akryyli suunnitteluun usein puutteellisesti kova. Tämä indikaattori ohjataan määrä lujitekerroksen. Näin ollen, tasainen jakautuminen kuormien ja alapuolen kylvyn entisestään.

Se etu, että tässä mallissa on kyky ylläpitää lämpötilaa pitkään. Esimerkiksi kylpy rautaa viiden minuutin jäähtyy yhden asteen. Kun taas akryyli kylpy tällaisia ​​muutoksia tehdään vasta puoli tuntia.

Tässä tapauksessa fontti akryyli on helppo vaurioita. Ei suosittele pesuaineiden käyttöä eri kemikaaleja. On parempi antaa etusija erityisiä rahastoja, jotka on tarkoitettu tällaisten pintojen. Muuten, pieniä vikoja voidaan poistaa kiillottamalla. Välineitä tähän prosessiin myydään rautakauppaa.

Melko äskettäin, erikoistuneet yksiköt eivät voineet yllättää monenlaisia. Tuolloin oli kaksi valmistajaa. Ja kotimaisten ja tuonti valmistajat erosivat paitsi kustannuksia.

Painosta valurautaa kylpy 170 cm Neuvostoliiton tuotanto ylittää ulkomaisten analogit lähes kaksikymmentäviisi kiloa. Kuitenkin, tämä ei ole merkittävä haitta. Kun kaikki, tällainen ero johtuu laadun alenemisen ja lämmönjohtavuus.

Lisäksi syvyys tuotujen malleissa kolmekymmentäviisi senttimetriä. Tämä ei useinkaan riitä, että keskimääräinen henkilö.

Kotimaisia ​​tuotteita on suuri vahvuus, mutta valinta muodossa pieni kylpyamme. Onko vieraita aineita. Erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja, lisävarusteita ja pinnoitteiden on hämmästyttävä ja huomattavasti lisää kustannuksia rakentamisen.

Neuvostoliiton-rauta kylpylä on useita etuja. Erityisesti fontti on helppoa hoitaa. Samalla kattaa pitkä säilyttää alkuperäisen ulkoasun. Täällä on mahdollista käyttää kodin kemikaaleja, ja lämpötilanvaihtelut.

Valmistajat aina antaa pitkän takuun kylpyamme. Sitä voidaan käyttää 25 vuotta. Merkittävä painoarvo Rautakylpy 170h70 vaimentaa suurimman osan tärinästä. Miehelle, ne ovat lähes näkymättömiä, mutta on kielteinen vaikutus nivelet tiiviys.

Suuren massan rakenne on sen pääasiallinen haitta. Esimerkiksi valurauta kylpyamme 150h70 paino voi olla enintään 100 kg. Tämä aiheuttaa ongelmia liikenteessä. Joten meidän täytyy käyttää palveluja useita avustajia, mikä johtaa lisäkustannuksia.

Haitat tällaisia ​​tuotteita ovat riittämätön moninaisuus muotoja. Valurauta fontti suorakulmainen tai soikea. Tämä johtuu siitä, että työvoimavaltainen valu prosessi. Melko äskettäin malleja on esiintynyt, joilla on kulmikkaaksi. Kuitenkin kustannukset tämä vaihtoehto on melko korkea.

Asennuksen pitäisi alkaa sijoittaminen kylvyn huoneeseen. On välttämätöntä edetä kääntymään kiinnittämiseksi osiin jalat. Voit tehdä tämän sinun täytyy suluissa ja työkalut. Edelleen, asennus suoritetaan ja valuta Syphon System. Tässä rakenteessa on sijoitettava tietyn taipumusta tyhjennys portti. Voit säätää asemaansa avulla tukiosien ja rakennuksen tasolla.

Sivuston suunnittelu maahan ja seinät on käsiteltävä erityinen suojaava koostumus. Tämä on tehtävä varmistaa tiiviys nivelet. Älä unohda asentaa vettä suljinmekanismi. Silloin on mahdollista edetä vakauttamista imuputken.

Lisäksi sinun täytyy maadoittaa. Koska rauta on sähkönjohtavuus. Ennen kuin käytät kylpy parempi on monta litraa kylmää vettä. Vasta sitten voit nauttia täysin veden hoitoja.

Joillekin paino valurauta kylpyamme 170h70 voi olla eduksi, että joku vakava haitta. Se kaikki riippuu mieltymysten ja toiveiden käyttäjiä. Siksi on tarpeen etukäteen miettiä joitakin yksityiskohtia, koska kylvyn on yleisimmin käytetty vuosikymmeniä.

Kuinka raskas valurautainen kylpyamme

Monet ihmiset kysyvät, kuinka paljon painaa porealtaat, valurautaa. Ja sikäli kuin tämä luku vaikuttaa toimintaan normaaliolosuhteissa?

Jopa Neuvostoliitossa, tavallinen ostaja ei ollut saatavilla vain valurauta tuotteita siinä mielessä LVI. Ja meidän aikanamme, tämä materiaali ei menetä merkitystä, mutta se on edelleen suosittu kapean alueen asiakkaita, joilla on erityisiä vaatimuksia ympärillä olevista esineistä. Kestävyys ja materiaalin lujuus pitkään kaikkien tiedossa. On vielä vastata kysymykseen: Mikä on paino valurautaa kylpy 150 x 70?

Monet ostajat uskovat, että kylvyn valuraudasta ovat raskaita. Ja monille se tulee vakava haitta tilaisuus tarkastella. Valitessaan LVI monet tekijät, ei ole poikkeus ja indeksin painosta. Valurautaa voidaan antaa minkä tahansa muodon, mutta se voi olla niin vakavia, että liikenne on erittäin vaikea käsitellä.

Tyypillisiä malleja 150 x 70 Neuvostoliitossa painoi noin 100-120 kg. Tällä hetkellä näitä tuotteita valmistetaan paitsi omassa maassamme myös ulkomailla. Tällaiset analogit painavat paljon vähemmän. Kuinka raskas valurautainen kylpyamme 170 × 70? Eroa kotimaisten ja maahantuotujen kehitys voi olla 20 kg.

Mutta valmistajat ulkomailta yrittävät usein säästää materiaaleja. Erityisesti, sen ominaisuudet, kuten lämmönjohtavuus ja lujuus yleistä laatua.

Mitat kylpyjä, valmistetaan ulkomailla ovat usein vähemmän kuin toivottavaa. Esimerkiksi yhteinen syvyys tasolla 35-37 cm. Tämä tila ei selvästikään riitä tavalliset ihmiset.

Novokuznetsk tuottaa malleja, joissa on sama painoarvo kuin neuvostoaikana. Syvyys saavuttaa 45 cm.

Kukin valmistaja kehittää valikoima. Otetaan esimerkiksi yritys Jacob.

 • REPOSE2915-00: mahtuu 119 litraa nestettä, painaa 139 kg, on kooltaan 170 x 80;
 • PARALLELE2948-00: mahtuu neste 82 litraa, paino on pienempi kuin 18 kg, mitat: 170 x 70;
 • MELANIEE: laskettu samojen 82 litraa. Se painaa 90 kg, koko: 170 x 70.

Lisäksi, kaikki mallit ovat menossa määrän vähentämiseksi 88, 82, 85, 80 litraa. Pienin paino on 80 kg. Mitat pysyvät suunnilleen sama.

On olemassa muita tärkeitä tekijöitä

Kylpy aina vaikuttavat aineet, jotka ovat kosketuksissa. Ylikuormitus on liitetty ainoastaan ​​sen oma paino rakenteen. Ja sitä tulisi pitää henkilönä, joka on sisällä veden mukana.

On mahdollista laskea enimmäismäärän valurautainen kylpyamme seuraavasti.

Esimerkiksi, kylpyyn jopa 100 kg. Vesi painaa puoli tästä määrästä. Sisäpuolella henkilö painaa jopa 100 kiloa. Painosta valuraudan kylpy tässä tapauksessa tulee 700 kiloa.

Otamme kirjanpidossa alueella 1,1 metriä potenssiin. Alue tukee hieman - lähes 2 metriä. On käynyt ilmi, että paine on noin 320 kilogrammaa neliömetriä kohden. Jos betonilattia, tämä arvo voidaan kutsua hyväksyttäviä.

150-200 kiloa - paino, joka kestää grafiikka puinen pohja. Valurauta kylpy voidaan asettaa puu, mutta tarvitsee lisää vahvistamista. Monet valmistajat ovat oppineet tekemään paljon enemmän valoa kylpy, samalla jolla on riittävä lujuus. Seinämän paksuus tasolla 1 senttimetri, mutta säilyttää lämpökapasiteetti normaalilla tasolla.

Yleisin - suorakulmio. On selvää, tässä suhteessa, rauta ei anneta kovin laaja mielikuvitukselle ja toteutus ideoita. Mutta voit valita minkä tahansa värin, lisävarustesarja.

Ajoittain päivitys vaatii päällystettä, kylpyammeet luotu kiillettä. Toiminnan aikana työpinnan väistämättä näkyviin sirut ja halkeamia. Ostaessaan kylpy myymälässä, on tarpeen erikseen seurata puuttuessa pelimerkit materiaali ja tahroja, paikoissa, joissa värit liikaa, tai se on liian kirkas.

Rauta - puutteista ja ansioista

Mitä etuja näitä tuotteita? On vain muutamia.

 1. Kevyt ja helppo huoltaa kuin mahdollista. Emalipintoja aluksi ylläpitää korkeaa laatua. Koska jopa kodin kemikaaleja, lämpötilaerot eivät vahingoita pinnoitetta.
 2. Valmistajat aina antaa takuun kaikille tuotteille. Se voi olla välillä 3-25 vuotta.
 3. Ei melua, kun kirjoitat vettä kuin vaikuttavat usein terästuotteita.
 4. Rauta lämpimällä vedellä kestää kauemmin kuin teräs. Mutta akryyli, tässä tapauksessa on selvä ykkönen.
 5. Johtuen vakavia paino vaimentaa suurimman osan tärinästä, jota voi esiintyä käytön aikana. Miehelle, ne ovat lähes huomaamaton, mutta se on usein syy rikki kireys nivelissä.

Valurauta kylvyt ovat todella pystyy palvelemaan jopa 25 vuotta ja pidempään.

Edelleen, se on paino arvo voi olla vain etu, vaan myös haitta. Rakenteessa voi painaa yli 100 kiloa. Tämän vuoksi se on paljon vaikeampaa liikenteen ja matkatavaroiden käsittelijät joutuvat maksamaan enemmän.

Akryylikylpyammeiden voi painaa jopa 30 kiloa, ja rauta - alueella 80 150. Lisäksi erikoisliikkeitä tarjota ei niin monia muotoja ja värejä, kuten halutaan.

 • 170, 150, 120 cm - pituus yleisin indikaattoreiden;
 • leveyden osalta, se on alueella 70-75 cm;

Valurauta kylpy on joukko ominaisuuksia, jotka voivat riippua koosta. Erityisesti seinämien paksuus, paino ja niin edelleen.

On standardeja Euroopassa sitä korkeutta. Syvempi malli on korkeus on 40-46 cm, ilman ylöspäin standardi - 40-42.

Ei ole vain klassinen versio. Voit ostaa malli, jossa rakenne lisäkahvat maksimaalisen mukavuuden. Lisäksi on olemassa malleja erityistä matot pohjalle, jotta ostajat eivät ole venynyt.

Saatavana eri malleja valurauta-astioiden luokkana, ja arvo. Näin ollen materiaalit ovat samat, voi olla sama ulkonäkö. Mutta, esimerkiksi, rakenteissa korkeampi luokka käyttää paremmin pinnoitusta. Se pystyy säilyttämään hyvän ulkonäön monta vuotta.

Kiina on käynnistänyt väärennettyjen malleja Euroopasta. Heillä on halvemmalla.

Mitä sinun tulisi tietää ostaessaan valurautainen kylpyamme

On otettava huomioon useita vivahteita tehdä oikean valinnan.

 1. Minkä kokoinen pitäisi olla kylvyssä? On tärkeää ottaa huomioon paitsi koko huoneen, mutta myös henkilökohtaisia ​​toiveita asiakkaita.
 2. Jos uusi kylpyamme ostetaan vaihtoehtona vanhan - tarve muistaa miten se oli painoa vanhan mallin.
 3. Millainen muoto on tässä tapauksessa tarpeellista.
 4. Mitkä ovat taloudelliset mahdollisuudet.

On syytä pitää mielessä, että valinta verkkokaupoista voi olla paljon suurempi kuin perinteisissä laskurit. Verkkokaupoissa helposti se, että se ei ole välttämätöntä viettää paljon aikaa vierailulla todellinen myyntikonttoreissa tehdä varauksen - ota yhteyttä puhelimitse johtajat.

Vasta kun kannattaa tarkistaa niin paljon ominaisuuksia kuin mahdollista. Meidän pitäisi kysyä niiltä toimitat millä ehdoin. Jos sinulla on vanha kylpyhuone, sinun täytyy kysyä, jos virkailija voi tehdä vanhaan malliin.

Tämä prosessi koostuu useista vaiheista:

 1. Bath välttämättä syötetään huoneeseen ennen asennuksen aloittamista.
 2. Avulla kannattimet kiinteiden osien jalat, ja tarvitaan pulttien. Tärkeintä - etukäteen kääntää kylpy niin, että alaosa oli ohi.
 3. Suunnittelu juoksuttaa ja valua ja ylivuoto - betoniteräksen asennus suoritetaan seuraavassa vaiheessa. Alempi sisäänoton aukon pitäisi olla. Alapäässä on tee on kierrettävä razbortovanny putki. Sitten hän työnnetään liittimeen juoksuttaa.
 4. Kallistaa tyhjennysaukon itse on mahdollisesti kylpy. Mutta se on tarpeen käyttää tasolle laskea oikein tasot puolueellisuudesta. Valua tapahtuu tehokkaimmin, voit säätää osaan, jossa tuki on. Lisäksi se auttaa tekemään vakaamman ja kylpyamme.
 5. Se käsitellään erityisiä tiivistysaineita paikka, jossa amme on seinän vieressä. Tärkeintä on, että se on seinän vieressä tiukemmin kuin mahdollista.
 6. Jälkeen tämä osa viemäri ja tyhjennysventtiilit tyypinmukaisuus liitetty yhteen. On poistoventtiili on asennettu veden portti mekanismi. Se on tämä osa meitä sitten Kiinnitä poistoputki.

On tärkeää kiinnittää erityistä huomiota maahan. Tehdä tämä, yksi johtimen pää on yhdistetty spetsprilivom, joka sijaitsee kotelon pintaa, ja muut - PE-väylän tai järjestelmä, tasoittaa mahdollisuuksia. Viimeisessä vaiheessa, on välttämätöntä, että haude täytettiin vedellä. Näin voit tarkistaa, kuinka vahva oli yhteys. Sitten voit poistaa tulppa ja tarkasta jokaisen liitoksen.

Ennen alkua toiminta prosessi ilmoittaa kaada rakenne 5-7 litraa kylmää vettä, ja sitten laskea ne. Ja vasta sitten voidaan mennä kuumaa vettä tavalliseen tapaan.

Pintaa kylvyn suositellaan tarkastamaan paitsi ostohetkellä, mutta myös synnytyksen jälkeen. Loppujen lopuksi tässä vaiheessa voi vielä luopua vaurioitunut tuote ja pyydä korvaava tarvittaessa.

Lohjennut emalit ja pinnan halkeamia ei voida hyväksyä. kiinnityselementit jalka kylpy itse - välttämätön osa mitä tahansa joukko. Ennen maksua on syytä tarkastella, miten voit lähettää täysin tarvikkeet. Joku raskaan valurautainen kylpyamme voi olla eduksi, mutta joku vakava haitta. Se kaikki riippuu toiveiden, mieltymysten ja vaatimukset kunkin asiakkaan. Jos ennakkomaksua ei pitäisi ottaa huomioon, niin voit törmätä vakavia ongelmia. Loppujen lopuksi se on erittäin vaikea korvata kylpyamme, hän osti ainakin muutaman vuoden varmasti.

Tietenkin tämä ongelma voidaan ratkaista, mutta ei välttää ylimääräisiä kustannuksia. Parempi ottaa huomioon kaikki tekijät, niin ei kysymyksiä ja ongelmia eivät vain tapahdu. Kylpyhuone ilahduttaa asiakkaita hyvin pitkään. Myyjät ovat aina mielellään neuvoja ja kertoa ominaisuuksia tuotteen helpottamiseksi valintaan asiakkailleen. He ovat valmiita tarjoamaan ja edelleen huoltoa tarvittaessa.

Kuinka raskas valurautainen kylpyamme

Yksi tärkeimmistä kysymyksistä lähestyvän korjaukset - Kuinka raskas valurautainen kylpyamme, ja onko olemassa olevan lattian kestä sitä. Voit laittaa kysymyksen toisella tavalla - halusimmepa paistatella kuumaan veteen? Jos näin on, vastaus on selvä.

Markettien ja kauppoja putkimiehet tarjoavat sekä standardi- muodikkaita tuotteita. Mutta tärkein parametri heille oli ja on edelleen kyky raudan lämmön säilyttämiseksi hyvin.

Edut ja haitat valurautaa kylpyamme

Erityisen tärkeää, valurautainen kylpyamme paino 150 * 70 Neuvostoaikana on puutaloissa vanhojen rakennusten, joilla ei ole betonilattian. Useimmissa tällaisissa tapauksissa kylpy muutettiin kevyempi terästä tai akryyli-, erityisesti silloin, kun ei ole mahdollista korvata laakerin palkit tai järjestää uudelleen kerroksessa.

Tärkeimmät edut valurautainen kylpyamme ovat:

 • lämpökapasiteetti - Hyvä metalliseos säilyttää lämpöä pitkään. Vesi säiliössä jäähtyy hitaasti, noin 30-40 minuuttia. Tänä aikana voit mukavasti rentoutua kuumassa vedessä.
 • hyvä äänieristys. Materiaali absorboi äänen juoksevalla vedellä.
 • pysyvyys. Tuote on vaikea liikahtaa tai kääntää.

Asentamiseen valurautainen kylpyamme ei tarvitse ylimääräiseen korokkeella, poistaa taipuma pohja.

Jos joku asuu talossa massa on yli 130 kg, se voi ehdottomasti välitä siitä, kuinka paljon painoa valurautainen kylpyamme - se on silti kestää sitä. Mutta teräksen säiliön pohjalle tällaisessa tapauksessa muuttavat muotoaan. Lisäksi ei ole sen kiinnityksestä seinä on helppo kääntää.

Hyvässä valaistuksessa kylpyhuoneessa kiinnitä huomiota tuotteen emalipinnoitteeseen - täysin sileäksi ja sileäksi, ilman sumentumista ja karheutta. Tämän vaikutuksen aikaansaamiseksi emali levitetään kuumaan pintaan lähes välittömästi valun jälkeen.

Moderni kylpy valuraudasta on saatavana 120-200 cm: n välein 10 cm: n välein, leveys 70 cm: n ja 85 cm: n välillä 5 cm: n.

Suosituimmat tuotteet ovat pituudeltaan 150-170 senttimetriä. Ne voidaan sijoittaa kätevästi ja mukavasti liottaa kuumaan veteen. Vakioleveys on 70 senttimetriä, mikä on melko tarpeeksi sellaiselle henkilölle, jolla on vielä enemmän painoa.

Istuma-altaat eivät ole niin mukavia, mutta niillä on myös oma ostaja. Hyvin pienille huoneille tällaiset tuotteet ovat löytöjä. 40-50 senttimetrin etäisyydestä johtuen huoneessa on mahdollista asentaa pesukone tai yöpöytä. Istumapaikkojen pituus on 120-130 cm.

Muistettakoon, kuinka paljon Neuvostoliiton valurautainen kylpy painaa 150 * 70 - noin 110 kiloa. Nykyaikaisilla venäläisillä tuotteilla on hieman pienempi massa, joka ei vaikuta niiden ominaisuuksiin. Valun paksuus on vähintään yksi senttimetri, se myös pitää lämpöä hyvin ja absorboi äänen. Jokainen lisätty viisi senttimetriä tahansa parametrilla lisää paino 10 kiloa.

Tuodut valurautaiset kylpyammeet ovat ennennäkemättömiä ja niillä on vähemmän painoa seinämän paksuuden pienenemisen takia. Lisäksi tällaisen tuotteen syvyys on vain 30-35 senttimetriä. Meidän maanmiehiemme, tottuneet tiettyyn mukavuuteen, tällainen kylpyamme on pieni. Venäläisen tuotteen vakiosyvyys on 45 senttimetriä. Ero 10 cm pienemmässä suunnassa merkitsee merkittävää haittaa henkilölle.

Suurin ongelma ostaessaan valurautaa - toimitus lattialle. Tavarahissin puuttuessa sitä on vedettävä useiden ihmisten - tavallisesti vähintään neljän henkilön - avulla. Erityisen vaikea on, että kuormaajat joutuvat kääntämään kylpyamme painoon ja kuljettamaan sitä kiskoilla tai laatikoilla kapeilla alustoilla.

Hankkiminen valurautainen kylpy - säännöt valinnanvaraa

Ensimmäinen ja tärkein edellytys - kylvyn tulisi vastata huoneen kokoa. Liian paljon vaivata tilaa, ja liian pieni on hankala käyttää.

Kun ostat, tarkasta tuote kaikkialta. Emalin on oltava tasaista ja samaa väriä. Jos huomaat karkeutta ja rappausalueita, siirrä valintasi toiseen kohteeseen. Tällaiset viat johtavat kosteuden tunkeutumiseen pääaineeseen, valurauta alkaa ruostua, ja emalissa esiintyy ominaisvärejä. Ulomman sivun pitäisi myös olla vapaita siruista, halkeista ja naarmuista. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun et aio käyttää koristelevyä.

Suurin osa vähittäiskaupan tarjouksista on tavanomaisen suorakaiteen muotoisia kylpyjä. Viime vuosina teollisuus on alkanut tuottaa kaiverrettuja tuotteita, joissa on kahvat helppokäyttöisyyteen ja alhaalla tehtyjen viiltojen avulla käyttäjän turvallisuuden parantamiseksi.

Jos näet ikkunassa on kaksi täysin identtistä valurauta kylpyamme, mutta eri hintaan, se tarkoittaa, että yksi niistä on peitetty laadukkaita ja kalliita kiilteen. Koska Päällystysoperaation on ajoittain päivittää, mutta itse tuote kestää sinulle hyvin pitkään. Riskihenkivakuutus määritellään valmistajien 200 vuoteen - jos et vahingossa pudota vasaralla tai muita painavia esineitä, edistää muodostumista halkeamia.

Älä unohda ostaa jalat kylpyhuoneeseen. Jos huoneen lattia on täysin tasainen, voit valita säätelemättömät jalat, mutta jos ei, tarvitset vääntymisen, jotta voin luoda mahdollisimman vakaa.

Jotta koko rakenne olisi esteettinen, voit ostaa koristeellisia tyynyjä jalkoihin.

Valuraudan kylpyamme asennetaan omilla käsivideoillasi

Jos kuitenkin on ensin luovuttamaan tilat ja ehdottomasti tietää tarkalleen, kuinka paljon painoa Neuvostoliiton Rautakylpyyn, soittaa ystävillesi, palkata muuttajia ja neuvottelee vienti - joka on erillinen menoerä.

Aluksi kylvyt ruuvataan jalkoihin erikoisruuveilla kannattimiin. Tuote on käännettävä ylösalaisin ja pehmeää alustaa - pahvia, vanhaa kangasta tai mitä tahansa polymeeripohjaa.

Pakojärjestelmien kokoaminen tehdään erikseen ja asennetaan ensin pesualtaan kylpyhuoneeseen ja ylivuotoon. Säätää sitten pohjan kaltevuutta, joka asetetaan vaakasuoralle tasolle. Vasta sen jälkeen on liitetty viemäriverkko.

Pakollinen vaihe on tarkastaa koko järjestelmä vuodot, mukaan lukien ylivuoto ylivuoto. Säiliö on täytettävä kokonaan vedellä, poista tyhjennystulppa ja tarkista kaikki nivelet ja nivelet.

Kylvyn on oltava täysin kiinni seinään, jos se on vapaata tilaa, se peitetään tiivisteellä.

1