Kuinka monta litraa kylvyssä

Kuinka monta litraa kylvyssä?

Ottaen kylpyjä muinoin ylellisyyttä ja rikkaita aatelisten, tavalliset ihmiset olivat tyytyväisiä lampia ja kylpyamme. Nykyisin vesi on lähes kaikkialla, ei ole enää tarpeen lämmittää vettä kylpyyn, mutta pidetään edelleen kysymys kalliita ja kallista.

Kannattaa tutkia, kylpy - tyylikäs ja hygieeninen välttämättömyys? Joten on suuria kustannuksia ja onko kylvyn vaikuttaa heihin?

Mitä tietoja tarvitaan laskea?

Jos valmistaja ei ole ilmoittanut passiin tuotteen kapasiteetin (ja yleensä kirjoita äänenvoimakkuus ylivuoto) tai asiakirja on kadonnut, ja luulet arvon yksi, joka seisoo kotona, on mahdollista itsenäisesti laskea kylvyn.

Voit tehdä tämän, sinun on tiedettävä pituus ja leveys kulho, sen syvyys. Ja pitää mielessä, että 1 litra on 1 dm, tai 1000 cm³ tai 0,001m³.

Tilavuus standardin ja ei-niin kapasiteettia voidaan mitata kuten Arkhimedeen tai käyttää matemaattisia kaavoja. Viimeisen lähennetään tuloksen tarkat mittaukset palata alueelle integraalilaskentaa. Tavallinen ihminen menettää kiinnostuksensa aihetta, jos et käytä yksinkertaistettua kaavaa:

V - haluttuun tilavuuteen

H - korkeus tai maljan syvyys,

S - leveys kulhot (etäisyys laippojen väliin).

Laskenta pallomaisten mallien muistuttaa siitä, kuinka monta pi (noin 3,14), koska ensin täytyy laskea alueen puoliympyrän, ja sitten kerrotaan pituus tai syvyys (riippuen tietystä muodosta), niin kaava voidaan muuttaa:

Esimerkiksi standardin kylpyamme pituus 170 cm, syvyys 50 cm, 70 cm leveä, tällainen laskelma olisi: V = 170 * 50 * 70 = 595 000 = 595 l cm³.

Tämä vesimäärä merkitsee täyttä kapasiteettia geometrisesti säännöllisiä suunnikkaan kylpy, itse asiassa ihmiset käyttävät noin puolet kylpy, ottaen huomioon oman sukelluksen ja täytyy "vähennä" pyöristys jalka- ja kapenee pohjaan kylvyssä.

Taulukko vakioarvot (vakio koko altaita ja määrä litraa taulukko).

Olla kiitollinen näkemyksellinen metrologien jotka ovat luoneet Tilavuustaulukko vakio valurautaa kylpyamme:

Pituus sisemmän amme, mm

L (dm) varten leveys 650 mm

L (dm) varten 700 mm

Valurauta kylvyt löytyvät versiot 1-2 m, leveys 65-75 cm, suurin käynnissä malleja 150-170 cm pitkä, 70-75 cm leveä. Viime aikoina kysyntää mallin 180 * 80, mukavuutta uusien rakennusten, niiden tilavuus 195 litraa . Useimpia leveys 65 cm ja 70 eroavat vain leveys laipat, ne ovat lähes sama tilavuus, joten taulukko sisältää sellaisia ​​arvoja. Koko 100cm * 75cm itse asiassa ei tapahdu.

Suosi mitat esiintyy monenlaisia ​​materiaaleja (teräs, akryyli), niiden määrä voi poiketa muodoltaan, suurempi syvyys. Useimpien laskelmissa nämä arvot ovat riittäviä.

Miten lasketaan määrä epätyypillisen kylpy?

Custom kylpy monipuolinen: Tämä sisältää lasten kylpy tilavuus 20-40 litraa, sekä monen istuin malli hierova. Koska jälkimmäinen usein tehdään tilauksesta, niiden kapasiteetti on ilmoitettava asiakirjoissa. Suosittu nurkassa malli puolella 1,5-1,8m suunnassa jopa 65cm mahtuu jopa 400 litraan vettä. Siirtymä yksinomainen kylpyjä voidaan saavuttaa 900-1100 l, yleinen laskenta voidaan myös suorittaa edellä olevan kaavan mukaisesti.

Keskimääräinen vedenkulutus

Asuntoihin pidetään, että yksi henkilö päivittäin kuluttaa jopa 300 litraa vettä. Mistä tämä luku?

40 l voi "paeta" pesun aikana, puoli - 20 litraa käytetään keittiö ja ruoanlaittoon, 30l - pesu,-suihku 70, 140 - vastaanotetaan kylpy, 15 l - viallinen LVI. Koska pesualtaaseen ei ole joka päivä, niin lähtö on 305 litraa Neuvostoliiton ajalta standardeja, ja tämä luku on pitkät kukaan tarkastetaan tai tutkittu. Kuitenkin srednestaticheskogo perheen 3-4 henkilöä kuluttaa noin 20 kuutiometriä, mikä on noin 170l per henkilö per päivä.

On poikkeuksia sääntöön: kylpyyn voi olla erilainen. Eurooppalaiset eivät laske vettä säiliöstä ja kylpeä sen puolestaan. Pilaantunut venäläiset hygienia ovat täysin erilaiset. Standard kylpy vastaanotto "syö" 150 litraa, yleensä suihkun jälkeen (50 litraa). Kylpylähoitoja kylpyhuoneessa maksaa 180 L (120 L vielä alustava pesu ja 50 litraa huuhtelu).

Sanalla sanoen, masentava laskelmat.

Monet perheet pystyivät merkittävästi säästää vaihtamalla maksaa mittarilukemat. Pese eurooppalaisista - kyseenalainen talouteen, vaikka monet äidit ja pikkulasten pestä: keräävät vettä ja aloittaa bändi urchins 2-3. Joten voit turvallisesti pestä lapset 5-6 vuotta: lapset hauskaa, äiti säästää vettä ja aikaa.

On muitakin tapoja, jotka ovat hyödyllisiä kaikille:

 • Toteutus Rychagova mekanismeja, jotka keräävät "suosikki" -asentoon Optimaalinen veden lämpötila.
 • Suihku itsessään on kannattavampaa kylpyyn, kuitenkin, ja se voidaan tehdä taloudellisesti. Voit tehdä tämän, seistä 1 minuutti paineessa veden ja kastua. Sammuttamalla veteen namylitsya huolellisesti uudelleen ja sitten saada alle virran huuhdella vaahdon ja lika.
 • Samoin, voidaan pestä ja puhdistaa hampaat. Jotkut hammaslääkärit jopa sitä mieltä, että se on hyödyllinen näiden menettelyjen käyttää keitettyä vettä, ei ole käynnissä. Lasi neste hammastahnan on riittävä.
 • Onnistunut versiot suihkupäät voit käyttää tarvittavan paineen ja vesimäärän. Se säästää noin 20% nesteestä kunkin suihkussa.
 • Dear aistien malleja nostureita ja liitteitä myös säästämään vettä, koska sade se on vain silloin, kun tunnistin laukeaa.

Monet vodoberezhlivye laitteet ovat kalliita, koska valmistajat ilmentää ajatusta säilyttämistä. Keskimääräinen veden kotona on alennettu vähintään 30%. On johdonmukaista suositus on mahdollista lisätä toisen viisaita neuvoja: jos haluat säästää vettä - korjaa viallisen putkityöt!

Romantiikkaa vedessä - kylpy kahdelle yin-yang

Väri kylpy - kirkkaan aksentti ja hyvillä mielin!

Ruostumaton teräs kylpyammeet kylpyhuoneisiin

Kumpi on parempi: kylvyssä tai suihkussa?

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Mitä standardi litraa kylpy 170 cm ja 150 cm

Kuinka monta litraa standardin kylvyssä 170 cm ja 150 cm?

Moderni kotelo takaa täydellisen mukavuuden pysyä, etenkin lämpöä ja mahdollisuutta käyttää vettä. Uiminen amme on niin vakiintunut jokapäiväisessä elämässä, jotka eivät ole ajatelleet, että viime aikoina, ihmiskunta joutui menemään kylpyammeet. Kasvu Yleishyödyllisten palveluiden kustannukset saa ajattelemaan, kuinka kallista joutuvat maksamaan vedestä, jota käytetään, kun uiminen standardin kylvyssä.

Valitsemalla kylpy olisi kiinnitettävä huomiota moniin näkökohtiin: materiaali, josta se on tehty, muoto, koko, seinämän paksuus. Yhtä tärkeää on suojakalvon kylpy, joka mahdollistaa laitteiston toiminnan monta vuotta.

Kylpyammeet on valmistettu eri materiaaleista:

 1. Valurauta - perinteinen kylpyammeet, joilla on korkea kestävyys ja lujuus, miinus että terveyssiteen laitteet on huomattava paino, erityisesti silloin, kun on täytetty vedellä.
 2. Teräs - monta vuotta toiminut vaihtoehtona valurautaa kylpyammeet. On edullinen, kevyt, toimivat jopa 25 vuotta. Vaaditaan kestäviä kiinnitys näkymä epävakautta.

 • Symmetrinen kuvio - 120 x 120 x 180 cm 180 cm.
 • Epäsymmetrinen malli - 120 x 60 x 190 cm 170 cm.

perinteinen kylpy koot ovat:

 • Paikkaa - 120 x 70/75/80 cm.
 • Täyspitkä - 150-180 x 70/75/80 cm.

Kuinka monta litraa vettä joutunut kylpyyn

Ostamalla kylpy, kannattaa kiinnittää huomiota tekniset saniteettitilat, tutkimalla passin tiedot. Yleensä passin tunnistaa suuret mitat ja tilavuus, joka maksimaalisesti sallittu kaada kylpyyn tämän mallin.

Jos tuotteiden määrä ei valmistajan määrittelemä, voit laskea sen itse. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tehdä joitakin mittauksia: pituus, leveys ja syvyys kulhoon. 1 dm3 (1000 cm3 0,001 m3) sisälsi 1 litra vettä.

Laskenta tehdään seuraavan kaavan mukaan: V (tilavuus) = K x L x S.

Kylpy vakioarvon koko 170 x 70 x 50 cm mahtuu noin 595 litraa vettä. Kylpy mitat 150 x 65 x 50 mahtuu noin 487,5 litraa vettä.

Kuinka monta litraa vettä standardin kylvyssä

Tällä hetkellä erilaisia ​​terveydenhoitotuotteita esitetään hyvin. Valitsemalla kylpyamme, voi eksyä keskuudessa erilaisia ​​malleja, muotoja, materiaaleja ja värejä. Mitat heistä ovat myös erilaiset. On kopioita kompakti pieniin tiloihin ja suurten poreallas järjestelmä tilava kylpyhuone. Ostaessaan kylpy, monet kiinnittää huomiota paitsi ulkoista tuotteen parametreihin, vaan myös tilavuus vettä menettelyjä.

Lisäksi indikaattorit kapasiteetin kylvyt ovat tärkeitä kaikille innokas omistajille, koska säästämällä vettä joskus yksinkertaisesti tarpeen. Nykyään asennettu vesimittarit jokaisessa asunnossa ja kukaan ei halua ylihintaa varten turhaa kulutusta sitä. On tärkeää löytää "keskitien", joilla varmistetaan vähimmäistaso mukavuutta kylpemiseen ja säästää perheen budjetin.

Jos olet tottunut usein kylpyyn, sitten jo tietää, että tämä vie paljon vettä, ja se ei edistä kustannussäästöjä.

Siksi on hyödyllistä laskea, kuinka monta litraa sovi vakiokirjasimella ja miten se on suositeltavaa ostaa tilava kylpyhuone. Tämä kysymys on edelleen merkitystä hyvin monilla modernin perheitä.

Useiden vuosien käytön putkistosaneerauksiin asuntoja välittävä ihmiset ovat tottuneet lohduttaa, mutta mukavuuden apuohjelmat johtaa usein irrationaalinen menoja resursseja, ja vesi on vielä syytä säilyttää. Yleensä tämä ongelma on kohdattava tuolloin ei ole sulkenut hanan tai häiriöt LVI laitteissa.

Tyypillisesti virtausnopeus käyttäjää kohti päivässä on noin 250 -300 litraa. Tässä tapauksessa paljon "elämää antavaa vettä" virtaava alas kaivoon kylvyssä. Ja jos puhutaan säästäväisyyttä, kannattaa kiinnittää huomiota kysymykseen: kuinka monta litraa vettä kylpyhuoneessa.

Varmasti, on aina mahdollisuus rajoittaa suihkussa, joka välittömästi alentaa veden käytön ja sitten kylvyn ei ole enää niin tärkeä indikaattori. Tämä ei kuitenkaan ole vaihtoehto jopa kieltäytyä mukava rentouttava kylpy menettelyä hyvin harvat ihmiset haluavat.

Voi olla vain järkevää lähestyä kylpy mallin valitsemista? Suuri osa tällaisista tuotteista ei ole niin vaikeaa. Ennen ostoa asiantuntijat suosittelevat, mitkä näytteet vastaavat parhaiten odotuksiasi ja vaatimuksiasi, kuinka monta litraa tietyn tuotemerkin kylvyssä.

Tyypit kylpylä, niiden ominaisuudet ja kapasiteetti

Näissä päivinä tuotetuista uimapulloista löytyy monia suosituimpia lajikkeita:

Nämä vaihtoehdot ovat suosituimpia. Kuitenkin myynnissä on kalliimpia eksklusiivisia malleja, kuten marmoria, kvarilovyeja, graniitti- ja faience-kylpyjä. Harkitse, kuinka monta litraa tietyn materiaalin kylpyhuoneessa.

Teräsmalleilla on myös suuri kysyntä. Näiden tuotteiden hinnat ovat melko demokraattisia. Nämä kylpyammeet eivät ole raskas ja helppo asentaa. Teräsmallien miinukset sisältävät kuitenkin melun veden täyttämisen aikana, ja myös kiinteistö jäähtyy nopeasti. Ensimmäinen haitta on helppo poistaa erityisten kumitulppien avulla, jotka voidaan ostaa erikseen. Nämä laitteet imevät ääntä tehokkaasti.

Teräskylpyjen sekä valuraudan kapasiteetti riippuu ostettavan mallin parametreista. Tuotteiden koko määräytyy hyväksyttyjen tilastandardien mukaan.

Yksi valuraudan kylpyhaun haitoista on sen suuri paino. Tämä aiheuttaa omistajille vaikeuksia tuotteen kuljetuksessa ja asennuksessa.

Tällaiset mallit on luokiteltu vakioiksi. Ne ovat yleisimpiä kaikentyyppisten vesijohtoverkkojen joukossa. Huolimatta tämän kylvyn massiivisesta luonteesta, sillä on monia etuja: kulutuskestävyys ja pitkä käyttöikä, kyky lämmittää hyvin ja lämmetä. Lisäksi astian täytön aikana vettä ei ole voimakasta kohinaa.

Valuraudasta valmistetut kylpyammeet eivät eroa lajikkeittain. Kulhot ovat yleisimpiä, koska tällaisten alusten on vaikea muodostaa epätavallisia muotoja tuotantoprosessin aikana. Valuraudan kylpyammeen kapasiteetti eroaa tässä tai kyseisessä mallissa.

Saniteettilaitteiden valmistuksessa käytettävää standardia pidetään 170 cm: n pituisena kylpyammeena, ja myös 150 cm: n pituisia tuotteita valmistetaan. Kylpyammeiden leveys voi olla 65, 70 ja 75 senttimetriä.

On kuitenkin olemassa malleja, joilla ei ole perinteisiä ulottuvuuksia. Nämä ovat kompakteja kylpyjä 120 cm pitkä ja suuret 190 - 200 cm koekappaleet.

Samanaikaisesti tavallisessa pienessä kylvyssä (150 x 65 cm) sijoitetaan 140 litraa vettä. Tilavissa malleissa tilavuus on 170 - 195 litraa.

Suurissa huoneissa on kuitenkin suurempia kylpyjä. Nämä ovat näytteitä, joiden kapasiteetti on 200 tai jopa 250. Yleensä valmistajat määrittävät nämä parametrit myyvän mallin passissa.

Kylpyparametrit riippuvat useimmiten kylpyhuoneen pinta-alasta. Kuitenkin pienet näytteet putkistoista voidaan sijoittaa suuriin kylpyhuoneisiin.

Tämä säästää huoneessa hyödyllistä tilaa ja vähentää vesihuoltojen kustannuksia.

Akryylikylpy tänään on suosittu ostajan kanssa. Tällaiset saniteettitavarat näyttivät suhteellisen hiljattain. Näiden mallien pääominaisuudet ovat:

 1. Pieni paino. Ne on helppo kuljettaa ja asentaa kylpyhuoneeseen.
 2. Helppokäyttöisyys.
 3. Huolimatta siitä, että akryylipeitteet ovat alttiita mekaaniselle vaurioitumiselle (ne ovat helposti naarmuuntuneita), ei ole vaikeaa korjata vikoja kulhon pinnalle. Tämän kylvyn korjaus voidaan tehdä jopa kotona.

Mitä tulee tuotteen tilavuuteen, se on heti vaikea saada selville tämän indikaattorin. Se on akryylirakenteita, jotka ovat edustettuina kaikenlaisissa muodoissa ja parametreissä.

Vastaus kysymykseen siitä, kuinka monta litraa akryylikylpy sisältää, riippuu sen koosta ja kokoonpanosta.

Tällaisen fontin ulkonäkö voi olla epätyypillinen. Tänään tuottaa kulma-ammeita, pyöreitä, soikeita tuotteita tai kolmikulmaisia ​​kulhoja. On myös kylpyjä, joilla on erityiset anatomiset ulkonemat, joiden avulla voit ottaa vedenkäsittelyn mukavasti.

Akryylituotteiden mitat ovat myös erilaiset. On pienikokoisia näytteitä, joiden tilavuus on alle 70 litraa. Suuri kylpyhuone tilaa, voit ostaa hienostunut kylpy kahdelle, joiden kapasiteetti on 1100 litraa.

Tietenkin, kaikkein yksinkertaisin tapa selvittää, kuinka paljon kylpy on on mitata kapasiteettia kauhat vettä. Tämä on kuitenkin melko työläs ja aikaa vievä prosessi. Lisäksi tämä menetelmä on toteutettavissa vain kotona, kun kylpy on jo asennettu. Mutta uuden putkiston valinta ei ole hyväksyttävää.

Voit käyttää toista vaihtoehtoa - kylpyammeen kapasiteetin laskemista. Jotta voit laskea tietyn mallin mahtuvan veden määrän, sinun on aloitettava tuotteen parametrit.

Esimerkkinä on esimerkiksi 150 senttimetrin pituisen kulhon tilavuus. Sen leveys on 65 cm ja korkeus 50 cm. Koska yksi litra vettä on yhtä kuin yksi desimaalimetri kuutiometriä (1 litra on 10 х 10 х 10 cm) On välttämätöntä kääntää alkuperäiset parametrit dekometereiksi ja laskea kertomalla: 15h6,5h5. Tulos on arvo 487,5 kuutiollista desimaalia tai litraa.

Täysin samalla tavalla on mahdollista laskea muiden kylvökalustojen kapasiteetista suurempia tai pienempiä kulhoja.

Jotta laskelmissa ei olisi virheitä, tulisi tuotteen korkeus ilman jalkoja tai luurankoa pitää perustana. Edellä oleva kaava mahdollistaa helposti uuden kylvyn tilavuuden määrittämisen.

Edellä olevaa esimerkkiä voidaan käyttää tuotteen kokoonpanon parametrien laskemiseen.

On kuitenkin otettava huomioon tiettyjä hienouksia. Niinpä soikean tai pyöreän kulhon tilavuuden laskeminen on hieman monimutkaisempaa. Voit tehdä tämän ensin laskemalla sen alueen ja sitten tämä arvo kerrotaan altaan tai korkeuden syvyydestä.

Jos kylvyn pyöreän mallin yhden puolipisteen pituus on 50 cm, toinen - 60 senttimetriä ja näytteen korkeus on 40 senttimetriä, Tällaisen kylvyn pinta-ala on: 3,14 x 50 x 60 = 9420 cm. Nyt kerro alueen syvyyden mukaan: 9420x40. Se on 376800 kuutiosenttimetriä eli 376,8 litraa. Tätä nestemäärää varten tämä kylpy malli on suunniteltu. Käytettyjen esimerkkien avulla on helppo laskea minkä tahansa säiliön kapasiteetti.

Nämä kaavat on helppo muistaa ja soveltaa kun valitset uuden vesijohtoverkon kylpyhuoneellesi.

Monet eivät kuitenkaan halua käsitellä laskelmia. Usein kaikki kylpyammeiden valmistajien tarvittavat indikaattorit sisältyvät välittömästi oheisiin asiakirjoihin. Arvot, kuten tilavuus, pituus, leveys ja korkeus, ilmoitetaan aina tuotteen teknisessä passissa. Ostaminen "uusi asia" kylpyhuoneeseen, älä unohda tutkia huolellisesti tällaisia ​​tietoja. Kun tiedät, kuinka monta litraa kylpy on, voit tehdä oikean valinnan välttää liikaa veden kulutusta ja säästää rahaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin