Kuinka monta laudat 1 kuutio

Laskettaessa levyt ja palkkien yhdessä kuutiometrissä - kaavan esimerkkejä laskelmat, taulukot

Täytäntöönpanossa rakennuskohteen rakentamiseen asuintalo, asiantuntija on tarpeen tehdä useita erilaisia ​​tehtäviä, joista osa on: koostumus ja laskenta arvioiduista kustannuksista lopulliseen viimeistelyyn asuintiloissa talon. Ehdottomasti laskea tarvittava määrä erilaisia ​​rakennusmateriaaleja, jotka tekevät varsin vaikeaa. Siksi tällaista tietoa - kuten kuutiossa lautojen on erittäin tärkeää, että henkilö, joka harjoittaa rakentamiseen asuintalo ja haluaa saada työnsä tehtyä nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista ajan mittaan.

Asiakas-: olemassa olevissa levyt

Laskea, kuinka monta kappaletta kuutioitu levyt täytyy tietää paitsi mitä se tarkoittaa kuutio levyt, ja pitäisi ymmärtää tärkeä seikka, että on olemassa erilaisia ​​levyt ja mikä on mahdollista ostaa markkinoilla tänään erilaisia ​​rakennustöitä. Huomaa, että kuution lähes kaikkien aineiden riippumatta lajien materiaalista lasketaan samalla tavalla, joka on yksi erityinen menetelmä. Laadut levyt eivät vaikuta laskentaan sylinteritilavuuden rakennusmateriaali.

Neshpuntovannym näkymä puu ovat: baari, erilaisia ​​apajille levyt, sekä reunat levyt (ei koske laskettaessa sylinteritilavuus, koska tämä prosessi on hieman erilainen). Mukaan kielinen lajeja (jotka on erityinen lähtö liitäntä) ovat: moderni sivuraide, hirsibunkkeri materiaali puheenvuoroa, sekä jäljitelmä luonnon puun. Kun päätät ostaa höylätty tyyppistä rakennusmateriaali, sinun täytyy kiinnittää huomiota, että täytäntöönpano laskennan käytetään yksinomaan työleveys hallituksen ilman piikki. Jos puhumme hirsibunkkeri (tukit jäljitelmä), sitten laskettaessa sylinteritilavuus vasta paksuus sen korkein kohta.

Mikä on numero 1 kuutio levyt: Performing laskelmat

Jokainen henkilö, vaikka hänen koulun kertaa ymmärtää, miten laskenta suoritetaan cubing. Tätä menettelyä, on tarpeen laskea arvoja, kuten: pituus, leveys ja korkeus. Samanlaista periaatetta on käytetty laskettaessa sylinteritilavuuden levyn 1. On suositeltavaa Näiden laskelmien siirto kaikkien nykyisten arvojen metreinä. Sylinteritilavuuden levyn 1, joka on osa 150h20 mm. . Ja pituus on 6 m, lasketaan seuraavasti: 0,15 ja 0,02 kerrotaan 6, ja niin, että tilavuus on lauta on 0018 kuutiometriä.

Käytämme kaava tilavuus V = L * h * b (jossa L - pituus, h - korkeus, b - leveys).

L = 6,0; h = 0,02; b = 0,15.

Siten, V = 6,0 * 0,02 * 0,15 = 0018 m 3.

Määrittää, kuinka monta levyt yhteen kuution: 1 m 3 jaettuna sylinteritilavuus (tilavuus yksi board).

1 m 3 / m 3 = 0,018 55,55 kappaletta.

Näin ollen määrä levyt yhdessä kuutio on 55,5 yksikköä.

Oppia arvo tietyn tyyppisen aluksella, kun arvot sen tilavuus melko helposti: 0,018 kerrottuna hinta 1 kuutiometri. Kun tietty tyyppi 1 kuutio aluksella on esimerkiksi arvo 5500 ruplaa, kun taas kustannukset ovat 99 ruplaa. Tässä hetkessä laskelma, on olemassa joitakin temppuja myyjät ja johtajien rautakauppaa, koska tilavuus materiaalin pyöristetään joitakin kokonaislukuina.

Tällaiset pyöristäminen voi johtaa siihen pisteeseen, että hinta levyn 1 (kun kuutio on arvoltaan 1 5500) on hyvin erilaisia ​​merkityksiä. Paitsi tätä, on huomattava, että eri levyt rakentamiseen, jotka muodostavat nimellinen pituus on 6 metriä, itse asiassa, pituus 6,1-6,2 m, joka on täytäntöönpano rakennusmateriaali ei oteta huomioon .. Tämä koskee myös hankintaan huomattavan määrän levyt. Tämä on selvästi näkyvissä, jos esimerkiksi käyttää hallituksen 150h20 mm. Hallitusammattilainen kuutiossa - sen arvo on 55,5 kpl. Mutta kuution 55 kpl., Että täytäntöönpano laskelma on arvo 0,99 kuutiometriä. Itse asiassa, tämän pitäisi olla hetki, että liikaa 1 kuutiometri tämän suositun rakennusmateriaali, voi olla arvo 1%: n todellinen hinta. Esimerkiksi, 5500 sijasta 4995 ruplaa.

Toteuttamiseksi cubing laskemiseksi neotreznogo tyyppi levyjä käytetään hieman eri tavalla. Kun puhutaan ostaa levyn 1, sen jälkeen paksuuden mittauksella ja kokonaispituus suoritetaan samalla tavalla kuin valittaessa kannatinrakenne materiaalia. Leveys on otettu laskea keskiarvo - välillä on suuri ja pieni arvo.

Esimerkiksi, kun leveys lopussa levyt on arvo 25 cm, ja toinen 20, niin keskimääräinen arvo on noin 22 senttimetriä. Kun se on tarpeen laskea määrän huomattava määrä näiden elinten rakentamiseen, sinun täytyy järjestää niin, että oli suuria eroja kaventaa yli 10 cm. Suurin pituus materiaalin avatussa pinoon tulisi olla suunnilleen yhtä suuri. Sen jälkeen, käyttämällä tavanomaista ruletti, valmistettu tarkka mittaus pinon korkeuden kaikkien käytettävissä olevien levyt, leveys mitataan (likimain keskellä). Saatu tulos, sitten on kerrottava erityinen tekijä, arvo muodostavat +0,07-+0,09, suora riippuvuus olemassa olevan ilmaraon.

Kuten 1 kuutio levyt: erityisen taulukon

Laskea, kuinka tarkasti määrää hallitusten on tietty leveys, pituus 1 kuutiometri, soveltaa erilaisia ​​taulukoita. Seuraavassa on muutamia näistä erikoistuneita taulukoista, joka sisältää sylinteritilavuus yhteistä ja suosittu mennessä tämän tyyppistä materiaalia. Tilavuuden laskemiseksi eri levyt, joilla on eri koot, esimerkiksi, materiaali rakentamiseen aidan päällä, on mahdollista itsenäisesti käyttäen käytettävissä kaavaa, joka on esitetty edellä.

Taulukko määrä särmikäs levyjen 1 kuutiometri

Taulukko määrät puun 1 kuutiometri

Taulukko määrä Särmäämätön 1 kuutiometri

Uppouma 1. lauta (m3)

Määrä lautojen 1 m 3 (kpl).

Online Lomake määrää laskettaessa levyt ja palkkien 1. 3

Palautetta, täytä lomake Ota yhteyttä -sivulle

Kaikki materiaali tällä sivustolla - tekijänoikeudet. Kopiointi ilman aktiivinen linkki on ehdottomasti kielletty!

Montako lautojen 1 kuutio

Laskennan yksinkertaistamiseksi, olemme valmiita tiivistelmätaulukosta sinulle. Taulukko voit heti nähdä, kuinka monta laudat 1 kuutio, ei anneta aikaa arvioita. Jotta se kätevä.

Montako leikattu ja höylätty laudat 1 kuutio taulukossa

Näytteen koon laskenta aluksella 20h100h6000 mm

Laskentakaava tilavuuden hallituksen:

Laskentakaava hallituksen kuutioitu kappaleina:

Laskentakaava laudan kuutio neliöt:

Päättää, kuinka monta laudat 1 kuutio, sinun on ensin tietää perusparametrit ostetun materiaalin - paksuus, leveys ja pituus. Voit myös tehdä laskelma hallituksen koon 3 metriä, 4 metriä, 5 metriä.

Tälle sivulle on koottu vastauksia yksinkertaisiin kysymyksiin ihmisiä:

 • kuinka monta levyt
 • Kuinka monta kuutiota hallituksen
 • Kuinka monta kappaletta levyt
 • Laudat kuution
 • Kuinka monta kuutiot levyt
 • Kuinka monta kappaletta yhdessä kuutiossa
 • Kuinka monta kuution apajille levyt
 • Miten laskea, kuinka monta lautojen 1 kuutio

Miksi laskea, kuinka monta lautojen 1 kuutio?

Vain kaksi syytä tehdä laskelmia:

 • Opit kokonaishinta kaikkien puutavaran tilavuuden tarvittavat projektin. Se on tarpeeksi tietää hinta 1 kartongin ja kuinka monta kappaletta (määritetty laskemalla tai meidän taulukosta Vakiokokojen levyt).
 • Lasket kokonaismäärä levyt tarvitaan oman projektin. Ja jotta laskennassa mahdollista tietää kuinka monta kuutiota sinun materiaali työstää, ja määritellään kappalemäärä lautojen 1 kuutio.

Mutta jos olet pelkää tehdä väärän laskelmia soittamalla +7 (495) 775-83-74 tai 8 (800) 775-83-74 ja asiantuntijamme auttavat käsittelemään oikea count!

Miten laskea kuutiometriä levyt

Online laskin määrä laudat kuution

Kuinka monta laudat 1 kuutio

Kuinka monta levyt Kuubassa - 4 pöytää 6 metrin lauta

Taulukko: 25 kuutiometri levyt pituus 6 metriä

Taulukko numero 6 mittauskeskuksille kuutio

Taulukko levyt 40 mm korkeus ja pituus on 6 metriä

Taulukko 6 lukumäärä lautojen mittarin kuutioitu

Tilavuus puulankuilla ja mihin sitä mitataan.

Ensimmäinen, nyt katsomaan arvot volyymi puulevyjen ja oppia laskemaan sitä.

Yksikkö tilavuus puutuotteiden on yksi (1) kuutiometriä (m³). Muu otsikko: kuutiometri kuutiossa.

Matemaattinen määritelmä tilavuusyksikkö:

Kuutiometri - on tilavuus kuution sivun pituus yhtä kuin yksi (1) metri.

Numeerinen arvo tilavuus lasketaan kaavalla:

V = L x h x b, jossa

Tällöin pituus kaikki yksiköt olisi metreinä.

Mitat levyt ovat tyypillisesti annettu millimetreinä ja kirjataan seuraavasti:

25 x 150 x 6000, jossa

25 - levyn paksuutta;

150 - leveys aluksella;

6000 - pituus aluksella.

Standardi pituus levyt on 4 tai 6 metriä. Mutta itse asiassa, se on lähes aina hieman. Näin ollen levyt 4 metriä pitkä, lisäys voi olla jopa 10-20 cm, ja linjan 6 metriä - .. jopa 30 cm, mutta kaksi muuta parametrit, leveys ja korkeus, aina tiukasti vastaavat ilmoitettua kokoa.

Kuten 1 kuutio levyt, joiden mitat 50h150h6000

Kuinka monta laudat kuution - itsenäinen laskelma

Käytämme aikaisemmin annettu kaavan V = L x h x b. Voit tehdä tämän, kaikki arvot koko aluksella millimetristä metriä kääntää ja suorittaa kertomisen.

0,050 x 0,15 x 6,0 = 0,045 m³

Siten, tilavuus yksi (1) hallituksen oli 0,045 kuutiometriä

 • Määrittämisen yhden hinnalla aluksella.

  Tietäen kustannukset yhden kuution. mittauskeskuksille, voit tietää yhden hinnalla aluksella. Joten, jos hinta 1 kuutiometri yhtä suuri kuin 200 ruplaa, yksi lauta maksaa

  200 x 9 = 0045 (ruplaa).

  Joten, yksi (1) hallituksen kulut 9 ruplaa.

 • Lasketaan määrä lautaa 1 kuutiometri

  Nyt tietäen määrä yhtä kartonkia mitat 50 x 150 x 6000, voit päättää itsenäisesti, kuinka moni näistä levyt ovat 1 kuutiometri Käytämme kaavaa:

  V - tilavuus yhden lankun.

  Käyttämällä laskelmat edellä, opimme haluttu määrä:

  N = 1/0, 045 = 22, 2 (kpl.).

  Eli 1 kuutiometri 22 koko lauta, jonka mitat ovat 50 x 150 x 6000.

 • Kuten nähdään laskettaessa, ostaa 1 kuutiometri nämä levyt, voit itse saada 22 kokolevy. 0,2 hinta yksi levy tulee olemaan liikaa.

  Joten, tietäen koot ostat levyt, joiden avulla tämän artikkelin voit määrittää määrän yhtä aluksella, sen kustannukset ja kappalemäärä per 1 kuutiometri

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.