Kuinka monta kuutiometriä vettä kylpyammeessa 170 cm

Kuinka monta litraa kylvyssä?

Ottaen kylpyjä muinoin ylellisyyttä ja rikkaita aatelisten, tavalliset ihmiset olivat tyytyväisiä lampia ja kylpyamme. Nykyisin vesi on lähes kaikkialla, ei ole enää tarpeen lämmittää vettä kylpyyn, mutta pidetään edelleen kysymys kalliita ja kallista.

Kannattaa tutkia, kylpy - tyylikäs ja hygieeninen välttämättömyys? Joten on suuria kustannuksia ja onko kylvyn vaikuttaa heihin?

Mitä tietoja tarvitaan laskea?

Jos valmistaja ei ole ilmoittanut passiin tuotteen kapasiteetin (ja yleensä kirjoita äänenvoimakkuus ylivuoto) tai asiakirja on kadonnut, ja luulet arvon yksi, joka seisoo kotona, on mahdollista itsenäisesti laskea kylvyn.

Voit tehdä tämän, sinun on tiedettävä pituus ja leveys kulho, sen syvyys. Ja pitää mielessä, että 1 litra on 1 dm, tai 1000 cm³ tai 0,001m³.

Tilavuus standardin ja ei-niin kapasiteettia voidaan mitata kuten Arkhimedeen tai käyttää matemaattisia kaavoja. Viimeisen lähennetään tuloksen tarkat mittaukset palata alueelle integraalilaskentaa. Tavallinen ihminen menettää kiinnostuksensa aihetta, jos et käytä yksinkertaistettua kaavaa:

V - haluttuun tilavuuteen

H - korkeus tai maljan syvyys,

S - leveys kulhot (etäisyys laippojen väliin).

Laskenta pallomaisten mallien muistuttaa siitä, kuinka monta pi (noin 3,14), koska ensin täytyy laskea alueen puoliympyrän, ja sitten kerrotaan pituus tai syvyys (riippuen tietystä muodosta), niin kaava voidaan muuttaa:

Esimerkiksi standardin kylpyamme pituus 170 cm, syvyys 50 cm, 70 cm leveä, tällainen laskelma olisi: V = 170 * 50 * 70 = 595 000 = 595 l cm³.

Tämä vesimäärä merkitsee täyttä kapasiteettia geometrisesti säännöllisiä suunnikkaan kylpy, itse asiassa ihmiset käyttävät noin puolet kylpy, ottaen huomioon oman sukelluksen ja täytyy "vähennä" pyöristys jalka- ja kapenee pohjaan kylvyssä.

Taulukko vakioarvot (vakio koko altaita ja määrä litraa taulukko).

Olla kiitollinen näkemyksellinen metrologien jotka ovat luoneet Tilavuustaulukko vakio valurautaa kylpyamme:

Pituus sisemmän amme, mm

L (dm) varten leveys 650 mm

L (dm) varten 700 mm

Valurauta kylvyt löytyvät versiot 1-2 m, leveys 65-75 cm, suurin käynnissä malleja 150-170 cm pitkä, 70-75 cm leveä. Viime aikoina kysyntää mallin 180 * 80, mukavuutta uusien rakennusten, niiden tilavuus 195 litraa . Useimpia leveys 65 cm ja 70 eroavat vain leveys laipat, ne ovat lähes sama tilavuus, joten taulukko sisältää sellaisia ​​arvoja. Koko 100cm * 75cm itse asiassa ei tapahdu.

Suosi mitat esiintyy monenlaisia ​​materiaaleja (teräs, akryyli), niiden määrä voi poiketa muodoltaan, suurempi syvyys. Useimpien laskelmissa nämä arvot ovat riittäviä.

Miten lasketaan määrä epätyypillisen kylpy?

Custom kylpy monipuolinen: Tämä sisältää lasten kylpy tilavuus 20-40 litraa, sekä monen istuin malli hierova. Koska jälkimmäinen usein tehdään tilauksesta, niiden kapasiteetti on ilmoitettava asiakirjoissa. Suosittu nurkassa malli puolella 1,5-1,8m suunnassa jopa 65cm mahtuu jopa 400 litraan vettä. Siirtymä yksinomainen kylpyjä voidaan saavuttaa 900-1100 l, yleinen laskenta voidaan myös suorittaa edellä olevan kaavan mukaisesti.

Keskimääräinen vedenkulutus

Asuntoihin pidetään, että yksi henkilö päivittäin kuluttaa jopa 300 litraa vettä. Mistä tämä luku?

40 l voi "paeta" pesun aikana, puoli - 20 litraa käytetään keittiö ja ruoanlaittoon, 30l - pesu,-suihku 70, 140 - vastaanotetaan kylpy, 15 l - viallinen LVI. Koska pesualtaaseen ei ole joka päivä, niin lähtö on 305 litraa Neuvostoliiton ajalta standardeja, ja tämä luku on pitkät kukaan tarkastetaan tai tutkittu. Kuitenkin srednestaticheskogo perheen 3-4 henkilöä kuluttaa noin 20 kuutiometriä, mikä on noin 170l per henkilö per päivä.

On poikkeuksia sääntöön: kylpyyn voi olla erilainen. Eurooppalaiset eivät laske vettä säiliöstä ja kylpeä sen puolestaan. Pilaantunut venäläiset hygienia ovat täysin erilaiset. Standard kylpy vastaanotto "syö" 150 litraa, yleensä suihkun jälkeen (50 litraa). Kylpylähoitoja kylpyhuoneessa maksaa 180 L (120 L vielä alustava pesu ja 50 litraa huuhtelu).

Sanalla sanoen, masentava laskelmat.

Monet perheet pystyivät merkittävästi säästää vaihtamalla maksaa mittarilukemat. Pese eurooppalaisista - kyseenalainen talouteen, vaikka monet äidit ja pikkulasten pestä: keräävät vettä ja aloittaa bändi urchins 2-3. Joten voit turvallisesti pestä lapset 5-6 vuotta: lapset hauskaa, äiti säästää vettä ja aikaa.

On muitakin tapoja, jotka ovat hyödyllisiä kaikille:

  • Toteutus Rychagova mekanismeja, jotka keräävät "suosikki" -asentoon Optimaalinen veden lämpötila.
  • Suihku itsessään on kannattavampaa kylpyyn, kuitenkin, ja se voidaan tehdä taloudellisesti. Voit tehdä tämän, seistä 1 minuutti paineessa veden ja kastua. Sammuttamalla veteen namylitsya huolellisesti uudelleen ja sitten saada alle virran huuhdella vaahdon ja lika.
  • Samoin, voidaan pestä ja puhdistaa hampaat. Jotkut hammaslääkärit jopa sitä mieltä, että se on hyödyllinen näiden menettelyjen käyttää keitettyä vettä, ei ole käynnissä. Lasi neste hammastahnan on riittävä.
  • Onnistunut versiot suihkupäät voit käyttää tarvittavan paineen ja vesimäärän. Se säästää noin 20% nesteestä kunkin suihkussa.
  • Dear aistien malleja nostureita ja liitteitä myös säästämään vettä, koska sade se on vain silloin, kun tunnistin laukeaa.

Monet vodoberezhlivye laitteet ovat kalliita, koska valmistajat ilmentää ajatusta säilyttämistä. Keskimääräinen veden kotona on alennettu vähintään 30%. On johdonmukaista suositus on mahdollista lisätä toisen viisaita neuvoja: jos haluat säästää vettä - korjaa viallisen putkityöt!

Romantiikkaa vedessä - kylpy kahdelle yin-yang

Väri kylpy - kirkkaan aksentti ja hyvillä mielin!

Ruostumaton teräs kylpyammeet kylpyhuoneisiin

Kumpi on parempi: kylvyssä tai suihkussa?

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Kuinka monta kuutiometriä vettä kylvyssä? Miten lasketaan menojen vettä?

Tällä hetkellä on monia laskureita asunnossa vesimittareita. Päätös asentaa ne oletetaan itse. Se mittaa vesimäärä kulutamme kuutiometriä. Niinpä me maksamme kuutiometrissä vettä. Ei ole mikään salaisuus, että kuuma vesi on monta kertaa kalliimpaa kuin kylmä.

Esimerkiksi, kustannus per kuutiometri kylmää vettä on 18 ruplaa, kun taas kuuma - 150 ruplaa, joka ei ole halpaa. Useimmat meistä kuluttaa kuumaa vettä osuus kylvyssä, mutta kuinka moni kuutiometriä vettä kylvyssä? Lähes kukaan ei tiedä, niin tämä artikkeli auttaa sinua tässä.

Tietenkin kaikki kylvyt ovat hyvin erilaisia ​​- on pieniä ja taloudellinen (1,2-1,5 m), vähemmän edullinen (1,7-1,8 m) ja suuri puoliympyrän, joiden koko voi olla 1,7h1,7 m, 1 , 5h1,5 m ja niin edelleen, vaihtoehdot voivat olla useita. Tilavuus pienimmän kylvyn (1,2 m) on noin 100-120 litraa, ja tilavuus suuri kulma-amme 1,8h1,8 m saavuttaa 500-600 litraa, mikä on varsin paljon.

Mutta kuinka moni kuutiometriä vettä kylvyssä? Kaikki olivat lukiossa ja muistettava koulusta tietenkin, että yhdessä kuutiometrissä on tuhat litraa vettä.

Seurauksena, kylpyamme 1,2 m kuutiometrin tilavuus on 0,1-0,12. Suhteen rahaa, soinnillisille hinnat edellä, valmistetaan seuraavasti: 50 litraa 0,05 tai kuution kuumaa vettä 150 ruplaa kuutiometriä kustannus 7,5 ruplaa, ja kylmä vesi (50 litraa samaa kuution tai 0,05) 18 ruplaa kuutiometriä kohti, maksaa 0,9 ruplaa. Tämän seurauksena vietämme 8,4 ruplaa. Se ei ole niin paljon.

Jos on suuri kylpy, jonka tilavuus on 300 litraa (tämä määrä voi olla kylvyssä 1,8h1,7 m), laskenta on seuraavanlainen: 300 litraa vettä on 0,3 kuutiota, joka kuutio on 0,15 kylmää vettä ja 0,15 - kuuma. 0.15 Kustannukset kuutio sinun kylmä vesi johtaa 2,7 ruplaa, ja sama tilavuus kuumaa - 22,5 ruplaa. Tämän seurauksena saadaan kokonaiskustannukset vastaa 25,2 ruplaa. Tietenkin se on kalliimpaa kuin kolme kertaa, mutta myös ei niin paha.

Yhteenvetona voimme sanoa, että kylvyn joka päivä kuukauden ajan, kulutat vettä, kun läsnä on pieni kylpyamme (1,2 m), noin 252 ruplaa (8,4 * 30), ja kun läsnä on suuri kylpyamme - noin 756 ruplaa (25,2 * 30). Huomaa, että tuloksena summa kerrotaan elävien ihmisten määrä asunnossa.

Jos et tiedä mitä kylpy kokoa, se voidaan mitata mittanauha. Soveltamalla yksinkertaisella kaavalla: pituus (m) x leveys (m) x syvyys (m) = tilavuus (m3) äänenvoimakkuus opit.

Nyt voit laskea, kuinka monta kuutiometriä mahtuu teidän kylpyamme ja laskea niitä teidän tariffi. Kustannukset voivat vaihdella huomattavasti, riippuen koosta tariffin.

Hei rakas lukijat Rostroy-sam.com päällä, nyt kerron teille, kuinka olen tehnyt pakollista.

Käyttämällä sisäpuhelin tarjoaa paitsi mukavuutta ja viihtyisyyttä asukkaiden asunnon.

Ilmanvaihtojärjestelmät on tärkeä rooli muodostumista sisäisen mikroilmaston.

Kutsumalla rakennuskohteisiin kokenut LVI, sinulla on taipumus luottaa.

Kattilat dieselpolttoainetta - yksi mahdollisista vaihtoehdoista kaasulämmitys milloin.

Talvi - ankara kaudella. Hymyillen, talvella kylmä on löydetty vain ne jonka talossa laatua.

Jätä kommentti peruuttaa vastaus

Jos teet komerossa käsillään, se voidaan oikeutetusti pitää toimivin.

Bungalow rakensi omin käsin työmaalla ennen talon rakentamiseen. Sen tärkein tehtävä.

Kehittämällä nykyaikaisen rakentamisen tekniikka, monia vaihtoehtoja kattoon.

Kun tyttö saapuu nuoruusiässä, vanhemmat ovat ajatella muutosta sisustus.

Olet päättänyt rakentaa talon omin käsin ja valitsi tämän vaahtopala tai gazoblok. Erinomainen! Todellakin.

Viime aikoina ajatus sähkön tuntui fantastinen. Kuitenkin tekniikka.

Ostamalla neste tapetti, jotka ovat olennaisesti tyyppiä kipsi.

Taittotuoli - täydellinen kalastus, ulkoilu. Tämä on välttämätöntä.

Viime aikoina oven taustakuvaksi katsottiin vanhentunut tekniikka huoneen koristelemiseksi.

Hyvin usein kodin tarpeisiin saamme läpinäkyvän liiman, nimeltään "Cyanopan".

Kylvyn tilavuuden määrittäminen

Oletko koskaan ajatellut kylpyammeen määrää kylpyhuoneessa? Tämä kysymys ei ole niin tyhjäkäynnillä, kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä.

Miksi tarvitset näitä tietoja?

Joskus tieto siitä, kuinka paljon vettä on sijoitettu kylpyammeeseen on välttämätöntä. Minkä arvoa tämä määrä voi olla tarpeen:

  1. Tunne, että kylpy on yksinkertaisesti välttämätöntä, kun valitset kattilan. Hyvin usein äskettäin ihmiset asentavat vedenlämmittimet kylpyhuoneisiin voidakseen saada tarpeeksi kuumaa vettä, huolimatta asuntojen irtautumisesta ja kunnallisista palveluista. Lämmittimen koko riippuu suoraan kylvyn tilavuudesta. Liian pieni kattila ei kykene täyttämään pyyntöjäsi, ja liian suuri on taloudellisesti kannattamatonta.
  2. Putkiston mukavuudet ovat nyt yleistyneet kesämökillä ja maaseutuväestön keskuudessa. Monet asentavat kylpyjä kodeissaan ja mökkeissään. Tällaisissa paikoissa ei kuitenkaan ole keskitettyä viemäriverkkoa. Monilla omistajilla on yksittäiset paikat tyhjennettävälle käytölle. Ja ne täytetään nopeudella, joka riippuu suoraan veden määrästä kylpyhuoneessa. Näin ollen viemärijärjestelmän pumppaamisen tiheys riippuu tästä.
  3. Ja tärkein syy on se, että kaikkialla on siirtymä maksamaan vettä mittarin mukaan. Vesi, kuten kaasu tai sähkö, lasketaan ja maksetaan riippuen kulutetusta määrästä. Kun saat laskun käytetyistä kuutiometreistä, et voi auttaa miettimään kuinka monta kuutiota on kylpyammeessa. Erityisesti se huolestuttaa valtion työntekijöitä ja eläkeläisiä, joille jokainen pennin tilillä ja käyttömaksujen kasvu on yksinkertaisesti tuhoisa.

Vakioarvot ja -tiedot

Jos kysyt tämän kysymyksen, kuinka tiedät kuinka paljon vettä on kylpyammeessa? Ensinnäkin on tarpeen selkeyttää. Kuusimittari vettä on tonni, tuhat kiloa, eikä tällaisia ​​kylpyjä ole. Pikemminkin ne ovat äärimmäisen harvinaisia, yksinomainen vaihtoehto, tilauksesta. Huoneistoissa olevien kylpyammeiden tilavuus on paljon pienempi. Suurimmassa osassa tapauksista kylpyammeiden kylpyhuoneissa on normaaliarvo. Neuvostoliiton aikakautena oli kylpyhuoneen kokoa koskevia standardeja, jotka olivat riittäviä valurautaisen kylpyammeen asentamiseksi. Valmistettiin vastaavia säiliöitä vain muutamissa muunnelmissa. Pienissä huoneistoissa käytettiin 150 cm: n pituisia kylpytuotteita. Suunnitelluissa huoneistoissa oli entistä tilavampia laitteita, siellä oli 170 cm: n kylpyammeet. Leveys oli myös erilainen, standardi kylpy oli 3 vaihtoehtoa: 65, 70 ja 75 cm. Samanaikaisesti Neuvostoliiton aikoina valmisteltiin pöytiä kylpylöiden kapasiteetista. Määritellyille koille ne näyttävät tältä:

Kuten voidaan nähdä, on tavallista mitata kylvyn tilavuus litroina.

Litra on kuutiosymmetria, ja se edustaa tuhannesosaa kuutiometristä.

Tämä on 150 litraa - 0,15 m³. Jotta mittari päätyisi 1 kuutiometriin, voit täyttää kylvyn 5-6 kertaa ja koska se harvoin täyttää yli puolet (muutoin ei ole tilaa henkilölle), niin lisää.

Jos kylpy ei ole vakio, tämä kapasiteetti voi olla mikä tahansa tilavuus: 300, 500 ja jopa, kuten edellä on mainittu, 1000 litraa. Kuinka laskea kuinka monta litraa kylpyssä? Voit ratkaista tämän ongelman. Vastaus todennäköisesti on likimääräinen, mutta tämä tarkkuus on melko tarpeeksi. Minun täytyy muistaa geometria. Jos kylvyssä on pitkänomainen muoto ja se muistuttaa suorakaiteen, sen tilavuus on sama kuin pituuden, leveyden ja syvyyden tuote. Jos kaikki nämä parametrit mitataan metreinä, vastaus on kuutiometri. 170 cm metreissä on 1,7 m. Jos säiliön muoto on pyöreä, se on hieman monimutkaisempi. Sen halkaisija moninkertaistaa itsensä, sitten kerrotaan 3,14: lla ja jaetaan sitten 4: llä. Tämä määrittää ympyrän alueen. Kerättämällä sitä kylpyammeen syvyyden avulla saamme vastauksen, kuinka monta litraa vettä sen tilavuus on. Puoliympyrän kylpyhuoneessa sinun on tehtävä sama, mutta halkaistu puoleen.

Likimääräinen vastaus johtuu siitä, että kylpyammeen muoto ei ole geometrinen. Kaikki sen kulmat ovat pyöristettyjä, ja seinät lähestyvät toisiaan laskeutuessaan. Kuinka monta litraa kylpyhuoneessa ei voida määrittää ilman integraalilaskentaa, ja tämä on osa korkeamman matematiikan osaa.

Jos sinulla ei ole tarvittavia taitoja laskea, niin sinulla on helpoin tapa määrittää, kuinka monta litraa kylvyssä tahansa. Menetelmä on äärimmäisen ikävä mutta tarkka. Täytä kylpyamme on täydentävä, eli ylivuotoaukko ja sitten alkaa kaataa se kauhalla tai muulla kapasiteetilla, jonka koko tiedät varmasti. Kestää kauan ja kestää paljon vaivaa, mutta voit määrittää minkä tahansa kylvyn tilavuuden, 300 litraa ja 435 astetta ja useimpia epätyypillisiä.

Jos asetat itsellesi tällaisen tavoitteen, voit selvittää kuinka monta litraa vettä on kylpyammeessa. Tapahtumat ovat erilaisia, sopivia eri matemaattisille taustoille. Ja kun tiedät tämän arvon, voit asianmukaisesti varustaa kylpyhuoneesi, laskea aikataulun puraamaan viemärijärjestelmän ajoissa ja tiedät, mistä maksat rahaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin