Kuinka monta kuutiometriä puuta pitäisi olla talossa 6×8

Laskennan määrä ja tilavuus puutavaran

mittayksiköt - millimetriä. Leveys puutavaran

Tieto siitä, mihin tarkoitukseen laskin

Online laskin profiloitu ja kertopuu Se on suunniteltu laskemaan lukumäärää ja puumäärä talonrakennusta, kylpyammeet ja muut rakennukset. Laskee automaattisesti määrä mezhventsevogo eristys, tapit, seppeleet, kustannukset ja korroosio kyllästys keskimäärin. Saat tarkempia laskelmia, muista erikoislääkärin puoleen omalla alueella.

Q Ymmärtää etuja ja haittoja aaltopahvin puun verrattuna liimattu, sinun tulisi aloittaa peruskäsitteet tuotannon molempia.

N rofilirovanny puutavaran valmistettu havupuista. Useimmissa tapauksissa se on vakio poikkileikkaus mitat:

  • 100x100 mm sopii parhaiten rakentamiseen kylvyn tai kesäloma kotiin
  • 150x150 mm sopii hyvän kodin
  • 200x200 mm rakentamiseen suuri puinen taloja ja mökkejä

K un haluat voit tilata yksittäisiä lautoja toisen osuuden. Ulkopuoli puu voi olla joko suora kasvot, ja D-muotoinen. Tukki on käsitelty haluttu paksuus höyläys ja jyrsintä, sitten kiillotettiin osapuolten. Laatu jauhaminen kohdistetaan yleensä toiselle puolelle palkin, joka sijoitetaan tulevaisuudessa talon ja ei voi vaatia vielä viimeistelyä. Yksinkertaisuuden ja luotettavuuden asennuslokin ja suojaamaan kylmältä ja kosteusprofiilin on useimmiten 1 tai 2 piikit helppoa suunnittelua tai "kampa" varten asuintalo. Valmis ruho on kutistua edelleen rakentamisen loppuun, yleensä tämä aika on noin 1 vuosi. Lyhentämään useita kuukausia etukäteen, voit kuivaa puutavaraa erityisissä jaostoissa.

F tai tuotannon kertopuusta kirjautuu sahataan levyiksi, niitä kutsutaan "viillokset". Prostragivayut levyt ja asettaa kuivauskammioon, jossa on pehmeä tila on materiaalia, jonka kosteuspitoisuus on noin 10% kuivauksen aikana. Sitten levyt on höylätty uudelleen haluttuun kokoon, lajitellaan, ja sitten hydraulisen lehdistön liimapuuta. Liimaamiseksi käyttää erityistä veden kestävää liimakoostumuksia. Stabiliteetin liimapuuta lahoamista ja lisäämään merkittävästi sen lujuutta, levyt on pinottu erityisellä tavalla - kukin osa on sijoitettu vastapäätä viereisen kuituja.

Olemme profiloitu tuotannon ulkoisen, enemmän massiivipuukappale on leikattu tehdä haluttuun muotoon. Liimapuuta menetelmällä aikaisemmin kuvatulla levyt ja pinoamiseen hydraulisessa puristimessa liimaus on kestävämpi. Kuten monet tietävät, kestävin ja vastustuskykyinen hajoaminen, mutta myös kallein hintaan keskuudessa havupuut on lehtikuusi. Tekeminen sen muotoinen puutavaran lisää huomattavasti rakenteen kustannuksia. Tuotannon kertopuusta on mahdollista antaa ennen liimausta ulomman ohjauslevyn lehtikuusen, että on vähän vaikutusta hinnan nousu.

K un vertailuryhmän jo huomattava materiaalin suhteen kosteus ja kutistuminen laminoitu viilupuulle kosteuspitoisuus on noin 10% ja näin ollen pieni kutistuminen ajan, mikä tekee mahdolliseksi lyhentää talon rakentamiseen. Muotoinen palkki on luonnollinen puun kosteus- pitoisuuden, ja jopa kuivaamalla se mahdollistaa kosteuden vähentämiseksi 20% vain, niin älä tee ilman kutistumista. Vertaamalla ajanjaksoja kutistuminen, emme voi unohtaa sitä, että kiinteä materiaali, koska suurempi massiivisuus melkein ei sovelleta halkeilua, ja kertopuu on esiintymistodennäköisyyden pieniä halkeamia.

Ja koska tekniset ominaisuudet tuotannon kunkin puuta voi olla eri ulottuvuuksia. At profiili pituus on yleensä enintään 6 metriä, ja poikkileikkaus 100x100, 150x150 ja 200x200 mm. Tuotanto puun eräs toinen ulottuvuus (esimerkiksi välein 10 mm välein) voidaan lisätä määrä jätettä, joka ei voi vaikuttaa hintaan. Joka laminoitu levy voi olla jopa 12 metriä, ja poikkileikkaus on tyypillisesti valmistettu 80-280 mm.

Ho huomioon vain kustannukset valmiin tukin, älä unohda, että viimeistely julkisivut Kertopuulla ehkä ole välttämätöntä vertailla niitä hinnalla voit venyttää. Kaikki riippuu valitusta materiaalista viimeistelyyn talon, sen määrä ja arvo.

K o ympäristön aaltopahvin - ei vain suosikki, vaan mestari säilyttää kaikki edut tämän erinomaisen materiaalin, kuten puusta. Jalostukseen voidaan vaatia ainoastaan ​​erityistä suojelua seoksen tulelta ja rappeutuminen, joka voi valita talon omistajan. Tuotannon kertopuusta voidaan käyttää liimoja, luokiteltuna vakavuuden useisiin ryhmiin, eikä sitä, että valmistaja ei ole päättänyt säästää kustannuksia liiman.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että kumpaakin pidetään puulaji on selviä etuja pieni määrä haittoja. Vain omistaja päättää, mitä materiaalia rakentaa talon elää sitä edelleen.

D Alley on täydellinen luettelo suoritettuihin laskelmiin lyhyt kuvaus kunkin kohteen. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä palautetta.

paljonko puuta pitäisi olla talon 6x8

kuinka monta kuutiometriä metsää pitäisi olla talon 6x8

jakso Rakentaminen ja korjaus kysyy kysymykseen puun kuutiot rakentamiseen tarvitaan talon 8 6? Kysy Juliste Alexei Sokolov paras vastaus on korkeus x leveys x pituus =, joka on koko määrä puun. Mutta älä unohda lisätä vielä 10%.

kuutiot 20-25.na talo 11na 11 kesti 30 kuutioita 150h150mm puutavaraa.

Wall ala 84 neliömetriä

Neliö ikkuna- ja oviaukot ei oteta huomioon.

Tilavuus materiaalien seinien 12,6 kuutiometriä

Seinän korkeus 3m

Palkki 150 x 150 mm

Tarvittava määrä puun 12,6 kuutiometriä.

Kuinka monta kuutiometriä puuta 150-150 pitäisi olla talon 6x8?

Oletetaan, että seinämien korkeuden on 3 metriä (osoitettu kyseessä), niin pinta-ala seinien 84 neliömetriä sitten 0,15 x 84 (paksu sahatavara), saadaan 12,6 kuutiometriä puutavaraa. Ennen ostamista yhtä kaikki suosittelevat kuvata että rakentaa paperilla ehkä ole otettu huomioon suunnittelussa vasteen (kuten seiniä).

Laskelmat niin vakava asia, koska materiaali talon rakentamiseen tarvitaan erityistä lähestymistapaa, muista määrittää korkeus seinien ja niiden paksuus, jälleen keskimäärin voit arvioida, että rakentamiseen talon edellyttävät 6x8 15 cbm puu, mutta se on noin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin