Kuinka maalata seinät kylpyhuoneessa

Mikä maali maalata seinät kylpyhuoneen

Seiniä peittävät kylpyhuoneessa maali huoneessa on budjetti vaihtoehto johtuen suhteellisen edullisia materiaalia, niin monet ovat kiinnostuneita kysymyksen siitä, millaista maalia maalata seinät kylpyhuoneessa, erityisluonteen vuoksi tilaa. Käyttämällä laatat on suositumpi, mutta kaikilla ei ole varaa. Materiaalista kuten maali seinät kylpyhuoneessa tekee yhtä kaunis sisustus, tärkein asia - pysyä laadukkaita materiaaleja. Erilaisia ​​väritystä voit tehdä tilaa mukava ja harmoninen. Valitessaan tarpeen harkita kosteuden huoneen, koska ajan myötä maali voi kuorintaan. Laatu värjäystä takaa hyvän tuloksen.

Maali kylpyhuoneen seinien on oltava kosteudenkesto. Päällysteen on oltava yhteensopiva pinnan materiaalia, johon sitä käytetään.

Päätyyppiä maali:

Lateksi edullinen ja märkätiloissa. Se on laaja valikoima sävyjä. On aivan kestävä pitäessään huolta. Sillä sen ei pitäisi käyttää voimakkaita puhdistusaineita. Tämä maali ei pitäisi soveltaa alueilla ympäri kylpyhuoneen - näissä paikoissa on parempi käyttää keraamisten laattojen.

Lateksi muodostaa vesitiivis pinnoite, kun kuivattu erityisesti, joka suojaa pinnoitteen saastumista vastaan ​​ja kosteudelta. Tällainen suoritusmuoto on korkea kestävyys ja kestää suoraan kosketukseen veden kanssa. Voidaan soveltaa lateksi maali seiniin vahingoittuneiden alueiden. Akryyli tällaista suojelua ei ole, mutta soveltuu kostea tiloja ja lisäksi on hyväksyttävä hinta.

Sopivin maali kylpyhuone on lateksi, koska se ei pelkää kosteutta. Tämän seurauksena pitkäkestoista korjaus esteettistä ulkonäköä.

Vertailu erilaisten maalien

Alla olevassa taulukossa on esitetty vertailu lateksin, lateksi ja akryyli maalit. Vertaileva pinnoitteen ominaisuuksia seiniin märkätilojen.

Edut maali kattaa seinät kylpyhuoneessa

Yllä mainitut tyypit kattavuudesta:

 • vaarattomuus - ympäristöystävällisiä materiaaleja on vähän tai ei hajua ja ei säteile haitallisia aineita;
 • kestävyys - pinnoite ei kuoriudu tai halkeile, jos sovelletaan asianmukaisesti;
 • helppous toiminta - materiaali levitetään tasaisesti ja kuivuu nopeasti;
 • säästöjä eläkkeelle - maali ei vaadi kalliita pesuaine;
 • anti-bakteerien ominaisuuksia - esiintyminen hometta ja homeen tämä maali ei ole mahdollista, koska erityistä materiaalin koostumus. Siten epämiellyttävä haju huoneessa ei myöskään syntyä;
 • erinomainen muotoilu - monimuotoisuuden vuoksi värejä, voit valita minkä tahansa värin ja piirtää epätavallinen kuva.

Suurin haitta on edellytys maalin soveltamalla sitä vain tasaiselle seinälle. Onhan tämä materiaali ei voi piilottaa väärinkäytöksiä. Ratkaisu olisi käyttää eri kuvioitu rullien tai luoda tietty kuvio pinnalle lastalla ja lastaa.

Valitessaan alkaminen on tarpeen kiinnittää huomiota sävy materiaalia. Harmoninen sisustus värimaailman on noudatettava. Tunnelma tulee olla rauhoittava ja rentouttava rankan työpäivän. Aggressiivinen sävyjä parempi olla soveltamatta.

Voit lopettaa valinnan hienoja värejä huoneeseen läsnäolo luonnonvaloa - sininen tai sininen. Pientä huonetta, joissa ei ole ikkunoita on parempi tehdä lämmin, esimerkiksi käyttämällä pastellivärit. Jotkut erikoisliikkeet käytetään sävytyskone - ostajan kanssa maalata haluttu väri lisätään. Tämän takia on mahdollisuus laajentaa valintaa.

sävytystä maali Machine

Lisäksi materiaalin laadusta on tarpeen keskittyä sen esteettiset ominaisuudet. Millaisen valita - kiiltävä kiilto seiniin tai mattapinnan riippuu makuun jokaisen. Vaan tulisi ohjata tasaisuutta pinnan:

 • on täysin tasainen seinä näyttää täydellinen kiilto;
 • pienet epätasaisuudet voi piilottaa matta maali;
 • parempaa tulosta voidaan nostaa käyttämällä eri värejä, jotka luovat pieni rakenne.

Matta maali vähemmän kestävä mekaanisia vaurioita kuin kiiltävä. Mutta se luo epätavallinen tunnelmaa huoneeseen.

Miten yhdistää sävyt

Yksivärinen sisustus näyttää melko tylsä. Koska maali on parempi 2 tai useampia värejä. Voit keskittyä tietyillä alueilla tilojen, kuten peilin tai kaappiin. Tätä varten ympärillä valitun segmentin maalataan toinen väri. Suhde maalattu neliöt on oltava vähintään 70% / 30%, muuten huone on ruma ja mauton.

Valintaan 2 vastaavia värejä kylpyhuoneeseen, voit käyttää taulukon. Pystysuora on perusväri, joka pitäisi olla noin 70% maalatun alueen. Vaakasuoraan - yhdistetään ylimääräistä (valita tulisi olla yksi heistä). Voit luoda sijaan voit yhdistää pää- ja aksentti.

Yhdistelmä perus väritystä kylpyhuoneeseen yhteen.

Käyttäen kaavain epätavallinen kuvio

Voit myös käyttää erilaisia ​​kuvioita luoda 2 ylimääräistä väriä. Suuri ratkaisu on käyttää stensiilit. Ne pystyvät korostamaan epätavallinen tyyli huoneen, ilman suurempia ponnistuksia.

On olemassa useita erilaisia ​​stensiilit:

 • Pyörivä - voidaan maalata noin seinä kuvio;
 • näyte - saatu yksivärisen kuvio kuvion sisällä;
 • Yhdistetyt - levitetään useita yksittäisiä kerroksia;
 • tilavuus - tarjota rakenneominaisuudet kuvioita kitti aukkoihin kaavaimen.

Erityiset stensiilit ostetaan varastoon tai tehty käsin. Millaisen valita - sillä ei ole väliä, tärkeintä on noudattaa yleistä tyyliä huoneeseen. Niiden valmistukseen ei vaadi ylimääräistä vaivaa. Voit ottaa tavallista paperia, piirtää kuvan tai löytää Internetistä ja tulostaa ja leikata. Sitten otetaan vinyyli kalvo levitetään ja leikattu kuvio on ympyröity merkki. Tahansa terävällä veitsellä leikata.

Kun kaavain on valmis, on maalattu seinä erityistä liima oheiseen piirustukseen, jonka ympärille maskinauha on sovellettu. Seuraava, siveltimellä, telalla tai ruiskulla levitetyn maalin. Käyttää erityistä liimaa turvata sapluuna mahdollistaa helposti kuorta se maalauksen jälkeen. Tästä johtuen seinällä ei tule vaurioita.

Lisäksi maalata kuvia käyttämällä vinyyli tarroja, jotka ovat vastustuskykyisiä kosteuden. Milloin tahansa voidaan kuoria pois jättämättä naarmuja seinälle.

Valittaessa valmistajan on parempi lopettaa valinta Trusted Brands. Yleisimpiä ovat:

Jobi saksalainen valmistaja on laaja tuotevalikoima ja täyttää ympäristövaatimukset. edellyttäen kestävyyttä ja pinnoitteiden. Yleisin linja tavaroiden Jobi akryylimaalia märkätilojen WaschFest. Sillä sävytys niiden tuotteiden valmistaja kehittänyt erityisen DekartColor järjestelmä, jolla voit poimia haluttu värisävy.

Suomi Tikkurila yli 135 vuotta, tuottaa maali tuotteita. Nämä tuotteet on testattu ajan, koska laatu voi olla varma. Tikkurilan Luya sopivat tiloihin, jotka vaativat jatkuvaa puhdistus ja pesu. Sen koostumus sisältää anti-hometta komponentti. Se täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. Jos maalata seinät tämän materiaalin, se vie vähintään aikaa, ennen kuin se on täysin kuiva.

Dulux tunnettu tuotemerkki on sen linjan Realife keittiö ja kylpyhuone, jossa on ja kestävyys.

Lopuksi on korostettava, että ostaa maali kylpyhuoneeseen olisi:

 • pysähdy luotettavien valmistajien;
 • Materiaalin tulisi olla vesitiivis, höyrysulku ja antimikrobinen suojaus;
 • laskea tarvittava määrä mustetta. Muita ostamalla puuttuva pankki on todennäköisesti ostaa tunnettu varjossa;
 • ennen korjausta määrittää saatavuuden huonetta kohdistettu elementtejä. On tarpeen laskea useita muita väriä;
 • vähennä alue oven;
 • asianmukaisesti yhdistellä värejä. On parasta valita sävyjä pastelli niille. jotka haluavat rentoutua ja levätä rankan työpäivän. aggressiivinen punainen tai kastanjanruskea tehdä sisätilojen enemmän liioiteltu;
 • tarjota valmistelutyötä ennen väriaine, koska materiaali on sovellettava vain täysin tasaiselle alustalle.

Maalata seinät kylpyhuoneessa voi vain päivittää sisustus, mutta myös jotta se olisi mukava. Asianmukainen soveltaminen teknologia antaa hyvän vaikutuksen ja kestävyyden. Myös, maalaamista, sen sijaan, että keraamiset laatat on riittävän taloudellinen suoritusmuoto.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Laskennassa tarvittava määrä materiaaleja

Meistä / Mission

Kylpyhuone remontin voi olla yksinkertainen, "Neuvostoliiton", ja se voi olla tyylikäs ja moderni.

Missio projektin avulla voit tehdä hyvää korjaus itse ja kustannustehokas!

- Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki takaisin lähteeseen.

Maalata seinät kylpyhuoneessa: askel askeleelta opas

 • Kerma sientä jalat Ekzomin
 • Kapselit Vetoksik loisia
 • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

Maalata seinät kylpyhuoneessa - on yleisin ja suosituin finanssipolitiikan viimeistely tiloissa. Toisin kuin muut vaihtoehdot, oikein poimitaan maali pystyy optimaalisesti selviytymään aggressiivista erittäin kosteissa olosuhteissa.

Edut ja haitat maalaus seinät kylpyhuoneessa

Nykyään on olemassa monia tapoja lopettaa seinät kylpyhuoneessa: keraaminen laatta, mosaiikki, muovi paneelit, koriste kipsi ja niin edelleen. On kuitenkin olemassa aikoja, jolloin se on maalaus pidetään kaikkein paras ja kustannustehokkain ratkaisu.

 1. talous. Maalit ja lakat koostumuksilla on demokraattisempaa hintaa kuin muut viimeistelytarvikkeet.

Lisäksi laadukas maali kylpyhuoneen seinät asianmukaisesti sovellettuna takaa huoneen tapaavat terveys- ja turvallisuusvaatimuksia sekä helpottaa puhdistusta, jotkut kosteussulku.

 • Huone pienet koot joissa on huono ilmanvaihto järjestelmä johtaa aina kondenssiveden muodostumista, mikä tuhoaa rakenne maalaus materiaalia, mikä vähentää sen käyttöikää.

Lisäksi on huomattava, että maalaus kylpyhuoneen seinien on oltava täysin sileä. Tämän saavuttamiseksi ei ole helppoa ja se on tehtävä lujasti töitä yli laadun kitti ja laasti pinnat.

Tyypit maalien maalaamiseen seinät kylpyhuoneessa

Viime vuosina markkinoille rakennusmateriaalien miellyttää monenlaisia ​​pinnoitteita. Kaikki väriainekoostumuksissa eroavat toisistaan ​​perusteella, laskun, valmistaja, hinnoittelu ja muut indikaattorit.

 1. öljy. Pinnoitteet, jotka koostuvat kuivuvan öljyn ja muita pigmenttejä. Ne tarjoavat luotettavan kerros, joka kestää pitkään menettämättä esteettisiä ominaisuuksia.

Nykyään suosituin viimeistely kylpyhuoneen seinät ovat vesi-dispersiomaaleilla, jotka tuottavat uusimpia teknologioita. Ne koostuvat vesipitoisen dispersion, ja kiinteiden polymeerien. Johtuen tämä koostumus maali on myrkytön ja täysin turvalliseksi terveydelle.

 • emulsiomaali. Tämä vesipitoinen dispersio, koostumuksia, jotka ovat emulsio, joka sisältää hienoja polymeerihiukkasia. Tässä prosessissa pinnoitteen kuivaaminen veden haihduttamiseksi, ja komponentit muodostavat luja ja vakaa polymeerikalvon. Tällainen maali on hajuton ja on helposti soveltaa mihin tahansa pinnan tyyppi, jättämättä raitoja.
 • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
 • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

Valinta maalin väri seinät kylpyhuoneessa

Vuodesta runsaasti värejä ja lajikkeiden värejä häikäistä. Kuitenkin valitse ensimmäinen suosikki varjoa seinät kylpyhuoneessa on kevytmielisyys. Valita oikea väri maali, on tarpeen turvautua seuraavat kriteerit:

 1. Jos kylpyhuone on pieni alue, se on parasta välttää ostamalla väriainekoostumuksissa tummien sävyjen. Paras vaihtoehto on kirkas sävyjä, jotka auttavat visuaalisesti laajentaa mitat huoneen. Se on valkoinen, persikka, pinkki, vihreä ja sininen. Heillä on rauhoittava ja rentouttava vaikutus.

Kun värien on erittäin tärkeää sen koostumus. Se on kiiltävä ja matta. Lisätä kiilto sisätiloja ja kyllästyminen, on suositeltavaa käyttää kiiltävä maali. On kuitenkin pohtia, miten kansi näyttää virheettömästi vain täysin linjassa seinät.

Valinta työkaluja maalaus seinät kylpyhuoneessa

Voit Maalausta oli nopeaa ja laadukasta, sinun täytyy varastoida erikoistyökaluja ja materiaalit:

 • helmi. Maalaa ergonominen kahva varaston eripituisia. Hän levittää maalin pinnalle. Sen kyky kattaa seinään ohuella kerroksella väriaineen mahdollistaa huomattavasti säästää viimeistelytyö. Roller on ihanteellinen ratkaisu maalata seinät kylpyhuone suuri alue. Lisäksi monia etuja tämän välineen, myös haittapuolia. Esimerkiksi vaikeuksia maalaus paikkoihin pääsemiseksi. Tela voi olla turkista, vaahto, kuvioitu, velour ja hehkulanka.

Myös maalaukseen seiniin kylpyhuoneessa tarpeessa: nauha, hiekkapaperia hienojakoisella pinnoite, kalvo, käsineet, maskit ja suojalasit, sakset.

Teknologia valmistelun seinät kylpyhuoneessa maalaukseen

Pinnan seinien maalaamiseen kylpyhuone on pakko olla täysin sileä ja tasainen. Reikiä, halkeamia, tahroja ja turvoksissa kuoppia ensisijaisena viimeistely - jotka kaikki voivat vaikuttaa laatuun ja estetiikka kuvan viimeistely. Välttää tällaiset ongelmat, on välttämätöntä tehdä perusteellinen esikäsittelyn.

 1. Poista vanhat muurauskerros. Jotta voidaan poistaa maali, valkopesu, tapetti tai kipsi pinnasta, täydellinen hiekkapaperia, lastalla, Bulgarian ja liuotinta.

Lisäksi valmistuksen jälkeen seinät varmistaa, että kaikki pinnat huoneessa, paitsi seinät on suojattu. Suojella kappaleiden putoaminen ja kattaa maalit, on tarpeen sulkea kaikki rajalle folion tai paperin ja peitetty teipillä.

Ehdot maalaus seinät kylpyhuoneessa

Vasta kun olet varma, että seinät - täysin sileä, voit aloittaa prosessin värjäystä. Maalaus on myönteinen tulos noudattaen ohjeita:

 • Ensinnäkin päätämme maalaustyökalujen. Jos seinät ovat epätasaisia, on parasta käyttää harjaa, jonka avulla voit hakea maali paksumpi, joka auttaa piilottaa pinnan pienet viat.

Jos aiot koristelu seinät, voit turvauduttava geometristen muotojen, muotoja, viivoja. Toteuttaa ideoita tarvitse maalarinteipillä.

Maalata seinät kylpyhuoneessa näytti ammattilainen, sinun pitäisi ehdottomasti noudattaa kaikkia ohjeita materiaalien valinta ja työkalujen viimeistelyyn. On myös tärkeää oppia perusasiat valmistelemaan pinnat maalausta, ja itse asiassa soveltaminen väriainekoostumuksesta.

Kuinka maalata seinät kylpyhuoneessa. Lateksi, yleinen kumi, kloorattu kumi maali

Suuren valikoiman moderneja pinnoitteiden ongelma kuin maalata seinät kylpyhuoneessa, ratkaistua. Fysikaalis-kemiallisten ominaisuuksien värejä muuttaa ne vankka kuori, joka suojaa seinää kosteassa ilmassa. Ja laajimman väripaletin avulla voit luoda alkuperäisiä malleja, jotka voivat kilpailla kauneus perinteinen sisustus laatat / koriste kipsi.

Kuten sanotaan, maku ja väri

Päätöksestä maalata seinät kylpyhuoneen, paitsi liikearvoon, voi vaikuttaa varsin objektiiviset olosuhteet - tarve investoida varattu varoja ja pienellä alueella huone. Kun kaikki, pohjalevyn alle GCR tai muovipaneelit menettely vähentää vapaan alueen, joten se on hankalaa.

Mielenkiintoisia raidallinen päätös

Ei sanoa vastustajien tätä ajatusta, joissa on hyvä ilmanvaihto ja pohjalta laaditaan erikoismusteet säilyy vuosia.

Kannattaa tällaista suojaavan ja koriste-pinnoite sanoo mahdollisuus suorittaa laadukasta työtä käsillään, ja kyky:

 • luodaan kuvioitu pinta;
 • jäljitelmä eri materiaaleista - kivi, käärme iho;
 • luoda kuvan tahansa monimutkaisuus - maisemista sapluuna tulosteita.

Milloin koota enemmän meren elämää?

Kostea ilmapiiri kylpyhuone on ihanteellinen ympäristö syntymistä ja onnistuneen jalostukseen sientä. Näin ollen, tapetit olisi oltava pääominaisuudet - vedenkestävyys, kestävyys mikro-organismeja.

Tähän ryhmään kuuluvat seuraavat värit:

Maalit valittu riippuen materiaalin pintaan

Kiinnittää huomiota! Jos korjauksia kylpyhuoneessa vain kosmeettisia ja vanhat putket valmistetaan rautametallien tarpeessa korroosiosuojan, johtavalla maalilla Zinga, joka sisältää sinkkiä, antaa heille kaksinkertaista suojaa.

Jättää luettelon öljy ja alkydi, siitä syystä, että ensimmäinen vanhentunut, ja toinen, vaikka erinomaisia ​​suojaavia ominaisuuksia, sisäilma ei ozonizes joka on terveydelle haitallista. Mieti jäljellä vaihtoehtoja, joita voidaan käyttää ilman haittaa terveydelle.

Lisäksi tavallista vodoemulsionku perustuu PVA, heikosti vastustavat hankausta ja ei-virheellinen, jos katto oli vesitiivis tyyppisiä eri perustein:

 • Silikoni - silikonihartsia;
 • silikaatti - vesilasia lisäämällä liitu / talkki / kiille;
 • lateksi - lateksi akrylaatti;
 • Akryyli - akryylipolymeeriä.

Kiinnittää huomiota! Lue huolellisesti pakkauksessa. Palonestoaine maali metalli Polysteel, nekin ovat dispersiota, mutta on suunniteltu eri tarkoituksiin ja on olemassa melko vähän.

Sävytys on mahdollista saavuttaa kaikkein odottamattomia sävyjä

Lateksi maali työ on ilo, koska heillä ei ole epämiellyttävä haju, helposti laimentaa vedellä, kuivuvat nopeasti ja voit leikkiä väreillä. Ne makaavat tahansa muuhun pintaan kuin metalli, niin edullinen, esim., Virtaus Śnieżka 150 g per 1 m2.

Työpinta ennen maalausta tarvitsee standardin valmistusmenetelmillä:

 • poistamalla vanha kerros;
 • tekee, jauhaminen
 • Vedeneristys ja antibakteerinen pohjamaali.

Vaiheissa esikäsittelyä ja maalausta seinät kylpyhuoneessa

Kiinnittää huomiota! on maalatut seinät Care asetusten suojaavat mekaanisilta vaurioilta - naarmut, kolhut.

Kultainen sääntö, joka on voimassa mitään värjäytymistä - alkuperäinen maali on aina korkea laatu ja ei vaadi liikaa lukumäärästä kerroksia. Siksi, katso tunnettu, aika-testattu tuottajat - Śnieżka, Dulux, Tikurilla, Jobi, Triora, Belinka.

Taulukosta kuvassa näkyy, miten eri "johtaa" itse maalit

Houkuttelevin piirre on vesiohenteisia maaleja, tietenkin, kustannukset -in keskimäärin 200 UAH. (Käännetty ruplaa - 550-600) verrata kaikkein yksinkertainen pieni laatta on 100-150 USD / m 2 .. Jos ajatellaan, että litra maalia voi kattaa keskimäärin 5,7 m 2, niin hyöty ilmenee.

Valita, mitä maalata seinät kylpyhuoneessa, voit suositella kumi maali. Siinä yhdistyvät useita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka mahdollistavat käytön sisäinen / ulkoinen teoksia.

Meidän tapauksessamme on syytä huomata, niin ainutlaatuinen sen laadusta etuliitteellä "super":

Ainutlaatuinen elastisuus kumi maali

Jopa silloin, kun maalaus harja liimakerroksessa 2 1 m 2 150-200 g kulutetaan, lopulta kuivaamalla kukin kerros vain 1 tunnin täysin kuivattu 2 tunnin ajan 20 ° C: ssa ja kosteus 50%. Suurempi kosteus kuivumisaika on hieman kasvanut - enintään 4 tuntia.

Pinnan esikäsittely käsittää poisto vanhan päällysteen kuorinta / ruoste, rasvanpoistoa tai hionta aiemmin maalatut seinät.

Huolimatta viskoosin menetelmien rajoitusten soveltamisesta ei ole, voit työskennellä:

Alunperin tarkoitettu uima-allasta, se ei reagoi kemikaalien suunniteltu desinfioida vettä. Kiitos antibakteerisia ja antifungaalisia lisäaineita voidaan soveltaa kiviainespinnat ilman aluketta, poistamalla ylimääräiset kustannukset.

Jos maali suojaa altaan, kylpyhuoneen seinät suojaa ja sitäkin enemmän

Vaikka viimeistely on erittäin kaunis, erittäin suositun kloorikautsu- maali kylpyhuoneessa ei käytä, koska sen korkea hinta. Esimerkiksi hinta 4 litran tölkissä Isaval noin 1000. USD. (Noin 3000 ruplaa), FEIDAL Schwimmbeckenfarbe 5 litran - lähes 4 sinä ..

Maalata seinät nykyaikaisessa mielessä on tullut risteytys maalauksen ja työtä kuvanveistäjä / taidemaalari.

Kudosrakenne pinta saadaan käyttämällä kuvioitu maaleja akryyli-täyteaineet:

 • Atacama - metallipigmenttejä, kvartsihiekka;
 • Mizuri - modifioitu tärkkelys;
 • helpotus - silikajauhetta;
 • Marseillen vaha - matkii kivi, kuori.

Venetian? Ei, kuvioitu maali!

Kuvioitu maali, päinvastoin, on tasainen ja koristeellinen pinta saavutetaan:

Johtuen akryyli päällystekoostumuksessa, se säilyttää sen suojaavaa ja hygieeninen ominaisuuksia, ja visuaalisesti ei ole kovin erilainen kuin tapa kipsi.

Väritys kylpyhuone on yksi miellyttävä muistoja korjauksen eeppinen ansiosta nopeuden ja merkittäviä kustannussäästöjä kautta henkilökohtaista osallistumista prosessiin. Se tarvitsee vain valita oikea tyyppi maali on vielä kylpyhuone - huone, jossa on erityinen mikroilmasto.

Video tässä artikkelissa osoittaa kuinka työskennellä kuvioitu maalilla.

Jäljellä olevat kysymykset värivalikoima kylpyhuoneeseen ja vivahteet maalaus tekniikka voi ja pitäisi kysyä kommentteja.