Kuinka lähellä paristo kuvan huoneeseen

Kun suljet jäähdytin, sisustaa huone

Ominaisuudet soveltamisen koriste näytöt

Valitsemalla kuin sulkea patterit, monet ihmiset tekevät sen virheen kiinnittää huomiota pelkästään näytön ulkoasua. Ja tämä johtaa usein lasku lämmitysteho, koska kaikki tuotteet, jotta ilma pääsee virtaamaan vapaasti instrumenttiin.

On olemassa useita tapoja, miten piilottaa lämmityspatterin. Mutta joka tapauksessa näyttö on voitava helposti akun vika ja ei häiritse normaalia lämmönsiirto.

Huolto ja vianmääritys

Kaukolämpöjärjestelmissä jäähdytysaineena tavallista käyttöveden, jonka puhtaus on kaukana ihanteellisesta. Kulkee lämmitys kanava, joka viljasiiloyrittäjät kokoonpano ja nousuputket, siihen mennessä, kun vesi on akku, se on rikastettu eri jauheiden kanssa, jotka on talletettu jäähdyttimen.

Päätyyppiä vikojen:

 • Nousuputket hitsattu sähköhitsatusta gazovodoprovodnoy putken joskus alkaa virrata tehtaalla sauma (lue: "poistaminen vuoto putkistossa, ruosteenestoaineet");
 • teräsputki kierteitetty edessä patteri on ohuempi kuin suorat osat nousuputken, ja vuodot näkyvät ne ennen kuin kaikki;
 • valurauta akku on tunnettu siitä, että usein vuotoja alla lukitusmutteri;
 • keväällä ja syksyllä on usein vuotamisen jäähdyttimen osaan - paronitovye tiivisteet lakkaa varmistaa tiiviyden muutaman vuoden toiminnasta lämmittimen (katso lisää: "Virrat jäähdytin mitä tehdä, miten korjata vuoto lyhyessä ajassa").

Miten piilottaa sisustuslämmittimestä lämmitys näyttö

Kun valitset kuinka katetaan patteri, sinun täytyy harkita muutamia kohtia:

 1. Ensinnäkin, koristeellinen näytön pitäisi häiritsevät mahdollisimman vähän lämpösäteilyä ja konvektion. Paras vaihtoehto - muovista tai metallista tuotteen, jolla on karkea mesh. Huipulla jossa on kuumaa ilmaa, siellä pitäisi olla kiinteä pinta (lue: "Koristepaneeleita Lämpöpatterien - laatikon valinnassa ja peitelevyn").
 2. Koriste maadoitus on helppo tarvittaessa poistaa. Parempi vielä, valitse Side malli, joka ei ole pysyväksi. Sinun on myös tarjota pääsy putkiin.

Markkinoilla löytyy laaja valikoima tuotteita koristeluun pattereiden, mutta ei jokainen niistä on käytännöllinen. Tietenkin näytön ulkoasua on tärkeää, mutta meidän ei pidä unohtaa, että akku on hyvin lämmitetty huone.

Kiinteästä näyttö pieniä reikiä suositellaan kieltäytyä - jos suljet lämmityspatterin tällaisessa tuote, sisäilma on huono lämmin.

Kun perheen budjetti sallii, on parempi olla piilottaa vanhat paristot ja vaihda ne. Esimerkiksi alumiini lämpöpatterit näyttävät moderni ja kaunis. Alennuksessa on malleja eri malleja, joten voit valita vaihtoehto, joka parhaiten sopii sisälle. Tapa korjata lämmitys jäähdytin, ei ole mitään vaikeaa - alumiini patterit ovat kevyitä. Samaan aikaan, ne ovat hyvin siirtää lämmön ilmaan huoneessa, kestävä ja korroosiota. Katso myös: "Miten sisustaa akun lämmittämiseen omiin käsiinsä."

Läheinen patterit, video vinkkejä:

Miten piilottaa akun - helppoa! Valitsemalla näytöt

Piilottaa akku, eivät välttämättä pääomasijoitukset suuret korjaukset tai muutokset asunnon tehdä maailmanlaajuista, tarpeeksi hyödyntää modernia suunnitteluratkaisujen ja erityisten viimeistely materiaaleja.

Miten piilottaa akku - ajatus valepuvussa

Suosittu ratkaisu peittää paristojen

Yleisin tapa piilottaa akun - ommella ylös seinälle kipsilevy. Tällä menetelmällä on etunsa (nopea, helppo ja edullinen) ja haittoja (väheneminen huoneen alueeseen). On myös välttämätöntä kiinnittää huomiota siihen, että joka ei käytännön tietoa ja kokemusta työskentelystä kipsilevyä, rajauksella akkuja voi tulla todellinen riesa. Muista, että täysin kattaa lämmitys kipsilevy laitteita ei suositella. Varmistaa asianmukaisen ilmankierron materiaalin tehdään aikavälejä, jotka sen jälkeen suljetaan erityinen koristeellinen näytöt. Käyttämällä näitä näytöt auttaa myös palvella patterit.

Etuna kipsilevyjen voi myös kyky piilottaa paitsi lämmitys, vaan myös johtaa se putken. Samaan aikaan, ommella seinälle materiaalin tarkoituksenmukaista korjauksen aikana koko tiloissa.

Miten piilottaa akun - helppoa!

Helpompaa ja edullisempi tapa - sulkea akun saranoitu näyttö. Nykyään on olemassa runsaasti erilaisia ​​malleja:

 • saranoitu näyttö kansi;
 • näytöt, laatikot;
 • metallilevyllä;
 • Näytöt puuta;
 • Näytöt MDF;
 • Lasipintoihin.

asennettu näytöt auttaa piilottaa akku, kun korjaus huone on pitkä yli. Asennus näistä malleista ei vaadi erityistä osaamista ja vaivaa, ne on perustettu liittämällä akku. Keskeytetty Screen eivät estä ilmankiertoa ja lämmönsiirron palvelee koristeellinen tehtävä ja helpottaa suuresti prosessin hoidon lämmittimen. Tällaiset näytöt on valmistettu odotus kaksi vaihtoehtoa liner putket - yksisuuntainen ja kaksisuuntainen.

Näytöt, laatikot useimmiten käytetä peittämään asennetut akut hallit ja aihiota pitkin seiniä. Tällaiset mallit ovat paitsi koristeellinen funktio, vaan toimivat myös kaunis huonekalu. Niitä voidaan käyttää pieni hylly, johon laittaa rihkamaa rakas sydän, ja jos talossa on kissa, uskokaa minua, pinta laatikko on suosikki paikka hänen levätä kylmällä säällä. Erilaiset laatikot ja kokoisia, joten jos sinulla on alhainen patterit, käytä pieni koko tuote, joka voidaan helposti muuntaa kodikas ja mukava penkit. Koristelu niitä voidaan myös suorittaa erilaisia ​​tekniikoita, tämä harjakattoisia veistämällä, ja koriste-levyt, sekä mahdollisuus piirustus edessä laatikko tahansa kuvaa, kunhan näyttöä ei rikota sisustusta, ja tulla todellinen täydentää sitä.

Metalli, puu ja MDF näytöt Akku voi myös olla muodossa, laatikon tai on litteä muoto, joka sopii peitto paneelit, sisäänrakennettu syvennyksiin tai salannut kipsilevy. Tarjotaan nykyään näytöt ovat alkuperäisen suunnittelun - että kierre, ja piirustusten ja taottu sisustus, jonka ansiosta et vain piilottaa lämpöpatterit, mutta myös tallentaa kodin sisustus.

Miten piilottaa akku - alkuperäinen lähestymistapa

Et halua asentaa näyttöjä ja korjailla kipsilevy? Ole luova laatu - visuaalisesti liukenevat sisätilojen akun. Maalaa patterin seinien maalausta, tai päinvastoin - saavat akun tärkein kohokohta huoneeseen. Tänään, voit käyttää painopalvelut yrityksen, joka aiheuttaa tarrapaperi valitsemasi kuvan - voit helposti sijoittaa sen patterin ja tee sisätilojen ainutlaatuisen. Voit maalata pariston itse - joku vetää se väriliidut, joku kiinnittää paristoja väritys lempieläimensä, ja jotkut haluavat kaapata hänen lempiväri ja kuvioita.

Ompelija voi kokeilla erilaisia ​​kuvioita ja muotoja, jolloin akun alkuperäisen ilmeen. Nykyään voit helposti löytää mestarikursseja koristelu lämmittimet eri kannet muodossa eläimiä, on myös mahdollista käyttää jäljellä lanka ja kääri se akku (jos se ei ole välttämätöntä, että lanka oli vain yksi sävy).

Jos olet perehtynyt helmiä ja helmiä, valmistella kehyksen kokoa akku ja luoda alkuperäisen verhon helmiä tai punottu helmi verho, joka kiinnittää runkoon.

Kaikki käsissä ja riippuu täysin kykysi!

Läheinen patterit? Menetelmät ja suoritusmuodot

Upea sisustus voi olla vakavia vaikutuksia ulkonäköä jäähdyttimen. Loppujen lopuksi useimmat niistä ovat täysin eri estetiikkaa. Siksi omistajat huoneistot ovat usein herää kysymys: mitä lähellä patterit? Tapoja rajauksella, on monia. Mutta ennen kuin valitset yhden niistä, huolella harkita, miten tällainen päätös asianmukainen. Onhan virhettä asennuksen suunnittelu voi merkittävästi vähentää lämpöhäviöitä.

Ennenkuin tulet selvittää parhaat vaihtoehdot, suljet jäähdytin, harkitsemaan vaihtoehtoisia esittämien ehdotusten suunnittelijat:

 1. Käyttö verhot. Erinomainen lähellä jäähdytin tavallista verho puuvillakangasta. Mutta käyttää tätä menetelmää on mahdollista vain siinä tapauksessa, että akku on sijoitettu kapealla. Hyvä vaihtoehto verhot voi tulla kaihtimet.
 2. Maalaus. Patteri voi olla todellinen kohokohta sisustus. Tietenkin voit hakea maalausmenetelmällä nykyaikaisille alumiini tuotteita. Vanha valurautainen edes värillinen muodossa, suuresti erotu joukosta. Patterit voidaan järjestää alueella, jotka vastaavat yleistä sävy suunnittelun. Operaattorin kuva näyttää hyvältä. Jos sinulla ei ole taiteellista lahjakkuutta - sillä ei ole väliä. Voit aina käyttää stensiilit.
 3. Decoupage. Tämä menetelmä ei vaadi teitä vakavia investointeja. Tarvitsee vain PVA liimaa ja kaunis lautasliinat. Leikkaamiseen elementtejä valitun alkuperäisen materiaali liitä pinnan yli säteilijän. Päälle sisustus levitetään erityinen lämmönkestävä maali useita kerroksia.

Kun koristelu patteri ei ole mahdollista, katso kuinka lähellä patterit. Lähettämiä kuvia artikkelissa auttaa tutustumaan joihinkin vaihtoehdoista ehdottamien asiantuntijoita.

Ajattelu, suljet jäähdyttimen, sinun täytyy harkita muutamia asioita:

 1. Ilman virtaus kiertää vapaasti. Näin varmistetaan yhtenäinen lämmitys huoneen ja suojella huuruunnu.
 2. Kaikki ohjauskomponentit on pääsy äkillinen korjaukset. Tämä voi luoda irrotettava rakenne, tai tarjota kierreliitäntöihin paikoissa ikkunat.

Tämä on helpoin tapa. Kun suunnittelet miten sulkea patterin huoneessa, voit kokeilla saranoitu näyttö tai käyttää tavanomaisia ​​palkit. Kuten rakenteet usein valmistettu metallista.

Tällaiset akut maskausvälinettä on useita etuja:

 1. Saranoitu näyttö tai säleikön täysin häiritä lämpöä. Ilma voi liikkua vapaasti.
 2. Suunnittelu on helppo asentaa. Näyttö, yksinkertaisesti roikkua akun.
 3. Ritilät ovat täysin turvallisia, koska niiden kulmat ovat yleensä pyöristetty.

Mutta valitettavasti saranoitu näyttö ei ole ilman haittoja. Tärkein haittapuoli tässä rajauksella on puute estetiikkaa. Toisin sanoen, näytön ulkoasua on kaukana käsite "krasota9raquo,. Tilanteen korjaamiseksi, se voidaan maalata, ja maali suunnittelu.

Se on täydellinen ratkaisu niille omistajille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten kaunis lähelle lämpöpattereita. Tulenkestävä paksu lasi on alkuperäisen valinta moderni sisustus. Tällainen näyttö on usein koristeltu lasimaalauksia kuvioita tai valokuvien tulostamiseen.

Lavastus melko yksinkertainen. Se on kiinnitetty erityisillä ruuvin pidikkeet, joustavista tiivisteiden suojaamiseksi lasin pintaan. Voit lukita näytön, tehdä tarpeeksi seinään vain pari reikää.

Lasi näytöt ovat saatavilla muotiliikkeitä. Mutta miinus peittely - kalleus materiaalin.

Läheinen patterit? Se näyttää hyvältä puurunkoiset. Ne voivat tulla harmoninen täydentää tahansa sisustukseen. Varsinkin orgaanisesti ne sopivat huoneessa on puiset huonekalut. Ihanteellinen ratkaisu olisi kehyksen rakenne, muoto ja värien kuulokkeet. Tässä tapauksessa se on kiinteästi kaikki huonekalut.

Akku peittäminen puu on merkittävä etu. Kuten runko, suunnittelusta riippuen, voi olla erinomainen teline, hylly, pöytä, seistä eri astiat. Pienillä kokoa voidaan varustaa lisäpaikan, kuten penkki. Lisäksi kytkemällä kaikki mielikuvitustaan, voit luoda täysin ainutlaatuinen runko jäähdytin.

Kuitenkin puurakenteet eivät ole vailla haittoja. Altistuminen korkeille lämpötiloille voi olla haitallista ruhon muotoon. Puu pystyy muuttamaan muotoaan.

Tämä on hyvin alkuperäinen liuos. Patterit voidaan peittää huonekaluja. Kauniisti näyttää pieni lipasto tai vaatekaappi. Tällainen huonekalut usein tehdään tilauksesta. Mutta jos omistat ainakin ensimmäisellä taidot puun työstöön, se on helppo ajaa tätä tuotetta itse.

On mahdollista käyttää mitä tahansa muuta materiaalia. Tämä voi olla kipsilevy, MDF, laminaatti, lastulevy tai vaneri.

Monet omistajat ovat tyytyväisiä käyttää muovia valmistukseen kehyksen. Se on yksinkertainen halpa materiaali, joka pystyy täysin sovi sisälle. Mutta suunnittelu suunnittelu muovi, on syytä harkita seuraavia negatiivista materiaalia. Kun lämmitys jotkut lajit voivat erittää ilmaan riittävän myrkyllisiä kaasuja.

Kuinka lähellä lämpöputki ja akun kipsilevy

Mutta suosituin on päällystettyä kipsilevy. Asennus tällaista materiaalia on yksinkertainen eikä työvoimaa. Kipsilevy on edullinen ja ei aiheuta mitään ongelmia hankintaan. Mutta samaan aikaan se avaa mahdollisuuksia toteutumista rohkein suunnitteluun liittyviä päätöksiä.

Joten, pohtia, miten lähelle akun kipsilevy lämmitys. Suunnittelijat tarjoavat hienoja ideoita:

 1. Jatkaminen kynnys tai vääriä seinään. Muista kuitenkin, että vapaa ilmankierto on välttämätöntä tarjota useita pieniä ikkunoita. Poimien sellaisiin tarkoituksiin kipsilevyä, muista valita lämpöä kestävästä materiaalista. On huomattava, että suurin osa lajeista täysin yllä riittävän korkeassa lämpötilassa suorituskyvyn. Ajaa muotoilu melko yksinkertainen. Aluksi sinun täytyy asentaa metallikiskot. Heille ja kiinnitä Kipsilevy itse. Muista ovat ikkunat, johon alkuperäisen reshetochki.
 2. Luominen takka. Tällaisesta aihe hyötyisi suuresti sisätilojen ulkonäkö huoneen. Raised takka täyttää huoneen poikkeuksellisen perheen ilmapiiri ja antaa hänelle mukavuutta. Tällöin suunnittelu voidaan tehdä mitään tyyliä.

Kun kysymys nousee jyrkästi edessäsi miten käsitellä vakiolämmittimistä ja tylsä ​​peittää akun, muista analysoida useita ratkaisuja. Mieti, mitä vaihtoehtoja tarjoavat suunnittelijoille. Ja vasta sitten valita niistä pidät tietä. Ehkä paristot hyötyvät merkittävästi alkuperäisen maalauksen? Tai täyttämällä puitteet kipsilevyä, voit luoda loistava hylly vaalia rihkamaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin