Kuin voit sisustaa taloa ulkona

Talon ulkokuori: materiaalit ja tekniikat

Jotkut rakennusmateriaalit, joista seinät on pystytetty, välittömästi merkitsevät talon ulkoasun tarvetta: kuva on erittäin ruma. Toiset voivat menettää kiinnostuksensa ajan kuluessa. Ja kolmas tapaus on halkeamien laaja muodostuminen, jota käsitellään, mutta tulokset ovat edelleen näkyvissä. Kaikissa näissä tapauksissa kysytään kysymys: "Kuinka koristella taloa ulkopuolelta". Ja useammin se on "ommella" - ilman ratkaisua tai muita vastaavia välineitä, jotka vaativat paljon rahaa ja aikaa. Haluan tehdä kaiken nopeasti ja erittäin toivottavaksi - halvalla ja mahdollisuuksien mukaan - omilla käsillään. Kumma kyllä, mutta materiaalien ja tekniikan valinta on huomattava.

Kun valitset materiaaleja talon pinnoittamiseksi kadulta, muista muistaa, että normaalin kosteuden säilyttämiseksi tiloissa materiaalien höyryn läpäisevyyden tulisi laskea sisäpuolelta ulkopuolelle. Toisin sanoen ulkoisen viimeistelyn pitäisi tehdä paremmin höyryä kuin seinien materiaali. Tämän jälkeen asuntomme ominaisuuksiltaan korkea kosteus poistetaan seinien läpi luonnollisella tavalla (selitykset kuvassa).

Päättää, kuinka ommella talon parhaiten ulkopuolelta, älä unohda ottaa huomioon materiaalien höyryläpäisevyyttä

Jos tätä periaatetta loukataan, kosteus kerääntyy materiaalien rajoihin, joilla on erilainen höyryläpäisevyys. Se tiivistää, luo edellytyksiä putrefaction, kehittää sieniä ja homeen. Talvella se jäätyy, tuhoaa seinämateriaalia ja / tai viimeistelee. Ennemmin tai myöhemmin tällainen järjestelmä on purettava ja muutettava.

Koko ongelma on, että tämä vaatimus täyttää vain puu. Suurin osa muista talon ulkoasun materiaaleista on matala höyryläpäisevyys. Ratkaisee ongelman kahdella tavalla:

 • Jäähdytetty julkisivu on järjestetty. Eristeen seinämän tai kerroksen (korkean höyryläpäisevyyden) ja viimeistelyn välissä on tuulettuva aukko leveydeltään 60 mm: stä 150 mm: iin. Ikkunan pohjalla on ilmanvaihtoaukot 75 cm 2: n välein jokaisesta 20 m 2 seinämästä, mukaan lukien ikkunat ja ovet. Ilma kulkee niiden läpi. Yläosassa on ulostuloaukot. Tällaisella laitteella seinämän tai lämmittimen materiaalista poistettu kosteus poistetaan ja ulompi iho suojaa sadolta ja suorittaa koristeellisen toiminnon.

Periaate talon viimeistelyssä ilmanvaihtoaukosta

Tänään toinen vaihtoehto on yhä suosittu. On olemassa erittäin tehokkaita lämpöeristysmateriaaleja, jotka mahdollistavat lämmityskustannusten alentamisen useaan kertaan. Niillä on kuitenkin erittäin alhainen höyryläpäisevyys (laajennettu polystyreeni ja ekstrudoitu polystyreenivaahto). Niiden käyttö on mahdollista vain toisella kosteuden säätöjärjestelmällä. Kun päätät ompelemaan taloa, harkitse näitä kohtia.

Puun rakentamista ja viimeistelyä ei ole käytetty vuosisadan syntymäpaikassa, ja näyttää siltä, ​​että se on merkityksellistä pitkään. Kaikki ansiosta erinomainen ulkonäkö ja ominaisuus säädellä kosteutta huoneeseen. Tämä on ehkä ainoa materiaali, joka ilman mitään ongelmia aiheuttaa ylimääräisen kosteuden riippumatta siitä, mihin materiaaliin seinät on valmistettu.

1

Puulattialla voi olla täysin epätavallinen ulkonäkö: eri värejä ja kokoja, eri suuntiin. Se on yksinkertainen, mutta vaikutus on hämmästyttävä.

Suosituimpia materiaaleja seinävaippaukseen ovat lohkotalot ja puun jäljitelmät. Ulkokuoresta on myös vuoraus - sillä on suuri paksuus verrattuna talon sisustukseen, muutoin mikään ei ole erilainen.

Lohkotalo jäljittelee pyöristettyjen tukkien pintaa - etupuolella on pyöristetty muoto. Palkin simulointi on hyvin samankaltainen kuin höylätty palkki. Molemmat päällystetyypit kiinnitetään jalustaan, sitten hiotaan ja peitetään suojaavilla kyllästyksillä haluttaessa, lakatut tai maalatut.

Kuinka sahatavara on talon ulkopintaan nähden?

Jos et voi päättää, mitä kehystä vaahtolohkojen talosta ulkopuolelta, harkitse puukuorenvaihtoa. Tällöin kotelo leikataan seiniin (metalli tai puinen). Tarvittaessa lamellien väliin asetetaan lämpöeristysmateriaali - basalttivillaa (vaahtoa tai styrofoamia ei voida käyttää) ja sitten puukankaat lyödään.

Tämä rakennus on vuorattu jäljitelmällä baarissa. Alustan alla voi olla tiili, kehys, ruho tai jokin rakennuspalikoista

Jos halvin vaihtoehto on tarpeen, useimmille Venäjän alueille tämä on tavallinen tasotettu lauta. Sen paksuus - 40 mm: stä, täyttyy sekä rungon vuoraus- tai lohkotalo, ylälevyn alapää 10-20 mm sen alla. Kartioperiaate saavutetaan. Joten voit vuokrata edullisesti loma-asunnon tai jopa asunnon. Asianmukaisella käsittelyllä tämä vuori on erittäin hyvä ulkonäkö.

Mikä on halpaa ommella talon ulkopuolella? Venäjän keskimmäiselle vyöhykkeelle - puupaneelille

Tällaisen viimeistelyn haitat ovat samat kuin mitä tahansa puuta: se voi vahingoittaa tuholaisia, rotti, ilman asianmukaista hoitoa nopeasti menettää koristekykyä, tulee tumma ja ruma. Jos haluat ommella talon, ja vuosia ei muista sitä, se ei ole sinun valintasi. Puulattian hoitoa tarvitaan, ja useimmiten vuosittain.

Joillakin alueilla levyt ja muut puutavarat ovat kaukana kaikkein helppokäyttöisimmistä materiaaleista. Tässä tapauksessa on halvempaa voittaa talo sivuraiteella. Tämä on vaihtoehto, kun kun olet valmis, voit unohtaa sen pitkään.

Jos luulet, että loppuun talon ulkopuolelta sijaitsevasta baarista, luultavasti vaihtoehtosi - sivuraide

Koska vuori on naulattu sorvaan, julkisivu tuuletetaan. Jos on tarpeen leikata puiset seinät edullisesti (puusta, hirret, kilvet), sivuraide on yksi vaihtoehdoista. Sitä voidaan käyttää minkä tahansa muun materiaalin rakentamiseen: vaahtoblock, hiilihapotettu betoni, kuonapäällyste jne. Tämä verhoilu on universaalia.

Sides on valmistettu polyvinyylikloridista (PVC) ja sitä kutsutaan myös vinyliksi. Se on materiaalinauha, jonka leveys on 205 ja 255 mm, paksuus 1,1 mm ja 1,2 mm. Pitkittäisissä päissä on lukko toisella puolella, toisaalta - rei'itys kiinnikkeiden alapuolella (usein itsekierteittävät ruuvit).

Sides on kiinnitetty myös koriin. On suositeltavaa käyttää erityistä metallia, mutta kyllästetyt puupalkit tekevät. Ainoastaan ​​täysipäiväiset aloitus- ja sivupalkit tulevat. Ainoa vivahde: ​​itsekierteittävät ruuvit tarvitsevat pienen "vetämisen", jättäen kiihdytyksen materiaalien lämpötilan muutosten kompensoimiseksi. Tämän asennuksen avulla sivuraide ei halkeile tuloksena olevista rasituksista.

Tämän materiaalin edut talon ulkoiselle iholle: alhaiset hinnat, helppo asennus.

Vinyylipäällysteen puute: se polttaa nopeasti auringossa, joten on suositeltavaa käyttää pehmeitä värejä. Käytettävissä on melko laaja käyttölämpötila: +50 ° C - -35 ° C, mutta pienissä pakkasissa se muuttuu hauraaksi ja helposti vaurioituneeksi.

Toinen asia: hyvin näytetyt talot, sivuraide, rikkinäinen kokoonpano. Jos rakennuksessa on suorakulmainen, ilman arkkitehtonisia ylilyöntejä, se ei ole houkuttelevin ulkonäkö (alla olevan kuvan vahvistuksessa).

Jos rakennus on yksinkertaisesti pitkä, ilman reliefia ja ulkonemia, seinien sivuraide sivuseinällä ei kovin kaunista sitä

Metallipidike on ohuen alumiinin tai galvanoidun teräksen nauha, johon käytetään suojaavaa ja koristeellista pinnoitetta. Siinä on sama kiinnitysjärjestelmä kuin vinyyli.

Talon vaippa metallisella sivuraideella on yksinkertainen: voit tehdä omia käsiäsi ilman erityistä rakennuskokemusta

Pinnoite voidaan valmistaa polymeereistä. Sitä erottaa luotettavuus, palonkestävyys, muut ilmastolliset tekijät. Sen haittana on rajoitettu värien valinta. Päällysteen toinen muunnos on jauhemaalaus. Väriväli on paljon laajempi, maali pidetään vuosia ilman merkkejä kuorinnasta.

Jos etsit jotain sisustusta talosta ulkopuolelta, niin että viimeistely on luotettavaa ja kirkasta, saatat tarvita yhtä metallinpuoleisen reunan vaihtoehdoista. Se voidaan taivuttaa, rikkoutuminen on erittäin vaikeaa, asennus ei ole kovin vaikeaa: tarvitset hyvät metallisakset, ruuvit, ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli. Kaikki asennusominaisuudet ovat samoja kuin vinyylille, mutta ainoa ero on se, että metallia voidaan asentaa negatiivisiin lämpötiloihin.

Rakennuksen harmoninen koristelu, metallipidikkeellä päällystetty rakenne ei ole helppoa

Kestävyyden näkökulmasta tämä on hyvä vaihtoehto, mutta estetiikan näkökulmasta on vaikea työskennellä sen kanssa: se on liian "tuottava" katsomaan. Rakennus ei ole enää asunnossa, vaan varastoon tai työpajaan.

Tämä on yksi lajikkeista vinyyli sivuraide, mutta se on täysin erilainen kokoonpano, ulkonäkö ja paksumpi paneeli. Suunniteltu erityisesti rakennusten sisustamiseen ja suojaamiseen, mutta se oli myös maku, jota käytettiin myös julkisivuverhouksiin. Ulkosuunnittelu - erilainen ja värillinen tiilimuuraus, piirustusten kanssa tai ilman, villi kivi. Joskus jäljitelmä on niin menestyvä, että voit ymmärtää, että ennen kuin et ole tiili, mutta vinyyli, voit vain koskettaa seinää.

Tässä talossa kellarikerroksessa on vaipatut seinät ja kaiteet, juuri käytettyjä eri kokoelmia

Asennetaan, kuten muutkin, kanteen, rei'itys ja lukot. Ero on se, että socle sivuraiteen jalusta on ulkonäöltään ei ole pitkä suorakulmio, vaan osa seinää, jossa on muotoiltuja reunoja. Nämä ajattelevat reunat ja telakka. Tämän mukaisesti kotelo on säädettävä fragmentin kokoon. Kun asennat ensin paneelin reunan jo asennettuun lukkoon, tee ottelu ja korjaa se. Tärkeintä - Asennuksen aikana älä kiristä ruuveja, jolloin sivuraide pystyy liikkumaan lämpötilan muutoksilla.

Verhous voidaan valmistaa puusta käsitellyistä tankoista (suojaava kyllästys) tai profiileista kipsilevyille (galvanoidut). Kuinka kiinnittää kellarikerrokseen jalusta näyttää videon. Samoin se kiinnitetään seinään. Ero neliöissä.

Fiber sementtilaatat ja sivuraide

Suhteellisesti äskettäin markkinoille tulivat uusia pinnoitteita: kuitu-sementtilevyt ja saman materiaalin sivuraide. Ne koostuvat puukuiduista, kvartsista, kiilteistä, sementistä, voi sisältää klooria ja asbestia (jotkin materiaalit, joita käytetään vain ulkokäyttöön). Tämä seos muodostetaan arkeiksi, se kuivataan useaan kertaan, eräiden tekniikoiden mukaan. Sitten pintaan lisätään suojaava ja koristeellinen pinnoite:

 • Akryyli - edullinen, kestää haalistumista;
 • gidrofilkeramicheskoe - hyvä kestävyys hankausta ja häipyminen (30), joka on hyvin pieni osuus veden imeytymistä, mutta kallis;
 • fotokeramicheskoe - kauan se säilyttää värin, helppo pestä pois lika, hinta - keskimäärin.

Etkö tiedä paremmin kuin päällystää talon ulkopuolelta? On kuitusementtilevyjen, koriste- ja luotettava, on asennettu runkoon. Hänen degko asennettu neliön hirsirakennus, runkoon tai tiili. kaikki

Päällyste voi olla sileä - kiiltävä ja matta, voi simuloida muuraus, puun ja muiden rakennusmateriaalien. Kiskoille asennuslevyin, kiinnitetään seinään klyaymerami. Tämä materiaali voi sopia sinulle, jos et tiedä mitä päällystää puutalo ulkoa: se luo jatkuvan pinnan yhteyden Paneelien suljetaan ja sademäärä ei päästä sisälle.

Tämä talo on myös vuorattu kuitusementin levyt

Miten vahvistaa kuitusementin laatat, katso video.

Kuitusementin sivuraide on valmistettu samalla tekniikalla, mutta on muodostettu pitkiksi suikaleiksi. Ne ovat enimmäkseen vakio: 3600 * 190 * 12 mm. Tämä materiaali on leikattu palapelin, joka on asennettu puinen laatikko päällekkäisyys (perusteella kuoppia), ja naulataan sen nauloilla tai ruuveilla kierre.

Thermopanels - materiaalista, joka suorittaa kaksi toimintoa - vuori ja ulkoinen eristys taloja. Eristekerroksen päälle tehtaalla kerroksella koristepinnoite. Se näyttää marmori tai luonnonkivi, palamaton, on alhainen veden imeytyminen.

Revet ja lämmittää talon samalla materiaalin voi käyttää Thermopanels

Tee tämä viimeistely materiaalia perustuu vaahtoa, mineraalivillaa tai paisutettua polystyreeniä. Riippuen valitusta eristykset asennusmenetelmä: polystyreeni ja liimattu sopiva rakenne. Nivelet ovat kiinni erikoisalumiinista kaista- tai hiomatahnaa.

Paneeli julkisivuverhousjärjestelmä perustuu mineraalivilla on asennettu vain erityinen profiili järjestelmä, liitokset suljettu samoin.

Erittäin houkutteleva ajatus - välittömästi ja lämmin talon, ja oblitsevat. Erinomainen ulkonäkö, ja on sellaisia ​​ominaisuuksia verhous vaikuttava. Ainoa harmi on, että käyttökokemukset ja muutamia arvosteluja: hän viime aikoina ilmestynyt.

On Thermopanels klinkkeriä. Eristyksen on liimattu klinkkeri laatat. Saatua materiaalia ei ole halpaa, mutta vaatimukset ovat vaikuttavia, samoin kuin erilaisia ​​päättyy.

Toinen vaihtoehto thermopanels - keraamisilla laatoilla

Materiaalivalinnat, joka voi sitoutua taloon milloin tahansa - kesä tai talvi - paljon. On kalliita vaihtoehtoja, on olemassa halvempia. Joka tapauksessa, lukuun ottamatta kustannuksia, harkita tarvittava vesihöyryn läpäisevyys. Niin sinun ei tarvitse käsitellä hometta ja kosteutta.

Vaippa huoneen vaahtopalat ulkopuolella

Kysymys siitä, mitä voidaan verhoilla ulkopuolella talon vaahtopalat, huolestuttaa monia, jotka ovat päättäneet käyttää tätä materiaalia rakentamiseen. Vaikka on olemassa mielestä viimeistely ei ole pakollinen tapahtuma, mutta tämä prosessi auttaa tekemään rakennuksen mallikas sekä lisätä merkittävästi sen kestävyyttä. Nyt on olemassa joitakin suosituimpia vaihtoehtoja, joita käytetään laajasti ulkokäyttöön.

Erityisesti valinta suojamateriaalin

Tekee päätöksen siitä, mitä koristella julkisivu talon vaahtopalat, on tarpeen ottaa huomioon tietyt pakottavat ehdot on täytettävä materiaalit:

 1. Kestävyys vuodenaikojen lämpötilan vaihteluita. Päin kestämään pitkän aikavälin sykliä jäädytys ja sulatus, ja se ei voi vaikuttaa ulkonäköön tai suojaavia ominaisuuksia.
 2. Vesihöyryn läpäisevyys. Kuten betonitiilet ovat hengittäviä tuotteita, ulkovarusteiden saa häiritä tätä prosessia. Huomaa, että kun käytetään sisäverhoustuotteita, joka merkittävästi vaikeuttaa paroobmenu, käyttää erityistä tekniikkaa laitteen ilmanvaihto julkisivujen.
 3. Vedenkestävä. Suojelu kantavien rakenteiden kosteudelta - parametri, joka estää ennenaikainen rakenteen.

Vertaileva ominaisuudet vinyyli sivuraide, puu ja tiili

Tietenkin, jos kaikki nämä tekijät ovat läsnä materiaalissa, se puhuu sen pitkäikäisyys. Mutta emme saa unohtaa, että ulkoinen viimeistely seinät vaahtopalat pitäisi olla merkittävä turvamarginaali, koska todennäköisyys mekaanisen vaikutuksen.

Vihje! Se on tärkeä rooli itse on vaahtopalat, jotka ovat eräänlainen vaahtoa. Tällainen materiaali on luonnostaan ​​solujen ja huokoisuus että on otettava huomioon suorittaessaan mitään työtä.

Tyyppisiä tuotteita sisustuksessa ulkopuolella

House of vaahtopalat ulkopuolella ei näytä kovin mallikas, joten valitun materiaalin lisäksi laatuominaisuuksien pitäisi luoda hyvä koristeellinen ulkonäkö. Sen vuoksi lopullinen päätös olisi tehtävä vasta sen jälkeen arvioida kaikki päin tuotteiden ominaisuuksia.

Luonnon- ja tekokivestä

Luonnonkiven käyttö edellyttää karkaistu pinnat ja vankka perusta. Siksi, jos perustuksissa talossa ei aiheuta merkittävää lisäystä painon rakenteesta, tällaisen vaihtoehdon pitäisi luopua ja korvata jäljitelmä.

Facing kivitalo

Joka tapauksessa, luonnollisia ja keinotekoisia kivi, on kiistattomia etuja:

 1. Erinomainen koriste ulkonäkö. Pinnoite on täysin yksilöllinen.
 2. Kestävyys. Vaikka analoginen luonnonmateriaalia on pitkä käyttöikä.
 3. Kestävyys erilaisia ​​stressiä. Todellakin, pinta ei menetä laatua ajan kanssa.

Esimerkki julkisivun viimeistely kiviseinä

Valitettavasti tuotanto on melko merkittäviä haittoja:

 • Monimutkaisuus asennuksen. Tämä pätee erityisesti luonnon vaihtoehtoja. Sen lisäksi, että vaikeuksia käsitellä tällaisia ​​tuotteita vaativat erityistä liimat. Emme saa unohtaa, että koska suuri paino rakenne oli alunperin tarkoitus luotettavia.
 • Kalleus. Edullisin pidetään eräänlainen hiekkakivestä joka on melko yleinen. Tietenkin paljon halvempaa käyttää simulointiin, mutta se edellyttää huomattavaa rahoitusta.

Viimeistely ulkopuolelta käyttäen vaahto lohko kivi voidaan suorittaa kahdella tavalla: kiinnitettäväksi alustan (joka vähentää paroobmena) ja asennus runkoon. Jälkimmäinen menetelmä on ominaista modernin keinotekoinen lajikkeita. Kivi käytetään useimmiten yhdessä muiden materiaalien, se on hienoa lopettaa rakennukseen.

Yleensä, laatta on analoginen kivi, sen käyttö tekniikka toistaa prosessin tässä suoritusmuodossa. Tänään täyttää muutamia perustyyppiä vaahtopalat verhousläpimittaan:

 • klinkkerin;
 • savinen;
 • Keraamiset julkisivut.

Koristelu seinät keraamisten laattojen koteja

Ne kaikki jakavat seuraavat myönteisiä piirteitä:

 1. Kyky kestää aggressiivisia ympäristövaikutuksille.
 2. Laaja valikoima koriste.
 3. Erinomaisen suojan kosteuden tunkeutumista.

Haitat ovat lähes identtisiä luonnonkiveä. Lisäksi kustannukset tällaisten tuotteiden riippuu sen laadusta.

graniitti julkisivuverhousten

Vihje! Paljon huomiota olisi kiinnitettävä asennus teknologian, erityisesti nivelissä. Se johtuu siitä, että niiden nopea tuhoutuminen tapahtuu kosteuden tunkeutumisen, joka vähitellen muuttaa muotoaan päällysteen.

Ulkoinen viimeistely talojen vaahdon lausetta tiili - se on aikaa vievää ja kallista, suorittaa sen laadullisesti ole kokemusta on lähes mahdotonta. Asennuksen aikana sinun on annettava paljon vivahteita. Esimerkiksi jos koti lennetään ympäri vuoden, että laite ilmakerroksen ja tuuletusaukot.

Prosessi vuori tiilitalo Kevytbetonielementtien

Tiili on paljon etuja, jotka riippuvat valitusta lajikkeet: klinkkeri, kalkkikivi tai keraamisia, mutta työ on parasta jättää ammattilaisille.

Siellä on halpa, mutta suosittu vaihtoehto, kun edessä talon vaahtopalat toteutetaan avulla kipsi seoksia. soveltaminen tekniikka on melko yksinkertainen. Kahdella eri tapaa lopettaa tämän kokoonpanolla:

 1. Manuaalinen. Työ suoritetaan käsityökaluja, ja tarkempi kohdistus käyttäen vakiintuneita majakat.
 2. Kone. Tämä menetelmä sallii pintaa oblitsevat lyhyellä aikavälillä, mutta myös tasoitus tehdään sääntöjä ja lastalla.

Käsi ja kone tekniikka rappaus

Ei ole väliä kuinka päätti koristella talon, vahvistaa levitetyn päällysteen betoniteräsverkko. Pinta, joka on osoittautunut todella luotettava, se on lisäksi levitetty päällysteitä. Kanssa julkisivumaali tulisi olla erittäin varovainen, koostumus ei pitäisi suuresti häiritse vesihöyryn läpäisevyys.

Vihje! On ns koriste kipsi, joka on eri fraktioiden. Se on suoraan betonikivien ilman ylimääräisiä liimakerroksen tai pintamaali.

Wall talon, peitetty koriste kipsi julkisivu

Laite tuuletettu julkisivu

Johtuen siitä, että koristelu talojen vaahtopalat ulkopuolella täytyy kiinnittää suurta huomiota paroobmenu, paras ratkaisu voidaan pitää tuotteita, jotka on asennettu runkoon. Tätä tarkoitusta varten on olemassa erityinen ryhmä materiaaleja.

 1. Sivuraiteelle. Yleisimmin käytetty vinyyli versio, jossa on houkutteleva ulkonäkö ja kohtuullinen hinta. Samalla arvokkuutta materiaalin ovat ilmeiset: vastustuskykyä ympäristön vaikutuksia, erinomainen koriste komponentti, ja asennuksen helppous. Tietenkin suuri merkitys on oikea valinta tuotteita, koska on olemassa vaihtoehtoja erittäin huonolaatuista.

Koristelu talon sivuraide

 • Paneelit. Se on monikerroksinen rakenne, mikä tekee niistä erittäin kevyt ja vahva, joten materiaali ei ole kuormaa seinään. Enemmän modernia thermopanels suoritusmuodossa katsotaan, jota on täydennetty yhdellä tai useammalla eristekerroksen.

  Päin komposiittilevyt

 • Terassilla. Ulkoinen viimeistely talon vaahtopalat avulla ammattilainen lattia - se on melko nykyaikainen ratkaisu. Se on eri koko arkkia. Nyt tällaista materiaalia on saatavilla kahta tyyppiä: jossa on galvanoitu ja päällystetty, toinen suoritusmuoto on edullisin. Kansi voidaan pitää lähes ihanteellinen tällaisen tuotteen, jos ei sen huono äänen eristys, joka on havaittavissa erityisesti aikana sadannan.

  Terasseille julkisivuverhousten

 • Hirsibunkkeri, ja rima. Perustuvia materiaaleja puusta käsitellään aluksella, joka voi luoda jäljitelmä puurunko. Tämän vaihtoehdon avulla voit koristella jopa kaikkein mitäänsanomaton rakennus. On huomattava, että sen Ulkoverhouslautojen vaativat usein ylimääräisiä imeyttämiseen suojarakenteiden sekä maalaamista. Merkittävin haittapuoli puuta, mutta hinta on todennäköisesti halkeamia.

  Koristelu ulkoseinät puupanelointi

 • Erinomainen vaihtoehto voisi olla edessä lohkoja, jotka on jo koristeellinen viimeistely. Sitä käytettäessä, ovat täysin poistanut ongelmaa materiaalin valinta suojakuoren pystytetty koteihin.

  Tällä hetkellä on olemassa kolme pääasiallista lajikkeiden tuotteesta:

  • Standardia. Tämä muunnos on fragmentti, toisella puolella, joka on päällystetty. Pystytetty rakenteesta tulee erittäin kunnioitettava ulkonäkö.
  • Corner. Nämä konkreettiset lohkot ovat vuorattu kaksi koristeellista pintaa. Ne sopivat makaavan alueilla ikkuna- ja oviaukkojen sekä ulkonurkkiin.
  • Eristyksellä. Tämä materiaali sisältää eristekerroksen, joka on erityisen tärkeää kovan ilmastovyöhykkeillä.

  Koristeellinen julkisivu Vaahtopala

  Luultavasti vaahtopala viereisellä puolella tekniikan kehittyessä voi kokonaan poistaa tarvetta myöhemmin viimeistelyyn.

  • leikata
   • katto
   • seinät
   • Paavali
   • Ovet, kaaret
   • ikkunat
   • Uuni, Takka
  • Viimeistely tilat
   • keittiö
   • Kylpyhuone, wc
   • Käytävä, halli
   • Parveke, Loggia
   • muut huoneet
  • viimeistely rakennuksia
   • Kesämökit ja koteihin
   • puutalot
   • Saunat
  • viimeistelytarvikkeet
   • kipsilevy
   • verhouslevyn
   • Tapetti, korkki
   • laatta
   • Laminaatti, linoleumi
   • koriste kipsi
  • viimeistelytyöt
   • kipsi
   • pohjamaali
   • caulking
   • Maalaus, kaunistellaan
  • ulkopinnat
   • julkisivu

  Vaahto - tämä on yksi suosituimmista eristyksen rakennusten julkisivuihin. Levyt vaahdotetun materiaalin hallussaan.

  On monia tapoja koristella kaareva oviaukko - maalialueella kaari Muoviset, maalaus ja muut.

  Kuinka maalata seinät asunnossa käsillään? Tämä kysymys on keskeinen monille, jotka päättivät.

  Talon ulkoverhouslevyä - perustiedot variantteja materiaalien

  Monet ihmiset, päättää mitä päällystää talon ulkopuolelta, suuntautunut yksinomaan "kuin - pidä siitä."

  Mutta on vivahteita ja vivahteita eri tyyppisissä rakennuksissa, jotka ehdottomasti täytyy tietää, jotta ei vahingoita seinämien talon, ja ei rahaa turhaan.

  Harkita kaikkia vaihtoehtoja päällysteitä ja teknologioiden kattaa ulkopuolella talon, valita paras.

  Vaippa puutalo ulkopuolella?

  Tarve vuori puutalon voi tapahtua paitsi rakentamisessa rappeutunut. Ensinnäkin se antaa rakennuksen valmistunut ilmeen.

  Puuseinät voidaan verhoilla:

  • Vinyyli, puusta tai metallista sivuraide (alustava kehys).
  • Vuori, jäljitelmä puutavaraa (tällainen vaihtoehto on myös tarkoituksenmukainen, koska seinä antaa lisää kerroksia ja näyttää elegantti, mutta elementit tarvitaan kyllästämään erityinen säilyttämiseksi koostumuksia, lakka tai maali).
  • Block-house - julkisivu päin jäljittelemällä hirret lokit (myös asennettu laatikon, se näyttää jalo, suojaa tuulelta). Luonnonmateriaali, on ilmanvaihtoa varten ja kiinnikkeet.
  • Lämmöneristeen ja koriste kipsi. Jäykät eristävät paneelit on asennettu julkisivu, he kiinteä verkko, joka kuuluu useita kerroksia kipsi. Viimeistely kerros - koriste. rapattu julkisivu voit luoda erilaisia ​​ratkaisuja ulkonäkö talon. Koska kylmäsiltojen ja kun läsnä on lämmittimen suojaa jäätymiseltä.

  On olemassa vaihtoehtoja, joita käytetään joskus, mutta heillä on enemmän haittaa kuin hyötyä.

  Viimeistely puu limivuorauslauta talon

  Ei ole tarpeen obkladyvat puutalo tiili. Menetelmää on juurtunut aiemmin, koska saada Mighty viimeistely materiaalia ei ollut aina mahdollista, ja tiili oli enemmän tai vähemmän käsillä. Mitattuna rakentamisen teknologian rakentaminen tiili "turkki" ei ole tarkoituksenmukaista ja jopa haitallisia talon:

  1. Log ja puun - aine, joka vaatii säännöllistä tarkastusta laho ja vahinkoa jyrsijöitä. Jos kierrät sivuraide ja katsoa ihon alle ei ole vaikeaa, niin purkaa vahingoittamatta tiiliseinät eivät ole todellisia. Joka seisoo tiilirakennus vuosikymmeniä vähitellen tuhotaan ja omistaja voi vain odottaa perinpohjaisesti.
  2. Muuraus vaatii rakentamista omaa perusta. eli käy ilmi, että tämä ei ole vain koriste, joka on "talo talossa." Rakentaa tällainen rakenne on vaikeaa, kallista ja aikaa vievää.
  3. Jos puhumme eristysominaisuudet, olisi parempi asettaa tiilitalo ulkopuolella lähteä loki. Olisi järkevää, koska sisempi tiilikerroksen kuumentaa uunissa kuumentamalla, ja ulompi kerros puuta olisi eristää talo talvella ja jäähdytyksen kesällä lämmittämällä. Jos sovellamme tavalliseen tapaan, kun tiili ulkopuolella, käänteinen prosessi tapahtuu - muuttamisesta talvella imee kadulla kylmä ja kesällä - kerääntyä lämpöä.

  Harkitse kuin päällystää ulkopuolelle tiilitalo. Valinta viimeistely materiaalien on jonkin verran laajempi kuin puutaloja, koska rakenne kestää enemmän painoa.

  Seinään, et voi eristää joissakin tapauksissa. Tämä riippuu tietysti on seinämän paksuuden ja materiaalin laatua.

  Vaipat tiilitalo olla metallia profiilia.

  Vaippa puutalo ulkoa?

  Nopea halpa runkotalot ovat metallisia tai puurunko, lohkottu sisälle ja ulos. lämmittimen välissä kerrosten loppuun.

  Olennaisen tärkeää tässä on materiaalin painon.

  Sivuraide ensisijaisesti esittää runkorakenteen. Omistaja voi valita vain värejä, kuvioita ja lajikkeet: vinyyli, puusta tai metallista.

  Ajo verhous muurauskehikon kotiin sivuraide

  Onneksi erilaisia ​​sivuraide on nyt valtava: voit valita jäljitelmä laatat, luonnonkiveä, puuta.

  Se on myös hyvin soveltuu kehyksen rakennus, kipsi tai valo puupanelointi - seinäpaneelit, tai lohko-talo.

  Jos pinnoitus tehdas talon hiiri, koko kotiin eristys on rikki. Mitä eriste ei pure hiiri ja rotta - katso katsaus sopivimmat materiaaleista.

  Vertaileva kuparista ja alumiinista patterit esitetään tässä.

  tuuletuslaitteeseen kylvyssä kannessa tästä aiheesta: http://microklimat.pro/sistemy-ventilyacii/v-bane.html. Ilmanvaihto höyrysauna ja pukuhuone.

  Valettu - kaikkein yksinkertainen ja edullinen puuaines. Sitä voidaan tuottaa "uraan" tai "vuosineljännes". pituus:

  Kuoren limivuorauslauta talon tulee alhaalta ylöspäin. Puisten seinäelementit naulataan pienillä nauloilla tai ruuveilla. Yhdellä puolella vuori (uraan) on ohut, ja toinen leveä. Pitkin propyleeni ura. Ylempi kortti kiinnitetään pohjalle. Tämä muotoilu estää veden pääsyn syvälle materiaaliin. Pieniä puukiiloja kansilevy painetaan vasten edellisen, naulataan ja kiilat on poistettu.

  Puutaloja omasta

  Kun vallassa koko seinän katolle, sinun täytyy liottaa pinnan ja kannen. Valettu huoltovapaa, ja silti voi olla pitkä.

  Lohko talo kestävät paremmin luonnollista vaikutuksia, vaikka myös luonnollinen johdannainen (mänty) puuta. Etupuoli oli puoliympyrän, ja takaisin - tasainen. Levittämisen jälkeen vedeneristysmateriaalin taso ohjaimet on kiinnitetty, on sijoitettu lämmöneriste, tuuli eristekerros. Tee sitten asennusta varten. Elementit ovat sitoutuneet toisiinsa työnnetään uriin, ja ohjata - ruuveilla. Kantaruuvit naamioidaan. Saumat peitetty säleet, jotka voivat olla jumissa.

  Lohko-talo voidaan asentaa ylä- ja alapuolella, ja jälleen kaikki seinät, mikä auttaa paremmin yhdistää levyt kulmissa.

  Halvempaa Talo ulkoverhouslevyä? Sivuraiteelle. Tämä materiaali luokasta "halpa ja iloinen". Kevyt muovinen sivuraide muuttaa mikä tahansa kodin nykyaikainen kaunis katsella rakennetta. Se kestää pitkään, koska se ei lahoa ja lahoavaa (tarvitsee vain säilyttää julkisivun lyöntiä).

  Mutta vaikka satut vahingoita, riko yksi segmentti, se voidaan aina korvata. Kauneus sivuraide on, että se voi kiertää, suorittaa vaaditun toimituksen (tarkista kunto seinät, vaihda lämmittimen tai muualla) ja uudelleen kiinnittää leikata sen alkuperäiseen sijaintiin.

  Valmistautuminen talon sivuraide vaippa

  Näyttäisi siltä, ​​että metalli sivuraide on luotettavampi, se ei ole niin helppo murtaa, mutta hänellä on useita ominaisuuksia, ja siksi hän antaa hänen muovia analogisesti:

  • lämmöneristyskyky metallin huonompi.
  • Se luo enemmän painoa kuorman tuelle.
  • Pahempaa äänieristys.
  • Vahingon sattuessa maali voi näkyä ruostetta.

  Päällystekerros on asennettu hyvin nopeasti ja halvempaa kaikkia, josta hän voitti ihmisten rakkaus.

  Seinämien talon sivuraide on kiinnitetty alustavan kehyksen.

  Tärkeä seikka, joka on otettava huomioon - jos et jätä aukkoja lämpötilaerot, paneeli voi taipua ja crack.

  Laatat voivat olla:

  1. Klinkkeri (ulkoisesti erottaa tiili, mutta paljon ohuempi ja kevyempi).
  2. Terrakotta.
  3. Koriste.

  Useimmiten löydät yhdistelmä leikata laatat ja muita materiaaleja. Tässä tapauksessa, alempi kerrosta obkladyvaetsya hihnan perusta, kulmat tai kehät aukkojen. Joten voit visuaalisesti suurentaa ikkunan tai korostavat mitään olennaista.

  Laatta julkisivuverhousten

  Runkoon elementit viedään rakoihin toisiinsa ruuveilla (alemman kulman, liikkumaan vaakasuorassa ja ylöspäin). Vaihtoehtoisesti, on mahdollista käyttää liima-aineita lisäämällä sementtiä.

  Facing kivi ja tiili julkisivu

  Toisin luonnonkivi, keinotekoisista paino on pienempi, mikä tarkoittaa, että se on helpompi tuottaa, käyttää ja alustaan ​​kohdistuva kuormitus on pienempi.

  Kiinnittämiseksi raskas luonnon elementtejä soveltaa muita johtoja, ruuvit, koukut, ankkurit ja muita kiinnikkeitä.

  Seinän ja sängyn jää rako viimeistely - 5 cm tai hieman enemmän.

  Kivi kuin pintamateriaalin

  kivi verhous maksaa kalliita, vaativat paljon työtä ja ammattitaitoa - ei ole yllättävää, koska se on yksi parhaista materiaaleista, ympäristöystävällisiä, palamaton ja kiinteä.

  Jos me todella haluamme, mutta säätiö ei ole sopiva, se on parempi käyttää valoa kiven, kuten kalkkikiveä tai hiekkakiveä.

  Olkaamme viipyä muutamia teknisiä seikkoja, jotka johtuvat arvostelut, jotka ovat yrittäneet materiaalin "itseensä":

  Jos asut saastunut teollisuuden piirissä, täytyy Pese julkisivu talon kuvioitu (kivinen kivi, esimerkiksi). Tavanomaiset sivuraiteelle paljon pölyä.

  Vinyyli sivuraide ei siedä tiukat liitetiedostona. Jos rikot tekniikka ja jätä aukkoja tulevan talven, materiaali vaurioituu.

  Paneelit kiven alla eri tavoin voi käyttäytyä pohjois- ja eteläpuolella talon. Jossa ei oteta huomioon voimakkaan lämmityksen auringon, havaittu vzbuhanie, led-paneeli.

  Kun puinen julkisivu pinnoitus materiaalit (erityisesti jäljitelmä puutavara), omistajat joutuvat sen kanssa, että 2 ensimmäistä vuotta hoidon talo näyttää tuoretta ja on kolmas "kuorinta". Täällä tietenkin suuri rooli on värivalikoima ja pintakäsittelyt.

  Jos puhumme edullisin ja käytännöllinen materiaali, tämä sivuraiteelle.

  Kivi verhous vaihtoehtoja olisi laskettava kuormitus seinälle. Eri laatat on asennettu kahdella tavalla - ilmanvaihto avulla sorvaus ja "märkä", jossa aikana ovat liimat.

  Pöytämuotit puurakenne antaa lämpöä ja mukavuutta, mutta se vaatii kustannuksia ja vaivaa ylläpitoon. Siksi voit block-talon tai keinopuut synteettisistä materiaaleista.

  Sivuraide - halvin materiaali viimeistelyyn talon ulkopuolelta, lisäksi se ei lahoa. Miten päällystää sivuraide talon omin käsin - manuaaliseen asennustöihin.

  Opas tuotantoon kuivausaine ilmaa kädet pois romu työkaluja löydät tältä sivulta.

  Useimmat rakennusmateriaalit ja on tarkoitettu pohjaksi seinät talon ja samalla koriste materiaalia. Mutta ajan kuluessa, koko ulkonäkö huononee, koska ilmaston vaikutuksista tai väärin suoritettu työ. Lisäksi jotkut materiaalit itse ovat hankalia, sillä puhutaan tarpeesta päällystää taloon ja lämmin tällä kertaa.

  1