Kuin tehdä seinät kylpyhuoneessa

Miten kylpyhuone loppuun saatetaan halvalla: valitse käytettävissä olevat materiaalit

Miten päättää kylpyhuone on halpa - suhteellinen käsite. Riippuu taloudesta ja henkilökohtaisista toiveista.

Jos keskitytään suuressa osassa asuintaloissa asuvaa väestöä, voit valita useita, melko edullisia vaihtoehtoja.

Mutta ensin meidän on tarkasteltava tapoja säästää, kun viimeistelemme työtä.

Teosten tuotanto itsenäisesti tai ulkopuolisten palkattujen ammattilaisten osallistuminen. Luonnollisesti teosten toteutus itsenäisesti säästää huomattavan määrän rahaa.

Palkatyöntekijöiden maksamisesta on vaikea löytää rahoitusta, ainoa vaihtoehto on valita asiantuntija, joka tarjosi palvelujaan alhaisimmat kustannukset.

Materiaalivalikoiman valinta. Nykyaikaisten materiaalien rationaalinen suunnittelu ja käyttö voivat tarjota mahdollisuuden vähentää talousarviota kymmenillä prosentilla.

Samankaltaisten materiaalien käyttö viimeistelyyn, erilainen hinta. Tämä menetelmä vähentää kustannuksia 10 ... 20%, mutta on suuri todennäköisyys tehdä virheitä materiaalien valinnan ja väärennetyksi.

Johtopäätös: kylpyhuoneen viimeistely mahdollisimman pienillä kustannuksilla on mahdollista tehdä töitä omalla tavalla, edullisista materiaaleista käyttäen järkevää viimeistelyä.

Objektina viimeistelytyöt katsotaan kylpyhuoneet, joka sijaitsee tiili tai paneeliin rakennukset ( "Hruštšovin", "brezhnevki"), sekä modernimpi rakentaminen, joka koostuu 9 ... 14 kerroksessa vakioasettelun, joka tuli aikakauden Neuvostoliiton aikakauden.

1

Maalien ja lakkojen maalaus

Tämä menetelmä on kaikkein budjetti, materiaalien edullinen hinta ja sijoitetun työn määrä.

Alustan valmistaminen, mukaan lukien seinämän pinnan korjaus levittämällä kipsiä ja kittiä. Antiseptisten yhdisteiden hoito.

Pinnan pohjustus akryylialukeilla sarjasta «aqua-stop», - kiinnitä pohjan rakenne ja luo kosteutta kestävä kalvo.

Maali Application, - on mahdollista käyttää tavanomaisia ​​emalit perustuu pentaftaley (alkydihartsit), komponentit, jotka muodostavat perustan sileä vedenkestävä koriste pinnoite.

Haittapuoli - terävä tuoksu kuivauksen aikana on ilmassa noin kaksi päivää. Toinen vaihtoehto on akryylimaalien käyttö. Niillä ei ole teräviä hajuja, ja kuivaus tapahtuu 1..3 tunnin aikana. Mutta hinta on lähes kaksi kertaa suurempi kuin PF - emali.

Kylvyn ja seinien liitos tiivistetään muovielementtien tai keraamisten jalkojen avulla.

Viimeistelyn hinta on noin 2000 ... 3000 ruplaa.

Kosteassa tilassa käytetään vinyylikuvioita, joissa on vedenpitävä pinnoite, "pestävä". Seinien pinnan, erityisesti tiilien epätasaisen väliseinän, on oltava huolellisesti tasoitettu, jotta ne saisivat tasaisen.

Tämäntyyppisen viimeistelyn haitta - päällysteen irtoamisen johdosta aiheuttaa tapettin välisten saumojen kosteuden ennemmin tai myöhemmin.

Lasikuitupohjaisten koristepinnoitteiden käyttö auttaa välttämään tällaiset ongelmat ja merkittävästi pidentää käyttöikää.

Arvioidut kustannukset 2000 ... 6000 ruplaa.

PVC: n (polyvinyylikloridi) levyn koko on 1 x 495 x 955 mm (paksuus, leveys, pituus). Tuotettu eri väreillä ja eri tekstuureilla.

Nämä tuotteet vaativat melko tasaisen pinnan, joten kipsin tasaamisen tulisi olla perusteellisempi kuin maalien käsittelyssä. Maalaustöiden sijaan paneelit on merkitty.

Koriste materiaali on kiinnitetty seinään liimalla sarjassa "nestemäinen" nauloja käytetään kosteissa tiloissa ja joka sisältää antiseptistä lisäaineita vastaan ​​hometta ja hometta. On mahdollista käyttää polyuretaanivaahtoa. Paneeli käsitellään saksilla tai kirkkoväellä.

Lämmitystoiminnan kustannukset ovat 4000 ... 6000 ruplaa.

Toinen budjetti vaihtoehto sarjassa "miten sisustaa kylpyhuone halpa" - on käytettävä perinteisiä muovipaneelit, jotka ovat tuotteita levyn muodossa.

Muovisten paneelien käyttö

Muovipaneeli on valmistettu PVC: stä ja rakenteeltaan näyttää levystä, jonka leveys on 100 ... 500 mm, pituus 2600 ... 3000 mm. Leikkauksessa on selvää, että kahden levyn välissä on jäykkyydensäätöjä, jotka antavat tuotteen vahvuuden ja keveyden.

Kiinnityspaneelit toteutetaan useilla eri tavoilla:

 • Kiinnitys puu-, metalli- tai muovikoteloon kleimereiden, ruuvien tai niittien avulla huonekaluaseella;
 • Liimaus liimakoostumuksissa sarjasta "nestemäisiä" nauloja

Asennus polyuretaanikiinnitysvaahtoon.

Jälkimmäisessä tapauksessa on mahdollista jättää seinän tasoitustoimenpide, joka selitetään vaahdon ominaisuuksilla, joka laajenee ja täyttää aukon seinän ja paneelin väliin.

Paneelien ja itse kylpyhuoneen välisen liitoksen tiivistys suoritetaan silikoni-saniteettitiivisteen avulla tai joustavan muovilevylaudan avulla.

Kustannusten likimääräinen määrä on 5000 ... 7000 ruplaa.

Edellä mainittuja viimeistelyvaihtoehtoja otettiin huomioon itsenäisen työn tapahtuessa. Palkkatyön kustannukset nousevat noin kaksi kertaa.

Videopätkät kylpyhuonepaneelin valitsemiseen:

Kylpyhuoneen loppusuoritus halvalla ja halvalla ratkaisulla riippuu täysin - mistä materiaaleista, kuka tulee ja miten viimeistely toimii.

Kerro tästä artikkelista ystäville sosiaalisessa muodossa. verkot!

Kun kopioit aineistoa, vaaditaan aktiivinen linkki lähteeseen.

Kuin loppuun kylpyhuone, paitsi laatta: vaihtoehdot, ominaisuudet ja suositukset

Yksi tärkeistä tiloista sekä huoneistossa että yksityisessä talossa on kylpyhuone. Kun teet tämän huoneen korjauksia, sinun tulee kiinnittää erityistä huomiota viimeistelyn materiaaleihin. Kuin loppuun kylpyhuone, paitsi laatta? Kaikki sen pinnat altistuvat aggressiiviselle ympäristölle joka päivä. Suuri kosteus, lämpötilan lasku, suora yhteys veden kanssa ja erilaiset kemialliset aineet huoneen puhdistuksessa.

Päätymateriaalia on aina pidetty laattaksi. Mutta monet ovat kiinnostuneita siitä, miten voit leikata kylpyhuoneen seinät, paitsi laatat. Tällä materiaalilla on sen edut ja haitat, mutta haluavat vain tehdä jonkinlaisen lajikkeen suunnittelussa.

Rakennusmarkkinoilla on laaja valikoima viimeistelyaineita hyvin erilaisilla hinnoilla. Jotkut niistä ovat helppokäyttöisiä, ja työ voidaan tehdä ilman asiantuntijan osallistumista. Mutta on olemassa materiaaleja, jotka viittaavat korkeaan työvoiman intensiteettiin. Asennuksen tekemiseen voi tehdä vain ammattilaisia.

Jos oli ongelma "kuin loppuun kylpyhuone, paitsi laatat", niin yksi tapa on korjata huone käyttämällä muovi paneelit. Niiden tärkein etu on vaarattomuus ja asennuksen helppous. Korjaus kylpyhuoneessa voidaan tehdä itse. Myöskään työvoimavaltaisia ​​prosesseja, kuten kastelu ja kipsi, ei tarvitse suorittaa. Levyjä käytettäessä katto ja seinät ovat täysin tasaiset.

Voit luoda huoneen houkuttelevamman ulkonäön, piilottamalla niiden alla erilaisen vesijohtoyhteyden. Tällä materiaalilla on valtava värisävy. Se voidaan asentaa sekä vaakasuoraan että pystysuoraan.

Antistaattisen omaisuuden vuoksi pölyä ei ole kiinnostunut heistä.

Paneelit ovat erittäin ylläpitäviä. Siinä tapauksessa, että yksi sivusto on hajonnut, se voidaan aina korvata. Tällaisen materiaalin hinnat ovat melko demokraattisia, ja on melko mahdollista päättää, miten kylpyhuone loppuun, paitsi laatat, halvalla.

Muovisten paneelien haitat ovat se, että ne kuuluvat palavista rakennusmateriaaleista ja niiden alhaisesta lujuudesta.

Hyvä vaihtoehto ja ratkaisu kysymykseen "miten pääsen kylpyhuoneeseen, paitsi laatat" on seinä linoleumi. Tämä on täysin uusi viimeistelymateriaali, jonka ruotsalaiset asiantuntijat ovat kehittäneet. Keksinnöllä on saatu akvarellin seinän suojus, joka täyttää täysin sen ominaisuudet. Seinä linoleumi - ohuesta polyuretaanikankaasta valmistettu materiaali, jossa on vesiväristä tehty piirros. Sen tärkein etu on seinien luotettava suoja kosteuden vaikutuksesta.

Tämän materiaalin rullilla on kaksi metriä leveä. Liiman avulla se kiinnitetään seiniin. Jotta saadaan vesitiivis litteä pinta, liimattu linoleumin saumat hitsataan erikoisjohtimella.

Seinien viimeistely kosteutta kestävällä tapetilla

On vielä yksi vaihtoehto, mitä loppuun kylpyhuone, paitsi laatat. Tämä on kosteutta kestävä taustakuva. Heillä on tiettyjä positiivisia ominaisuuksia, ja jos valitset oikean materiaalin, voit välttää ongelmia. Niiden tärkein etu on suhteellisen pieni hinta. Viimeistelylaatat maksaa paljon enemmän. Kiitos erilaisten tekstuurien ansiosta voit ajatella minkäänlaista huonekalua. Koristelemalla kosteutta kestävällä tapetilla voi tehdä itse. Jos kansi on seinän takana, se voidaan liimata muuttamatta tapettia kokonaan.

Tällainen koristelu sopii niille, jotka rakastavat monimuotoisuutta. Loppujen lopuksi, jos haluat, voit muuttaa sitä luomalla täysin erilainen kylpyhuoneen muotoilu.

Pysähtymättä mieleisestäsi taustakuva, sinun täytyy ottaa huomioon, että paperi ei sovi alueille, joilla on lämpötilaero on luotu ja suuri ilmankosteus.

Kylpyhuoneessa on vain kosteutta kestävä taustakuva, ja liimaa on käytettävä veden kestävillä ominaisuuksilla, lisääntyneellä tarttuvuudella. Sen pitäisi sisältää sienilääkkeiden seoksia. Tuottaa maaliin paikoissa eniten kosketuksiin veden kanssa, on suositeltavaa käyttää erilaista materiaalia, kuten taustakuva, vaikka säännöllisesti huolehtia niistä, ei näytä kovin houkutteleva.

Luonnollinen ja keinotekoinen kivi

Jos haluat kylpyhuoneen katsomaan ylellistä, kivi on loistava vaihtoehto kylpyhuoneen laatoille. Mikä korvaa sen maaliin, siitä tulee selvää.

Mutta tällainen materiaali on melko kallista, eikä kaikilla ole varaa siihen. Talossa tai asunnossa pitäisi olla hienostunut ja kallis sisustus, joka yhdistyy tämän kylpyhuoneen suunnitteluvaihtoehdon kanssa.

Luonnollinen rakennuskivet (graniitti, marmori, hiekkakivi) ovat erittäin kalliita. Mutta pitkän käyttöiän. Tuottavat luonnonkivi loppuun, on huomattava, että amme itsensä täytyy olla samaa materiaalia.

Marmori on heikko kestävyys happoja. Ja se on hänen ainoa haittapuoli.

Taulukot ja hyllyt kylpyhuoneessa voidaan viimeistellä akryyli tekokivestä. Hän on ympäristöystävällinen, on pitkäikäinen ja kestävä.

koristekivet maksavat liian korkea, mutta perusteltu vuosien käytön.

Monien mielestä ihmiset, että puu ei sovellu kylpyhuoneeseen, virheellisesti. Jos päätät mitä koristella kylpyhuone, paitsi laatat, puu - aika hyvä vaihtoehto. Tämä ympäristöystävällinen materiaali. Puun täyttää huoneen ainutlaatuinen metsän tuoksu. Suojaamaan materiaalia korkea ilmankosteus, käyttämällä erityisiä välineitä suojelun ja laadukas kyllästys. tammea, setri, lehtikuusi, teak, pyökki, valkopyökki, sekä guatambu ja Kempas (eksoottisia lajeja) on parhaiten viimeistelyyn, koska se on sovitettu tällaisissa olosuhteissa.

Puu kestää kauemmin, etenkin paikoissa kosketuksiin veden kanssa, olisi peitetty lakalla, sävytetty tai öljyllä käsitelty.

Viimeistely koriste kipsi

Kysymys siitä, mitä koristella kylpyhuone, paitsi laatat kiinnostaa monia. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää vettä hylkivä kuvioitu kipsi. Sitä kutsutaan "venetsialainen kipsi". Se jopa altaissa tulisi käyttää vain tarkasti noudattaa koko prosessin. Tärkein etu venetsialainen stukko on suojaava kerros, joka suojaa sitä kosteudelta. Älä käytä sitä paikoissa, jotka ovat kosketuksissa veden kanssa. Niille paikkoja haluat käyttää laattoja tai muita kestävästä materiaalista. Lasilevy on myös hyvä istuvuus täällä.

Luoda syvyys vaikutus, läpikuultava kerros kipsiä on käyttää useita kertoja. On erityinen sovellus tekniikka, jossa kääntyy peili tasaisuus. Tämän seurauksena voit saavuttaa visuaalinen laajentumisen huonetilaan. Suojaamaan korkea kosteus tila saumojen muiden materiaalien käsitelty silikonilla. Se näyttää kauniisti huone, jossa seinät ovat koristeltu stucco.

Jos päätät mitä koristella kylpyhuone, paitsi laatat, muunnelmia materiaaleja voidaan valita eri. Yksi heistä - lateksi ja lateksi. Tärkein etu - kestävyys erittäin kosteissa olosuhteissa, pitkä käyttöikä ja lämmönkestävyys. Kuivattiin maalatut pinnat ovat resistenttejä, ei häipyminen ajan väri. Haju offline vesiohenteisia maaleja, joka on myös heidän edukseen.

Korjausten tekemiseen kylpyhuoneessa, on mahdollista yhdistää eri materiaaleja. Tärkeintä on, että tulos on käytännöllinen viimeistely, täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset.

Miten sisustaa seiniä kylpyhuoneessa

Kohonneita kosteus kylpyhuoneessa on käyttää sitä koristeluun vain vettä kestävistä materiaaleista. Ennen koristavat seiniä kylpyhuoneessa on harkittava hylkiviä aggressiota tekijöille kodin kemikaaleja. Suuri merkitys on ympäristöystävällinen materiaali.

Kiitos lämpimästä kauneuden puun tulevat olemaan hieno koristelu tahansa sisustukseen. Seinät kylpyhuoneessa suositellaan puulajeja - lehmus, tammi, abashi. On mahdollista käyttää edullisia ja mänty, mutta vaikutuksen alaisena kuuman veden pinnalla muodostettu hartsimainen tahroja.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä ilmanvaihto. Itse paneelien on myös läpäistävä antiseptinen hoito. Kosteudenkestävä lakka suojaa puuta ja korostavat sen laskun.

 1. Lämmin pinta, johon on mukava touch.
 2. Kestävyys mekaanista rasitusta.
 3. Puu ei pelkää lämpötilan muutoksiin.
 4. Helppo puhdistaa.
 5. Se täyttää huoneen, jossa on miellyttävä tuoksu.

Tämä menetelmä sopii tilava kylpyhuone on hyvä ilmanvaihto.

Perinteisen version viimeistely kylpyhuone - laatat, graniitti laatat. keramiikka ansioita:

 1. Lukemattomia vaihtoehdot.
 2. Kestävyys korkean kosteuden.
 3. Vastustuskyky suoraan altistuminen kuuma ja kylmä vesi.
 4. Likaa hylkivä.
 5. Voit pestä lähes mitään pesuainetta.

Lisäksi keraaminen vuori on vaikea tyhjästä. Sen sileä pinta ei ole muodostettu muottiin. Kalkkia, ruoste voidaan poistaa pehmeällä sienellä. Keraaminen on erinomainen materiaali suojaa seinää aggressiivisen ympäristön kylpyamme.

Negatiivinen - melko korkeat asennuskustannukset.

Maalattu kylpyhuoneen seinään voidaan puhdistaa. Jotkut maalit eivät kestä aggressiota kemiallisia yhdisteitä.

 1. Helppous sovelluksen.
 2. Mahdollisuus palauttaminen.
 3. Alhaiset kustannukset.
 1. Suhteellinen hauraus.
 2. Olosuhteissa jatkuva altistuminen kuuma ja kylmä vesi, pesuaine tummua pinnoite.

Mutta harjalla, telalla, ruiskulla voi maalata oman seinät kylpyhuoneen mieleisekseen.

Pestävä, maalaus - ne kestä kostean ilman lämmintä vettä. Mutta vain jos se ei ole kovin pitkä. Lisäksi ne voidaan helposti vahingoittua. Emme suosittele tätä materiaalia seinät kylpyhuoneessa.

Aikoina yleistä pulaa tavallista vahakangas korvasi keraamiset laatat. Hän tapetoida seinät kylpyhuoneen. Jollei esikÄsittelyksi teknologia - poistaminen peitellä, pohjamaalattu - tämä viimeistely voi kestää melko pitkään.

Nykypäivän valmistajat tarjoavat paljon vaihtoehtoja tarrakalvo. Mutta ilmastossa kylpyhuoneessa se aika nopeasti menettää ulkonäköä - poistetaan kuva.

Koristelu seinät muovipaneelit - halpa, kätevä. Jäljitelmä puun rakenne, kivi, erilaisia ​​kuvioita auttavat luomaan viihtyisä sisustus kylpyhuoneen.

Miinukset - syttyvyys ja hauraus materiaalin. Halpa tuote voi päästää epämiellyttävä, myrkyllinen haju.

Muovipaneelit asennetaan puinen tai metallinen rima. Äärimmäisissä tapauksissa, se voidaan asentaa muovinen liima. Mutta se on lyhytikäinen kiinnitys.

Polystyreeniä laatat - lämmin pinta, kohtuullinen hinta. Sen pehmeä pinta on helposti vahingoittaa aikana suihkussa. Tarpeeksi satuttaa suihkun ettei ilmestyi lommoja ja naarmuja.

Se tarjoaa saumattoman kattavuus alkuperäisen suunnittelun. Saatu pinta on helppo puhdistaa ja kestävät mekaanisia vaurioita, mikä tekee mahdolliseksi käyttää sitä kylpyhuoneessa.

Polymeerit sisältyvät rappauslaasti seosten avulla, jolloin saadaan seinäpintaan, simuloidaan kangas, kiveä, puuta.

Moderni teknologia mahdollistaa ääretön yhdistelmiä. Keraamiset laatat voidaan korvata alkuperäiset mosaiikit. Koostumus vaatii paljon taitoa. Voit ostaa versio lopullisesta koostumuksesta eri pintamateriaalia, joka on helppo korjata itse.

 1. Vanha pinnoite poistetaan.
 2. Jos tarvittavat toimenpiteet puhdistaa seinät ruosteessa, öljyinen tahroja. Myös poistaa kaikki jäljet ​​homeen, sienitaudit.
 3. Riippuen viimeistely työtä tehdään pinnalla kohdistus - kipsi, kipsilevy.
 4. Laastarit, liimat, pinnoitteet, GCR on vedenkestävä.

Koriste kipsi, luonnon ja keinotekoinen kivi, agglomeraatti, lasi - kaikki nämä materiaalit voidaan yhdistää omaperäisimpiä tavalla. Tämä lähestymistapa maaliin visuaalisesti jakaa huone, vaikka pieni kylpyhuone. Esimerkiksi pesuvyöhykkeen koristella kestävä laatta, ja loput puu, tapetti tai maali hänen maku. Seksi on parempi tehdä mitä tahansa väriä.

Katso video asentamisesta PVC paneelit:

Video laatta layout sääntöjä:

Copyright © 2012-2018. Osittainen tai täydellinen kopiointi materiaalien on sallittu vain suora aktiivinen linkki.

1