Kouluttajia vatsan paina

Faneille simulaattoreiden: luettelo niistä, jotka puhdistavat vatsaan ja sivut

Urheilutapahtuman monet naiset pyrkivät eroon ruma puolin vatsan ja tehdä vyötärö hoikka, ohut ja naisellinen. Ei aina ruokavalio riittää käsittelemään sitä - me kaikki tiedämme, että ei voi tehdä ilman urheilua. Kaikenlaisia ​​kuntolaitteita laihtuminen vatsa ja sivuilta auttaa lisäämään koulutuksen tehokkuutta. Jotkut heistä ovat käytettävissä vain kuntosalilla, kun taas toiset voidaan onnistuneesti soveltaa kotona. Tärkeintä - ymmärtää mikä niistä sopii sinulle.

Simulaattorit laihtumiseen vatsan ja kylkien

Nykypäivän valmistajat tarjoavat meille erilaisia ​​kuntoilulaitteet poistaa vatsaan ja lonkkaan. Tehdä oikeita valintoja, oppia ja ymmärtää erilaisia, joka sopii sinulle. Ei kaikki laitteet kuntosalilla voidaan käyttää kotona. Sinun on myös tietää, että kouluttajat jaetaan valtaa ja sydän.

sydän jonka tarkoituksena on polttaa rasvaa, nopea painon lasku, vahvistaa sydän. Ne luovat kuormitus kullekin lihasryhmiä. voima sama kouluttajat keskitytään kehittämään ja vahvistaa alueen työstetään pois, löytää helpotusta ja lisätä lihasmassaa. Koulutuksessa on toivottavaa yhdistää molemmat vaihtoehdot liikunta - että yhdessä ne tarjoavat mahdollisimman tuloksia. Kuten simulaattoreiden laihtumiseen puolin, on syytä harkita kullekin ryhmälle erikseen.

Sydän laihtuminen vatsa ja sivut

Kysymykseen siitä, millaista liikuntaa laitteiden puhdas mahassa ja sivuille, sinun täytyy harkita sydän laihtua jota ilman olet todennäköisesti onnistu. Se on rasvan palamista - päätehtävä.

Ottaessaan stepperi, me simuloida liike portaat, monet lihakset toimivat näin. Voit vahvistaa lehdistölle treenata reidet, vasikoiden ja pakarat sekä polttaa paljon kaloreita. Puolen tunnin jaksoissa tällaisesta simulaattori voi auttaa pääsemään eroon noin 270 kcal. Yksi eduista stepperit niiden edullinen hinta ja pienikokoinen, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan kotikäyttöön.

Kuntopyörä huomattavaa kuormitusta lehdistö, pakarat ja reidet. Yksi etu on, että ansiosta istuma-asento on polvillaan eivät saa ylimääräistä kuormaa. Ensimmäinen, on suositeltavaa käydä kaksikymmentä minuuttia ja sitten vähitellen lisätä kestoa, jolloin sen tunnissa. Saat parhaat tulokset, voit saada jopa istuimelta laihdutus ja polkemalla seisten.

Erittäin pienikokoinen ja edullinen juoksumatto, joka, kuten nimikin kertoo, jäljittelee samanlainen soutuliike. Prosessissa työskennellä hänen jännittynyt kaikki lihasryhmät, ja tunti keskivoimakas harjoitus auttaa polttamaan jopa 550 kaloria. Ensimmäinen, on suositeltavaa käydä lyhyessä ajassa - viisi minuuttia, ja lopulta lisätä tällä kertaa. Niille, jotka haluavat parantaa kuvan, simulaattori voi olla välttämätön väline.

Hyvä vaihtoehto kattava harjoitus. Se ehdottaa jäljitelmä urheilu- ja ski kävellä ansiosta jossa kaikki lihaksia. Hyödyllisiä kouluttaja ei ole vain laihtuminen, mutta myös kehitystä nivelet.

Yksi suosituimmista kouluttajat missään kuntokeskuksessa. Monet ihmiset ostavat juoksumatot kotiin, mutta tämä vaatii paljon tilaa. Säätää kuormituksen radalla kahdella tavalla: muuttamalla nopeutta ja säätämällä kallistuskulma.

Voimaharjoittelu laihtuminen vatsa ja sivut

Poista vatsa ja lantion salilla auttaa eripainoisina. Älä ajattele, että ne, joiden tavoitteena on laihtua, ne ovat hyödyttömiä - se on periaatteessa väärin, koska lihakset täytyy olla vahva ja olla hyvässä kunnossa - silloin rasvanpolttoa on nopeampi, ja ulkonäkö on ruumiin paljon esteettisiä. Mieti suosituin kyseisen luokan laitteet.

Tämä sopii niille, jotka haluavat päästä eroon sivuille ja "tehdä" vyötärö. Hula-vanne on erittäin mukava, koska voit kiertää sen musiikin kuunteluun, elokuvien katseluun tai jopa ottaa sen mukaasi kun matkustat. Siksi se on hyvin suosittu kotiin kuntolaitteita laihtumiseen vatsaan ja sivuilla. On olemassa erilaisia ​​renkaita yksinkertaisista painotetun varustettu hieronta helmiä. Hierovat huolenaihe, hula-vanne edistää aktiivista rasvan palamista, ja taistelee selluliittia. Kierrä sitä enemmän suositellaan 15 minuuttia päivässä - se auttaa pitämään kunnossa.

Tämä valtava pallo - loistava työkalu niin voimaa ja aerobista liikuntaa. Sitä voidaan käyttää swing lehdistölle punnerruksia, venyttely ja niin edelleen. Yksi etu on, että luokat sen käyttöön tulee hauskaa ja nautinnollista. Hyppääminen fitball, me vakavasti Puristimet lehdistön ja aktiivisesti kasvaa ohut. Itse asiassa on olemassa useita eri harjoituksia tämän merkittävän laitteella, joiden tavoitteena on monia tavoitteita. Valitse mikä sopii sinulle, ja on kytketty hyödyksi ja iloksi.

Se on pyörivä ympyrä, joka täytyy nousta ylös ja käännetään eri suuntiin. Kiertämällä ylävartalon lihakset jännittynyt ylös, se aktiivisesti menee puolin. harjoittaa suositeltava vähintään 15-20 minuuttia. Jos haluat luoda voimalla, valitse asema on varustettu vahvistimen. Sen täydellisesti auttaa tutkia ja vatsan lihaksia ja hartiaseudun.

Toinen yksinkertainen käyttää konetta suunniteltu erityisesti toimimaan mahassa. Hänen tarvitse pitää molemmat kädet ja pyöritä lattialla lankku asennossa. Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että kaikki on yksinkertainen, mutta itse asiassa, lihakset aikana tällaisen työn työskentelevät erittäin aktiivisia.

Valitsemalla kouluttaja auttaa poistamaan mahan ja lonkat, älä unohda käydä penkillä, joka on suunniteltu erityisesti tähän. Se edustaa vika tasainen pinta, joka on varustettu polkimen-kiinnitys. On monimutkainen muunnelmia, joissa vartalon on kierretty. He työskentelevät kaikkein vatsa ja takaisin. Säännöllisellä koulutuksella voit vetää ylös luku ja vähentää puolella. Parempi aloittaa yksinkertainen käyttää, ja vähitellen mutkistaa niitä.

Se on metallia rakenne, joka sallii suorittaa harjoituksia painon nostamiseen ja säätää vaikeusasteesta. Käsi on erityinen kahva tai köysi. Simulaattori toimii tehokkaasti takaisin ja vatsa, auttaa taistelemaan puolin. On suositeltavaa tehdä harjoituksia erilaisia ​​lähestymistapoja välein noin viisi minuuttia.

Liikunta tätä simulaattori osoittaa ylävartalon kiertymistä eri suuntiin seisten polvilleen. Ei ole mitään monimutkaista, mutta vaikutus on merkittävä.

Vibrotrainers laihtumiseen vatsa ja sivut

Suosituimmat nyt vibromassazhery tai Vibrotrainers laihtumiseen vatsaan ja sivuilla. Suosio he saivat sillä tuon lupauksen hyviä tuloksia pienellä vaivalla. Mutta onko kaikki niin hyvin, todella?

Vibrotrainers tarjoavat hierovat vaikutus, joka parantaa verenkiertoa ja kiihdyttää rasvanpolttoa prosesseja. Tämä johtaa myös puhdistusta solujen organismin eri kuonat ja jätteiden edistää imunestejärjestelmän, joka näyttää ylimääräinen neste. Tästä johtuen on seurausta tällaisten simulaattorit ei ole. Mutta huomaa, että itsessään ne eivät pysty hajottamaan rasvaa - he voivat täydentää muita pyrkimyksiä, mutta käyttäen vain niitä, et laihtua.

Millainen kuntoilulaitteet valita laihtumiseen puolin ja vatsa - se on vain sinulle. Tietenkin, jos olet tekemässä kotona, että valinnat on alle kuntosalilla, mutta siitä huolimatta järjestää täyden tuottavan harjoitus mahdollista. Muista, että avain menestykseen - yhdistää voimaa ja sydän. Mitä mitään uutta Vibro, niitä voidaan käyttää täydennyksenä ohjelmansa.

Simulaattorit lehdistölle: suositumpia ja ominaisuudet

Ohut ja leikata vatsa - unelma monet ihmiset. Kuitenkaan ole jokainen meistä joka päivä valmis tahtiin itse liikuntaa ja istua erikoisruokavaliota. Tällaisissa tilanteissa, avulla kuntolaitteita. Niiden avulla voit säätää muodon melko nopeasti ja verenvuoto ongelma-alueita, vahvistaa lehdistölle. Me ymmärrämme, mitä urheilu simulaattorit tarjoavat upeat tulokset ja voit nähdä kuutiot vatsalleen mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Professional ja kodin kuntolaitteita lehdistölle

Simulaattori lehdistölle (vatsan lihaksia) - välttämätön asia henkilö, jolla ei ole aikaa säännöllisiä käyntejä kuntosali, mutta jotka todella haluavat olla houkutteleva paina. Tämä urheiluvälineet kaan kohdistettuja toimia, joilla pyritään laatimiseen vatsalihasten.

Nykyisin myynti on monenlaisia ​​simulaattoreita, jotka voivat nopeasti vuotaa verta suora ja obliques. Ne on jaettu 2 pääryhmään: ammatillinen ja kotona.

ammattivalmentajat. Pääsääntöisesti käytetty kuntosaleja, kuntoutuslaitokset ja tarve kehittää erityisiä taitoja, tietoja ja hyvä fyysinen kunto. Mies, joka tuli ensimmäistä kertaa tällainen yksikkö olisi melko vaikea ymmärtää mekanismia ilman apua.

Tällaiset urheiluvälineet on monia etuja:

 • on hyvä lujuus (simulaattoreita on valmistettu erittäin lujasta ja kulutusta kestävien materiaalien ja komponenttien, kuten yleensä, saada ja selviytymään täydellisesti kohonnut kuormien);
 • amatööriyksiköille voidaan käyttää 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa;
 • simulaattorit suunniteltu harrastajille ja urheilijoille, jotka ovat ammattimaisesti urheilua.

Kotiin kuntosaleja. Helppo käyttää, säännöllisesti liikuntaa antaa hyviä tuloksia eikä vaadi erityistä fyysistä koulutusta. Näillä simulaattorit voi käsitellä kuka tahansa, joka haaveilee korjaamaan vatsa.

Muut edut kodin kuntoilulaitteet lehdistölle

 • säästää rahaa (ei tarvitse ostaa tilauksen kuntosali);
 • käyttäessään itse säätelee taajuutta koulutuksen ja taso kuorman;
 • ajansäästö (ei tarvitse käyttää aikaa matkustaa julkisilla kulkuneuvoilla tai toiseen suuntaan edestakaisin);
 • hygienia (urheiluvälineet ei käytä kukaan, mutta et);
 • kyky luoda oman ainutlaatuisen ilmapiirin koulutusta (myös rytminen virittää, suosikki elokuva, jne).

Useimmiten nämä simuloinnit käyttää kotona:

 • penkki lehdistölle;
 • Beres silmukka;
 • baaria;
 • rullan,
 • ellipsilaitteen;
 • Ruotsin seinään;
 • Eri elektrotrenazhery jne

Mietitäänpä tarkemmin suosituimmista muodoista.

Edullisin ja helppokäyttöinen vaihtoehto - penkiltä. Talossa on urheiluvälineet? Erinomainen! Säännöllinen liikunta pöydällä auttaa vahvistamaan vatsalihaksia ja saavuttaa hyviä tuloksia melko nopeasti.

Etuna tässä simulaattori on paitsi helppokäyttöisyyttä ja suhteellisen alhainen hinta, mutta myös toiminnallisia: sitä voidaan käyttää paitsi vahvistaa vatsalihaksia, mutta myös vahvistaa lihaksiston selän ja pakarat pumppaus. Nämä simulaattorit vievät hyvin vähän tilaa ja voidaan asentaa myös pienellä alueella huone.

Lisätiedot. Harjoituksia aluksella lehdistölle toistaa useita kertoja. Useat lähestymistavat tarjoavat hyvän hapensaantia ja parantaa aineenvaihduntaa, mikä puolestaan ​​auttaa polttamaan ylimääräistä kiloa ja laihtuminen.

Tyypillinen penkki-press. Se voidaan sijoittaa eri kulmiin. Mitä suurempi kaltevuuskulma levyn vaatii paljon työtä ja helpottaa halutun tuloksen saavuttamiseksi. Nämä levyt ovat edullisin - alueella 2000 ruplaa ..

Levyt säädettävä selkänoja kaltevuus. Ihanteellinen koulutus useita lihasryhmiä: vatsalihakset, selkä, vyötärö, pakarat. Keskihinta simulaattorin - 3000 ruplaa ..

Penkki selkä kaarella. Koulutusta simulaattori tämäntyyppisen kohdistuu korkeita stressiä. Useimmat näistä yksiköistä valitaan ihmisiä, joilla on hyvä fyysinen kunto ja ammattiurheilijoita.

"Roman "penkki-press. Kaikkein "kehittynyt" -tyyppinen simulaattoreita. Salli kallioon lehdistön jaloillaan. Ovat paljon kalliimpia. Säännöllisesti liikuntaa auttaa nopeasti luoda kauniita vatsalihakset.

Lisätiedot. Useimmat nykyaikaiset simulaattorit-levyt ovat lisälaitteita: hieronta rullat erityistä jouset ja muut vastaavat, jotka lisäävät toimivuutta ja tehokkuutta urheiluvälineitä.

Penkkiä on lähes olematon haittoja. Kuitenkin suuri ihmisten on vaikea valita hallituksen sen kasvua. Kouluttaa muita lihasryhmiä täytyy ostaa muita urheiluvälineitä.

Miten tehokkaasti ja oikein kääntymään penkkiä (video)

Penkkipunnerrus. Edullinen ja helppo tapa pumppaamaan vatsalihaksia. Monimutkainen on yksinkertainen toteutus, mutta erittäin tehokas harjoituksia penkillä.

Se kuuluu luokkaan tehokkaimmista välineistä muodostumista kaunis lehdistön ja vahvistaa verenkiertoelimistön.

Huolimatta siitä, että tällainen Fitnessmat laitteita pidetään, sen avulla voit työskennellä paljon lihasryhmiä. Ellipsilaite - on onnistunut yhdistelmä juoksumatto, "polkupyörä" ja stepperi. Näitä välineitä käytetään paitsi kotona luoda kotiin kuntosali, mutta myös ammatillinen kuntokeskus ja "trenazherka".

Koulutuksen aikana on ellipsilaite osallistuvat kaikki suuria lihasryhmiä. Kuntoilu tuntuu hitaus liikkeitä ja synkronointi, joka tuntuu joka puolella kehoa. Poljin exerciser liikkuvat pitkin polkua soikea, ellipsin kaltainen (siten sopiva nimi). Johtuen siitä, että kaikki liikkeet tehdään hitaasti, kuormitus nivelet ja jänteet on minimaalinen.

Erityiset kahvat simulaattori voi tehokkaasti pumppaamaan lihaksia aseiden, selkä ja vatsa. Samaan aikaan, selkärangan ei kohdistu lisääntynyt akselipaino, mikä on erityisen tärkeää ihmisille, jotka haluavat, mutta ei voi pelata urheilua ongelmien takia selkärangan.

Anaerobinen kuormitus, joka tarjoaa ellipsilaitteen, sallii solujen kyllästää kehon hapen kanssa. Mitä meillä on seurauksena? Lisääntynyt kestävyys ja vähintään tunne väsymystä.

Tärkeää! Saavuttaa toivottuja tuloksia, on muistettava, että kaunis uutinen - tulos säännöllinen liikunta simulaattorilla. Lyhytaikaiset ja epäsäännölliset liikunta voi saavuttaa tavoite.

, Sinun on määritettävä sen fyysinen muoto, fyysiset kyvyt, ja vasta sitten valita tason kuorman ja kääntää yksittäisten koulutusohjelma ennen ryhtymistä koulutusta simulaattoreita tätä tyyppiä.

Toinen nimi - miostimulyatory. Ne ovat laitteita, joiden avulla on mahdollista tarjota sävy vatsalihaksista ilman ponnistuksia harjoittelija. Elektrotrenazherov luojia vakuuttaa, että halutun tuloksen saavuttamiseksi on mahdollista, ilman uuvuttava liikuntaa, säännöllinen ruokavalio ja muut epämiellyttävät kuormia.

Käytön aikana laite lähettää sähkö- purkauksia lihaksen sijaitsee vatsan alueella (vatsan lihaksia) ja aiheuttaa niiden kutistua. Nykyisin myynti on laaja valikoima eri elektrotrenazherov. Puhaltaa vatsalihasten käytetään simulaattoreita niin sanottua paikallista tyyppiä (shortsit, vyöt).

Myostimulator lehdistölle - leveä vyö vatsan kanssa elektrodeja. Sitä voidaan käyttää päivällä, milloin tahansa aikaan päivästä. Jotkut simulaattorit ovat niin pieni, että ne voivat olla kuluneet vaatteiden alla ja vielä lähes huomaamaton. Se, että tällä hetkellä treenaat vatsalihaksia, jonka vain sinä eikä kukaan muu. Tällainen laite käyttää vino, ylemmän ja alemman vatsan lihaksia, joissakin tapauksissa - ja takaisin lihaksia.

Valmistajat tarjoavat naisten ja miesten vyö lehdistölle. Heidän tärkein ero - kuorman taso ja määrä toimintatiloja.

On huomattava, että elektrotrenazhery ei voi olla täydellinen korvike urheilua, säännöllinen liikunta ja terveellinen ruokavalio. Tällaisia ​​laitteita ei vain vahvistaa lihaksia tukemaan niitä hyvässä kunnossa.

Lisätiedot. Useimmiten käytetään antamaan miostimulyatory ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta.

Tärkein etu elektrotrenazherov - ne eivät anna kuorma verenkiertoon. Käytön aikana miostimulyatory ihmiset eivät väsynyt, koska ei ole ylikuumenemisen ruumiin. Nämä simulaattorit ovat paras ratkaisu ihmisille, jotka ovat sydämen tai hengityselinten ongelmia.

Tärkeää! Elektrotrenazhery salli rakentaa lihas.

Huolimatta siitä, että monet uskovat elektrotrenazhery vaaraton, yksinkertainen ja tehokas laite vahvistamiseksi vatsalihasten, he voivat käyttää muutamia.

Lihasstimulaatio ei voida käyttää, jos:

 • pahentaa sairauksien verenkiertoelimistön;
 • tapahtuvat olla pahanlaatuisia kasvaimia - kasvaimet (riippumatta lokalisointi);
 • kehon korotetussa lämpötilassa (esim., aikana flunssa tai SARS);
 • veren myrkytys - sepsis.

Suosittu, edullinen ja erittäin tehokas simulaattori, joka auttaa vahvistamaan vatsalihaksia ja muodostavat houkuttelevan helpotus. Simulaattori on itse telan (pyörän) ja kaksi kahvat on järjestetty molemmin puolin.

Telan, jota käytetään liikkuvan lattialla edestakaisin. Lähtöasetelma - seisten polvilleen. Oppitunneilla vahvistui paitsi ylä-, ala- ja vinot vatsalihakset ja pakarat, käsivarret ja selkälihaksia.

Tärkeimmät edut telapuristimeen:

 • kevyt ja helppokäyttöinen;
 • Se vie hyvin vähän tilaa;
 • Se auttaa parantamaan eri lihasryhmiä, sydän- ja hengityselimiin.

Ensi silmäyksellä se voi tuntua, että oppitunteja simulaattori melko helppoa. Kaukana siitä. Simulaattori tarjoaa vahvan rasittaa lihaksia ja parantaa kestävyyttä harjoittelija.

Koulutus telapuristin (video)

Simulaattori lehdistölle (puristusrullan) - tehokas ja nopea keino vahvistaa vatsalihakset, käsivarsien ja selän sekä parantaa liikkeiden koordinointi.

Simulaattori, joka on pysähtyä mahalaukkuun, sekä kahva, kaareva kaaren muotoinen.

Simulaattorin toimii seuraavasti: henkilö vetämällä kahvaa itse ja siten aktivoi stop joka hitaasti asettaa paineita vatsan lihaksia, jolloin ne kutistuvat.

Vielä muutama vuosi sitten tällaisia ​​urheiluvälineitä oli suosittu vain keskuudessa vahvempi sukupuoli, joka halusi päästä eroon ns "olut vatsa" ja pumpataan aseisiin. Tänään absteylery ovat suosittuja tyttöjen ja naisten keskuudessa, jotka ovat myös unta saada elastinen vatsa ja vahvistaa joitakin muita lihasryhmiä.

Tärkeää! Jotta voidaan saavuttaa näkyvää vaikutusta työllisyyteen absteylere pitäisi olla ainoa säännöllinen, mutta myös pidentynyt aika - yhdestä päivästä puolitoista tuntia koulutusta.

Tärkeimmät edut käyttämällä absteylera:

 • nopea näkyviä tuloksia;
 • kuormittavat selkärangan ja nivelet;
 • edulliseen hintaan.

Kuten haittoja, pääasiassa kuorma taso on kasvanut. Tämä urheiluvälineitä ei sovi aloittelijoille, jotka tekevät niiden ensimmäiset askeleet urheilussa.

Ikimuistoisista ajoista olemme tulleet kaikenlaisia ​​vanteet kiertämällä vatsallaan. Ja tänään, ne ovat erittäin tehokkaita kuntolaitteita lehdistölle. Avulla vanne voi paitsi luoda kaunis lehdistö, mutta myös "ampiainen" vyötärö. Hula-vanne - valinta tyttöjen ja naisten, jotka pelkäävät "pumpataan" lihaksia ammatti simulaattoreita ja haluamme säilyttää naisellinen ja houkutteleva taivutusmuotoja.

Nykyään markkinoilla löytyy laaja valikoima kaikenlaisia ​​vanteet. Metalli-, muovi-, vanteet-rakentajia, ja hieronta elementtejä, jossa painotus - paljon vaihtoehtoja.

Tärkeimmät edut modernin hula-vanteet:

 • harjoituksen aikana kuluttaa paljon energiaa, joka edistää laihtuminen;
 • Eri ryhmissä vatsalihasten (ylä-, ala- ja vino) vahvistaa luokkahuoneessa;
 • koulutuksen vanne lisätä joustavuutta ja armon;
 • vähintään riski selkäydinvamma tai pahentavat sairauksia nivelet;
 • Ne eivät vaadi erityisiä taitoja ja sitä voi käyttää henkilö, jolla on jokin kuntoa.

Lisätiedot. Kun teet raskasta ja massiivinen vanteet vatsan ja selän voi näkyä tuskallista hematooma.

Fitball - monikäyttöinen urheilu laite, joka on todellinen siunaus mies, Painonvartijat ja unelmia vahvistaa your abs. He voivat käyttää kaikkia perheenjäseniä, myös lapsia. Fitball - simulaattori, joka sopii eri-ikäisten ihmisten, eri ruumiinrakenne ja kuntoa.

Paisuttaa vatsan lihaksia fitball - erittäin mielenkiintoinen tyyppistä koulutusta. Saavuttaa hyviä tuloksia, kannattaa valita erityinen harjoitusohjelman ja suorittaa luokat säännöllisesti.

Niistä etuja tämän simulaattori ovat seuraavat: helppokäyttöisyys, pitkä käyttöikä, pieni hinta, hyvä hyötysuhde, monipuolisuus.

Lue, mitä harjoituksia tehdä, voit painaa fitball - Näyttää täällä.

Melko yleinen ja rakasti monet simulaattori, jonka avulla voit pumpata paitsi vatsalihakset, mutta myös muita lihasryhmiä - lihakset takaisin, kädet, jalat, pakarat. Säännöllisesti harjoittaa nojapuut, eivät välttämättä mennä kuntosalille tai mennä leikkikentän lähellä kotiinsa. Myynti edustivat useita kompakti mini-simulaattorit erittäin edulliseen hintaan, jota voidaan käyttää kotona. Ne ovat helposti ja kätevästi seinälle ja yhdistää funktio rekki ja baareja.

Baareja on vain yksi haittapuoli - monimutkaisuus harjoituksen. Näin ollen, kuten simuloinnit valitaan pääasiassa miehiä tai ammattiurheilijoita. Naisten ja miesten "kaukana urheilu-luokan nojapuut voi tulla liian suuren kuorman.

Kokeneet urheilijat kehotetaan säännöllisesti baareissa saavuttamiseksi mahdollisimman tehokkaasti. Kaikki harjoitukset on tehtävä hyvin varovasti ja hitaasti, jotta et vaurioita nivelsiteiden ja lihasten saada venyttää.

Simulaattori voi suorittaa kiertämällä, nosto ja lasku jalat, "kulmat", "sakset", jne.

Tärkein ominaisuus puun käytön - pieni toistojen määrä jokaisen harjoituksen vuoksi lisääntyneen kuormituksen.

Pumpattava lehdistöselostuksia ja houkutteleva tasainen vatsa, eivät välttämättä mennä kuntosalille säännöllisesti. Helpompaa ja helppo vaihtoehto - sisäinen koulutus. Tässä tapauksessa tuki tulee nykyaikaiset kuntolaitteita lehdistölle, joiden avulla suhteellisen nopeasti luoda kaunis kuutioita mahalleen ja vahvistaa joitakin muita lihasryhmiä. Riippumatta kouluttaja haluat, muista, että vaikutus koulutus on vain, jos luokkaa ovat säännöllisiä ja ruokavalio - tasapainoinen.

Verenvuoto lehdistöhuoneessa. Kouluttajien ja liikunta

Monet uskovat, että päivittäinen työ vatsalihasten nopeuttaa syntymistä "kuutiot" vatsassa. Kuitenkin vatsalihaksista kuten muutkin lihakset, on kehitettävä käyttämällä laatua liikuntaa lihas ryhmä lepoaika välillä jokaisen harjoituksen.

Opetuksessa käytettävät simulaattorit median

Simulaattorit tutkimus lehdistön avulla kehittää ja vahvistaa vatsalihaksia.

Muista, että lisävaruste ei vähennä rasvaa vatsaan, se vain vahvistaa lihaksia tällä alalla.

Jos haluat saada helpotusta jäljittää lihaksia, säädä ruokavalio vähentää koko rasvapitoisuus kehossa.

 • Roman penkki - kartonkia kallistus. Tasossa 45 asteen kaltevuus avulla voidaan suorittaa kierre tehokkaasti.
 • Simulaattori käänteitä istuu Se mahdollistaa työskentelyn vatsalihaksia ja suositellaan henkilöille, joilla on ongelmia kaularangan.
 • rulla hyödyllistä säilyttää hyvässä kunnossa vatsa ja voidaan käyttää obliques ja suora.
 • Crossbar nostamiseen jalkoja Wies liittyy hartiat, paitsi vatsalihakset.

Tehokkain keskivartaloharjoituksia

Kuntosalilla voit suorittaa perus harjoituksia ja eristys viistot ja rectus lihaksia paina Roman penkki simulaattori käänteitä ja yli.

Kehittyneen taso on suositeltavaa asentaa vinoon penkki ja käyttää painoja.

 • Seistä suorana, pidä käsipaino vasemmalla kädellä, kämmen vartalon. Oikeanpuoleinen pitää vyötärö, jalat hartioiden leveydellä toisistaan.
 • Pidä selkä suorana ja alentamatta päätä, hengittää ja taivuta oikealle mahdollisimman syvälle. Pidä alavartalon edelleen.
 • Pidä toista, älä pidä hengitystä. Sitten hengittää palata alkuperäiseen asentoon.
 • Toista samaan suuntaan muutaman kerran, niin tee toiselle puolelle. Paino käsipaino jokaisen lähestymistavan tulisi lisätä.

 • Makaavat lattialla selkä. Laita toisaalta pitkin kehoa, toinen pää. Koukista jalat suorassa kulmassa, ja anna penkillä.
 • Nosta lapa kädellä, jolla on takana pään, ja yritä koskettaa polvi vastakkaisen kyynärpää. Sitten palata alkuperäiseen asentoonsa.
 • Älä unohda hengittää harjoituksen aikana: hengittää nostettaessa ja hengittää kun koria on laskettu. Keskity oikea hidas suoriutuneen tämän harjoituksen.

 • Valitse kevyellä kuormalla ja istua simulaattorissa. Tartu kahvoihin koneen, koukista käsivarren suorassa kulmassa.
 • Nosta jalat ylös vääntämällä ylävartaloa. Hengitä ulos kun tämä liike on hidasta. Keskity lehdistössä, eikä kädet ja jalat.
 • Tauon jälkeen palata alkuperäiseen asentoon, vetää henkeä. Tee painavampaa välein 2 sarjaa.

 • Lie penkillä kallisti päätään alas ja lukita. Aseta kädet pään taakse, kyynärpäät, alempana. Jotta vältettäisiin liikaa painetta niskaan, älä lukitse sormet lukkoon takana päätään.
 • Työnnä alaselkää penkki ja tehdä käänne hengittää. Nosta hartiat 10 cm, vyötärö pidä painettuna penkille.
 • Yläosassa jännittynyt pitämällä toista. Keskity hidastettuna, älä käytä vauhtia repäistä hartiat tilalleen.
 • Tarvittaessa, sijoittaa rinnan pannukakku sauvasta, joiden paino voidaan laajentaa kunkin lähestymistavan. Tämä harjoitus voidaan tehdä tasaisella penkillä, lattialla tai fitball.

 • Roikkua yli. On hengittää, vedä polvet koukussa rintaansa. On hengittää Suorista.
 • Harjoitus pitäisi tehdä hitaasti heijaamatta. Mutkistaa hissi suoristettu jalkansa polvien voit nipistää potkii palloa tai käsipaino.
 • Tämä harjoitus ei suositella niille, joilla on ongelmia olkapään tai lannerangan vyö.

Nostamalla jalat kiertämällä penkillä

 • Makaamaan lattialle tai tasaiselle penkki. Aseta kädet kämmenten alas alla pakarat ja tarttua puolin penkki. Venyttää jalat.
 • Kun hengität ulos, taivuta polvet ja vedä reiteen vatsaan, ja hänen polvensa rintaansa. Pidä toista.
 • On hengittää hitaasti palautuu alkuperäiseen asentoonsa. Kehittyneen taso on harjoitus voit tehdä penkillä kulmassa tai käsipaino, välissä jalkansa.

 • Makaa lattialla, alaselän lattialla. Aseta kädet pään taakse, mutta ei rajoitu linnan.
 • Nosta hartiat oikeaan asemaan kiertämällä kyynärpäät ulos sivuille.
 • Nosta polvia niin, että reidet ovat kohtisuorassa lattiaan, säärissä yhdensuuntainen lattian asentoon.
 • Hitaasti seuraa jalat ovat liikkuneet kuvitteellisen polkupyörän polkimet. Kun taas vetämällä oikea jalka, hengittää vetämällä vasen polvi oikea kyynärpää.
 • Sisäänhengityksen puolestaan ​​olakkeen samassa asemassa. Sitten edelleen kiertää vastakkaiseen suuntaan, vetämällä oikea polvi vasemmalla kyynärpää.

Arvioitu koulutusohjelmaa vatsalihasten salilla, katso alla oleva taulukko. Harjoitukset on suoritettava 3-4 kertaa viikossa levätä lihasryhmän välillä koulutuspäivää. Ohjelma on suunniteltu ihmisille, jotka jo toimivat salilla, joten sitä on mukautettava, jos taso on erilainen kuin keskimäärin.

Vatsan harjoitukset hallissa aloittelijoille on suositeltavaa aloittaa toistoa harjoitusten ja vähitellen lisätä yksi uusi harjoitus viikossa.

Kehittyneiden käyttö painot: lisätä painoa simulaattorissa, laittaa pannukakku rinnassa, jalat, pitää käsipaino tai käyttää kuminauha vastustuskyvyn lisäämiseksi nostettaessa jalka.