Koululuokkien valokuva

Making peruskoulu toimisto (kuvat)

Ei ole epäilystäkään siitä, että muodostumista ihminen alkaa perheestä - se oli siinä, että vahvistetaan perus characterological ja käyttäytymiseen liittyvät ominaisuudet, näkymät, ymmärrys moraalisia ja eettisiä standardeja. Mutta yhtä tärkeä rooli tässä suhteessa pelataan tietenkin koulu.

Lapsen perehtyneisyys aikataulun, puolue, luokka ja opettaja alkaa tietenkin viivalla - loma, joka on liittynyt osaksi jokainen meistä ilmapalloilla, valtava määrä värejä ja konsertin ohjelmaan. Se oli tällä kertaa olemme perustaneet ensivaikutelman koulussa, mutta se on kiinnitetty seiniin kotimaansa kaapin, jossa lapset lähetetään vihkimys opiskelijoille heti avaamisen jälkeen kelloa.

Tämä huone tulee opiskelijoille tässä toinen koti, jossa he joutuvat ensimmäistä ilot ja surut, toiveet ja odotukset. Siksi suunnittelun toimisto peruskoulun on niin tärkeä.

Jokainen meistä on säilynyt omia erityisiä muistoja ensimmäisestä turvaa koulun. Joillekin se on suuri yleisö ja vaaleat seinät, täynnä pöydät. Toiset muistuttavat lukuisia muotokuvia kirjailijoita, runoilijoita ja tutkijoita, joka sijaitsee suoraan yläpuolella aluksella.

Asianmukainen suunnittelu toimiston peruskoulun määrää paitsi tulevaisuuden yhdistys ja maun mieltymykset, mutta myös oppimisprosessi, psykologinen tausta, joka muodostetaan opiskelijoiden keskuudessa.

Merkittävä on kirjaimellisesti jokainen yksityiskohta tässä suhteessa. Making peruskoulu toimisto on aloitettava ennen kaikkea kanssa värivalikoima. Psykologit ympäri maailmaa ovat jo pitkään osoittautuneet sen vaikutus hermostoon, joten on tärkeää tehdä oikeita valintoja tässä asiassa.

Ei ole mikään salaisuus, että niin varhain, lapset ovat hyvin liikkuvia ja on ominaista joskus aivan mahtavaa oikukas. Siksi oikea valinta seinän väri on erityisen tärkeää tässä prosessissa, koska suunnittelu peruskoulun toimiston.

Punertava sävyjä, esimerkiksi vaikuttaa hermostoon eräänlaisena katalysaattorina, ja siksi kertaluokkaa pitäisi edes laskea oppitunneilla. Sininen asteikko, päinvastoin, johtaa tilaan rauhallinen ja stimuloiva hoito, mikä tekee siitä yhden menestyksekkäimmistä variantteja. Making luokkahuoneissa alakoulun viherpippuria voidaan kutsua myös paras, mutta keltainen värisävy spektrin ja ainakin osaltaan lujittaa opiskelija kollektiivinen asennossa pitoisuus vaikuttaa negatiivisesti.

Koristelu luokkahuoneessa myös tärkeä rooli. Making peruskoulun tutkimuksessa, johon voidaan löytää mistä tahansa opiskelijan valokuva-albumi, antaa mille tahansa koristelu elementtejä.

Paljaat seinät voidaan helposti torjua halu oppia jopa kaikkein aktiivisimpia lapsille, ja siksi luokkahuoneessa olla jotain mitä mitä voi pysäyttää. Muista koulupäivää ja rekisterihallitus peruskoulun: kuvia seinille, pöydät aakkoset ja numerot, ja joku - ja oleskelutila.

Kuitenkin suuri virhe voi tulla liian innokkaasti asiassa koristeluun. Liian monta kirkkaita kuvia, oikukas hahmoja, pöydät ja muut koristelu tekijät voivat häiritä opiskelijoita, jotka tietenkään eivät vaikuta myönteisesti oppimisprosessiin.

Mikä on kaikkein tuottavimpia suunnittelutoimisto peruskoulun? Kopit, taulukot, selittää järjestelmän tältä osin - ensimmäinen opettaja avustajia. Huomaa kuitenkin, että opiskelija tänä asia - korot, jotta kaikki oppimateriaalit tällaisia ​​tulee tehdä luovaa lähestymistapaa. Tässä suhteessa hyvä esimerkki ilmaisimien ja kuvaavia esimerkkejä.

Pitoisuus tietyssä paikassa

Jokaisessa luokassa ensimmäisestä viimeiseen, tulee kutsussa olla viileässä. Pääsääntöisesti se näkyy pienenä kantaa, jotka on kiinnitetty listan opiskelijoita, siivousohjelmaa, tärkein voitto, saavutetaan luokan, yleinen valokuvaus. nurkka koristelu alkeis laadut tietenkin tulee olemaan erilainen kuin samanlainen seisoo lukiossa.

Värimaailma yli nuorempien opiskelijoiden, yleensä on värikkäämpi, ja kirjoittaa kirjeitä orgaanisesti lomassa kuvia.

Huolimatta runsaasti suosituksia, perinteiden ja henkilökohtaisten mieltymysten, on olemassa tiettyjä sääntöjä ja normeja, joita noudatetaan toteuteta mitään toimia. Ei ole poikkeus ja rekisteröintiä toimisto, jossa nuoremmat opiskelijat viettävät ensimmäiset vuodet koulussa.

Se, että henkilökohtaisen mieltymyksen tai tyyliä suhde koulun ei voida riitauttaa tässä suhteessa. Useimmat päätökset koristelu ja täyttämällä luokkahuoneissa on otettu huomioon paitsi varattu varoja, mutta myös ajatuksia opettajan, joka oli suojatussa huoneessa.

Kuitenkin pakollinen näinä päivinä on suunnitella peruskoulun jonka GEF. Näissä standardit yksityiskohtaisesti maalattu perusvaatimukset tätä tapahtumaa.

Ensinnäkin on huomattava, että se hyväksytään ymmärtää ns liittovaltio koulutustaso tälle lyhenne. Ehdottomasti kaikki koulunkäynnin riippuu sääntöjen ja määräysten määrätty tässä asiakirjassa. Peruskoulun, on erityinen standardi peruskoulutus, jonka mukaan kaapin pitäisi järjestää koululaisille.

Koulutusprosessia asteella - on ensisijaisesti kognitiivisen toiminnan. Ongelma peruskoulun opettajat - ei ainoastaan ​​muodostumista alkuperäisen tietopohjaa alan lukemisen ja kirjoittamisen. Se on myös työn opetus luonteeltaan, joilla pyritään mallintaminen näkymät lasten, perehtyneisyyttä ympäristön yksikkö.

Mukaisesti GEF tarjoaa useita sääntöjä ja määräyksiä, joiden noudattaminen takaa täydellisen oppimisprosessi.

Ensinnäkin tämän standardin tietenkin kuvataan yksityiskohtaisesti vaaditut tekniset laitteen kaappiin. Tässä tapauksessa se tarkoittaa läsnäolon liitutaulut, pöydät, kaapit kirjoja, opettajan pöydälle. Myös kiistaton vaatimuksiin kuuluu läsnäolo videosoitin ja tv toimistossa peruskoulun.

Jälkimmäinen johtuu siitä, että oppimisprosessi ei tule olla vain informatiivinen, mutta myös luonne pelin, joka tarjoaa läsnäolo multimediateknologiaa.

Kuten aiemmin mainittiin, tämä komponentti on yksi tärkeimmistä, joka kertoo tarpeesta luoda mukavin edellytykset opiskelijoille.

Toimistoissa nuoremmille opiskelijoille, pitäisi aina olla esineitä, mukana olevien kuin peli materiaalia. Niiden rooli voi tehdä erilaisia ​​käsitöitä, täytetyt lelut, kuutiot, ja paljon muuta. Kuitenkin tässä tapauksessa on hyvin tärkeää on sitoutuminen järkevä puitteet. Objects, onko toimistossa, on sisällytettävä opettajankoulutukseen prosessi.

Pieniä leluja kuten kuutioiksi tai veneen, esimerkiksi voidaan käyttää koulutukseen pankille tai lukea. Pehmolelut ovat hyvin palvella järjestämisestä eri teattereissa kohtauksia.

Making peruskoulu: valokuvia, piirustuksia, taulukot ja värit Native seinät - on jotain, joka pysyy kanssamme elämän. Näissä kaapit muodostuu henkilön identiteettiä, hänen Makumieltymysten erityisluonteen. Tämä on paikka, me muistamme jo vuosia suurella rakkaudella ja lämmöllä sydämessäni.

Koululuokat eri maissa

Julian Germain - British valokuvaajaksi koilliseen Britanniassa. Hänen teossarja otsikolla "Koululuokille", hän kuvannut koulut ympäri maailmaa kaikkein epätavallinen sen kulmat. Hänen värivalokuvia kertovat tarinan oppilaat ja niiden ympäristössä. Hänen työnsä tällä alalla Germain alkoi vuonna 2004 Englannissa, ennen kuin laajentaa maantiede koko maailman.

Tässä sarjassa Germain antaa oman tulkinnan perinteistä valokuvausta koululuokkien. Hän tulee huoneeseen oikeaan aikana oppitunnin, kun opiskelijat istuvat tavanomainen paikoissa luonnon helmassa. Tällä sivustolla, hän asettaa hänen kamera siten, että laukaus osui kaiken. Kun suurikokoiset kamera Julian Germain onnistui välittää kaiken, pienimmätkin yksityiskohdat. Vauva innostunut kasvoja ja esineitä luokkahuoneessa ja opiskelijat kertovat tarinan niiden ympäristössä. Tämä tyyli työ on jäljitetty James Mollison lasten makuuhuoneissa eri puolilta maailmaa. Aloitetaan koulun luokan Britanniassa, Seaham, jossa ensimmäinen luokkalaiset sinetöitiin aikana kehittäminen pelin:

Englannissa, Washington, seitsemännen luokan opiskelijat:

Ja Englannissa taas luokka 10:

Englannissa, 12. luokan opiskelijoille:

Holland, historian oppitunti peruskoulussa:

Koululuokat Saudi-Arabiassa:

Jemen ja opiskelijat toisen luokan:

Bahrain, Grade 11:

Brasiliassa maantiedon oppitunti 4. luokan:

Brasiliassa kuudennella luokalla matematiikka:

Argentiina, Buenos Aires, 4 luokassa opetus luonnontieteiden:

Miten opiskelijat ja koululuokat 15 maassa

Vuodesta 2004 vuoteen 2012 brittiläinen valokuvaaja Julian Jermaine vieraillut 20 maassa ympäri maailmaa ja tehnyt siitä kuva 450 koululuokkaa yhdessä oppilaiden kanssa. Nämä kuvat havainnollistavat hyvin valtio, jossa oppiminen näistä lapsista.

Kuten tavallista länsimaissa, Julian Jermaine useimmat kustannukset tämän matkan kokosi kustannuksella lahjoituksia kiitollinen länsimaalaisten. Matkustaa 20 maassa 8 vuotta maksaa hänelle noin 200 tuhatta. Dollaria, josta 120 tuhatta. Ihmiset antoivat, ja 80 th. Hän "päästä» kirjojen myynti lopussa tämän matkan.

1. Brasilia. Koulu Escola Estadual Nossa Senhora do Belo Ramo kaupungissa Belo Horizonte.

Se oli tyypillinen koulu työntekijöiden lapsille köyhien asuinalueilla. Tästä koulusta vain 8-10% on otettu yliopistossa.

2. Saksa. Koulu Agnes-Miegl-Realschule Düsseldorfissa.

"Voit nähdä, että luokka on koristeltu graffiti - nuorukainen alakulttuurin tämän koulun yksinkertaisesti liottaa" - Jermaine kertoo.

3. Jemen. Al Ishraq Primary School kaupungissa al-Akamat megabittiä.

Tämä yhden huoneen peruskoulussa vuoristoinen osassa maata. Täällä lapset oppivat samalla 5-12 vuotta, vanhempi apua opetusta nuoremmille. Vain noin 15% lapsista päätyttyä peruskoulun jatkaa opintojaan lukiossa, yliopisto ei tänne kukaan.

4. Yhdysvallat. Koulu Beaumont Lukio, kaupunki St. Louis.

Tämä koulu todenmukainen todellisuutta tällä alueella kaupungin asuu enimmäkseen musta. Koulu on iso, vanhoja rakennuksia. Mutta opettajat täällä ovat varastaneet melko vahva, ja opiskelijat esimerkiksi oppia jopa trigonometria. Siitä koulusta korkeakoulut saavat noin 15% valmistuneista.

5. Holland. Bornago College School.

Valokuvaaja Jermaine kertoo, että kaikkien koulujen maailmassa, hän vieraili opiskelijoiden hollantilaisen koulun olivat rauhallinen, ystävällinen hymy ja ei pelkää tulla kuvatuksi. Tämä on 9. luokan, lapset 13-14 vuotta.

7. Espanja. Koulu Colegio de Educación Público, Estados Unidos de America Huarte de San Juan Madridissa.

Tässä koulussa, musiikin opetettavassa työntekijöiden Madridin filharmonikkojen. "Koululuokat Espanjassa olivat pienimmät opiskelijoiden määrä kaikista kouluista, jonka olen nähnyt" - sanoo Jermaine.

7. Englannissa. Koulu Deneside Pikkulapset koulu kaupungissa Seaham.

"Tämä kaupunki, ja erityisesti alueella, jossa koulut heikommassa asemassa, on paljon työttömiä ja istuu velfere. Mutta samaan aikaan, toisin kuin muut Englanti koulut, luokat ovat hyvin rodullisesti homogeeninen - on oppimisen lähes yksinomaan valkoisia, "- sanoo valokuvaaja.

8. Peru. Koulu Escolar Secundaria Tiracanchi.

Se on pieni kylä vuorilla. 25% ihmisistä siellä puhuvat vain yksi Intian kielten - ketšua. 80% väestöstä - talonpojat, 46% kotitalouksista on ilman sähköä. Koulu opettaa kaikissa oppiaineissa 1 opettaja, ja hän on täyttänyt 67 vuotta. Tästä koulusta kukaan koskaan ollut lukiossa.

9. Etiopia. Gambella Elementary School. Se on pieni kylä 420 km päässä pääkaupungista Addis Abeba.

Koulussa 5 luokkaa. Opettajat - arvostetuimmista ihmiset tämän kylän sekä korkeimmin - he saavat noin $ 70 kuukaudessa.

10. Bangladesh. Koulu Jessore Zilla School.

Oppilaat ovat ylpeitä muodossa, Bangladeshissa muodossa ihmisten - hyvin rakas. Useimmat lapset unelmansa tulla lääkäreitä ja asianajajia, mutta tosiasia on, että koska tämä yksinkertainen koulumatkalla näillä alueilla ne todennäköisesti suljetaan. Mutta nyt armeijan keskuudessa valmistuneet hyvin paljon.

11. Nigeria. Koulu Kuramo Junior College Victoriansaari, lähellä pääkaupunki Lagos.

Itse asiassa se on ainoa hyvin hoidettu luokan koulussa, ja loput - auki. Tämä luokka ja huonekalut se järjestettiin hyväntekeväisyyteen rahaa öljy-yhtiö.

12. Taiwan. Koulu Min-Sheng yläasteella pääkaupungissa Taipeissa.

Aluksi nämä opiskelijat oli lounas luokkahuoneessa opettajan kanssa, ja sitten hän teki niistä nukkua 30 minuuttia suoraa työpöytänsä ääressä. Sitten he kävelivät kadulla 10 minuuttia ja palasi oppituntia. Väsynyt nämä lapset voidaan ymmärtää - heillä päivässä 8-9 oppituntia.

13. Kuuba. School Escuela Primaria Angela Landa vanhassa osassa Havannassa.

Perheille nämä lapset ovat erittäin huonot, mutta on hyvä lääke (tasolla Länsi-standardit) sekä koululaiset ruokitaan ilmaiseksi.

14. Qatar. Koulu Omar Bin Al-Khattab Educational Complex pääkaupungissa Dohassa.

"Tämä koulu tuntui tehokas (siellä on jopa opettaja Euroopasta), mutta sieluton" - sanoo Jermaine. Erityisen ylpeitä opiskelijoiden tiensä syy viikset.

15. Venäjä. Koulu №63 on Kalinin alueella Pietarissa.

Se oli kaikkein kunnianhimoinen opiskelijoille, joille näin matkan aikana - ne kaikki eivät mene yliopistoon. Se oli myös ainoa opiskelija, joka vaelsi hänen kannoistaan ​​Gucci ja Prada. Tämä luokka oli enemmän kuin kokous liikemiehet, eikä opetuslapsia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin