Kotitekoinen veitsi teroitin käsillään

Kotitekoinen kone teroittaa veitset kädet: järjestelmä, ohje, erityisesti valmistus-

Jokainen mies talossa on hyötyä kätevä kone teroittamiseen veitset käsin. Koska se on usein noin isäntä on tunnistettavissa siitä, kuinka terävä tämä keittiö työkalu.

On monia temppuja parantaa samalla veitsen terää. Esimerkiksi prosessi, joka suoritetaan kotona, riittää vain baarissa kääntymisen tai valmiin laitteen, jossa on kulmikas raon muoto.

Kalliita leikkaus veitset metsästäjät Euroopan valmistajat tuottavat laitteita, kuten kiinteät pylväät, jotka perustuvat korkean lujuus metalliseos.

Tässä artikkelissa kuvaavat koneiden teroitus veitset käsin.

Mikä on syynä siihen, että veitsi leikattaessa tylsä? Tämä voidaan selittää sillä, että kärjessä niiden negatiivisia vaikutuksia on hankaavia partikkeleita, jotka ovat saatavilla valmiiksi leikatun materiaalin. Esimerkiksi, ne ovat läsnä vihanneksia, paperi. Yksinkertaisesti sanottuna, terä edellyttää asteittain hämärtymisestä.

Toinen syy on kyvyttömyys pitää terän paikallaan pysyvästi. Kaikki käden tärinän on kulmakerroin terän, joka merkitsee sivuttaiskuormitus merkki.

teroitus tekniikka on standardoitu, mutta samalla on melko työvoimavaltainen menetelmiä. Päätehtävä piilee poistaminen vaurioitunut terä. On huomattava, että monet tällaista menettelyä kuten teroitus veitset, antaa hyvän mielen ja rauhaa.

Pääsäännön tietylle prosessi - noudatetaan tarkasti ennalta määrätty vakio kulma. Voimaa ei tarvita. Tärkeintä, että baari ja terät kohtaavat tietyssä kulmassa. Tämä on pääsääntö teroitus tekniikoita.

Mitä sinun tarvitsee tehdä jatkuvaa kulma?

Jotta olla vakio Kulmaosoitin, on olemassa kaksi tapaa. Ensimmäinen on hankkia taito teroitus. Ohjaus indeksi kulma voidaan valmistaa tavanomaisella merkki. Niiden pitäisi maalata kärryt ja sen jälkeen useita jauhamisen syklejä, kuinka paljon mustetta on jäljellä. Jos hän on kulunut pois epätasaisesti, terä ei ole hoidettu hyvin.

Jos teroitettu veitsi koriste, on välttämätöntä pitää kiinni terän teipillä niin, että on vain avoin reuna leikkaamiseen. Vaikka ette ohjaa kätensä terä ei naarmuta.

Tärkeä seikka on se, että terän suuntaan palkki suoritettiin kohtisuoraan reunaan kosketuskohdista. Itse asiassa se on melko vaikea suorittaa. Sopivasti, välinen kulma reunan ja terä on pienempi kuin 90 astetta. Mutta suunta Tällainen toimenpide ei sovi leikkausreunasta.

Hiovat hiukkaset baarin voidaan jättää kärjessä uran, joka ei koskaan zatochat, mutta tulee olemaan myönteinen rooli leikkaus. Jos urat ovat suuntautuneet kärjessä leikkaava mitä he eivät ole hyödyllisiä. Pahinta on, että kärjessä saattaa jopa katketa.

On tärkeää, että baari oli pitkä. Sen pitäisi olla puolitoista tai kaksi terän pituus. Saa bar timantti oli hieman lyhyempi, koska se hioo nopeammin ja paremmin. Sen leveys ei merkittävä rooli. Jos se on suurempi leveys, sitten työstää sitä mukavampaa ja vähemmän todennäköisesti terän yli laitteen. Tämä voi vaurioittaa pintaa puolelle tai reunaan.

Valmistus kone teroittaa veitset omin käsin

Kotitekoinen veitsi hionta laite voi olla eri malleja. Kaikki mitä tarvitaan valmistajalta - on saatavilla tarvittava aineisto ja taidot työskennellä työkaluja.

Periaatetta laitteen toiminnan, kuten manuaalinen kone teroitus veitset kädet, on pitää veitsen terä on pystysuorassa asennossa ja ajaa heidät kiinteiden haluttuun kulmaan bar. Tämä on paljon helpompaa kuin asettamalla bar teroitusta vaakasuoraan ja terän pitämiseksi haluttuun kulmaan.

Jotta voitaisiin tuottaa kone teroitus veitset kädet, sinun pala laminaatti, listojen puusta, hiekkapaperia ja pari veneiden karitsat. Korvaamalla laminaatti voi toimia lastulevystä tai vaneri

Valmistukseen haltijan Veitset on katkaistava osa materiaalista. Bar teroittaessasi välillä ei ole häiriötä haltijan tulee puhdistaa reunan kulman Emery.

On tarpeen merkitä ja leikkaa päältä pystysuoran tuen, joka toimii tukena bar. Kulma on valittu pienemmäksi kuin kaksi kertaa, mikä tuottaa veitsenteroituslaite. Se suositellaan otettavaksi kulmassa 10-15 astetta keittiöveitset.

Kone teroitus veitset omin käsin, jotka piirustukset ovat tunnettuja, vaatii oikean pituuden laskennassa telineen pohjan. Huomaa, että korkeus vaikuttaa myöhemmän asennuksen vaakatui'ista. Sen jälkeen, kun kaikki osat on leikattu, ja on kuorittu reuna.

Ääriviivat ja reiät pohjalevyyn ja kiinnityspultit turvaamiseksi terän. Kun merkintä pidetään pois alareunasta reikiä. On välttämätöntä universaalisuus sopeutumista, sillä kaikki sen leveys veitsiä. Painelevy on kiinnitetty pulteilla.

Pystytuet on kiinnitetty ruuveilla. Otetaan huomioon ja aika, että kuorma pohjassa on pieni. Tässä tapauksessa on parempi turvautua käytön termisen liimaa. Samoin tällä tavalla on kiinnitetty vaakasuora palkki. Teroittimessa on melkein valmis. On vielä tehdä baarissa.

Sen valmistamiseksi rake leikataan haluttuun pituuteen. Toisessa päässä on kiinnitetty hiekkapaperilla sopivaksi koon kuluttavaa. Optimoida tuloksia, voit turvautua valmistukseen useita baareja eri indeksejä viljaa. Paras on sarja P600 - P2000. Herkkä käsiä leikkaukset tarvitse kiinnittää kahvaan yläpuolelta kiskon.

Tuloksena on omatekoinen kone teroittaa veitset käsillään, jossa korkea toiminnallisuus ja käytännöllisyys. Kun laite lepää pöydän reunaan, joka on varsin mukava sen käytön.

Kone teroittaa veitset käsillään ja joskus muita lajeja. Tässä tapauksessa, se on perusta kierretangon M8. Käytettäessä kaksi suurta aluslevyillä ja muttereilla, jotka toimivat säilyttää bar 200 mm pitkä.

Lämpökutistuva letku kattaa säiettä. Pari paperiliittimet ovat Jalustan säädön opas oikealle korkeudelle. Tämä tarjoaa hyvin hallinnassa teroitus kulma. Pohjan puun, jonka paksuus on 40 mm. Tukee sitä käsin.

Miten teroitus höylä terät kädet

Jokainen omistaja, joka on höylä tai Jointer, varmasti ongelmana on teroitus niiden veitset. Ajoittain ostaa uusia kalliita. Terät voidaan helposti teroittaa käsin. Tällöin sovelletaan erityisiä koneita tai hiomakivien. Jos saumaus käytetään jatkuvasti, se on parempi tuottaa kone teroittamiseksi veitset käsin.

Teroittimet höylä veitsi käsillään

Teroitus höylä teroitus erityiskalustolla. Grinder käsillään veitset on pienikokoinen. Se voidaan asentaa autotallin tai tontille.

Monet ihmettelevät, miten tehdä kone teroitus veitset käsin. Laitevalmistajien täytyy löytää yksityiskohdista. Ehkä nämä osat makaa noin sinun irtoa tai autotallin. Ne voi ostaa myös Internetin kautta.

Kone teroittaa höylää terät kädet koostuu:

Ensinnäkin meidän pitäisi löytää etulevy. Tämä on tärkein osa tulevaisuuden laitteita. Se vastaa prosessi teroitus. Jointer veitset ovat kapeita, ja etulevy toimii takaajana täyden ja turvallisen teroitus. Tämä osa on ostettava uusi, mutta loput voidaan käyttää ja vanhoja.

Parempi ostaa etupaneeli saksalainen tai amerikkalainen tuotanto. Keskimääräiset kustannukset osa on 25 000 ruplaa.

Seuraava askel - löytää moottorin tehon on oltava 1-1,5 kW. Ostaminen se ei ole välttämätöntä. Mutta kuka tahansa, jopa vanha pesukone. Mutta pöytä, pölynimuri asunto- ja varmasti siellä kaikille.

Perusvaihetta laitteiden valmistuksen

Kun pöytä on valittu, moottori on kiinnitetty suoraan sen alle. Vetävä liitteenä etulevyn. Moottori oli alunperin tarkoitus varustaa nappi, joka tarjoaa kytkeminen päälle ja pois laitteesta. Sen pitäisi istua mukavasti.

Suojellakseen kotelon etulevy kattavat neliön yhdellä viistokulmaisesta. Se on tällä alalla ja on teroitettu.

Pohjassa pöydän pinnan hionta kulkuaukkoon on sama halkaisija kuin pölynimurin letku. Läsnäolo pölynimurin ei ole kriittinen, mutta on toivottavaa asentaa. Se poistaa ei-toivotut lian terän koneistus.

Moottorin tuki pohjan alapuolella istukan ei ole edellytys. Voit tehdä osat on liitetty vyön. Tässä tapauksessa muotoilu on erilainen monimutkaisuuden.

Kone teroittaa veitset jointer omin käsin sopii myös sahat ja akselit.

Terävät veitset, jää ruuvit avulla kalastaja nopeasti tehdä reikiä jääveteen säiliöt. Kuitenkin ajan mittaan mitään leikkurit tylsyvät ja vaativat teroitus.

Laatu Jääruuvit kalastajien on suurta ylpeyttä. Järjestetään usein vesillä todellisen leikkausnopeus kilpailuja reikä. Eikä aina voita hymyilee nuori ja vahva kalastajia, jotka ovat varustautuneet laitteita tuodaan. On tapauksia, joissa kilpailuun voittajaksi ovat taitavia kalastajia varustettu Neuvostoliiton tehdyt yksinkertaiset työkalut. Syy nopea Porakaivon sijaitsee hyvässä teroitus veitsiä ja oikea laitteen asetuksia. Aloittelevat onkijat ostamista Ruotsin uusi laitetta edes ehdi vilkkua silmä, heidän veitset ovat tylsiä. Pienin jyvät hiekkaa ja kiviä jääpalat ja muodostamisen helpottamiseksi kuoppia terän.

Jauhinlaitteita toteuttaa monin eri tavoin. Monet isämme ei tiennyt, mitä ammattimainen kahvimylly. Useimmiten suoritetaan teroitin manuaalisesti.

Kotitekoinen kone Jääruuvit: mitä tarvitaan sen tuotantoon?

Valmistaa laitteen kuten koneen teroitusta terien jään ruuvien kanssa kädet, tarvitaan kaksi nauhat teräksestä, jonka paksuus on 4 mm, leveys - 60 mm, pituus - 200 mm. Jousen nauha on usein käytetään ajoneuvossa. Mutta se on hyvin vaikea taipua.

Alkaa tehdä koteloon. Teräsnauhat on taivutettu niin, että viiste veitsi painetaan vasten päät kaaren, ei ainoastaan ​​samansuuntaiset, vaan myös olla samassa tasossa.

Valmistuksen jälkeen kaaren teräsnauhan taivuttaa painelevy toimii puristin teroitettu veitset

Kotelon ja painelevy on porattu reiät pultteja M12 tai M14. Vetoväline pultin ja mutterin runko ja kiinnityslevystä, pidä terien väliin ja tarkistaa vahvuus niiden vasteen loppuun pinnalle smirgelilaikkaa.

Jos terät eivät sijaitse halutussa kulmassa (ei viistä vasten täsmällisesti ympyrä), sen jälkeen muuttaa laitteen, taivuttamalla sopivalla tasolla kaappi kaari. Jos terät ovat oikein ymmärtää rakenteen ja koteloon molemmin puolin kaaren hitsattujen jäykisteiden.

Veitsenteroituslaite suoritetaan paremmin Emery kivi, joka pyörii vaakatasossa. Tässä tapauksessa, kun kostutetaan vedellä terät, jälkimmäinen pysyy terän ja kivi pitkään ja varmistaa heidän turvallisuutensa. Useimmat alentaa terät vedessä. Tämä auttaa välttämään ylikuumenemista terästä.

Haitat laitteissa on mahdotonta teroitus veitset, joilla on eri leikkaus kulmien viisteen. Mutta kukin valmistaja on oma malli Jääruuvit. Tässä tapauksessa sopii universaali laite.

Making universaali työkalut teroitus Jääruuvit

Rakenne MPV avulla teroitus veitset missä tahansa kulmassa leikkaavan reunan. Kiiltävä muuttamalla varsien välisen kulman yksikön, johon terät on kiinnitetty ruuveilla, voi tuottaa halutun kiinnitysasentoon terien tasoon nähden hiomakiven.

Valmistukseen tämän laitteen täytyy löytää oven uloke minimaalisella takaisku ja M8 tai M10 sen mutteri. Hartiat katos porattu reikiä. Niiden läpimitta on 6-7 mm (terien kiinnitys siihen ruuvien avulla).

Teräsnauhasta, joiden paksuus on 3 mm, lukitus terä on tehty rako ja kiinnitysruuvi. Plate ja ruuvi on hitsattu hartiat katos.

Se tapahtuu niin, että veitsenteroituslaite tehdään, sijainnin reikiä, jotka eivät vastaa reikien katos. Tässä tapauksessa, hartiat porataan reikiä ylimääräisiä ei-standardi tyyppisiä veitsiä. Tässä tapauksessa laite on suurempi monipuolisuus.

Miten terävöittää puukot höylä?

Nämä laitteet, kuten höylät ja höylä, voi usein nähdä maa taloa. Ne läpi raakapuun saatetaan haluttuun tilaan. Puukot näistä laitteista, sekä kaikki muut tupyatsya. Jos käytät niitä usein, niin paras vaihtoehto on teroitus veitsiä höylää käsillään. Valmistukseen hiennonnuslaitteen kotona edellyttää erilaisia ​​materiaaleja: metalli, alumiini tai puu.

Pidike veitset voidaan tehdä pala puuta. Tekemällä pyörösahan 45 astetta, voit tehdä teroitus veitset vyön hiomakone tai suuri baari. Jos tämä ei ole läsnä, sileä pinta metallia, puuta, lastulevyä tai lasi kiinnitetty hiekkapaperilla.

Veitsipidikkeet voidaan valmistaa helposti saatavilla olevista materiaaleista. Optimaalinen ratkaisu olisi käyttää metalliosia, joka oli nopeudella 90 astetta. Kun asettamalla kaksi terää kummallakin puolella kunkin teroituskulman on yhtä suuri kuin 45 astetta. Ruuvien avulla voidaan kiinnittää toisessa kulmassa veitsiä.

Teroittimet Veitset omin käsin

Asianmukaisesti teroittaa veistä käsin on vaikeaa. Meidän täytyy jonkin aikaa osoittautua tapana pitää jatkuvasti kulma teroitus että varsin vaikeaa. Laite voi helpottaa teroitus veitset. On tehtaan vaihtoehtoja. Mutta hyvä yksilöitä tarvitse pulittaa muutama sata dollaria, ja tämä on selvästi paljon. Hyvä uutinen on, että nämä laitteet on helppo tehdä omin käsin. Ja monet kotitekoinen veitsenteroittimet eivät ole huonompi toiminnallisuuden kuin ylhäältä valmistajilta, mutta hinta on paljon halvempaa.

Veitset ovat eri, tai jopa tavallinen keittiön niiden lukumäärästä. On leikkaamalla leipää ja muita pehmeitä tuotteita on, lihan leikkaamiseen, paloittelu luita ja muita kovia esineitä. Ja tämä on ainoa kotimainen. Ja on niitä, jotka ottavat metsästykseen ja kalastukseen. Jos katsot tarkkaan, huomaat, että niillä kaikilla on erilaiset teroituskulman (tämä on, jos heidän koti ei ole jo teroitettu). Että teroitus kulma on tärkein ominaisuus, joka määrittää tarkoitus terän.

Laite teroitus veitset helpottaa suuresti työtä

Kärkikulma määritetään keskeinen sisältö erityisesti terän:

 • Parranajolaitteet teroitettu 8-12 °. Tämä mahdollistaa pienen kulman loputtua hiusten leikkaus vaikeuksitta, mutta kun yrittää leikata jotain muuta, terä saa tylsää hyvin nopeasti.
 • Lähes yhtä innokkaasti teroittaa fileointiveitsissä - 10-15 °.
 • Leikata ruoka terä parhaiten teroittaa 15-20 °.

Jos tarkastellaan terän noin lisääntyy moninkertaiseksi näemme seuraavan kuvan

Tämä yleiset suuntaviivat asetettu pohjalta vuosien kokemus. On kuitenkin muunnelmia: jotkut terät on useita vyöhykkeitä, joilla on erilaiset teroitus. Se haluaa niitä monipuolisempi, mutta monimutkaisuus teroitus kasvaa monta kertaa.

Tästä seuraa, että laite teroitetaan terien on voitava laskuttaa haluttuun teroituskulman. Ja tämä - tärkein vaikeuksia sen suunnitteluun ja valmistukseen.

Teroitus veitset käyttäen hiomakivillä eri raekoko. Ne jaetaan tavallisesti karkea, keskipitkällä ja hieno. Miksi shareware? Koska eri maissa tekivät nimeämistä viljaa. Kätevin luokittelu - rakeiden lukumäärä pinta-alayksikköä kohti. Se on numeroin ilmaistuna: 300, 600, 1000, jne. Jotkut yritykset limittyvät enemmän Englanti termejä. Tässä on karkea jako:

 • 200-250 - erittäin karkea (extra karkea). Ne teroitus veitset eivät ole käytössä.
 • 300-350 - karkea (karkea). Levitetään profilointi kärjessä on hyvin tylsä ​​tai vaurioitunut terä. Jos kärjessä ei ole näkyviä vikoja, ja et aio muuttaa teroituskulman, hioma ei saa käyttää.
 • 400-500 - väliainetta (väliaine). Monet valmistajat kuten viljaa baareja puuttuvat, sillä ilman niitä on helppo hallita.
 • 600-700 - pieni (hieno). Pääasiallisin baareja, joita käytetään teroitus veitset. Niitä ja teroittaa veitset, tylppä normaalin käytön aikana.
 • 1000-1200 - hyvin pieni (ultra tai erittäin hieno). He teroitettu terä tuodaan peili loppuun.

Kivet teroitus veitset vaaditaan pieniä ja keskisuuria jyvät, voi viedä enemmän utra hieno viimeistelyyn (kiillotus)

Paitsi vilja erottaa kovasin vielä alkuperä: ne ovat peräisin luonnosta (liuskeita, korundi jne) on keraaminen ja timantti. Kumpi on parempi? Vaikea sanoa - makuasia, mutta luonnollinen nopeampi jauhaa ja harvoin hienojakoinen.

Luonnollinen liottaa vedessä ennen käyttöä tai vain kostuta se. Ne imevät vettä ja jauhatuksen aikana, vesi ja erotettu hankaavia hiukkasia pintaan hiova tahna on muodostettu, mikä lisää tehokkuutta hionta. Samaan tarkoitukseen, voit käyttää erityisen pieni (hoonaamaan öljy), tai veden ja saippuan (jotka pitävät enemmän). Yleensä on tarpeen kokeilla kunkin hiomakivet kaikki nämä vaihtoehdot ja valita paras.

Muodossa hiomakivi teroitus veitset - bar, ja se on toivottavaa, että sen pituus paljon suurempi terän pituudelta - teroitus helpompaa. Mukava baareja kaksinkertainen viljaa - toisaalta suuri, toisaalta - pienempiä. Teroitus veitsi tavanomainen kohde on tarpeeksi on kaksi baaria, joiden keskimääräinen viljan (eri) ja kaksi pientä (voi olla hyvin pieni).

Laite teroitus veitset vain helpottaa prosessia reuna ohjausta, koska tieto käsikirja teroitus tekniikoita on tarpeen. Ilman niitä oikein teroitettu veitsi on mahdotonta.

Menettely teroittamiseksi veitset seuraavasti:

 • Ensimmäinen ottaa baarissa keskipitkällä tai karkea - olosuhteiden mukaan, pani sen pöydälle. Parempi, jos se on kiinteä - ei tarvitse edes pelätä, olla siirtymättä käsiteltäessä tilaa.
 • Laskemme haluttu teroituskulman - se on puolet valitun kulman. Tästä kulma pitää terän. Nyt tärkein tehtävä - pitää kulman vakiona.
 • Kaikki liikenne teroitus veitsi ilman vahvaa push. Pehmeästi ja tasaisesti.
 • Alamme teroitus liikkeen "itseltään". Samaan aikaan yhdellä pyyhkäisyllä terä olisi "pass" kivellä alusta loppuun. Tässäkin on tärkeä asia: yhteytenä bruskomkromka tulee olla kohtisuorassa kulkusuuntaan. Suora osa ei ole mitään ongelmaa - johtaa suoraan, mutta kun ne lähestyvät pyöristetyt reunat, kahva täytyy pyörittää ylläpitämiseksi suorakulmaisuustoleranssit (katso kuva).

Prosessi teroitetaan veitsen baarissa

Jälleen aikataulussa - Miten terävöittää veitsen oikein - liikkeen teräpalkin

Tällä voimme olettaa, että teroitus veitsi yli. Jotkut jopa tuonut reunaan vanha hihna. vyö kappale voidaan asentaa puinen lohko (liitä, ei naulattu), hieroa tahna GOI. Seuraava useita kertoja viettää vuorotellen yhden tai toisen osapuolen, mutta hyödyntämällä uusinta takaisin. Joten zapolirovyvayutsya viimeksi uurteita vasemmalle hioma eikä "leikkaa" tässä vyö.

Miten saada kotitekoisia laite teroitusta veitset

Kotitekoisia veitsenteroittimet ratkaista tärkein zadachu- ne voi tarkasti säilyttää vaaditun kulman tangon terään, joka on erittäin tärkeää saavuttaa hyvä kärjessä. On hyvin yksinkertaisia ​​laitteita, on hieman monimutkaisempi, mutta anna vaikuttaa mukavammin. Valitse oman maun.

Yksi vaihtoehdoista - improvisoitu

Yksinkertainen laite teroitusta varten veitset

Itse asiassa se on pidin hiomakivi. Kaikki on yksinkertainen: kaksi kolmiota puuta, jotka on liitetty tapeilla on "karitsat". Kulmat on puristettu tanko haluttuun kulmaan. Voi esiintyä kulmassa käyttäen astelevy, erityinen ohjelma puhelimitse tai sääntöjä trigonometrian (oikea kolmio).

Laite teroitus veitset - hankaavia haltija

Kun teroitus veitsen kuten artikkeli olisi pidettävä aina suunnattu pystysuoraan. Tämä on paljon helpompaa kuin pitää sen tietyssä kulmassa.

Sama ajatus on toinen inkarnaatio: turvalliselle pohjalta tehdä mobiili haltijoille, johon on sijoitettu ja kiinnitetty paikoilleen baareissa. Yritysten prototyyppi kuvassa alla.

Holder baareja teroittaa veistä

Kotitekoinen sovitettu teroitus veitsiä puinen baareja. On käynyt ilmi, se on helppo ole liikahtaa, sen täytyy olla jotain korjata. Jotta ei pidä käsi, voit käyttää puristin.

Rotary aseiden avulla asettaa ennalta määrättyyn kulmaan, ja sitten korjata se kanssa "lammas"

Tällainen laite teroitusta veitset tietysti helpompi työskennellä, mutta se on edelleen melko vaikea kestää nurkkaan: se on välttämätöntä koko ajan valvoa pystysuoran terän. Kuten tapana lopulta tuotettu, mutta on vaikea käynnistää.

Mielenkiintoinen variantti käsikirjan teroittimet Veitset kiinteällä baari ja vaunun pyörillä, johon on kiinnitetty veitsi. Se on tehty perusteella pikateroittimet Veitset taltta ja jyrsimet. Veitsellä on laite toimii hyvin myös, mutta teroittaa pyöristetyt reunat on sopeuduttava.

Kotitekoinen työkalut teroitus veitset pyörillä

Tässä suoritusmuodossa, kuten manuaalinen teroitus, kiinteä baari ja veitsen terä liikkuu, on asennettu liikkuvan vaunun. Kulma määritellään Pylvään korkeus suhteessa kohta, jossa terä on kiinnitetty. Ominaisuus tämän laitteen - on välttämätöntä, että pinta oli tasainen. Se voi olla pöytälevy valmistettu luonnonkivestä, on mahdollista laittaa normaalin pöydän lasi.

Esitetyssä suoritusmuodossa kulma vaihtelee hieman suurempi kuin mitä on yleensä riittävä teroitus veitset -keittoprosessilla samaa tyyppiä, esimerkiksi. Tarvittaessa, rakentaminen voidaan parantaa lisäämällä pidikkeet (kuvassa alla).

Kaikki tämä tapahtuu hyvin yksinkertaisesti, koska kuten tavallinen rakentaja: lankut, reikiä, meneillään koko pultit ja ruuvit.

Varmistamiseksi liikkumattomuus baarissa on myös laite.

Kiinnittämiseen baarissa

Plus kaikki tämä rakenne, se on helppo ottaa käyttöön terän pidike kohtisuorassa reunusalueelle, ja on erittäin helppo käsitellä toisella kädellä: se on välttämätöntä kääntää kuorma. Tätä varten, ja neljä paria pyöriä tehdään.

Kotitekoinen manuaalinen kone teroitusta varten veitset

Hieman monimutkaisempi ja paljon muuta mukavaa kotitekoisia laitteita, jotka on tehty sen perusteella tunnettujen merkkituotteiden laitteita. Heillä on säädettävä alusta, jolla kiinteän terän. Alusta on asetettu ennalta määrättyyn kulmaan. Tanko on kiinnitetty liikkuvaan tankoon, joka on kiinnitetty telineeseen.

Yksi merkkituotteiden työkalut teroitus veitset

Käsintehtyjä laitteiden jotain toistuva rakentamisessa, mutta joitakin eroja edellä. On monia vaihtoehtoja. Seuraavassa on muutamia.

Vaihtoehto yksi: kiinteän alustan, jonka terä on kiinteä

Tämä laite on valmistettu laminaatista tähteet (mahdollista käyttää DSP), kaksi terästangot, joiden halkaisija on 8 mm ja liikkuvan kiinnitys.

Yleinen käsitys laitteiden veitset natachivaniya

Tämä muotoilu on kiinteä pohja, joka tavanomaisissa saranat kiinnitetään maahan kiinnike veitsi. Lähellä reunaa sivuston, voit nostaa joissakin kulmassa, helppo työskennellä. Mutta muuten se on paikallaan.

On asennettu pystysuoraan terästankoja on pidike on asennettu liikkuvasti, jolloin puolella sarana kiinnitetään. Se on työnnetty tangon, johon tanko on kiinnitetty. Tämä lenkki - yksinkertainen, mutta ei ole paras ratkaisu: ei jäykkä tallennuksesta, niin kulma tulee "kävellä".

Silmukka, joka työnnetään toinen tanko

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä pidätystankoa. Tankoon välimatkan päässä reunasta (noin 30-35 cm) ovat keskittyneet. Tämä korjataan pidike. Toinen liikkuva tekemässä, se on tallennettu asennuksen jälkeen baarissa ruuvin ja leikattujen lankojen koteloon haltijalle. Toinen vaihtoehto - leikata kierteitä tangon ja esijännitys bar asennettu mutteri.

veitsenpidintä - yksi tai kaksi levyä terästä, joka on asennettu liikkuvan alustan. Ne kiinnitetään joustavasti - ruuveilla ja "lampaita". Irrottamalla kiinnittimet asetettu terä, puristin sen. Siirrä hyvin vaikeaksi. Asettamalla sitten hiusneula silmukan kiinteän baari, sen korkeus on säädetty siten, että haluttu kulma on altistunut.

On mahdollista, kuten kuvassa, jotta kuvioita kanssa suorassa kulmassa ja hakea vastaavia lentokoneita. Sen jälkeen, kun poikittainen hihna on kiinteä, se on mahdollista työskennellä - suorittamaan bar oikeaan suuntaan.

Tämä laite teroittaa veitset toimii hyvin, se on vain liikkuvat hiovan pitkin terä voidaan teroittaa keittiöveitsi. Klassinen teroitus - liikkeen kohtisuoraan kärjessä. Suoralle osalle terän voidaan saavuttaa. Jos terä on lyhyt, se on lähes kohtisuora, mutta pyöristetty osa on paikallaan pidike tällaista tehdä. Ja tämä puute "kärsiä" kaikkia sellaisia ​​laitteita. Jälleen kerran, ne ovat - suuri teroitus keittiöveitset (alla on toinen hyvä vaihtoehto samaa sarjaa).

Vaihtoehto kaksi: liikkuvan levyn ja magneetin pidikkeen

Tässä suoritusmuodossa, itse valmistettu laite teroitus veitset teroitus edellinen ongelma on ratkaistu. On pysyy paikallaan runko, joka määrittelee kulman tangon liikkeen. terälevynpitimen liikkuu vapaasti pitkin kiskoa, altistuvat haluttuun kulmaan. Terä on asennettu liikkuvalle vaiheessa. On mahdollista, kuten esillä olevassa suoritusmuodossa, jotta magneetti haltija, se on mahdollista - tavanomaisesta metallilevystä ja "ram". Taulukko siirtyy siten, että liike on kohtisuorassa kuluttavaa. Oikeastaan ​​kaikki on video.

Kotitekoinen veitsi teroitin käsillään

Paras kotitekoinen apuohjelma sinun koskaan tarvitse! Miten se tehdään itse, mestarikursseja, valokuvia, piirustuksia, ohjeet, kirjoja, videoita.

1. peruna Monitoimikoneen omissa käsissä

2. Kotitekoinen kultivaattorit Monitoimikoneen

3. Kotitekoinen ploskorezy varten Monitoimikoneen

4. Kotitekoinen Vakoaura varten Monitoimikoneen

5. Kotitekoinen ruohonleikkurit Monitoimikoneen

6. Kotitekoinen skorvakkeilla Monitoimikoneen

7. Kotitekoinen perunanistutuskone varten Monitoimikoneen

8. Kotitekoinen Cleaver varten Monitoimikoneen

9. Kotitekoinen lumilinko on Tillers

10. Kotitekoinen pora Monitoimikoneen

11. Omatekoinen perävaunun moottorilaitteet

 • tärkein
 • kotitekoinen tuote
 • Kotiin, elämän
 • Yksinkertainen kotitekoinen veitsi teroitin

Yksinkertainen kotitekoinen veitsi teroitin

Kirjoittaja: Sergey Boldyrev, Voronezh

Arvostele kotitekoinen, mestarikurssi, idea. Kommentit

EuroSamodelki.ru - valtava määrä DIY, joihin liittyy yksityiskohtaisia ​​kuvitettu ohjeet omaan tuotantoon. Meidän hakemistosta on jo yli 2200 kotitekoinen. Liity meihin, liittyä sosiaaliseen ryhmään VKontakte. Odotamme sinua! Tee jotain hyödyllistä itsellesi, kotiin, oman rakkaansa.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen viittauksen sivustoon