Kotitekoinen puuntyöstökoneita omin käsin

Teemme puuntyöstökoneita omin käsin

On käynyt ilmi, että ei ole mitään helpompaa kuin kerätä omin käsin sorvi puulle. Materiaalit ja työkalut tarvitset melko vähän, mutta toimivuutta kotitekoisen laite ei anna tehtaalla kollegansa. Alkaa purkaa laitetta kääntämällä laitteita.

Tarkoitus ja sorvi rakentaminen

Sorveihin tuottavat osat sylinterin muotoinen puun: jalat huonekalujen, nappulat, matkamuistoja, balusters varten kaiteet, ja enemmän, käytetään kääntämällä menetelmää. Manuaalinen työ vie paljon aikaa, ja tehdä tarkkoja kopioita lähes mahdotonta. Avulla mekanismit voivat olla omin käsin jauhaa ja kiillottaa lopputuotteen, maalilla tai lakalla.

Pääkohdat improvisoitua sorvi:

 • runko (tämä pohja, johon on asennettu muita laitteita ja mekanismeja);
 • moottori;
 • vetolaite (moottori on asennettu siihen);
 • kara;
 • podruchnik;
 • Takapylkän.

Sähkömoottori hihnakäytön liike kohdistetaan akselin ylärungon - kara. Vapaata pyörimistä kara on laakeroitu. Avoimessa päässä karan varassa omin käsin laittaa asennus aihioita. Tämä voi olla etulevy, kolmikärki tai patruunat, muodosta riippuen esimuotin:

 • pieniä osia puusta (enintään 15 cm pitkä) sijoitettiin kasetin: viereinen osa juuri poistettu kartion, kiinnitettiin puristin ja painuvat patruuna. Kasetti on sivuaukko, johon kiinnitysruuvi kierretään valinnainen;
 • Pidemmät osat puusta kiinnitetty kolmikärki. Harkon pää naskali tehdä reikä syvyys 8 mm, noin 5 mm halkaisijaltaan, ja näin kautta sahan syvyyteen 5 mm;
 • paksu lyhyt aihiot puun sijoitettu etulevy, vahvistamisesta kiinnitysruuveja.

Takapylkän tukevat toinen pää työkappaleeseen. Kun se vedetään ohjaimen harkon on kiinnitetty pultilla ja painaa tiukasti keskiosan. Centre - osa klipsillä, joka ohjaa vauhtipyörä.

Podruchnik - laite leikkurin pysähtyy. Sitä liikutetaan pitkin kiertoakselin ja kohtisuorassa yksityiskohtia. Kiinteä podruchnik erityistä kahvat. Ulompi podruchnik taso olisi 2,5 mm keskilinjan yläpuolella koneen, etäisyydellä 3 mm reunasta työkappaleen.

Valitsemalla malli improvisoitua sorvi, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä suunnittelussa kärkipylkän ja pysäyttää alla leikkuri. Tarjotaan usein varsin epämukavaksi vaihtoehtoja.

Sekä alustaan ​​Kääntöpalkki tehdään omin käsin paksua vaneria ja baareja. Välillä puinen osat on kiinnitetty liimalla tai ruuveilla.

Asennus lavassa toteutetaan ohjelmassa:

 • kiinteä edessä, se on kiinnitetty ruuveilla pari liukulaakereille tekemät käsissä. Pariin silmukoita kiinnitetty palkin, joka putkikappaleen juotettu. Putki leikataan kahteen osaan, asennusvalmiit komponentit;
 • asennettu laakerit, kuten kotelon kansi yläosan rungon;
 • ne asennettu telineelle. Pre-akselin pää on teroitettu, hitsattu nastoilla
 • toisella puolella akselin akseli on kiinteä;
 • hihnapyörän ja moottorin akseli liukuhihnana venyttää.

Takapylkän voidaan sijoittaa haluttuun kohtaan. Jos haluat siirtää oppaan se tehdään karitsan, pähkinät ja kiinnityshihna. Samoin se on kiinnitetty leikkurin haltijalle.

Moottorin koneen kanssa on oltava taajuuden vaihe 1500. Rpm. Riippuen moottorin se liitetään "kolmio" tai "tähti". On tärkeää valita oikea kondensaattorin.

Taulukko 1. valinta kondensaattorien moottoreille eri vallan

Leikkurit kotitekoinen kone on helppo raivata tahansa kaivertimet. Ensimmäinen työkappale käsitellyn puun rouhintajyrsin, ja kun lopullinen muoto jää noin 1 mm, viimeistelyä viimeistely taltta.

Tarkkuus mitataan mikrometrillä tai kädet verrattuna mallin. Syvennykset ja perus ääriviivat tuotteen kiinnitetty kärki karkea leikkuri, jauhaa se loppuun.

Ei poistamalla osa koneesta, se voidaan jauhaa hienolla hiekkapaperilla ja kiillottaa lastuja. sirut kourallinen tiukasti vasten pieniä osia moottorin käyntinopeudella.

Ero ensimmäisen omatekoinen mallia tehokkaampi kehys. Se suoritetaan hitsatun, kanavan 12. vetolaite on valmistettu neliöputkea. On vetolaite 204 on asennettu parin laakerit.

Välillä pystytuet hitsataan nurkkalevyjen voimaa. Takapylkän on liikkuvasti asennettu runkoon. Se on pultti kiinnitetty holkin pari muttereita. Kartio asennettu pyörimään laakerin pieni halkaisija.

Sähkömoottori on saranoitu rungon alle. Kestävä hihna voi liikkua haluttuun suuntaan.

Toinen kotitekoinen sorvi video:

Miten saada kotitekoisia koneet ja laitteet kotiin studio

Kiva nähdä, kun henkilö on tehnyt kaikki huonekalut ja muut arkielämän omin käsin. Yksinkertaistamaan leikata metallista tai vypilki elementtejä puuta, rakentaa improvisoitua koneet ja laitteet kotiin studiossa. Tämä ratkaisu ei ainoastaan ​​säästää aikaa tavaroita ja rahaa ostamiseen valmiiden työkalujen. Useita käytännöllisiä ja ainutlaatuiset jäljempänä.

Kone taivutus putkien omin käsin

Miten käyttää itse tehtyjä koneet ja laitteet kotiin studio

Käyttö omatekoinen työstökoneiden ja -tarvikkeita kotiin työpajan tarkoituksena on ratkaista useita ongelmia:

 • Yksinkertaistaminen metalli. Luonnissa arkiesineiden tarvitsevat usein leikkauspuristimella tai metallia.
 • Parantaminen puun käsittelyssä. Jopa rakentaa pienen vajan tai tehdä puinen hylly talon, tarvitset sähkösaha ja muita puuntyöstölaitteet.

Sorvi käsillään

Osta valmis työkalu on melko kallista, joten käytä improvisoitua työkaluja ja laitteita autotallin tulee joka päivä yhä tärkeämpää. Yleisimpiä muunnoksia kotitalouden työkalunvapautusmekanismi:

 • Workbench;
 • laitteen nopea teroitus veitset;
 • laite teroitus poranteriä metalli;
 • poraus koneet;
 • lehdistö;
 • leikkuurummun koneita.

Henkilökohtaisesti porakone

Tässä muutamia kuvia työkalujen ja laitteiden omin käsin mukaan "DIY":

Käytännön hyllyt työkalujen omin käsin

Ennen luomista laitteiden ja työkalujen kanssa kädet päättää, mihin tallentaa kaikki laitteet, niin et etsiä koko työpajan tai autotallissa missä se sijaitsee. Tee hylly työkaluja omin käsin on yksinkertainen, mikä tärkeintä, päättää sen koosta ja valmistusmateriaalit.

Helpoin tapa tehdä hyllyiltä - vein heidät pois puusta. Älä unohda tarve kattaa valmiin muotoilu suojaavalla lakalla tai maalata estää homeelle ja turvotus puuta.

Puinen hylly-kaappi

On mahdollista luoda yhdistetyn suoritusmuodon metallikantajan hyllyt ja puun hyllyt. Seuraavassa on yksityiskohtaiset ohjeet luomisesta omatekoinen malli:

Voit löytää muita mielenkiintoisia projekteja ja piirustuksia valmistukseen hyllyt työkaluja. Katso video aiheesta:

Ja myös tehdä omin käsin hyödyllisiä laitteita kotitalouden:

Teemme puutyöt penkki kätensä piirustuksissa: video opetus ja valokuvien esimerkkejä

Niistä yhteisiä välineitä verstaansa käsillään yksittäisiä penkki. Kestävä ja ulotteinen taulukko sallii työkappaleen turvallisesti, käyttökelpoinen korkealaatuisen puun leikkaamiseen ja luoda siitä erilaisia ​​kohteita.

Esimerkki Workbench

Paketti Yksikköön kuuluu:

 1. Työtasolle. Hänelle käyttäen massiivipuuta, pidentää laitteen. Paksuus on vähintään 6 cm.
 2. Tukea. Kerätään puupalkit tai metallilevyjä. Päätehtävänä - vakauden varmistamiseksi koko mekanismi.
 3. Ruuvipenkillä tuotetta. Jos taulukko on pitkä, voit asentaa vain kaksi kytkintä.
 4. Työkalupakki. Hyödyllisiä syvennys tai sisäänvedettävä muotoilu, joka tarjoaa nopean pääsyn tarvittavat pieniä osia.

Osto taitto Workbench töihin

Jotta voidaan rakentaa Workbench hänen työpaja, kannattaa valita piirustuksen ostaa materiaali työstää.

Piirustukset höyläpenkki käsillään

Ennen ostamista materiaalit rakentaa oman Workbench, kannattaa harkita yksityiskohtaiset piirustukset. Sen tulisi sisältää koko koneen, se on syytä huomioida, mitat käytetyt materiaalit ja niiden määrää.

Esimerkiksi saanut valmiiksi kokoontaitettava penkki käsillään voisi näyttää:

Esimerkki piirustus kokoontaitettava työpöytä

Minkä mallin rakentaa päätät, pitää mielessä muutamia ominaisuuksia työpöydän, joka tarjoaa mukavuutta leikkaus puu:

 • korkeus ja pituus päällikön käsi: nämä parametrit riippuu korkeus ja leveys pöytälevyn;
 • millaisia ​​käsityötä: asemointi ruuvipenkkiin oikealle tai vasemmalle;
 • jotka aihiot on valmistettu: valinta taulukon muodossa;
 • mitä makuutilat arpoa penkille.

Ottaen huomioon kaikki nämä vaihtoehdot, se on helpompi määrittää Workbench piirustukset ja mitat koneen. Muutamia mielenkiintoisia esimerkkejä:

Vaihtoehto mitat Kun asennus kynsistä Piirustuksen yksityiskohtainen kuvaus Universal kotiin Workbench

Ohjeet kokoamiseksi puinen penkki käsillään

Voit ostaa puinen penkki kaupasta tai verkkoluetteloja mutta halvempaa tehdä se itse. Ottakaamme pohjana on yksinkertainen versio standardin työtaso mitat: pituus - 150-200 cm, leveys 70-120 cm.

Työ tuotantoon liittyy useita vaiheita:

Kun rakenne on koottu, asetetaan hänen kytkimet. Ymmärtääkseen miten rakentaa puutyöt penkki käsillään, katso video:

Valmistus kaappi ruuvipuristin penkki käsillään

Professional "DIY" kerätään paitsi Työpöydät notiski omin käsin piirustusten. Kaikki mallit leikkeen sisällytetään useita tekijöitä:

 1. Tukee, jossa jokainen prihoditsyagubkoy varten kiristys.
 2. Liikkuva leuka.
 3. Juoksijat metallia. sieni liikkuu niiden päälle.
 4. Johtoruuvin liikuttamiseksi elementtejä.
 5. Nuppi. Tarvitaan pyörittämään ruuvia.

Eri materiaaleja käsillä voidaan käyttää valmistuksessa kotitekoisten kynsistä kätensä. Esimerkiksi, on olemassa vaihtoehto suunnittelun profiilin putken. Tehdä tämän, valmistaa useita erikokoisia putkiosat, teräspuikko iso kahden kierteitetyn mutterin.

Ohjeet luomiseen verstalnyh kynsistä profiiliputkista:

Myös katsella videota "vises käsillään kotona":

Piirustukset penkki penkki sen metallin varret

Puuseppä metalli workbench suuria eroja LVI ei ole. Ytimessä jäykän metallin, pikemminkin kuin puurunko. Hänelle liittää puristimella, ja koko penkki on suunniteltu kestämään iskuvoima moukaria.

Vaihtoehto kotitalouksien metallisorvista

Metalli penkit käsillään voi olla yksi, kaksi tai kolme taulukkoa, sekä ole hyllyt ja laatikot pikkutavaroille. Kuten lujuuden autotallissa voidaan valmistaa tavanomaisilla metallilevyä 5 mm paksu ja vahvistetun rakenteen, jossa sovelletaan levyt 10-30 mm.

Tässä muutamia piirustuksia valmistukseen metallisorvista hänen työpaja:

Yksinkertainen versio putkityöt penkki Mitat kotitekoinen väline Yhdistelmä penkki ja pöytä toimii kiinteä ruuvipuristin

Miten saada laite teroitus veitset kädet piirroksissa ja valokuvaus esimerkkejä

Ilman veitsi keittiössä voi tehdä mitään talon. Oikea teroitus ilman erikoistyökaluja tehdä melko vaikeaa: on tarpeen tarkkailla oikeaan kulmaan ja saavuttaa täydellinen terävyys terän.

Vaihtoehto kodin laite terät

Kukin terä on täytettävä tietyt hiomakulman:

 1. Razor ja vaativat leikkausveitsellä kulma 10-15⁰.
 2. Veitsi leikkaamiseen leipomotuotteita - 15-20⁰.
 3. Classic monikäyttöinen veitsi - 25-30⁰.
 4. Metsästys ja retkeily vie laite, jossa on lavan eri 25 30⁰.
 5. Jos haluat leikata kovien materiaalien, tehdä teroitus kulma 30-40⁰.

Tällä tavalla, teroituskulmaan voidaan säätää

Aikaansaamiseksi haluttuun kulmaan, on tarpeen ostaa tai tehdä laitteen teroittamiseen. Esimerkiksi voit kerätä kuurnaan moottoreiden pesukoneiden omin käsin.

Kotitekoinen mylly pesukoneen moottorin

Rakentaa tällaisen koneen hyödyllinen moottoria "stiralki" 200 wattia. Jos ei joka päivä hyötyvät teroitus, riittää 1000 kierrosta minuutissa korkealaatuisen tulokset ja pitkä käyttöikä laitteen.

Täysin luoda kuurnaan moottorin pesukone, valmistamiseksi:

 • itse moottoria;
 • metallikotelon paksuudessa 2-2,5 mm;
 • kanava laippa;
 • kivi teroitus;
 • pähkinät;
 • laukaista;
 • kaapeli Verkkoliitäntä;
 • Nurkka metallia tai puuta puuta kehyksen.

Askel askeleelta kuvaus valmistuksen kone voi nähdä video:

On yksinkertainen hiominen koneita omin käsin ilman moottoreita. Esimerkiksi on mahdollista tehdä mukauttamista baareja. Voit tehdä tämän valmistella kaksi hioma baari samankokoista ja kivi teroitus.

Kevyt versio viinikuurnasta "DIY"

Edistyminen luomisesta niin yksinkertainen laite on seuraava:

 • Hiekka baareja puun hiekkapaperilla, poistamalla purseita. Tee ulkoasu riippuen haluttuun kulmaan.

materiaalit

 • Liittää kiven viilletty rivi, josta terän terävyys. Voit tehdä tämän, kiinnitä se baariin ja merkitse sen leveys. Seuraavaksi ulkoasuja leikkauksia jopa syvyyteen 1,5 cm.
 • Syvennykset saadaan kiinnittää hioma-palkit, uria sama. Aseta sitten kiven hiontaan, spinning se ruuveilla.

Vaihtoehto päättynyt viinikuurnasta

Menetelmiä kotiin teroitin Veitset paljon. Sisällytetään riittävät ja yrittää luoda kätevä ja hyödyllinen väline kotiin.

Miten saada laite teroittamiseen poraa metallin käsillään

Tee itsellesi paitsi viinikuurnasta terien, mutta myös koneen Poranteroituskoneet metalliin. Tässä muutamia piirustuksia, jotka ovat hyödyllisiä:

Paras vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön yksityiskohtaiset piirustukset Ready kotikoneessa Toinen kätevä vaihtoehto

Ymmärtää, miten tehdä oman piirustuksia kone Poranteroituskoneet, katso video aiheesta:

Making porakoneen kotiin työpaja

"DIY" puuhastelun omin käsin, ja pora paina. Kotitekoinen laite selviytyä valmistuksen eri reikiä kotistudiossa ja laatu korkeudella, jos keräät oikeat varusteet.

Vaihtoehto kotitalouksien pora paina

Helpoin ja yleisin tällaisten laitteiden autotalli - se on muunnettu pora. Töihin tarvitaan:

 • runko pohjaan;
 • pyöritysmekanismin;
 • Pystyjalustan.

Teline yleensä käytetään lastulevystä tai levyt. Massa pieni pora, joten ei tarvitse käyttää metallista. Tällöin runko on tehtävä valtava vähentää tärinää käytön aikana.

Voit tehdä metallirunko

Oikeasta liittämisestä perusrunko ja pystyssä, sekä kerätä kaikki laitteet yhdessä koko kone, kiinnittää huomiota video-ohjeita:

Mittapiirrokset porakoneen omin käsin

Kunnolla tehdä koneen tai kätevä laite yksityiseen käyttöön, pitäisi ensin tehdä piirustus, jonka mitat. Vasta sitten edetä aineiden valmistaminen ja kokoonpano laitteen.

Tässä muutamia esimerkkejä piirustusten porakoneet porata omissa käsissä:

Yksityiskohtainen kuvaus Kaavioesitys kokoon Toisen muunnelman kokoonpanon Yksinkertainen kaavio laitteesta

Ja voit myös tehdä kotitekoisia ruuvipuristimeen pora paina. Alla on opas kokoonpanoon tällaisessa laitteessa:

Woodworker kotiin työpaja. Ne voi ostaa erikoistavarakaupan tai tee oma romusta materiaaleista. Puhutaan lisää Toinen menetelmä järjestelyn oman nurkkaan töihin.

paina Valinnat autotalli käsillään

Kotitekoinen autotallin puristimet voi käsitellä erilaisia ​​tuotteita ja materiaalien paineita. Rakenteellisesti laitteisto koostuu sylinteristä. Autotallin on kone on käyttökelpoinen kiinnitys tai kohdistuksen eri elementtien, sekä taivutetaan metallilevyjä tai kompakti pahvi.

Esimerkki improvisoitua paina

Yksityiskäyttöön suorituskyky riittää 10-15 tonnia. Useimmiten käytetään pullon liitin on varustettu käsipumpulla, joka toimii ensisijaisena rakenne-elementin.

Seuraavassa on muutamia mielenkiintoisia vaihtoehtoja puristimet autotallien välillä "DIY":

Vaihtoehto romun Kiskot ovat myös hyödyllisiä Ready hankintamalli

Kätevä omatekoinen paina

Paina kätesi -liitin: piirustukset ja tuotanto versiot

Luo kotitekoinen puristuslevyn kahdella tavalla:

 • lukko perustuva laite kehyksen painostaa ylöspäin;
 • asetetaan liittimeen lähempänä rungon päälle alaspäin suuntautuvan paineen.

Tässä muutamia piirustuksia luoda oman kodin media:

Yksinkertainen suoritusmuoto mittauksen Kuvauksesta elementtien Kohtakuvaa paina Future Esimerkki valmiin välineen

Valita oikea malli ja koko tulevaisuuden median täytyy harkita muutamia kohtia, jotka liittyvät liittimeen itse:

 • sen mitat;
 • arvo työiskun;
 • jakso paksuus;
 • korkeus aihioita painamalla.

Katso, miten kerätä uutisia tunkin kädet video:

Doing omin käsin irrotettava levy työstökoneiden metallin-itse

rumpukone - hyödyllisiä laitteita kotitaloudessa. Niiden avulla voit nopeasti leikata mitään metallia kulmassa 45 tai 90⁰. Asentaa tällainen laite vaaditaan vesitiivis pohja. Jos laittaa toinen asema, voit työskennellä kaikenlaisten materiaalien, paitsi metallilevyjä. Ostaa valmiina asetus on melko kallista, joten se on helpompaa ja houkuttelevampaa tekevät koneesta omin käsin.

kone leikkaamiseen valmiin version

Eräässä yksinkertaisessa suoritusmuodossa luoda kotitekoinen levyn leikkurin tarvitaan seuraavat materiaalit ja työkalut:

 • metalli kulma №25;
 • kanava №10;
 • akseli ja profiloitu putki;
 • hitsaamalla;
 • laakeri;
 • sähkömoottori ja laatikko johdot;
 • laukaista kela ja poraa.

Valmistamisen jälkeen kaikki työkalut ja materiaalit omalle koneellesi sinun täytyy valita sopiva omatekoinen piirustus metalli leikkurin. Hänen kätensä tehdä välineiden seuraavasti:

Vaihtoehto yksityiskohtaiset piirustukset ajo kone Yksinkertainen piirustus laite Kotitekoinen Pendulum saha

Fellow kone leikkaamiseen peltiä pohjalta Bulgarian helppoa, jos osaa toimia erilaisten työkalujen ja ovat valmiita leikkaamaan työkappaletta. Edistystä rakentaa mukautetun leikkureita on seuraava:

 1. Alkaen kulmaleikkausosa aihioita kehyksen, jonka mitat pitäisi olla 40 * 60 * 120 cm. Cook elementtejä yhteiset puitteet. Hitsi kuin ohjauskanavan.
 2. Kanavan liittää ristikkoparissa pystyasennossa pulteilla. On oltava valmistettu putki kehyksen 45 60 cm asennus moottorin ja akselin.
 3. Takana rungon asettaa sahan moottori. On parempi valita epätahtimoottorin, jonka kapasiteetti on 1,5-3 kW. Seuraavaksi tee akseli laipat, hihnapyörät ja laakerit. Kun laippa työntyy vain 3,2 cm.
 4. Varmistaa laakeri akselille, samassa paikassa ja kiinnitä hihnapyörän tukea. Koota laatikko kytkentäkaavioita alla runko. Sitten pitkän puoleisesta kytkintä kiinnitä työkalu, ja lyhyen moottorin kiinnitys. Kytke moottorin ja akselin kanssa hihnakäyttö, ja laite on valmis.

Valmis suoritusmuodossa sen jälkeen, kun yhteyden kaikkien elementtien

Ymmärtää täysin koko sekvenssi, katso video, miten tehdä leikkureita Bulgarialaisten kädet:

tehdä Bender profiilin putken käsillään - tutkimaan yksityiskohtaisia ​​ohjeita, videoita, valokuvia, piirustuksia tämän tarkastelun. toteuttamaan vastaava hanke ei ole vaikea käyttää näitä materiaaleja.

Kotiin työpaja tai autotalli varustetuista - ylpeys amatööri työtä kädet. Jotta ja kojeiden omin käsin on välttämätöntä valita oikeat materiaalit ja valmistuspiirustukset.

Kotitekoinen Vakoaura puutarha

Yleisimpiä variantteja kodin laitteet voidaan nähdä paitsi herkeämättä veitsi, paina tai koneen Metallisakset, mutta muut vaihtoehdot ovat käytettävissä:

 • Laite taivutus putkien;
 • työstöön puu;
 • paljon tarvikkeet puutarhan
 • juicer suuria määriä viinirypäleet ja enemmän.

Taulukko pyörösahalla turvalliseen puun työstöön

Mikä vaihtoehto koristamaan autotallissa, et olisi valinnut, kannattaa harkita hylly työkaluja tai laitteita laatikoita. Tärkeintä on käyttää laitetta, tehty omin käsin, se on kätevä, helppoa ja turvallista.

Kotiin saha moottorisahaa

Älä pelkää kokeilla ja kääntää saatavilla materiaalit ja työkalut ovat hyödyllisiä työkaluja kodin työpaja ja autotalli.

100% onnistuminen: esivalmistettuja metalli hyllyt täydellinen varastoinnin järjestämisestä

Kuinka tehdä yksinkertainen puristin kädet: tehokkaan ohjeita ja hyödyllisiä vinkkejä

Miten tehdä Bender profiilille putken käsillään

Miten saada lihakirves omin käsin: piirustuksia, valokuvia, ohjeet eritasoisten

Erittäin mielenkiintoinen ja informatiivisia artikkeleita erilaisten "DIY", joka myös hoitaa itse. Erityisen kiinnostunut Folding Workbench, joka on täysin mahdollista tehdä omiin käsiinsä. Tallissa ei ole liikaa tilaa ja mahdollisuus kokoontaitettava penkki minulle vain onnekas löytää.

Olen kuin vapaa-ajalla autotallissa harjoittaa kaikenlaisia ​​käsitöitä, äskettäin improvisoitua materiaaleja ja valmistettu porakone omin käsin. Huolimatta unprepossessing ulkonäkö, minun suunnittelu toimii varsin onnistuneesti ja helpottaa merkittävästi työn varsinkin kun haluat tehdä Porttaus suoraan.

Miten tehdä jyrsijä puu käsillään

Venäjällä, laajamittainen ja ammattikäyttöön puun ja puunjalostustekniikan on käytetty ajankohtana Peter. Ensimmäinen ammatillinen kone puuta tuotiin niitä Hollannista. Tähän mennessä nämä koneet on merkittävä asema.

Voit tehdä oman jyrsinpöytä, ei tarvitse olla mitään erityistä tietämystä. Nämä taulukot, joissakin tapauksissa merkittävästi ylittämään sen mukavuus tehtaan merkkituotteiden taulukoita käytetään jyrsintä.

Nimittäminen puuntyöstökoneiden

Kuten aggregaattien puu on eri tarkoituksiin. Ne voidaan käyttää yhdellä toiminnolla, ja muutaman. Nämä koneet ovat pääasiassa peräisin tehtaalla, mutta monet tekevät omissa käsissä.

useimmat laitteet Ne ovat monipuolisia, ne auttavat säästämään tilaa työpajassa. Jälkeen väärentämättömäksi tukiaseman kanssa on mahdollista helposti muuntaa erilaisiin toiminnan.

Professional kone on kallista, joten se on usein monia käsityöläiset aletaan valmistamaan sen omissa käsissä. Sitten käytetään sitä useammin pienissä huonekaluliikkeet.

Mikä tahansa on ammatillinen Koneet puu-, mutta he pystyvät yhdistämään vain tietty määrä käsittelytekniikoita. Syynä on, että joissakin laitteissa työkappale on kiinteä ja toisissa se suorittaa pyörivän etenevän liikkeen.

Kotitekoinen jyrsijä tehdään poralla. Teräksen teräs kiinnitetään karan porakoneen, jossa työkappale on kiinnitetty. Vastakkaisella puolella puolan tai asennetut pyörivät puristin. Käsittely suoritetaan erityinen leikkurit, joka on pidettävä käsin. Tällainen menetelmä varmistaa yksinkertaisten osien pyöreä muoto.

Käyttö jyrsijä puun

Joukossa erilaisia ​​jyrsijä harvat puun työstämiseen. Huonekalujen, muista käyttää jyrsintä. puu sorvi on seuraavat toiminnot:

 • poistaminen neljäsosa;
 • poraus;
 • syvennys uria;
 • luominen suunnassa syvennysten ennalta määrättyyn muotoon.

Esimerkiksi asentaa kalusteet tarvikkeet tarvitaan syvennys tarkka muoto ja syvyys. Siksi jyrsintä saavuttaa vaaditut parametrit hyvin helposti ja nopeasti, mikä on erittäin tärkeää, että tuotantolaitoksiin.

Kätevin ja siksi pidetään melko yleinen Pinnan jyrsin. Se on helppo tehdä omin käsin. Kotitekoinen laite puussa voi merkittävästi säästää talouden kotona työpaja organisaatiossa.

Tällainen laite suorittaa käsittely puun kohdetta käyttäen reitityksen suorittavassa kierto liikkeitä. Tai työkappale tukevasti tai syötetään reitittimeen tarvittavan liikeradan.

Fraser edustaa teräksen leikkaus työkalu sylinterin muotoinen, hyvin samanlainen kuin poranterä. Kuitenkin, sen sijaan, on leikkuureunat reititin on koko kehon. Tämä tekee mahdolliseksi poistaa puun useita koneita. Reititin voi hallita automaattisessa, manuaalinen ja puoliautomaattinen tilassa.

Jyrsijä koostuu seuraavista komponenteista:

 1. Työtaso.
 2. Suuntaisohjain.
 3. Pölynimuri käytetään poistamaan pelimerkit.
 4. Kehys.
 5. Kara.
 6. Virtaus luistavat.

Tuotanto kotitekoinen jyrsijä

Tarvittavat materiaalit valmistukseen koneen käsillään, löytyy melko helposti, ja ne ovat melko edullisia. Siksi kotitekoisia jyrsintälaitteeseen maksaa vähän rahaa. Käyttö voi olla materiaalia, kuten laminoitu vaneri, lastulevy arkki.

Mitat taulukon tulevaisuus riippuu siitä, kuinka paljon vapaata tilaa on työpajassa. kone käsillään tekeminen alkaa joka otetaan vanerilevy ja leikataan osiin pyörösahalla mukaisesti piirustuksessa. Pöytälevy ja runko pidetään yksiosainen osia, minkä vuoksi ne on tehty ensin.

Koska tärkein jyrsintätyökaluun laitetta omin käsin sovellettu manuaalinen reititin. Tätä tarkoitusta varten laite sopii suuri, toisen käden, jotka eri syistä ovat rikki kiskot pysähtyy.

Käsi reititin kiinnitetty tiukasti kohtisuorassa pöydälle. Arkki reitittimen kautta järjestettäviä säännöllisiä laitteita. Voit myös tehdä erityisiä muutoksia, jotka auttavat minimoimaan aikaa ja vaivaa muuttaa kulmaa ja syvyyttä yksikön.

Viimeinen vaihe on tuotantoa kotitekoisten kone rinnakkain ohjauslaite. Tämä järjestely edesauttaa kohteita kärjessä tiukasti ennalta määrätyssä kulmassa.

Kotitekoinen jyrsijä tuottaa melko yksinkertainen, vain tarpeeksi on vähintään taidot helposti hoitaa homman. Aineisto tälle yksikölle on julkisesti saatavilla, ja on varsin halpaa. Tuloksena oleva laite käytetään lähinnä pieniä huonekaluliikkeet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin