Kotitekoinen leikkurin metallien

Contents

Leikkaaja metallin käsillään: valmistustekniikka

voidaan oppia tämän artikkelin miten tehdä leikkaus kone metalli kädet kotona kaikkein yksinkertainen materiaaleista. Tässä on yksityiskohtaiset ohjeet luoda rakenteita, joka perustuu leikkuuterän tai bulgaria: valmistelu materiaalien ja työkalujen, kaava laskelmat, yksityiskohtainen askel askeleelta ohjeet, sekä niihin liittyvät tiedot hyödyllisiä vihjeitä.

Katkaisukoneet metallin, tehty omin käsin, antaa välineet, sopii hyvin tarpeisiin omistaja

Leikkaaja metallin käsillään: Aloitus Building

Pyöreä leikkaus työkalut ovat työkaluja, perustuva rakenne, jolla on erityinen alusta tai runko tehty metallista. Kone itse on varustettu komponentteja, jotka antavat sille istuvuuden materiaalin määrätyssä asennossa on haluttuun kulmaan prosessissa leikkaus.

Kuten leikkaava elin niin rakenteissa käytetään levyä on tehty pikateräksestä. Sitä kutsutaan myös Carbide. Sitä voidaan myös käyttää leikkaus ympyrä, jonka metallipinnoite muodossa hankausmateriaalin. Leikkauselin ajetaan sähkömoottori, jossa on hihna tai vaihde.

Ajolaite metallin leikkaus kone heiluri

Kiinnittää huomiota! Suoritusmuodoissa, alhainen konetyökalu sallittu leikkaus, joka on asennettu suoraan akselille sähkömoottorin. Muissa tapauksissa tällainen käyttö levyn voi olla vaarallista.

Levy koneita löytyy kolme eri syöttö leikkaus komponentit:

Useissa leikkauselimistä koneet ovat:

1
 • yhden pään - pakkaus- laitteeseen sisältyy vain yksi leikkuuterä, joten kun muuttuva suoritetaan vaihtokytkentä kärjessä mukaisesti uuden tehtävän;
 • kaksipääjärjestelmä - muotoilu antaa mahdollisuuden työskennellä suoraan kaksi välinettä, mikä lisää tehokkuutta. Tällaisissa koneissa, yksi pää on kiinteässä asemassa ja on vakaa, toinen pää voi liikkua. Moninäyttötuen suunnittelu voi suorittaa automaattisesti.

Esimerkkinä leikkauskoneen metallin, tehty omin käsin

Making levy katkaisukoneet metallin käsillään: Menettely

Valmistuksessa kone, joka on suunniteltu toimimaan metalli, operaatiot suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Valmistaa kotelot, jotka on asennettu hihnan ja laikka.
 2. Asennettu moottori. Kuten liitoskappale työntyy vetohihnan välillä akselin leikkaavan elementin ja moottorin.
 3. Tehty akselin, joka on kiinnitetty käyttöpyörä ja asennettu laikka. Solmu edellyttää kokoonpano ja myöhempi asennus on heiluri. Tässä tapauksessa, heiluri toimii liikkuvan yläosan rakenne, jossa leikkaus-elementin ja moottori sijaitsee.
 4. Tehty akselin asennukseen heiluri.
 5. Se suoritetaan asettaa koneen runkoon. Se korjataan ja työkappaleesta kipinänsammuttimen.
 6. Heilurin asennettu runkoon.
 7. Esityskieli Sähköjohtojen.
 8. Se suorittaa koeajo työkalun ja säätö.

Kuten leikkaava elin on ruohonleikkuukonetta koneita, joita käytetään levyn valmistettu pikateräksestä, tai ympyrä päällystetty hioma-artikkelin muodossa

talja laskenta improvisoituja leikkurin metallien

Halkaisijaa laskettaessa hihnapyörien suoritetaan ottaen huomioon pyörityskäyttö nopeus ja muut parametrit. Olettaen, että moottorin teho ei saa olla pienempi kuin 300 wattia, pyörimisnopeuden levy on vähintään 3000 kierrosta / min, ja sen koko on halkaisijaltaan - .. 40 cm.

Vinkki! Tässä prosessissa leikkaus metalli mutteri levyn tilalla alue voi kääntyä pois. Tämän välttämiseksi suosittelemme paikannus käyttörulla vasemmalla puolella, ja että käyttöakseli - oikea.

Yleensä kiekkoja, jotka on merkitty valmistaja, joka on sovellettu tuotteen maksimiarvo pyörimisnopeuden. Tällöin luku on noin 4400. / Min. Näin ollen valinta tahansa nopeudella sallittu rajoissa 3000-4400. / Min.

Laskennassa:

 • moottorin pyörimisnopeuden - 1500 kierr / min.;.
 • talja halkaisija, joka on tarkoitettu asennettavaksi akselille, - 6,5 cm;
 • pyörimisnopeuden levyn - 3000 r / min ..

Piirustus leikkurin rungon tyyppi (Frame mitat riippuvat mitat työkalu)

Laskenta suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Aseta pituus akselin kehä. Tämän määrä π, joka on yhtä suuri kuin 3,14 kerrottuna halkaisija koko: 3,14 x 6,5 = 20,41 cm (varren kehän pituus).
 2. Saatu arvo kerrotaan haluttu määrä kierroksia: 20,41 x 3000 r / min .. = 61230 cm / min.
 3. Tulos on jaettava useissa moottorin kierrosluvun :. 61230 cm / min / 1500ob / min. = 40,82 cm (pituus hihnapyörän moottorin kehä).
 4. Saatu arvo jaetaan useissa π: 40,82 cm / 3,14 cm = 13 (talja halutun koon).

Laskeminen hihnan pituus omatekoinen katkaisukoneet metallin käsillään

Seuraavat tiedot vaaditaan näiden laskelmien:

 • parametrit vetopyörän (säde);
 • etäisyyttä, joka erottaa keskipiste hihnapyörien;
 • parametrit hihnapyörään (säde).

Jossa on talja 2 mittaparametreihin 13 cm ja 6,5 ​​cm, on mahdollista tehdä tarvittavat laskelmat. Koska keskustojen välinen etäisyys näistä elementeistä voivat olla muuttuja (kuten haluttu hihnan kireys tilassa), segmentin pituus 50 cm, otetaan esimerkiksi.

Mitä suurempi halkaisija leikkuuelementin, sitä helpompi on selviytyä leikkaus paksua metallia

Nyt sinun täytyy löytää puoli kehän kunkin hihnapyörien. Koska käyttöhihna kulkee niiden välillä kaksi kertaa tämä arvo on välttämätöntä lisätä kaksi kertaa välinen etäisyys pistettä.

Ensimmäinen hihnapyörä (ympärysmitta):

3,14 (lukumäärä π) x 3,25 cm = 10,20 cm

Toinen hihnapyörä (ympärysmitta):

3,14 (lukumäärä π) x 6,5 cm = 20,41 cm

Käyttöhihna (tarvittava pituus):

20,41 cm + 10,20 cm + 50 cm x 2 = 13,06 cm

Vinkki! Saada tarkemman tuloksen, on syytä tehdä laskelmia kanssa suurin ja pienin etäisyys keskusten hihnapyörät ja valitse keskiarvo.

Jotta koneen runkoon itsenäisesti metalli-, tulisi valmistella tarvittavat välineet.

Kuvio leikkaaja heiluri tyyppi: vasen - koko pohja, oikealla - suunnittelun piirteet heiluri

Pakollinen työkaluja ja materiaaleja ovat:

 • hitsauslaitteen;
 • Alue metalli (teräs);
 • ja kanavan piiri;
 • painiketta päälle / pois päältä;
 • laakerit;
 • ja sähkömoottorin akselille;
 • porakoneen;
 • teräslevy luoda työpinta;
 • laatikko on sähköisten komponenttien koneen.

Periaatteet luoda kone metallin leikkaus

Ajo valmistuksen kotitekoinen kone on asetettu tiettyjä periaatteita, ne on otettava huomioon ennen kuin saat tositoimiin:

 • se on erittäin tärkeää valita oikean vaihteen ja suorittaa asennuksen. Tämän komponentin riippuu säilyttäminen vääntömomentin ja sen asianmukainen voimansiirto moottorista leikkaavan elementin (ROM);
 • muista antaa läsnäolo päin. Tämä työkalu edistää mukavampaa työtä ja lisää myös korkea turvallisuustaso;

Läsnäolo pitoa parantaa mukavuutta ja työturvallisuutta kotitekoinen kone

 • valinta optimaalisen leikkauskulma. Sallittu alue on 45-90 °. Useimmat asiantuntijat pitävät arkkeja;
 • halkaisija leikkauslevyn valitaan ottaen, mitä tulevaisuudessa toimii materiaalia isäntä tällä koneella. Mitä suurempi halkaisija leikkuuelementin, sitä helpompi on selviytyä leikkaus paksua metallia;
 • suunnittelu ja valmistus Piirustusten välttämättä ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin koko laitteen ja sen tulevaisuuden paino. Nämä arvot on suora vaikutus materiaalit, joista Laitteet valmistetaan. Tärkeää on osien järjestelyn.

Kiinnittää huomiota! Laatimiseen piirustuksia, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä tärinänvaimentimiin asennetuista jaloissa.

Kokoaminen metalli kehyksen leikkurin

Kun kaikki työkalut valmistetaan ja valitaan piirustuksissa, voit siirtyä suoraan luomassa koneen. Teräspidikkeiden kulma, on välttämätöntä valmistaa ruhon osa suunnittelu. Mukaisesti piirustusten, joka voi tehdä itse tai löytää verkon, leikkaa runko elementtejä. Kaikki on yhdistetty toisiinsa hitsaamalla. Pre-tarve tarkistaa sopivan kokoisiksi.

Luomassa kehyksen leikkurin metallia

Alkuun kehyksen on hitsattu kanava - se on ohjaava elementti, ja se toimii perustana edelleen asennus leikkaus komponentin koneeseen. Tämä kanava on yhdysside sähkömoottorin ja leikkaus elementti. Sen jälkeen siihen pulteilla kiinnitetty pystysuoraan sijoitettu telineisiin.

Mitä tarvitset kokki rakentamiseen yhden kehyksen. Mitat valitaan yksilöllisesti ottaen huomioon koko sähkömoottorin ja sen ominaisuuksia. Kun valitset sähkömoottori koneen parempi kiinnittää huomiota muutokseen asynkronigeneraattorin tyyppiä. Tämän tyyppinen laite on tunnusomaista korkea luotettavuus ja kestävyys.

On hienovaraisuus valitessaan moottori. Tehokkaampi moottori, sitä tasaisempi siirtyy levyltä.

Kokoamisen sähkökomponentin koneen

Laitteiden asennukset edellyttää asennuksesta ja ulostuloakselin sähkömoottoriin koneen. Tapa, jolla tämä voidaan tehdä, ei ole kriittinen. Jos piirustus sisältää ohjeita näitä toimia, on parempi seurata sitä, koska asennuksen laatua riippuu oikeasta käytöstä ja luotettavuus instrumentin.

Sillä omatekoinen leikkuukoneiden on parempi käyttää epätahtisähkömoottorit tyyppi

Vinkki! Joitakin yksityiskohtia, jotka tekevät omat ei ole varaa, voi tilata Turner. Näihin kuuluvat laipat kiinnittäminen, sekä hihnapyörä.

Kiinnittämiseksi moottorin metallirunkoon on parempi käyttää pulttiliitoksella pulteilla. Ympäröivät moottori on suositeltavaa järjestää laatikko, jossa kytkin ja piirit sekä etähallintatyökaluna.

Kanava kiinnittämiseksi laikka on parempi istuttaa keväällä. Sinun täytyy varmistaa, että kun se vapautetaan takaisin alkuperäiseen paikkaansa. Korjata jousi voi ottaa pultit ja kiristin.

Sähkökomponentti - tärkein osa työkalua. On pakko sisällyttää suunnittelussa piirin käynnistyksen ja hätäpysäytyspainiketta koneelle. Se on tarpeen, jotta sijoittaminen osaa, joissa sähkömoottori on kytketty sähköä avulla koneen ja laatikko, mutta ei suoraan. Kolmitie toimilaitteiden riittää päälle ja täysin käynnistä moottori. Hän ravitsee ja pois painiketta.

Lopuksi on syytä huolehtia läsnäolo vartijat, jotka turvata henkilön prosessissa. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tehdä suojus. Hän estää kipinöiden ja metalli- hiukkasten silmässä.

Suojakotelo on välttämätöntä työskennellä omalla koneella valmistama Metallinleikkauskoe on suojattu hänen silmänsä kipinöiltä ja hienoja metallihiukkasia

Tuotanto leikkaus kone bulgarialaiset käsillään: piirustukset, teknologia

Suunnittelu leikkurit tekemät bulgarialaiset, on olemassa kahdenlaisia ​​(riippuen hiomakoneen sijoitus).

Ensimmäisessä tapauksessa, kehyksen, johon hyvin jäykästi kiinnitetty kulmahiomakoneeseen. Se nousee työpinnan yläpuolelle ainoastaan ​​asema, joka on erityisen taulukon korttipaikkaan. Tällainen kone toimii periaatteella pyörösahan.

Kiinnittää huomiota! Prosessissa työskentelystä tällaisen koneen on siirtää omaan valmisteluun, minkä vuoksi tarkkuus menetetään. Lisäksi, tämä prosessi voi kuitenkin olla vaarallista piirustuksiin piilotettu tyyppi mylly sijoitus ei ole suuri kysyntä.

Toisessa suoritusmuodossa oletetaan, että aihio pysyy paikallaan ja leikkaavan elimen liikkuessa. Johtuen siitä, että kahvimylly sijaitsee päälle työtasot, sen ei tarvitse tehdä tosissaan leikata osiin.

Työskennellä hätävara leikkureita, luotu pohjalta Bulgarian

Luettelo työkaluja ja materiaaleja leikkaus kone bulgarialaiset kädet

Self-valmistus välineitä olisi pidettävä mielessä, että tarkkuutta, jolla se toimii, riippuu pitkälti rakenteen vakaus. Tästä syystä, paksuus materiaalien valmistus ei ole niin paljon vaatimusten kanssa lujuuden osalta kotelon osa konetta, mutta tarve varmistaa riittävä jäykkyys.

 • profiloitu putki neliömäinen poikkileikkaus (ks 2,5h2,5h0,25);
 • teräslevy (levyn paksuus ,4-,5 cm);
 • profiloitu putki suorakulmainen poikkileikkaus (ks 4h2h0,25);
 • kuulalaakereita - 2 kpl. (№203, 204 tai 202);
 • kalibroitu tanko on enintään 10 cm: n (paksuus valitaan ottaen huomioon reikiä sisempi kehikko laakerin);
 • metallitangon (halkaisija 0,8-1 cm);
 • kiinnittimet (pultit ja mutterit, kierteitetyt M tai M8);
 • Metalli linja (2h0,4 cm).

Tarkkuus leikkurin kahvimylly riippuu rakenteen vakaus

 • kulmahiomakone;
 • porakoneen (porakone voidaan korvata);
 • joukko porat;
 • joukko muottien muodostamiseksi metallilangasta;
 • Laite hitsaamalla;
 • kiintoavaimella.

Sopivan leikkaus väline leikkurin kotitekoisia hiomakoneet

Kulmahiomakone on solmukohdalle osa konetta toimimaan metallia. Asiantuntijat eivät suosittele tätä varten käyttää pieni työkalu, jonka kapasiteetti on korkeintaan 500-600 wattia. Tällaisissa mylly jyrsintälevyjä halkaisija on enintään 12,5 cm Nämä rajoitukset johtuvat siitä, että leikkaavan elementin suuremman halkaisijan katsotaan yleinen ja erittäin luotettava -. Hän pystyy selviytymään leikkaus paksu aihioita.

Vinkki! Hitsauksen asemesta kiinnitysosat voidaan käyttää ruuviliitoksia, mutta ne ovat vähemmän luotettavia ja voi tarjota vaadittu lujuus.

Bulgarian oikea valinta on tärkeä asia, kun luodaan leikkaus kone metallin työkalusta

Huolellinen lähestymistapa valintaan jauhatuslaitteiden on tarpeen myös siksi, että suuri erilaisia ​​malleja markkinoilla. Koska tämä teho työkalua ei ole täysin standardoitu, koneenrakennuksessa tehdään alle spesifisiä modifikaatioita ja koko Kulmahiomakoneita.

Jos kone hajoaa, asenna muut jauhatuslaitteiden voi paitsi olla vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Tarpeen muuttaa heiluri ja kaikki kiinnikkeet. Siksi on tarpeen valita työkalun välillä suuria ja jo osoittautunut yrityksille, esimerkiksi Bosch ja Makita.

Piirustukset leikkurin: miten tehdä väline myllyt leikkaamiseen

Valmisteluvaiheessa, suunnittelu ja valmistus piirroksista. Samankokoisia ei ole olemassa siitä yksinkertaisesta syystä, että kaikki muunnelmat kone on asetettu tiettyjä malleja terää. Valmiit piirustukset, jotka ovat monet verkossa, voit mahtuu mukaan mylly. Niiden avulla voit siirtyä siihen, mitä on rakenteen suunnittelu, sen mitat.

Piirustus runko bulgarialaisten

Laadittaessa piirustus on parempi aloittaa runko-osan. Joissakin tapauksissa voi olla tarpeen rakentaa erillinen alusta sijasta kehyksen. Tällainen foorumi liitetään putkityöt penkki. Seuraavaksi määrän määrittämiseksi ja luonne sijainti avaintekijöitä koneen. Se on tarpeen mitata keskelle etäisyys kiinnitysreiät sijoitettu vaihdelaatikkoon, sekä mitata hyvin hiomakoneet.

Kaikki nämä tiedot käytetään laadittaessa piirustuksiin. Kun suunniteltu asennettaviksi heilurin ja hiomakoneita kehitetty kääntyvä.

Vinkki! Tarkkuus ja jäykkyys koneen riippuu välinen etäisyys leikkaavan elimen ja kääntyvä. Mitä pienempi aukko, sitä parempi. On suositeltavaa asentaa heiluri vähimmäispituus.

Sen jälkeen kootaan piirustukset vain poimia materiaaleja, laskea niiden määrä ja aloittaa rakentaminen.

Luotuasi piirustus, valinta tarvittavat materiaalit ja työkalut voit mennä suoraan luomiseen leikkurin

Teknologian luomiseen leikkurin bulgariankielisiltä

Teknologian valmistus koneen leikkaamiseen metalliin perustuvia mylly on lähes sama kuin tapauksessa, jossa on leikkaus levyn:

 1. Valmistelu ja valmistettaessa osia kehyksen.
 2. Rakentaminen artikulaatio on välitysvarsikokonaisuus.
 3. Tehdä U-muotoinen kannatin, jossa on asennusta varten vaihteen hiomakone.
 4. Making U-muotoinen leike ja hihna, joka korjaa kotelon jauhatuslaitteiden on heiluri.
 5. Asennus U-muotoinen puristin, ja U-muotoinen kannatin leikkuutyökaluun: hitsaamalla tai liitäntöjen, kaikki nämä osat on asennettu varsiosan.
 6. Painamalla laakerointi.
 7. Kahden- puristussovittamalla laakeri kokoonpanot. Lisätä sidoslujuus voi zaludit akselin ohut tinakerros juottamalla.
 8. Kiinnittämiseksi niveltuki kokoonpanot osien laiturin reunan (offset reunasta 0,5-0,6 cm) käyttäen hitsauskone.
 9. Asentaminen myllyt ja vartija.
 10. Asennus palautusjousi.

Kun rakenne on koottu, on välttämätöntä suorittaa testiajo ja tarkistamaan, että laitteiston toiminta, sekä asettamalla kaikki yksityiskohdat siitä. Lopullisessa vaiheessa säädetään uran leikkaus, joka on asennettu laakereihin, jonka tarkoituksena on varmistaa työkappaleen.

Kun kiillotuksesta on suoritettu loppuun, koneen runko on päällystetty ohuella emalikerroksella. Värjäystä suojaa laitetta vaurioilta, jotka voivat aiheuttaa ruostumista.

Jyrsijä puu käsillään: vuoropohjainen valmistustekniikka

Kotitekoinen sorvi metallin käsillään: tuotannon ja käytön

Levyn leikkaus kone metalli: Tuotteen luokitus

Korkea vuodepaikkaa maassa omin käsin: kuva ja valmistustekniikka

Bender profiilin putken omin käsin: valmistusmenetelmissä

Lämpeneminen Katon sisältä omin käsin, tyyppisiä lämmittimiä ja teknologian

Itse rakennettu työstökone

Esimerkki omatekoinen kone tarkkaan työhön

Kun mistä tahansa syystä, sinun on usein käsitellä metallin kotona - oppinut ymmärtämään, että työskentely kahvimylly ainakin epämukavaksi. Carry metallin leikkaaminen paljon helpompaa, jos on olemassa leikkureita metallin. Avulla leikkausviivan on täydellinen, ja virtaviivainen prosessi menee paljon nopeammin.

Mutta jos ajatella ostaa sellaista konetta, ja käydä läpi hinnat kaupassa, huomaat, että ne ovat hyvin kalliita, kaikilla ei ole varaa siihen. Ulos tästä tilanteesta - tehdä leikkurin omin käsin.

Aloitetaan yleiset tiedot työstökoneita. Rakenteellisesti ne kaikki jakavat läsnäolon sähkömoottorin, voimansiirto ja leikkaus levy. Etsi piirustus valmistukseen tällaisia ​​laitteita ei ole ongelma. Ottaa perehtynyt miten levy leikkureita työskentelee, prosessi sen rakentamisen omin käsin tekemään tarvittavat säädöt ei ole vaikea. Nyt pitää perus vivahteita periaate:

Piirustus voimansiirrosta mekanismi leikkurin

 • Riippuen tuotanto mittakaavassa sähköinen asennettu teho on valittu. Suurin osa syntyneestä laitteiden teho on suuri, mutta myös liikaa saatu kotitalouden tarpeisiin.
 • On välttämätöntä valita ja omin käsin todistamaan tapahtuneen siirron. Se vaikuttaa siihen, miten paljon tallennetaan ja asianmukaisesti vääntömomentin moottorista laikka.
 • Asennus kynsistä. Jopa yksinkertaisin leikkureita metallin, on toivottavaa sisällyttää otteessa joukko - se ei ainoastaan ​​lisää mukavuutta työtä, mutta myös auttaa turvallisuuden kannalta. Katkaisulaikat
 • Valinta leikkauskulma. Se voi olla 45 ° -90 °, mutta enemmän valittu isäntä on oikeassa kulmassa.
 • Halkaisija laikka. Tästä parametri riippuu siitä, kuinka paksu pala metallia voi leikata levyn leikkurin.
 • Suunniteltaessa tarve ottaa huomioon paino ja koko laitteen. Tämä parametri riippuu käytetyistä materiaaleista ja miltä ulkoasu konetta. Myös suunnitteluprosessissa, kiinnittää huomiota tärinänvaimentimille jalat.
 • Valitsemalla toimituksen tyypin - heilurin, etu- tai alhaalta.

Toinen leikkaus laitteet luokitellaan tyypin terän asennus:

Viimeksi mainittu on suunniteltu leikkaus paksua metallbeslag, eri tangot, neliö profiileja ja putkia eri halkaisijat. Täällä voit leikata erilaisia ​​kiinteitä osia ja profiileja eri näkökulmista. Vyön kone toimii perustuu suljettuun leikkaus sahat, joten se ei ole levy, saha siirtyy hihnapyörien. Välittömästi on todettava, että omin käsin on helpompi rakentaa tarkasti levyn vaihtoehto.

Sillä itse rakennettu levy leikkurin tulee:

Mekaaninen osa leikkurin

 • Teräs kulma.
 • Hitsauskone.
 • Laakerit.
 • Ketju.
 • päälle ja pois painiketta.
 • Val.
 • Kanava.
 • Porakoneen.
 • Teräslevyä työpinta.
 • Moottori.
 • Laatikko, joka mahtuu sähköinen komponentti.

Kerättyään kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut, voit aloittaa rakentamisen. Ensimmäinen asia tehdä siitä teräs kulma koneen runkoon. Ensinnäkin piirustus on leikattu pois yksittäisiä osia, jotka arvioidaan, kuinka ne yhdistetään toisiinsa, ja sitten hänen kätensä hitsataan yhdeksi yhtenäiseksi rakenteeksi.

Nyt sinun täytyy kokki yksi kehys. Se on yksilön - erityinen moottori käytettäväksi koneen. Valitessaan sähköinen ilme suuntaan oikosulkumoottorit, koska ne ovat luotettavia ja kestäviä. On toinenkin seikka: mitä suurempi voima, sitä tasaisempi toimii asemaan.

Asennus laiterunkoon

Nyt meidän täytyy työskennellä kädet liittää akselin moottoriin. Miten se tehdään - ei väliä, jos on olemassa käsky piirustuksessa, sitten seuraa se. Jos asennus on tehty oikein, sitä vaaditaan toimi oikein ja luotettavasti.

Toinen kohta: jos jokin tuote teet itse voi sitten pyytää apua Turner. Hän voi tehdä sinusta mukaista oikeutta hihnapyörä tai laipat vahvistettavaksi.

Moottorin runkoon on parasta korjata tavanomaisilla pultit ja mutterit, lähellä rungon, kaukosäätimen kiinnittämiseksi ja ruutu, jossa on kytkentäkaavio ja kytkin.

Kanava, jolla kiinteän leikkaamiseen jäsenen tulee olla jousikuormitteinen, niin että heti kun annat mennä, se palaa alkuperäiseen asentoonsa. Kevät on kätevintä korjata letkunkiristimellä ja pultit.

Vuoden loppukokoonpano kätensä älä unohda myös siitä vartija, joka kattaa silmät kipinöintiä.

Valmistus kone perustuen tavanomaisiin myllyt

Rakenna leikkurin omin käsin, voit myös tavallisesta bulgarialaiset. Esimerkiksi, sinulla on hyvä luotettava bulgarialaisen yrityksen Makita ja silti ei tarvitse täysimittainen kone, niin miten sitä käytetään tulet ajoittain. Tässä tapauksessa juuri kuten edellisessä versiossa, sinun täytyy laittaa itse kädet runko ja runko putken tai kanavan tehdä liikkuvaan osaan asentaa mylly.

Leikkurin hiomakoneen

Seuraavaksi sinun on omalla konkreettisia myllyt kehittyä liitetiedoston. Liikkuva osa on toteutettiin jousikuormitetun, on samanlainen tekniikka.

Valmistuksessa tämän koneen älä unohda myös siitä, että bulgarialaiset on olemassa sellainen asia kuin käänteinen lyönti. Näin käy, kun hiomalaikan on juuttunut työkappaleeseen, ja Bulgarian versot takaisin. Tässä tapauksessa levyn fragmentteja lentävät kaikkiin suuntiin - se voi vakavasti vahingoittaa työskentelevä henkilö. Siksi, kun laitevalmistuksessa kiinnittää huomiota turvallisuuteen huppu, jos se ei ole kahvimylly.

Nyt pitää toinen tapa tehdä oman kädet leikkaus kone metallia hiomakoneet. Hyöty tämä malli on, että kone saa kokoontaitettava ja kannettava. Työkalu tarvitaan sama kuin täysimääräinen täytäntöönpano koneen, jota edellä on mainittu.

Piirustus riippuu mallista hiomakoneen.

Ensimmäinen asia tietää tämän koneen - se suoritetaan perusteella kahden kehyksen järjestetty samalle akselille. Tässä, alempi runko on suunniteltu liikkuvan puristin ja kannatin ja mount mylly liikkuu pystysuoraan.

Jousi on läsnä tässä - on tarpeen palauttaa syöttömekanismin alkuperäiseen asentoonsa. Avulla Hitsauskoneen voidaan asentaa erityisellä erotinmerkki linja.

Käynnisti samanlainen kone käynnistin poljin, joka sisältyy verkon alhainen jännite releen. Koota kaikki osat yhteen suunnittelun tehokkuutta testataan tyhjäkäynnillä. Jos kaikki toimii hyvin, ei mekanismit eivät hankaa toisiaan, niin tämä kone kestää riittävän pitkään.

Video: Kotitekoinen leikkurin kanssa kahvimylly

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki sivustoon PromTu.ru

Yhteistyölle, lähetä sähköpostia: [email protected]

Täytön jälkeen lomakkeen ottaa yhteyttä johtaja ja vastaa kaikkiin kysymyksiin.

Leikkaaja metallin käsillään: valmistustekniikka

voidaan oppia tämän artikkelin miten tehdä leikkaus kone metalli kädet kotona kaikkein yksinkertainen materiaaleista. Tässä on yksityiskohtaiset ohjeet luoda rakenteita, joka perustuu leikkuuterän tai bulgaria: valmistelu materiaalien ja työkalujen, kaava laskelmat, yksityiskohtainen askel askeleelta ohjeet, sekä niihin liittyvät tiedot hyödyllisiä vihjeitä.

Leikkaaja metallin käsillään: Aloitus Building

Pyöreä leikkaus työkalut ovat työkaluja, perustuva rakenne, jolla on erityinen alusta tai runko tehty metallista. Kone itse on varustettu komponentteja, jotka antavat sille istuvuuden materiaalin määrätyssä asennossa on haluttuun kulmaan prosessissa leikkaus. Kuten leikkaava elin niin rakenteissa käytetään levyä on tehty pikateräksestä. Sitä kutsutaan myös Carbide. Sitä voidaan myös käyttää leikkaus ympyrä, jonka metallipinnoite muodossa hankausmateriaalin. Leikkauselin ajetaan sähkömoottori, jossa on hihna tai vaihde.

Ajolaite metallin leikkaus kone heiluri

Levy koneita löytyy kolme eri syöttö leikkaus komponentit:

Useissa leikkauselimistä koneet ovat:

 • yhden pään - pakkaus- laitteeseen sisältyy vain yksi leikkuuterä, joten kun muuttuva suoritetaan vaihtokytkentä kärjessä mukaisesti uuden tehtävän;
 • kaksipääjärjestelmä - muotoilu antaa mahdollisuuden työskennellä suoraan kaksi välinettä, mikä lisää tehokkuutta. Tällaisissa koneissa, yksi pää on kiinteässä asemassa ja on vakaa, toinen pää voi liikkua. Moninäyttötuen suunnittelu voi suorittaa automaattisesti.

Esimerkkinä leikkauskoneen metallin, tehty omin käsin

Making levy katkaisukoneet metallin käsillään: Menettely

Valmistuksessa kone, joka on suunniteltu toimimaan metalli, operaatiot suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Valmistaa kotelot, jotka on asennettu hihnan ja laikka.
 2. Asennettu moottori. Kuten liitoskappale työntyy vetohihnan välillä akselin leikkaavan elementin ja moottorin.
 3. Tehty akselin, joka on kiinnitetty käyttöpyörä ja asennettu laikka. Solmu edellyttää kokoonpano ja myöhempi asennus on heiluri. Tässä tapauksessa, heiluri toimii liikkuvan yläosan rakenne, jossa leikkaus-elementin ja moottori sijaitsee.
 4. Tehty akselin asennukseen heiluri.
 5. Se suoritetaan asettaa koneen runkoon. Se korjataan ja työkappaleesta kipinänsammuttimen.
 6. Heilurin asennettu runkoon.
 7. Esityskieli Sähköjohtojen.
 8. Se suorittaa koeajo työkalun ja säätö.

Kuten leikkaava elin on ruohonleikkuukonetta koneita, joita käytetään levyn valmistettu pikateräksestä, tai ympyrä päällystetty hioma-artikkelin muodossa

talja laskenta improvisoituja leikkurin metallien

Halkaisijaa laskettaessa hihnapyörien suoritetaan ottaen huomioon pyörityskäyttö nopeus ja muut parametrit. Olettaen, että moottorin teho ei saa olla pienempi kuin 300 wattia, pyörimisnopeuden levy on vähintään 3000 kierrosta / min, ja sen koko on halkaisijaltaan - .. 40 cm.

Yleensä kiekkoja, jotka on merkitty valmistaja, joka on sovellettu tuotteen maksimiarvo pyörimisnopeuden. Tällöin luku on noin 4400. / Min. Näin ollen valinta tahansa nopeudella sallittu rajoissa 3000-4400. / Min. Laskennassa:

 • moottorin pyörimisnopeuden - 1500 kierr / min.;.
 • talja halkaisija, joka on tarkoitettu asennettavaksi akselille, - 6,5 cm;
 • pyörimisnopeuden levyn - 3000 r / min ..

Piirustus leikkurin rungon tyyppi (Frame mitat riippuvat mitat työkalu)

Laskenta suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Aseta pituus akselin kehä. Tämän määrä π, joka on yhtä suuri kuin 3,14 kerrottuna halkaisija koko: 3,14 x 6,5 = 20,41 cm (varren kehän pituus).
 2. Saatu arvo kerrotaan haluttu määrä kierroksia: 20,41 x 3000 r / min .. = 61230 cm / min.
 3. Tulos on jaettava useissa moottorin kierrosluvun :. 61230 cm / min / 1500ob / min. = 40,82 cm (pituus hihnapyörän moottorin kehä).
 4. Saatu arvo jaetaan useissa π: 40,82 cm / 3,14 cm = 13 (talja halutun koon).

Laskeminen hihnan pituus omatekoinen katkaisukoneet metallin käsillään

Seuraavat tiedot vaaditaan näiden laskelmien:

 • parametrit vetopyörän (säde);
 • etäisyyttä, joka erottaa keskipiste hihnapyörien;
 • parametrit hihnapyörään (säde).

Jossa on talja 2 mittaparametreihin 13 cm ja 6,5 ​​cm, on mahdollista tehdä tarvittavat laskelmat. Koska keskustojen välinen etäisyys näistä elementeistä voivat olla muuttuja (kuten haluttu hihnan kireys tilassa), segmentin pituus 50 cm, otetaan esimerkiksi.

Mitä suurempi halkaisija leikkuuelementin, sitä helpompi on selviytyä leikkaus paksua metallia

Nyt sinun täytyy löytää puoli kehän kunkin hihnapyörien. Koska käyttöhihna kulkee niiden välillä kaksi kertaa tämä arvo on välttämätöntä lisätä kaksi kertaa välinen etäisyys pistettä. Ensimmäinen hihnapyörä (ympärysmitta):

3,14 (lukumäärä π) x 3,25 cm = 10,20 cm

Toinen hihnapyörä (ympärysmitta):

3,14 (lukumäärä π) x 6,5 cm = 20,41 cm

Käyttöhihna (tarvittava pituus):

20,41 cm + 10,20 cm + 50 cm x 2 = 13,06 cm

Kuvio leikkaaja heiluri tyyppi: vasen - koko pohja, oikealla - suunnittelun piirteet heiluri

Jotta koneen runkoon itsenäisesti metalli-, tulisi valmistella tarvittavat välineet.

Pakollinen työkaluja ja materiaaleja ovat:

 • hitsauslaitteen;
 • Alue metalli (teräs);
 • ja kanavan piiri;
 • painiketta päälle / pois päältä;
 • laakerit;
 • ja sähkömoottorin akselille;
 • porakoneen;
 • teräslevy luoda työpinta;
 • laatikko on sähköisten komponenttien koneen.

Periaatteet luoda kone metallin leikkaus

Ajo valmistuksen kotitekoinen kone on asetettu tiettyjä periaatteita, ne on otettava huomioon ennen kuin saat tositoimiin:

 • se on erittäin tärkeää valita oikean vaihteen ja suorittaa asennuksen. Tämän komponentin riippuu säilyttäminen vääntömomentin ja sen asianmukainen voimansiirto moottorista leikkaavan elementin (ROM);
 • muista antaa läsnäolo päin. Tämä työkalu edistää mukavampaa työtä ja lisää myös korkea turvallisuustaso;

Läsnäolo pitoa parantaa mukavuutta ja työturvallisuutta kotitekoinen kone

 • valinta optimaalisen leikkauskulma. Sallittu alue on 45-90 °. Useimmat asiantuntijat pitävät arkkeja;
 • halkaisija leikkauslevyn valitaan ottaen, mitä tulevaisuudessa toimii materiaalia isäntä tällä koneella. Mitä suurempi halkaisija leikkuuelementin, sitä helpompi on selviytyä leikkaus paksua metallia;
 • suunnittelu ja valmistus Piirustusten välttämättä ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin koko laitteen ja sen tulevaisuuden paino. Nämä arvot on suora vaikutus materiaalit, joista Laitteet valmistetaan. Tärkeää on osien järjestelyn.

Kokoaminen metalli kehyksen leikkurin

Kun kaikki työkalut valmistetaan ja valitaan piirustuksissa, voit siirtyä suoraan luomassa koneen. Teräspidikkeiden kulma, on välttämätöntä valmistaa ruhon osa suunnittelu. Mukaisesti piirustusten, joka voi tehdä itse tai löytää verkon, leikkaa runko elementtejä. Kaikki on yhdistetty toisiinsa hitsaamalla. Pre-tarve tarkistaa sopivan kokoisiksi.

Luomassa kehyksen leikkurin metallia

Alkuun kehyksen on hitsattu kanava - se on ohjaava elementti, ja se toimii perustana edelleen asennus leikkaus komponentin koneeseen. Tämä kanava on yhdysside sähkömoottorin ja leikkaus elementti. Sen jälkeen siihen pulteilla kiinnitetty pystysuoraan sijoitettu telineisiin. Mitä tarvitset kokki rakentamiseen yhden kehyksen. Mitat valitaan yksilöllisesti ottaen huomioon koko sähkömoottorin ja sen ominaisuuksia. Kun valitset sähkömoottori koneen parempi kiinnittää huomiota muutokseen asynkronigeneraattorin tyyppiä. Tämän tyyppinen laite on tunnusomaista korkea luotettavuus ja kestävyys. On hienovaraisuus valitessaan moottori. Tehokkaampi moottori, sitä tasaisempi siirtyy levyltä.

Kokoamisen sähkökomponentin koneen

Laitteiden asennukset edellyttää asennuksesta ja ulostuloakselin sähkömoottoriin koneen. Tapa, jolla tämä voidaan tehdä, ei ole kriittinen. Jos piirustus sisältää ohjeita näitä toimia, on parempi seurata sitä, koska asennuksen laatua riippuu oikeasta käytöstä ja luotettavuus instrumentin.

Sillä omatekoinen leikkuukoneiden on parempi käyttää epätahtisähkömoottorit tyyppi

Kiinnittämiseksi moottorin metallirunkoon on parempi käyttää pulttiliitoksella pulteilla. Ympäröivät moottori on suositeltavaa järjestää laatikko, jossa kytkin ja piirit sekä etähallintatyökaluna. Kanava kiinnittämiseksi laikka on parempi istuttaa keväällä. Sinun täytyy varmistaa, että kun se vapautetaan takaisin alkuperäiseen paikkaansa. Korjata jousi voi ottaa pultit ja kiristin. Sähkökomponentti - tärkein osa työkalua. On pakko sisällyttää suunnittelussa piirin käynnistyksen ja hätäpysäytyspainiketta koneelle. Se on tarpeen, jotta sijoittaminen osaa, joissa sähkömoottori on kytketty sähköä avulla koneen ja laatikko, mutta ei suoraan. Kolmitie toimilaitteiden riittää päälle ja täysin käynnistä moottori. Hän ravitsee ja pois painiketta. Lopuksi on syytä huolehtia läsnäolo vartijat, jotka turvata henkilön prosessissa. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tehdä suojus. Hän estää kipinöiden ja metalli- hiukkasten silmässä.

Suojakotelo on välttämätöntä työskennellä omalla koneella valmistama Metallinleikkauskoe on suojattu hänen silmänsä kipinöiltä ja hienoja metallihiukkasia

Tuotanto leikkaus kone bulgarialaiset käsillään: piirustukset, teknologia

Suunnittelu leikkurit tekemät bulgarialaiset, on olemassa kahdenlaisia ​​(riippuen hiomakoneen sijoitus). Ensimmäisessä tapauksessa, kehyksen, johon hyvin jäykästi kiinnitetty kulmahiomakoneeseen. Se nousee työpinnan yläpuolelle ainoastaan ​​asema, joka on erityisen taulukon korttipaikkaan. Tällainen kone toimii periaatteella pyörösahan.

Toisessa suoritusmuodossa oletetaan, että aihio pysyy paikallaan ja leikkaavan elimen liikkuessa. Johtuen siitä, että kahvimylly sijaitsee päälle työtasot, sen ei tarvitse tehdä tosissaan leikata osiin.

Työskennellä hätävara leikkureita, luotu pohjalta Bulgarian

Luettelo työkaluja ja materiaaleja leikkaus kone bulgarialaiset kädet

Self-valmistus välineitä olisi pidettävä mielessä, että tarkkuutta, jolla se toimii, riippuu pitkälti rakenteen vakaus. Tästä syystä, paksuus materiaalien valmistus ei ole niin paljon vaatimusten kanssa lujuuden osalta kotelon osa konetta, mutta tarve varmistaa riittävä jäykkyys. Luettelo materiaalit:

 • profiloitu putki neliömäinen poikkileikkaus (ks 2,5h2,5h0,25);
 • teräslevy (levyn paksuus ,4-,5 cm);
 • profiloitu putki suorakulmainen poikkileikkaus (ks 4h2h0,25);
 • kuulalaakereita - 2 kpl. (№203, 204 tai 202);
 • kalibroitu tanko on enintään 10 cm: n (paksuus valitaan ottaen huomioon reikiä sisempi kehikko laakerin);
 • metallitangon (halkaisija 0,8-1 cm);
 • kiinnittimet (pultit ja mutterit, kierteitetyt M tai M8);
 • Metalli linja (2h0,4 cm).

Tarkkuus leikkurin kahvimylly riippuu rakenteen vakaus

 • kulmahiomakone;
 • porakoneen (porakone voidaan korvata);
 • joukko porat;
 • joukko muottien muodostamiseksi metallilangasta;
 • Laite hitsaamalla;
 • kiintoavaimella.

Sopivan leikkaus väline leikkurin kotitekoisia hiomakoneet

Kulmahiomakone on solmukohdalle osa konetta toimimaan metallia. Asiantuntijat eivät suosittele tätä varten käyttää pieni työkalu, jonka kapasiteetti on korkeintaan 500-600 wattia. Tällaisissa mylly jyrsintälevyjä halkaisija on enintään 12,5 cm Nämä rajoitukset johtuvat siitä, että leikkaavan elementin suuremman halkaisijan katsotaan yleinen ja erittäin luotettava -. Hän pystyy selviytymään leikkaus paksu aihioita.

Bulgarian oikea valinta on tärkeä asia, kun luodaan leikkaus kone metallin työkalusta

Huolellinen lähestymistapa valintaan jauhatuslaitteiden on tarpeen myös siksi, että suuri erilaisia ​​malleja markkinoilla. Koska tämä teho työkalua ei ole täysin standardoitu, koneenrakennuksessa tehdään alle spesifisiä modifikaatioita ja koko Kulmahiomakoneita. Jos kone hajoaa, asenna muut jauhatuslaitteiden voi paitsi olla vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Tarpeen muuttaa heiluri ja kaikki kiinnikkeet. Siksi on tarpeen valita työkalun välillä suuria ja jo osoittautunut yrityksille, esimerkiksi Bosch ja Makita.

Piirustukset leikkurin: miten tehdä väline myllyt leikkaamiseen

Valmisteluvaiheessa, suunnittelu ja valmistus piirroksista. Samankokoisia ei ole olemassa siitä yksinkertaisesta syystä, että kaikki muunnelmat kone on asetettu tiettyjä malleja terää. Valmiit piirustukset, jotka ovat monet verkossa, voit mahtuu mukaan mylly. Niiden avulla voit siirtyä siihen, mitä on rakenteen suunnittelu, sen mitat.

Piirustus runko bulgarialaisten

Laadittaessa piirustus on parempi aloittaa runko-osan. Joissakin tapauksissa voi olla tarpeen rakentaa erillinen alusta sijasta kehyksen. Tällainen foorumi liitetään putkityöt penkki. Seuraavaksi määrän määrittämiseksi ja luonne sijainti avaintekijöitä koneen. Se on tarpeen mitata keskelle etäisyys kiinnitysreiät sijoitettu vaihdelaatikkoon, sekä mitata hyvin hiomakoneet. Kaikki nämä tiedot käytetään laadittaessa piirustuksiin. Kun suunniteltu asennettaviksi heilurin ja hiomakoneita kehitetty kääntyvä.

Sen jälkeen kootaan piirustukset vain poimia materiaaleja, laskea niiden määrä ja aloittaa rakentaminen.

Luotuasi piirustus, valinta tarvittavat materiaalit ja työkalut voit mennä suoraan luomiseen leikkurin

Teknologian luomiseen leikkurin bulgariankielisiltä

Teknologian valmistus koneen leikkaamiseen metalliin perustuvia mylly on lähes sama kuin tapauksessa, jossa on leikkaus levyn:

 1. Valmistelu ja valmistettaessa osia kehyksen.
 2. Rakentaminen artikulaatio on välitysvarsikokonaisuus.
 3. Tehdä U-muotoinen kannatin, jossa on asennusta varten vaihteen hiomakone.
 4. Making U-muotoinen leike ja hihna, joka korjaa kotelon jauhatuslaitteiden on heiluri.
 5. Asennus U-muotoinen puristin, ja U-muotoinen kannatin leikkuutyökaluun: hitsaamalla tai liitäntöjen, kaikki nämä osat on asennettu varsiosan.
 6. Painamalla laakerointi.
 7. Kahden- puristussovittamalla laakeri kokoonpanot. Lisätä sidoslujuus voi zaludit akselin ohut tinakerros juottamalla.
 8. Kiinnittämiseksi niveltuki kokoonpanot osien laiturin reunan (offset reunasta 0,5-0,6 cm) käyttäen hitsauskone.
 9. Asentaminen myllyt ja vartija.
 10. Asennus palautusjousi.

Kun rakenne on koottu, on välttämätöntä suorittaa testiajo ja tarkistamaan, että laitteiston toiminta, sekä asettamalla kaikki yksityiskohdat siitä. Lopullisessa vaiheessa säädetään uran leikkaus, joka on asennettu laakereihin, jonka tarkoituksena on varmistaa työkappaleen. Kun kiillotuksesta on suoritettu loppuun, koneen runko on päällystetty ohuella emalikerroksella. Värjäystä suojaa laitetta vaurioilta, jotka voivat aiheuttaa ruostumista.

1