kotitekoinen kortit

MissMedia

kotitekoinen kortit - yksi varmimpia tapoja osoittaa, että et ajatellut sitä, kun olen valmis lahja. Itse asiassa jokainen tällainen kortti keskittyneen osan huomiota, lämpöä ja välittämistä. Jos joskus et tekivät käsillään, niin nämä 3 yksinkertaisia ​​vaihtoehto on sinua varten. Mutta myös kehittyneitä lukijat ovat varmoja he pitävät. Suosittelemme myös artikkeli quilling kortteja.

Jotta tällainen kortti, tarvitsemme paksun kaunis paperi käsitöitä, paperi kukka kuvio ja materiaalit koriste-esineitä, paperitavarat veitsi, sakset, kynä ja liimaa.

Selvitämme yleistä muotoa kortteja, leikkaa suorakaide tai neliö mitoituksen paksua paperia, taivuta puoli. Se on kätevä käyttää metalli hallitsija taittoviivan saada tasainen ja kirkas.

Hahmottelemme urat etupuolella, joten tarkkojen viillot toimisto- veitsi ja aseta "käärme" paperisuikaleita kuvalla. Päät nauhojen reunat taipuu postikortteja.

Leikata ja liittää koristeet. Tässä esimerkissä - vain yksi mahdollisista vaihtoehdoista. Keksitkö mitä haluat, ja luoda oman ainutlaatuisen käsintehtyjä kortteja. Kääntöpuolella on etupuolen liima-paperi, joka on valmistettu itse kortilla. Reunat ympärillä kehä voidaan huolellisesti peittää ohut kerros kultaa guasseja.

Tämä kortti koostuu kahdesta kerroksesta paperia, joka on kontrasti väriltään toistensa kanssa. Tulostaa mallin 2 kokoa - yksi enemmän kuin toinen. Leikkaa malli irti stensiilit, hahmotellaan ne siististi lyijykynällä uloin kerros kortin. Halkovien byrokraattinen veitsi ja pienennä äänenvoimakkuutta terälehtien. Kertainen molemmat kerrokset. Herkkä, kukka kortti valmiina!

Ja kaksi viimeistä yksinkertaista kotitekoista korttia. Kuten aiemmissakin tapauksissa, tarvitsemme kaunis postikortti paperilla. Mutka arkki 3 yhtä suureen osaan, kuten on esitetty alla.

Keskellä väärällä puolella ikkunan Do haluttuun muotoon. Liitä se hänen kuvansa tai kaunis kuva, jotta se "lilaa" etupuolella. Sulje sisäpuolelle keskiosa on kertaiseksi ja liimaa ne. Kun otetaan huomioon näin omatekoinen kortit voidaan koristeltu pieni keula, tervehdys kaiverruksen tai jotain muuta.

Odottaa uusia ideoita kortit ja älä unohda miellyttää heidän rakkaansa, paitsi yli, mutta ei!

Postikortteja omin käsin

Sivusto on siitä, miten tehdä postikortin. Kauniita ja omaperäisiä kortteja syntymäpäivä, häät, miehille ja naisille kaikissa tilanteissa ... scrapbooking, quilling, decoupage, origami, ohjelmat ja muut tekniikkaa.

Kaunis postikortteja omin käsin

Postikortti omin käsin - kukka

Äitini rakastaa kukkia, joten kaikki hänen vapaa-ajallaan omistetaan niiden viljely ja hoitoa. Valmisteltaessa äitini syntymäpäivä, tein kortti, tärkeimmät koristelu joista tsvetygortenzii. Se on hänen suosikki kukka, joten päätin, että hänen pitäisi olla korttiin. Tässä artikkelissa näet valmistusprosessin kortteja omin käsin kukkia.

Syksy postikortteja omin käsin

Haluan jakaa kokemuksia luoda syksyn postikortteja omin käsin, mikä teimme lasten kanssa tänä viikonloppuna.

Postikortit onnittelut kaikkiin tilaisuuksiin: Äitienpäivä, Isänpäivä, syntymäpäivä jne

Rakastan tehdä kortteja, varsinkin 3D-versio! Tässä artikkelissa haluan näyttää, miten voit tehdä kortteja kaikissa tilanteissa: Äitienpäivä, Isänpäivä, syntymäpäivä, hääpäivä, jne Making yksi ehdotetuista postikortit minulle, voit näyttää läheisillesi: kuinka paljon välität heistä ja rakastavat heitä.

Joka kevät, tykkään katsella minun takapihalle näyttävät kaunis kevät kukkia - tulppaanit. He inspiroi minua tekemään kaunis kevät kortteja omaisille ja ystäville. Jos pidät minun idea, voit tehdä näitä kortteja Mom - Äitienpäivä, veteraanit - Voiton päivä, rakastettu ja rakas nainen - 8. maaliskuuta jne

Työskentelen opettajana koulussa luokilla 1-4. Viime vuonna vietin lasten kanssa kiehtova oppitunti luoda kauniita kortteja ja kuvia luotu värjätyistä munankuoren. Kaikki lapset niin tyytyväinen tähän projektiin, monet heistä pystyivät tekemään kortteja pääsiäisenä, ei vain vanhemmat, mutta myös muita sukulaisia. Saatat olla kiinnostunut minun artikkeli, ja tänä vuonna voit yllättää rakkaansa ihana postikortteja ja maalauksia suuri juhla Kristuksen ylösnousemuksen!

Mosaiikki munankuoren - postikortin

Käyttämällä idea, voit näyttää mielikuvitusta, luovuutta ja tehdä erittäin mukava kuva, kuten yhden esitetään seuraavassa kuvassa.

Joka vuosi tehdä alkuperäisen kortin ja antaa ystävälleen, onnitella häntä hänen syntymäpäivänsä. Tänä vuonna olen voinut yllättää hänet hyvin epätavallinen postikortin, joka on muotoiltu korsetin!

Hyvä idea täydennys lahja, kun juhlallinen tapahtuma maalaus tai kortin tehty käsin. Maalaus voi kuvata itseään mummelia tai tulostaa kuvio kuva siluetit naisten kuten kuvassa. Tällainen lahja ylpeitä paikka talossa ja muistuttaa emännän miehen, joka omin käsin luonut tämän mestariteoksen.

Postimerkkejä postikortteja - epätavallinen idea perunoita

Samaa mieltä siitä ihanteellisen lisäksi lahjakortin voi olla ainutlaatuinen, tehty omin käsin. Tässä artikkelissa, me tarjoamme sinulle mielenkiintoinen projekti valmistus postimerkkejä postikortteja, joka miellyttää paitsi aikuisten myös lapset. Kohokohta epätavallisia ideoita perunoita on, että tarvitset koristelu postikortteja postimerkkejä valmistettu tavallisista perunoista.

Onnittelukortit Pääsiäinen - 11 ideoita

Kevät tuli, ja me kaikki odotamme valoa pääsiäistä! Tehkäämme yhdessä tehdä kauniita kortteja heidän rakkaansa. Huomiosi on 11 korttia, jotka voidaan helposti tehdä käsin.

Lataa sovellus

värikäs elämä lehden

50 yksinkertaisia ​​ideoita syntymäpäivälahjaksi postikortteja omin käsin

Hyvin usein - Haluan tehdä kortti, mutta en tiedä mistä aloittaa. Ei aavistustakaan, jotka auttavat minua tekemään ainoa kortti rakkaansa, ja ehkä ei sulje minulle.

Ja sitten mennä Internetissä etsimään ideoita.

Ja seuraavassa tällaisten haku päätin tehdä valinta kaikkein yksinkertaisen postikortin kädet puolestasi. Jotta voit saalis mitään käsitystä ja tehdä mukava ja alkuperäinen kortin omin käsin.

Kaikki nämä kortit eivät tee paljon vaivaa. Tarvitsee vain tarkkuutta ja kärsivällisyyttä.

Hyvin yksinkertainen kortti ennen kuin kaiverruksen postikortin, koulutetaan luonnoksesta, sen pitäisi olla puhdas ja siisti, niin kortti on älykäs.

Ja tämä makea postikortin tehdä hetkessä - koristeellinen nauha on tärkein elementti.

Kynttilät - tärkeimmät koriste syntymän päivänä, joten tämä kortti on erityisen tärkeää. Kultainen väri tekee siitä tyylikäs.

Lempeä ja hyvin yksinkertainen kortti, koristeltu värillisellä strassit. Tämä ei ole aivan ostaa varastoon, joten se on erityisen kallista.

Helppo ja ilman korttia, se sopii lahjaksi paitsi lapsille myös aikuisille. Kiinnitä lanka liimalla pitää sitä roikkuvat.

Tilavuuselementit tehdä kortti realistisempi ja mielenkiintoinen. Ja kaikki mitä tarvitset - tämä on tilavuus kaksipuolinen teippi ja pallot ovat jo lentävät!

Nämä kirjeet voi leikata itse, tai voit ostaa valmiina kaupasta.

Rakastan kun kortit on koristeltu eri köydet, se tekee siitä hauskempaa ja söpö.

Konfetti - suuri sisustus teidän postikortteja. Heidän paras tehdä tavallisella rei'itys rei'itys tai erityinen luku. Sekä nopeampi ja kauniimpi.

Kuvan alkuperäinen kortti kynttilät tehty paperista. Yksinkertainen ja kaunis!

Alkuperäinen musta kortti värillinen kynttilät kangas. Tämä voidaan tehdä lapsen kanssa.

Söpö ja alkuperäisen kortin tavanomaisen painikkeet! Tuloksena oli todellinen ihminen, joka ei ole juurikaan palloja pugovok!

Söpö kortti tähdillä. Saada niin tarkkoja parempaa käyttöä koriste rei'itys, vaikka käsikirja on myös mahdollista tehdä, tärkeintä kokeilla.

Yksinkertainen kortti omin käsin värillinen suorakulmioita ja pienet ympyrät.

Hauska ja helppo kortti Kraft pahvi värikkäitä lippuja.

Toinen versio koriste tikkaukset kortilla. Yksinkertaisesti ja nopeasti.

Tyylikäs ja yksinkertainen kortti, niin täydellinen mies lahja.

Söpö kukkia - yksi suosituimmista koriste-esineitä on kortteja syntymäpäivä.

Yksinkertainen kortti syntymäpäivä paperinpalasia. Joten älä heitä mitään!

Toinen söpö kortti konfetti. Tuloksena oli räjähdys kirkas pieni kirjekuoren.

Ja tämä kortti on ihme - perinteisestä ilmapallo 🙂

Super-yksinkertainen kortti monivärinen ympyrää koristeellinen sauva. Koristeellinen ompelemalla tehty kynä!

Yksinkertainen kortti, koristeltu kukilla kaksi väriä.

Rakastan askartelu pahvista ja joka on niin kaunis postikortti se voi tehdä!

Kortti veneet pieniä koristenapit.

Ja tässä koko setti - kortti + kirjekuori samaan tyyliin. Silmänruokaa!

Super-yksinkertainen synttärikortin kynttilät.

Söpö kukka kortti käsillään.

Kortti koristeltu yksinkertainen väriympyrät. Varmista, että ne eivät olleet liikaa 🙂

Toinen alkuperäinen postikortti kädet, koristeltu värillinen ilmastointiteippiä.

Teippipalan eri värejä - tiukasti ja kauniisti.

Air kortti palloja veneen - very nice!

Yksinkertainen kortti kädet voimapaperia valintaruudut.

Ja tämä on toinen postikortin orezkov paperia. Rakastan näitä ideoita, ne ovat kaikkein - paras!

Hyvin yksinkertainen synttärikortin omin käsin pois Koristeteippaus.

Tällainen söpö postikortti kädet, voit tehdä paljon kerralla, reservinä, tarpeen tullen heillä on käsillä.

Kultaseni kortti syntymäpäivä yksi pieni ja herkkä kukka.

Yksinkertainen kortti omin käsin kanssa perhonen.

Liput antavat tämän kortin erityinen loma.

Hyvin yksinkertaisen postikortin kanssa kädet, koristeltu monivärinen kirjoituksella.

Flowers - paras lahja minun syntymäpäivä, joten ne ovat postikortti!

Hyvin yksinkertainen kortti väriympyrät - kevyt ja kesällä.

Kortti kätensä muodossa lahja kukka - valoisa ja tyylikäs!

Söpö caps koristavat alkuperäiset kortin kätensä hänen syntymäpäivänsä.

Toinen yksinkertainen kortti, koristeltu konfetti.

Tämä värikäs jäätelöä! Sen suora ja haluavat syödä!

Siinä kaikki Toivotan teille loputtomasti inspiraatiota ja uusia ideoita!

Kommentit (9) aiheesta "50 ideoita yksinkertainen postikortteja syntymäpäivä omin käsin"

Kiitos, pitää kirjanmerkkien.

viileä otkrytochku täytyy pitää käsillä site! hyvin viileä. ))))))))

viileä ideoita! Muista kirjanmerkki !! Viileä fontti.

Neochen, sanotaan, että se on helppoa, mutta ei välttämätöntä zamarachivatsya

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin