kotitekoinen hyllyt

Hyllyt seinälle: 60 valokuvan ja 8 piirustukset

Yksi menetelmistä koristelu tilojen - käytön hyllyille. Mutta - ei vain objekti koristeeksi. Paljon useammin ne ovat toimivia. Hang hyllyt seinälle, laittaa lattialle, jotkut kattoon tai palkkeja. Mutta mikä parasta - niitä on helppo tehdä itse, omin käsin.

Paikan päällä on hyllyjä seinään, lattia ja roikkuu. Jos kerroksessa on suuri hylly korkeus - mittarin ja sen yläpuolella on usein kutsutaan telineeseen. Muutama sana keskeyttäminen: se yleensä koristekuvioita, jotka roikkuvat napa tai erityisesti lyödään kiinnike. Tämä vaihtoehto on suosittu niillä alueilla, joilla lämmitysputket kulkevat katon alle: ne ovat pyytäneet, että he ripustivat jotain. Putkeen ripustaa hylly keittiössä ja kylpyhuoneessa: se on kätevä.

Nämä roikkuu hyllyt ruokia viihtyisä ja toimiva. Samalla putki voi olla tarina, ja tehnyt omin käsin

Ne on valmistettu puusta, vanerista, laminoidun lastulevyn, kuitulevyn, on lasi hyllyt. Kuten teline käyttämällä samoja materiaaleja, mutta myös ne on valmistettu metallista, muovista ja muista asioista melko uskomattoman - esimerkiksi putket tai pullot.

Olohuoneessa ei ole niin tärkeää, mitä materiaali on rykmentti. On tärkeää, että sen malli on sopusoinnussa sisustuksen. Vaikka toiminnallinen ei ole aina tärkeää: jotkut olla koristeellinen rooli. Niille, jos on jotain, että yksi tai kaksi aiheista. Niiden tehtävänä on antaa sisätilojen erityinen koti-tyyliä ja väriä.

Jos puhumme hyllyt teknisiä tiloja - keittiö ja kylpyhuone, erityisesti syistä estetiikan lähes kaikkialla on myös vaatimus käytännöllisyys. Jopa koristeellinen hylly keittiössä pitäisi olla hyvä pestä. Hylly kylpyhuoneen kaikki vaatimukset ovat korkeat: ajoittain on erittäin korkea kosteuspitoisuus ja materiaaleja tarvitaan, josta se siirretään ilman mitään haittaa. Ne eivät ole niin paljon. Tämä muovi ja ruostumaton teräs. Tee enemmän hyllyjä kylpyhuoneeseen MDF, mutta ne ovat yleensä toimivat hyvin ilmastoiduissa tiloissa kylpyhuoneessa.

Jokaisessa huoneessa on paikkoja seinällä, joka tarvitsee vain jotain roikkua. Itse asiassa suurin osa modernit huonekalut vie vain alaosa - sohvat, pöydät, sohvat. Yläosa on tyhjä ja on dissonanssin: ylikuormitettu alempi osa huoneen, ja puoli-tyhjä tai täysin tyhjä alkuun. Näiden onteloiden seinämiin orgaanisesti täynnä hyllyjä.

Koko järjestelmä, ja sitä käytetään eniten "kuollut" avaruus - kulma

Rakenteellisesti useimmat hyllyt koostuu hyllyt ja jumpperi. Mutta nämä osat yhdistetään useita vaihtoehtoja, että on mahdotonta laskea. Yksinkertainen rakenne on hyvä: on mahdollista tehdä kaikki hyllyt omin käsin. Lisäksi nämä tuotteet voivat olla ensimmäinen omatekoinen asioita. Se on todella yksinkertaista.

Emme tietoisesti alkaa kiinnikkeet. Suunnittelu hyllyjä seinään riippuu liitetiedoston. Tai - päinvastoin. Huolimatta siitä, mitä tanssia ...

Perinteiset lenkki roikkuu hyllyille

On perinteisellä tavalla - on saranat. Se sopii puu- ja kuitu-, muita materiaaleja, jotka ovat riittävän paksuja liittää ne. Ruuvit ruuvataan sivuosaan. Sitten mitataan etäisyyttä, kerrostuu seinälle keskikohtien välillä silmukoiden aukkojen (seuraa vaakasuora). Merkittyihin kohtiin porattu tappireikiin, lisätään vaarna ja tappi on ruuvattu se pieni kynsien hattu, joka on silmukka tai varsi (pin, hieman taivutettu ylöspäin). Sitten he ripustivat hyllylle.

Kaikkia materiaaleja voidaan porata. Esimerkiksi lasihyllyt. He eivät kovaksi keitetty. Liittimet ja lasi hyllyt Special: ne koostuvat kahdesta osasta, joiden väliin on työnnetty lasia. Usein välillä haltijoiden kiinnitetty joustava tiiviste. Pohja valaisin on tyypillisesti pieni kiristysruuvi kiinnittämistä varten.

Suosituin mount lasihyllyjä nimeltään "Pelican" - ainutlaatuinen muoto. Hän näyttää hyvältä, on eri värejä. Lasi paksuus, että se voi pitää, - 8-34 mm. On mahdollista upottaa paitsi lasi, mutta mitä tahansa muuta materiaalia tämä paksuus. Vain lasi se näyttää tyylikkäältä.

Tee lasihyllyä seinälle hänen kanssaan helposti: ostaa juurruttaminen lasihytti järjestys oikea koko ja muoto lasi kappaleina valmiiden reunat (tai leikattiin, jos osaat). Se omaisuudeksi jäävät kokoonpanon:

 1. Kiinnitä "Pelican" seinään. Kaksi tulpat. Kokoontaitettava kotelo - koristeellinen päällys on poistettu, ja asennuslevy on kaksi reikää. Yksi kotelon toisen yläpuolelle - alla. Suojattu, vaihda verhoilu.
 2. Laita lasi.
 3. Twirled ruuvi. Kaikki.

Pidike lasi hylly seinään

On myös muita vastaavia kiinnike. Alla olevassa kuvassa on muutamia niistä.

Useita kiinnitys vaihtoehtoja lasin (eikä vain) hyllyjä

Toinen kiinnitystapa - suluissa. Ne ovat luotettavia, jotkut koriste, jopa niin paljon, että he itse ovat sisustus.

Kannattimet hyllyjä seinään

Kartioupotetut asennus - hylly ilman tukea

Ja upeimmat työkalu piilottaa asennusta. Sen avulla voidaan piilottaa kiinnikkeet. Lopussa leikkauksen istuin tapin ja kotelon pidin ja hylly vain sopii hänelle.

Kartioupotetut varusteet hyllyille

Kuten näette, jopa yksinkertainen lauta tai palan lasia niin kalusteet - se ei ole paha. Mutta vielä meri ideoita.

Sillä kirjahyllyt ovat lujuusvaatimuksilla: paino käytössään huomattavat. Ja siksi kiinnitys ja materiaalien ja suunnittelun on oltava luotettavia. Perinteisesti kirjahyllyt puusta, laminaatti tai viilu MDF. Ja MDF klo pitkän matkan (yli 90 cm) yli vuoden, flex.

Kun suunnittelet hylly seinälle koon oman kirjoja, pitää mielessä, että välimatka tukien on oltava suurempi kuin 90 cm. Senkin täydessä lastissa se ei taivu. Laji ja lajikkeet ovat kaksi hyllyä: seinän ja lattian. Molemmat voidaan suunnata.

Yksinkertaisimmillaan, tämä hallitus, kiinteä yhdellä tavalla. Joitakin vaihtoehtoja, varsinkin kun hyvä palvelu erittäin mukava katsoa.

Yksinkertaisin suunnitella pohjaseinämän hylly kirjojen (käytetty salainen liite)

Ja useiden levyjen fantasiaa muuntuu erittäin mielenkiintoinen asia, joka voi olla jopa tärkein sisustuselementti. Ideoita omaan tuotantoon kokoontuivat galleriassa.

Lattia hyllyt voidaan ladata vakavammin. Sitten muut: seistä siellä, johon on kiinnitetty hyllyiltä. Kohokohta voi olla murtoviiva tai epätavallinen mielenkiintoisen hyllyt ja telineet.

Valmistusta suihkulähteet (ja pieni huone, ja voimakkaampaa esikaupunki, kotipuutarha tai tontti) lukea täältä.

Ole kovin suuri, mutta alkuperäisen tyypin. Tärkein asia, joka voidaan tehdä helposti: muutama lauta, neljä köyttä tai kaksi vyö ja olet valmis menemään.

Kun lapsi on hyvin pieni, olisi toivottavaa hylly toiminnallisuutta, mutta lasten piirustuksia. Mutta jos nämä toimet? Tee oma. Mikä tahansa kokoonpano voi olla pidetty hylly liisteriä perusteella kuitukankaiden tai tiukka käärepaperi (liimaa PVA). Kuivauksen jälkeen kahdesti lakka, vesi-pohjainen. Nämä hyllyt voidaan pestä, mutta mikä on kiinnostavinta, sekä lapsi voi muuttua ja hylly. Repäistä vanha sisustus, kleite uusia. Idea on yksinkertainen, toimii "erinomainen".

Tässä mitä voi tapahtua

Lapsille hyllyt eivät ole kovin erilaisia ​​suunnittelussa. Jos puhumme sisustus, tai noin telineitä, niiden pitäisi olla vahva: kun otetaan huomioon, että lapset ovat kasvaneet täsmälleen haluamme heidät kiivetä. Koska usein jopa ne hyllyjen seisovat lattialla, kiinnitetään lisäksi seinään: että he eivät ole romahtaneet ja murskataan nuoren kiipeilijöitä. Perusteella niiden ei tee näistä syistä korkea: vaikka lasku - ei ole kauhea.

Toinen eri hyllyillä lastenhuoneeseen väri - kirkas, voi olla muodossa kirjaimia, ne voidaan asentaa lelu laatikot: jotta niitä on helpompi pitää järjestyksessä. Yleisesti ottaen olisi yhdistyvät toimivuus ja turvallisuus.

Ihan miten vaan, mutta tärkeintä keittiössä - toiminnallisuutta. Ei paljon tilaa, vaikka seinillä: kaapit miehittää suuri alue. Koska yksi ongelmista - suurin tilankäyttö. Mielenkiintoisia ajatuksia on pieni tai jopa erittäin pienet raot seinän ja jääkaapin ja muut laitteet. Tiukasti koko voi tehdä Poku pyörillä matkustaa ja täysin piilossa. Se on leveä ja kapea (katso kuva).

Tällaiset telineet, hyllyt pyörillä eri purkkien helppo tehdä. Kaikki käden eikä häiritse

On mielenkiintoista ajatuksia säästää tilaa. Jos pesuallas tai sata kiinni ikkunassa, voit ottaa sivuseinän. On mielenkiintoinen muunnelma keskeyttämisestä - säleikkö ketjut, johon takertuvat kaikki välineet. Mutta tällainen Rykmentti mahdollista, jos työpöytää ei seiso seinään. Toinen vaihtoehto tilaa säästävä - jos keittiö-ruokailutila kaavoitettu laskuri sekin voi tehdä hyllylle, joka osittain keskeytyksissä. Yksi osa sitä nojaa seinään, ja toinen - laskuri, tai "roikkuu" kattoon.

Verho pois seinälle pöydälle kaapit - ei ole paras ratkaisu. Ne näyttävät raskas. Ongelman ratkaisemiseksi voi johtua lasiovet, mutta se ei ole kaikkien makuun. Exit - tehdä avohyllyt välillä kaapit. Ne antavat lisää keveyttä ja sisustus työalue ei niin painosti lopun tilan.

Usein hyllyt seinällä olla koristeellinen rooli. Ne on suunniteltu herättää huomiota, ja tämä tavoite saavutetaan erikoisen muotoiset, joka eroaa seinät, väri. Hänen monet eivät laita: yksi tai kaksi pieniä asioita, mutta sikäli kuin ne ovat mielenkiintoisia.

Toinen mielenkiintoinen aihe - lasihyllyä. Vain yksi lasi - se ei ole kovin kiinnostava. Houkuttelevampi sen yhdessä puun ja teräksen. Joskus odottamattomia vaikutuksia. Lasi kerätään kiskoilla kulkevat materiaalin hauras ja raskas, ja se tarvitsee järjestää. Tämä on teräksen lujuutta.

Mielenkiintoinen variantti lasia. On mahdollista mielivaltaisesti muuttaa korkeutta kerrosten välille

Yleensä nämä järjestelmät on suunniteltu luomaan sisätilat kauppoja, mutta myös asunnon moderniin tyyliin tai parvi näyttää tyylikkäältä.

Vuoteen tyyliin "vintage" sopii myös

Mitä ei tehnyt hyllyille. Jopa putkista. Metalli ja muovi. Oli holy kuvia korjaus? Käyttö liike, ja saada suunnittelun asia, mielenkiintoisesti kerätty roskakoriin.

On näytteitä, joka on yksinkertaisesti uskomaton. No, kuten voitte keksiä se?

Pohjimmiltaan malli on yksinkertainen: katson ympärilleni ja osaa tehdä. Niille haluavat tehdä omin käsin hyllyyn antaa joitakin piirustuksia. Ottaa ne käsillä, se on helppo tehdä halutut muutokset kokoisia. Vain muistaa, että MDF 16-18 mm jänneväli tukien välillä ei saisi olla yli metrin, ja se on parempi - 90 cm Muuten se roikkua .. Vanerin suunnilleen samassa tilanteessa.

Ainoa asia, joka voi olla epäselvää, kerätä joitakin solmuja. Olkaamme selittää toisessa järjestelmässä, samanlainen loput kokoonpanon. Kaikki liitokset tehdään kulmissa. Suunnitellaan oli vahvaa, koko hyllyt leikataan, ja hänelle on kiinnitetty kulmat silta.

Kaikki nämä yhdisteet tekevät kulmissa

Kulmat pohjan koostuu kahdesta kullekin yhteydelle oikealle ja vasemmalle. Tekee niistä metallista tai muovista. Jos aiot ladata suuria, aseta metalli jos hyllyn koriste - huonekalujen voi olla muovia.

Joidenkin osien

Nyt haluat ehkä tehdä hylly seinään kädet (ja lattia liian).

Puinen hyllyt omin käsin: askel askeleelta kuvaus, järjestelmiä ja suosituksia

Puiset hyllyt - tämä on paras tapa toteuttaa alue talon, asunnon ja sisustaa huonekaluja. Ne ovat helppoja, toimivuus ja alkuperäisiä lomakkeita. Puiset hyllyt, telineet auttaa tekemään huoneen kodikas. Puun lisäksi, epätavallisia hylly itse, voit tehdä vanerista, tina, lasi, puukuitulevy. Mutta puinen hyllyt, tehty omin käsin, ovat suosituimpia, koska puu tarjoaa, on helppo käsitellä.

Valinta puun ja tarvittavien välineiden

Hyvä isäntä osaa tehdä puusta hyllyt eri outoa ja yksinkertaisin muotoja: suljettu, avoin, vaaka-, pysty-, kulmikas. Näytteen tällaisen tuotteen otetaan, versio, jota täydentävät muut osat ja saa loistava näkymä. Jokainen yleismies haluaa hänen tuotteensa on toiminut mahdollisimman pitkään. Valinta Puun tässä tapauksessa merkittävä rooli. Työskennellä valittu tasainen kuiva levyt, jotka ovat halkeamia, muottiontelot. Seuraavia työkaluja tarvitaan käsittelyä varten puu:

 • Ensimmäinen avustaja on rautasahalla.
 • Ei voi tehdä ilman poraa.
 • Tarkkuuden tarvitaan rakennuksen tasolla.
 • Harkita ihanteellinen käyttöpaneelia 16 mm paksu.
 • Sileys puun antaa hiomakone.
 • Kiinnitä levyt voivat olla ruuveilla, tulpat, suluissa.
 • Anna omaperäisyys hylly apua palapelin.
 • Viimeisen silauksen auttavat syy tahra, lakka puun.

Suosituimpia ovat seinälle hyllyt. Ei huonompi niitä toiminnassa asennettu tuotteiden, erityisesti tehty jugend. Lattia hyllyjä käytetään lastenhuoneisiin tai kenkä. Lapset erittäin kätevä sijoittaa ne leluja. Pieni huoneet ovat joskus käytetään puisia hyllyjä lähelle kattoa. Usein heillä kirjoja. Sillä huonekasvit ovat erittäin mukavat roikkuva malli. Helpoin tapa valmistus hyllyt ovat näkymättömiä. Melko moneen asiaan mahtuu hyllyissä ja telineissä. Merkittävä sopeutuminen säästää tilaa on upotettu rykmentti.

Hylly tuki puinen hyllyt voi olla erilainen. Wall tuotteet ovat usein kiinnitetty nastat, köydet, rei'itetty kiskot. Piilotettu kaappeihin tai ovet on kiinnitetty saranat ja runko-torni. Ylösalaisin kirjahylly voidaan asentaa suluissa. Puiset hyllyt seinään kirjoja tai kukkia sallittua kiinnittämiseen hihnat, vahva lanka, leikkeet.

Lattia hyllyt sopivat erittäin alkuperäinen kiinnitystapa tavanomaisilla lasipulloissa. Kirjastot joskus puiset hyllyt asetetaan sarakkeet koriste tiiliä. Hyvin usein suunnittelussa puinen hyllyt asetettu metalliosat, kuten putket.

Esimerkki yksinkertainen suorakulmainen hyllyt

Noviisi yleismies pitäisi ensin oppia tekemään tavallista suorakulmainen tuote. Miten tehdä puinen hylly, kuten laatikko? Ensin täytyy tehdä piirustus. Tätä tarkoitusta varten pidetään korkeus sivuseinien levyjen paksuus. Jälkeen tarkka merkinnät tulisi aloittaa sahaamisen levyt. Koruja ja juuri tämä tekee palapelin. Tämän luominen tarvitaan 4 aihioita: 2 lyhyttä ja 2 pitkää.

Ennen kokoamista käsityöt jokainen yksityiskohta myöntyväinen jauhamista, peitetään tahra ja lakka. Jos isäntä päätti maalata mestariteoksensa, työkappale on ensin katettava antiseptinen esikäsittelyaineella. Tällainen tuote kestää kauemmin ja maali lässähtää.

Alkavat pohjasta kokoonpanon tarvitaan tabletit. Ensinnäkin se on esitetty tasaiselle alustalle. Päissä aihion takaisin kummallakin puolella muutaman senttimetrin ja suorittaa rinnakkain linja. Sitten nämä kaksi liuskaa Huomaa 2 pistettä ruuveja varten, sivukappaleiden. Sama juttu tekee alkuun aluksella. Käytössä merkittyihin paikkoihin porataan reiät ruuveja.

Kun tehdään reikiä, sivuosan laitetaan työkappaleen pohjasta ja on kiinnitetty ruuveilla. Sitten ylempi levy on kiinnitetty sivuseinämiin. Kun pää seinälle suluissa. Jos haluat, voit sulkea hyllyn takana vaneri ja edessä - insert lasia.

Jää vain roikkua tätä hakata. Tätä varten, mukaan vaarnat seinään porattuihin reikiin. Ruuvit tulpat pitäisi ulottua noin 5 mm. Kaikki on valmiina, se jää vain varmistaa suluissa.

Tällainen hylly voidaan tehdä alkuperäisen muodon, jos jokin bokovushek korvata kanto langat (yhdessä mahdollisen koivun kuori). Loki olla 8-10 cm halkaisijaltaan. On vain tarpeen mitata laakeripesän haluttuun pituuteen, leikata, käsitellä sen primerin kuivua ja lakka. Kun aihio on kuivunut, se on asetettu kahden levyn ja kiinnitä ruuveilla.

Alkuperäinen kirjahyllyt muokattuja muotoja

Puiset hyllyt, tehty omin käsin, voi olla epäsovinnainen muotoja. Tällaiset mallit ovat kysyttyjä. Esimerkiksi, kirjahylly labyrintin. Jotta hyllylle, sinun täytyy valmistautua seuraaviin materiaali: Särmätyt, Jiirilaatikot, vannesahan, hiomakone tasolla. Myös kokoonpano tällaisten tuotteiden tarvitsevat rakentajan liimaa, ruuveja, ruuvit huonekalut, erikois ritilätukia.

Ensin täytyy tehdä merkintä taululle oikean kokoinen leikkauksia. Aihioita varten olisi leikattu 45 tai 90 astetta. Tässä tapauksessa parempi käyttää Jiirilaatikot. Sen jälkeen, kun päät leikataan vinosti, ne on levittää liimaa, purista ja kiinnitä ne ruuveilla huonekalujen (1-2 kpl). Käytä tasolla seinälle osoittaa kohdan, jossa hylly kiinnitetään. Kun se tulee pultata suluissa, se voidaan turvallisesti ripustaa seinälle. Hylly tukee ovat erinomainen muotoilu "Pelican".

Tällaisia ​​ei-standardi, mutta yksinkertainen hylly voi hyödyntää paitsi varastointiin kirjoja. Se voi olla mukavaa järjestää kuvia kehyksissä, laatikot, pyörät ja muut koriste-esineitä.

Huonekaluliike obuvnitsy ovat kalliita. Jotta säästää budjetin, puiset Kenkätelineet voi tehdä kotona. Erityiset kirvesmiehen taidot, joita tarvitaan. Kantamaan sali ja rakentaa alkuperäisen obuvnitsu koskaan liian myöhäistä. Tällaiseen työhön hän käyttää seuraavia työkaluja: taltta, porakonetta, hacksaw puun hiomakone, ruuvimeisseli. Tehdä piirros tai merkintä puuta, tarvitsemme kynä ja viivoitin.

Ennen kuin aloitat, sinun täytyy ottaa huomioon suunnittelussa tulevaisuuden käsitöitä, sen kokoa ja toiminnallisuutta. Kulmikas ja pyöreä mallit ovat suosituimpia. Yleisimmin käytetty ostaa kaupasta valmiita elementtejä, "raaka" puu tulee pelata vähemmän ja vähemmän. Lisäksi näitä työkaluja, enemmän tarvitaan liimaa puu-, metalli- kulmat, hiekkapaperia, lakka tai maali, ruuveja.

Aluksi levyt leikattiin pois sivuseinistä haluttuun korkeuteen, ja verticals. Sitten valmistautua baareja poikittainen tukee ja työkappaleeseen. Leikattiin välittömästi neljä kenkä hyllyt (elementti). Käyttämällä hiekkapaperilla kaikki käsitelty kappaleen. Sivuseinään ruuveilla kiinnitetty baareja. Kanssa lopputuotteet kiinnitetty metalli kulmat. Puolestaan ​​nämä tangot sovelletaan jokaiseen hyllyyn. Kun tuote on korjattu, se on peitetty lakalla tai maalata haluttu väri.

Puiset obuvnitsa voi toimia myös mukava pehmustettu ulosteet. Tätä tarkoitusta varten, ylempi etuosa on peitetty vaahtokerroksen, joka on kiinnitetty peitteen tai keinonahkaa.

Puiset hyllyt sopiva autotallin, kauppa, koti. Käytössä se voit laittaa kirjoja, kukkia, tarpeettomia asioita, erikoistyöt. Sisätilojen tahansa sopiva huone hylly valoa, puhtaat linjat ja moderni muotoilu. Tämä on hyödyllinen Kaappi uskontunnustus paljon jäljellä arkkitehtien, koska se on kaunis muoto ja erinomainen toimivuus.

Sitomisella hyllyiltä tällaisten tuotteiden, tarvitaan voimakkaasti kantaa. Erikoiskoristuksella ei tarvita telineitä, mutta haluttaessa voidaan sulkea takaosa. Suunnittelu-teline hyllyt on melko yksinkertainen, joten älä pelkää aloittaa tällaista työtä.

Kestävyyden telineet liittyy sisällä pitkän kierretankoa. Työstettävyys, että tällaiset tuotteet eivät tarvitse leikata mitään kulmat tai uria. Jokainen yksityiskohta on parasta käsitellä ennen asennusta. Valmistukseen telineet soveltuu sekä massiivipuusta ja laminoitu vaneri.

Töihin tarvitaan: höylä, Jointer, pora, pora paina. Kukin mestari itse asettaa koko telineeseen. Kaikki työ alkaa mittaus ja piirustus. Tällainen rakenne voidaan tehdä seinään. Jotkut onnistuvat tekemään kirjahyllyn ympäriltä ikkunan laittaa koko kirjastoon. Jotta tällainen kaappi hyllyillä sopivat kaiken kokoisille. Hän voi olla pieni, keskikokoinen ja suuri. On olemassa monia piirustuksia, jotka voidaan koota rakenne kaiken kokoisia.

Hylly mausteet (puu) hyvin koristella keittiön sisustus. Eri purkit, kupit, käpyjä ei pilata kauneutta ja siisteys keittiö, varastointi olisi annettava virtaviivainen. Mukavin ja funktionaalisen variantin on erityinen hylly. Korjata sen tukevasti seinällä, on olemassa erityisiä rajoituksia.

Puinen hylly mausteita keittiössä säteilevät erityistä energiaa ja mukavuutta ja rauhaa. Lisäksi puu, voit käyttää lastulevy tai kipsilevy. Taitavan siisti hylly pullot voidaan tehdä kapeita lankkuja. Käyttää takaseinän pala vaneria. Jolloin saatiin tätä tuotetta esteettinen ulkonäkö se voidaan värjätä halutun värin ja tarkka etiketit nimetä tämän tai että mauste purkit.

Tee puinen hylly seinälle (Spice) on erittäin helppoa. Ensin täytyy määrittää sijainnin tulevaisuuden tuotetta. Ohjattu tekee sitten piirustus. Avaa hyllyt on otettava huomioon, kun läsnä on pieni ylittävän säiliöön tiiviisti. Mittauksen jälkeen palapelin leikattu osia käsitöitä ja hienosäätöä niiden perät. Ja tiivisteprofiilit, on toivottavaa käyttää huonekaluja reunat. Sillä kiinnittimet seinään tehty haluamasi asettelu. Jää vain korjata rakennetta.

Säästää tilaa huoneeseen joskus turvautua kulmahylly. Ne voidaan kiinnittää sekä sisä- että ulkoreunasta. Kulmahylly (seinä, puu) seuraavasti. Jälkeen mitataan ja leikataan haluttuun mittaan levyjen päiden päällyskerros liimalla ja aihio puristetaan pihdeillä. Sama juttu tekee pohjalevyä.

Kun liima on kuivunut, puoliskot on pogruntovat ja kansi tahra. Kiinnityskohdat on merkitty pohjalle ja huipulle hallituksen ja porattu reikä. Insertoitiin sitten reunat, jotka on kiinnitetty ruuveilla. Nyt viereiseen seinään kannattimet on ruuvattu, joka on kiinteä hylly.

Verho suunnittelu vyöt

Hylly tuki puinen hyllyt voi olla erilainen. Pienet esineet voidaan sijoittaa koristeellinen hylly. Se on kiinnitetty hihnaan. Helpoin vaihtoehto - tavanomainen lauta, roikkuu hihnoja. pieni levyt tarvitsevat 2, 4 hihnan haluttu pituus valmistamiseksi sellainen rakenne, 4 ja ruuvit, pora.

Ensimmäinen, valmistella hihnat: ne on taitettu puoli ja, poikkeamatta reunasta 2-3 cm, porattu reikiä, jotka voidaan asentaa hylly. Vyöt taitettu puoli, on kiinnitetty seinään ruuveilla. Niin seinälle ripustaa neljä suurta silmukoita, kaksi päällekkäin ja kaksi alla ne alla. Kiillotettu levyt liukuu tietojen silmukka ja kohdakkain vaakasuunnassa.

Tällä hylly voit laittaa maljakkoon kukkia, kasveja, rasia tai taitettu asemia tietokoneellesi. Nopeaa ja helppoa!

Hyllyt kukkia. Yleiset suositukset

Jokainen kotiäiti yrittää muuttaa tilaa kirkkailla orvokit, pelargonioita ja begonioiden. Se antaa esteettinen ja uuden ilmeen. On parasta sijoittaa ruukuissa hyllyiltä näyttäviä. Puuhyllyllä voidaan tehdä useassa vaiheessa. Ne voivat olla joko lattiaan tai seinään. Puuosat hyllyihin voidaan maalata, maalattu tai liitä yli erityinen elokuva. Voit myös Fantasy ja tehdä tuotteita kirjava tai pyöristetyt kulmat.

Miten tehdä roikkuu hyllyt omin käsin

tilattava erikseen sisustamiseen huoneessa ei aina sovellu varastointiin esineet ja sijoittaminen pieniä kodinkoneita. Laatimista varten suunnittelu, materiaalien valinta, jotka sopivat sisätilojen huoneen, ja kokoonpano hyllyjen joutuvat maksamaan rahaa, joka ei ole koskaan tarpeeksi. Halvempi tapa ratkaista ongelma - keksiä alkuperäisen suunnittelun ja tehdä hyllyt omin käsin. Voit tehdä tämän, sinun pitäisi tutustua vaihtoehtoja näiden tuotteiden, niiden piirustuksia ja valmistustekniikan kuvattu alla.

Kuten tiedätte, on olemassa lukemattomia suunnittelu ratkaisuja tuotannon ja suunnittelun hyllyiltä. Kaikki kuviot jaettu 4 ryhmään mukaan menetelmällä kiinnityksen:

 1. Classic saranoitu asennettu vapaan seinämän leikkauksesta. Useimmiten käytetään tallentamaan kirjoja, niin ei suorakulmainen muoto. Mutta mikään ei estä teitä osoittamaan mielikuvitusta ja antaa tuote erikoisen vaikutelman, joten se on neliö, pyöreä tai koostuu useista osista, kuten on esitetty alla olevassa kuvassa.
 2. Corner hyllyt suunniteltu tehokkaasti käyttää tilaa, jossa kaksi seinää muodostaa sisäisen tai ulkoisen nurkkaan. Onnistuneesti sovellettu paitsi sijoittamista kirjallisuutta, mutta myös järjestely värejä, erilaisia ​​matkamuistoja ja pienet kodinkoneet (esimerkiksi pieni TV tai tulostin).
 3. Riipus, kiinnitetään seinään tai kattoon joustava laajennuksia köysien tai jouset. Yksi mielenkiintoinen ratkaisut - kukka hylly, roikkuu vyön.
 4. Lattia malleja. Näitä ovat avoimet kenkä kaapit ja hyllyt runsaasti säilytystilaa erilaisia ​​esineet tai työkaluja.

Huom. Sanomme - mallit on jaettu mielivaltaisesti, koska siellä on paljon yhdistelmä vaihtoehtoja. Esimerkiksi, seinä kirjahyllyt ulkoneva osuus voidaan tukea lattiaan tai kattoon.

Käytettävien materiaalien itse tuotantoon hyllyt:

 • puu ja sen johdannaiset - lastulevy, MDF, vaneri, laminaatti;
 • lasi;
 • metallia.

Metalli kromi putki elementteinä tässä toimivat kiinnittimet

Puumateriaalien ovat helposti saatavilla ja hyvin hoidettavissa, joten useimmat käytetään eniten. Jos mielikuvitusta, voit tehdä puusta kauniin hylly epätavalliset muodossa. Varata lyhyemmässä ajassa takertuvat pölyä, käytä yksinkertainen ratkaisu - laittaa liukuva lasiovi Tulet on mukava sisätiloissa lokeroonsa.

Yksinkertainen kaappi lasitettu

Tehdä koko hylly on melko vaikeaa metallista tai lasista. Ensimmäisessä tapauksessa, sinun täytyy olla tarvittavat välineet, jopa hitsauksen, kun taas toinen on työskenneltävä karkaistua lasia ja erityisten kiinnikkeiden, yksinkertaisesti ei kestä kuormitusta. Jotta näitä materiaaleja paremmin käytetään koriste tai kiinnikkeitä, kun taas suurin osa puun kerätä.

Kulmahylly näkyvillä kiinnikkeillä

Yksinkertaisella puinen hylly

Yksinkertaisin hylly seinälle suunniteltu kirjoja ja kaikenlaisia ​​pieniä asioita, ovat suorakulmainen laatikko, kerätään omiin käsiinsä laudoista tai laminoitu lastulevy. Viimeksi mainittu vaihtoehto on käyttökelpoinen joka suhteessa - pinta ei tarvitse käsitellä vain muuttaa kokoa ja liitä päiden yli viilun väri laminaatin kerroksen.

Neuvoston. Minun täytyy ostaa uusi lastulevy, jos talo oli elementit vanhoja huonekaluja. Tarkentaa niitä, täysin tarpeetonta kitti reiät ja liitä erityinen elokuva kuvioidut puuta. Esimerkiksi, jotta hylly valkoinen, kuten on esitetty kuvassa.

Rakentaa massiivipuusta levyt on tarpeen valmistella kunnolla - prostrugat, kiillottaa ja sileä särmät. Menettely tuotannon saranoitu hylly on seuraava:

 1. Keskitytään piirustus, seuraa ulkoasu materiaalin leikkaus, käyttäen mittanauha ja kynä. Työkappaleen leikkaamiseksi 4 kokoa.
 2. Käsittele kiillotettu lakattu ja lastulevyt päättyy okleyte viilu.
 3. Merkitse puolella kiinnityskohdat ja poraa reiät yhdessä vaakasuora paneelit. Kierrä ne yhteen ruuveilla huonekalut - Kierrä ja asentaa muovinen koriste korkki.
 4. Koska käyttö takaseinän kuitulevy arkki, jossa on valkoinen pinnoite, kiinnittämällä se lyhyttä ruuvia.

Huom. Kiinteitä puuosat kestää kauemmin, ne tulisi käsitellä antiseptinen valmistelu ennen kuin lakka.

Lopussa ruuvi takakiinnikkeet tai zagotovte reiät värin seinäkiinnitykseen. Jos näette, voit lasite hyllyn edessä, jossa aukko tai liukuovia. Lisätietoja siitä, miten tehdä kirjahyllyt puusta olohuoneeseen tai lapsen huoneeseen, kertoi video:

Viimeinen vaihe - jossa kirja hyllyt seinällä suunniteltuun paikkaan. On 2 asennus menetelmiä:

 • on omatekoinen tai ostaa suluissa;
 • on piilotettu kiinnitykset.

Riippumatta asennusosan menettelyn tekniikka säilyy muuttumattomana. Ensimmäinen asia huomata seinään porauksen pisteen keskittyen kiinnike. On suotavaa saattaa vaakasuora viiva pisteiden välillä käyttäen rakennuksen tasolla. kokoonpano algoritmi on seuraavanlainen:

 1. Käyttäen mittauksia, määrätä pisteiden paikat, ja merkki kynällä tarkistaa vaakasuoran väliin.
 2. Poraa reiät. Kainaloissa ajaa muovi- tulpat ja ruuvaa ruuveja niin, että ne olivat noin 5 mm.
 3. Ripustaa hyllyn kannattimeen. Jos se tarttuu voimakkaasti eteenpäin, ruuvit täytyy ruuvi 1-2 kierrosta.
 4. Kun asennettu piilotettu ankkurointitankojen (ns Titans), työnnä ne reiät porattu seinään ja kiristä avain. Lopussa hyllyjen tehdä vasteet haluttuun syvyyteen reikiä ja työnnä sen Titans.

Neuvoston. Se tapahtuu niin, että lattiat ja katot asunnossa ja epätasainen hylly ripustettu mittauksista, visuaalisesti näyttää kiero. Sitten vymeryat vasta ensimmäisen kohdan ja toisen määritetyn "silmin" jälkeen tuotteen asennuksen yksi kiinnike.

Miten laittaa puinen hylly piilotettu ankkurit esitetty seuraavassa video:

Tällainen jalusta on tarkoituksenmukaista tehdä siellä, missä seinät huoneen muodostaen sisänurkasta. Tällaiset sisustusratkaisuja ei vain näytä hyvältä, vaan myös hyödyntää tehokkaasti lattiatilaa. Esimerkiksi kulmahylly tulostimen lähelle tietokoneen työpöytä antaa tilaa työskennellä, ja kirjoitusvälineet. Kääntäen, hylly, asennettu ulkokulmasta, työntyy ulos huoneeseen, niin se on tehtävä kapea ja malovmestitelnoy, kuten kuvassa.

kulmahylly valmistustekniikka on yksinkertainen: sinun täytyy leikata laminoitu lastulevy kolmion aihio, tarkentaa sen päät ja käyttöön. On suositeltavaa käyttää piilotettu ankkureita, jos aiot sijoittaa yksi tai useampi näistä seisoo eteisessä. Asennus suoritetaan seuraavasti:

 1. Panna pöydälle 2 "titaani" seinästä ulkoneva kulmassa, se ei toimi. Siksi, ne on sijoitettava toisella puolella, reiät on porattu päätyseinän ja lastulevy.
 2. Toisessa puolia on leikattava pitkittäinen rako, joka on sijoitettu liukuva kiinnitys.
 3. Tehdä reikä viereiseen seinämään, muovivasaralla tulppa ja Steel koukku, joka on taivutettu 90 ° kulmaan. Sen pää on oltava vaakasuorassa asennossa.
 4. Panna pöydälle asetettu sivuun ankkurit. Tässä tapauksessa pää koukku tulee uralle, ja ei salli pöytälevy painua kuorman. Yksityiskohtainen menetelmä on kuvattu seuraavissa video:

Miten saada kaulakoru, kirjahyllyt

Täällä ehdotamme harkita luovan suunnittelun kirjahyllyn koostumuksesta on tavallista lautaa jousitus köyden tai langan. Teeskentelemätön ajatus: tehdä kaunis pöytälevy aluksella polttamalla, ja solmi kahden ruuveilla, ruuvataan kiinni seinään. Työt suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Leikkaa hallituksen koon sähköinen pistosaha tai vannesahan. Käsittelevät teräviä kulmia.
 2. Hehkuttaa pinta puhalluslampun tai kaasun poltin pimeyttä.
 3. Grind työkappaleen puhdistaa pois pintakerroksen noen ja osoittaa selvästi puun rakenne.
 4. Poraa 2 reikää kummallakin puolella langan. Lakka laudalla ja anna sen kuivua.

Tuloksena hylly pelkistetty ripustettu ruuveilla tai koukkuja köyden. Ottaen huomioon, että vaaka-aluksella asento voidaan säätää pituutta suspension yksi osapuoli tai toiseen, huolellisesti säätää taso koukku ei ole tarpeen.

Polttamisen jälkeen ja strippaus piirustus puukuidut näkyy selvästi

Huom. Jos sen sijaan, että köysien käyttää 2 hihnat, reikä hylly vaaditaan ei porata, ja suspensio päät yksinkertaisesti pultattu seinään, kuten on tehty kuvan.

Useimmissa tapauksissa tehdä ja ripustaa puinen hylly - yksinkertainen asia. Jos sinulla on suuri laivasto työkaluja, voit ottaa vakavammin rakenne tukee nikkelöityä putkia tai elementtejä taiteellisen taonta. Käyttämällä mielikuvitusta ja taitavat kädet, olet varmasti tehdä hyllyt, täysin sopusoinnussa sisätilojen talon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin