kotitekoinen huonekalut

Miten tapaus: Huonekalut materiaalit ja komponentit

Keittiö ja vaatekaappi - se on melkein kaikkein helposti koota huonekaluja aloittelijoille Masters (poislukien vain kaapit ja hyllyt). Yleensä huonekalut olohuoneeseen ja makuuhuoneet ovat yleensä vaatii vakavaa lähestymistapaa, käyttö huonompaa materiaalien, lasi. Tämä artikkeli auttaa aloittelijoita ymmärtämään, miten tehdä omia huonekaluja.

Tree puhtaana jo lähes käytetty huonekaluja; Sitä pidetään eliitin joukko kallista materiaalia.

Nyt puu on korvattu halvemmalla materiaali - laminoitu lastulevy (chipboard lyhennetty). Useimmissa tapauksissa näiden levyjen paksuus on 16 mm, kaupallisesti saatavissa myös lastulevy paksuus on 10 ja 22 mm. 10 mm: n levyt ovat yleensä käytetään täyttämiseen liukuovet kaappeja ja 22 mm - kirjahyllyt ja hyllyjä, joissa on korkea taivutuslujuus. Myös, joskus avulla elementtien lastulevy 22 mm koristella rakennetta.

Lähes kaikki huonekalujen osat on valmistettu lastulevystä 16 mm (paitsi ovet ja julkisivut).

laminoitu lastulevy

Lastulevy leikkaus tehdään erikoiskoneita kiskoilla. Tietenkin on mahdollista sahata pois talonsa ja käyttämällä palapelin, mutta reunat sitten haketetaan ja aaltoileva väärinkäytöksiä. Täsmälleen katkaista palapelin lastulevy kotona on lähes epätodellinen.

Haavoittuvimpien pisteen lastulevy - se kaataa. Läpi kosteus tunkeutua helpoin, joten huono suoja loppuu pian voi turvota. Siksi päät kiinni reunoista, niillä on useita tyyppejä.

 • Melamiinia reuna - halvin, mutta heikkolaatuisia. Kiinni se voi olla kotona avulla rautaa. melamiini reuna
 • PVC-reuna 0,4 ja 2 mm - optimaalinen vaihtoehto. Se voidaan juuttunut vain erityisellä laitteella, niin tee se oikein tilattaessa leikata. Säästöt 0.4mm näkymätön liimaa päistä, ja 2 mm - ulkoinen, joka kokee jatkuva kuormitus ja kitka. PVC reuna 2 mm
 • ABS reuna - samanlainen PVC, mutta on valmistettu ympäristöystävällinen materiaali.
 • Ura T-muotoinen profiili - työnnetään ennalta tehty ura leikkuri. Harvoin. Ura T-profiili
 • Lähetys U-profiilin - voit helposti kiinni kotona nestemäisiä kynnet. Suurin haitta - reuna työntyy muutaman millimetrin, niin tukkeutunut liasta sen alle. Toisaalta, tämä puute voi piilottaa huonolaatuisia leikata.

rahtikirja reuna

Keittiökalusteet ovet ja julkisivut ovat yleensä valmistettu hienosta materiaalista. Mutta jos et oven laatikon kaapin osaston, jonka kukaan ei näe, sillä sitä voidaan käyttää sekä tavallista 16 mm lastulevy PVC reuna 2 mm. Mutta kaapit keittiössä on tarkasteltava mallikas.

Julkisivu - erillinen huonekaluja elementti. Yleensä se tehdään tilauksesta. Jos mitat julkisivujen epätyypillisissä niiden tuotanto voi kestää kuukausia.

Standardeilla koot voivat helposti suunnata: julkisivut tavallisesti tehdä 2 mm pienempi kuin kaapin kummaltakin puolelta. Siksi tavallisen kaapin 600 mm 596 mm käytetään julkisivu.

Korkeus kaapissa riippuu myös julkisivun ja on 715-725 mm ulkokaapit (ilman jalkoja) ja matala saranoitu ja 915-925 mm seinäkaapit.

Vakiokokoja julkisivut keittiökaappien

Koska julkisivut suorittaa pääasiassa koriste-toiminto, valinta on valtava, ne eroavat toisistaan ​​ulkonäöltään ja materiaalia.

 • Kohoamista laminoitu MDF. Tämä kompakti on enemmän kosteutta kestävä ja tiivis, verrattuna lastulevy. Useimmiten pinta laminoidaan "puun alla." Mutta ei väliä kuinka vahva voi olla elokuva, jossa aikaa reunoilla voi liikkua ja crack. Tärkein plus Tämän materiaalin vähin kustannuksin ja nopeasti tuotantoon. Julkisivut MDF
 • Lisäksi standardi sokea julkisivujen, on olemassa myös versioita Aukkoja alla lasimaalaus. Suojalasi kiinnitetty kääntöpuolelle.
 • Softforming - esimerkiksi julkisivuja samanlaisia ​​kuin tavanomaiset MDF, mutta on selvästi erottuva kaksivärinen asettelun helpotus molemmin puolin. Niitä voidaan käyttää vain kuivissa tiloissa, makuuhuoneet ja olohuoneet. softforming
 • Jälkimuovautuvissa - jopa enemmän laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Ohut muovi reunoilla on kääritty 90 ° tai 180 °, jolloin ylimääräinen saumat ulkopuolelle kulmissa. Emäksenä käytetään lastulevyä tai MDF. Yleensä postforming tiukkojen muodossa ilman aiheetonta mielikuvituksellinen koriste-elementtejä. jälkimuovautuvissa
 • Muovi julkisivut - laatua, mutta kallis. Ne koostuvat emäksen (Lastulevy / MDF), vuorattu molemmilta puolilta paksusta muovista. Heillä on aina vahva suunnittelu ja tasaiselle alustalle, kiiltävä tai matta. Reunat levyn joskus suojattu ABS reuna tai alumiini. Viime aikoina erityisen suosittu superglyantsevy akryylimuovia. Muovi julkisivujen alumiiniprofiili
 • Julkisivut puusta ja viiluja - sopii ystäville luonnon materiaaleja, mutta ne ovat kalliita. Lisäksi noin ekologia monia kiistoja: uskotaan, että maali ja pintakäsittelyt täällä niin paljon, että puu on vain yksi nimi. puinen rintamilla
 • Maalattu rintamalla alla emali. On merkittävä haitta - pinta on altis naarmuja ja kantoja, on alhainen kemiallinen kestävyys. Siellä käytetään olla suosittu, koska värikylläiseen, mutta kynnyksellä kiiltävä akryylimuovia, kaikki muuttui.

 • Alumiini julkisivut lasi - täydellinen keittiö korkean teknologian tyyliin. Se näyttää moderni, mutta on vaikea valmistaa ja koota. Kiinnittämiseksi niitä käytetään ei-standardi tarvikkeet.
 • Takaseinä ja laatikon pohjalle usein valmistettu LDVP. Sileä reunaa on katsottava kaapin / laatikko. Levyn paksuus - 3-5 mm, väri oikaistu lastulevy.

  Jotkut ihmiset haluavat asentaa LDVP huonekalut nitoja, mutta sitä ei voida tehdä. Ajan kannatin voi olla kiukkuinen ja muotoilu vinossa. Tietoja laatikon pohjalle eikä puhu - nitoja kiinnitys ei selvästikään ole kunnossa.

  huonekalut LDVP

  Joskus se työnnetään valmis uraan leikkuri, mutta koon on oltava samat kuin millimetrin.

  Useimmiten LDVP kiinnitä nauloilla tai ruuveilla. On parempi käyttää ruuveja painamaan kiekkoa, mutta ennen kuin ne ruuvaamalla sinun täytyy porata reikä, tuote voi murtua.

  Harvinaisissa tapauksissa, kuten luoda "jäykisteen" korkea kaappi tai laatikoita, joissa on suuria kuormia, kuitulevy korvattu lastulevy. Näitä materiaaleja voidaan myös yhdistää.

  Työtaso - vaakasuora työtasolle jolle valmistaa ruokaa, syödä, lukea, kirjoittaa, ja niin edelleen ..

  Useimmat toimistot ja pöydät, sekä halpa ruokailu, top muovitettua lastulevyä samaa kuin perustiedot. Paksuus on 16 tai 22 mm, huolellisesti PVC kehystys reuna 2 mm.

  Keittiön käyttää erityisiä työtasot. Ne ovat harmaan kartongin arkille 28-38 mm, joka sopii päälle kestävästä muovista lämpömuovattavia tekniikkaa. Vedenpitävä työtasot ovat vihreitä Ohi ja normaaleja lastulevy - harmaa. Asianmukainen työtaso on valumiskaukalo, joka ei pääse sisään virtaavan nesteen alas julkisivujen ja laatikoihin.

  Viipaleen normaali ja vedenkestävä työtasot

  Heikko kohta näistä pöytätasot - sahauksen reunasta. Ne ovat yleensä kiinni yksinkertaisia ​​melamiinia reuna, joten niistä tulee hyödytön ensimmäisenä toimintavuonna. Tämän välttämiseksi on suositeltavaa suojata reunojen erityisen alumiini (nauhan pää), ja suojattava kosteudelta aiemmin sahauksen fluff silikonitiiviste.

  Myös muunlaisia ​​profiilin: vakio ja kiertokanki, joita tarvitaan telakointi useita kaapit eri toppeja.

  Kulman, yhteys ja päätylevy varten työtasot

  Toinen tekijä - Decorative nurkkaan, joka sulkee välin seinän ja työtason.

  Sokkeli työtasot

  Loppuun joskus käytetty asematason seinälevy. Toisin kuin laatta tai mosaiikki, se on käytännöllisempi, koska ei ole saumoja, ja edullinen verrattuna lasi esiliinat.

  Vahvistamisesta työtasot kaapit valmistettu alla lyhyen ruuveilla vaakatasoon kannattimet, ei pilata tasainen etupinta.

  Kaavio kiinnitys kaapin työtaso

  Pöytätasot valmistettu luonnonkivestä tai tekokivestä laadukkaampia ja kestävämpiä kuin toiset. Luonnonkivi on raskaita ja vaativat erityistä varovaisuutta, koska korkea huokoisuus. Ja tekokivestä ei ole näitä haittoja, on mahdollista antaa mitään koko ja muoto. Suurin haitta kiven pöytätasot - kalliisti pieni keittiö, ne maksavat 40 tuhatta ruplaa .. ja enemmän.

  Vaihtoehtoiset - työtaso valmistettu laattoja tai posliinilaattojen. Mahdollistavat itse, mutta laatat ei voida asentaa perinteisellä vaneria tai lastulevyä. Pre substraatti on päällystää kuitusementtilevyjen.

  Yksityiskohta on mikä tahansa huonekalu: kansi, työtasot, seinät, julkisivut, hyllyt. Kukin kohde voi olla joko upotettu tai laskun. Oikeilla tyypin sijainti on erittäin tärkeä.

  Tarkastellaan kahta esimerkkiä keittiön kaapit, yksi heistä on jalat, ja toinen on keskeytetty.

  Kuten nähdään kuvasta, käyttöjännite ulkona kaappi on suunnattu alaspäin kannen ensimmäisen suoritusmuodon luonnollisesti lähetetään osien kaapin jalat.

  Oikea ja väärä versio kokoonpanon allaskaapin

  Toisessa suoritusmuodossa, virheellinen kuormitus välitetään konfirmat (huonekalut ruuvi), ja tämän vuoksi se vetää rikkoutuminen osia.

  Toinen esimerkki on päinvastainen: kuormitus jatkuu alahyllyn, ja kiinnityskohta on huipulla.

  Oikean ja väärän kokoonpanon Seinäkaappi

  Jos sovelletaan tässä samaan kiinnikkeeseen järjestelmää kuin ulkona kaapin (variantti 1), kaikki pultit 4 pidetään kuormitettuna poisto puun. Siksi on parempi, jos ruuvin määrä lastata tauko (ks. "Oikein" -järjestelmä).

  Huonekaluhelat - on laitteisto (metallituotteet), joita käytetään yhdistämään osia. Useimmiten yhdisteet toimivat suorassa kulmassa.

  • Puutapit - työnnetään valmiina oleviin reikiin molemmissa osissa. Niiden käyttöä esikiinnitysasennosta ja kuormituksen kasvu "katkovat", ja sitten yksityiskohdat ovat kiinteitä luotettavammin. porakone
  • Oleskelualue - suosittu mutta vanhentunutta huonekalut liitetiedoston. Huonoina: ulkonäkö, irtoaminen ajan ja hankaluus. keittiötilat
  • Evrovint (ruuvi) - huonekalut ruuvi. Tämä on tärkein laitteistokomponenttien modernit huonekalut. Huonekalut päättäjiä hieman tavanomaisten ruuveja. SCREW on suuri lanka, niin kiinni sisällä DSP on paljon parempi.

  konfirmat

  Reiät voidaan porata suoraan paikan päällä. Tätä tarkoitusta varten erityinen poranterä, mikä tekee reikä eri halkaisijat langan, kaula ja korkki evrovinta. Yleisimmin Ruuvi 7 * 50 mm. Erityistä huomiota tulee kiinnittää silloin poraus kohtisuorassa poraus, jottei pilata kannen läpi reiän osia.

  pora evrovinta

  Huonekalut ruuvit kierretty kuusiokoloavaimen tai ruuvimeisseli kiinnitystä. Hatut ristipääruuvimeisselillä ei kiristä loppuun.

  Tärkein haittapuoli tämän tyyppisen kiinnitys - ruuvattu huuhtele korkit ovat näkyvissä. Piilottaa ne, muovisista tulpat väri lastulevy.

  eksentrinen tie

  Hankkia tarvittavat reiät käyttävät Forstner poranterä. Se tekee paljon järkeä vaivata käyttää niitä rakentaa elementtejä, jotka ovat piilossa siellä, mutta ne ovat hyvin turvaamaan ovet laatikkoa.

  Forstner poranterä

  • Kynät - kaikki on selvää. Asennetaan yleensä ruuvit.
  • Jalat - viihtyisät huoneet, joissa usein puhdistus lattia on märkä, esimerkiksi keittiössä. Mistä päivittäin yhteydessä veden puutavaralle, erityisesti lastulevy, nopeasti huonontua. Lisäksi johtuen jalat voidaan tasoittaa huonekaluja epätasaisessa perustein.
  • Silikoni vaimennin - halpa, mutta erittäin hyödyllinen yksityiskohta, joka voi vähentää melua vaikutuksia kaapin oveen. Liimattu ylä- ja alareunasta oven tai kaapin kasvojen pehmentää iskua. silikoni vaimennin
  • Kalustesaranat. Pyöreä Aukot heille (lisäaineet) julkisivuissa voidaan tehdä missä tahansa huonekaluliike, jos valmistaja ei ole tehnyt niistä etukäteen. Silmukat ovat eriasteisia oven avaamista. Standardi silmukat on aukko 180 °, ja suljetussa asennossa - 90 °.

  Saranat on erityinen mekanismi, jonka avulla voidaan säätää oven korkeuden ja syvyyden istutus. Lasiovien Saranat myydään erikseen, ne voivat puristaa lasin poraamatta reikiä.

  kalusteet saranat

  Halvoista laitevalmistajat voivat suositella Kiinan Boyard, vakavat maailman - Itävallan Blum.

  On olemassa monia menetelmiä valmistusta laatikot. Yksinkertaisin niistä - kerätä kehä lastulevy. Tarvittaessa kaunis julkisivu, se vnakladku pultattu päärunkoon sisäisesti (kuten työtasojen). Myös, julkisivu voidaan asentaa nokat kuin neljäs seinä laatikon.

  Oppaita laatikot on jaettu telan tai pallo.

  • Rullaohjaimien yleensä kiinnitetty laatikon pohjalle. Hän ratsastaa ne kaksi rullaa. Pari opas maksaa noin 150 ruplaa., Mutta niiden käyttö ei ole suositeltavaa. Suurin haitta on se, että ne eivät salli laatikkoa täysin, raskas laatikko auki enemmän kuin puoli, tilanne voi yksinkertaisesti pudota.
  • Kuulalaakeri dioja tai kuten niitä kutsutaan "teleskooppikiskoihin täynnä laajennus" voi lisätä pituutta tasan kaksi kertaa. Sisällä heillä on paljon palloja laakerin, joten ne tarjoavat tasaisen kyydin. Pallo ja rullaohjaimien Laatikko
  • Tämän lisäksi Blum on Metaboxes ja tandemboxes. Tämä valmiit laatikot sivuseinät asennetaan kiskoille. Jää vain luoda edessä, takaseinä ja pohja.

  Vaatekaappi osasto on erillinen (sivulta ja takaseinän), tai upotettu kapealla tai kulma (yhden sivuseinän). Sisäinen täyttö voi olla mitä tahansa: tavanomainen hyllyt ja parvet, laatikot ja korit, vaatetanko erityistä ripustimet housut, solmio, jne ...

  Vaatekaappi on yleensä 2-3 ovet. Ne koostuvat profiloitu runko, johon on liitetty koristeluelementit: peili ja lasi, lastulevy, rottinki levyt, bambu, keinonahkaa (pohjainen). Kukin ovi voidaan koota yhdistelmästä useita tällaisia ​​materiaaleja, jotka on erotettu alumiiniprofiili. Leveys ovea ei suositella yli 1 m.

  Ajo luukku

  Vakioprofiilit suunniteltu rainan paksuus on 10 mm. Mutta miten lisätä peilin 4 mm paksu? Tätä varten, reunaan peilin yllään silikonitiivistettä. Että törmäyksessä lasinsiruja loukkaamatta ketään, tilattava Peili liimattu alapintaan elokuva.

  Liikkeen ovi on kiskoilla, ne sijoitetaan ylä- ja alapuolelle. Alempi ovet aikaan edestakaisin, ja ylempi ovi on kiinnitetty suhteessa syvyyteen kaappiin.

  Alarullat yleensä valmistettu muovista, on värinänvaimentimen ja ruuvin korkeuden säätämiseksi. Ylempi rullat ovat kumitettu pinta.

  Kunnon lähestymistapaa, omatekoinen huonekalut on halvempi ja parempi kuin esillä kaupoissa. Mutta sen jälkeen, se on yksinomainen juuri tarpeiden mukaan omistajien ja ominaisuudet tiloissa.

  Samanlaisia ​​löydy.

  RemBoo »Huonekalut» Miten tapaus: Huonekalut materiaalit ja komponentit

  Opi tekemään huonekaluja

  Onko mahdollista edullisesti huonekaluja omin käsin kotona? Vaikka sinulla ei ole taitoja työskennellä puu, voit aina tehdä mukavan ja käytännön huonekalut valmiista polok.Dumaete että tämä voi olla hyödyllistä tehdä niitä? Kyllä, melkein kaikki mitä tarvitset talon. Esimerkiksi käytävällä kätevä valmiiksi hyllyjä.

  Tai kätevä keittiön pöytä - kaksi hyllyä riittää kiertää yhdessä, lisätä jalat ja yksinkertaisen pöydälle. Yksinkertainen, halpa ja kaunis. Voit käyttää näitä vaihtoehtoja puutarhakalusteet.

  Miten saada huonekalut käsiin makuuhuoneessa.

  Jos ostaa uusia huonekaluja heikentää budjettia tai esimerkiksi asut vuokra-asunnossa, on aina mahdollista säästää olennaisesti kalustettu huone valmistetut huonekalut hyllyt.

  Halpoina tehdä hänen sänkyyn käsillään.

  Edullisin hyllyt ja tulla perusta sänky ja vaatekaappi, ja pöytä.

  Leveys ja pituus hyllyt sovitetaan koko patja. Joten teitä lukuun ottamatta sänky On myös lisää tallennustilaa. vanerilevy valokuvassa - Boo, miksi hän on niin kuin vakiokokoonpano. Voit käyttää säännöllisesti suorakaiteen muotoinen.

  Lisäämällä tällaiset sängyt ovat yleensä halvin hyllyt - saat tyylikäs ja käytännöllinen makuuhuoneessa.

  Ajatuksena on houkuttelevaa, mutta sänky talossa jo? - voit tehdä viihtyisä nurkkaan ikkunan.

  Tai vain laittaa hyllylle hieman eri tavalla kuin tavallisesti.

  Huonekalut omin käsin kotona. Vaatekaappi hyllyt.

  Vaatekaappi - toiseksi suosituin kaluste, jota tarvitaan uudessa asunnossa. Jos rahaa vaatekaappi vielä, ja vedä taloon vanhan Neuvostoliiton kaappi halua, että näistä kahdesta hyllyjen voi olla tyylikäs vaihtoehto kalusteiden omin käsin.

  Jos olet fani mezzanine vain lisää päälle kolmannen hyllyn. Hyllyt pitäisi kiinnitä lujasti.

  Metallitanko ja alahyllyn antaa myös lisää rakenteen jäykkyyttä.

  Huonekalut omin käsin varten lastenhuoneessa.

  Yksinkertainen rakenne hyllyjen lähellä ikkunaa luo erityisen mukavuutta lastentarha.

  Ostoksia tarpeeksi, jotta hylly ikkunan vaakasuunnassa ja ompele huonekaluja vaahtoa istuin.

  Korit säilytykseen ei tarvitse ostaa kaupasta. Tavallisista pahvilaatikko ja vanha villapaita voi tehdä mitään pahempaa kuin koriin.

  Samanlaisia ​​kotitekoisia koreja salli tilaa tuoda tarkemman kuvan.

  Kuten halvempi valmistaa huonekaluja käsiin keittiön.

  Edullinen vaihtoehtoja keittiökalusteiden paitsi säästää rahaa, mutta myös antaa mahdollisuuden keksiä alkuperäisen ratkaisu keittiöön. Tämä on vain sinä, eikä yhdestä!

  Taulukko kätensä kotona.

  Voit tehdä tällaisen edullinen saaren kaksi hyllyä, avokeittiö. Korkeus pöytälevyn voidaan pidentää lisäkilpien. Paikka taulukossa voidaan käyttää lemmikkieläinten kupit.

  Voit tehdä keittiön pöytä on helpompaa - yhdestä hylly. Kaikki riippuu koosta keittiön.

  Pienelle keittiö, luultavasti sopii paremmin tämän version pöydän.

  Tämä versio suuren pöydän neljä hyllyä. Jos sinulla ei ole iso keittiö, niin tämä vaihtoehto sopii pöydän työpaja.

  Jos et saa yhteyttä toisiinsa, saat edustava taulu edellisessä versiossa hyllyn pöydän.

  Takaisin maahan tavanomaisiin mittasuhteisiin. Kätevä pieni saari ruokaa valmistettu hylly, johon pyörät on kiinnitetty.

  Voit muokata yksinkertainen rakenne omaan makuun, lisäämällä korit säilytystä ja mukavaa työtasolle.

  Samassa pöydässä, mutta muut osat.

  Miten tehdä edullisia keittiön keittiöön.

  Standard keittiötilat eivät aina vastaa koko meidän keittiön. Ja laatu tarjottuun hintaan haluaa olla paras. Voimme tehdä keittiö, jossa säilytystilaa hyllyjen.

  MDF tai paksua vaneria kansi tehdä penkki kiinnittämällä se silmukan, lisää pehmeä istuimia huonekaluja vaahtoa. Ja vielä!

  Voit tehdä keitto. Tässä suoritusmuodossa, tallennustilaa tahtoa puolella penkki. Neliö hyllyt rekrytoida haluttuun muotoon penkki. MDF leikattu ja kiinnitetty penkit hänen tyyny. Keittiömme on valmis.

  Yksinkertaisimmillaan, hyllyt käytetään penkkejä sellaisenaan. Haluttuun korkeuteen lisäämällä niiden jalat.

  Miten tehdä huonekaluja käsiin käytävällä

  Se on hyvin helppo tehdä Hall haluttuun muotoon valmiin hyllyt.

  Jos sali on melko pieni, se riittää yksi hylly penkki.

  Suurissa salissa, voit käyttää hyllyjä suuria määriä.

  On aina mahdollista tehdä huonekaluja käsiin talon.

  Joka ei olisi ollut projektin - pieni tai suuren mittakaavan, käyttöä valmiiden hyllyt helpottaa sinun tehtävä.

  Lisää työpajoja miten huonekalujen käsissä:

  Kompakti kalusteet-muuntaja keittiöön ja makuuhuoneet omin käsin

  Huonekalut-muuntaja, tehty omin käsin, ei ainoastaan ​​avulla tehokkaan käytön jokaisen sentin tilaa, vaan myös säästää noin kolmannes siitä määrästä, jolla olisi käytetty ostosta uusia huonekaluja. Vähän ...

  Onnistunut mukauttaminen vanhoja huonekaluja esimerkkejä peilattu keittiökaapit

  Miten muuttaa vanhat huonekalut, puhaltaa uutta eloa? Miksi meidän vanhemmat olivat niin ihastunut rintaansa? Hehän ovat houkuttele näköisiä. Voinko tehdä isoäitini rinnassa vanhanaikainen ...

  Huonekalut palauttaminen omin käsin Mestarikurssilaisia: tee peilattu lipasto

  Vanha lipasto silti ottaa sille kuuluvan paikan kotonasi. Huonekalut palauttaminen omin käsin avulla voit pois vanhasta hyvälaatuisen huonekaluja tehdä tyylikäs ja muodikas. Säästää rahaa ostaa uusia ...

  Huonekalut-muuntaja 10 käytännön ideoita

  Huonekalut-muuntaja viittaa suunnitteluun temppuja, jotka auttavat tekemään optimaalinen tilankäyttö kodissamme. No, miksi tarvitset normaalin työpöydällä, kun lähes eivät käytä sitä? Jos meillä on yksi ...

  Epätavallinen hylly-solu käsillään

  Epätavallinen hylly-kenno, tehty omin käsin, ei vain kätevä teline säilytykseen kirjoja ja CD-levyjä, mutta myös tullut kiinnostava taide-esineen seinälle oman huoneen. Modulaarinen rakenne nämä hyllyt ...

  Kalusteet pienille ryhmille valokuvan

  Folding huonekalut - tämä on käytännöllisin vaihtoehto pieneen huoneeseen. Näiden huonekalujen voit lisätä enemmän toimintoja pienessä tilassa. Kokoontaitettava pöytä ja tuoli on asennettu seinälle, ja nyt tässä vähän tilaa ...

  Tilaa säästävä: huonekalut-muuntaja käsillään

  Yksinkertainen ja tyylikäs kalusteet-muuntaja sisältää lipasto, kaksi tuolia ja työpöytä. Tämä huonekalut on täysin toimiva kuin täysin koottuna, ja taittamattomassa muodossa. Ajatus suunnittelija Claudio Sibille ...

  Box veitsi leikkuulauta

  Box veitsi leikkuulauta voit kätevästi tallentaa veitset käsillä. Talon alla mukavan leikkuulauta lokero veitsiä. Sillä osa laatikon, joka palvelee leikkuulauta on parempi ottaa ...

  Kuivausrumpu lämmityspatterin

  Kuivauskone lämmitykseen jäähdyttimen avulla voit tarkasti ja nopeasti kuivata pyykkiä. Lisäksi tämä kuivausrumpu on siisti ja esteettinen ulkonäkö ei häiritse harmonia moderni sisustus. Sillä ...

  Yöpöytä Taittotaso

  Yöpöydällä seistä lokeron avulla voit mukavasti nauttia aamiaisen vuoteessa. Kätevä yöpöytä tarjotin lisätä lämpöä ja mukavuutta teidän jokaisen hyvää huomenta. Meidän tavallista huonekalut yöpöytä ...

  Kotitekoinen puukalusteet käsillään

  Nykyään erilaisia ​​kauppoja ja salongit tarjoavat mitä erilaisimpia huonekaluja, mutta jostain syystä se oli jälleen arvostettu kotitekoinen puukalusteet omin käsin.

  ensiksi, se on omaperäinen, joten voit tehdä kehittää suunnittelun huonekalun ja olla varma, että naapurit eivät ole samassa pöydässä tai vaatekaappi.

  toiseksi, se on erilainen toiminnallisuus. Tekemällä omia huonekaluja kaikenkokoiset voivat vymeryat millimetrin tarkkuudella, joka on työpöytäsi on helppo seistä paikallaan, että annoit hänelle.

  kolmas, se on laadullinen, koska sinä ja se ei koskaan tule huono tiivistys osia tai tehdä huonompilaatuista materiaaleja sen valmistuksessa. Ja mikä tärkeintä, tämä huonekalut on ominaista halvemmalla kuin mittatilaustyönä tai hankkimansa huonekaluliike. Siten edut omatekoinen puukalusteet käsillään selvä. Mitä sinun pitäisi harkita ennen kuin alkaa valmistaa tällaisia ​​huonekaluja?

  Ensinnäkin, sinun täytyy ostaa työkaluja, saatat tarvita valmistuksessa huonekalujen omin käsin. Luonnollisesti tarvitset hallitsija ja senttimetri, erikois- tasoja ja avaimet. Älä tee ilman lentokoneita, taltat, leikkureita, ruuvimeisseliä. Kannattaa myös ostaa erityistä nitoja huonekaluihin, kaikenlaisia ​​sähköporat, jyrsijä, kulmahiomakone.

  Mitä se oli, mutta aloittaa oman tuottaa huonekaluja kerralla, et voi. Tämä vaatii asiantuntijan neuvoja. Hieno, jos se on jo mukana joku sukulaisten tai tuttavien - voit tarjota apua. Loppujen lopuksi se on parasta tutkia sitä käsittelyssä! Jos omatekoinen puukalusteet omin käsin joku ystävistäsi ei voi viitata mestariluokkia Internetissä - täältä löydät yksityiskohtaisen ohjaamaan toimintaa. Mutta älä ota kalliita materiaaleja ja yrittää tehdä monimutkaisia ​​taulukko-curbstone, on järkevämpää aloittaa hyllyille tai telineet kenkiä.

  Kotitekoinen puukalusteet omin käsin vaatii tiettyjä taloudellisia investointeja. Ensinnäkin materiaalissa. Tietenkin voit käyttää vanhoja huonekaluja - esimerkiksi monissa kodeissa jäi vielä modulaarinen huonekalut - niin sanottu "stenki9raquo,, joka heittää, kuten, anteeksi, mutta sisätilat todella haluavat muuttaa. Voit myös viitata mihinkään puuntuotannon (yksityinen yritys, joka teki saman huonekalut) ja sopimus hankinnasta materiaalien he ovat - se auttaa säästämään rahaa ja aikaa.

  Suuri etu kotitekoinen puukalusteet omin käsin on, millaista puuta, josta tulee tehdä sen, voit valita oman maun mukaan. Mutta silti pitää mielessä, että huonekalut on suunniteltu sijoitettavaksi, ja joka käytetään kadulla, valmistettu eri puulajeja. Se näyttää hyvältä ja on valmistetut huonekalut kirsikka, tammi, koivu, jotkut lajikkeiden mahonki.

  Ensinnäkin meidän pitäisi määritellä mitat valmistettujen asioita huolellisesti "ottamaan tarvittavat mitat". Seuraava askel - piirtämällä valmistettu huonekalu. Siinä olisi mainittava koko kunkin osan. Sen jälkeen se on tarpeen tehdä malleja yksityiskohtia, ja vasta sitten alkaa tehdä itse osaa. Useimmat pitäisi olla tarkkaavainen hoitoon niistä paikoista, että tiedot liitetään toisiinsa, koska jos he kohdellaan huonosti, niin kerätä tarvittavat huonekalu on melko vaikeaa. Tämän jälkeen tulee vaihe koriste hoitoa. Jos teet sen ensimmäisen kerran, on suositeltavaa harjoitella näytteistä.

  Loppuvaiheessa huonekalujen valmistuksen kädet on sen hionta, maalaus ja lakkaus. Se on erittäin tärkeää ensin kunnolla valmistella pinta maalausta varten, kuin jos se jää raitoja liimaa, kiusata tai halkeamia, niin ei maalia, vaikka parasta laatua, ei voi piiloutua. Siksi ensinnäkin, pinta tulee täysin tasoittaa ja hioa. Maali voidaan valita jokaiseen makuun - öljystä nitrogliftalevyh glyptal ja maalit. Viimeaikaiset kuiva tarpeeksi nopeasti, mutta niiden kustannukset ovat paljon suuremmat.

  Kotitekoinen puukalusteet omin käsin: plussat ja miinukset

  Tietenkin on olemassa monia myönteisiä piirteitä valmistuksessa kotitekoisten huonekalut omin käsin. Tämä, kuten olemme todenneet, ja yksinoikeus, ja tehokkuutta ja parempaa. Lisäksi sen tuotanto sulautettujen sielun päällikön, ja tästä tulee arvokkaammaksi. Mutta on kielteisiä kohtia, joita haluaisin kiinnittää huomiota.

  ensiksi, ensimmäinen huonekalut erät eivät ole ihanteellisia. Ja vaikka olet käyttänyt heidän tuotantomalleja ja monta kertaa arvostettava jokaista yksityiskohtaa, olet silti ole immuuni vika. Siksi meidän on hillitysti arvioida kykyjään ja ymmärtää, että taitoa mukana kokemusta.

  toiseksi, ensin on rahaa ei ainoastaan ​​materiaalista, vaan myös välineitä, eli käytetty summa ei maksa sinulle tehnyt oman sohvapöytä. Ja jopa kaksi kirjahyllyt annin.

  kolmas, prosessia, jossa kalusteiden käsillään melko monimutkainen, aikaa vievää ja pitkiä. Siksi et voi tunti ylpeästi näyttää perheen uusi sohvapöytä, ja jopa kahden tunnin kuluttua.

  neljäs, odotukset ovat radikaalisti erilainen kuin työn tulokset. Siksi meidän on oltava valmiita siihen, ja älä anna periksi epäonnistumisesta.

  Siten omatekoinen puukalusteet käsillään - Tämä on loistava tilaisuus ilmaista itseään uutta liiketoimintaa, joka hyödyttää ja mielihyvää. Mutta älä unohda, että missään pyrkimyksessä tarvitaan johdonmukaisuutta, työtä itsensä ja halu parantaa - ainoa tapa saavuttaa menestystä!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin