Kotitekoinen alkaen Monitoimikoneen

Kotitekoinen alkaen Monitoimikoneen: miten ja mitä voidaan tehdä?

Tällainen pieni traktoreihin versojen, on universaali Mekaanisesti, mikä helpottaa sen omistajan päätöksestä enemmistön liittyvistä asioista huolta maan. Runsas joukko liitteitä voidaan merkittävästi laajentaa toimintoja näiden laitteiden.

Toinen etu, joka saadaan omistajat teho jyrsimet, - luominen perusteella niiden uusia koneita. Katsotaan mitä voidaan tehdä mistä versojen, ja miten.

Suoritusmuotoja samodelok 1 Monitoimikoneen

Jos sinulla on moottori-lohkon ja alkuvaiheen taitoja työskennellä teknologiaan ja haluavat tehdä pienen summan rahaa, voit muuntaa motoagregat kotitekoista käyttökelpoinen erilaisissa. Vaihtoehdot kotitekoisia Monitoimikoneen omin käsin, on monia, kaikki riippuu mielikuvitusta ja tarpeita omistajalle. Esimerkiksi kävely traktori voidaan rakentaa Quad.

Sora alkaen Monitoimikoneen

Perelomka itseliikkuvat Yksiakselisessa laitteita eri omistajien käytettyjen metsästykseen tai kalastukseen, toinen parantaa maaperää, kun taas toiset käyttävät niitä keinona viihdettä. Yleisimpiä ovat seuraavat tyypillinen rakenne:

Rakentaminen Moottorin Cultivator muutoksiin vaativat vain perustiedot mekaniikan ja läsnäoloa penkki työkaluja. Kestävä ja helppokäyttöinen koneen suunnittelu, hyvin kehittynyt venäläisten ja ulkomaisten insinöörien avulla parantaa mekanismi, muuntaa sen tavallisen koneen liitetyyppi tai tehdä pääoman jälleenrakentamiseen, kun perästäkäveltävien toimii ensisijainen solmu.

Designing perelomku perustuu raskaan versojen, pitää mielessä, että kapasiteetin osalta näissä malleissa luotiin suuri voimavara. Sähkö moottoripyörät takia pienitehoisia eivät aina sovellu sovittaa niitä omatekoinen laitteella. Näin ollen kotitekoinen rakennettu lähinnä korkea teho polttoaineen näytteitä.

Pienet traktorit, kenties - suosituin kotitekoista Monitoimikoneen. Nämä rakenteet ovat pystyy näyttämään toiminnassa suuremman tason mukavuutta kuin alkuperäisessä edeltäjänsä. Tärkeä tekijä, joka olisi otettava huomioon luotaessa mini-traktori, on siirtyminen painopisteen. Liuoksen tapahtuu asettamalla laajemman toisen vetävän akselin (100-120 cm) ja lisätä edessä, alun perin asennettu jyrsimiä.

Näitä tarkoituksia varten, on suositeltavaa hankkia erityinen hihassa tai jatkojohtoja. Ne asennetaan vetoakselille. Lisäksi sinulla voi olla ero kokoonpano, koska sen puute joissakin malleissa. Asennus ero parantaa ohjattavuutta ja vakautta itse-valmistettu laite. Mini traktori, johon on valinnaisesti lisätty Monitoimikoneen perävaunu, teki oman.

Traktori Monitoimikoneen

Valmistus datayksiköt olivat niin laajaa, että nykyään myydään koko sarjaa niiden valmistuksessa mukavampaa. Valmis sarjat ovat:

 • astinlauta polkimet;
 • runko, jossa kiinnitys moottorin;
 • ohjauksen tangot;
 • vivut, estää sammuminen semi-akseleita;
 • Takanostolaitteen nostolaitteen manuaalinen tyyppi;
 • eturunko pyörän navan ja jarrulevyn;
 • siivet.

Kustannukset pakki on yleensä enintään 22-25 tuhatta. Ruplaa, mutta jos mitään ongelmia muuttaminen kävely traktorin mini traktori ei synny. Tuloksena on kone, jonka avulla viljellä maata paljon nopeampaa ja helpompaa. Jokainen yksityiskohta on sisällytetty tähän pakettiin on testattu erilaisissa olosuhteissa, niin täsmällisesti säädetty ja kuolivat sukupuuttoon, mikä säästää ostaja sen vaivatta.

Muuntaminen mönkijät moottorin jyrsin ei myöskään ole vaikea tehtävä. Ne, joilla oli kokemusta laitoksessa pohjalta moottoripyörien mini traktori, voi yksinkertaisesti ymmärtää, miten tehdä alkeellinen maastoajoneuvon. Tehdä tämän, on pyörä itse tehty mini-traktorin levinneet kumi.

Rakenteissa pienten traktoreiden ja mönkijöitä kävely traktori on suotavaa käyttää vesijäähdytteinen moottori. Tällainen moottori on vähemmän altis ylikuumenemisen sietää raskaita kuormia.

Neutraali tai pneumaattinen Karakata ole monimutkaista teknistä perustaa. Ensimmäisessä vaiheessa sinun täytyy päättää, mitä kehys tulevaisuus tuotteen. Tämä voi auttaa URAL moottoripyörä tai IZ, joka lainasi laite. Toisessa vaiheessa valmistettu suspensio ja taka-akselin. Liitä ahdin käyttää puomien, hammastangon ja erityinen hihassa. Näytä riittävä joustavuus ja pehmeys Karakata voi kiitos tämän erillistakajousitus ja etujousitus.

Kolmas vaihe on asentaa pyörän. Tyypillisesti matalapaine ottaen kumin Uralin rahti- ja niiden perävaunujen KamAZa. Metalli napa helpottaa asennusta kamera suspensioon. Se on kestävä hihna, sotkeutuvat koko pyörä. Tämän seurauksena ohjauksen saa helposti, turvallisuuden parantamiseksi liikkeen.

Karakata of Monitoimikoneen

Loppuvaiheessa asennettu moottori ja lisälaitteiden. Jälkeen kotitekoinen Karakata jousitus ja pyörien ollessa kävely traktori moottori. Lisäksi yhdistävät kytkin, jarrut, pakokaasupäästö.

Kun kokoonpano on valmis, testaa laite. Jos testi ei havaittu poikkeavuuksia, Karakata on täydessä toiminnassa. Nämä mönkijät moottorin Cultivator helposti voitettavissa nummien alueilla mudassa ja joenuomien. Ne lisäävät matalan veden esteet ja saada nostetta. Lisäksi niitä käytetään matkustaa pitkiä matkoja mennä kalastus, metsästys. Maastoajoneuvojen kävely traktori voi liikkua enintään nopeudella 65-70 km / h.

Suolla rattaat ja moottorikelkat Monitoimikoneen yksi vaatimus - pienin pintapaine. Voit tehdä tämän, he tekivät levikepyörillä. Laitteina käytetään moottorikelkka kappaleita kaira. Ne ovat hyvin varustettuja vakiovantein Monitoimikoneen. Laita korvakkeita deflatoimalla pyörät ja työnnä ne hätävara "niini".

Jälkeen paisuttaa renkaan, he kaivaa tukevasti korvakkeisiin. Jos käytät raskas kone valmistukseen moottorikelkan ja suolla rattaat, laitteiden rakenne säilyy lähes muuttumattomana. Moottorikelkan usein ostaa konsoli, joka on varustettu vetoaisan. Rakenne koostuu tuki- rungon, joka on kiinnitys versojen, toukkia ja suspensio-painevaluelementtien. Tehtyään edellä manipuloinnin, saat monipuolinen ja monikäyttöinen työkalu, joka kykenee liikkumaan ympäri kuoppia, lumi.

Ottaen huomioon design virheitä, huono laatu osat ja muut haitat tehtaan malleja Mikä onnellinen, käytäntö luoda samanlainen tuote omin käsin. Mikä onnellinen muunnetaan aisaohjattavaa traktorin tai moottoripyörän koira, on parempi. Johtuen paremmin pidon, laite säästää polttoainetta, vetämällä kaavinta nopeammin. Mikä onnellinen versojen lisäksi voidaan varustaa lisälokerot tarkoitettu varastoinnin ja kuljetuksen välineiden ja työn vaihteella.

Motosobaka of Monitoimikoneen

Koota malli itse, tarvitset varaosia ostaa valmiina. Caterpillar tiejyrät ja viedä Burana. Moottori ostaa erikseen. Etusija annetaan Japanin Honda (9-13 hv). Mahdollista käyttää moottoria, joka on varustettu moottoripyörän tai mopon. Se on tehokkaampi benzopely Ural, teho ei riitä täyden Mikä onnellinen. Kuitenkin liian raskas, liian, moottori ei toimi.

Runko on rakennettu riippumattomasti neliön muotoisia putkia 20 x 40h120 cm. Valmis runko täytyy asentaa kappaleita, vaihteiston ja moottorin. Ohjausvivut on valmistettu samasta materiaalista kuin runko, ainoa ero on putkiosuuden (tässä tapauksessa - kierros). Rainoja on kiinnitetty kahden putken, joista toinen palvelee kytkimen ja kaasun.

Tin muotoisen kotelon moottorin suojaamiseksi asennettu takana. Jos hän seisoo edessä, kustannusten ja ilman asuntoa. Valmistettu laite on pieni nopeus, mutta hieman Aliohjautuminen.

Pohjalta rakentaa suklaapatukan ja minikaivukoneen. Ei voi tehdä ilman piirustus, joka löytyy internetistä ei ole vaikeaa. Tarpeet ja laskelmat yksityiskohtaisesti Scribe asennuskiinnikkeet, perus solmua, kauhan ja puomin, ostaa b / laitteet, joiden tuotanto ei voi olla kotona.

Runko avulla hitsaus kanavan koko 8 tai 10. Palkki perävaunusta tai kone on kiinnitetty runkoon, jossa ei ole jouset ja keväällä. Yksinkertaistettu versio - laittaa kotitekoinen pyörän akseli. Siten moottoriajoneuvon on valmis. Palkki tulee noin 12 m. Kaivinkoneen ei toimi ilman mela. Luoda dvuhkolennogo mekanismi vaatii kaksi hitsattujen kanava baari ja suorakulmainen profiili, joka on kiinnitetty metallinen kiinnike 10 mm: n paksuinen.

Kaivinkone alkaen Monitoimikoneen

Muokkaamalla tarvittavat laskelmat tässä vaiheessa, sormet suoritetaan, suluissa, liike mekanismeja, hydraulisia sylintereitä kiinnityselementeillä. Meidän on turvauduttava käännekohta, jyrsintä poraus ja. Ämpäri kaivinkoneen voit ostaa uuden (noin 300 dollaria). Öljypumppu hydraulisen järjestelmän sopivaa tyyppiä NS-10, NS-150, NS-32. Sylinterit otettu KAMAZ tai MAZ. Venttiili MRS 70,4 kanssa 3-4 osien CSG tai 253 on hallittava.

Laittaa alustan rakenne, jossa kaivinkoneen tarvitsee. Sen jälkeen, kun kumi holkki tai tulppa liitosakselin PTO moottori hara ja öljypumppu, kytkeä hydrauliset laitteet korkea paine hihat kumia niiden välillä. Kotitekoinen kaivinkoneen maalattu ja tehtaan kunnossa ja säätöä.

Perämoottori moottorin Kultivaattorin on tehokkain. Vene PVC ei yhdistetä moottorin teho puutarhajyrsimet. Veneellä rungon riittävän kiinnitetty perästäkäveltävien traktori, ja terät on korvattu alumiinilla. Ne olisi akselin kanssa samaan tasoon (kohtisuoraan liikkeen veneen).

Perämoottori moottorista kultivaattori

Laitteiston harjanteen yläosan pyörä liikkuu ilman halki, alempi puoli on laskea veteen. Tämän avulla voidaan kehittää nopea alueilla, joissa syvyys on suurempi kuin mittarin. Kotitekoinen vene moottori moottorin kultivaattori selviytymään nopeasti nykyiseen.

Monitoimikoneen ja sen voimalaite käytetään myös suunnitella improvisoitua Vinnova woodsplitter. Rakentaminen laite alkaa vytachivaniya sorvin ja leikkaamalla kartio vasemman tukipilari säiettä. Kartio on tehty itsenäisesti kautta jauhin. Valmiin laite työnnetään akselille sopivan kokoiseen laakerit. Asennettu sen päässä on laippa Tähdellä otettu pyörä, joka tällaista tekniikkaa, kuten moottoripyörä.

Kiinnitys kierteitetyn akselin kartion saavutetaan pultin tai tapin. Välillä moottorin akselin ja on tärkeää asentaa välike kaksi mutteria ja putket. Spacer auttaa vetämään ketjua. Kardaanipultit laakerit käytetään Lada tukea. Vaihda moottori moottorin lohkon bensiinimoottori, jonka teho on vähintään 6 hv Jakaja Monitoimikoneen onnistuneesti suorittaa tehtävän split puuta.

1,8 Jakaja ajettu Monitoimikoneen (video)

Miksi minun täytyy aisa "Tarpan9raquo;?

 • Suosittuja malleja lumen poisto kiinnityspisteiltä teho puutarhajyrsimet

 • Miten saada kelkka ulos kävely traktorin käsillään?

 • Miten tehdä vaihdelaatikko moottori-lohko kädet?

 • Honda jyrsimiin - luotettava avustaja viljelijät

 • Miten skorvakkeilla Monitoimikoneen omiin käsiinsä?

 • Käytön edut kävely traktori raiteilla

 • Miten tehdä aura kävely traktori käsillään?

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  © 2017 moezerno · Kopiointi materiaalien ilman lupaa on kielletty

  Mitä voidaan tehdä kotitekoinen Monitoimikoneen

  Ostamalla aisaohjattavaa, omistaja saa korvaamaton avustaja taloudessa. Kuitenkin jonkin ajan kuluttua herää kysymys, mikä on kotitekoinen Monitoimikoneen voit rakentaa oman.

  Kävely traktori voi tehdä hieman mini-traktori, joka erottuu edukseen ensimmäisellä enemmän mukavuutta ja luotettavuutta. On syytä muistaa, että "ratsastus" aisaohjatut traktorin, ihmiset automaattisesti nostaa painopistettä. Siten jyrkkiä käännöksiä ja mutkia on hyvät mahdollisuudet kaatumisen tällaisen tuotteen. Tämän välttämiseksi on tarpeen lisätä vakautta. Tällaisiin tarkoituksiin, on toisen vetävän akselin riittävän laaja mitat, suuruusluokkaa 1-1,2 m. Tarve laajentaa itse kapea akseliväli moottori hara. Voit ostaa valmiina hihat, jotka on asennettu etuakselilla ja etääntyy pyörien kävely traktori.

  Jos valo tai keskipitkällä perästäkäveltävien traktorissa on ero, parantaa käsiteltävyyttä (sekä vahvistivat akseliväli) avulla lukitus kääntyvä laajennus.

  Jos henkilö, jolla ei ole erityistaitoja tässä työssä, se on hyvä apu täydellinen paketti, joka sisältää:

  • runko kehyksissä moottorin;
  • istuin itse;
  • jalkatuki polkimet;
  • ohjauksen;
  • takana aurinkosuoja ja manuaalinen nostolaite;
  • siivet;
  • vivut avata semi-akseleita;
  • palkki, jarrulevyt ja pyörän navat.

  Hinta Edellä mainittu sarja ei ole liian kallista ja riippuu laadusta käytettyjen materiaalien ja laadun kokoonpanon. Ongelmat kokoonpanon aikana eikä sen pitäisi syntyä. Valmis pakkaus erottaa se, että sen muotoilu on ennalta laskettu ja testattu käytännössä. Self-osien valmistus ja kokoonpanot tällaisten sovellusten jokainen yksityiskohta, ja se on tarpeen tehdä telakointi määrä ja ommel käsin, mikä vähentää merkittävästi laatua yleinen kokoonpano ja luotettavuus käytön tällaisen yksikön.

  Tällainen traktori kotitekoinen obrabatyvaniya ihanteellinen maakuljetukset tavaroiden tai liittää sen perävaunu tai pienen kuorma-auton.

  Kun otetaan laatua teiden, etenkin maaseudulla, se voidaan tehdä mönkijällä tai moottorikelkalla Monitoimikoneen. Kun luot nämä hyödyllisiä laitteita tärkeintä - on saavuttaa pienin pintapaine. Making sopiva alusta - se on ennen kaikkea laaja pyörät, mikä on hyvä siirtyä lunta tai suolla.

  Raskas jyrsimiin sopivampia tällaisia ​​muutoksia. Omistajat tällaisia ​​yksiköitä yleensä vain laskea standardin lohkon ja pyöräsarja korvakkeet.

  Muissa tapauksissa, toimenpiteiden sarja on seuraavanlainen. Vuonna perästäkäveltävien asennettu toisen vetoakselin, jonka on oltava riittävän leveä. Laite on varustettu pyörillä, suurikokoisia. Ne ovat erityisiä renkaat on asennettu, joita käytetään maastossa. On tarpeen nostamaan hiukan jakkirunko. Pyörät on työnnetty vasten ja taas pumpataan. Erinomaisesti tällaisiin muutoksiin lohkoissa, joissa moottori jäähdytetään vedellä eikä ilmaa. Käytäntö osoittaa, että tällaisia ​​aggregaatteja suotuisasti kulutuskestävyys, hyvä voittaa erilaisia ​​rinteitä ja kuoppia tai yleisemmin nopeammin.

  Fanit metsästys ja kalastus varmasti tietää, miten vaikeaa on saada himoitun paikan irtolunta tai soinen alueilla. Auttaa tässä tulee motosobaka, jolla on paljon yhteistä moottori-lohkon. Tela konsolit ovat pitkään teollisesti valmistettuja. Hinta, kuten set-top box voi olla melko "puree". Siksi niille, jotka haluavat säästää rahaa, on suositeltavaa tehdä itse. Lisäksi on tarpeen tuottaa erittäin tukeva runko, johon on sijoitettu moottori, ohjaus osa rungon ja käytetyn pyörän. 2 on myös väliakseli kumi rullat.

  Karakata - toinen suosittu kotitekoinen tuote kävely traktori. Karakata - erittäin hyödyllinen väline niille, jotka usein matkustaa suon. Monitoimikoneen tässä tapauksessa "kengät" isompi pyörät, mikä kiristää vyöt. Pääsääntöisesti tähän tarkoitukseen käytetään kuorma-autojen. Aloittaa, ne ovat helpottaneet, ja osa on leikattu pinta varovasti käyttäen sähköistä palapeli. On tärkeää jättää gruntozatsepny kulutuspinnan kuvio. Se on asetettu, ja laaja toisen vetävän akselin. Saat Karakata tarpeet ja erityisvaatimukset pyörät, jotka eivät todennäköisesti ole käytettävissä kaupassa. Mutta ne ei ole niin vaikeaa. Sopii 2 alumiininen Basin jokaista tulevaa ajaa. Ne on hitsattu yhteen pohjat pitkin ääriviivat. Silloin on tarpeen leikata pois pohjaan navan kooltaan unohtamatta jäykisteet ja sivuohjaimet lukitus kameran. Voit tehdä tämän, reunat hitsataan fiksaatio silmukka. Ehkä tämä tuote näyttää näyttää hieman kömpelö, mutta se on hyvin välttävä ja kestävä. Lisäksi, käyttäen Karakata sen omistaja voi kuljettaa suuria kuormia ja 100 kg.

  Kävely traktori voidaan rakentaa, ja se on suosittu kulkuväline, koska ATV. Alkaa aisaohjatut tarvitse asentaa toisen akselin. Edelleen työ asentamalla uusia pyöriä, jotka sopivat ajo maastossa. Ei ole tarpeen tehdä omia vanteet. Fit pyöriä henkilöautojen, josta voi asentaa ns widebody, "muta" renkaita.

  Asianmukaisesti suunniteltu ja tehty käsin monella tavalla ATV ei anna yrityksen. Hän voi olla ketterä ja ajettavissa. Paitsi että se ei ole mahdollista saavuttaa nopea ja lasku kuljettaja ei ole yhtä mukava.

  Kotitekoinen kävely traktorin ja sisältävät erilaisia ​​yksiköitä, jotka suuresti helpottavat maataloustoiminta. Voit tehdä aura, joka on kiinnitetty suoraan kävely traktorin vetokoukku. Sen tuotanto ei edes tarvitse erikoistyökaluja. Valmistaa aura tarvitsee teräslevy on 5 mm paksu. Koska se tekee osaketta. Yksityiskohta irrotettava, mikä sopii turhasta asemaan pyörösahalla. Leikkaamisen pomppii alasimen ja sitten oikein teroitettu. Otettiin sitten teräsputki on noin 0,5 mm halkaisijaltaan valmistukseen terän. Työskennellä täytyy kaasu-hitsaus, jonka avulla haluttu osa on leikattu pois vetämällä tai kuvio. Kiillotettu terä mylly. Kun 2 osat ovat valmiina, ne pitää kytkeä metallikotelo.

  Toinen tärkeä Maanmuokkaustyökalu - Vakoaura.

  Sen avulla voidaan myös menestyksekkäästi torjumaan rikkakasveja tai täyttää vako istutuksen jälkeen.

  Hillers on kahta tyyppiä - kiinteä tai levyä. Kunkin näistä lajeista on toivottavaa saada teollisuuden (valmistaja) templaattina. Suurin vaikeus piilee valmistuksessa etuosan koneen - taitetun kulman. Kulma on tehtävä puoliskot, jotka on hitsattu yhteen. Saumat hiottu hiomakoneella.

  By Tillers voidaan mukauttaa ja muita hyödyllisiä asioita, kuten heinää paalain. Kuten lajittelijat on kiinnitetty eteen moottorin hara on erityinen tappi on suunniteltu leikkuun.

  Valmistus on otettava kahden metalliputken kanssa halkaisija 25 mm ja 50 mm. Yläosassa metallilevyn on kiinnitetty, joka on kiinteä, ja muut osat rakenteen. Putket täytyy hitsaukseen kaksi kehystä. Kehyskokoja - ovat mielivaltaisia ​​ja ovat suoraan riippuvaisia ​​moottorin koko hara. Ylärunko voidaan tehdä vanha sänky selkänsä. Alareunassa kehyksen asettaa erityisiä kelkka puusta. Ne ovat välttämättömiä, jotta kaikki rakentaminen helposti voittamaan pieniä kuoppia. Nastat on taivutettu maahan eikä kulkevat käsi kädessä. Siten nouto on sopiva lähes kaikkiin maasto, paitsi niittyjä suuria möhkäleitä.

  Nähtynä luettelosta perästäkäveltävien traktori - suuri käynnistin yksikkö valmistaa erilaisia ​​ja välttämätöntä kodinkoneiden että oikea lähestymistapa tuotannon monta vuotta ja palvelevat uskollisesti isäntäänsä.

  Kotitekoinen alkaen Monitoimikoneen

  Paras kotitekoinen apuohjelma sinun koskaan tarvitse! Miten se tehdään itse, mestarikursseja, valokuvia, piirustuksia, ohjeet, kirjoja, videoita.

  1. peruna Monitoimikoneen omissa käsissä

  2. Kotitekoinen kultivaattorit Monitoimikoneen

  3. Kotitekoinen ploskorezy varten Monitoimikoneen

  4. Kotitekoinen Vakoaura varten Monitoimikoneen

  5. Kotitekoinen ruohonleikkurit Monitoimikoneen

  6. Kotitekoinen skorvakkeilla Monitoimikoneen

  7. Kotitekoinen perunanistutuskone varten Monitoimikoneen

  8. Kotitekoinen Cleaver varten Monitoimikoneen

  9. Kotitekoinen lumilinko on Tillers

  10. Kotitekoinen pora Monitoimikoneen

  11. Omatekoinen perävaunun moottorilaitteet

  • tärkein
  • video
  • Video vihjeitä Työpajat
  • Kotitekoinen varten Monitoimikoneen (valinta 52 elokuvia)

  Kotitekoinen moottorin hara (52 video)

  Supervideopodborka parhaat videot

  1. peruna Monitoimikoneen omissa käsissä

  Perunanistutin Ildar Sunagatullin

  Miten tehdä perunanistutin varten Monitoimikoneen (alku)

  Miten tehdä perunanistutin varten Monitoimikoneen 3

  Miten tehdä perunanistutin varten Monitoimikoneen 4

  Miten tehdä perunanistutin varten Monitoimikoneen 5 (koko)

  Kotitekoinen perunanistutin (testaus)

  Kotitekoinen peruna. Pasha ja kasvien perunoita.

  2. Kotitekoinen kultivaattorit Monitoimikoneen

  Kotitekoinen urchins-kultivaattorit Monitoimikoneen

  Kotitekoinen Cultivator mini traktoreihin Monitoimikoneen

  Kotitekoinen hara sekaviljely varten Monitoimikoneen

  Rikkaaes kiireessä

  Propalyvatel rivien perunoita Monitoimikoneen omissa käsissä. Ploskorez varten Monitoimikoneen

  Hara propolnik 2-rivi moottorilaitteet

  Levy Vakoaura varten Monitoimikoneen omissa käsissä

  Kuvia luominen levyn Hiller for Monitoimikoneen

  5. Kotitekoinen ruohonleikkurit Monitoimikoneen

  Kotitekoinen pyörivä leikkuri moottorin lohkojen pariksi sovitin

  Veitset on järjestetty päällekkäin suhteessa 1 cm. Roottorit on valmistettu metallista 3 millimetriä. Ilmanotto on asennettu apu- ilmansuodatin paperi, puoli henkilöautojen.

  Tässä videossa aion näyttää, miten pyörivän leikkurin aisaohjatut traktorin valmistettu metalliromua. Kotitekoinen leikkuujälki leveys 45 cm, korkeus 3,5 cm sulku. Pyörivä leikkuri tehty kävely traktori Neva MB 3, kaikki hyvin leikkaavan ruoho korkeus, sekä alhaisilla että korkeilla.

  6. Kotitekoinen skorvakkeilla Monitoimikoneen

  Miten skorvakkeilla Monitoimikoneen. Valmistusprosessin yhteydessä.

  7. Kotitekoinen perunanistutuskone varten Monitoimikoneen

  Peruna on suunniteltu kaivamaan juuresta maasta tai juoni. Agregatiruya oman perästäkäveltävien värähtelevä Peruna voit helpottaa suuresti prosessin hetkellä kaivamaan perunoita, että tapana ottaa päivän aikaa prevratitya tunnissa. Tässä mallissa perunanistutuskone valmistaja ottaa huomioon kaikki puutteet kopioiden aiemmin julkaistut. Pyyntöjen mukaisesti aiemmin ostanut asiakas tätä mallia muutettiin suunnittelussa kaivurit. Tähän mennessä Pultavan tärinä Peruna on suosituin luokkansa, osoituksena hakukyselyt Yandex ja Google. Valmistajan ovh, toimitus millään alueella Ukrainassa on miellyttävä loppuun pokoupki kaivurit.

  - Käsittely syvyys: 180 mm

  - Maaperä Erotin: moottorin kierrosluku säätelee

  - mitat PxLxK: mm 900h670h570

  Peruna on valmistettu romun alle työnnettävää "Neva", ilman näyttöä. Helppo, yksinkertainen, luotettava ja kustannustehokkaasti.

  Ruuvi jakaja Monitoimikoneen

  Oksasilppuri + Cleaver varten Monitoimikoneen

  Miten saada lihakirves

  9. Kotitekoinen lumilinko on Tillers

  Kotitekoinen ruuvi lumilingon varten Monitoimikoneen omissa käsissä

  10. Kotitekoinen pora Monitoimikoneen

  Maissi planter Monitoimikoneen

  11. Omatekoinen perävaunun moottorilaitteet

  Perävaunu voi liittää auton, mini-ja moottorilaitteet

  Monitoimikoneen perävaunu omissa käsissä

  Mitat Monitoimikoneen perävaunu ja mini traktoreita omin käsin

  Arvostele kotitekoinen, mestarikurssi, idea. Kommentit

  EuroSamodelki.ru - valtava määrä DIY, joihin liittyy yksityiskohtaisia ​​kuvitettu ohjeet omaan tuotantoon. Meidän hakemistosta on jo yli 2200 kotitekoinen. Liity meihin, liittyä sosiaaliseen ryhmään VKontakte. Odotamme sinua! Tee jotain hyödyllistä itsellesi, kotiin, oman rakkaansa.

  Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen viittauksen sivustoon

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin