Korjausvelvollisuuden asunnossa edullisesti

Miten korjata asunnon käsillään nopeasti ja edullisesti?

"Kyllä korjata asunnossa ei ole päättynyt!" - heittää olkansa ja poistaa ohikulkija kotiin. Ja seisot ja ajatella: "Ja mitä hän on? Rikkaus halusi tai vaihtoehtoisesti päälle ... "Mutta oikeasti, kysymys korjaus - tapauksen tavalliselle kansalaiselle epämiellyttävä. Nykypäivän hinnat rakennusmateriaalien ja palvelujen Jedin joutuu pulittamaan vakavia. Ja kuinka paljon aikaa ja hermoja on viettää, ja jopa raskurochennye huoneistossa elää! Vihollinen ei halua. Mutta korjaus - se on elinehto, ja ennemmin tai myöhemmin se on vielä kohtaamaan. Jotkut käsityöläiset jopa kriisiaikoina voivat edelleen tehdä korjauksia asuntoja omin käsin nopeasti ja edullisesti. Mutta miten he tekevät sen?

Itse asiassa ole niin huonossa kunnossa, että hänen asenteensa. Jos - henkilö neuvokas, seurallinen ja tietää, mitä bulgarialainen, poran ja lastaa - on todennäköistä, että onnistutte. Omistamme tämän artikkelin ei ole vain siitä, miten valita halvalla tapetti tai itseliimautuva hajottaa niitä. Me kertoa teille joitakin mielenkiintoisia ajatuksia ja löytöjä, jotka auttavat sinua tekemään melko kunnollinen asunto korjata omiin käsiinsä nopeasti ja edullisesti.

Katosta putosi pala peitellä ja floppasi suoraan nukkumaan? Sitten yksi asia on selvä: korjaus - olla! Tämä tarkoittaa sitä, että noin paljon rahaa sinun täytyy kerätä ja sitten armotta kuluttaa materiaaleja. Koska alusta muuttamisesta nyt. Ei tarvitse suunnitella korjauksia heti: "Aivan oikein, ja aloitan huomenna." Ota aikaa muutaman kuukauden - he todella tarvitsevat. Joten te podsoberete taalaa, ja kaikki tarvittavat razzhivetes, ja mikä tärkeintä - tarkasti ymmärtää itse, mitä todella on vaihdettava, maali, poistaa tai pokleit. Korjaus asunnoissa omin käsin tuotettu kiire, muista tuoda epäterveellistä hedelmää: aueta siellä, täällä se tuli ulos, sitten jotain puuttuu, ja siksi - on epäselvä. Sillä välin, alkaa pieni, mutta tärkeintä - suunnitelma.

Pidä pieni muistikirja. Siinä voit kirjoittaa ylös kaikki ideat, hinnoista ja puhelinnumerot varastoi tai ammattilaisia. Mutta tärkeintä - se on suunnitella peruskorjaus ja menoarvion. Mitä on mietittävä kaikki toiveesi: korvaamisesta ikkunat muovi-, kattoon tai vain peitellä, uusi laatta kylpyhuoneessa, kiinni tapetti tai pari uutta myymälää keittiössä. Kirjoita mitä haluat. Päätti taustakuva - silloin, tapetit, koriste kipsi haluavat - olkoon sitten niin. Kuhisee putki - korvaa Haketettu WC - heittää. Voisi ajatella, että perusteella toiveesi remontoitu asunto käsillään nopeasti ja edullisesti ei voi tehdä. Mutta et tiedä, että varmasti, mutta vain itse runkoon. Työ - do - jos ei, menetys ei ole suuri, se on vain merkintä muistikirjaan. Seuraavaksi isäntä arvioiden: mitä tarvitset ja kuinka paljon. Kuinka monta metriä laattoja, laasti pussit kitti, tapetit, lastulevy ja muita asioita. Tämän kirjanpidon, voit aina säätää.

Selvittää tarkasti, mitä materiaaleja, mitä laatu ja hinta tarvitset, mennä apua verkkokaupoissa ja rakentaminen Forum. Huolellisesti tutkia ominaisuuksia ja hinnoittelua, karkea arvio kulutuksesta. Ja samaan aikaan podchitayte vaihtamisesta hana, pokleit tapetti tai asentaa kipsilevyä. Päättää itse: se on minä, ja täällä - sähköasentaja tai putkimies etsimään. Record.

Ystävät ja toverit, tai Ode työkalu

Rakennustyökalut syytä paljon rahaa, koska se on parempi olla rahaa. Lisävarusteena - ottaa aikaa vuokrasopimuksen kaikkialla. Ja se on vielä parempi, jos lainaat sitä tuttavien, ystävien tai sukulaisten. Ja muista kiittää henkilön avusta. Miten? Te tiedätte paremmin. Kun tämä mahdollisuus, kysy jos he voivat auttaa sinua koristelu asunnon. Varsinkin jos ystäväsi tuntevat rakentamisen Merit. Se myös auttaa tekemään korjauksia asuntoja omin käsin nopeasti ja edullisesti, ja jopa laadullisesti. Ja varmasti ystäväsi tekisi huomattavan alennuksen vanhan muistin.

On olemassa monia ratkaisuja. Aluksi muistaa: Materiaalit korjaus asunnon on parempi ostaa kylmässä aikaan vuodesta - hinta on paljon alhaisempi. Mutta kesällä - kausi rakentamisen. Talvella voit kompastua STROYMARKET on 50% alennuksen tai toimintaa "Osta 2 ja 3 - ilmaiseksi!" Joten voit ostaa saman tapetti edulliseen hintaan, mutta on paljon parempi ulkonäkö ja laatu. Ja jos he prolezhat Pari kuukautta kuivassa varasto tai kaappi, niin mitään ei tapahdu heille.

Tutustua paikalliseen foorumeilla, varsinkin jos asuu suuressa kaupungissa. Siellä löydät varmasti paljon ihmisiä, jotka ovat jo tehneet edullinen Huoneistojen korjaus omin käsin. Valokuvapalvelun, vihjeitä, osoitteita ja puhelinnumeroita asiantuntijoiden varmasti löydät siellä. Ja myös törmätä sarakkeessa "remont9raquo; ja "materiaali jäänteitä." Väliajoin kuka ja mitä myy tai antaa mielenkiintoista. Ihmiset usein jäädä jälkeen korjausmateriaalit myyntihinnan, kukaan ei osta, ja heittää sääli. Joten, voit ostaa naurettava hinta pari pussit kitillä tai espanja laatat. Mies lähti ylimääräinen 2-3 metriä, ei ole paikkaa laittaa, ja sinä wc on melko vialla. Siellä löytyy edelleen kaapelin tai injektointilaastin "suklaa".

Ihmiset tulevat yhä kunnioitettavia, asettui uusi rakennus, usein vaihtaa upouusi LVI tai PVC-ikkunat kalliimpia, mutta ne antavat turhaan. Miksi? Koska he haluavat "Rehau9raquo; tai "ainoastaan ​​Ranska" ja sinä ja ikkuna näin sopii täydellisesti. Mitään olisi parempi kuin vanha puu. Kun rikastua, ostaa ja "Rehau9raquo;.

Sodassa, kaikki keinot ovat hyviä. Ja lisäksi, jos aloittanut edullisen asunnon korjaus kädestä. Photo, muuten, älä unohda "do9raquo; ja "posle9raquo; (A muisti). Jokainen meistä joissakin asiantuntija. Täällä olet esimerkiksi automekaanikko ja naapurin usein horjua työasioissa ja ihmiset tekevät kalliita korjauksia. Mutta hänen autonsa, hän on jo kuukausi ei voi kerätä. Ehkä hän menetti jalkansa, motayas asianajotoimistossa, ja te, onneksi ole sitä, asianajaja. Auttaa henkilöä väittämän kanssa, ja se auttaa sinua laittaa laatta tai tulee käsittelemään sähköasentaja. Anna illalla tai viikonloppuna - kuinka kätevää. Tärkeintä on, että hän tulee ulos ja olla tekemättä mitään, ja saat halvalla asunnon korjaus kädestä. No, melkein hänen.

Tänään meidän täytyy maksaa paitsi kun ostaa, mutta jos olet heittää. Olette tehneet kunnostaminen, ja teillä oli paljon raunioista ja muita roskia? Määräsi auton vientiin? Stop! Mene saman foorumin ja mainostaa: "Ilmaiseksi rakennusjätettä! Pickup". Näppäile puhelinnumero ja osoite. Saavu, ladattu ja ottaa pois. Missä? Joku rakentaa talon ja tarvitsevat soraa, ja se maksaa rahaa. Roskakoriin teidän täysin korvata sitä, ja mikä tärkeintä - ilmaiseksi. Ja te hyvää apua ja neuvoja kerran treasury, "miten tehdä korjauksia asunnossa käsillään halvalla."

Olen vanha wc ja pesuallas, ja mistä huolehtivat suunnitelma? Jos koko ja se toimii, kirjoittaa foorumi: "Minä annan rakentajia. Pickup". Ei vain haluat korjata asunnon nopeaa ja halpaa tehdä. Vaadi suklaata.

Osta uusi kylpyhuone tänään on kallista ja epäkäytännöllistä muuttaa todellisen rauta epävakaisiin akryyli. Mutta mitä jos fontti rehellisesti keltainen ja värikäs raidalliset? Siksi ei voi tehdä korjauksia asunnossa edullisesti? Käsillään, voit palauttaa koskematon valkoisuus kylvyn! Älä usko minua? Mennä kauppaan. Ostaa 5-10 paketteja sitruunahappo ja kestävä kumihansikkaat. Lähetä perhe kävelylle, mutta ei saada kiireinen. Täyttää paketit happo 5 litraan kiehuvaa vettä ja tämä liuos obmazhte kylpy ja pesuallas (toimii vain käsineet). Anna vaikuttaa 20 minuuttia ja sen jälkeen hyvä pestä. Kylpyhuoneeseen on kuin uusi! En pidä tulos? Toista kerran. Jos tällä kertaa vika, niin kylpy täytyy maalata. Onneksi kylpy maalit, valtava määrä, ja helppo työskennellä heidän kanssaan.

Silmänkääntötemppu ja petosta

No, tässä on muutamia vinkkejä siitä, "miten tehdä korjauksia asunnossa käsillään halpa ja iloinen". Noudattamalla tätä yksinkertaista taktiikka, jonka aika määräaikaishuolto ja keräät tarvittavat summa rahaa, ja jopa pystyä varastoimaan tarvittavat materiaalit on mukavin hinta. Tai ehkä jo ehdit tehdä töitä. Nyt vain ostaa puuttuvan materiaalin, ja sovittuna päivänä saavuttaa suunnitellun.

Jos uudelleen lukea ensimmäisen sivun muistikirjan huomautuksella "plany9raquo, se on tietenkin yllättynyt. On käynyt ilmi, että aluksi tuntua ole hyväksyttävää, voit helposti hallita ilman lisäinvestointeja. Ja jos on jotain mitä ei toimi, älä huoli. Ei mitään he sanovat, että on mahdotonta saattaa korjata, se voidaan keskeyttää.

Nopea ja edullinen korjata omiin käsiinsä talossa

Korjaus - vaikea aihe enemmistö omistajat maan talot ja asunnot. Vaatii usein paljon investointeja ja vaivaa antaa tilaa tyylikkään modernin ilmeen. En tiedä miten tehdä korjauksia asunnossa omiin käsiinsä edullisesti ja nopeasti? Korvaaminen ikkunat, katto, maalaus, perekleivanie tapetit, lattia - kaikki tämä voidaan tehdä ilman apua nopeasti ja edullisesti. Asianmukaista materiaalien valinta ja soveltaminen hieman enemmän vaivaa, voit tehdä laadukkaita ja kaunis remontoitu moderni päättyy.

Miten aloittaa edullinen korjaus

Sivusto, joka edellyttää osallistumista erikoislääkärin tarvittaessa korjattava tai vaihdettava, se on sähköä. Taloudellisin vaihtoehto tässä tapauksessa, se on haaste asiantuntija. Asennus pistorasiat asunnossa voidaan suorittaa ilman hänen apuaan. Työkalut korjattavaksi asunnossa on halvempaa vain vuokrata.

Valokuva halpa korjaus katto

Ennen edullisia korjauksia, määräytyy ensisijaisesti sopiva malli ja tehdä suunnitelma. Paras aika korjata - tänä syksynä. Kun lämmin sää toteutettu julkisivu työtä ja sisustus työ suoritetaan ikkunat auki.

Lisäksi hinnat materiaalin aina putoa 15%. Monet aineet kuten kitti, kipsi, tiivisteiden, asennusliimaus, Tasausmassa on rajallinen säilyvyys, ja tallentaa syksyllä myy sitä selvällä alennuksella.

Valokuva halpa korjaus huone

Kun vaihdat vanhan LVI nopeaa korjausta, voit yrittää palauttaa vanha, mutta jos tämä ei ole mahdollista, koska huomattavaa vahinkoa, sirut, voi ostaa käsistä putkimies. Monet uudet asukkaat kerrostaloissa muuttuvassa uusi teknologia heti ratkaisun, ja tekniikka, menee kaatopaikalle, rasprodaotsya jäseniä järjestön iskutelan hintaan.

Photo kylpyhuone korjaus edullisesti

Roskat paketteja, roskat - melko kallis tuote asunnossa korjauksia, mutta voit tehdä kaiken kassien lähimpään roskakoriin.

Miten valita oikea materiaalit edullisia korjauksia

Vaneri, palkit, kiskot, levyt voi ostaa markkinoilta rakennusmateriaaleja. Reikiä pinnoitus voidaan toteuttaa muodossa höylätty. Levyt ostettu raaka muodossa etukäteen ja kuivataan. Syksyyn tämän materiaalin, ostamalla keväällä kuivuu täysin. Vaneri haluttu paksuus voi kestää jäte pakkausmateriaali (pakkaus). Vedenkestävyys materiaalin voidaan antaa kahdella kauhat täyteaineen perusteella PVA.

Valokuva edullisia korjauksia kylpyhuoneessa

Lattia oli peitetty foliolla. Lämpötila ei saisi laskea alle kolmetoista astetta. Laid arkki. Keskuksessa on täynnä kipsi ja hajallaan päihin harjan maalaamiseen. Vanerilevy suljettu muovi noudattaen toiselle arkille, prosessi toistetaan kitti, kunnes kaikki levyt ei kata.

Valokuva edullinen korjaukset talossa

Pino shpaklovannoy vaneri päällekkäin ikeen (koko pinta). Viikkoa myöhemmin, levyt käännetään shpaklyuyut ja toisaalta, niin myös pakattu. Kaksi viikkoa myöhemmin, voit käyttää vedenkestävä vaneri. Paksu palkit, levyt voidaan myös ottaa pois purettu, kuormalavat. Edullinen vaihtoehto seinät, katot, paneelien pinta on laminaatti, MDF.

Kaunis ja edullinen korjauksia kylpyhuoneessa

Jos tuotettu huoneita gorbylom Crate puun pinnan tasoitus on lähes ei tarvita. Seinillä asunnossa voidaan tehdä tasolla rinnassa tai vyötärölle, jäljellä oleva tila sisustaa edullisesti ja nopeasti kuitukankaiden tapetti pohja.

Halpaa viimeistely pikakorjauksiin

Economy tyyppi lattia asunnossa - se Marmoleum-. Kosteisiin tiloihin, tämä materiaali ei sovellu. Kylpyjä, wc käyttänyt variantti käyttäen plitki.Pri ennen asennusta laminaattilattia tarvitse asetella. Seinät kylpyhuoneessa voi käyttää laminoitu kovalevyn.

Valokuva edullinen lattia asunnossa

Tarvittaessa lämpöeristys, lasitettu parveke, tämä tapahtuu keväällä. Ulompi osa on vaippa sivuraide. Sisäosa viimeistelty liittämistä pinta vanerin liimakalvo. Ikkunoiden käyttää puukarmit, joka voidaan säätää erikseen. Osto ikkunat tehdään alkukeväästä, kasvien lähempänä kesää.

Miten aloittaa edullinen korjaus

Ovet voi yksinkertaisesti päivittää. Oven molemmin puolin päällystetty vedenpitävä vaneri. Vaneri on liimattu poistamisen ovien asennukset liima, sitten kaikki sopii sorron alla. Ennen liimausta levyt ovi poistettu vanha vuoraus. Kun ovi asunto alle itseliimautuvan päälle liitetään puuta, lakattu. Rinteet ovat peitetty kaikki samaa vaneria.

Katso video: Halpaa korjaus pieni keittiö

Vanhemmat LVI edullisesti puhdistetaan saastumiselta etikkahapolla ja pesuainetta. Ja tahrojen käytetään nopeaa poistumista kloorivetyhapon (tekninen) happo. Säröillä laatat melko helposti palauttaa. Ensimmäinen selvitetty Pemolyuks ja etikka.

Reunat suljetun liimanauhaa. Saumat on maalattu kaksi kerrosta (sumuttimen) nitropaint. Roiskeet, raitoja poistetaan liuotin, teippi poistetaan.

Valokuva kaunis edullinen korjaus makuuhuonetta

Laatat ja ompeleet puhdistuksen jälkeen ruiskutetaan silikonirasvalla (neste) patruunasta. Rasvaa levitetään niin kauan kuin se ei enää imeydy. Kolme päivää myöhemmin, silikoni pinta hangataan etikkaa. Valurautaa kylpy voi saada toisen elämän maalauksen jälkeen akryyli- tai epoksiyhdisteen. Pyyhe kylpy metallipinta puhdistetaan ja päällystetään yhdistettä.

Hyödyllisiä artikkeli: Nestemäinen tapetti omin käsin, tehty paperista

Ennen korjausta, on parempi katsoa valokuvaa, ja sitten tehdä suunnitelma ja töihin. Anna asunnossa houkutteleva ulkonäkö voi olla, ja sen avulla edullisia korjauksia, joka on tarpeeksi nopea.

Korjausvelvollisuuden asunnossa halpa

Korjaukset asunnossa ei ole ainoastaan ​​välttämätöntä vaihtaa vanhentunut päin uutta, vaan myös luoda parhaat mukavuutta loman. Uusi muotoilu ja laatu korjaus voidaan päätellä mitään masennusta, mutta ne eivät aina ole paljon rahaa korjauksiin. Harkitaan, miten tehdä halvalla korjauksia asunnossa.

Suunnitelman arvioidut kustannukset

Hankintaan tarvittavat materiaalit ja työkalut työtä - tämä on tärkein menoerä. Aloittaa osto on tarpeen korjata suunnitelma on jo laadittu. On tärkeää, että sinulla on karkea käsitys taloudellisten kustannusten täytettävä korjaus, koska budjetin pitäisi riittää kaikissa vaiheissa työn.

Sen jälkeen, kun laskenta budjetin, varmista, että sinulla on riittävästi varoja ostaa kaikki tarvittavat materiaalit, vuokraa tai ostaa työkaluja sekä elementtien järjestykseen Insinöörilinjojen. Jos kohde on laskettu oikein, rahat voi päättyä, kun korjaus on edelleen kesken.

Making korjaussuunnitelma on täsmennettävä sekvenssin koulutuspalveluja, uudelleenjärjestymisen koristelu ja niin edelleen. Noudata huolellisesti suunnitelma, jonka perusteella, ja talousarvio laaditaan. Arvio osoittaa koko joukko toimintoja tarvitaan jokaisessa huoneessa, sekä useita aineita, laitteita ja välineitä. Mieluiten maksun jälkeen lisätä alkunsa arviolta 25% ennakoimattomia kuluja, se auttaa suojaamaan prosessin ylivoimainen este, esimerkiksi hintapiikin.

Ostot materiaalit ja työkalut, muista käydä useita myymälöitä vertailla hintoja ja valita paras vaihtoehto, kiinnostunut olemassaoloa osakkeiden joka voi pelastaa suuren budjetin.

Pari on ollut korjaamisesta yhteen

On kaksi tapaa tehdä edullisia korjauksia: koko prosessi on täysin hoitaa käsiä tai omasta tehdä koulutukseen, ja suurten teosten kutsua asiantuntijoita. Edut tätä menetelmää hintaan, koska tee-se-itse on halvempaa kuin ammattilaisen apua. Mutta tässä tapauksessa, sinun pitäisi olla jonkin verran kokemusta ja taitoja rakennustyöt. Esimerkiksi jos aiot lopettaa seiniin pintakuvioituina kipsi, niin tämä tekniikka on vaikea aloittelijalle, mutta ei anna anteeksi virheitä korjaus.

Mitä voi tehdä itse kullekin? Ilman ammattilaisen apua voidaan purkaa LVI, poistaa vanhat pintamateriaalit ja muiden pinnoitteiden, poista pistorasiat ja kytkimet, poista hyllyt ja niin edelleen. Mutta peruskorjaukset, jotka vaativat ammattimaista otetta, voit kutsua asiantuntijoita.

Korjaus projekti huoneisto

Basic tapoja säästää korjauksista

Mietitkö, miten tehdä edullisia korjauksia asunnossa, monet ihmiset ajattelevat, että voit tallentaa vain palveluja asiantuntijoiden ja materiaaleja. Mutta itse asiassa, halpa korjaus salaisuuksia paljon enemmän.

 1. Aloita korjaus "kuollut" kausi - talvella. Tällä hetkellä voit palkata ammattitaitoisia työntekijöitä, joilla on muutamia tilauksia talvella, halvemmalla kuin ne toimivat lämpöä kesällä. Alennus voi joskus saavuttaa jopa 40%! Mutta se on myös tarpeen harkita sitä, että talven sääolosuhteet ovat epäedullisia rakennus- ja korjaustöitä, ja siksi useimmat ihmiset järjestämisestä korjaukset kesällä.
 2. Voit tallentaa, jos sen sijaan tuodaan materiaaleja valita yhtä laatua, mutta halvempaa kotimaan kanssa. Tuotujen ainesten eivät aina täytä odotuksia, ja ne ovat paljon kalliimpia kuin materiaaleja tuotannostamme.
 3. Suurin osa kustannuksista korjausmateriaalien miehittää. Jos sen sijaan, että vinyyli tapetti ottamaan paperi, joka nyt ei voi olla pienempi kuin kaunis, on mahdollista säästää koristelu seinien joskus jopa 2-3 kertaa. Mutta sen sijaan gipokartona kattoon tai sisäkaton voit käyttää erityistä maalia, joka maksaa paljon halvempaa. Tietysti silloin, kun se on tarpeen yhdenmukaistaa kattoon, on parempi olla säästää rahaa ja tehdä kipsilevy.
 4. Joskus asiantuntijapalvelut ovat kalliimpia kuin materiaalit ne toimivat, joten valinta Joukkueiden korjata View muutaman lauseen eikä kiire kiinni ensimmäisen käytettävissä asiantuntijoita.
 5. Jotta edullisia korjauksia keittiössä, voit käyttää lasikuitua tapetti tai vinyyli tapetti, se on parasta pistää ne katossa ja keittiö esiliina sisustaa keraamiset laatat. Mutta varten vieläkin säästöjä voi olla korvata laatat muovipaneelit kaakeloitu kuvio, työalue voi liittää yli tarrakalvo.
 6. Jos ei ole rahaa kalliita laatta kylpyhuoneessa, seinät voivat olla huoneen sisustaa akryylimaalilla tai pestäviä vinyyli tapetti. Se on myös hyvin esteettinen ilme ja seinän muovipaneelit kylpyhuoneeseen, joka, kun kaikki on vielä ja ovat edullisia.

Ominaisuudet halpa korjaus seinät

Halpaa korjauksia asunnossa - se ei tarkoita huonolaatuisia korjaus. Päivitä edullinen seinä helpoin käytävällä, koska ei ole vesi-ja teknisten järjestelmien. Epätasaisia ​​seinät täytyy kitti ja pohjamaali, joten voit piilottaa kaikki kuopat ja kuoppia.

Tyylikäs koristelu käytävällä voi olla paperi- tai vinyyli tapetti, joka voidaan viimeistellä vastakkaisia ​​teriä tai muita sisustuksen. Sinun ei edes tarvitse ostaa tuotemerkin liima taustakuva, koska se voidaan valmistaa riippumatta tärkkelyksen ja vehnäjauhon. Tällainen liima on keitettävä ja käyttöä suositellaan vain, jos olet varma oikeellisuudesta valmistelun liiman, muuten tapetit voivat pudota ja täytyy tehdä korjauksen uudelleen.

Korjata vuokrahuoneistoon halua antaa ulos suuren budjetin, joten täydellinen tapa piristää seinät tässä huoneistossa - maalaus. Tällaiset seinät ovat siistin aina liikkeellä. Jos seinät ovat hyvin valmistetaan, että on pohjustettu, sitten ruiskuttamalla ja lateksi tai akryyli maali voi tehdä täydellisen seinäpinnoille. Kylpyhuone ja keittiö vuokra-asunnossa, voit käyttää öljyä tai kiilteen maali, joka voidaan värjätä samanaikaisesti ja akku tarvittaessa.

voit pöytään ja seinäpaneelit edullista korjaukset asunnostaan, jotka ovat muovia, puuta ja korkki. Joskus laatu muovi seinäpaneelit ovat niin kalliita onnistuneesti simuloida erilaisia ​​materiaaleja (puusta, marmoria ja niin edelleen), jotka tavallinen ihminen kadulla yhdellä silmäyksellä ja ei erotella näitä seiniä seinistä kalliin koristeluun. Varsinkin koska muovi kestää sinulle asti aikaa, jolloin voit suorittaa "remontin."

Halvempi korjata lattialle, mutta jos on tarvetta korvata kuluneet kansi, voit käyttää linoleumi. Tämä on yksi edullinen ja käytännöllinen lattiapinnoitteet, mutta hänellä on, ja rakkaat veljet: linoleumi haalealla tuki- tai luonnollinen linoleumi. Mutta linoleumin perinteisessä versiossa on edullinen.

Lattioiden tämäntyyppisen on hyvin yksinkertainen, ja jos haluat lämmittää linoleumia, alkuun voi olla prostelit matto.

Jopa halpa Linoleumlattiat on monia etuja: se voi käyttää minkä tahansa tiloissa, se on konstailematon hoidossa, kulutusta kestävä, helppo pakkaus ja puhdistusta. Ja jos se lopulta menettää sen ulkoasua, jotain harvat tietävät, että se voidaan päivittää öljyllä tai akryyli maalit. Mutta tämä on vain, jos rahaa uusi lattia ei halua tehdä korjauksen. PVC laatta on myös hyvä vaihtoehto linoleumi, se kestää kosteutta, se näyttää hyvältä, ja ei ole kallista.

Valmistelu lattialle marmolenum lähes koskaan tarvitaan (90% tapauksista). Bath on käytettävä laatat Marmoleum tässä ei ole hyvä. Rohkaisevana, että kylpyhuone on yleensä pieni Quadrature, joten levyt on täällä melko vähän. Kylpyhuoneen lattian päättyy voidaan soveltaa laminoitu kuitulevy, hygroskooppinen materiaali ei vaadi esikäsittelyä.

Korjaus seinät

Jos haluat halvalla korjata, sitten riippuvan tai edes ajatella venyttää katto ei ole välttämätöntä. Edullisia kattoon parempi vaihtoehto kuin maali on paitsi välttämätöntä valita erityinen maali katto. Koska katto on joskus kutsutaan "viidenneksi seinä", viimeistelyyn pinta voi olla sama: kohdistus avulla kitti, pohjamaali ja maali.

On myös mahdollista liittää taustakuva kattoon, mutta se on melko monimutkainen ja aikaa vievä prosessi. Valitse taustakuvaksi kattoon voi olla mielenkiintoinen kuvio, joka visuaalisesti tekevät tilaa edellä. Taustakuvia mielenkiintoinen muotoilu voidaan valita myös joukosta edullinen. Viimeistelyyn kattoon, voit käyttää myös koriste paneelit muovista, lastulevy tai puukuitulevy. On syytä huomata, että tällaiset paneelit leikataan avulla koristeellinen elokuva, joka voi simuloida mitä tahansa kallein viimeistely materiaalia.

Halpaa korjaus voi olla niin vain, jos teet sen itse, koska väärä päätös säästää rahaa materiaaleista, mutta viettää paljon rahaa työn asiantuntijoita. Valitettavasti kaikki vaiheet korjauksen omasta ilman apua ammattilaisten vahvuus ei ole kaikille, koska monenlaisia ​​teoksia myyntiin vaativat asianmukaiset taidot. Tässä tapauksessa voit käyttää palveluja kehitettyyn rakentajia, jotka työskentelevät itse, eikä vankka rakennusalan yritys.

Useimmissa näillä henkilöillä on varsin laaja kokemus, tarvittavat taidot ja neuvoja, niin oppia tällaiset työntekijät voivat olla heidän ystäviä, jotka ovat jo hyötyneet palvelujaan.

Tärkeintä - on tehdä sopimus määritellään ehdot ja työmuotojen.

Joissa on vaikea säästää rahaa korjauksiin ja jossa voit

Mahdolliset korjaukset riippumatta siitä, onko tie olisi suoritetaan laadullisesti. On välttämätöntä, että lattia oli sileä, sileät seinät ja kulmat 90 astetta. Karheus seinien tarkoittaa sitä, että koska löysä vaste jalkalista seiniin näkyy aukko, joka pilaa ulkoasua. Jos kulmat seinät eroavat 90 astetta, niin tämä ongelma tulee kohtaamaan kaapin asennettaessa kulma huonekaluja. Puolestaan ​​lattia käyrän ei voi varmistaa vakauden kaapit ja muut huonekalut. Siksi säästää aikaa tai talouden luomaan laadukkaita perusta korjaus on mahdotonta.

Lisäksi jos korjaus on elementti- venyttää katto, kaatamalla lattiat tai koriste rappaus seinät, sitten tehdä tämä työ olisi vain asiantuntijat. Tallentuu kerran olet vaarassa menettää suuren summan korjata muutos- ja virheiden korjaaminen.

Ei ole tarpeen säästää putkiston tasainen tai johtoja. Apuohjelmia olisi laadullisia ja pani asiantuntijoita. Mitä viimeistelytyö, jopa kallein koristeosista näyttää ruma, jos se vedetään vinosti tai aukkoja.

Ainoa vaihe korjaus, jossa se tulee olemaan hyvin vaikea selviytyä omillaan, on jatkokehityksen johdotus. Niille, jotka haluavat säästää rahaa ja tässä on keino - sopimuksen sähköasentajaa palvelevat kotiin, mutta tehdä työtä hän voi esittää ainoastaan ​​vapaa-aikaa ulvontaa. Bungle tällainen mestari ei todennäköisesti ole niin oman asunnon, hän joutuu palvelemaan tulevaisuudessa. Aivan johdotus parempi olla säästää, koska sen laatu riippuu turvallisuudesta. Mutta liittimiin samaan tarkoitukseen säästämisen voidaan säätää erikseen.

Työkalut korjattavaksi, jos et, sinun täytyy ostaa tai vuokrata. Mutta edullisempi vaihtoehto - kysy naapurit tai tuttavat. Luetteloa tarvittavat työkalut on laadittava etukäteen, niin että keskellä korjauksia ei jää ilman improvisoitua.

Pari korjauksen jälkeen lattia

Saa hyviä lämpö- ja äänieristystä tilat vain asennus nykyaikaisten muovi-ikkunat, joten se ei ole suositeltavaa säästää tässä suhteessa. Vaan ikkunoiden asennus oli kannattavampaa hinta voi kysyä saatavuutta osakkeiden ikkunan asennus, joka joskus tarjota antelias yritys jatkuvassa tiukentaa kilpailua. Joskus voit säästää jopa 20% kustannuksista ikkunoita.

Myös, et voi säästää ovet ja lukot, koska tämä riippuu pitkälti oman turvallisuuden ja turvallisuuden omaisuutta. Vain vahva ja luotettava ovet voi tarjota ilmapiirin vuokralaisille mukavuutta ja turvallisuutta. Metalli-ovet, joissa on useita lukot ovat luotettavia optimaalisen variantin. Nykyään valmistajat voit valita oven mitään ääntä tai lämpöä eristävä täyteaineita, palonkestäviä, raskaiden ovien, joten voit valita sopivan vaihtoehdon.

Miksi sinun pitäisi käydä rakennuksen myyntiä?

Koska massaosuus korjauskustannukset osuu juuri materiaalit, sitten jotta voidaan maksimoida säästöt voivat käydä rakennuksen myyntiin. Koska kaikki sisustusmateriaalit on rajoitettu käyttöaika, rakennusalan yritykset, jotka tuottavat näitä materiaaleja lopussa kauden myyvät tuotteita alihintaan siis pyydetään katsella näitä mainoksia.

Self-taloudellinen korjaukset jakaa talouden kalliita nykyään LVI se ei ole aina mahdollista, joten jos saniteetti- laitteiden katsokaa huonoja, ne voidaan puhdistaa tai maalata. Mutta jos putkisto on jo mennyt halkeamia, niin ei voi vain vaihtaa. Purkujätteeseen poisto voi myös säästää, jos järjestää itse.

Erittäin taloudellinen vaihtoehto seinät tilojen pidetään panelointi laminaatti. Jos omistajat hieman rikkaampi, voit käyttää kalliimpia MDF. Suuria inhimillisiä ja taloudellisia kustannuksia jätetään nämä kun pinnoitus on puulaatikkoon laatasta ei tarvitse kohdistaa seiniin. Jos haluat säästää vielä enemmän, voit päällystää seiniä rinnassa tai vyöllä, ja loput tahna yli kuitukankaiden tapetti.

Uusimmat kommentit

 • Gennady Käsipallo tallennus Tee kastike ulos kaapista käsillään
 • Nikolai Smirnov tallennus Mikä on parempi valita taustakuvan maalaus?
 • Viktoria konopleva tallennus korjaaminen mekanismi ikkunoiden käsillään
 • Anton tallennus ripustaa peilin seinään kiinnittämättä
 • New Town tallennus- säätö muovi-ikkuna ja vianmääritys

Kuinka usein teette kosmeettisia korjauksia asunnossa?

 • Ei useammin kuin kerran 10 vuodessa (67%, 8 ääntä)

hakemisto

palvelut

Kaikki oikeudet pidätetään © 2016 «abvmaster.ru» - Kaikkea korjausta asunnon käsillään

Kaikki julkaistu verkossa ABVMASTER.RU materiaalit ovat immateriaalioikeuksia laatijat sivustolle. Täydellinen tai osittainen materiaalien käyttöä artikkeleita on mahdollista vain aktiivinen linkki lähde.

Sivusto käyttää evästettä. Jatkamalla tämän sivuston selaamista sitoudut käyttöön evästeen