Koristelu samppanjaa uuden vuoden omin käsin

Miten sisustaa pullon samppanjaa uudenvuoden

Tärkein ominaisuus jokaisen uudenvuoden päivinä - se on samppanjaa. Itse asiassa ilman samppanjapullon on vaikea kuvitella juhla juhlaa. Vuonna uudenvuoden otettu nostaa lasi samppanjaa ja toivoa. Mutta jos hieman vaivaa, yksinkertainen pullo samppanjaa voi olla hieno koristelu uudenvuoden pöydän. Ja koristella samppanja on täydellinen lahja ystäville ja sukulaisille. Siksi tässä julkaisussa, kerromme miten koristella samppanjaa uuden vuoden. Tässä annamme sinulle lahjakkaimpia ja mielenkiintoisia esimerkkejä koruja.

Epätavallinen ja kauniisti koristella pullon samppanjaa uudenvuoden

pullo koristelu muodossa ananas.

Jos et tiedä miten sisustaa pullon samppanjaa uuden vuoden, sinun pitäisi kääntyä helpoin tapa sisustaa sitä. Muuttaa sen ananasta. Sisustaa, valmiina:

 • vihreä pehmopaperia, joka simuloi ananas lehdet;
 • oranssi pehmopaperin;
 • pyöreä karamelli kultainen folio;
 • langan ja liimaa.
 1. Ensimmäinen pehmopaperin leikattu oranssi neliöt. Nämä neliöt on oltava parametrit 6x6 cm.
 2. Nyt tasaisella puolella karkkia tippua liimaa. Sen jälkeen, laita karkkia folioon neliön oranssi. Jos karamelli on hyvin vakiintuneita paperin, taita reunat neliö.
 3. Edelleen, liima ase alkaen tahna pullo karkkia. Tämä olisi tehtävä ympyrään. Kuten näette, tämä prosessi ei ole kovin monimutkainen. Mutta käytön aikana, yritä liimata karkkeja toisiinsa mahdollisimman tarkasti. Jopa aloittaa työt kääre pullon alhaalta ylös. Joten pullo näyttää aika ja siisti.
 4. Jos olet suorittanut liitä yli pullon karkkia, nyt käyttää vihreää pehmopaperit. Leikkaa pois hänen ohut ja pitkä lehtiä. Obkleyte nämä lehdet pullon kaulaan.
 5. Sen jälkeen kääri pullon kaulaan, joissa makeiset menevät lehdet narulla.

Koriste nauhat samppanjaa.

Tässä artikkelissa, me koristella samppanjaa uuden vuoden omin käsin. Kenen pitäisi saada sinut toinen mielenkiintoinen mestarikurssi koristelu pullon samppanjaa. Tämä menetelmä on hyvin yksinkertainen sen toteuttamista. Kuitenkin pullo näyttää hyvin kaunis. Koristella pullot ottaa:

 • 4m satiini nauha;
 • 2 ruusunpunainen mittari nauha;
 • liimaa, sakset.
 1. Ensimmäinen, mitataan nauhan ensimmäisen kerroksen käämin. Tällöin kannattaa kiinnittää nauha kaulaan pullon. Mittaa ja leikkaa irti. Nyt koko nauhan kannattaa tehdä muutama tippa liimaa. Vedä ulos sormilla kiinni pulloon. Samalla tavalla liima toisen, kolmannen ja neljännen kierroksen nauhan. Tehdä tätä työtä, jotta kalvo on katsottu.
 2. Viidennen ja kuudennen peräkkäin brocaded nauha. Työskennellä koristelu on parasta ostaa nauha hopea tai kultainen väri. Liimaa brocade nauha yhden kerroksen pohjasta pullon, jossa se päättyy tarra, joka sijaitsee alaosassa.
 3. Seuraavassa vaiheessa liuskojen välinen Brocade liittää kerrokset satiini nauha.
 4. Ja lopussa työtä koristella pullon koristeltu nauhat keula satiini nauhoja.

Koristele samppanjaa lahjaksi.

1

Aiemmin puhuimme siitä, että pullo samppanjaa voi olla suuri lahja uudenvuoden. Kuitenkin tavallista samppanjaa antaa jotain ole kovin mukavaa. Joten yritä pullo kuohuviiniä omaperäisellä koristella. Sitten sinun täytyy tehdä alkuperäisen ja mukava lahja. Joten, sisustaa, saatat tarvita:

 1. Sillä yläosa pukeutuminen kannattaa käyttää hopeaa punos. Sinun tarvitsee vain liittää, joka kattaa hänen logo pullon.
 2. Sinun täytyy tehdä kaksi riviä päällekkäin. Sitten ottaa vaaleanpunainen nauha. Paperi on suositeltavaa käyttää vähän liimaa. Liimaa nauha vinosti. Vaaleanpunainen nauha pitäisi pukeutua keskellä pullon.
 3. Tämän jälkeen vaaleanpunainen nauha käämi on loppuun pullon.
 4. Sitten tehdä hameen. Ottaa nauha keula vaaleanpunainen. Kerää sen kierteen.
 5. Liimaa hame liimalla tai korjata sen kierteen.

Kuvan alkuperäinen koristeluun pulloa samppanjaa.

Nykyään on olemassa useita tapoja koristella pullon samppanjaa. Seuraavaan toimenpiteeseen kannattaa valmistautua:

 • paksua alumiinifoliota,
 • lankapaksuus keskimäärin,
 • koristeet. Täällä sopii hopealanka, pienet joulukoristeet, helmiä ja nauhoja.

 1. Ensinnäkin on otettava folio ja kääri hänet pullo. Tässä tapauksessa käyttää kahdesta neljään kerrosta folio. Paina folio tiiviisti pulloon.
 2. Edelleen, lanka kääritään pullo. Jos mitä tarvitset ei ole tiukka huivi.
 3. Nyt voit aloittaa koristelu pullon. Kaikki riippuu mielikuvitus. Esimerkiksi kuusen oksia voidaan käyttää, joka on kiinnitetty spiraalin alkaen pullon pohja. Mutta paikoissa, joiden kautta näkee folion kangasriekaleilla koristella laaja punos. Voit käyttää myös koriste paperia.
 4. Lopussa lisätään: pienet joulukoristeet, makeisia, käpyjä ja leluja.

Tämän seurauksena saat on sellainen kauneutta.

pullon koristelu karkkia.

Tällainen koristelu ei vain näyttää kauniilta. On käynyt ilmi, että suklaan voidaan poistaa pullosta ja syödä vapaasti. Yleensä yrittää koristella pullon siten ja olla varma lahja säilyvät muistissa mies. Tätä varten valmistella käsitöitä:

 • herkullinen suklaata,
 • Koriste helmiä muovia,
 • Joulukoristeet, joka on neulojen tai keula,
 • liimapistooli.

Työskennellä kääre pullon pitäisi alkaa alhaalta. Sinun täytyy siirtää huipulle pullon. Makeisia sijoittaa epäsymmetrisesti. Jos puhumme määrä makeisia, tässä niiden määrä ei ole rajoitettu. Lopussa pitävät pullon koristelu joulukuusi.

Juhlakoristeet samppanjapullon.

Nyt on tarjota sinulle toinen mielenkiintoinen tekniikka koristelu - decoupage. Työskennellä tarvitset:

 • lautasliinat joulun kuvio,
 • pohjamaali ja akryyli maalit,
 • PVA liimaa,
 • akrylaattilakkaa,
 • sieni ja sakset.
 1. Joten, puhtaassa pullossa sienellä pohjamaalattu. Jotta se kannattaa pyyhittäisiin tavalla. Painaa sieni lasin käytön aikana. On tehtävä 2 kerrosta. Toinen kerros levitetään sen jälkeen, kun ensimmäisen kuiva.
 2. Pohjamaalin levitetään valkoista akryylimaalia. Se myös muuten, on sovellettava useita kerroksia. Maali tulee kuivua. Sen jälkeen on syytä hiominen saadakseen täysin sileä pinta. Käytä hienolla hiekkapaperilla.
 3. Nyt leikattu lautasliinat piirustus irrotettava sen ylempi kerros. Reunat kuvan tekevät repaleinen.
 4. Seuraavassa vaiheessa kiinnitä kuvia pulloon. Pick niiden sijainnista.
 5. Sen jälkeen, liima pulloon piirrokset erityinen avulla. Myös paperia voidaan käyttää PVA-liimaa. Tässä tekniikassa, levitetään liimaa päälle kuvion tarkasti. Liikkeen tulisi olla kevyt. On välttämätöntä siirtyä keskeltä reunoille kuvan. Jotta liima kuivua, ja sitten levittää toinen kerros liimaa.
 6. Kun sinetti koko pullon malleja, on tarpeen kuivauksen jälkeen, peitä pullo akrylaattilakkaa.
 7. Välinen tila kuviot koristella maalilla tai glitter. Voit myös käyttää muita kuvia.
 8. Alkuun pullon myös zadekoriruyte. Käytä nauhat, neulasia ja käpyjä.

Tässä artikkelissa olemme antaneet vain muutamia, mutta parhaista tavoista koristella pulloa samppanjaa. Vihjeitä voit laimentaa mielikuvitus ja taitoa. Tämän seurauksena saat mielenkiintoisen koristelu juhlapöydän tai kaunis ja ainutlaatuinen lahja rakkaansa.

Miten sisustaa pullon samppanjaa uudenvuodenaattona 2018?

Vain muutaman päivän uudenvuoden myi ennätysmäärän samppanjaa. Silti se on juoma, jota ilman kustannuksia, ei laseja kokouksessa uuden vuoden. Yritä muuttaa pullon kuohuviiniä kädet, tämä hakata koristella pöydän ja mukavaa joululahjaksi.

Tämä workshop näyttää, miten luoda "kulta" samppanjaa. Toteutettava kulta maali ja väri hänen pullo. Tulostimen, suuren tulostustyön numeroiden uudenvuoden. Nyt numerot on kiinni kiiltävät käärepaperit ja leikkaa. Kuten voidaan nähdä kuvassa, käsitellä koostumus tarvitset neljä tällaista pulloa. Numerot voidaan kiinni pullojen tai kiinnitetty hammastikku, kiinni korkki.

Voit koristella joulun samppanjaa paljetteja. Tätä prosessia varten pullosta ja liimaa, kunnes se kuivuu pyöriä glitter ja ripottele niitä. "Powder" värit voivat olla hyvin erilaisia.

Yritä koristella pullon, tehdä hauskoja asuja hänen. Pullo pitäisi näyttää Santa tai upea kääpiöt, tämä voidaan saavuttaa tekemällä korkit valmistettu tuntui, hauska parran, nenään ja caftans. Hauskan katsauksen ja pulloja muodossa hirvieläinten joulupukin silmät, sarvet ja punainen nenä.

Making samppanja olisi kirkas ja värikäs, joukossa hyviä ideoita:

 • maalattu pullot värit;
 • koristelu pieni joulukoristeet;
 • zhatoy käärepaperi.

Mutta todellinen joulun Topiary samppanjaa kuitenkin avata pullo, on yritettävä. 🙂

Kääntää pullosta joulukuusia, poimia valkoinen tai vihreä organza, suikaleina 3-4 cm leveä. Pysty- leikkauksia nauhat. Kiinnitä nauhat pullon. Koristele pieniä leluja ja helmiä.

Erittäin näyttävyyttä pullon, koristeltu ananas. Tällainen sisustus ei ole vain kaunis, mutta myös herkullinen, koska se edustaa koko joukko karkkia. Parempi valita makeiset kääre, kuten kuvassa. Sinun täytyy leikata muutaman neliöt ruffled paperi, joka simuloida kuori ananas keskelle kunkin tikkarillaan, laatikot makeisia itse liittää pulloon lähellä toisiaan, jotta ei loistaa lasin läpi. Värillisiä paperi tehdä hattu lehdet ja sitoa ne kaulaan. Paikka jättää lähellä kiinnitys jousi.

Uudenvuoden samppanja sisustettu hengessä festivaalin näyttää enemmän herkullisia ja kupliva, ja se auttaa luomaan ilmapiirin taikuutta.

Sisustus samppanjapullon uudenvuoden käsillään

Uudenvuoden pöydän runsaasti tilaa, ja tinktuurat ja liköörit, ja monet muut tulokset kodin kokeiluja. Ja jossakin korkealla juhlia on läsnä VIP muodossa hieno pulloa viski, tequila, rum. Kuitenkin käytännössä yksikään juhlapöydän voi tehdä ilman perinteisiä samppanjaa nauraa ja miellyttävä.

Kaksi vuotta sitten julkaisimme valikoima uudenvuoden samppanjaa cocktaileja, ja tämä päätti kerätä ideoita koristeluun pullon samppanjaa käsillään. Muuten, jotkut näistä menetelmistä ei vain kaunistaa, mutta myös "zanachit" pullo, joten se näkymätön keskuudessa uudenvuoden sisustus.

Ensiksikin - muutamia ohjeita ja vinkkejä, jotka voivat olla hyödyllisiä parhaillaan koristelu:

 • Jos teet työtä juuri ennen loman, sinun pitäisi antaa pullon tai "lepo" (ja tietenkin hieman viileä) tai yritä ravistella sitä.
 • Poistaa etikettiä pullosta (jota ei aina vaadita), se voi olla hieman aluksi kostuttaa lämpimällä vedellä (ei tarvitse laittaa samppanjaa kuuman vesijohtoveden). Sitten veitsellä tai muun esineen sinun täytyy poistaa tarran. Jos jäljellä liima voidaan poistaa vanulla kostutettu alkoholia (vodka).
 • Pullo voidaan koristella erilaisia ​​kohteita: karkkia, nauhat, sade, helmiä, leluja, organza, paperi jne Kiinnittämiseen on parempi käyttää silikoniliimaa, joka kovettuu nopeasti, ei ole hajua ja se voidaan helposti poistaa koruja jälkeen. Lisäksi voit käyttää säännöllisesti ja kaksipuolisella teipillä, samoin kuin muun tyyppisiä liimaa.

Decoupage pulloa samppanjaa uudenvuoden

Koristella samppanja decoupage tekniikka on melko yksinkertainen, ja kuvio voidaan täydentää samalla nauhat, karamelli, paljetteja.

 • pullo samppanjaa;
 • Lautasliinat miellyttävä uudenvuoden mallia;
 • Primer (saatavilla taidetta tai rautakaupasta, ja voit tehdä ja akryyli valkoinen maali);
 • akryylit;
 • PVA liima;
 • Akryylimaali (voit tehdä ilman sitä, jos korut on suunniteltu vain loma, mutta ei pitkäaikaista varastointia);
 • Sakset, sienellä (erityinen sienellä voi, mutta voit tavalliset keittiö sieni).

 1. Pesty ja kuivataan pullot ovat sponzhikom (sieni) aluke, joten se blotattiin tavalla, painamalla sieni lasia vasten. Kun ensimmäinen kerros on kuivattu, voidaan soveltaa toiseen.
 2. Kuiva-aluke levitetään useita ohuita kerroksia valkoinen akryylimaalia, jolloin saatiin kuiva. Jos haluat täysin tasaisen pinnan, on mahdollista hioa sitä hyvin hienolla hiekkapaperilla kuivauksen jälkeen.
 3. Leikattu kudos tai suosikki osa useista erillisistä ohut ylempi kerros, jolloin reuna kuvio "rosoisia" epätasainen.
 4. Nyt asetamme luvut pulloon, valitse niiden sijainti.
 5. Liima piirrokset erityinen välineet decoupage tai PVA-liimalla (jos voimakkaasti paksu liima, voidaan sitten hieman laimentaa vedellä). Liima levitetään levitetyn kankaan harjalla, liike on kevyt, keskustasta reunoja kohti, eivät siirry kuvio. Kun liima kuivuu vähän, on mahdollista levittää toinen ohut kerros.
 6. Jos kopioisit koko pullon pinnan malleja, on mahdollista kattaa kaikki kuivaamisen jälkeen akryylimaalia.
 7. Ja jos kuvat ovat etäisyyden päässä toisistaan, jokainen reuna voi ripotella Glitter aiemmin kattaa ne liimalla. Voit myös maalata valkoiset osat toinen väri.

Yläosassa samppanjapullon decoupage, voit sitoa olki, nauhoja, sadetta tai jätä on. Lahja tai kattaukseen saada alkuperäisen, mielikuvitusta ja käyttö materiaalit, jotka ovat käsillä, eikä niitä pidetä koriste. Selvyyden vuoksi tarjoamme sinulle videopaja

Miten sisustaa pullon samppanjaa makeisia

Yksi vaihtoehdoista "maukasta" sisustus - "ananas" makeisista pullon samppanjaa. Tee kastike pullo samppanjaa uudenvuoden voi olla peräisin myös materiaaleja käsillä, koska tämä loma on täydellinen ilman makeisia.

 • pullo samppanjaa;
 • karkkia;
 • Silikoni liima (voit myös käyttää kaksipuolista teippiä);
 • Organzaa silkkipaperin tai muita ohuita kaunis paperi (haluttaessa);
 • Vihreässä kirjassa pakkaustarvikkeet (voit käyttää mitä tahansa vihreää paperia tai koristella halutussa väri on yleensä valkoinen arkkia).
 • Nauha tai langan.

 1. Leikkaa neliöt organzaa tai paperin määrä makeisia. Esimerkiksi jos otat "Golden Lily", se kestää noin 70 kappaletta.
 2. Kiinnitä "hännät" label itselleen makeisia, joten ne eivät ole tarttuneet puolin tai päälle. Voidaan kiinnittää avulla kaksipuolisella teipillä tai silikoniliima.
 3. Kiinnitä karamelli keskellä neliöt pehmopaperin tai silikoniliima.
 4. Getting samasta aihiosta keppiä liima pullo, alkaen alarivissä. Taitettu kangas tai paperi, siten, että se ei häiritse vieressä liimaa sarja. Koska mitoitus porrastettu rivien kaikki pullot.
 5. Leikattu vihreää tulevaisuutta paperia "lähtee" ananas. Liimaa ne yhteen, jotta saadaan nauha lehtiä.
 6. Sido nippu lehtiä kaulassa, sitoo ne nauhoilla tai pitsiä.

Voit myös koristella "ananas" keula, sade, ja muita materiaaleja.

1