Koristelu Hääpöydän morsiamen ja sulhasen

Hääpöydän koristeet kuva

Kun kaikki valmistelut häät valmis, osti mekko, sulhasen puku tilasi kimppu, boutonniere, kutsuvieraat, on tärkeää, ettei unohtaa olennaisten osien juhla - loma taulukossa. Sen sisustus on vastattava häät käsite - yksittäiset parit. Inspiroitua, katsokaa häät kattaukseen: kuva, joka auttaa sinua saamaan uusia mielenkiintoisia ajatuksia.

Making Hääpöydän kuva nuoripari

Valikoima uusimmat kuvat koriste buffetpöytään hääpari:

Miten koristella häät taulukko käsillään

Tällainen monimutkainen osa häät koristelu paras jättää ammattilaisille, mutta ei aina, se on keinot. Tällöin tarvitset apua ystäviä, sukulaisia, auttamaan upea seisovasta pöydästä. Itsenäisesti, voit rakentaa alkuperäistä korttia nimet vieraita muodossa kukkia, sydämiä, eläimiä, perhosia, luoda muotoilu kukkia, hedelmiä, kaikenlaisia ​​nauhoja ja rusetteja.

Antaa juhla pöytä tyylikäs ilme, tarvitset:

 • Air kevyttä materiaalia (parhaiten, jos se sopisi kangas morsian).
 • pitkä nauha tai köysi kaunis.
 • hakaneulat ja sakset.

Leikkaus kangas - leveys tulisi olla 10 cm, pituus - 2 pöydän jalat. Sido nauha ympärille sen kuvan osoittamalla tavalla. Käytä nastat Kiinnitä pöytäliina. Häät kattaukseen tähän tyyliin kuvassa:

Video mestarikurssi suunnittelu juhla pöytä:

Ravintolasalissa, Hääpöydän näyttää hyvältä nuoria, koristeltu kukilla - koostumuksilla kaikenlaisia ​​kasvit näyttävät upeasti täyttämään kaikki loma käsite. Tämäntyyppinen koriste - kaunis tapa näyttää luovuutta pareille. Sen sijaan, että klassinen ruusut, liljat - poimia luonnonvaraisia ​​kukkia, piikkejä, ruoho. Muodossa paitsi mielenkiintoisia koriste, vaan myös aromiainetta, voi toimia minttu, tilli, persilja ja muut vihreät - laita ne lasin vieressä liha- ja kalaruokia.

1

Valitsemalla elävät kasvit, ohjaavat niiden puute terävä haju, joten se ei aiheuta päänsärkyä vieraille. Muista, että maljakko ei saisi olla liian suuri - kaikki mitä tarvitset on hyvä nähdä toisiaan. Käytä suunnitella kasveja terälehtiä, kukkia koristella lautaset, lasit, pullot.

Erilaisia ​​kangas - helppo tapa tehdä huonekaluja ja huone juhlava ilmeen. Vedä pöydän yli värillinen kangas nauhat elvyttää häntä, ja koristeltu jousi, verhot tuolit - hankkia juhlava ulkonäkö.

Luoda romanttinen, lämmin tunnelma pariskunta voi hakea rekisteröintiä taulukon kynttilät. Niiden tulisi sijoittaa siten, että vieraat eivät päässeet niihin, vahingossa satuttaa kätensä. Mielenkiintoista näyttää kelluvat kynttilät soikea tai pyöreä maljakoita vedellä.

Turvallisempaa, futuristinen ratkaisu olisi Garland, mikä tekee tilanteesta yhtä nautittavaa.

Syötävä sisustus - se on kaunis, mutta silti herkullinen. Koostumukset mukaan hedelmiä ja vihanneksia ei vain hyvältä, mutta myös erittäin hyödyllinen. voit kysyä Masters leikattu niiden mielenkiintoisia muotoja, jopa rakentaa hieno ulkoasuja halutulla tavalla. Asiakkaat arvostavat suihkulähde kuumaa kaakaota, viiniä tai samppanjaa.

Ilmapallot, riippuen väriavaruus voi olla lempeä tai leikkisä ja hyvin yksityiskohtaisesti. Tavalliset lamput koristaa seinälle taulukon hääpari, ja heliumia pöydälle.

Palvelevat tarjottimia, välineet, tarjoaa tiukat säännöt. Sarja on tarkoitettu yhdelle henkilölle:

 • Levy, voiveitsi.
 • Lasi vettä, hänen oikea lasi punainen, valkoviini, samppanja lasi (lasit nuoripari pitäisi olla erilainen).
 • Tl varten lisukkeita levy asetetaan 2 cm: n päässä reunasta. Myöhemmin, kun vieraat istuivat, palveli syvä - keittojen tai liemet keuhkoihin.
 • Oikeasta reunasta levyyn, ens pöydän veitsi, sitten kala, lusikka diner haarukka salaatteja. Käsittelee laitteita myös etäisyys 2 cm reunasta.
 • Vasemmalle luoda ruokasalissa ensimmäinen haarukka, kala haarukka, jälkiruoka laitteita - veitsi, haarukka, lusikka.

Pöydällä on oltava läsnä alkoholittomia virvoitusjuomia, mehuja. Kahvi, tee ja kuppi niitä syötetään yleensä kakku. Hänen kanssaan kestää Pirozhkova lautaselle. Kaikki ruoat on oltava sama, täysin puhdas.

Pöytäliinat: pöytäliina, lautasliinat - perinteisesti valkoinen. Kuitenkin puhtaan valkoinen paistaa kultaa, ei ole enää niin houkutteleva nuorille. Parit taipumus väri ensinnäkin, näyttö niiden alkuperäisen vision ja tyyli juhla. On tärkeää, että väri kontrasti ei ole liian suuri - hänen väsyneitä vieraita, sekä puolisoiden itse. Sitruuna, vaaleansininen, vaaleanpunainen, violetti väri - kaikki riippuu valinnasta morsiamen ja sulhasen.

Mitä välttää virheet

Muutamia vinkkejä välttää yleisiä virheitä koristelu häät taulukko:

 • Vältä voimakastuoksuiset kukkia ja kynttilöitä. Ne voivat pilata vaikutelman loman, jos joku alkaa allergioita tai päänsärkyä.
 • Pitopöytä on koristeltu rauhallinen ja ei tahmea kirkkauteen värit eivät ole väsyneitä silmiä.
 • Pöytäliinat pitäisi yhdistää morsiamen mekko, ja kasvin koostumukseen olisi kerättävä perusteella sen kimpussa.
 • Pieni pyöreä taulukot sovittaa yksi suuri koriste, mutta P, T-muotoinen pöytä on tarpeen altistaa koostumuksen joka kaksi metriä.
 • Suunnittelun elementtejä pitäisi olla alhainen vieraille näkivät toisensa.
 • Koristella pöydän suositellaan päivää ennen häitä, ei pilata hedelmiä ja vihanneksia ja kukat eivät kuihtuneet.
 • Lautasliinat on parempi valita kangasta. Paperiversio näyttää halpaa, se pilaa juhlava tunnelma.

Muista, että kaikki kohteet häät taulukko hallissa pitäisi olla sopusoinnussa keskenään. Tulet viihtyvät kauniissa, hyvin harkittu ympäristössä, ja vieraat muistavat tämän juhlan.

Jaa kommentit, millä tavalla haluat sisustaa häät taulukko, mitä ideoita haluat.

Making nuoripari pöydän häissä - ajatuksia 100 pistettä

Häissä, jopa pienet asiat ovat tärkeitä, koska se on heiltä riippuu tietenkin tapahtuman. Päähenkilöt tahansa häät, tietenkin, ovat morsiamen ja sulhasen, ja näin ollen kaikki katseet ovat heidän pöydän, niin sanotusti sijaitsee "puheenjohtajavaltio" ja juhlasali. Se on sulhasen ja morsiamen taulukko kuvastaa perusajatusta juhlaan. Siksi on tärkeää ottaa huomioon kaikki pistokkeet pöytäliina.

Valokuva: eventsdays.ru

Nimenomaan auttaa tulevaisuuden hääpari portaali "Lähes vaimo" on laatinut joitakin vihjeitä ja paljon kirkkaita kuvia häät kattaukseen.

Kunniamerkki häät nuoripari taulukossa: tärkeitä sääntöjä

Aluksi me ymmärrämme, mitä vastanainut pöytä. Se on keskeinen juhla, joka sijaitsi paikka morsiamen ja sulhasen. Yritykset usein morsiamen ja sulhasen tehdä todistajia. Harvoin, mutta se tapahtuu - vanhemmat. Taulukko hääpari houkuttelee huomiota kaikki vieraat, ja siksi on noudatettava useita tärkeitä sääntöjä:

Valokuva: decorsvadeb.ru

 • Taulukosta on välttämättä oltava keskeinen kokoonpano juhlasali, koska hääpari - päähenkilöt juhla, on tärkeää yleiskuvan koko sali, ja vierailijat kiinnostunut näkemään päähenkilöt juhla merkkiä. Siksi on tarpeen tarkastella tasapainoa taulukon kunnolla niin, että morsian ja sulhanen olivat näkyvissä kaikkialta huoneesta. Paras idea - sijoittaa kärjessä puheenjohtajiston pöydän tai keskellä salin pienellä kukkulalla.
 • Kattaukseen häät nuoripari olisi harkittava tekijä, joka olisi silmiinpistävin sisustuksen, värivalikoima ja gastronomiaa. Joten tämä on silloin, kun ensisijainen tarkoitus elementtejä sisustus, värikkäitä kukka-asetelmat ja kauniisti sisustettu ruokia.
 • Koristelu Hääpöydän hääpari muotoilu ei koske ainoastaan ​​pöydän pinnan, mutta alue eteensä ja seinän takana paikkaa.
 • Teema ja värin kattaukseen on otettava kokonaiskonsepti loman, jos temaattinen tapahtuma, ja yhdessä asuja nuoripari.
 • Sisustus elementtejä tärkeimmistä häät taulukko on toistettava taulukossa vieraille. Luonnollisesti, niiden pitäisi olla jonkin verran pienempi muodossa ja sisältää vain joitakin yksityiskohtia. Johtava rooli on vielä pöydässä morsiamen ja sulhasen.
 • Yleissiirtoluvan sisustus ja teema häät olisi astioita ja tekstiilejä.

Koristelu ideoita Hääpöydän hääpari (kuva)

Making Hääpöydän hääpari voi tarjota sekä ammatillista suunnittelijat ja käyttää sitä itse. Tärkeintä tietää perustekniikat ja temppuja sisustus. Harkita joitakin niistä.

Kukkia - pakollinen ominaisuus sisustus joka tapauksessa, häissä seremonia koska niiden toiminnot hallitseva asema. Eri kukka-asetelmia koostuvat luonnon- ja tekokukat. Luonnollisesti keinotekoinen variantti on vähemmän oikukas ja kustannukset, sekä ajallisesti että taloudellisesti. Mutta tuoreet kukat luovat ainutlaatuisen charmikas ja juhlava tunnelma täyttää herkkä tuoksu.

Valokuva: prazdniki-podarki.ru

Kukka koostumukset voidaan formuloida muodossa kukat, köynnökset, seppeleet. Ne voidaan järjestää monimutkaisia ​​maljakoita taidokkaasti kudottuja koreja, lasit, jne Luonnollisesti, Keski kukka kokoonpano tulisi olla vastanaineita taulukko, käsittely siten niiden keskeistä asemaa.

Valokuva: tsvetaeva.me

Usein myös kukka-asetelmat koristeltu alue edessä pöytään ja nuoret heidän selkänsä.

Valokuva: artexpanse.ru

Kukka kokoonpano voidaan täydentää alkuperäiset osat - keinotekoinen helminauhan, kuoret, oksat, marjoja ja viinirypäleitä jne

Valokuva: nevesta.info

Voidakseen noudattaa pääpiirteissään festivaalin, taulukot asiakkaiden tulisi myös koristella kukilla, joka koostumus on mini-versio nuoripari taulukossa.

Valokuva: dikmi.ru

häät koristelu on noudatettava yleinen ajatus ja käsite identiteetin. Esimerkiksi häät boho tyyliin paremmin luonnonkasvi, ja ylellinen häät tyyliin resuinen chic, valitse Regal herkkä sävyjä ruusu.

Tekstiilit, kuten kukat, ovat häiden välttämättömiä ominaisuuksia. Hän voi tehdä todelliset ihmeet pyytämällä huonekalujen oikeaa suuntaa. Joten esimerkiksi samat pöydät ja tuolit, joissa on kangas, voivat aina näyttää täysin uudelta.

Kuvat sivustosta: board.salle.com.ua

Luonnollisesti kangas itsessään näyttää tylsältä. Siksi pöydän sisustuksessa nuoret naiset käyttävät erilaisia ​​tyynyjä, neulo ne nauhat, pitsipunokset ja kiinnitä ne tekstuurilla.

Kuva sivustosta: strana-nevest.narod.ru

Pöydän pöydän lisäksi myös lautasliinat, jotka jäljittelevät kukkakuvioita tai lintukuviot, järjestetään viehättävässä järjestyksessä. Voit tehdä ilman monimutkaisia ​​haaroja, vain levittää tehokkaasti lautasliinoja pöydälle.

Kuva sivustosta: myjam.ru

Usein tekstiiliä käytetään sisustukseen alueelle nuorenpöydän ääressä - ne ovat erilaisia ​​verhoita tai yksinkertaisesti tavallisia seinämattoja.

Kuva sivustosta: trgmania.ru

Haastatteluiden suosituin materiaali sisustuksessa on pitsi. Se luo tarvittavan mielialan kauneutta ja hellyyttä ja korostaa täydellisesti morsiamen pukeutumista. Kiinnitä huomiota hääpöydän koristeluun tekstiilien avulla.

Kuva sivustosta: nevesta.info

Kynttilät ovat merkityksellisiä sisätiloissa järjestettävien juhlien kannalta. Ulkona pidettävissä häissä ne ovat melko vaarallisia. Toinen tärkeä edellytys kynttilöille on vastaava valoympäristö. Sovi siihen, että hyvin valaistussa huoneessa tai kirkkaassa päivänvalossa ne ovat yksinkertaisesti hyödyttömiä.

Kuva sivustosta: eventsdays.ru

Voit käyttää sekä todellisia kynttilöitä että sähköä tuottavia kynttilöitä. Muista kuitenkin, kun päätät kynttilöiden koristeellisesta koostumuksesta, tutustu huolellisesti turvallisuuskysymykseen.

Kuvat sivustosta: svadba-inform.ru

Kynttilät on sijoitettava tyylikkäisiin kynttilänjalkoihin ja kattokruunuihin. Usein kynttilät koristavat kukkia. Ja pöydällä nuorilla olisi oltava johtava kynttilöiden kokoonpano, erilainen sen koko, muotoilu ja määrä, mutta luonnollisesti koko juhlan kokonaiskonsepti.

Kuvat kotisivulta: svkatalog.r

Jos aiot käyttää kynttilöitä hääpöydän koristelussa, katso kirjailijan kynttilöiden kaakeloita. Voit ostaa valmiita versioita, oikeassa värissä ja muodoissa, ja voit tehdä kynttilöitä tilauksesta, joka korostaa juhlan yksilöllisyyttä.

Aivan kuten hedelmien koostumuksen kukat - vastikevän morsiamen alueen pakollinen sisustus. Hedelmät tarjoavat suuren kentän suunnittelija fantasiaa varten. Se voi olla yksinkertaisesti kauniisti sisustettu hedelmäkori, ja voi perustua hedelmät tehdä mielenkiintoisia arkkitehtonisia koostumus - kori vesimelonit, melonit veneistä, sitrushedelmästä pyramidi, jne

Kuvat sivustosta: pageoflove.ru

Kuva sivustosta: nevesta.inf

Harvinainen häät ilman näitä kirkkaita ja kiihkeitä ominaisuuksia. Luonnollisesti ilmapallon muotoa käytetään vain pystyasentoihin. Tyypillisesti ilmapallot seppele häämatkalla spin muodostavien käyttää niitä monimutkaisia ​​yhdistelmää kuin vihkisormukset, kaaria, puut ja muut vastaavat Usein pallot asetetaan lattialle vastapäiden pöytään.

Kuva sivustosta: party-party.ru

Kuva sivustosta: expromt-serp.ru

Ilmapalloja sisältävien sävellysten luominen, kuten erilaisen sisustuksen käyttäminen, kannattaa noudattaa yleistä värivaihtoehtoa.

Haastattelujen pöydälle voit laittaa pöydän, jossa on sulhasen nimet ja morsian. Melkoisen usein vanhemman pöydän etuosa on koristeltu julistekirjoituksilla. Mutta suurimman osan ajasta julisteet jumittuvat nuorten taakse.

Kuva sivustosta: mon-jour.ru

Kuvat sivustosta: decorsvadeb.ru

Tietenkin, pöydällä nuoret pitävät lautasliinoja. Niissä on monia ideoita - kukkakimpun muodossa lintujen, sydämien jne. Muodossa.

Kuva sivustosta: souz-decor.ru

Kuva sivustosta: dreampics.ru

Se näyttäisi oleelliselta ominaiselta minkä tahansa juhlaisen pöydän, mutta se olisi myös ajatellut läpi pienin yksityiskohtiin. Tietenkin taulukon palvelemista koskevat perussäännöt eivät ole kiistanalaisia, mutta on tärkeää säilyttää loman yleinen tyyli ruokia ja ruokailuvälineitä varten. Aivan kuten nuoripari tulee korostaa tiettyjä elementtejä palvelun - suuret maljakoita hedelmiä, koristeltu kukilla, värikäs tarjottimia, salaatti kulhoja ja muut sarjaa esineitä, jotka muistuttaisivat pakottava asema sulhasen ja morsiamen pöydän ..

Kuvat sivustosta: kuhonnyestoly.com

Kuvat sivustolta: pro-handmade.ru

Sovi siihen, että tällaiset näennäisesti vähäpätöiset yksityiskohdat asettavat ensinnäkin voiton sävyt. Siksi meidän on hyvin huolellisesti lähestyttävä kysymystä häätpöydän koristelusta. Kun suunnittelet häämatkaa, katsokaa epätavallisia ideoita, täydentää sitä ideoillesi ja antaa lomastasi yksilöllisyyttä ja hahmosi.

Club Brides - Brides-klubi

Hääpöydän koristelu morsiamen ja sulhanen. 100 kuvaa suurista ideoista klassisesta epätavanomaiseen

ILMAISEKSI HUOMAA:

 • MAIN PAGE
 • MERKIN KUVA
  • Valitsemalla mekko
  • Häät tarvikkeet
  • Häät kampaus
  • Häät meikki ja manikyyri
  • Morsian morsiusneito
 • KOTELOJEN VALMISTELU
  • Valitse aihe ja paikka
  • Häät kutsut
  • Häät koristeluun
  • Hääkuva sulhasesta
  • Morsian äidin kuva
  • Kuva bridesmaidesta
  • Musiikin valinta
 • ORGANISAATIO JA JOHTAMINEN
 • ENTERTAINMENT IN WEDDING
 • ONNETTOMUUDET JA KYLMÄT
 • PRIMETTE JA SEVERERY

  Valtava kokoelma parhaita manikyyriideoita

  Valokuvien kokoelma kauneimmista hääkakkuista

  Alkuperäiset ja tyylikkäät häät kutsut

  Tilastot ja käytännöt osoittavat, että valtaosa tapauksista on menestys, joka on tärkein ideologi ja houkuttelevien valmistautumisprosessien tärkein voima.

  Miten valita onnekas päivämäärä häät tyylikäs ja alkuperäinen että häät kutsut, miten valita kaunein hääpuku, joka hänen hiukset tehnyt, mikä olisi morsiamen kukkakimppu, että mekko bridesmaids silloin järjestää juhla, miten sisustaa juhlasalissa, valokuvaaja ja videokuvaaja kutsua ... Kysymyksiä häät valmistelussa on satoja ... ilman neuvoja ja apua ei.

  Häät portaali "Club Brides» (Club Brides) on omistettu kaikille tärkeimpiä kysymyksiä, jotka tulevaisuudessa nuoripari parhaillaan valmistautuu häät, sekä kaikkiin näihin kysymyksiin ja ongelmiin, jotka on otettava huomioon, häät on tullut todella kaunis, kirkas, hauska ja mieleenpainuva tapahtuma.

  Kerromme, miten valita onnekas häiden päivämäärä tyylikäs ja alkuperäinen että häät kutsut, miten valita kaunein hääpuku, joka hänen hiukset tehnyt, mikä olisi morsiamen kukkakimppu, että mekko bridesmaids silloin järjestää juhla, miten sisustaa juhlasalissa, joka valokuvaaja ja videokuvaaja kutsua ja paljon muuta ...

  1