Koristella ryhmä uudenvuoden omin käsin

Joulukoristeita ryhmä päiväkodissa omin käsin

Valokuva raportti suunnitellut: luoville ihmisille (vanhemmat, opettajat, opettajat)

tavoite:luovien kykyjen ja mielikuvitusta.

Kaikkein kauan odotettu loma lapsille - se on uusi vuosi. Kun haju joulukuusi talossa ja mandariinit. Äiti vetää ulos iso laatikko leluja ja pukeutua kauniin metsän. Ja talon satu tulee.

Päiväkodissa, teimme myös tarina lapsille. Kutsun teidät tarinamme, joka loi lasten käsi, opettajien ja vanhempien.

Rakasti aikuiset ja lapset

Nykyään Pre -

Parempia päiviä planeetalla

Et koskaan löydä!

Me kutsuvieraille

Hauskaa meille. I.Gurina.

Kun hän pukeutunut - Katso!

Mekko puussa vihreä,

Loistaa kirkas helmiä rinnassa. O.Vysotskaya.

Menin iloinen lumiukko.

Ja kädessään oli

Ei kori, ei luuta,

Ei suklaapatukka,

Hyvin pukeutunut joulukuusi! I.Gurina.

Yhteinen työ lasten ja vanhempien.

Laita maski enemmän!

Kulkee enemmän tarina!

Keskellä hauskaa tanssia

Maalattu, taika lunta

Putoaa ollenkaan! Yu.Kushak.

Mitä uudenvuoden ilman harjakattoisia koristelu. Paras master - Frost itsensä.

Koko 2015 meillä on liitettävä vuohia ja lampaita.

Kuukausi korvattu aurinko,

taivaalta tähdet viittasi,

he ottivat pois hopea

Ja hajallaan syöminen.

Uudenvuodenaatto käveli helposti

Lumen valkoinen kuin maito.

Tuuli tyyni hän kilpaili

Ja kipinät hajosi.

Ihme - kipinöitä radalla,

On lumikinos kämmenellä,

Taika metsässä Metaani:

Kaikille kipinä meni! I.Gurina.

Uusi vuosi! Hänestä, ja kesällä

Niin mukava unelmoida!

Miten maaginen, ihmeellinen valo

Joulukuusi loistaa. I.Gurina.

Joka päättyi kiertueen joulun tarina.

Alle hiljainen Jingle joulun leluja,

Mittaamalla crack sulanut kynttilät

Ei huomannut kylmä päivä,

Ja sydämen lämmetessä.

Ja koko perhe valitsee lahjoja

Ja koristella joulukuusi hopealanka,

Se on vain kerran vuodessa on,

Kaikki suru, surua kanssa hartiat alas!

Kellojen soitto Make a Wish,

Sytyttää valot joulukuusi - ja enemmän!

Kiilto ja kristalli silmät hehku kynttilöitä -

Anna sen tulla kotiisi uutta vuotta! Jan Yaroshevskaya.

Kaikki tekijänoikeudet materiaaleihin kuuluvat niiden oikeille omistajille.

Materiaalien käyttö on sallittu vain kirjallisen luvan sivustosta

Miten järjestää ryhmä lastentarhassa uudenvuoden omin käsin

Galleria: Miten järjestät ryhmä lastentarhassa uudenvuoden omin käsin

Uusi vuosi lastentarhassa - merkittävä tapahtuma lapsille, koska tässä iässä ne ovat kuin kukaan muu usko ihmeisiin odottaa Joulupukki lahjoja. Kasvattajien ja vanhempien on yhteisiä pyrkimyksiä luoda sopiva iloisen tunnelman ja miettiä etukäteen, miten sisustaa ryhmälle uusi vuosi päiväkodissa.

Koristelu ryhmä uudenvuoden lastentarhassa

Ensimmäinen asia olla huolissaan - se on tietysti tärkein ominaisuus on uudenvuoden - joulukuusi. Vaihtoehtoja sen koristeluun, on monia. Mutta vaatimukset koristeluelementit joka tulee sekin riittää.

Ensinnäkin vauva uudenvuoden puu pitäisi olla särkyviä leluja. Lapset voivat milloin tahansa alkaa antautua, ja puu tai leluista voi pudota ja rikkoa, joka on täynnä leikkauksia. Toiseksi seppele vihreää kauneutta Myös on noudatettava turvallisuusmääräyksiä. Se on parasta, jos he ovat esimerkiksi paperin. Mutta voit käyttää LED vaihtoehtoja - mikä tärkeintä, johto oli hyvin piilossa ja lapset eivät voineet sisällyttää oman pistorasiaan.

Nykyään on olemassa monia vaihtoehtoja turvallisen leluja joulukuusi, esimerkiksi metallista. Ne näyttävät näyttäviä ja juhlava, ja eivät taistele.

Jos, kuten vanhempi, miettiä miten sisustaa ryhmä päiväkodin uudenvuoden käsillään, voit tehdä oman leluja tai ehdottaa idean luoda niitä omaishoitajana. Lapset aikana luova Hetkeä mielenkiintoista luoda uudenvuoden leluja, kuten pastaa. Riittää liimaukseen raaka spagetti eri muunnelmia, maalattu kauniita värejä - hopea, valkoinen tai kirjava, sitten pisto kiinnitä shnurochek jolla leluja on valmis ripustaa joulukuuseen.

Kuten uudenvuoden koristella ryhmään päiväkodissa käsillään: kuva

Jos koristeet joulukuusi olet jo päättänyt, huolehtia suunnittelun ryhmä. Jos vanhemmat kunkin lapsen tuo vähintään yksi koriste ominaisuus, huone täytyy etsiä juhlava ja juhlallinen. Vaihtoehtoisesti voit huijata paljon ilmapalloja ja ripustaa ne ryhmässä. Lisäksi pitkät helmiä voi kukkia kääntämällä, ja jopa salpojen kalanruotokuvioinen.

Suurin kirjaimin huoneen koristeita uudenvuoden

Suuri koristelua ryhmä on kolmiulotteinen luvut tulevana vuonna, tai kirjeitä, joista voidaan taittaa lause "uusi vuosi". Ne ovat luoneet hyvin yksinkertaisesti. Tarvitsee vain varastoida kreppipaperi ja liimaa.

Luominen kolmiulotteinen kirjainta koostuu seuraavista vaiheista:

  1. Making perusta. Se mount - siluetti luvut, joka on liimattu värillinen paperi.
  2. Sitten leikkaa kreppipaperi pieniksi paloiksi, joiden reunat ei tarvitse olla tasainen. Luo aaltoileva kukkia tai mukeja. Tehdä tämän, jokainen pala paperia taitettu puoli ja liiman yhteen.
  3. Valmis asettamaan kukkia Määrissä suurimmalle käyttäneet kiinnittäminen liimalla.

Lisäksi kolmiulotteinen kirjaimia ja numeroita pitäisi leikata niin paljon lumihiutaleet. Kaunis kuvio lumihiutaleet, sitä paremmin ne näyttävät on kipsissä koko ryhmä - seinillä, ikkunat, lasten kaapit.

Lisäksi mistä kreppipaperi, voit tehdä kauniita seppeleitä äänenvoimakkuutta. Se riittää luomaan paljon monivärisiä piireissä ja merkkijono lankaa. Roikkua nämä seppeleitä katosta ja voi olla puussa. Tärkeimmät edut tämä koruja - tämä on kauneuden ja turvallisuutta.

Pahvista kauniita joulukuusia. Ne ovat helposti ja nopeasti, ja näyttää hyvältä. Pahvi on parempi ostaa vihreänä. Mutta se on mahdollista, ja valkoinen, ja sitten vain maalata maalilla tai kyniä. Pahvi taitetaan kolmion haitarin. Yläkulmassa viillon. Kun puu on valmis, tämä paikka keuliminen kärki tähti. Hyvin puu voidaan koristaa avulla monivärisiä strassit, istutettu liimaa.

Koristelu ryhmä uudenvuoden päiväkodissa käsillään - se on mukava ja tuhma prosessi. Vanhemmat katsella innostunut näkemykset lapsilleen, kun he näkevät kaikki nämä lumihiutaleet, köynnöksiä ja joulukuusi. Vuoksi iloisia lapsia haluavat siirtää vuoria ja tehdä vielä jotain enemmän kauniita. Ole luova - ja koristeita on ainutlaatuinen ja värikäs!

Lue lisää täältä: Yksityinen: //otvetkak.ru/fami piilee-lapsilla / kak-oformit -grup ..

Lisätietoja täältä: Yksityinen: //otvetkak.ru/fami piilee-lapsilla / kak-oformit -gruppu-detskogo-sada.htm L

© 2018 strana-sovetov.com "Maa neuvostojen"

Artikkeleita, käännöksiä, kuvia ja tavaramerkit kuuluvat niiden laatijoita ja omistajien. Osittainen uusintapainos materiaaleja tarvitaan dofollow hyperlinkki "Land of neuvostoliittolaiset." Kopiointi sivuston materiaalien Maa neuvostojen kokonaisuudessaan on kielletty.

Näiden ehtojen rikkominen voidaan pitää loukkauksena oikeudellisesti suojattuja immateriaalioikeuksia sekä oikeus saada tietoa.

Sivusto käyttää evästettä. Jatkamalla tämän sivuston selaamista, suostut evästeen käyttämisen. Sivukartta

Miten sisustaa ryhmä uudenvuoden omin käsin?

Uusi vuosi - aikaa puita, vilkkuva köynnöksiä, värikkäitä ilmapalloja ja pörröinen hopealanka. Erityisesti rakkauden tämän juhla tarvikkeita lapsille. Tarkasteltaessa kuinka muuttaa ympäri, ne upotetaan ilmapiirissä satuja ja ihmeitä. Yrittäessään miellyttää lapsia, lastentarhanopettaja jossain vaiheessa muuttuu suunnittelijoita ja taiteilijoita. Monet niistä ihmetellä: "Miten sisustaa ryhmä uudenvuoden, yllättää lapset?" Puhutaan siitä.

Joten meidän tehtävämme on koristaa uudenvuoden lastentarhassa ryhmässä. Aloittaa määritellä materiaaleja, joita tarvitaan rekisteröintiä. Useimmat niistä ovat todennäköisesti jo varastossa. Tämä paperi, tavallinen tai värillinen, pahvi, maalit, liimat, sakset, teippiä, ja muut Office. Vialla luonnonmateriaaleista: puun oksille, kuoppia, jotka yhdessä lapset voivat maalata ja koota mielenkiintoista koostumuksia.

Pyydä vanhempia tuomaan vuonna hopealanka ryhmässä, serpentiinit, joulun leluja, tehdas kiiltävä lumihiutale lyhtyjä. Perinteinen uudenvuoden kukkia pidetään valkoinen, sininen, vihreä, punainen ja kulta. Voit helposti yhdistää niitä koristeluun, koska lapset rakastavat kirkkaita värejä.

Kun me koristella lastentarha ryhmä uudenvuoden, niin pohdimme paitsi kauneuden sisustus. Eturintamassa turvallisuudesta lapsille. Nuorempi lapsista, sitä vähemmän koristelu tarvitaan. On parempi sijoittaa ne korkeammalle, ulottumattomissa lasten alueella. Senior ryhmässä lapset eivät viitanneet suuhunsa kiiltävät leluja, mutta tässä se on parempi olla laiminlyödä muutamia vinkkejä:

  • Tarkista johdotus jouset. Kiinnitä ne lähemmäs kattoon, suojella nuoria kokeiluissa vaarallisilta kokeita.
  • Älä ripusta syttyviä koristeita lähellä sähkölaitteet.
  • Kiinnitettäessä sisustus teipillä. Unohda napit ja hakaneulat.
  • Lasin sijaan leluja särkymätön valita: muovia, puuta, kangasta.
  • Koruja ei pitäisi olla pieniä osia, jotka voidaan niellä, terävät kulmat, johon voit satuttaa.

Ryhmän alkaa pukuhuoneet

Jos et tiedä miten sisustaa ryhmä uudenvuoden, laittaa tehtävän seuraavaan. Ja lainat dressing kaappi. Loppujen lopuksi tässä tulee seuraavana päivänä lastentarhassa. Ripustaa seinälle värikäs juliste onnittelut, talvi kuvia. Koristele kaapit uusivuosi tarroja. Ne voidaan ostettujen tai kotitekoisia. Helpoin vaihtoehto: kiiltävä helmiä, koristeltu kuvia lapsista. Katon alle, voit venyttää tinselin, köynnöksiä, lumihiutaleet.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä ovelle. Jos opettajien tai vanhempien taiteilijoita, jotka voivat hyödyntää Whatman Joulupukki, Lumikki, tontut. Sitten kuva on leikattu ja kiinnitettynä oveen teipillä. Jopa helpompi tehdä lumiukko kolme kierrosta, tai joulupukki, kiipeä takka. Jälkimmäisessä tapauksessa, sinun tarvitsee vain koristella ovi putken alapuolella. Asennettu päälle kaksi jalat saappaat. Hieman mielikuvitusta - ja yhteinen pukuhuone muuttuu taikuutta. Lapsille muuntaa oven odottaa ihmeitä.

Koristella ryhmä uudenvuoden omin käsin

Seinillä löytää paikka uudenvuoden koostumuksesta. Tämä voisi olla näyttely lasten piirustuksia omistettu lähestyvän loman. Tai altistuminen talvi satu "Jack Frost", "Lumikuningatar", "The Snow Maiden", "Winter varasto eläimiä", "Moroz Ivanovich." Voidaan tulostaa, maali ja kiinnitä seinään joulun merkkejä eri maista, koristella takka tilaa ikkunoiden alle, tarjoaa lasten sukkia ripustaa pieni yllätys.

Kattoon on yleensä keskeytetty "sade", köynnöksiä, valo lelut, lumihiutaleet kultaa tai hopeaa kierteet. Muista antaa lapsille luoda koruja. Jopa kolmen vuoden lasta selviytymään valmistuksen lippuja on värillistä paperia. Vanhemmat lapset voivat rakentaa perinteisen ketju, helmet folio köynnöksiä, tähdet, lumiukkoja. Korosta kunniapaikalla lasten käsitöitä.

Sisustaa ryhmä puutarhassa uudenvuoden muistaa oman lapsuuden. Kaikki me koskaan leikata harjakattoisia lumihiutaleet paperista, liimaa ne lasiin. Tämän päivän lapset ovat onnellisia jatkaa tätä perinnettä.

Avulla hammastahnaa voit helposti luoda kauniita lasi Winter kuvioita. Zagotovte paperi stensiilit. Se voi olla sama herkkä lumihiutaleet tai enkeleitä, joulupukin reki, poro, lumiukkoja, ja niin edelleen. N. Kostuta stensiilit vedessä, ja halkeaa lasiin. Hammastahna laimenna sienellä, soveltaa sitä pintaa. Kuivauksen jälkeen, poista kaavaimia ja tulokset yllättynyt.

Voit hyödyntää Windows kirkas kuvat haluttaessa. Voit tehdä tämän, olkaa guassi. Kuvia voi olla yksinkertaista. Esimerkiksi joulupallot eri värejä. Jos olet taiteellinen kyky, voit helposti viihdyttää lapsia kuva joulupukki, porot, kaneja, Maiden. On aiheellista tarkastella kuvaa palavia kynttilöitä, enkeleitä.

Ikivihreä ja hoikka, se on - tärkein vieraana festivaali. Hänen ympärillään lapset leikkivät heidän ympärillään, hänen vaaleat valoja. Mutta samaan aikaan, puu tuo mukanaan monia vaaroja. Aikana aktiivinen pelata, lapset voivat kaataa sen, tauko leluja loukkaantuneen. Miten sisustaa ryhmään uudenvuoden? Ehkä lapset tarpeeksi iso puu asennettu auditoriossa?

Useimmissa tapauksissa aikuiset samaa mieltä. Seinällä ryhmässä he ovat mestareita tinselin joulukuusi, koristele se särkymätön leluja. Tai asentaa pienoiskoossa kauneus mäellä että lapset ihailla sitä kaukaa.

Vanhemmassa ryhmässä, jos alue huoneen sallii, voit ottaa riski ja laittaa iso puu. On parempi laittaa sen takana. Ei ole hyväksyttävää, että puu esti kulkutiet esti pelejä. Kiinnitä lujasti sitä. Kokeneet tutorit kehotetaan kiinnittämään vihreää kauneutta vahvan langan akkuun tai räystään. Käytä sisustaa valo leluja, jotka selviävät syksyllä.

Miten sisustaa ryhmä uudenvuoden? Tärkeintä, että tarvitaan aikuisten: mielikuvitusta ja vilpitön halu miellyttää lapsia. Sitten ideat eivät ole kauan odottaa, ja loistava lasten silmät on paras palkinto työstä. Luokaamme uudenvuoden tarina omin käsin!