Koristella kakkuja hiivataikinan Photo

Koristella kakkuja hiivataikinan Photo

Righteous Defence runsaan tieteellisen käytännön, hallitsija ystävällisyyden ja talon hyvä kotiäiti.

Koristelu kakkuja taikinan vaiheissa

Kirjoittaja: admin · 16 syyskuu 2015

Mikä voisi olla parempaa kuin kotona leivottua? Yksi asia - ei jokainen nainen tietää miten sisustaa kotitekoisia kakkuja kauneuden ja puhtauden se ei ole ollenkaan huonompi tehtaan tapauksissa.

Tässä muutamia vaihtoehtoja, miten sisustaa kotitekoisia kakkuja.

Tämä on hyvin yksinkertainen, edullinen koristelu vaihtoehto, joka käsitellä edes noviisi kokki. Tärkeintä - eivät saa sekoittaa. Ja tässä on askel askeleelta fotoinstruktsiya miten kutoa "kori" kakusta.

Tässä on yksinkertainen mutta erittäin tehokas tapa koristella kakku - kierre taikinan. Vieraat ilahtuvat eikä edes arvata, että tämä on työtä keittotaito tapahtuu muutamassa minuutissa.

Jos avaat kakun tai haluat tehdä kauniimpi ja reunat paistaminen, voit saada apua tavallista ruokailuvälineiden - lusikka ja haarukka, voi myös olla hyödyllistä ja sakset!

Ruoantähteistä taikinaa ja jäämät voivat muodostaa kaunis ja kirkas kukka koosta koko pie - osoittautuu erittäin vaikuttava!

Muuten, voidaan muodostaa palat taikinasta, paitsi kukkia, vaan myös joulukuusi. Tämä menetelmä koristelu helpompaa ja nopeampaa, mutta leivonnaisia ​​tämä ei tullut vähemmän houkuttelevaa.

Punotaan taikina ja käyttää niitä koristeelementteinä - vanhan ja koetuilla menetelmällä. Mukava, siisti, yksinkertainen eikä vaadi erityistä osaamista ja työkaluja. Punos taikinaa voidaan asentaa ulos reunat ja kävelee keskelle kakkua.

Kaikki nämä tavat koristelu ei vaadi erityistä muotit, veitsiä ja muita ruoanlaittoon työkaluja. Ja mitä jos sinulla on joitakin niistä? Siunaus nyt saada ne ei ole vaikeaa, ja hinta on täysin hyväksyttävää.

Tämä kakku näyttää erittäin tyylikäs, vaikka se teki arvostettuja leivonnaiset. Samaan aikaan kaikki on hyvin yksinkertainen - tarve leivonta formochka lehtiä.

Saat kätevästi tase taikinamaton leivinpaperia, kuultopaperi tai cheesecloth, niin et pilata tähdet.

Erittäin alkuperäinen ja kaunis version suunnittelu. Sitä voidaan käyttää erityisen muotin, niin jotta se ulos tina, tai roundels purista putki kynä tai merkkiaine.

Kuitenkin, jos sinulla ei ole mitään erityisiä lomakkeita, mutta haluat tehdä vaikutuksen vieraille, se voi tulla auttamaan tavanomaisten neulotut lautasliinat! Vain liittää ne harvaan rullattu taikinalevy, ja jälleen hyvä kävellä kaulin. Kangas toimii kaavaimen tai leima.

Tässä muutamia kaikkein yksinkertaisin ja tehokkain tapa sisustaa kotitekoisia kakkuja, jotka voimasta jopa noviisi emäntä.

Jos artikkeli oli hyötyä sinulle, hän ansaitsee jakaa sen ystävien kanssa!

Jälkiruokia mikrossa 5 minuuttia

Hyödyllisiä vinkkejä yksinkertaistaa elämää keittiössä

Kakku Kunnostaminen, kakun koristelu suunnittelu tapoja paistaminen hiivataikinaleivonnaiset askel askeleelta linjauksista - bebi.ru

Kattamaan kakku voidaan leikata muodostumista taikinanauhan ja ne punos. Haluttaessa, ennen kuin voidaan liuskat punottu taikinan kierre akselin saada kauniita kierre.

neeee otti palan paperia leikattu muoto muistuttava terälehti, sitten alkuun veitsellä ei suonet ja kaiken kääntyi ... vadelma piirakka lehtiä ja marjoja ...

Kattamaan kakku voidaan leikata muodostumista taikinanauhan ja ne punos. Haluttaessa, ennen kuin voidaan liuskat punottu taikinan kierre akselin saada kauniita kierre.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Seuraa meitä:

äskettäin Online

Vinkkejä Home © 2018 Kaikki oikeudet pidätetään.

Leikkaamiseen taikinan pullia tuotteille

Ne avannut taikinaa keksejä, kakkuja ja keksejä, mutta eivät tiedä, miten leikata taikinan saada mukava rikas tuotteita - katso askel askeleelta kuvia.

Leikkaus "Orchid": Kauli, leikattu neliö, kolmio lisätä enintään tehdä viillot pitkin sivuilla, jätä Testipaikalla ilman leikkaa, poraa neliö yhteyden katkaista teipin keskellä.

Leikkaus "Pioni": Kauli, leikattu neliö, kolmio lisätä enintään tehdä viillot pitkin sivuilla, jätä Testipaikalla ilman leikkaa, poraa neliö, kolmio kertyy eri näkökulmista, tehdä leikkauksia. Laajenna neliö, liitä nauha leikataan keskeltä. Täyte laittaa terälehtiä.

Leikkaus "kiharat": Levittää kerros, maku täyte, rulla rullaa molemmin puolin, leikata poikki.

Leikkaamiseen leivontaan "Rose": Roll pulla, pyöritä ympyrä, tee 4 viillot säännöllisin väliajoin, laittaa keskelle täyte, tela ruusun terälehtiä yksitellen.

Voita "jouset": Roll pallot, roll out piireissä, taita ympyrän puoli, tehdä viillot 4 ulkoiset ja 3 sisäinen.

Yksinkertainen kukka voita hiivataikinan: Roll makkara, kytke ne renkaan kahteen seinämään sisällä rengas, aseta täyte, kytke keskellä olevan kuvan.

Kaunis kerroksellinen Kalach: Roll pulla häneltä roll ympyrän, rasvatäytön, käännä telan, leikkaa vierii, kierrä kaksikerroksinen nauhan toisiinsa, kytkeä päät saada leivän.

Miten saada "Pigs" keksi taikina. Kauli ympyrä ylhäältä tehdä pieni leikkaus, kiemura - korvat. Porsas porsas lepim alareunassa taivuttamalla reuna ja vähän splyusnuv se. Silmät porsas tehty rusinoita.

Voita "Sienet": Valssattuja ympyrä, joka sitten leikataan paloiksi (katso kuva) ja levitetään muotoinen sienet.

"Croissantit". Roll ympyrä ja leikata se kolmiot, leikkaamalla keskeltä ulkoreunalle. Ulomman kolmion keskellä viillon ja hänen lopussa täyte on vahvistetut. Rullattu croissant ulkoreunasta keskustaa.

Pulla "lintu": Makkarapasteija, kääri toinen pää ympärille etusormella ja aseta se tuloksena rengas. Anna taikinan pieni ripaus nokka muoto. Häntä täytyy litistää ja suorittaa viillot, jolloin ulkonäkö höyheniä. Silmät - rusinoita.

Mutta yksinkertaiset variantteja kauniita pullia, valmistettu makkaroita. Muuten, nämä muodot ovat melko pystyy tekemään ja lapselle. Mukana lapsia tässä viihdyttävä leivontaprosessissa. Samalla kehitetään hienomotoriikka ja mielikuvitus.

Kakun koristeluun "Flower": Roll sauma pyöreä muoto keskikohdassa, kun pulla sijoittaa täyte. Varovasti levitä loppu täyte ympyrän, jättäen tilaa reunat ja Keski Bun. Toinen muodostelma testi kattaa kaikki edellä. Pieni kulho teetä tai kuppi, paina reunojen keskelle täyte. Ulkoreunat harjakattoisia leikataan veitsellä. Sitten leikkaa taikina tasaisesti täytteenä että olet ulkokehällä. Hieman kääntää jokainen "terälehden" täyttymässä.

Leikkaus voi "Karavai". Roll siimoja - makkaroita ja kutoa niistä leivän, kuten on esitetty ohjeita kuvassa.

Mutta vaihtoehtoja miten sisustaa reunaan kakku.

Leikkaamiseen test "letti" tai "KOLOSOK"

Yksinkertaisin versio "Pigtails". Tulosta-testi sauma leikataan pois suorakulmion, pitkittäinen viilto keskelle. Sitten toinen pää johdetaan useita kertoja muodostuvan reiän kautta. Näin ollen reuna spiraalin kierre. Keskellä täyte on vahvistetut.

"Punos, makkara". Kolme makkaraa yhdistää yläreunoista. Sitten hän pani välissä siivu makkaraa. Toisiinsa, kuin viikate. Oikea Puristusside väliin on sijoitettu vasemman ja keskustan, sitten vasen väliin sijoitetaan oikealle (joka on nyt sijaitsee vasemmalla) ja keskus- (joka osoittautui olevan oikea). Kun se on saatettu siivu salamia ja jatkuvien punontaa letit.

Makkara "letti" test. Tämä herkku on joskus kaupoissa ruoanlaiton nimeltään "Obzhorka". Makkara kakut säädettyihin keskellä taikinaan. Sitten pilkkovat reuna toisiinsa ja makkara kääritty taikina siivu yhtä suureen osaan. Jokainen polkka Evert makkaraa ja laittaa yhden kummallakin puolella keskellä. Lähetä se uunissa puoli keitetty. Ripottele juustoa, yrttejä, sotkee ​​majoneesia tai ketsuppi (amatööri). Ja tuo leivonnaisia ​​kunnes tarjouksen.

"KOLOSOK" kaunis pulla. Leivonta on tällainen vaihtoehto helppo, mutta näyttää todella hyvältä. Levittää ohut kerros, voitelee kasviöljyä tai muna, ripottele sokeri ja kaneli (unikko). Me sammuttaa rulla, joka sitten leikataan saksilla hieman vinosti, kuten näkyy kuva. Laita tuloksena "piikkejä" yhden ison kaunis leipä.

Ja tämä on yksinkertainen palmikko unikonsiemeniä. Makkara peitetty unikonsiemeniä ja leikkaa saksilla, munivat terälehtiä vastakkaisilla puolilla.

Suosittu Reseptit samoja aineita:

Kuten resepti? Jaa ystävien kanssa:

Haluan oppia leipoa kaunis muottien. Yritän tehdä ohjeitanne, koska niin kaunis kuva, jo drools

koristelu kakkuja

Koruja, voit antaa houkutteleva yksilöllisyys tuotteen.

Tärkeintä on sisustaa Byly näyttäviä, mutta niiden tuotanto ei ole liikaa aikaa, ja ei hajamielinen liikaa voimaa, jotta niiden korkea laatu syntyy kokkeja kulinaarisia tuotteita.

Kakun voi tehdä kihara reunat.

Voit kutoa punos vanteen.

Voit leikata kukkia muodostumista testin tai muiden luvut ja koristella kakun koostumus niistä.

Saat puoli auki piirakat voi olla ylempi säiliö testin leikkaus lävistys pyöreiden tai reiät saada pitsi "siivilä", jonka kautta on ruokahalua käydä läpi täyte.

Kattamaan kakku voidaan leikata muodostumista taikinanauhan ja ne punos.

Haluttaessa ennen kudontaa nauhat taikina voi kiertää akselia pitkin voidaan saada mukavan pie reunat spiralki.Ukrashenie

Leikkaa testin reuna samassa tasossa reunan paistaminen pannulla. Haarukka, jossa on neljä piikkiä painamalla taikinan reunan muotoa.

Kävele hillitsemiseksi.

Aseta etusormi toisaalta ulkopuolella hillitä. Tartu varovasti etusormellaan ja peukalolla toisaalta - sinulla on kiemurat.

Toista sama ympäri koko reunan.

Kunkin kaulus on edelleen 5 mm.

Aseta etusormi toisaalta sisäpuolella hillitä. Tiukasti kiedottu hänen peukalon ja etusormen väliin toisaalta - sinulla on ura.

Toista sama asia reunoille kakku.

Välillä säilyä urien on 5 mm.

Laita peukalo kulmassa reunaan taikinan. Tartu taikinaa peukalolla ja potkaa indeksin. Laita peukalo uraan vasen etusormi. Hyppysellinen.

Toista sama ympäri kakku.

Valmista taikina piirakka suljetaan. Roll suuri pallo taikina säiliöön ja laittaa se muotoon. Leikata taikina on samassa tasossa reunan kanssa muotin.

Roll pallo toisen kerroksen paksuus on 2 mm.

Leikata veitsellä tämän kerroksen taikinalevyn. Tylppä puoli veitsen lehdille myydä "suonet".

Rasvaa kevyesti taikinan reunasta vedellä. Paina lehdet reunaan testa.Nyuansy yksinkertainen kakku koristelu reunat

Kudottu punos testiliuskojen antaa reunalla kakku vesi-märkä tai löystyä kananmunan tai keltuainen.

Jos on erityinen leikkuurulla testiliuskoja voidaan leikata scalloped reunat.

Letit taikina leikataan ohuen pedin testi raidat ja eri lukuja voidaan koristella koko yläpinnan suljettu piirakat (cm. Alla).

Väri koristelu tyynyjä muu kuin perusteet väri (vaaleampi) voidaan käyttää vuoraukseen proteiinimääritys.Proteiinia taikinan koristeet

• 3,5 kuppia (500 grammaa) vehnäjauhoja / s

• 1 kuppi (250 grammaa) tuoretta munanvalkuaista

(Eli, suhde jauhoja ja proteiinin tilavuus 3,5: 1 paino - 2: 1)

Valmistelu testiproteiinille

Läpäisee jauhot sekoittimen kulhoon ja lisätä proteiinia.

Aloita sekoitin hitaalla nopeudella, kunnes taikina on elastinen.

Sitten taikina on kääritty n / elokuva, joka ei ole kuivuneet, jos se ei heti mennä töihin.

Tätä testiä tai sen varastoinnin koruissa useita tunteja, kääritään kalvo taikinan (koriste) laittaa jääkaappiin.

Tästä taikina voidaan leikata tai veistää erilaisia ​​kakku Kunnostaminen loma asuntovaunun.

Lisätietoja testin ja proteiini mallinnus merestä koristeita nähdä. P. juhlava leivät.

koska proteiini taikina on lähes valkoinen, värjäämällä se eri elintarvikevärit tai voiteluöljyä koriste siitä keltuainen (ks. alla) tai vettä elintarvikeväriä, voidaan tehdä erityisen kirkas värikäs koristeet leivontaan.

Viilletty kakku reuna sakset ja käännä alas porrastettu sisäänpäin ja ulospäin.

Sormet tehdä siksak-reuna teräväkärkiset.

Painetaan sormella, voit tehdä aaltoileva reuna pyöristetyt reunat.

Koristelu kakku avulla painamalla reunan lusikalla.

Painetta pistoke reunalla kakku voidaan tehdä uritettu pinta. Kun painetaan Mekaaniset haarukka voidaan pitää suuntaan säteiden tai kalteva, tai kiertää vasemmalle ja oikealle muodostamiseksi fiskbensmönster.

reuna koriste yläpuolella lehtiä tai muissa kuvioissa.

Leikataan lehdet muoteilla ja leviävät pitkin reunaa kakku vesi-märkä tai löystymisen tai muna löystyminen 1 rkl. l. maitoa tai munankeltuainen.

Voitelu pinnan munankeltuainen tai paistamisen jälkeen voidaan saada eri sävyjä perusta ja lehtiä.

Myös "raznotsvete" voi voidella pohja vedellä ja yleiskustannuksia lehdet - kananmunaa tai munankeltuaista.

Lisäämällä irtoaminen tai munankeltuaisen voiteluun leivontaan välillä 1/4 ja 1 osa teelusikallista sokeria (hämmennä kunnes se liukenee) mahdollistaa erityisen kaunis kirkas väri pinta paahdettu.

Enemmän liuennut sokerit, kirkkaampi väri paistamisen jälkeen (kustannuksella Karamellisoitumisen sokerin), mutta seoksessa pitäisi olla mitään liukenemattomia kiteitä. Kun sokeri on liuennut täysin ole, voit lisätä hieman vettä tai maitoa ja sekoitetaan huolellisesti razmeshat.Raznotsvetnoe kakun koristeluun reunalla

Ohuesta kerroksesta, joissa käytetään muotteja leikataan lehdet.

Lautaselle laittaa tippa keltuainen ja erilaisia ​​elintarvikkeita väriaineita.

Sekoita munankeltuainen elintarvikevärejä.

Harja aiheuttaa keltuainen seos ja väriaineet lehtiä.

Laittaa värillinen lähtee reunalla vettä märkä kakku.

"Braid" - tapa vähentää kaunis kakku

• lehtitaikina ilman hiivaa (tuore pullistaa), kaulitaan yleinen kokoonpanoissa - 3 muodostumisen

• munankeltuainen voiteluun - 1 kpl.

• mustapippuria herneet (for "silmät") - 3 kpl.

• kova juusto, viipaloitu levyt - levyn 3.

• jauheliha (sianliha naudanliha) - 200 g

• sipulia - 1 kpl.

• välittömään kulutukseen - 3-4 kappaletta.

• panirovochnye murusia - 2-3 rkl. l.

• mustapippuria - maun

• Löysä muna täyte luuttomaksi leikattu - 1 kpl.

HUOM. Yksityiskohtaisia ​​reseptejä eri testeissä cm. Jaksossa School kotiin kondiittori.

Reseptejä eri täytettä nähdä. Täältä ja täältä.

Taikinan laittaa juustoa sitä - pilko ja letti testiliuskoja "letti", kuten näkyy kuva.

Säännöt tuoreiden paistaminen tuotteiden pullistaa cm. Pakkauksessa ostettu taikinan tai sivun. Tuore pullistaa, jos kokki taikinan itse.

Tarjoile kakkuja tai kuuman holodnymi.Pirog "lohi pinaatti lehtitaikina"

• lohifileet (tai taimen) - 600 g (. 4 kpl 150 g kukin)

• pinaatti (tuore tai jäädytetty) - 300-400 g

• lehtitaikina - 4 suorakaiteen muodostumista tai neliön 2

• Tarjoilu kakku: siivuja lime ja sitruuna valmistelulohifileet leikataan osia 150 g, hankaa niitä suolalla ja kumoaa.

Pinaatti keitetään suolalla maustetussa vedessä 3-4 minuuttia. Merge purista vesi ja pinaatti.

Pullistaa taikina valssataan 2-3 mm: n paksuuteen.

Laittaa keskelle säiliön kalojen testin alkuun jakaa keitetty pinaatti.

Sitten vasemmalla ja oikealla täyte pilko taikinan viistot raidat (ks. Kuva edellisellä resepti).

Kummallakin puolella tulisi olla 4-7 baaria.

Sitten binded punos nauhat, jotka kattavat kakku alkuun.

Paista uunissa lämpötilassa 190-200 c. C noin 20-25 minuuttia.

Jos murskattu keitetty pinaatti tehosekoitin ja lisää pasta hieman kermaa, täytteenä se pehmenee ja vkusnee.Figurnye piirakat niputtamista "letti"

ja koriste peittokuvat taikina:

Resepti St. Daniel luostarin mies stavropigialny, Moskova

Venäjällä, paistettu piirakat ikimuistoisista ajoista. Jo 1193 on maininta "pirozyah", mutta kakku ilmestyi paljon myöhemmin - vasta 17-luvulla.

Coulibiac eroaa kakun paljon täytettä. Jos täyte on pienempi kuin testi - tämä kakku, ja jos täyttö enemmän kuin puoli kokonaispainosta - se Kulebyaka.

Perinteisessä piirakkatäytteet hieman enemmän kuin testiä, joten hän antaa muodon pitkänomainen pitkänomainen, hyvin leivotaan läpi täyte.

Taikina kakku tehdä jyrkkä, pystyy pitämään korkean kerros täyte. Tällaiset kokeet vaativat paljon työtä - sen piti olla hyvä hieroa, hieroa, hieroa - kuten tapana sanoa aikaisemmin, "kulebyachit". Ehkä, joten nimi.

Taikina säilyttää muotonsa paistamisen aikana ja pie niin usein antaa erimuotoinen riippuen täyttöasteen.

Erityistä huomiota kiinnitettiin tuulesta Venäjän luostareissa aina ollut paljon erilaisia ​​tuotteita.ainekset:

Lean hiivataikinan:

- 1,5 teelusikallista kuivahiivaa

- 1 rkl. lusikka perunatärkkelystä

- 4 rkl oliiviöljyä

- 2 rkl sokeria

- 1 tl suolaa.

Nojata täyte:

- 600 g kalafileet

- 0,5 kupin riisi

- 2 keitettyä perunaa yhdenmukaisella (tai yksi keitettyä perunaa ja avokado)

- nippu kevätsipulia

- 50 g oliiviöljyä

- suolaVALMISTUS vähärasvaista kalaa piirakka reseptiä Danilov luostarissa: Sekoita kaikki ainekset, vaivaa taikina jyrkempi kuin piirakoita.

Kapasiteettia taikina, peitä kannella tai foliolla ja jättää lämpimässä jopa kaksinkertaistaa tilavuuden.

Sitten tulossa oikein Punch taikina ja anna sen kohota uudelleen.

Täytteen kalaa haudutettu vähän vettä ja Hienonna.

Kypsennä riisi kunnes tarjouksen. Keitä perunat niiden nahat, kuori ja leikkaa kuutioiksi.

Oliiviöljyä haudutettua sipulia kunnes läpinäkyvä, laita hienonnettu vihreä sipuli ja paista 2-3 minuuttia, lisää kala, riisi ja peruna.

Mausta suolalla, sekoita ja anna jäähtyä täysin.

HUOM. Mukaan munkit, ne ovat usein korvattu puoli raaka peruna diced avokado - niin se kääntyy pois herkullinen. Jos avokado ei ole kovin kypsä, munkit kaada se jauhoja ja annettiin kypsyä huoneen lämpötilassa 2-4 päivää. Lihaa kypsä avokado tarjouksen voita.

Tulossa, roll taikina suorakaiteen muodostumista, jättää vähän taikina koristeluun.

Laita täyte keskelle ja hieman kiristää käsin.

Oikea ja vasen leikata taikina nauhojen leveys on 3-4 cm, ja sitten taittaa päällekkäin letti, kuten on esitetty.

Taita päälaen "krokotiili" ja alempi käänteen häntää. Vasemmalta tehdä testi kulmakarvat, silmät ja jalat. Notching taikina saksilla, jotta hampaat ja kuhmut iholla.

Voitele piirakka oliiviöljyä. Saat herkullinen ruskistunut kuori, lisää voi ripaus tomusokeria - paahdettu sokeri piiras antaa haluttu väri.

Paista 180-190 grammaa. Jopa kauniin kultainen väri.

Paistamisen jälkeen, peitetään pie taitettu c / b pyyhkeellä ja anna jäähtyä 10 minuuttia.

Tarjoile kuumana. Jo pöydällä Viipaloi kakku annosteltu viipaleita kuin tarvitaan liian nopeasti jäähtyy.

Ihana Meatless reseptejä luostareiden Ks. P. OPINTOJAKSOT Venäjän luostarit

• 0,5 kg hiivataikinan

• 1/2 pieni pää kaali

• suolaa ja pippuria maun mukaan

HUOM. Taikina voi ottaa toisen maku - yksityiskohtaiset reseptit erilaisia ​​kokeita, katso School kotiin kondiittori ..

Reseptejä eri täytettä nähdä. Täältä ja täältä.

Toisin piirakka kakku - suhde täytteen ja taikinan. Kakku täytteet, jonka paino on suurempi kuin taikinan ja täytteen kakkuja alle puoli kokonaispainosta (lisää testi).

Coulibiac - perinteinen venäläinen ruokalaji, eräänlainen suljetun piirakka monimutkainen täyte. Se on tunnettu siitä, että rehevä soikea kupera muoto, kuten leipä.

Coulibiac - monipuolinen lautasen. Riippuen taikinan ja täyttö, ja sitä voidaan toimittaa alkuruokana ja pääruoka, ja lisänä se (esim sijaan leipää keitto tai chowder).

Piirakkakuviossa täyte koostuu yleensä useita erilaisia ​​lihan, pinottu peräkkäin ja erotettu kapealla, tyypillisesti tuore lettuja sekoittumisen estämiseksi. Näin ollen, kun pystyleikkauskuva kuhunkin osaan on kaikenlaisia ​​pie täyttö.

Vladimir Giljarovsky, toimittaja ja tunnettu tutkija Moskovan kaupungin elämää myöhään XIX - varhaisen XX vuosisatoja, puhumattakaan valtava piirakka 12 tasojen kanssa erilaisia ​​lihaa, joka palveli kauppiasten Club.

Ne, jotka haluavat nauttia kulinaarisia ihme oli tilattava se päivä. valmistelu

Hienoksi murskatut kaali ja jauhelihaa öljyssä yksin.

Kiehauta munat ja leikkaa kuutioiksi.

Testejä erotettiin 3 pieniä koristella kakku (ja kuonosta hännän ja pala korvat että me jakaantua puoli).

Zaschipyvaem sauma huolellisesti.

Meillä ruumis "sika".

Levitä se voideltuun paistaminen sauma alaspäin.

Kiinnitä koristeet on "sika", paste-rusina silmät.

Lävistyksiä kakku haarukalla, jolloin rasstoyatsya 12-15 minuuttia ja paistetaan uunissa lämpötilassa 180-190 c. Noin 40-50 minuuttia.

Tarjoile piirakka pöydälle kuuma, maan lämpöä!

"Taita öljytty kerroksia pinossa, tehdä leikkaus ja hänen mielikuvituksensa puolestaan ​​kierre, kierrä"

Joissakin seuraavista esimerkeistä kehitetty Valentina Zurkan.

• noin 5 kuppia jauhoja (taikinan notkeusluokka)

• 25 g tuoretta hiivaa (kuiva tai 1 tl)

• 125 g sulatettua voita

• 6 rkl. lusikat sokeria

• 1 rkl. ruokalusikallista kasviöljyä

• noin 1,3 kg jauhoja (saamiseksi muovi testi) Taikinan valmistusHiivat aiheuttaa 0,5 kupillista vettä, jossa on pieni määrä jauhoja ja sokeria.

Kaada lämmin maito seos ja piimää, lisää kaikki muu (rasvoja lisätään viimeiseksi).

Otetaan lämpöä 1 tunnin ajan.

Toisen nousu voi raivata.

Lämpötila uunissa paistaminen tuotteet - 180 c. Esimerkki 1 leikkaus

Esimerkki 2 Cut

Esimerkki leikkaus 3

4 taikina tortillat tai kasvi- rasva sulatetaan voita, silavaa kerrokset sokerin tai seoksen maku (tässä tapauksessa seos 2 rkl. Lusikat kaakao 4 rkl. Lusikat sokeria), pinon taitetaan ja leikataan, kuten on esitetty.

Tehdä lisää leikkauksia osien välillä (kuten näkyy kuvassa).

Työnnä tikku, kuten näkyy kuva.

Oikea peruutukset käsissä.

Roll razreze.Primer leikkaus 4

Lähes päässä säteen viillot tehdä välinen reuna tekee lisäksi säteittäinen viillot ennen reunan ja jakoavainvalikosta pinottu kerrosta.

Painaa tikkuja, kuten on esitetty kuvassa, edelleen käyttöön kerroksia.

Esimerkki 5 lihankäsittelykapasiteetista

4 ovat samat taikinan tortillat tai kasviöljyä sulatettu voi (yläpinta voideltu ja ripottele ole tarpeen) ja kaatamalla sokeri ja unikko, taittamalla arkki pinon keiton paperi, leikataan 8 aloille on lähes keskeltä reunaan pastillit.

Kullakin alalla teemme radial viilto avaimella läpi (kuten polttopuut) ja täsmää kukka, kuten näkyy kuva.

Esimerkki 6 Cut

Tekemällä pieniä pullia.

• noin 5 kuppia jauhoja (taikinan notkeusluokka)

• 1 paketti hiivaa

• 1 kuppi maitoa

• 200 g pehmeää voita

• 0,5 kupillista sokeria

• 2 pussia vaniljasokeria. valmisteluVaivaa taikina ja pannaan jääkaappiin yön yli (tai vähintään 3 tunnin ajan).

Taikina jääkaapissa nousee.

Kun testi on jääkaappi se on erittäin helppo käyttää.

Roll out taikina suorakaiteen, rasva kasviöljy ja ripottele Unikonsiemeniä ja sokeri, rulla rulla, zaschepnut taitettu rengas.

Tee viillot veitsellä, ja niiden kautta muuttua, kuten polttopuut.

Taitettu on "isoäiti on siteen" 2 ulkopuolella ja yksi sisäpuolella kaulin painaa välillä viillot - ja ne, jotka ovat sisällä ja ne ulkopuolelta kerrokset osoittautui hieman.

Sitten laittaa järjestykseen: 2 painamalla alas ja jättää ulkopuolelle, 3. pinottu keskellä rengas ja myös ajaa alas, jne

vaihtoehdot (jättämään kaiken kehän ulkopuolella) Esimerkki 7 leikkaus - pieni kihara pulla

Ennen paistamista pullat irtoaminen rasvaa muna lisäämällä sahara.Primer leikkaus 8

Esimerkki 9 lihankäsittelykapasiteetista

(Ks. Seuraavat esimerkit leikkaaminen makea piirakat 20 ja 21)

Ainekset makea taikina (kakku 3):

• 300 ml kuumaa vettä (kiehuvaa vettä)

• 100-150 g maitotiiviste

• 500 ml 1,5%: ista jogurtti tai kefiiriä ei-hapan (suoraan pakastimesta)

• 7 g kuivahiivaa

• noin 1250 g jauhoja (saamiseksi muovi taikinan konsistenssi)

HUOM. Seuraavien esimerkkien 20 ja 21, leikkaamalla taikina, voit ottaa toisen maku - yksityiskohtaiset reseptit erilaisia ​​kokeita, katso School kotiin kondiittori ..

Reseptejä eri täytettä nähdä. Täältä ja täältä.

Kaatamalla kylmään jogurtti (tai jogurtti), sekoitetaan, sitten lisätään sokeri, munat, suola, hiiva.

Kaikki sekoitetaan huolellisesti.

Seokseen lisättiin annoksittain jauhoja ja vaivaa taikina.

Vaivaamisen jälkeen pour 2 ruokalusikallista kasviöljy ja sekoita hyvin taas.

Taikina kaulitaan pallo, laita se muovipussiin ja laita jääkaappiin.

3,5 tunnin kuluttua, taikina kohoaa.

SPLIT muna torttu ei voidella, koska testata paljon sokeria, ja se on hyvin lopen paistamisen aikana.

Paista 180-200 C: ssa. C: ssa noin 25 minuuttia.

Kuumille kiville voidaan rasvata ylhäältä kuumalla sokeriliemi.

Siirappi voiteluun makea piirakat: 3 koko artikkelin. l. sokeri ja 6 ruokalusikallista. l. vettä (tai vahvojen teelehdet) sekoittaen, kuumennetaan kiehuvaksi.

Hieman jäähtynyt siirappi voi aromatize 1 tunti. Lusikoi hyvää konjakkia tai romaneja.

Voiteluun voit käyttää lämmitettyä läpinäkyvää siirappi kirsikkaa tai toisesta hilloa.

Siirappi voiteluun Cahors: 3 koko artikkelin. l. sokeri ja 6 ruokalusikallista. l. Cahors kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua 20-40 sekuntia (enintään 1 minuutti).

Makea kakut heti uunista poistamista kuumasta rasva leikkaus siropom.Primer 20 (makea taikina)

HUOM. Ydin leikkaus ilmenee kuvia, taikina ja täyte rullat valitaan maun mukaan.

Tässä tapauksessa, sen jälkeen, kun leikkaus puolikkaat kaapelointia telan letti on yhdistetty renkaaseen.

Rasvaa kakun ennen paistamista voi keltuainen tai munankeltuainen, irtoaminen 1 rkl. lusikka maitoa tai kermaa tai smetanaa.

Voiteluaineita 1 / 4-1 / 2 tuntia. Sokeri lusikkaa tuottaa enemmän tyydyttyneitä väri paistettu izdeliya.Venok taitettu lehtitaikina rulla

keitettyjen maitotiivistettä ja mutterit

• valmiissa taikinassa hilseilevä hiivaa - 500 g

• 1/2 purkkia Maitotiiviste keitetty

• 200 g saksanpähkinöitä

Leikkaa rullaa, jää pieni kärki leikkaamaton pituus 3-4 cm.

Kiertämällä rulla puoliskot yhteen, käännä kehään huolellisesti zaschipyvaem sauma laittaa voidellulle pellille ja voitelee seppele vatkattu muna.

Laitoimme esilämmitetään 150-160 gr. Kanssa uunissa 30-40 minuuttia. Tarjoillaan kuuma tai kylmä.

Tarjoillaan kuuma tai kylmä.

Koristelu, helpompaa usko

• 1 paketti valmiina happamattomia lehtitaikina

• 4 isoa omenaa

• 1 kuppi fariinisokeria (voit ottaa tavallinen sokeri, sokeri voidaan korvata hunaja)

• 1/2 tl kanelia (maistaa sitä, koska kaikki eivät tykkää kaneli) tai vähän hienoksi raastettua sitrushedelmien kuoret

• 1/4 tl suolaa

• mehu 1/2 sitruunan valmisteluSaamme lehtitaikina pakastimesta ja anna sen seistä huoneenlämmössä noin 10 minuuttia.

Lämmitä uuni 200 g. S.

Kevyesti ripottele jauhoja ja roll out taikina pitkä suorakaide 8 mm paksu.

Voitele pannulla kasviöljy ja levitä se rullattiin taikinaksi.

Minun omenat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kevyesti sirotellaan sitruunamehua, jotta ne eivät tummentaa.

Sekoita sokeri, kaneli, suola ja sitruunamehu, lisätä siivuja omenoita ja sekoita hyvin.

Kauniisti hajoavat omena viipaleet taikinan.

Paista noin 20 minuuttia (kunnes hankinta kaunis ruusuinen sävyn testi ja tilavuuden kasvu).

Lopussa leipomoille poistaa välittömästi torttu vuoasta.

Palvella, sirotellaan tomusokeria.

Voit lisätä päälle kermavaahtoa.

Välipalat pie-pulla kiharat

• 250 g valmista hapanta lehtitaikina

• 200 g pehmeää feta (tai juusto),

• 1 munankeltuainen voiteluun pie

• 2 ruokalusikallista rasvaa smetana tai kerma täyttö

• Tuoreet yrtit (tilli, persilja, rakuuna, korianteri)

• 2 valkosipulin kynttä

• 2 rkl voita

• 1 rkl kermaa tai smetanaa voidella piirakka

• suolaa, pippuria, oreganoa kuiva valmisteluValmista täyte:

Hienonnettuna kasviksia.

Valkosipuli johdetaan puristimen läpi.

FET (tai juusto) mäskin haarukka.

Kaikki sekoita ja lisää oregano ja pippuri.

Vatkaa muna ja varovasti sekoittaen, lisää täyte kerma (tai kerma).

Sulatettiin taikina kaulitaan 3 mm paksu kerros.

Taikinan tasaisesti preparaatti täyte.

Hyytyminen testi säiliö tungetaan tiukka rulla.

Leikkaa rulla ristikkäin 9 kpl.

Voitelee pyöreä muoto leivontaan (20-23 cm halkaisija) voi.

Levittää telan kappaletta pystysuoraan hamppu, eikä liian lähellä toisiaan, joka testi laajennettiin paistamisen aikana.

Yksiosainen laittaa keskelle telan ja 8 kappaletta hajoavat hänen ympärillään.

Vatkaa keltuaiset haarukalla pienellä määrällä (1 rkl. Lusikallinen) voita ja kermaa.

Muna seos voitelee pinnan kakku.

Paista lämpötilassa 170-180 c. C noin 35 minuuttia.

Pie tarjoillaan kuumaa.

Kanootilla juomia maun valmisteluun ja nalichiyu.Prostoy

makea kakku "Holiday Seppele"

kodikas perheen koti juhla

• 0,5 kupillista maitoa

• 50 g voita

• 0,5 tl suolaa

• 2 rkl sokeria

• 10 g kuivahiivaa tai 30 g tuoretta

• 350-400 g vehnäjauhoja - konsistenssiin taikinan

Laimenna hiiva se.

Taikina ei saa olla tiukka - sen pitäisi olla pehmeä ja joustava ja ei tartu käsiin.

Naamiointi liinalla ja jätä taikina tulevat lämpimässä paikassa.

Hyvällä työ hiivataikinasta voidaan pidentää 30-40 minuuttia myöhemmin.

Ja nyt me siirrymme täyte.

• 2 isoa omenaa

Tällöin otetaan saksanpähkinöitä.

Puhdistaa pähkinät, paista kuivassa paistinpannussa ja kevyesti jauhettiin sekoittimessa.

Jos käytät pistaasipähkinät, he eivät tarvitse paistaa, koska he ovat paistettu ennen myyntiä.

Sen sijaan, aprikoosit, voit ottaa luumut.

Rusinoita ja kuivattiin aprikoosit pestä perusteellisesti ja kaltattu kiehuvalla vedellä.

Meillä on leikata suikaleiksi kuivattuja aprikooseja.

Anna täytteenä hautua 5-10 minuuttia.

Tietenkin voit vain lisätä pähkinöitä hedelmät täyte.

Muodostavien telojen renkaan.

On mahdollista rullata hieman reunat pois niin, että ne vahvistavat tasaisesti toisiinsa ja muodostavat pistokkaita yhden tai kahden valssin (ei varastettu taikina) ja paista ne yhdessä pie lahjaksi kokki.

Nostatuksen jälkeen hyvin terävällä veitsellä (ei rypistyä taikina) huolellisesti leikattu ulkoreunan renkaan, kuten on esitetty.

Sisäreunaan renkaan jättää leikkaamatta.

Löysät voitelee kakun tai munankeltuainen ja otettu uunissa.

Paista noin 30 minuuttia lämpötilassa 210-220 c. S.

Voit tehdä tämän, sekoita yhden sitruunan mehu 50 grammaa tomusokeria. Likimääräinen suhde, kuten kuorrutus olisi johdonmukaisuuden, jolla se voidaan levittää kakun, mutta ei liian nestemäinen, muuten se kuivuu ja valuu tahmea rivulets.

On hyödyllistä lisätä lasite ja 1 tunti. Lusikka konjakkia.

Tiedot valmisteen sokerin konvehti, siirapit gluzurey ja nähdä. P. saccharine esimuottien.

KORUT CASE. Et voi peittää "seppele" lasite ja anna hänen rauhoittua taitettu pyyhe, ja sitten siivilän ripottele tomusokeria.

Making Kundyum ja piirakat

kirjekuoreen

niin laatia Kundyum ja erilaisia ​​Pirogov ja pirozhkov.Vkusneyshie suihketta tuorejuusto ja juusto

• valmis cloenoe ilman hiivataikina (pullistaa tuoreet) - 500 g

• juusto - 250 g (kun läsnä on - juusto, feta, suluguni Adyg, kiinteänä aineena, koti, jne.)

• Munat - 1 kpl Loose muna voiteluun

• suolaa valmisteluLehtitaikina vapauttaa, kääriä 4 mm ja leikataan 8 yhtä ruutua.

Uuni lämpenemään 180 c. S.

Juusto arina.

Vuonna kulhoon, sekoita rahka, juusto, kananmuna, suola (suolaa maun mukaan suolapitoisuus juusto). Jos juusto on hapan, voit lisätä puoli tuntia. Lusikat sokeria.

Jos sekoittaa mikseri, esti pitkään, että massa ei tulla nestettä.

Valmistettua tiivisteholkit levitä.

Kääri laatikot kirjain kirjekuoret, kuten näkyy kuva hyvin zaschipyvaem reunasta.

Leivinpaperia tai rasvaa on öljyn peitossa.

Siirrämme suihketta pellille, rasva vatkattu munankeltuainen tai voidaan voidella tai keltuainen, irtoaminen ruokalusikallinen maitoa. Et voi koskaan olla voideltu, mutta tuote on vähemmän kaunis. Voitelun seuraavat muna ei kuulu puolella reunat taikinan tai se ei nouse paistamisen aikana.

Sen jälkeen, kun muna voitelu voi ripotella seesaminsiemeniä (tämä on maun mukaan).

Laita uunissa noin 35-40 minuuttia.

Valmis pullistaa jäähtyä hieman (5-10 minuuttia) alle taitettu pyyhe ja toimittaa pöytään teplymi.Pirozhki "Kanaa kuoreen"

• Pakkauksen päättynyt lehtitaikina

• 300-400 g broilerin fileet

• 1 rkl. lusikka omenaviinietikkaa

• mausteet kana - maun

• suolaa ja pippuria - maun valmisteluValmista täyte: Leikkaa broilerin kuutioiksi, hienonnettu sipuli, porkkana arina ja sekoita kaikki mausteet, suola, pippuri ja omena siideri etikkaa.

Rullaa lehtitaikina saada pitkä suorakulmainen kaistale 4-5 mm paksuus, joka leikattiin sitten 8 laatat.

Taikinan neliöt lay out täyte ja zaschipyvaem kirjekuoria.

Valmiit kirjekuoret levitä voidellulle pellille tai pannulla uuniin ja paista 180 C: ssa. S.

Minuuttia 25-30 pihvejä valmiina.

Tarjoillaan kuumaa tai pihvit holodnymi.Sloonye

• 500 g valmista lehtitaikina

• 200 g tuorejuustoa (esimerkiksi "Amber")

• 200 g makkaraa, kinkkua tai sianlihaa (tai seos kypsennetyt makkarat ja kinkut 1: 1)

• 3-4 vihreä sipuli kynä

• 0,5 tl paprika

• 2 rkl. ruokalusikallista valkoista seesaminsiemeniä valmisteluJuustoseos raaka munankeltuainen (proteiini varaus voitelu).

Makkaraa ja kinkkua leikkaa pieniksi kuutioiksi, sipuli hienoksi shinkuem, kaikki sekoita juusto massan ja lisää pippuri.

Taikina valssataan paksuus 5 mm ja leikataan neliöiksi, 10x10 cm tai 10x12 cm pieni suorakulmioita.

Kullakin neliö lay out täyte, Rasvaa kevyesti reunalla vatkattu muna valkoiset, alas tai viistoon, tai puoli ja varovasti pysyä yhdessä.

Reunat kakku haarukalla painaa alas niin, että niistä tulee uurrettu.

Olemme levittää paistaminen kakut, kevyesti jauhotetulle, voitelee proteiinia ripottele seesaminsiemenet ja paista 180 C: ssa. C noin 20 minuuttia ennen paistamista zarumyanivaniya.Figurnaya "Auringonkukka"

Taikina voidaan valita maun mukaan. Esimerkiksi voit ottaa "Hruštšovin" taikinan tai muuta - katso School kotiin kondiittori ..

Täyte voi myös olla mikä tahansa. Tässä esimerkissä, täytteenä ovat omenat, sokeri, kaneli, ja luumu kappaletta.

Aina on pidettävä mielessä, että kaikki eivät kuten kaneli.

Leikkaamisen jälkeen kakku sotkee ​​keltuainen, irtoaminen 1 rkl. lusikka maidon ja puoli tuntia. ruokalusikallista sokeria. Sokeri karamellisoitua kanssa paahtamisen ja antaa kauniin värin.

kakun koristeluun kihara taikina peittokuvat

Ennen tarjoilua kakku voidaan koristeltu viipaletta omena.

VINKKI: Jos haluat tehdä kakun elävämmän ja punaposkinen, lisää munankeltuainen tai voitele piirakka hieman sokeria (noin 1/2 täynnä tl per 1 muna tai 2 munankeltuaista ..) Ja löysätään kunnes täydellinen liukeneminen jyvistä.

Karamellisoitumisen sokeria leivonnassa antaa pintaan kauniin kirkas väri.

Jos tuote jonnekin voideltu seos on vähemmän, ja joissakin tapauksissa enemmän, paistamisen jälkeen saadaan kirkkaat eri värejä.

Esimerkiksi sokeri-keltuainen seos voidaan tehdä kakku tervehdys kirjoitus.

Myös koostumuksessa voitelua varten voidaan lisätä sopivaan ruoka-väriaineita.

He ovat valmiita. Katsokaa, mitä tapahtui

kuvaus Photo

  • Tallenna resepti
  • 3107 ihmiset

Kommentit 183 Mitä on keskusteltu sivustosta nyt!

Voit kirjoittaa kommentin ja jakaa kuvan ruokia sisään tai rekisteröidy

Olen iloinen, kiitos paljon.

Paljon kiitoksia tällaisen valinnan!

Luokka! Olen hallitsee tekniikoita taikinan.

Voi, se näyttää hyvin viileä (kuten satuja lapsuudestani), mutta en ole kaikkia ponyatno.Budu pullistaa ja oppia laulaa venäläisiä kansansävelmiä

Kiitos valinta, ja tehdä irtotavarana krasivaya.I ylpeä, että ei ole vielä hävinnyt Venäjällä pitäjät perinteet parhaista

Kiitos paljon! etsinyt ovat piirakat.

Se oli ihme, sillä emme vielä tiedä paljon.

Kiitos paljon tällaisen valinnan. Kaikki on selvää ja erittäin mukava.

Kiitos oikein paljon niin kaunis ja hyödyllinen kokoelma.

Kiitän kovasti suuri piirakat voinut tehdä ihan kivasti nyt menossa tehdä umnichki kiitos

Kiitos ihanasta postitse ja niin paljon vinkkejä ja ideoita koristeluun, niin yksityiskohtaisia ​​ja selkeitä, kiitos.

Kauniisti iskee fantasia craftswomen hei miehet

Lopulta löysin mitä olin etsimässä pitkään. URA.

Kauneus mitä. Kiitos, että ajatus.

Hienoa! Kuinka mukavaa. Sinulle uusia ideoita!

Kaikki yhdessä kokoelma - satu! Paljon kiitoksia.

Kiitos, kuten aina - hienoa! Hyvin tehty!

Jo kaappaa hengen.

Taitolento!

kuinka kaikki on kaunista, mutta entä maku yleensä hiljainen !! ATP oppii.

Järkyttynyt. Se oli myös asioita tapahtuu! Kiitos niin paljon mielihyvää, tällaisen valinnan! Oppikaamme.

Kaunis kakkuja ja herkullisia kaltaiset.

Uskomaton kauneutta. Kiitos!

Kiitos niin mielikuvitusta ja taitoa. Opimme.

Kiitos niin mielikuvitusta ja taitoa. Opimme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin