Koristella ikkunoita uuden vuoden stensiilit

Contents

Miten sisustaa ikkunan uudenvuodenaattona. Joulu kaavaimia, malleja, jotka voivat tyylikkäästi sisustaa ikkunat ja ovet joulun ja uudenvuoden

Täällä voit saada ideoita koristeluun huonetta, toimistot, luokkahuoneissa ennakoiden uudenvuoden

- A4,

- kynä, pesula, viiva,

- kynsisakset ja yksinkertainen.

1. Valitse esikatselun kartiniki tahansa malli, joka on lueteltu sivustollamme alla - kuva avautuu täysikokoinen. Tallentaa tietokoneelle ja tulostaa tulostimesta.

2.Vyrezhte tapaan kynsisakset tai veitsen paperi.

3.Figurki liimaa lasi vedellä ja saippualla.

Orava harja kastetaan veteen, sitten perusteellisesti takki saippualla ja vedellä, ja sitten mallia. Aivan kuten värejä.

Nopeasti liittää lasi on oikealla paikalla, imupaperilla pyyhkeellä.

1

4. Toista muiden kuvia.

5. kuivauksen jälkeen ikkunat sinulla on satu metsän tai talvella kaupunki - sanalla sanoen - taikaa!

Jaa ystävien kanssa:

Varhaisessa kehitysvaiheessa hyötyjä:

-Kortti opettelee lukea tavujen (Zaitsev menetelmä).

-Song of Mystery "Joka on laiduntaminen niitty?"

 • Oppiminen laskea:

  - Taulukot laskutaito (Zaitsev)

  - Palapelit laskutaito.

 • Vieraan kielen oppiminen varhaisella iällä

  talvi (Joulun käsityöt, joulun käsitöitä Ystävänpäivä, käsityöt helmikuuhun 23)

  kevät (Käsityöt 8. maaliskuuta käsitöitä pääsiäisenä jne.)

  kesä (Marine käsityöt, käsityöt hedelmiä ja vihanneksia jne.)

  Lähetä meille työtä [email protected]

  Materiaalien käyttö on mahdollista vain

  Koristelu ikkunoiden uudenvuoden 2018 - Uusi vuosi, miten järjestää ikkunan käsillään

  Dream on joulukuusia ja joulukoristeet ikkunoiden aloitamme marraskuussa. Varsinkin kun sisätilojen muoti 2017 kehottaa "ozolotit9raquo; (Tai "oserebrit9raquo;) talossa. Vaatimattomuus - alas. Koristeltu ikkunat uudenvuodenaattona avulla stensiilit - lipun juhlava tunnelma ja ylellinen elämä.

  Koristeluun ikkunan uudenvuoden 2018

  Joulukuu - valmistautuminen uudenvuoden vapaapäiviä. Yksi tuntea taika lomasi etukäteen ostaa lahjoja sukulaisille ja ystäville, toinen - käännä talon todelliseksi satu.

  Koristeluun ikkunan uudenvuoden

  Kauniisti koristella tölkin kuten muovia ja puuta ikkunat. Käytössä sablonit joulun teemoja ei tarvitse viettää penniäkään. Tarpeeksi tulostaa ja leikkaa kuvion lumihiutaleet, porot, lumiukkoja tai jouluna sukat (saappaat) lahjoja.

  Käyttämällä useita stensiilit, voit luoda täysin ainutlaatuinen ikkuna luovaa tuotetta tai antaa lasin kehä rajalla toistuvan kuvion. Maksimi luonnollinen kuva tekee pientä epäsymmetrisyyttä. Ei välttämättä kiinni malleja noudattavat järjestelmäkamera - pieniä poikkeuksia antaa hakemuksen dynamiikkaa ja laajuutta ikkunan.

  Esimerkki joulun koostumuksen että jos et tittelin taiteellisen mestariteos, mutta sen pää sukeltaa lapsuuden.

  Koristeita ikkunoihin paperin sarjakuvahahmoja - Smeshariki ngotovyatsya uudenvuoden

  Top lasi koristeltu kuusen oksat johon ripustaa herkkä joulupallot. Keskellä koostumuksen, kuten lentää ilmassa kelkka poron. He istuvat Joulupukki isolla säkki lahjoja. Lunta lentää. Lasille alareunassa näet lumisten taloja, iloinen lumiukkoja ja kaunis joulukuusi.

  (Aluksi sapluuna asettelua ajatus piirtää laatikko paperille)

  Stensiilit ikkunan uudenvuoden 2018 leikkaamiseen

  Uusi malli koristamaan ikkunoita Stencil ikkunakoristeita uudelle vuodelle Mallina ikkunakoristeita uudenvuoden Malli paperileikkuukoneet on uudenvuodenaattona Stensiilit ikkunan uudenvuoden Mallina box (koristelua uusivuosi)

  Liimauskuviosta koristella ikkunat PVA liuotetaan veteen.

  Koristelu vytynankami ikkunat uudenvuoden

  Monivaiheinen, kuviollinen vytynanki päälle Windows - tämä on kaikkea muuta kuin leikkauksia ja kuvioita valkoista paperia. Tekniikka on yksinkertainen ja helppo tehdä vytynanki ottaa käsillä ohut paperiarkkeja, kynsisakset (tai paperi veitsi) ja saippualiuoksella - se paper kuvat liitteenä paras.

  Miten tehdä saippuavedellä liimaukseen koristeet ikkunoihin?

  Resepti ratkaisu: kuppi vettä asetetaan pala ¼ (valkoinen!) Saippua kaadetaan veteen ja sekoitettiin perusteellisesti. Kun seos on tasainen, se on levitetty yleispätevä joukko värejä paperin ja huolellisesti liimattu lasin. Kun vytynanki kuivui, ylhäältä luoda "vau9raquo; vaikutus, ripottele niitä keinolumi, vain hieman. Valmius www.moydomik.net sivusto

  Ikkunareunustusten uudenvuoden vytynankami Ikkuna koristeltu uudenvuoden Leikkaa paperi luvut ikkunakoristeita uudenvuoden Joulu hirvi valmistettu paperista koristella ikkunan Leikkaamiseen joulukoristeet liittämällä ikkunoiden Soaping liimaamiseen lasiin Soaping liimaamalla ikkunaruutu Lasin liimaamiseen hahmoja Keinolumen tankissa koristella ikkunat uudenvuoden Ruiskuttamalla keinolumi kautta sapluuna

  Lasimaalauksia kuvioita jouluaiheisia

  Joulun värjätään joulukuuset, lumihiutaleet, joulupukki, Snow Maiden ja muita temaattisia malleja luodaan käyttämällä kaikkia samoja stensiilit ja suihkuta keinolumi.

  Jotta uudenvuoden värjättyä lasia, paperia sapluuna kostutetaan vedellä toisella puolella ja tiukasti painetaan lasin. Sitten spray keinolumi, ja kun kuva on kuiva (kestää noin 20 minuuttia), irrota sapluuna.

  Koristella ikkunat puku ja valkoinen hammastahna. Tätä varten se laimennetaan vedellä, perusteellisesti kermavaahdon vaahdoksi ja levitetään kaavaimen kiinni ikkunan hammasharja. Liittää ruiskutetaan haluttu sormi suoritetaan märkä harjakset ylös ja anna mennä.

  Lasimaalauksia malleja tehty omin käsin Lasimaalauksia kuvio lasin uudenvuoden

  Koristelu ikkunoiden uudenvuoden Paper

  Kauniisti koristella ikkunasta uudenvuoden tarvitaan:

  • helmet, lasihelmiä, lasihelmiä,
  • kuivattuja kukkia tai kuusen oksia;
  • perustaidot saksilla ja paperin;
  • säiettä.

  Uusi suspensio paperin yläpuolella ja oksia Mestarikurssi koristaminen ikkunat uudenvuoden

  Joulukoristeita ikkunat: liikkuvuus "Dancer in the lumisessa metsässä"

  Valkoiselle paperille taitetaan kahtia ja piirtää ääriviivat ballerina (lintuja tai jotka haluavat).

  Pakkauksessa on joulun balettitanssija tekee raon kulmassa ja kulumista "runko". Kautta keskeinen kertaiseksi kierteinen lanka, jonka roikkua ikkunan ja Garland.

  Paperi ballerina koristeet jouluksi laatikot Lumi ballerina tehty paperista koristella ikkunoiden uudenvuoden Muoto paperia ballerina korut laatikot

  Muoti trendi kauden - orgaaninen tyyli

  Ekostilya pääelementti - luonnon materiaaleja koristeluun. Windows uudenvuoden koristeltu omenoita, sitrushedelmiä ja kaneli. Se on aina tuoksuva ja kaunis, ja enemmän, appelsiinit, mandariinit ja kaneli, muistuttaa glögiä - tärkein viinin juoma talvi.

  Joulukoristeet - hedelmät, sitrushedelmät, lelut

  Käsintehtyjä sisustus Orgaaniset helposti luoda omiin käsiinsä kotona: tarvitset vain ostaa kirkkaan hedelmiä (tangeriinit, appelsiinit tai omenat), sitoa kultainen (hopea) vyö ja ripustaa ikkunan karmiin narussa (siiman) satunnaisessa järjestyksessä.

  Koristus näyttää erittäin tunnelmallinen. Ja jos näyttää mielikuvitusta ja lisää hedelmänmakuiset leivonnaisia ​​(esim joulu kakkuja), käännytään makaamaan ikkunan jouluna kokonaisuus.

  ekostilya teema jatkuu sisustus pellavaa. Avulla tekstiilien kohteita ikkunoissa ei ole pelkästään helppo luoda kodikas tunnelma talossa, mutta myös kohteliaisuus tulinen kukko - symboli tulevan 2017. Voit tehdä tämän yksinkertaisen kankaan nauhat kiinni merkkijono kypsä kranaatteja tai oksia pihlaja (käytettävissä keinotekoinen). Kaikki näyttää hyvin talvinen.

  Maisema ikkunan ulkopuolelle on osa juhlava sisustus, jos pitkä haara, joka löydettiin puutarhassa, estää ikkunan ja ripustettu hänen lasin joulun leluja. Luoda oikean tunnelman, puusta tehokkaasti pehmentänyt valkoinen guassi.

  Alkuperäisen ikkunan koristeita uudenvuoden

  Joulukoristeet ikkunoita - kynttilät

  Perinne laittaa ikkunalaudalla matalan kynttilänjalat - Euroopan. Elävä tuli aina näyttää romanttinen ja kaunis.

  Loistaa ja hehkua luminen lakeuksilla uudestaan ​​sisustus ikkunat, risteilee niiden rehevän kuusen tassua kynnyksen ja näyttää kynttilän. Viime hetken varjoissa, he houkutella silmään ja ovat symboli jotain puhdasta, tuoretta, antaen toivoa tulevaisuudesta.

  Miten tehdä kynttilöitä uudenvuoden koristella ikkunat - ideoita kuvat

  Uusi vuosi sävellystä kynttilät Joulun kynttilät koristamaan ikkunalaudalle

  Hetki - korut laatikot, paperitähtiä

  Paperi tähti vihreä, valkoinen tai punainen, ei väliä kuinka muita tavarat, paperista liittyvän hiihtolomalle. Kirjoita ne sisälle kautta koristelu ikkunoiden, varmista työskennellyt mittakaavassa: suurten tähtien tai lumihiutaleita näyttävät erityisen edullista.

  Star Bulk paperia koristamaan ikkunat, seinät, ja puita

  Kuinka tehdä kolmiulotteinen paperi tähden omin käsin?

  Pakollinen: paksu värilliselle paperille, sakset ja liimaa. Pieni työpaja tuotantoon tähti origami katsoa valokuvaa. Kaikki on yksinkertainen ja askel askeleelta!

  Valmistautuminen kirja tähti taitettu paperi Pitäisi saada kupera tähti Kääntöpuolella tunnistaa paikkoja viillot Tee leikkaukset tarrat Kääri kaikki reunat Liimaa reunat tähti Houkutella ja liimaa reunat tähti Pitäisi saada tällainen tyhjä paperi tähteä Sinun täytyy tehdä kaksi tällaista aihioita paperitähtiä Sisäsivuille tähtien (jossa reikä) liima levitetään Kaksi kappaletta liimattu yhteen ja kytkee äänen paperia tähti uudenvuoden Star Bulk paperia koristaa ikkuna uudenvuoden Eri versioita joulutähti tehty paperista koristella ikkunat

  Vaihtoehto laiska! Seppele tähdet! Leikattu pois pahvista tähdet halkaisija on sama, liimaa ne kierteelle ja kiinnitä räystään ikkunan yläpuolella.

  Garland paperitähtiä (roikkuu rakentaminen)

  Söpö pahvilaatikoihin koristella ikkunat

  Vähän inspiraatiota, ja käy ilmi, että koristaa ikkunat uudenvuodenaattona, voit käyttää melko poikkeuksellisia eriä. Esimerkiksi laatikko-lahja. Helpoin tapa luoda jouluraha seuraavasti: ota tulitikut, tyylikäs arkki punainen paperi ja kultainen nauha. Täytä-ankkurointi uusi asu teipillä ja saada joulukoristeet.

  Niille, jotka haluavat tehdä kaiken sääntöjen mukaan, tarjoamme mestarikurssi luomisesta tähän kohtaan.

  Master-luokan tekemään jouluna lahjoja Alkuperäinen riipus laatikot, koristeet uudenvuoden

  Tarroja ikkuna "Quick juliste»

  Vinyylitarroja ovat sopivia erilaisia ​​kovia pintoja, kuten lasi. Mukana, pääsääntöisesti on itsessään suuri tarra kortti tasoittamiseen ja opetusta.

  Deer kuvassa ei tarvitse kerätä yksittäisiä pieniä osia. Liimattu ikkunaan tarra on jo valmis. Nopeasti ja kauniisti.

  Uusi tarra ikkunassa Tarra ikkunasta uudenvuoden

  Florarium: muodikas sisustus jouluikkuna

  Florarium - tillindsii ja mehikasveja sisällä lasipallon Eksoottiset koostumuksen ruukkukasvit pallo lasia valittaa mainiosti designista eko-tyyliin. Varsinkin koska tällaiset koostumukset voivat elää avoimesti astiassa useita vuosia pienellä huolellisesti.

  Vaikka maailma kipua maksassa, ja iloa silmissä juhlimaan uutta vuotta, sinulla on Windows (kiitos florariumam) hallitsee heinäkuussa.

  Kuvassa tillindsii mehikasveja ja laitetaan lasiin kulhoon.

  Koristele ikkuna "zhivymi9raquo; pallot, voit liittää ne maalattu valkoinen maali paksua oksaa.

  Kartioita karhuja - käpyjä koristelu ikkunoiden

  Värillinen käpyjä koristella ikkunoiden uudenvuoden puolivälistä marraskuun joulukuun lopussa, useimmat meistä tyhmyyksiä sietämätön halu sisustaa talon uudenvuoden. Olemme intohimoisesti Google "miten sisustaa ikkunat, ja mistä saa kokkareita." Joten kutina tehdä jotain omaperäistä.

  Yritä alkaa tehdä seppele kokkareita. Take kuusen käpyjä, guassi ja karkea kierre, langan. Katso kuva ja toista!

  Valmius www.moydomik.net sivusto

  Lumisten styroksi box - yksinkertainen ja kaunis

  Koska sen plastisuus vaahto helposti hyväksyy lomakkeet, jopa sellaisia ​​herkkä kuin lumihiutaleet.

  Monivaiheinen sisustus, jonka tekstuuri lunta, ostavat kaupoissa tai tehdä kotona, sitten koristella lukuihin styroksi laatikko.

  Haluttaessa vaahtohelmet korvataan pumpulia. Jälkeen pörröinen massa puuvilla tai kierteillä valkoinen valo viiva siten, että saadaan lunta.

  Ja vaikka ennusteen sade, kodin uudenvuoden tulee lunta!

  Harjakattoisia lumipalloja kuten ikkunoiden kehyksen

  Mitä tapahtuu, jos otat lankaa neulominen, ilmapallo ja liimaa? Uudenvuoden pallo! Kuinka tehdä pallo koristelu ikkunan? Yksinkertaista, ja se ei tarvitse tietää, miten neuloa.

  1. Puhaltaa pallon pyöreä pieni halkaisija, sitoa poninhäntä ja kevyesti rasvaa vaseliinilla.
  2. Kostuttaa kierre valmistettuun liuokseen, jossa oli vettä (50 g), PVAc liima (10 g) ja sokeria (5 tl).
  3. Kääri pallo lankana, kaoottinen, mutta ei liian tiukka, ja niin, että saadaan harjakattoisia kudos.
  4. Kuiva pallo roikkuu sen joulukuuseen. Kun se on täysin kuiva - irrota pallo (murtumisesta, tai vain litistettyjä deflatoidun).

  2018 Koirat käsillään helposti improvisoida tässä ihme.

  Pari poikasten laatikossa, piristää, ja siihen sisältyy myönteisiä tulevalle vuodelle.

  Uudenvuoden koristeet ikkunoihin - Garland

  Poista ikkunoista ja raskaat verhot ripustaa Garland - loistava verho ikkunan luo oikean tunnelman, täyttö huone odotuksia loman.

  Lumihiutaleet lasi lautasliinat - ikkunoiden kehyksen lapsuuden

  Lumihiutaleet, veistetty uuteen vuoteen - aina erilainen. Ne ovat, kuten luonto, ei ole kahta samanlaista. Kauniisti koristella lumihiutaleet ikkuna, yritä liimaa ne satunnaisesti, ja kuvio: toistuva siluetti puu, pilvi tai savua tulevan talon putkiuunin.

  Windows uusi vuosi paperi: tämä on mitä tuli mainoksia toisesta paperi lumihiutaleet:

  Joulun seppele ikkunassa koristeluun

  Sopivin puu luoda joulun seppele ikkunassa pidetään kuusen. Hänellä on ihana maku, se ei irtoa eikä sitä pystyssä. Perinteisissä seppele on kolme väriä: vihreä (oksat), punainen (rusetteja) ja valkoinen-hopea (pallot).

  Koristelu ikkunat luvut fleece, huopa ja huovalla

  Liioitella suunnitteluikkunaan uudenvuoden on mahdotonta. Joten jos olet kotona tuntenut tai huopa, ja pysyi muistissa tietoa koulun kurssien ompelu, yrittää tehdä koruja omin käsin. Ideoita valokuvaa.

  ikkuna koriste vuoden Keltainen Maan Koirat!

  Jos juhlimaan uutta vuotta 2018 olisi toivottavaa, että kaikki säännöt ja perinteet, on yksi tapa - sisustaa talon sopiva ominaisuuksia. Keltainen koira luonto ei ole turhaa ja epäitsekäs, niin ikkunat sisustus pitäisi olla minimaalinen.

  Helpoin vaihtoehto koristeet Christmas ikkunat - vytynanki valkoinen koira kappaleita, jotka tekevät omissa käsissä helppoa! Tarvitsetko tassut kuvio, sakset ja valkoinen vesiväri.

  Mallina joulukoristeita ikkunasta - Koira tassu Heart Template koristeluun oknon uudenvuoden Koirat - koira kappaleita

  Tulosta koira kuvio oikeassa mittakaavassa, voit käyttää tulostinta, jos sellaista ei ole - yhteys lähimpään Copycenter.

  Joulu vytynanki - pennut Vytynanka - koira

  Kiinalaisen astrologian, tulevana vuonna kantaa Maapallon energia, ja näin sisätilojen kaikkien sävyjä keltainen ja kullan gamma on oltava läsnä. Laaja valikoima joulupallot pentujen kanssa uskomattoman vaippa poistetaan kysymys koristelu ikkunoiden ja keskittyä suunnitteluun isännät uudenvuoden pöydän!

  Joulun kääpiökoirat Christmas pallo koiran kanssa

  Tekstiili koira huopaa ikkunoissa tuo yleinen mieliala paletin huoneen suunnitteluun.

  Koirat huopaa Joulun leluja huopaa vuonna koiran Pennut huovasta uudenvuoden huopa soachki

  Luvut koirien vaneria, maalattu eri väreillä on näyttäviä yksityiskohtia koristaminen ikkunat uudenvuoden.

  Luvut koirat leikattu vanerista

  Valkoiset jalat pitsi hienostunut luonnon.

  Pitsimäinen koiran tassu pitsi koira

  Jos lapset ovat läsnä, niin ikkuna tulee suuri sisustus ilmapallot pentuja makkaraa. Symboli vuoden 2018 eivät murru, olla tarkin ja etuajassa tai tuoda pallo puu!

  Koirat makkara palloja

  Ikkunalaudalle voidaan koristeltu käsitöitä savea tai massasta, joka sitten voi pelata lapsille.

  Parhaat ideat koristamaan ikkunat: kuva ja koirat malleja uudenvuoden

  Stencil - Söpö pentu Stencil - Pieni koira Template - koira tassu Template - koira tassu Template - hyvä koira Template - Hyvää Puppy

  Tapa 1 - kaavaimia

  Tapa 2 - koiran puu lelu pallo

  Menetelmä 3 - huovasta koira

  Menetelmä 4 - koira, virkatut

  Menetelmä 5 - Dog liikenteenohjaaja

  Luoda ikkuna koostumuksen (joka on uuden vuoden jälkeen on todennäköisesti syönyt) tarvitsevat: karkkia, koira, männyn oksat, kävyt ja vaahdon (toimivat pohjana joulun käsityöt).

  Lasten muovailuvaha pieni pala vaahtoa taiteellisella tavalla vahvistaa oksat kuusen, kukonpoika tikussa ja käpyjä. Pyynnöstä lisätään koostumukseen sade, nauhat ja muut juhlava hopealanka.

  Jouluasetelma ikkunan hankkii vilpittömyyttä, jos asetat pari neuloja koriste kynttilöitä. Vain tässä tapauksessa on valvoa turvallisuutta lapsille ei palanut sormet vetämällä suosikkimakeisensa.

  Kunniamerkki ikkunat uudesta 2018 paperi (paperi sovellukset) ja kuvia maali (guassi) ikkunoissa

  Koristeet ikkunoihin paperin - lumiukko, lumihiutaleet Miten sisustaa ikkunan uudenvuodenaattona - lumihiutaleet, puiden ja lumiukko tehty paperista Joulutarina laatikossa - koristella ikkunat Kuinka tehdä joulukoristeita ikkunoihin Joulun ikkuna koristelu - suuri linna Koristelu ikkunoiden uudenvuoden avulla stensiilit

  Kommentit (0)

  Tiedotus projekti rakentaa talon omin käsin. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on mahdollista vain yhteisymmärryksessä ylläpitäjä

  Koristelu ikkunoiden New 2018 omin käsin: kuvia, malleja ja stensiilit

  Kuvagalleria: koristelu ikkunoiden New 2018 omin käsin: kuvia, malleja ja stensiilit

  Pienet kuvioita värit ikkunoita tai hammastahnaa, siisti lumihiutaleet ja hahmoja tehty paperista - suuri sisustus kotona, koulussa tai päiväkoti. Samalla työn luomiseen epätavallinen panoraamakuvia ja siirtää kuvat ovat varmasti nauttia lapsille ja nuorille. Ja jos kaikki työ tulostus ja leikkaus, liimaamalla kuvia he suorittavat itse, minkä jälkeen hän jäi sisustus näyttää epätavallinen ja tyylikäs. Conduct Ikkunareunustusten uudenvuoden 2018 voi olla mitä tahansa kuvaa: juhlava, epätavallinen, universaali. Jää vain valita sopivat vaihtoehdot kliseitä ja kuvioita joukossa ehdotettu alemman kokoelmia ja töihin. Nämä esimerkit soveltuvat teema koristelu lasi ja filigraanityö Ikkunareunustusten tai pitsiä lumihiutaleet.

  Alkuperäinen Ikkunareunustusten uudenvuoden - malleja ja kaavaimia tulostaa

  Koristelu Uusi ikkuna vuosi voi olla eri tavoin: maalilla, hammastahnaa tai jauheena. Mutta sovellettuna malleja ja piirustuksia oli todella siisti, sinun täytyy huolehtia valmisteluun stensiilit ja malleja, joissa kuvat siirretään. On suositeltavaa esipainettuihin teemalla piirustuksia kuusia, pallot, Pakkasukkoa. Myös koristelu ikkunoiden uudenvuoden malleja ja stensiilit voidaan suorittaa luoda kokonaan panoraama kyliä ja kaupunkeja.

  Mitä malleja ja stensiilit tulostaa joulukoristeet ikkunoissa 2018?

  Koristella talon ennen uudenvuoden yhdessä lastensa kanssa, vanhempien pitäisi tarkastella malleja ja sabloneja kuvia eri eläimiä, lumihiutaleet tai joulukuuset. Voit myös valita ja mukautetun sisustus muodossa lumisten maisemien. Samalla keskuudessa ehdotettu alla olevista vaihtoehdoista, voit helposti poimia erilaisia ​​kuvia jokaiseen huoneeseen.

  Yksinkertainen sisustus ikkunoiden päiväkodin uudenvuoden - ideoita malleja ja videota näyte

  Lapsille päiväkodissa valmistautumaan uudenvuoden koristelu ikkunoiden on mielenkiintoisin. Toteuttaa sitä, he voivat käyttää erilaisia ​​materiaaleja: hammastahnaa, guassi. Lasten oli helppo siirtää kuvia ikkunat ja kuviot saadaan flavorful, on suositeltavaa työskennellä paksu maalilla. He eivät levitä, auttaa luomaan selkeä kuva mistä tahansa aiheesta. Se on myös hyödyllinen, ja erilaisia ​​malleja, jotka tekevät koristelu ikkunoiden päiväkodista uudenvuoden hauskaa ja helppoa.

  Valikoima malleja nopeaa ja helppoa koristelu ikkunat puutarhassa aattona uuden 2018

  Noudattaa seuraavia erilaisia ​​malleja, voit luoda hämmästyttävä sisustus makuuhuone ja pelihuone päiväkodissa. Yksinkertaisia ​​piirustuksia melko helposti leikata ja ainakin juuri maalattu guassi ja akryylit paksu. Opettajat voivat vain tulostaa kaavaimia ehdotettu ja tarjota oppilaille puutarha.

  Video esimerkki koristelu ikkunoiden päiväkodissa ennen uutta vuotta

  Tutustu erityispiirteet piirustus kuvia ikkunan aattona uudenvuoden lastentarhassa auttaa seuraava video oppitunnin. Hän kertovat omituisuuksia valitun leikkaus kuvioita lasin ja siirtoa koskevaa piirustuksia. Tarkemmat kärki on hyötyä myös koristamaan ikkunat lapsiaan kotona tai koulussa.

  Cool korut laatikot omin käsin paperin uudenvuoden - valikoima stensiilit

  Nopea ja erittäin epätavallista koristella ikkunoiden edessä koulun uudenvuoden, lapset eivät voi vain käyttää maalin tai hammastahnaa. Alunperin tarkastellaan lasin ja paperin stensiilit. Ne voidaan kiinnittää sileä pinta käyttäen kaksipuolista teippiä tai pre-liottamalla paperia saippualiuoksella. Siksi valinnassa, kuin koristella lasin toimistoissa ja luokkahuoneissa, voit lopettaa valinnan tällainen yksinkertainen menetelmä. Valitse kuvat koristeluun kylmälaukut uudenvuoden omin käsin voi olla yksi ehdotetun temaattista malleja.

  Hauskaa stensiilit sisustaa uudenvuoden ikkuna paperilla

  Ohessa liitteenä malleja ja stensiilit voidaan käyttää eri tavoin lapset voivat leikata ne kokonaan tai käyttää yksittäisiä elementtejä koristeluun lasi. Jolloin sisustus paperia voidaan käyttää sekä koulussa ja kotona. Avulla erilaisia ​​kuvia, voit luoda täydellinen panoraamoja, hauska ja yksinkertaisesti kauniita joulun koostumus.

  Epätavallinen koruja laatikot Uusi 2018 - osa paperista tulostaa malleja

  Valikoima malleja koristamaan ikkunat yleensä ei kestä kauan ennen uutta vuotta. Tässä tapauksessa sekä aikuisille että lapsille mieluummin Classic mallia joulukuusia Pakkasukkoa, lumihiutaleet. Mutta ne voidaan korvata ja harvinaisempia kuvia, joita liittää tai siirtää lasiin. Jää vain valita, miten koristella ikkunan, ja mitä materiaaleja on parasta käyttää. Valita itse koristeita ikkunat malleja ja tulostaa ne paperille ennen uudenvuoden auttaa seuraavaan valintaan.

  Valikoima epätavalliset tulostaa koristeet joulua ikkunat 2018

  on mahdollista paitsi temaattisen kuvia, mutta myös epätavallinen malleja luoda ainutlaatuinen sisustus kotona tai koulussa, päiväkodissa uudenvuoden aattona. Esimerkiksi voidaan käyttää koristella kuva maisemia, lumisten kaupunkien ja kylien. Tällaiset kuvat voidaan yksinkertaisesti tulostaa ja sitten leikata paperi. Ja on mahdollista soveltaa niitä kautta hauskaa piirustuksia käyttäen guassi tai hammastahnaa. Työskennellä luovia malleja ja sabloneja rakastaa ja lapset päiväkodissa, ja koululaiset.

  Tyylikäs sisustus ikkunoiden uudenvuodenaattona tyylillä filigraanista pitsi - koristelu esimerkkejä

  Hienostunut koristelu ikkunoiden tyyliin filigraanista pitsiä sopivat täydellisesti teemaan uudenvuoden. Pieniä kuvioita auttaa luomaan todella hämmästyttävä ja maaginen sisustus tahansa huoneeseen. Lisäksi ehdotetaan sopivia ja stensiilit koristella luokkahuoneissa koulun. Mutta puutarhassa työskennellä tällaisia ​​aihioita tapahtuu parhaiten opettajien: lapset olisi melko vaikea työskennellä monia hienoja yksityiskohtia.

  Valikoima kuvia varten filigraanityö koristelu ikkunoiden ennen uutta vuotta

  Seuraavat ohjeet ovat esimerkkejä kuvat ovat erinomaisia ​​hienostunut filigraanityö koristelu lasi. Mutta ennen niiden tulostamista, tulisi perehtyä sisustus ikkunoiden tällaisia ​​epätavallisia aihioita. Esimerkiksi lapsilla voi olla vaikea leikata pieniin osiin tai tasan kiinni lasiaihiota tehty. Siksi lapsille on parempi valita yksinkertaistetun piirustuksia. Mutta aikuiset ja nuoret voivat helposti selvitä tästä tehtävästä riippumatta valitusta filigraani kuvio.

  Esimerkkivideomainos ikkunakoristeita uudenvuoden tyylillä filigraanista pitsiä

  Seuraavat askel askeleelta opetusvideota kertoo, miten sisustaa normaalin lasin avulla kuvioita ja lukujen leikattu paperista. Yksinkertaiset ohjeet auttavat nopeasti ja tarkasti suorittaa sisustus tahansa huoneeseen tai poikkeuksellisen koristella koulu ja päiväkoti luokkahuoneissa.

  Cool koruja laatikot uudenvuoden 2018 voidaan suorittaa käyttäen maalilla tai hammas jauhe. Mutta voit merkittävästi yksinkertaistaa tehtävää ja koristele lasi tavalliselle paperille. Voit tehdä tämän kotona tai koulussa, päiväkodissa tarvitse tulostaa kuvioita ehdotettu yllä ja stensiilit, leikkaa ne ylös ja vain kiinni ikkunan. Tämä työ vie vähän aikaa, mutta se auttaa saada todella omaperäinen ja kauniisti koristeltu epätavallisia kuvioita. Vaihtoehtoisesti voit valita teemalla kuvia tai pysäyttää valintansa filigraanista pitsiä ja lumihiutaleet. Riippumatta valitusta aihioiden valmistetut koriste näyttävät epätavallinen ja auttaa luomaan sopivan ilmapiirin loman.

  © 2018 strana-sovetov.com "Maa neuvostojen"

  Artikkeleita, käännöksiä, kuvia ja tavaramerkit kuuluvat niiden laatijoita ja omistajien. Osittainen uusintapainos materiaaleja tarvitaan dofollow hyperlinkki "Land of neuvostoliittolaiset." Kopiointi sivuston materiaalien Maa neuvostojen kokonaisuudessaan on kielletty.

  Näiden ehtojen rikkominen voidaan pitää loukkauksena oikeudellisesti suojattuja immateriaalioikeuksia sekä oikeus saada tietoa.

  Sivusto käyttää evästettä. Jatkamalla tämän sivuston selaamista, suostut evästeen käyttämisen. Sivukartta

  1