Koristele pullo samppanjaa uuden vuoden

Miten sisustaa pullon samppanjaa uudenvuodenaattona omin käsin?

Lisäksi sitä voidaan käyttää ensisijaisena lahja uudenvuoden. Joten, voit säästää paljon aikaa valita läsnä ja yllätys luovia kykyjä ystäville ja sukulaisille.

Koristella pullo samppanjaa pyyhkeet

Jotta koristaa pullon samppanjaa kätensä uudenvuoden Yellow Dog, voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Yleisimpiä näistä ovat lautasliinat joulun kuviot.

Koristelu pullot lautasliinat

Katsotaanpa perusvälineet, joita tarvitset tätä menetelmää koristeluun:

Nyt siirrymme luomiseen meidän mestariteos:

 1. Aloita sinun täytyy poistaa päämerkkilappu pullon pinnalla. Voit tehdä tämän, laita samppanja kylmässä vedessä niin, että se oli pystyssä.
 2. Jälkeen 30-40 minuuttia, tarroja voidaan helposti poistaa. Niiden tilalle tulee nähdä pieniä laikkuja liimaa, ne täytyy kerätä kanssa pyyhekumilla. Tämän jälkeen sinun täytyy huolellisesti pyyhkiä pullon. On tärkeää tehdä kuivana. Ottaa pumpulipuikolla ja kyllästää se asetonilla. Sitten he rasvanpoisto pintaan lasin.
 3. Ottaa monikerroksinen side ja siististi leikattu ylempi kerros, joka piirustuksessa on. Jotta ei pilata pullon pinnan on välttämätöntä tiivistää erityistä teipillä (molaarinen). Tämän jälkeen sinun täytyy hakea pieni määrä pohjamaali seinällä pullon ja anna kuivua.
 4. Nyt tarvitsemme elementti lautasliinat, josta pre-cut. Soveltamalla sitä missä haluat nähdä kuvan ja laittaa hänen decoupage liimaa.
 5. Liima levitetään tasaisesti pinnalle, koska rakenteessa reuna. Joten, voit "liikkumattomaksi" siteen ja levitä se oikeaan paikkaan.
 6. Sen jälkeen, kun liima on kuivunut, voit irrottaa teipin.

Nyt sinun ohut sivellin ja valkoisella pohjamaalilla. Niiden avulla voit tasoittaa pienet epätasaisuudet tuloksena kuvan. Ääriviivat voi ripottele värillinen paljetteja. Lisäksi voit levittää liimaa linjat poikki pullon pinnan ja kattaa myös paljetit, jotka muistuttavat kuuluvat lumihiutaleet.

 • Nyt voimme käyttää merkkijono tai nauha. Tie kaunis rusetti pullon kaulaan ja kiinnitä se. Viimeisen silauksen - Uudenvuoden piirros on päällystetty ohuella kerroksella lakka ja jättää muutaman tunnin kuivua kaikki koriste-elementtejä.
 • Koristelu pullot värillinen nauhat

  Siinä kaikki. Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita, voit koristella omiin käsiinsä pullon samppanjaa loma pöydän ja harjoittaa mestarikurssi aloittelijoille.

  Lisäksi loma, voit luoda joukon pulloja, jotka on tehty eri tyylejä.

  On olemassa useita tapoja, jotka voivat auttaa meitä ymmärtämään, kuinka voit koristella pullon samppanjaa uudenvuoden omin käsin.

  Luultavasti jokainen meistä ainakin kerran elämässään antoi joku suklaarasia loma. Mutta nyt se pidetään tavallista klassinen versio, joka ei ole mikään yllätys. Mutta jos voit käyttää näitä makeisia koristeeksi, se esittää aivan erityinen lahja ystävälle.

  pullo koristelu suklaata

  Katsotaanpa yksinkertaisen version koristelu pullon avulla:

  • lautasliinat;
  • karkkia;
  • aaltopaperia tai folio;
  • teipillä;
  • kaksipuolinen teippi.

  Nyt siirrymme rekisteröintiä:

  1. Ensimmäinen asia ottaa kreppipaperi ja leikkaa irti suorakaide (mitat 9 cm 5 cm), joka myöhemmin tuli terälehtiä. On huomattava, että niiden päät suorakulmion on hieman pyöreä.
  2. Sitten ottaa karamelli ja kääri se kussakin terälehti. Keskimäärin yksi kukka on mennä 7-8 kappaletta.
  3. Nyt tarvitaan paksu lanka. Sen avulla teemme jalkaan kukka. Ja voimme liittää terälehtiä jalkaan kautta ohut lanka, joka on kääriä erityistä Teip nauha.
  4. Meidän terälehtiä luonnollisempi, ne olisi hieman kaareva.
  5. Voit tehdä muutamia värejä ja tehdä niistä epätavallinen seppeleen.
  6. Kääritään sitten pullo aallotetun paperin tai kalvon, liimaus nauha vapaat reunat, ja kaulan voi paketoida kirkas nauha paperia tai muuta materiaalia.

  Koristelu samppanjaa uudenvuoden hopealanka

  Jos haluat koristella pullon samppanjaa omin käsin, viettää vähän aikaa, voit saada apua tällaista yksinkertaisista elementeistä: hopealanka, serpentiinit, glitter, strassit ja enemmän. Ne ovat erittäin helppo liittää lasin pintaan ja luoda uskomattoman tunnelman loma.

  pullo koristelu hopealanka

  Voit tehdä tämän, meidän täytyy:

  • Christmas kultalanka värillinen (edullisesti ohut) ·
  • liima ase;
  • silikoni liima;
  • kaksipuolinen teippi.
  1. Toteutettava samppanjaa ja kääri se hopealanka. Yrittää jakavan tasaisesti siimaa, ympyrä. Ankkurointi sade liimalla.
  2. Joten saamme pieniä oksia, jotka meidän ripustaa erilaisia ​​"leluja" - tämä voi olla karkkia, paljetteja, kristalleja tai muita koriste-elementtejä.

  Vaihtoehto hopealanka koristeet täydellinen koristamaan samppanjapullon kanssa kädet kokouksessa uudenvuoden ystävällinen seurassa kollegansa.

  Miten saada joulukuusi pois pullon samppanjaa?

  Varmasti jokainen meistä voi kuvitella uusivuosi ilman tärkein ominaisuus - joulukuusi. Ja jos se tehdään omin käsin ja tyylikkäästi sisustettuja, kodin säteilee tunnelmaa lähestyvän loman.

  pullo koristelu muodossa joulukuusi

  Voit tehdä tämän meidän täytyy:

  • pullo samppanjaa;
  • vihreä hopealanka;
  • liima;
  • muut koristeet (melenkie pallot, helmiä tai makeisia).

  Aloittaminen:

  1. Toteutettava keitetyt tinseli ja varovasti päälle liitetään pullo samppanjaa, alkaen ylhäältä. Puristamalla plug pieni määrä liimaa ja kiinnitä kärki tulevaisuuden seppeleitä. Lopuksi voit koristella huipulle kaunis tähti tai pieni symboli ensi vuonna.
  2. Sitten sade pyörähtää ympyrän, niin että hän näytti kierre. On tarpeen vahvistaa tinseli reunat liimalla.
  3. Alareunassa pullon liimaa toinen pää tinseliä ja leikkaa pois ylimääräinen.
  4. Nyt on mahdollista liittää valmistetut koriste-elementtejä (nauhat, helmet, glitter).

  Koristella pullo joulupukki

  Lisäksi puita, päähenkilöt ovat uudenvuodenaattona joulupukki. Avulla pieni määrä improvisoituja tarkoittaa, että voit tehdä epätavallinen asuja Champagne omin käsin.

  Saatat ajatella, että tämä ei ole helppoa. Mutta jos voit keskittyä tähän tehtävään muutaman tunnin vapaa-aikaa, niin jokainen pullo tulee ainutlaatuinen ja epätavallinen ulkonäkö. Lisäksi se antaa vieraillesi juhlava tunnelma.

  Sisustus "Joulupukki" ja "Snow Maiden"

  Ensinnäkin, sinun täytyy valmistautua seuraavia aineita:

  • 2 pulloa samppanjaa;
  • koristenauhaa kahta väriä (punainen, sininen);
  • villa;
  • liima;
  • sakset;
  • korut (helmet, paljetteja, helmiä, paljetteja, ja niin edelleen. d.).

  Nyt voimme alkaa luoda asuja:

  1. Ensin täytyy puhdistaa kaksi pulloa pois suurilta levy-yhtiöiltä. Voit tehdä tämän, laita ne pari tuntia kylmässä vedessä.
  2. Sitten varovasti jäänteet paperia ja liimaa sienellä.
  3. Levitä pieni määrä liimaa etu- ja takapuolella pullon ja varovasti laittamalla punainen nauha. On tärkeää, että vyö istuu tiukasti pintaa vasten ja varmasti, taipumatta.
  4. Näin ollen on välttämätöntä tuuli nauha koko yläosa pullon. Yläosa turkki on valmis.
  5. Mutta alempi vyöt täytyy pitää kiinni vaakasuoraan.

  Nyt otamme puuvillakappale ja tehdä irti meidän turkit. Lisäksi sen avulla voimme piilottaa huolimaton nivelet nauhoja.

 • Ääriviivat turkista tapetoida helmiä tai paljetteja.
 • Vanulla parta tehdä. Sitten pieni pala punainen liina, laita se Sintepon ja vyöt. Tämän seurauksena saamme pieni pussi lahjoja. Plug liitä punainen nauha. Santa Claus on jo valmistautunut loma.
 • Koristelu pulloa samppanjaa alalla decoupage

  1. Periaate pysyy samana: ottaa sinisen nauhan ja liimaa vaakaraitoja koko pituudelta pullon.
  2. Keskellä laittaa pystysuora kaistale villaa - turkista Snow Maiden, mikä tasoittaa mahdollisia väärinkäytöksiä.
  3. Alareunaa pitkin liiman kerros eri helmiä tai paljetteja.
  4. Lisäksi helmet voivat olla hyödyllistä tehdä kiinnitin meidän vaatetusta.
  5. Otamme nauha ja tehdä siitä tyylikäs hattu ja liimaa se putkeen.
  6. Nyt teemme punos. Tähän tarvitaan Sintepon. 3 polosochki binded yhteen ja liima. Maiden on myös valmis uudenvuoden.

  Siinä kaikki. Tärkeimmät ominaisuudet tulevan loman ovat valmiita sisustaa joulupöytään ja luovat taianomaisen tunnelman.

  Olemme havainneet, että on olemassa erilaisia ​​tapoja koristella samppanjapullon kanssa kädet (katso kuva. Artikkelissa).

  Yksinkertaisin muunnelma sisustus ovat:

  On hyvä muistaa, että kaikin tavoin decoupage on sen vaikeusaste. Siksi ohjaavat mahdollisuuksista ja valitse helpoin tapa sisustaa. Näin voit luoda epätavallinen käsitöitä lyhyessä ajassa, luoden niiden ympärille iloisen tunnelman.

  Hyödyllisiä vinkkejä ja niksejä

  Koska perinteinen juoma, joka on tehty juomaan kajahtaa kello on Champagne, on tarpeen kiinnittää erityistä huomiota koristeluun pullon. Loma taulukko näyttää enemmän vaikuttava, on tärkeää miettiä, jokainen yksityiskohta sen koristeluun. Koska emäntä ensi vuonna Yellow Dog Ground, sinun pitäisi poimia muutamia pieniä lukuja tämän eläimen. Lisäksi on olemassa erilaisia ​​lautasliinoja, kynttilöitä, astioita, täydentävät kuvitukset jouluaiheisia.

  Jos päätät koristella pullon samppanjaa kädet, sitten sinun pitäisi valita oikeat materiaalit ja tarvittavat elementit sisustus, noudata seuraavia suosituksia:

  Kuvan alkuperäinen koristelu pullon

  1. Ensinnäkin, sinun täytyy löytää oikea pullon muoto ja määritellä perus materiaalit ja työkalut.
  2. Jos koristella pullo muutamaa tuntia ennen juhlan, kokeile sitä älä sekoita, ja eivät ylikuumene.
  3. Kirkkaampi ja rikkaampi sisustus, sen parempi. Joten älä epäröi valita monivärisen folio tai paljetteja koristella lasin pintaa.
  4. Jotta liittää eri osien hyvää on parempi käyttää silikoniliimalla. Hän kuivuu nopeasti, on hyvin poistaa pinnalta, ja on pistävä haju.
  5. Jos päätät laittaa pullon piirustuksen, niin tämä sopii parhaiten sablonit talvi koristeet. Niiden avulla voit nopeasti obrisuete tarvittavat ääriviivat ja on erittäin helppo skombiniruete alkuperäiseen koristeet.
  6. Kun teet pullo, voit käyttää erilaisia ​​kankaita: silkki, satiini, pitsiä. Ne näyttävät tyylikäs ja jalo, jos valitsee sopivimman värit: punainen, sininen, kulta, hopea.
  7. Älä unohda, että symboli Uusi 2018 tulee olemaan koira, joten yritä käyttää koristeita, jotka ovat sopusoinnussa koriste-elementtejä ja pääväri tulevina vuosina.

  Koristelu pullon samppanjaa uudenvuodenaattona vuonna decoupage tekniikkaa - mestarikurssi

  Vuoteen uudenvuoden sisustaa ympäri köynnöksiä, kävyt, joulun leluja ja koriste paneelit. Mutta mitä jos joulukuusen saada hieman aikaisin, ja jo loma haluat? On osoitettu, että mikään ei tuo joulun tunnelman, koska muutos tavallisia asioita maaginen elementtejä juhla. Siksi ehdotamme yhdistää työn ja huvin. Sukella tunnelma uudenvuoden lahja sinulle ja valmistautua auttamaan mestarikurssi on askel askeleelta koristeluun samppanjaa uudenvuodenaattona käsillään decoupage tekniikkaa.

  • samppanja;
  • lautasliinat Christmas kuvio, kahden tai kolmen kerroksen;
  • PVA liima;
  • liimalla kiinni;
  • lautasliina kuvio, joka siirretään pulloon;
  • akryylimaaleja sopusoinnussa lautasliina decoupage värejä (tai sekoita maali omasta);
  • sieni tiskaus;
  • Tiedoston toimisto arvopapereita;
  • pyykkipoika;
  • auringonkukkaöljyä;
  • välineet pesu ikkunat;
  • villaa, kankaalla pyyhe;
  • Joulukoristeet tai muita sopivia joulu sisustus.

  Decoupage - motiivi implantointiin maalikerros lautasliinat mille tahansa pinnalle. Se voi olla, laatikot, joulukuusi leluja, pullot. On olemassa useita tapoja siirtää kuvan tuotteen. Tämä tiedosto menetelmä suoran tasoitus siveltimellä decoupage motiivi ja peruutusvaihde decoupage. Jälkimmäiset eivät sovellu koruja suljettu pullo samppanjaa uuden vuoden, tai muusta syystä.

  Käytämme tiedoston menetelmää. Tämä on helpoin tapa aloittelijoille master decoupage tai niille, jotka haluavat vain koristella yksi tai kaksi pientä asioita tässä tekniikka loma. Tässä mestarikurssi harkita koristelu pullon samppanjaa uudenvuoden askel askeleelta, niin että jopa aloittelija voi käsitellä.

  Kuva varovasti vetäytyi lautasliinat, tasaantunut tiedostoa ja kiinnitetään se sujuvasti ja tarkasti. Avulla tiedoston ja elävän kuvan pinnalla pullon kuohuviini juoman. Mutta ensin sinun täytyy valmistautua pintaan.

  Aseta pullo kylmässä vedessä useita tunteja. On tarpeen laittaa se syvään astiaan ja kaada niin paljon vettä, että se ei kata koko kaulan. Kädet ja sieni poistaa merkinnät ja valmisteveromerkkejä. Ennen tätä, älä vialla ottaa kuvan heistä tietää, mitä juot.

  Me poistaa jäljellä liimaa, jolla on puuvillan päällystettyjä kiekkoja, auringonkukkaöljyä.

  Nyt, koska pullo on tullut rasvaa, on tarpeen poistaa rasvaa, maalata säätää tasaisesti ja kestävät pidempään. Tämän lähestymistavan:

  • Erityiset erottimet, 88 ruplaa. per pullo;
  • teollinen alkoholi;
  • välineet ikkunoiden pesu, joka sisälsi alkoholia.

  Nyt asettaa perusteella: akryyli erityinen primer tai maali seos PVA: n kanssa liimaa suhteessa 1: 1.

  Myös, ei haittaa välittömästi antaa haluttu sävy pullon: do sininen maali lisäämällä sinistä väriainetta valkoiseksi.

  Helpompi soveltaa maali erityistä sponzhikom kahvassa, valmistettu vaahtomuovia. Mutta jos yhtäkkiä päättää koristaa pullon samppanjaa uudenvuoden, voit käyttää tavallisia sieni tiskaus on pyykkipoika - on siellä joka kotiin.

  Levitä ensimmäinen maalikerros. Kuivaa kuivaimen pinnan.

  Huomaa, miten kuplat kiristetään. Se näyttää hieman pullon kuivuneen maalin kuplia.

  Se on aika vaihtaa toiseen, ja kolmasosaa niistä (jos on tarpeen) mustekerros ja anna kuivua.

  Hieman poshlifuem pinta hienolla hiekkapaperilla. Se pysyy vauva.

  Kuten olemme sanoneet, koristeluun pulloa samppanjaa uudenvuoden sopiva tiedosto menetelmällä. Sitä käytetään, kun täytyy liittää suuri fragmentti, ja pinta ei ole tasainen, esimerkiksi pullo tai liian sileä, esimerkiksi leikkuulauta.

  Valitse oikea aiheita lautasliina suuri aihe on vankka.

  Motiivi huolellisesti repimään lautasliinoja. Erotettavissa muusta maalikerros. Uskotaan, että mitä enemmän kerroksia, sitä parempi kuva, mutta on olemassa hyviä syitä ja yhden kerroksen lautasliinat hyvän tulostuslaadun.

  Laittaa kuvan tyhjälle tiedosto "kasvot" alaspäin.

  Pehmeällä harjalla tippuu siteen vesi, liikkuvat keskeltä reunoille.

  Kun siteen kaikki vesi, varovasti harja karkottaa se ilmakuplat.

  Merge ylimääräinen vesi ja näkevät, että kuva on jumissa tiedostoon, se voidaan nostaa yhdessä kuvan.

  pullo pinta smazhem runsaasti liimaa-kynä. Odota hetki, kunnes liima sarjaa.

  Varovasti säästää lautasliina kuviolla pulloon.

  Tasoitetaan, ja sitten varovasti poistaa tiedoston, varo vetää kankaan hänelle.

  neuvosto: jos ei osoittautui tarkasti kiinni tai kankaalla rikki, älä yritä korjata tilannetta, ja niin pian kuin mahdollista poistaa motiivi, ei pilata taustalla (väri pyyhkäisemällä nopeasti siirtyy maali). Aloittaa alusta.

  Jos ei ole liimattu alueille silittää ne päälle harjalla kastettu hieman PVA liimaa laimennetaan vedellä.

  Takapuolelle samppanjaa liittää samalla tavalla leikattiin fragmentti: ensimmäisen kuva-osan.

  Yritetään lopettaa poshlifuem tausta ja se ei ole niiden pyrkimyksissä tehdä paljon. Älä koske kudokseen, ja sitten on liimata pala haluttuun kudokseen toisesta osa kuvasta.

  Jotta voitaisiin valita väri, jotta paperin reikään ja soveltaa levyn taustan kangas. Reikien ympärillä on kätevä verrata väriä alkuperäiseen.

  Dorisuem tausta sieni koko pinnalle. Kyllä, kaikilla ei ole lahjakkuutta taiteilija, ja valita värin jopa äänen voi kerralla. Käytäntöä, voit jo pystyä tunnistamaan ja valitse yksinkertainen ja hienostunut värit. Mutta jos et silti voi, voimme vain peittää ylitys.

  Ota kontrastivärillä (vaaleanvihreä, tummennetut vaaleankeltainen), lisää glitter ja luomiväri, ja piirtää kuvioita, kuten joka kiinnittää huurre ikkunoista. Tällaisen kuvio jopa selviytyä dvoechnik on IZO.

  Yläosassa pullon maalattu ja tavallinen keltainen tai kulta, matkimalla etiketti, kuten olemme tottuneet näkemään hänet.

  Meille kuuluu kuva- ja lisäpiirustuksia akryylimaalia säiliöstä.

  Jää vain sulkea folio putki, kiinnitä hopealanka lanka ja joulun lelun niskaan. pullo samppanjaa valmiina!

  Joten, jos olet suorittanut samppanjaa koristelu uudenvuoden kuten kuvassa tässä mestarikurssi, teet paljon loma lahja tai koristelua oman uudenvuoden pöydän!

  Tyhjät pullot voidaan käyttää maljakot kuusen oksat. Kuitenkin tallentaa ne ennen seuraavaa uudenvuoden ei ole järkeä, koska nyt voit aina hakea uudelleen taitojaan.

  Kirjoittaja Teksti ja kuva: Polina Toropova,

  Pullo samppanjaa uudenvuodenaattona omin käsin. 50 ideoita ja yksityiskohtaisia ​​mestarikursseille kuvat

  Miten sisustaa pullon samppanjaa uudenvuodenaattona omin käsin

  - palmunlehtiä, paperi

  Harkita tätä vaihtoehtoa decoupage uudenvuoden samppanjapullon - mestarikurssi askel askeleelta kuvia, järjestää mielellään sivustollamme käsityönä.

  Making pullon samppanjaa uudenvuodenaattona omin käsin

  Sisustus on hieno tapa decoupage. Tämä on hyvin yksinkertainen tekniikka, joten sitä voidaan käyttää jopa aloittelija isäntä. Se koostuu siirto valmis kuvia eri aiheista ja edelleen päällysteen. Jotta voidaan luoda ensimmäinen käsintehdyt artikkeli, sinun täytyy valmistautua etukäteen, poimia tarvittavat materiaalit järjestää työpaikoilla. Lisäksi decoupage lautasliinat tarvitsee joukko paletteja, maalit ja siveltimet, suuret ja kynsisakset. Väritystä varten, liiman ja lakan on oltava erillinen harjat luonnonkuiduista.

  Tässä prosessissa, se voi myös hiekkapaperilla, kaikenlaisia ​​säiliöt, teippiä, paletti laimentaminen ja sekoitus maalit, merkki, viiva, hammastikku, naskali, sienen liotusta.

  2. Chebbi-chic. Tyyli on ominaista vuosikerta kuluneet ja ikääntymisen vaikutuksia. Tämä sisustus on täydellinen retro osapuolelle.

  3. Simplisiti. Se on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat yksinkertaisen ja vankan rakenteen. lehtileikkeitä, värilliselle paperille, kiiltävä lehden sivut ovat tottuneet luomaan sisustus tuotteet. Erinomainen valinta nuorten osapuolelle.

  4. viktoriaaniseen tyyliin. Suunta samanaikaisesti yhdistää elementtejä luksusta ja klassinen. Värin valikoima sisältää vihreää, kerma, kulta, viininpunainen sävyjä. Tämä on hämmästyttävä väriyhdistelmä on parhaiten uudenvuoden koristeet.

  Mieti myös joulukoristeita samppanjan "Kalanruoto" pullo. Meidän askel askeleelta kuvia ja ohjeita Jotta tämä hakata mahdollisimman pian!

  Miten tehdä pullon samppanjaa uudenvuodenaattona omin käsin

  - siteen decoupage - 3 kpl.

  - väritön akrylaattilakkaa

  - suuria ja pieniä harjalla

  Sormilla tai harjalla kastettu liimaa, taso lautasliina. Kun kuvio on kuiva, seuraava kerros promazhte PVA. Antaa kuvan tilavuuden, saattaa joissakin fragmentteja silikonitiiviste. Tiivistysaine Line puolestaan ​​anna kuivua. Ota toinen saman siteen decoupage. Leikkaa osat haluat antaa tilavuutta. Niiden on välittömästi sovellettava saumaa. Suurin osa kantta ohut kerros PVA, anna kuivua kokonaan. Anna käsintehdyt artikkeli kiiltävä paistaa käyttäen väritöntä akrylaattilakkaa. Kaulaan kaunis rusetti.

  Samppanjapullon omin käsin - mestarikurssi

  - paperia tai sanomalehteä

  Tee myös irrotettavissa koristelun samppanjaa "Joulupukki". Luoda tarvitset yksinkertaisin työkaluja, materiaaleja ja hieman kärsivällisyyttä.

  Uudenvuoden pullo samppanjaa omin käsin

  Vaihtoehto karkkia.

  - koriste muovikuulat

  - Joulukoristeet männyn neulasia ja kumartaa

  Mutta toinen vaihtoehto käsitöitä tehty decoupage taidetta.

  - Vihreä ja violetti geelipastana

  - vuorikristalli ja strassit

  - kitti puun

  - lasi pohjamaali

  - decoupage lautasliinat tai painettu piirustuksia

  2. Liimaa painetun kuvan tai decoupage lautasliina, sovelletaan ylhäältä lakkakäsittelyllä. Maali kuivuu, lisää hidastin. Picture säilynyt, kattaa hänen paperiarkille. Levitä muutaman kierroksen maali. Voit sekoittaa vaaleat ja tummat sävyt. Kukin kerros lisää kasvavaan valon määrä mustetta. Sienet muuttaa joka kerta, kun maali kerrokset levitetään eivät sekoitu keskenään. Kun maali on kuivunut, ja tuloksena muutos annoit anna kuivua. Perustana on valmis!

  3. Nyt voit aloittaa koristelu. Levitä 2 geeli-paste piirustus kuvio käyttäen kaavain.

  4. ääriviivat kuvan, liimaa, kaada päälle Vuorikristallista. Näin saat surround kuvan.

  5. Koristele kannessa sinisen satiininauhaa.

  Yritä tehdä tämän mielenkiintoisen ja käsitöitä:

  2. Käytä vaahto sienellä prime kontin valkoisella maalilla. Kaikki sinun täytyy laittaa 3 kerrosta.

  3. Ota lautasliina sopivalla kuva. Kääntöpuoli laittaa sen tiedoston, kevyesti kostuta se kostealla siveltimellä, tasoittamalla kaikki ryppyjä ja kuplia. Jotta ylimääräinen vesi pääsee valumaan.

  4. Kiinnitä tiedosto kankaan pintaan, tasoittaa tiedoston kautta.

  5. varovasti urkkia reunan tiedoston ja alkaa ampua hänet, jolla on lautasliina pitää se venytetty häntä.

  6. Kun tiedosto, poista, liima kangas PVA liimaa, laimennettiin etukäteen vedellä suhteessa 1-1.

  7. siteen kuiva, jatkaa edelleen koristeluun.

  8. Paint kääntöpuolella aluksen. maalin väri tulee olla niin lähellä kuin mahdollista väriä lautasliinat.

  9. kääntöpuolella piirtää lumihiutaleet.

  10. Tee kinosten. Voit tehdä tämän käyttämällä suurimot ja liimaa. Sopivia paikkoja Voitele liimaa, ripottele mannasuurimot, anna kuivua. Menettely toistettiin vielä kerran.

  11. Toista sama yläosaan astian, odota kuivaukseen.

  12. Valmista sieni, soveltaa maalikerros (valkoinen).

  13. Promazhte kerros akrylaattilakkaa.

  Pullo samppanjaa uudenvuodenaattona omin käsin.

  Kiinnitä erityistä huomiota kannen. Sitä voidaan koristeltu sinisellä tai satiininauhaa, joulu hopealanka, paljetteja, helmiä, helmiä jne Kuitenkin itsessään se tarkasteltiin myös vaikuttava, joten jos sinulla on hyvin vähän aikaa, jätä se, miten se on.

  Kirjoittaja: Elena Doroshchenko Serafimovna

  Hanki sertifikaatti Masterclassy.ru site!

  Lisätietoja tutustu