Koristele pihalla käsillään

Luovia ideoita ja valokuvia sisustaa esikaupunkien pihalla käsillään

Hei rakkaat ystävät!

Tänään teille useita mielenkiintoisia ideoita koristeluun lähiverkon puutarha-alueella. Ensinnäkin, me tietysti yksinkertainen talousarviopäätöksiä käytettävissä olevien ja joskus täysin arvoton materiaaleja, jotka ovat olemassa missä tahansa maassa taloudessa.

Miten sisustaa pihalla käsillään? Voi vain olla luova ja esimerkkejä inspiraatiota, me autamme!

Mielenkiintoinen käsitöitä kädet pois romun

Making sisäänkäynti ja oma talon pihalla - se on luova ja äärimmäisen jännittävä. Riippuen alueen pinta-ala yhdisteen itse voidaan jakaa useita toiminnallisia alueita.

Takapihalla on asianmukaista järjestää viihtyisä oleskelutila, jossa grilli viihdyttävä, viihtyisä terassi tai leikkikentällä. Etuosa talon viereisen alueen liittyy paljon vaihtoehtoja, ja aseta se mieleisekseen, voit aivan vaatimaton budjetti, käyttämällä edullisia materiaaleja käsillä.

Otetaan esimerkiksi puutarhan polkuja, perus kriteeri, joka ei ole pelkästään niiden toiminnallisuutta. Esteettinen puoli asiasta, tässäkin on tärkeä rooli.

Villi kivipäällysteiset ja betonoidaan käytetään esipainettuja lomakkeita betonin kappaleita, mosaiikki, puuta tai koristeltu joki kiviä - haluamallaan tavalla suunnittelu valitset, tämä on henkilökohtainen panos parantamiseen oman omaisuutensa.

Niinpä aloitamme kiertueen kuvia omistettu ihmisen aiheuttama puutarhasuunnittelun alueella uskottu meille.

1

Renkaat: 15 ideoita mökki patio

Jos luulet, että vanhat renkaat soveltuvat vain luomiseen kukkapenkkiin ja kukkaruukut, se ei ole niin. Ja aloitamme ehkä puutarhakalusteet.

Universaali muoto renkaisiin tai niiden joustavaa materiaalia sopivat täydellisesti luoda hätävara pehmustetut huonekalut. Mukava ulosteet, baarituolit ja sohvat, nojatuolit alkuperäinen ja mukavat ottomaanit ovat täydellinen kausikäyttöön pihalla omakotitalon.

Kumi modulaarinen sarjat on helppo koota ja purkaa, ja vain hankkia riittävä määrä paikkoja, jos saapumisesta vieraita ja ei vie paljon. Yksinkertaisesti luoda pieni strategista varausta renkaat, ja tallentaa sen ullakolla.

Autotalli tyyli - niille, jotka arvostavat toiminnalliset minimalismi, joka antaa paljon mahdollisuuksia paljastumiseen luovuutta!

Lisäksi huonekaluja, hän inspiroi mielikuvitusta ja toteutumista monia ideoita leikkikentällä. Esimerkiksi keinu, jotka ovat varmasti olemaan tyytyväinen pieniä väestö mökillä.

Kuormalavoja: miten rakentaa ulkokalusteet nopeasti ja edullisesti

Meidän esikaupunki blogissa olemme julkaissut erillisen post omistettu hyvin epätavallinen laajuus rakentamisen lavaa. Täällä voit nauttia valoisassa innovatiivisia ratkaisuja ja inspiroiva laajuus ideoita. Haluatko hyväksyä? Kyllä, terveydelle!

Sanomattakin on selvää, puisia kuormalavoja - kätevä, edullinen ja käytännön juttuja! Sen avulla voit nopeasti ja helposti kerätä modulaariseen joukko puutarhakalusteet, jotka voidaan helposti muuntaa ja asennetaan oikeaan paikkaan muutamaksi minuutiksi. Täydellinen valinta koristamaan pihalle ja organisaatio viihtyisä oleskelualue pienin kustannuksin.

Puiset laatikot - looking sovellus!

Näyttää siltä, ​​että mikä voisi olla vialla tavanomainen puulaatikoita, lukuun ottamatta varastointia omenoiden ja perunoita? Tämä näkemys on amatöörimäinen kaupunkilainen, mutta neuvokas ja höylä päällikön veljensä kesän asuva!

Jos astut pois hyötykäyttötarkoitus näiden tavanomaisten malleja ja soveltaa hieman mielikuvitusta, voi rakentaa monia asioita. Esimerkiksi tässä on söpö käsitöitä, joita ei hävetä sisustaa puutarhan ja pihan.

Lasi- ja muovipullot: kerätä tyhjät kontit!

Tämä enemmän kuin käytettävissä oleva aineisto - ehdoton valio sen soveltamisesta esikaupunkialueilla Estates. Kun tunnettu nokkeluutta tyhjiä muoviastioita voi hyödyntää paitsi kasvavien taimien ja kastelujärjestelmä laitteita, mutta myös koristelussa.

Lasipulloja voidaan käyttää koristeluun kukkapenkkiin, kääntyessään, kukkaistutuksia ja puutarha polkuja. Tai tässä on hätävara ilman näyttöjä rajaavan oleskelualue pihalla.

Ja jos vähän työtä ja saada valmiudet toimia lasi, sinun osoittautuu ihana valaisimet, lintujen syöttölaitteiden ja alkuperäinen riipus alusten kasvaa kukkia.

Karrelle lohkot: Mobile ja tiivis ratkaisuja

Muutama ylimääräinen karrelle korttelin jääneet rakentamisesta autotallissa? Kyllä, se on vain onnea! Tutustu kuva, on syytä rakentaa kevyen puutarha penkki tai mukava sohva Villa verannalla. Kaikki mitä tarvitset - muutamia kiviä ja puiset palkit istuu ja pehmentää kovan pintalauttoja avulla vaahtoa ja pehmeät tyynyt.

Miten luoda näyttäviä kukkaistutukset sininen? Elementary! Tämä lähellä aitaa takapihalla tai vapaasti seisova rakenne valmistettu karrelle lohkojen - loistava ratkaisu niille, jotka haluavat tiukka tiiviyttä suunnittelussa ympäröivän tilan.

Kivikoreja loma koristeet - ulkonäkö ja tyyli

Noin koriste roolit kivikoreja modernissa maiseman suunnittelu, emme puhu pitkään - tämä on mitä olen kirjoittanut erillinen artikkeli ja yleistä tietoa sen internetissä on enemmän kuin tarpeeksi.

Näiden mesh rakenteita täynnä monenlaisia ​​materiaaleja - sora, kivimurskalla, raunioista, ja jopa lasipullot voit luoda puutarhaan paljon hyödyllistä ja koristekasvit.

Gabions käyttää nopeaan pystytys aidat ja seinät, suunnittelun lampia, kukkaistutuksia ja erilaisia ​​arkkitehtonisia elementtejä. Sisäpihalla tällainen malli on mahdollista varustaa rentoutumisalue uunissa grilli tai viihtyisä paikka rentoutua pieni lampi tai suihkulähde.

Sisustus ja puutarha astiat Kukkaistutukset

Varjoisa puutarha ja talo rustiikkityyliin merkitsee sääntöjenmukaisuustarkastuksen. Söpö ja alkuperäinen kukka-asetelmia käyttää vanhaa patonkia kehykset, puiset tikkaat ja jopa julkaistaan ​​liikkeeseen tuoleja orgaanisesti mahtua tiettyyn aiheeseen.

Vanha puinen tynnyri kuin ruukut, lintu häkissä järkyttynyt hänen kuvioitu succulents tai improvisoitua ampelnye suunnittelu voi muuntaa telakan arvaamattomasti.

Ja muutama silauksen muotokuvan maasi talon. Älä kiirehdi ottamaan romu vuotavat tina aallonpohjasta, kastelukannuissa, altaat ja kauhat, ne silti palvella teitä palvelua!

Tässä retro suihkulähde voi esiintyä hieman vaivaa ja luovuutta omalla pihalla tai epätavallinen korostus, kiinnitetään huomiota kukkapenkissä, kännissä etupiha.

Vanhoja puita: älä kiirehdi leikata polttopuita!

Ei aina järkevää päästä eroon paikalla vanha puu. Anna hänelle toisen mahdollisuuden, ja se voi tulla varsin Animaatiohahmo puutarhaasi koristeluun!

Katso, jopa yleisin kannon ympäröi kirkas Petunia kevytmielistä jos löytää uuden elämän!

Matkustajia: juhlava valaistus

Ja lopuksi, muutama kirkas ideoita koristeluun telakan tapauksessa juhlaan - häät tai syntymäpäivä. Onhan tunteen juhla - se ei ole vain runsaasti kattaus yhteiskunnassa miellyttävässä seurassa ystävien ja sukulaisten, mutta myös järjestäminen kodikas ilmapiiri, johon liittyy hyvin valittu valaistus.

Sähkökoristeköynnökset, kynttilät lasipurkkeihin, leijuu pöydän, vaatimaton suunnittelu lanka valoa - jotka kaikki voivat kaunistaa teidän pihalla vastaanottaa vieraita. Ja tehdä vaikutuksen, tietenkin.

Toivotamme luomiskyvystä ja onnistunut muotoilu kokeiluja! Voit vapaasti jakaa kanssamme niiden menestys, ja olemme iloisia voidessamme kertoa heille sivuilla meidän loma blogi.

Hyviä ideoita. Vanhan puun kauniisti osoittautui.

Jos olet koskaan yrittänyt kitkeä kanto iso vanha puu, tiedät varsin hyvin, kuinka paljon vaivaa tämä vie. Me esimerkiksi erityinen traktori kutsui tätä tarkoitusta varten. Vain paikan päällä rakennussuunnittelussa, joten oli mahdotonta jättää kannot. Ja puutarhassa kannot vanhan omenapuiden olen tehnyt klumbochki ja hänen miehensä teki pari mukavuussyistä "kresel9raquo;.

Renkaissa, joiden ainoa kappale voitte kuvitella. : Hyvä:

Kyllä, renkaat on todellinen luovuus!

Kaktukset renkaiden minuun suurimman vaikutuksen! Niin paljon positiivisia tunteita kuva-ideoita: Yahoo:

Monet asiat voivat olla hyödyllisiä näennäisen hyvin tavallisia asioita.

Kyllä, Dmitri, täysin samaa mieltä! Tärkeintä - on halu luoda jotain, ja jopa materiaaleja luovaa työtä on aina käsillä.

Ideoita juuri super! Varsinkin kuin variantit renkailla. Ja mitä hyvää katoaa? Kuinka paljon luokan voit tehdä niistä!

Kiitos. Luin mielenkiinnolla, ja yleensä hyödyllistä kirjoitat

Ole hyvä, Simon. Olen erittäin iloinen, että pidit blogissamme.

Millainen kekseliäisyyttä uudistumiselle hänen esikaupunkien kartanot näyttää ihmisille! Kuten Renkaiden käyttö. Minun täytyy kertoa hänen ystävänsä, kun hän ja hänen miehensä ahkerille puutarhurit paitsi, vaan myös molemmat autoilijan.

Kyllä, Elena, luovia ihmisiä, eikä vain täällä, vaan myös ulkomailla. Tärkeintä on rakastaa jotain puuhastelun. Renkaan yleensä hyvin hedelmällinen materiaalia maan taidetta. Ensinnäkin, ne ovat kaikkialla ja täysin ilmainen. Ja toiseksi, ne ovat erittäin kestäviä, ne voi maalata. eli Näiden käsitöitä pitkään elää, toisin kuin jotkut muut materiaalit - ei ole aikaa tehdä pari sade ohi ja kaiken työn mitään.

Renkaat jo kyllästynyt siihen, eivätkä halua koristella omaan maahansa. Heillä on säilyvyysaika ja sen jälkeen, hajotessaan päästää haitallisia aineita. Ja meidän kaupungissa kaikissa päiväkodeissa -ukrasheniya vanhoista renkaista. Niin monia hienoja ideoita voit keksiä vain omassa artikkelissa, ne ovat niin paljon että haluan itselleni ja jotain muistaa, ja se on. Kiitos, kuten valaisimia lasipullojen käyttö karrelle lohkojen käytössä ja vanhat Kastelukannuja, teekannut. 🙂

Kyllä, Ljudmila, käytetyt renkaat ei ole kaikkein ympäristöystävällinen materiaali, mutta helpoimmin. Lasipullot kuten valaisimia, myös ei ole aivan turvallisia leluja, varsinkin kovassa tuulessa. Kastelukannu tölkit ja kattilat - on niin söpö!

Luxury artikkeli! Ja kuvista on vaikea repiä hänen silmänsä. Sohva Renkaiden muistan pitkään, oli vaikuttunut. Kiitos! Super!

Natalia, olen iloinen, että pidit meidän arvostelu))) On todella mahtava kerätään ideoita.

Sivusto mökin Marina Makarova. Muunnos mökki paratiisissa

Togo, joka on varastaa sisällön, kärsivät kato, tuholaisten, tunkeutujia ja täydellinen umpeenkasvu puutarha rikkaruohoja.

Miten sisustaa pihalla käsillään?

Jos telakka on tarpeeksi tilaa tehdä sen alueella kivet museo on hyvin omaperäinen, se ei ole kallista, mutta varsin mukava ratkaisu tähän ongelmaan, ja loput sisustus on myönnetty japanilainen tyyli huvimaja maalattu hieroglyfejä, buddhalainen kelloja, ja voit jopa laittaa buddhapatsaineen. Tällainen tuomioistuin tekee sen rauhallisuus, kivet energia auttaa löytämään mielenrauhaa tässä maailmassa ja onnea, ja lopulta se on nyt muodissa ja tyylikäs. Onnea.

On niin monia erilaisia ​​ideoita, miten sisustaa pihalla. Kaikki riippuu valintasi. Jos haluat hoitaa kukkia, voit laittaa paljon eri värejä ja kukkivat pensaat, jotka ihastuttavat kukkii koko kesän. Sillä klubm, et voi käyttää haluttua rengasta.

vaihtoehto sisustus vuoteet kivillä

Paikallisia oikeusistuimia tietenkin kaipaavat koristeluun. Mutta valitettavasti ne ovat pääasiassa autossa matkustavien, ja jäljelle jäävän - todennäköisesti käytössä leikkipaikka.

Voimme vain sijoittaa suoraan seinää talon, ja sitten, jos on maa. Usein asfaltti laitetaan lähelle seiniä.

Mutta jalkakäytävällä haluttaessa voidaan jakaa sänkyyn - jos vain olisi paikka

En oikein pidä ajatuksesta käyttää vanhoja renkaita, mutta jos se on maalata useita kerroksia maalilla, niin se voi mennä aikana

Ja tämä sänky, paitsi että sisustaa pihalla, enemmän ja siisteys auttaa palauttamaan, pääsemään eroon kaaosta kaikkialla muovi- tai lasipulloja

Hyvin, jos siellä on puita pihalla. Sitten niiden oksat ja rungot voi ripustaa hyvin alkuperäisartikkeleita poistetut taloustavarat ja muovipullot

Vain tehdyt muovipulloja olisi hyvä päivittää vuosittain, kun he talvehtinut

Jaa päätös kypsynyt seurauksena 10 vuoden kokeilun. Ensinnäkin olen liikkunut nurmikoilla, niin olen valinnut tässä sama sängyt ja rockeries.

He olivat helpompi hoitaa, he monipuolistaa tilan, kasvit valitaan makusi, minulla kasvi perennoja. Tässä on yksi minun luomuksia. Kerran tehty, kasvi ei ole vielä kasvanut.

Teknologia takaya.Pryamo ruohoa Stela pahvi, vanhoja lehtiä, sanomalehtiä jatkuva kerros. Top - agrovoloknom musta tiheys 60 riittää. Alle kasvit tekevät poikkileikkauskoe kaikissa kerroksissa noki, mitä haluat. Agrovoloknom bioleikkuu sahanpuru, soralla, granotsevom, männynkuori - se on. Täydennetty puutarha hahmoja, koryazhkami, kiviä. Pidän todella tätä vaihtoehtoa, riippuen mullan sängyssä näyttää eri tavalla.

Jos haluat koristella pihalla kerrostalo, niin voit istuttaa paljon kukkia etupiha, koriste heinät, pieniä pensaita. Kukkia on parempi valita eri kukinta-ajan, niin, että puutarhan kukat miellyttää sinua ympäri kesän. On myös parempi valita ja matala, keskitason ja korkean ja kukkia, luomalla eri tasoilla. Välillä kukkia voidaan istuttaa nurmikon ruohoa.

Voit tehdä erilaisia ​​kukkapenkkiin romusta materiaaleista: puhkaista renkaat, muovipullot, puinen altaita, rikki ruukut että kotona ei ole enää käyttää, vaan heittää sääli. Voit myös antaa aikana rikki ruokia järjestää niitä mosaiikki radalla.

Talvella voit koristella telakan tällainen jään pallot:

Puutarhassa voi järjestää kukkatarha:

Koristele pihalla käsillään? Kuinka monta ideoita luovuutta! Voit järjestää kaunis koristeltu kukkapenkkien rakentaa huvimaja lähellä kaari, johon reitti on ruusut, tehdä keinotekoinen vesiputous, jossa järvi, järjestää lasten leikkipaikka ja pihalla "zaselit9quot; hyvin erilainen "zhitelyami9quot;: linnut, eläimet, hyönteiset valmistettu romun käsin.

Tarjoan esimerkiksi valokuvan:

Muovipullot tehdä "Kastelu asemalla":

että on niin alkuperäisen syöttölaite:

Olemme kaupungin viime vuodesta muodin luoda erimuotoisia kasveja ja eläimiä "podnozhnogo9quot; materiaali - renkaat, muovipullot. Suurin osa kotitalouksista kaupungin - koko tarina on tarinansa. Asukkaat yksityinen sektori eivät ole kaukana jäljessä). Video - http://forum.rikt.ru/index.php?showtopic=73657

Telakat pääasiassa koristeltu kukkapenkkiin. Meillä on paljon erilaisia ​​lukuja veistetty puusta. Suuret, luonnollista kokoa ja enemmän. Jos tällaisia ​​käsityöläisiä, on tarpeen houkutella heitä ja pihalla on poikkeuksellinen ja houkutteleva.

Ideat kovasti!

 1. Jos sinulla puuaita pihalla, porata reiän aitaan ja laita ne värilasikuvullisen:

 1. Ripustaa riippumatossa ja asentaa LED-valaistus puussa hänen yläpuolellaan:

 1. Rakentaa puinen kävelytie maalattu tikkuja:

 1. Rakentaa kukka tikkaat:

Yleensä kaikki riippuu mielikuvitus ja halu! Onnea!

Nyt se on hyvin muodikas sisustaa pihalla puisia kuormalavoja. Verkossa on paljon ideoita ja mestarikursseja niiden käyttöä.

Se vain ei tee lavojen: pöydät ja tuolit, sohvat, keinut, lasin ja enemmän. Katson joihinkin inetersno vaihtoehtoja (mielestäni)

Koristele pihalla käsillään

Mikä on omistajan omakotitalon ei halua kääntää sivustosi pienoiskoossa paratiisi? Sinänsä emme tarvitse paljon rahaa maksaa vain hieman mielikuvitusta, huolellisuutta ja vapaa-aikaa varten toteutumista tämän unelman. Muutama win-win vaihtoehtoja miten sisustaa pihalla omin käsin, tarjoamme jo tässä julkaisussa.

Edullisin ja helpoin vaihtoehto koristelu elintilaa - kukkapenkkiin kukkia. Ne voidaan istuttaa ja kylvää kirjaimellisesti kaikkialla: kehä pihalla, ruukkuihin ja maljakoita, talon lähellä, jne

Varsinkin värikäs ilme ja kukinnan langan kasvi, istutettu vanhan ja hyödytön astiat tai huonekaluja. Esimerkiksi tapauksessa voi mennä tynnyrit, kannut alle suolaus, huonekaluja ja jopa rikki LVI.

Tärkeintä - se on vähän korjata valittuun säiliöön, sävy, podshpaklevat tai uudelleen maalata kirkas akryylimaalia.

Jos sijoitetaan satunnaisesti kukkaruukkuja - ole sinun vaihtoehto, on mahdollista järjestää kukkapenkkiin.

Ne voivat olla seuraavanlaisia:

 • Monoklumby - nopea ratkaisu siitä, miten sisustaa pihalla omakotitalon kukkia. Ne elävät kasvit yhden lajin, sama ruusut, asters, tai tulppaanit, esimerkiksi. On toivottavaa, että tämä saari oli kunnon alueella, muuten se näyttää tylsää ja "kotitekoinen";
 • Pyöreä vuodepaikkaa. Ornamentti kukkapenkit tämäntyyppisen - ongelma on hieman monimutkaisempi, mutta on myös saatavilla ei-ammattilaisia. Se merkitsee, että on olemassa yksi Keskityselimen, joka saattaa olla luonnonkiveä tai koostumusta keinotekoinen lohkareita. Hänen ympärillään, kerrosten istutetaan kasveja. Ja tässä se on tärkeää ottaa huomioon niiden korkeus aikuisiässä, ja istuttaa taimet joten se oli korkein, ja kentällä on huipputasoa - pienin. Jälleen varmista, että värit yhdistettiin toisiinsa niiden sävyt, eivätkä luo "Gypsy moninaisuus" ja ristiriita;
 • Rock garden tai alppipuutarhassa - toinen versio miten sisustaa pihalla kukkia. Sen lisäksi todella rakentaa omin käsin, mikä edellyttää kivet erikokoisia, jotka jäljittelevät fragmentteja rock. Suurimmat sijoitetaan päällekkäin, sitä pienempi on pohjassa, ja niiden välillä ja sit kihara viiniköynnökset, luonnollisesti kasvaa vuori järjestelmissä.

Kesäiltana voi istua ulkona, nauttia miellyttävän viileyden ja yhteydenpitoa rakkaitaan. Jotta pysyä niin mukava ja kaunis, voit yrittää rakentaa yksinoikeudella myymälä vanha kaatuneen puun runko.

Olisi sahattiin kahtia, mistä jäänteitä jalkatuet sahata kaikki koota yhteen, ja kiinnitä takana vanha puinen ovi, esimerkiksi. Se kuulostaa "hodgepodge", mutta jos hieman pokreativit, poakkuratnichat ja kokeile, niin lähtö tulee ostoksia mukava ekologisen tyyliin.

Leikkikenttä - tämä on mitä pitäisi olla pihalla yksityinen talo, jossa viikonloppuisin on menossa koko perheelle. Jos luulet, että se on kallista - olet syvästi väärässä. Hiekka kannattaa penniäkään, kaikkea hiekkalaatikko puku vasemmalla laidalla karsimisesta korjauksen lastulevy tai kuitulevy, leikattu ja maalattu kirkkain värein.

Vaihtelut, vaakapalkeilla ja jopa karuselli valmistettu pala putkea, joka vaatisi vain Welding itse.

Fountain - sitähän on varmasti kaunistaa ja elvyttää nykyisten puutarhan suunnitteluun. Rinnalla hänelle jotain, ja voit järjestää virkistysalue, joten voit porelaksirovat, katsella veden ja nauttia raikkaasta kostea ilma. Kaikki rakennusmateriaalit löytyvät kotona ytimen rakenne, mutta pumppu on oltava hyvin varovainen ja nirso. Siitä miten se riippuu laadusta ja onnistuneista tapahtumista.

Green suojaukset ja luvut pensaita - todellinen aarre niille, jotka piinaavat ajatus "mitä mozhnonedorogo koristella pihalla käsillään."

Tietenkin luoda täysimittaiseen koostumukset vaativat yli vuoden, mutta tulos on sen arvoinen. Lisäksi luonnossa on kasveja, ikään kuin tarkoituksella luotu tällaisiin tarkoituksiin. Näitä ovat puksipuu, piikikäs Holly ja marjakuusi.

Ennen kuin teet koristelua pihalla monivuotinen pensaita, mieti tarkkaan niiden istutus suunnitella ja keksiä täydellinen laulun.

On mahdollista, että kasvit muodostavat ympyrän tai elävä aita, tai haluat luoda näistä outo kuvien iloksi lapsia tai lapsenlapsia.

Säännöllisin välimatkoin katuvalojen ei vain tehdä elää omakotitalon mukava ja turvallinen, mutta myös suorittaa tiettyjä koristefunktion. Tänään, on merkityksetöntä rajoitettu lamppu, yksinäinen roikkuu porogom.Nyneshny alueella valaistuslaitteita mahdollistaa vyöhykkeitä maa, kehystys kulkutiet ja huvimajat, portit, portaat, sängyt ja niin edelleen. Välttämätöntä, että he kaikki tehneet sähköllä, koska siellä on aina mahdollisuus ostaa tuotteita virtansa aurinko paristot.

Ne antavat pehmeän ja hajavalon, luoden romanttisen tunnelman.

Muovipullot värillinen ja läpinäkyvä, ihmiset oppivat luoda todellista mestariteoksia. Sopia, että se on paljon parempi kuin vain heittää ne roskakoriin, jossa he hajoavat jo vuosikymmeniä?

Joten, koristele oma piha kädet pois muovipulloja seuraavasti:

 • Maalata tavanomainen rakennus maalata haluttu väri, kuivaa ne ja kaivaa ylösalaisin, muodostaa rajan tuleville kukkapenkkiin tai sänkyä yrteillä;
 • Viiden litran pullo hyvin nopeasti ja helposti muuttua sika-potin;
 • Pienestä muoviastiassa todella leikata kelloja, liljat, kamomilla ja nousi sekin on liimattu ytimeen paksun putkia tai johtoja;
 • Jos pullot ovat monet, joitakin niistä voidaan kerätä palmujen tai jopa perustan katu sohva, mini-teplichku ja alhainen aita.

Jos viettää vähän aikaa, olet varmasti törmätä käsityöläisten, rohkeasti julistaa "me sisustaa pihalla, jopa roskat, ja tee se itse!".

Älä epäröi lainata niitä muutamia ideoita, ja olohuoneessa on myös säkenöivät uusia värejä.

1